Written by AbangNara | July 23rd, 2009

erra fazira seksi

Rasanya ini 1st time Erra Fazira keluar kat khalayak ramai dengan tak bawak anak di si Engku Aleesya tue. Mungkin Erra dah dapat jumpa bibik nak jaga anak dia kot. Ataupun Engku Emran amik shift jaga sementara Erra keluar pergi attend show.

Satu benda yang kami sentiasa kagum ngan artis-artis Malaysia nie ialah diorang berjaya maintain bentuk shape badan yang sama selepas mengandung. Takder rasanya artis pas beranak tetiba keluar gambar dah  jadi gemuk gedempol.

Selalu kan kalau orang pompuan kalau lepas beranak, badan diorang akan naik skit. Tapi Erra Fazira lek ajer sama macam sebelum nie. Agak-agaknya memang diorang nie diet tahap kaw-kaw punya kot. Harga nak diet pun mesti mahal kaw-kaw gak kan? Tue yang orang biasa tak termampu.

Lagi gambar terbaru dan terkini Erra Fazira dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

erra fazira seksi

erra fazira seksi

erra fazira seksi

erra fazira seksi

72 responses to (GAMBAR)Terbaru Erra Fazira Selepas Bersalin

  1. aries_april says:

    nmpk tembam skit la kak erra…

  2. huda hashim says:

    norjuma dulu masa bersalin first baby pn bdn naik jgk. lpas tu br ok

  3. Penari Poco2 says:

    nampak berisi sikit…
    kene diet lepas nie…
    jgn2 hamil lg x…???

  4. mieming says:

    lor…ape maintain slimnye…
    kan dia g slim world..xkan xtaw kot?..ish..ish..
    ade duit cpt la slim…

    • aka says:

      dapat spoonsor, gi je lah.. besa- besa je tak kurus lagi setakat 4bulan tu. Cuba teka berapa BMI(body mass index) tak cunlah kalau make up je..MAC sponsor ke.. exercise and food diet yang penting, takkiralah artis ke org besa cam aka ni, diet center ni nak buat duit jeh.. go organic..go natural

  5. eton (bkn name sbnr) says:

    gemok sket..
    hehe..
    aku dgr yasmin ahmad yg wat cte sepet 2 da meninggal..
    tol ke???

  6. Kak Su says:

    Jap lagi slim la tu semula…
    artis mana nak gemuk…
    nanti tak ada owang ambil berlakon…

  7. ko pehal????nyibokk says:

    harus kurusss…ratu cantik wehh

  8. Zaza Muhammad says:

    xde aa slim sgt…
    tp erra punye shape, dia punye kerangka utama tu (main frame) besar… sesuai ngan tinggi dia. klu berat dia 60 kg lebey2 pun kire berat ideal lai…

  9. BUZZ says:

    erra ni yg peliknye muke die x gemuk pon padahal badan naik je..
    aku musykil sampai skrg
    sbb aku ni kurus tp muka bulat semacam
    konpius2….

  10. umie says:

    masa majlis cukur jambul anak dia dan kat rancangan gugu gaga era, badan erra masih tembam.pas tu kan dia tunjuk masa dia gi slim world tu.masa tu ler start trasformasi.Apa yang peting? duit…..hehehehe…..slim dah kan.

  11. jed hijau says:

    dia tinggi….badan berisi sikit cam gini lah cantik….

    aku suka…aku suka….

  12. WE says:

    YASMIN AHMAD KAT ICU..

  13. MemBesar says:

    meh doakan Yasmin Ahmad x apa2

  14. jed hijau says:

    yasmin ahmad pengsan masa buat presentation kat tv3 jam 3.30 ptg tadi….bersama-sama dia, datuk k ngan tok t….. dia kat icu sekarang…..

  15. jed hijau says:

    ziana zain lahir anak kembar lelaki dan perempuan hari ini…..dia bersalin cepat 3 minggu dari yang dijangka….

    tahniah…bestnya….

  16. erra ni xdelh lawa mane pn tgk,tp die nih pndai cri suami,ensem, kaye mude lg bkn cam ct dpt laki tue dhlah smpai skrang x prnet2 lg sian.pas2 x abih2 gosip kawenla,apelah…

  17. katon says:

    mmanglah slim,dh pegi slim world..klu duit ada smua blehh..dlm gugugaga tu pn dh tau gmuk ke x..mmang dia dh berisi..lengan pn bsar…dia pkai bju pn smua bsar2..tp xpelah org pas bersalin mn leh slim mcm muda2 dlu..ni pn dh ok,ada shape lgi..

  18. x mnat ah kt dia…kate primadona,tp 2 b honest 1 act dia pn x mnggalkn kesan kt diri nih.mmanglh klu blkon nangis2 dia blh buat tp x feel pn tangisn dia 2…

  19. miss annur says:

    pic yg pertama tu nampak masih tembam lg la..kalo compare masa lom branak..

  20. […] See original here:  (GAMBAR)Terbaru Erra Fazira Selepas Bersalin […]

  21. israh_shoawgurlz says:

    isy..ng cute lar..wat can i say,wat can i do,,ciptaan Allah s.w.t…

  22. umie says:

    xmizz tgk gugu gaga erra.rs pelik
    smacam jerq bl org ppuan xpndai
    cuci ‘sheyyy2’ baby…erra mmg lawa
    laaa..

  23. aries_april says:

    mmg pnx real…
    tngk time ank dia hlang msa dia p btik try bju untk media hbrn la….
    smcm ja glbh bla ank hlng….

  24. Lovelyvic says:

    Erra memang makin tembam sket. Kat gambar ni tak berapa nak perasan kot… tapi aku tak pernah miss tgk gugu gaga erra…. jadi mmg bleh dapat jelas badan dia ada sket kembang. Even besh friend dia si ‘makcik’ (umi aida) pun sendiri mengakui erra sudah kembang sket.
    Tapi yang penting… kembang2 pun dia tetap maintain cun.

  25. Jojio says:

    Orang biasa pun kena jaga macam tu le jugak…..baru best…maksud aku dua2 ler karang wife cute si laki nahhh macam bear….hihihi

  26. delimajelita says:

    sape2 yg baru lepas bersalin mmg lah tembam sikit.. kang diet2 time mengandung anak pulak tak sihatkan. Lama-lama kurus lah balik badan tu..tak yah nak susah2 ,pening2 sampai stress pikirkan badan temban. yang laki kalo x nak bini badan temban pandai2 la ejas jgn bagi bini bersalin.

  27. aries_april says:

    dia sndi pn ngaku dia chubby dlm GG erra…
    :-)
    tpi stil lawa la kak erra…
    make up n x make up sma ja…
    cun hbis…

  28. GlamGucci says:

    Tapi Era dah nampak air mukanya dah keras mungkin semakin berusia

  29. aries_april says:

    ya la…
    dh 30 lbih…
    lain la klau 25…
    cntik g ar…
    :-)

  30. AIN says:

    HMM MAINTAIN MCM DLU GAK
    KIUT MIUT

  31. nafisa says:

    whatever it is…ERRA is the best…cantik n jelita ..maintain since dulu2 ….mmg dia ni bagus pilih Emran…sememangnya perempuan baik utk lelaki baik…setiap org buat silap tp Erra dah buktikan yg dia tak silap pilih Emran sbg teman hidup…hehehe..ERRA beshhhhhh

  32. kurus says:

    aku ske erra..aku ske pompuan santek..

  33. magda says:

    WHATEVER…….. ERRA YOU ARE THE BEST….

  34. rahsia says:

    comel la erra sewaktu pas bersalin.

  35. Baby says:

    la…apa nk gemuknyee….dia ni duta SLIMWORLD..takde masalah punyee…kalo badan naik aje…p kat SLIMWORLD..msti kurus balik punyelaa…..

  36. aida rani says:

    era most beautiful

  37. ocha says:

    Beautiful

  38. Legalsounds says:

    A thoughtful opinion and ideas I will use on my website. You’ve obviously spent a lot of time on this. Well done!

  39. zue says:

    sebenarnya warna baju yang menampakkannya slim