Written by AbangNara | October 19th, 2011

Korang nak kata Abang Nara lembap pun tak apa. Abang Nara tak kisah. Yang penting Abang Nara nak kongsikan jugak gambar majlis pertunangan Ana Dahlia dan Chef Riz daripada JanggutTouch nie. Cantik-cantik semua. Abang Nara suka sangat-sangat sebab warnanya sedap mata memandang. Sejuk je rasa.

ana

Yang ini pulak video pertunangan Ana Dahlia dan Chef Riz daripada Asyiek. Asyiek nie dah banyak jugak rupanya dia buat video termasuklah video perkahwinan Ashraff Muslim dan Dayana. Korang boleh ushar kat YouTube page Asyiek.

Lagi beberapa keping gambar majlis pertunangan Ana Dahlia dan Chef Riz daripada JanggutTouch dengan membaca entri ini sepenuhnya.

ana

ana

ana

ana

vana

ana

ana

ana

ana

ana

ana

ana

ana

ana

ana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to (GAMBAR & VIDEO)Majlis Pertunangan Ana Dahlia Daripada JanggutTouch

  1. sakura girl says:

    comeyyyyyy,,,,(^_^)

    0

    0
    • Gaby Solis says:

      NI baru namanye majlis bertunang org lelaki x yah sebok2 nk pi tunjuk mukee bgambar bagai kt pelamin btunang..bertunang ni keje keluarga je yg lelaki duk umah tunggu berita..Salute ngan family Chef Wan yg x mengusung anak laki dia duk join dlm majlis tu sekali..

      0

      0
      • Larilarulara says:

        Ya, setuju dengan kau, Gaby Solis! =)

        Ni baru betul jd majlis bertunang. Kalo tak, confuse majlis tu bertunang ke nikah.

        0

        0
        • Chinta says:

          Betul. tahniah kepada Datuk Chef wan kerana telah berjaya mempraktiskan tradisi melayu lama…I solute U datuk! tahniah…tinggi mana pun kita adat mesti dibawa…

          0

          0
  2. teqoren says:

    cantikkk….=D

    0

    0
  3. RIMAS says:

    syuke je tgk pic dorg2 nih… happy jer semua muka.. sgt ceria.. tkde fake2 ke ape..pandai photographer… ;)

    tp pic byk lebihkan belah Chef Wan jerh… hmm…

    0

    0
  4. langkah mayatnya dulu!!! says:

    ko mmg lembab nara :D hrp2 wedding photo dorg nnti ko la yg 1st k ;-)

    0

    0
    • ulalala.. says:

      nara dah pernah post la awal2 lagi. cube ko tgk balik previous post. ni just nak update je pic yg nara tak keluarkan. nyway, check dulu before sembur! =ppp

      0

      0
  5. kamariah says:

    sgt comel….

    0

    0
  6. kamariah says:

    sgt anggun….

    0

    0
  7. janggot dont touch says:

    mcm ni punye mood editing ko ckp sedap mata memandang?..ko buta ke ape nara?

    0

    0
    • ape de pada rupa says:

      org yg komen mcm ni sbb sakit hati x dpt projek photoshoot majlis anak chef wan kan? dengki kat fotografer ni wakkaakakwkawkakwakwakwkakwakwkakwakwakwkakwakwkawkakwak

      0

      0
    • Larilarulara says:

      At least Jangguttouch tu dah banyak buat photography wedding artis-artis dan orang ternama. Kau ada??? hahahahaha~

      0

      0
    • aku says:

      dah puji pun xbersyukur…ko n ak mati dlm pujian kot

      0

      0
  8. SARAH says:

    SWEET….sgt2….

    0

    0
  9. pakai kamera biasa je says:

    nape byk sgt noise dlm gmbr dia? ini pro punye kerja ke? haktuihh…

    0

    0
    • aRi says:

      dalam banyak-banyak gambar, bape banyak yang kau nampak ada noise? jangan main condemn jew kalau tak tau basic photography. salah satu teknik photoshop iaitu high pass juga akan menghasilkan noise yang tinggi. mungkin ada lagi teknik lain yang digunakan. so pengajaran, jangan taw nak condemn orang jew :)

      0

      0
    • lu macam bagus says:

      ni mmg dia apply grain untuk dapatkan vintage look.. mmg style janggut dari dulu camni.. lu main camera berapa tahun dah bro? lu baru berhingus janggut ni dah established dalam wedding industry la.. so simpan kamera n g belajar dulu k.. kalau grain dgn noise pun lu tak reti bezakan, baik cari hobi lain k.. ni sure jenis org yg baru nak main slr n terus bajet dah power.. kesian kat lu.. ish ish ish

      0

      0
    • Norma Jean says:

      Hahahahahaha…blaja lap hingus dulu la ye. kesian…

      0

      0
  10. CMRatu says:

    terbaik dari asyiek. dan jangguttouch…

    0

    0
  11. Mir says:

    Tgk gambar kasut tu….terus teringat kat kasut mahal yg ada mutiara….

    0

    0
  12. JEJARI KONTOT says:

    wow MAC

    0

    0
  13. putihkaseh says:

    Bila AD tersengih lebar dah x lawa pulak, tgk pic dia ngan family cam x ikhlas jer, tapi klau ngan family DCW tersenyum kegembiraan dia, dah tu sekeping jer pic family dia …..mesti CR yg sponsor semua ni kan, tu yg tersenyum lebar si janda ni …… ermm padan ler kau ngan CR tu ……ala ala hai ana

    0

    0
    • sharifah dot.dot.dot... says:

      ala.. keluarga blah dia org kampung mana reti nak menghadap kamera bagai..lainlah keluarga chef wan
      keluarga popular…itu pon ko tak reti nak fikir…~~~~~

      0

      0
  14. rose says:

    tgk x perlu nk dedah2 kn payudara tp hasil nye vogue jgk…..cantik+simple…….

    0

    0
  15. ahkak gile glam says:

    aikk gbr yg sama jer…cume dr photographer lain2…boring la abg nara ni suka kuarkan cite yg sama memanjang…bosan!!!!!!!

    0

    0
  16. Hunny Kitty says:

    gambar ada banyak noise trend terbaru ke?

    0

    0
  17. ntah says:

    loh putihkaseh..ko jelos ek…doakn yg tbaik dah ler..kot die da letih nak senyum la tu..byak sgt amik gmbonye..memandai je kamu ni..ish2>>>>

    0

    0
  18. kesengalanku terserlah says:

    cantik! nk cmni gk la.. hehe! :D

    0

    0
  19. PEREMPUAN says:

    bermegahla sangat

    0

    0
  20. nakjugak says:

    suka majlis diorang ni..simple n sederhana jer..,

    0

    0
  21. i am xoxo says:

    pegi khusus kawin same batch ngan ana& anak chef wan. deorg tersangatla loving. n yg lgi respect coz ana nih pegi pakai tudung. Walaupn selekeh, baik dari sesetengah peserta khusus kawin yg pakai selendang nampak jambul n rambut. (macam la tak penah pakai tudung ek).

    at least dia hormat majlis agama.

    0

    0
  22. lolok says:

    muka Ana Dahlia ni macam muka melayu asli la. cantik ayu.keibuan sangat.patutle anak chef wan terpikat heee selamat berbahagiala ye.

    0

    0
  23. LOL says:

    i am xoxo i know you euwwwwww..nohhhh..setail la janggot touch punya touch up.ini baru osem bro.lol

    0

    0
  24. meeradriana says:

    terbaik..
    suke sgt..

    0

    0
  25. adeq kurnia says:

    chef wan walaupun muluuut ada laser….tapi cara dia didik anak2 dia saya sokong 100%..tgk time tunang pun masih ikut adat…. chief riz just lepak d umah bukan tayang mukeeee…..chief wan i lup uuuuuu!!!!…hope riz dan dahlia tak buat pra kawin peluk sana sini!!!!…..mcm artis2 yg tuuuttttuutttttuutttt….ooit korang tak muhrim lagi ler!!!!banyak korang punya peluk sana sini…pegang sana sini!!!!!

    0

    0
  26. lara_hati says:

    saya ada terbaca kat mana ntah, chef Riz ada ikut sekali ke majlis ni tapi dia tk bergambar, n maybe dia cuma smpi kt depan umah je ke yg tu tak tau le plak…, neway bagus la..tak mcm sesetengah org yang lain…dah le ikut sibuk lak nk bergambar sama..ermm

    0

    0
  27. aku says:

    Chef Riz ikut sbb nk tunjuk jalan kot. Time aku tunang dulu pon asben datang tunjuk jalan gak.

    0

    0
  28. pon2 girl says:

    just nice…macam ni baru lah cantik..x over….

    0

    0
  29. refelsia says:

    cantiknyer…………..simple je tapi menarik

    0

    0