Written by AbangNara | June 29th, 2009

siti nurhaliza konsert satu

Wow. Kagum sebentar kami melihat backdrop dari gambar-gambar konsert ekslusif SATU Dato’ Siti Nurhaliza di Istana Budaya. Memang cun melecun, mantap dan mengkagumkan.

Lagi gambar sekitar konsert SATU Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tahniah buat Nikki dan Audi Mok dan juga pelakon Matahari, Maya yang telah melangsungkan perkahwinan mereka baru-baru ini. Selamat pengantin baru daripada kami. Nanti kami update gambar-gambar kawin diorang.

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

Baca Yang Ini Pulak:-

216 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Konsert Ekslusif Satu

  1. peah says:

    aku ni 1st ker?
    yeah…siti tetap no 1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      a-a kak peah..ko first…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        pesal atuk kesayangan aku tak pakai tudung saji dia…orang pinjam bawak gi jala ikan ker??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          sara,,,akak try tuka gmbr….tp still gak kua gmbr lama…
          wase2 menda ni takes time kot, x prompt

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          maybe esok kuar lah kot…tp kak zaza, aku buat dr pg td lagi..takkan dia nak masuk BN amik masa cam nak gi arab saudi???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          sabar beb…sabar…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          sabar sabar sabar…sebab tu kena bubuh nama SABARiah….baru sabar sentiasa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          bile lg ko nak bubuh pic nie saraa…
          geram aku tau…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku pun geram sebab tak kuar2..macam nak pinjam pistol jer nak tembak BN ni..hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          weh poco..ko tkt aku dpt APC ek???kua kua kua

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          alaa…aku di belakang ko pun xper…
          ko tetap terkedepan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kak pah weh yang terkedepan…jgn lawan kakak yer…

          poco, ko tau tak, td diorang semua kondem aku sebab aku panggil “kak nara”..aku seru ko, ko tak datg..sedih tauuuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ko seru senyap jer…
          camna aku nak dtg…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          takkan aku nak pinjam waki talki (ntah betul ke tak ejaan aku tuu)

          ko tau, cian aku, semua bang bang aku tauuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Penari Poco2 says:

          silap ko…laki daki…
          ko bang bang pakai pistol air…hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alaaaa…pistol air menyebabkan lactop aku ni rosak jer…aku buat telinga pekak jer lar….nak buet cam nor..depo bang cek, cek trimo jorrr

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsFormeRs says:

          correction walkie talkie…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alaa, salah eja pun korg phm..ok ar tuuu kan…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      siti nmpak tembam ker pndgn mata guwe yg mengembang.. emm konpius. tp ct ttp comei cuma kali ni stail tudung senget sana senget sini. huhuk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iin moe saja says:

      siti,,,gue saranin yach,,,jangan jual albumnya di indonesia,,,coz g’k bakaln laku…………santai jie mukamu……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. jed hijau says:

    apa2 ajelah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      apa-apa jugaklarr

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        apo-apo gitu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku pulak :- gapo gak poco weiii

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ko tue bukannya gapo…
          tp gopoh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          haa???? samppai ht mu poco kata aku gopoh…uwaaaaaaaaaaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          oopppss….sori2…
          aku tau ko 2,3 ari nie bad mood…pasal brg kristal
          ko dah pecah dek budak kecik, alalala…siannya ko…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aikkk…hahaha..ko baca ek…em poco…set catur kristal aku pecah…sedih aku…

          dulu konon beli nak lawan ngan suami aku nanti bila dh kawin..nak jdkan aktivti suami isteri konon…huk huk huk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jojio says:

          Dari tadi aku tertunggu2 nak tengok wajah DS nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Zaza Muhammad says:

    cam2 pesen tudung dia…janji ade menda atas kepala…aduhai sekati aaa…at least pakaian ko tu sopan, xde aaa cam lelain artis yg memanjang x ckup kain ngan benang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. jed hijau says:

    sekarang ni….gambar korang2 sume dah takde kat sebelah nama korang………hahhahahahahahaha…hehehehhhehehehe….hohohohohohoho…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      my pic???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        aku dah tak tahu rupa kau macam mana…cuma ada nama kau je……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          apa yg kak jed cuba sampaikan..tak dapat saraa fahami (aku bersuara versi skema)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          picture sebelah nama dah takde…..tadi aku tertekan apa ntah….

          pic sume org hilang tak tahu pegi mana (kau, DZ,trans, kak su, jerneh, ZM)

          lantaklah…ada ke takda ke…biar situlah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsFormeRs says:

          aku msih nmpk muka engkorang sumer kat sini…
          camana lak JH kata xde….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          dia gunakan air secwan…pastu semua muka kita kuar di permukaan air tuuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          aku tak main2…betul…muka korang sume dah hilang….

          aku cakap ngan korg macam tutup mata la pulak…malas lah aku….

          nak beli goreng pisang ngan jelly kelapa lah….

          jumpa esoklah…bye…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          weh, kak jed merajuk..alaa jgnlor merajuk…..saraa tetap sayang kak jed sampai kak jed jadi kak emas

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          bese aa Jed, pc prob aa tuh,,, kat cni seme ade aku nmpk pic. kekdg tu, gambo org lain ade, gambo aku xde…tp org lain kate nmpk gambo aku…. line bz kot

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          gbr aku jer dok menyorok dlm lubang aircond bilik aku ni..tak mau jenguk2 BN

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. girl_yan says:

    wow aku jd yg petama…:) ..apa la kak ct nih..pesen apa plak le tudung dia nih??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. trAnsFormeRs says:

    huh cam poyo jerk muka dato k kat sbelah 2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      bukan poyo jer..tambah sikit…cam tempoyak pun ada..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        tempoyak goreng ngan udang kecil sodap…!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          mana ada tempoyak goreng…anak dara apa ni masak tak tau…udai goreng ngan tenmpoyak..wakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          cewah….1 jejaka 2 anak dara nampak……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          tambah akak plak, DAN BERSAMA SATU MAMA…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          trans tue jejaka ker…
          kompius aku…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ntoh…aku pun tak tau..sebab kak nara tak buat kaler bezakan jantina…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsFormeRs says:

          nape ko takut aku duda ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha..duda mesti lagi mahal…skrang ni musin cari duda dan MJ..anak dara, teruna kurang harga di pasaran…tak gitu diana????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          dulu aku pun konpius gak ngan trans ni…segala bahasa aku dah berborak ngan dia sampai cakap nogori…mati2 aku ingatkan dia pompuan….mungkin gak dia ni minah kasar2….aku pun kasar ….borak punya borak punya borak…brulah aku reti dia ni lelaki rupanya………lawak…lawak…

          jan marah ye trans…aku tahu kau budak baik…..ye keee????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku plak??minah kontorl ayu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsFormeRs says:

          ha ha ha DS ko tulis 2 elok2 sikit kontrol bknnya kontorl karang klau ada org jawa yg baca dia ktawa trbahak2…
          aku dh nk gelak dh ni tp aku tahan jerk….
          aku ni sbenarnya boring duk kat umah arini 2 yg layan bn smpai ptg ni…
          sok dh kije…
          lusa lak aku outstation….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsFormeRs says:

          heh heh heh JH kata aku dak baek…
          Baek Ke?(sambil kuar tanduk kat kepala)….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          trans..apa maksud word tu???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsFormeRs says:

          DS klau ko nk tau makna words 2 ko tanya kat JH…
          aku x leh bg tau….
          tp rasanya lbih elok ko jgn tanya kat dlm ni…
          tnya ar mmber ko yg jawa….
          but better ko tnya kwan pompuan ko yg jawa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alahai..ko email kat aku boleh??cakap skit..aku ni melayu tulen..takdok darah jawa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      ko nmpak cam poyo…akak nmpak dato k cam mkin muda jerk…hahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. trAnsFormeRs says:

    aku ingat akunya tenet yg lmbab…
    sbb tadi aku nk tukar pic tp x kuar2 gak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      ko kuarkan pic ko..kalu ko ensem cam zizan nin, aku ngorat ko..wakakaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Trans pn dah tukar pic tu…

      lawa aper….he…comelllll….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        kak su npk ke pic trans…??? saraa tgk sama jer pic lama

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • girl_yan says:

          delima, ko x koje ke?? sepantas kilat ko reply sume sms org..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          a-a…kerja aku balas mesej korang jer…gaji aku RM 2500 sebulan..ditambah elaun khas pengomen sebanyak RM 200…kalau si amalina nak pinjam duit aku, aku leh kasi lor utk byrkan sewa umah dia tuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • girl_yan says:

          best rrr koje ko..senang but lumayan gak..ahaks..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko nak ker kerja kat sini…meh ar….tp kerja tanpa henti ar..bos garang giler…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      weh,,,gambo ko sudah tuka aaa… aku test gak tuka tp gmbr same je lai nih…. hmmm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Kak Su says:

    A’kum semua..selamat petang…

    lambat plk Kak Su buka BN ari ni…

    balik ngajar tdi…tidur ngan anak2..

    best giler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Kak Su says:

    nampak….bukan kaler biru tu lagi tpi yg
    kaler itam kuning…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Akak Leen says:

    dia ni kan…amende pesen tudung ntah…nk org nmpak dia bertudung tp cara pkai mcm nk tnjuk smua rmbut dia….pelik betul dunia hari ini…emh…yg akak ni pulak, nape la suka jgk kt dia….kakakaka….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      kena sihir suara merdu dia kott

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        hahaha….ko ni sara…
        tp akak suka jer…x pernah pun akak beli album dia.. kakaka…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        akak ( xkisah aaa ko muda dr aku eheh), nama pun pesen… pesen tudung ok…bkn pesen tutup aurat. aku ni xde aa minat sesgt, suke2 gtu je aaaa, album dia pun xpenah beli heheheh…. just respek cara berpakaian yg sopan (bile compare ngan artis yg majoriti x mampu nk beli kain keh keh keh)….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku respek dia buleh kurus dlm sekelip mata…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          akak pun kena mintak petua dgn dia jgk la… tp klu dia bg petua pun akak rasa akak x bleh follow punyer…petua dia mesti merobekkan poket riban2 punyer…kekeke

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          akaaak…akuu…muda skiiit dr mung zaza…hehehe… mung pnggil aku leen jerk…aku pun bkn minta sgt dgn dia ni, album pun x pernah beli…tp aku pun x tau nape aku suka sgt tgk dia…mgkin aku rasa dia ni senonoh skit la dr artis2 lain tu…hahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku suka tgk dia sebab dia ada kat kaca tv….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          ekekke…saje je aku tahu tu psl saje je nk panggil ko akak heheeheh…. tol tu, sbb dia ni senonoh sket, kite pun xnk aaa wak dose free kutuk2 org deh… sok lu tgk CT pun, klu kritik, membina bkn nk jatuhkan dia..misalnye kite komen psl tudung ye, nk suh ye tutup aurat elok2 so nmpk makin ayu cantik jelita lai…. kan kan kan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          tu la…aku pun harap 1 day dia tutup aurat betul2…
          zaza, kt daerah aku tu ada apa2 perkembangan x? aku miss la kt kg halaman…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          lor…ko xde kat kmn ke…cian2. ade pekan budaya. kang aku dah war warkan kat cni bebaru ni hehheheh. aku lum pegi lai, budget2 nk g ari ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          aku kt oberc la zaza…ikut hubby aku….nti bbrp thn lg aku balik la msia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Zaza Muhammad says:

    Korang….aku bace lam paper..ramai yg xpuas hati ngan cara jual tiket konsert CT kat IB ni…. kena ade org dalam…dah le tu siap bg free ke artis2 kegemaran Ct (especially artis indon aaa) so tiket cepat aaa abis. Cian plop ke peminat2 CT yg dah lama tertunggu2 konsert CT… tp x sangka plak ade double standard

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      biasalah tuuu…bg free awal2 takut tak laku..malu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      brp org boleh muat dlm IB?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jojio says:

        Gi jer GSC tengok Transfomer lagi best…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        Panggung ini mampu menempatkan seramai 1413 orang pada satu-satu masa, iaitu 785 orang ( termasuk 98 kerusi di pentas orchestra ) di Balai Sari Penghadapan ( Stalls ) yang terletak di tingkat 1, 325 orang di Balai Sari Utama ( Grand Circle ) di tingkat 2, serta 303 orang di Balai Sari Peninjau ( Upper Circle ) di tingkat 3.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          pehhh!!! sewa satu malam RM15k tuh…. aku wase distribute tiket free awal2 tu maybe aaa bimbang x laku erk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          persiapan latihan tiap2 hari plak RM2,250.00 sehari…no wonder aaaa jenuh CT cbuk cari sponsor ari tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          tiket plok brp rm?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          RM 80, 120, 180, 250 & 300

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      tak lama lagi saripah ngaini tu campur tangan lah…. jadi kes la pulak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. jed hijau says:

    korang cite..apa2 pasala siti ni..aku setuju ngan tak setuju je….

    banyak keje…….kejap lagi bos balik….bye…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      alaa kak jed..tak pyh takut ngan bos tuuu..macam saraa, masa kerja layan BN..pukul 6 kang driver g hantar fail kat umah..pastu mlm dok setle fail…wakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jojio says:

        Jangan ikut cakap DS karang eko kena buang keja…hihihi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alamak…betul2..jangan ikut cara aku…

          aku nak kasi tau sikit..kang korang tuduh aku suka mengular dan makan duit gaji haram kan….aku slalu bawak balik rumah kerja..kat ofis ramai cari aku, jd aku malas skit nak bukak fail….sory gang

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. antOo says:

    BN nie tmpt nk komen ke tmpt org nk borak??xphm betui laaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      ko rase2 tmpt apa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        tempat membuang stress di hati…if org rasa nak masuk ISA atau nak kena macam atuk siti saman, ko buatlah siries..kata mcm2…

        bg kami, lebih kepada yabedabedooo…

        ikut citarasa masing2 yerkk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          senang jer klu x nk baca org2 kt sini sembang…encik/cik sila scroll ke bawah…hehehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jojio says:

        Apa2 yg korang suke belasah jerrr….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          tapi la ni artis2 kat mesia melenting psl blog2 nih,,,, ye aa sbb dia kate suke2 ati post cite yg blum tentu kesahihan…tp cuba aaa korang bace tukang komen tuh….ade diorg kisah psl cite2 tuh,,,,,dok sembang hal lain ade aaaa. so kepada artis2 kat mesia, xyah nk prasan popular sgt ye…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsFormeRs says:

      ayoyo antoo sudh marah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        auwwwwwwwwwww, takutnyer…nanti dtg cekik aku malam ni…

        jgn weh, esok aku miting ngan YB exco perumahan kedah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. damia zahra says:

    huishh…bru jer menghilangkn diri…da byk da komen neh…
    ketinggalan den..
    dato’ ct?…
    dato’ ct cute kat pic no.7 tuh…mcm kat akuarium ar plak…huuhuhu
    ker nak buat magic tuh?…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      tu ar pasal jgn menghilangkan diri selalu sgt…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        kang dia pegi cari mkn tadi heheheh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        eh eh sara neh…aku kan desperet hsewife?…byk kojo la…tu yg jap2 menghilangkn diri tuh…
        len lagi dok kejar c zaza tu p cari mknn…smpi sosat den d bueknyo…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsFormeRs says:

      klau kat dlm akuarium..ko rase dia nk jadi ikan apa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        ermmm…ikan..kaloi?…eh eh jap..sure dier nak transform jdi ikan flowerhorn…muahahaha…
        ker ikan paus tu?…huhuhu
        x pun ikn goreng….hikhikhik

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Elianto says:

    makin ari makun nyampah aku tgk cara die bertudung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. jojio says:

    Bye sumer jumpa esok….DS sym ckit….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Zaza Muhammad says:

    yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….aku nk blk…. eeii apa keje aku buat hari ni….sok insaf aa. report x siap lai. Sabtu ni meeting plop aduuhhh….babai korang blk lu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      byee zaza…hepinyer dier nk balik umah…hikhikhik…
      rumahku syurgaku…hokhokhok…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. CINTRA says:

    emm..dah hilang plak selendang siti..
    tak yah tutup kepala lah siti..
    mcm biskut plak.. kejap ada kejap takder..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. jed hijau says:

    borrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnngggggggggggggggggg…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      aku takde kawan…husband tak kasi berkawan……………………………boringnya akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu……………………… hari2 cakap ngan komputer je…..

      telepon lah borak2 ngan aku…………………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        sape2 ada info……

        lukisan dinding/abstrak…besar 3′ x 4’…harga rm300.00 kebawah(lagi murah lagi aku suke)….kat mana boleh dapat ..kalau ade sape2 punye kenalan kasi kontek no…

        kat area klang/shah alam (alam sentral mahal lah)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          ada orang kesian kat aku takkkkkkk?????????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • azeL says:

          cianny. aku x dpt pun nk tolg..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • onda onda says:

          KALU DAH BIASA AREA SHAH ALAM…DTG JE UITM…PEGI FSSR, BNYK WORK STUDENT YG ORIGINAL BUKAN PRINT ON CANVAS…DEAL LA HARGA,STUDENT OK JE..X DEMAND

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • azeL says:

        tel je husbd hari2..kata boring. skit2 call dia, skit2 call dia. lama2 dia borg ar tu. mesti bg jh kwn ngan org len.. ppuanlah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          mujurlah aku takdok husband lagi….macam2 ragam husband zaman skarang ni ek..huwaaaaaaaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. yoyo or jer... says:

    korg perasan x???gambar y atas sekali tu??yang ade macam asap2 tu…????perasan tak asap tu macam tengkorak!!!!!!serius!!tengok betol!!!
    makkk,…….antu………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsFormeRs says:

      aku perasan gak…
      he he he aku rasa antoo 2 nk telan dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        aku nk tegur…. aku takut isk isk isk…. Jangan Tegur teng3x. smlm pun aku prasan, memula tgk wase cam pelik je…. tp x heran aaa menda2 gtu sbb tmpt tu pun bknnye elok sgt, setan berkeliaran. In fact ari tu, Masjid Kristal Trg tu pun havoc bile bias cahaya tetiba jadi objek mengerikan… mata aku menipu atau camera trick tu wallahualam… Allah saje yg tahu kebenarannya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. x-not-x says:

    pakai tudung ke x dia ni?fesyen tudung apa lagila dia bwk ni..mcm2!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. deisha says:

    jambul mesti nak kuar siti nih… ape punye pesen tudung lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. lily says:

    siti….tak sia2x beli tiket walau hr ahad tu dh berlari marathon kt dat merdeka….
    salute sgt……cuma teguran bertudung jer…..klau nak pkai tudung biar betul2x coz dah jadi role model menjadi ikutan bebudak…..
    mana tau biler bertudung secara betul rezeki lebih murah…dpt baby cepat…….
    ikhlas memberi teguran….
    u still no 1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kuntilanak says:

    comeyyy nye ct…lagi comey lau pakai tudung betul2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. akudandirimu says:

    husband dier tak bagi pakai kot..nmpak kampung katenye..jatuh la misai..opps..status dier sbg dato’ nnti..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. nunu says:

    korang pecye x ct de pki susuk..,,
    aritu en,,de akak tu cte kat aku, akak tu kuar nk berurut, dh smpai destinasi je, de pkcik tu ckp kat akak tu yg die lmbt sket smpi,,,bab ct bru je blek,tujuan ct jumpe pakcik tu nk berurut, tp pakcik tu x bleh nk urut sbb dlm bdn ct ade bende(susuk)…
    -aku tgk muke ct pun cam smcam gak r-

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akudandirimu says:

      dier bkn pakai susuk utk cantik aku dengar..tapi utk tujuan lain seperti kesihatan, suara dan pelindung diri..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        isshhh….gosip seram nih…huhuhu…
        kita klu nk berpegang…hanya pd tali Allah…nk minta pelindung, hanya dgn Allah s.w.t….
        silap langkah boleh membawa kpd syirik…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. nimz says:

    laa…mana tudung saji nyer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. peMerhati says:

    Kalau tk nak sakit hati,,,jgn istilahkan aper yg dia pakai tu TUDUNG…..kita kata la tu penutup kepala CT…atau kain atas kepala dia…atau…topi fesyen CT….hehehehe….

    Aku pernah baca statement Dato K….CT terlalu muda untuk pakai tudung…————————> ckp org tk guna otak dan tkder iman…bagi aku la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. peMerhati says:

    Kalau tk nak sakit hati,,,jgn istilahkan aper yg dia pakai tu TUDUNG…..kita kata la tu penutup kepala CT…atau kain atas kepala dia…atau…topi fesyen CT….hehehehe….

    Aku pernah baca statement Dato K….CT terlalu muda untuk pakai tudung…————————> ckp org tk guna otak dan tkder iman…bagi aku la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      isk isk isk…apa aaa datuk nih…. tu species otak ade tp akal tarak. Iman tu wallahualam, camne lah dia ble terfikir kate gtu…. heheh tu aaa aku penah sound, CT ni pakai tudung je tp x tutup aurat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. putrione says:

    xde la yg pakai tudung dulu tu…skrg da buka terus…!!! xpaham la artis ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. onda onda says:

    yea…tabung RM siti dah berisi semula…sbb lama dah kontang kena kebas dato K…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Yusnita Yusof says:

    Woww…. gambar siti nie memang hebat tapi cuma satu aje…. kenapa la sit nie nampakkan rambut dia banyak sangat. Rasanya tak payah pakai tudung lagi baguss… maklum la… ct tu kan ke Hajjah Siti Nurhaliza… jaga la maruah awak tu ……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. hermosa5790 says:

    pesen tudung apa lak ni? ni macam pesen org bertutup kepala nak ke kebun je. cuma yg glamornya tudung saji mini dia ni ada labuci. tak paham betul aku dgn designer2 skang. klu nak cipta fesyen bertudung, design la elok2. ni tudung saji separuh..tak masuk akal bebenor.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mata says:

    makin terdedah rambut kak siti kita ni nampak nyer kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. nurulfive says:

    yess…that was a great great concert!!
    i’ve been there mase 3rd day cncrt dan it is worth lah pegi sane.
    mcm garu pale gak tgk style tudung dia tp biar lah..dia selesa mcm tu dan mgkin dia nk tampilkan kelainan. b4 ni dia ade wat cmtu dlm magazine so tak terkejut sgt.
    bestnyerr…mmg bestt!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hermosa5790 says:

      nak kelainan apanya??? sbg seorg muslimah (pulak tu hajah) kalau nak pakai tudung pakai la elok2. kalau tak nak pakai tudung litup pun, design la yg nampak funky tp masih menutup aurat. aku tak paham langsung. mek2 arab yg pakai tudung nampak urat rambut pun tak ada lah pakai pakai tudung saji kontot. atau mgkn dia ni dapat ilham dari headress wanita2 dari afrika kot..tp itu bukan tudung.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. a.j says:

    kpd,,,, ct nurhaliza, apa kata bukak trus selendang tu, bt sakit mata je… makin hari makin terbogel kepala awak tu… bt malu gelaran HAJAH je, x baik la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Landak says:

    waduhh….ct…awat tudung saji ilang??hang asyik memainkan agama saja…isssshhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. diLL says:

    siti..siti..baiklah tak payah pakai tudung..tolonglaaa..nyampah tol tgk~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. wiyah says:

    Mula mula kata nak sikit sikit, lama lama jadi …., jadi apa huh? lepas tu kata berselendang, lepas tu bertopi ala hood hood pulak, lepas tu bertopi tutup sangul je. Tiba-tiba sekarang ni semua dah hilang?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. hairil says:

    eh…eh….jaga sikit mulut tu…………..ini bulan puasa tau……..tak baik kutuk org……..kak ct tu cun giler………..apa yg hilang……….hairil tak faham lah……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. firzzduka says:

    suka sgt tgk konsert satu ct..memg lyak d panggil penyanyi no 1 malaysia n penyanyi antarabangsa. hope 1 day, ct dpt jd penyanyi no 1 dunia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  42. ammy says:

    hahahhahaha……bgus skit kpla otak engkaula……….
    siti mana uda anak ko ni………………………ko tak mau ada anak ka………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. iin moe saja says:

    just kidding………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. amalina says:

    i pun like kat datuk siti nur hasliza ni sebab dia peminat saya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. apoi says:

    x minat siti, minat ellla

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. pian says:

    kau ni asal ella pulak dh,x da kene mengene,
    aku pun mnt ella juga x mnt siti

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. If I were you I would really try to monetize this blog somehow.. It’s really nice..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. You had some nice points here

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0