Written by AbangNara | July 14th, 2009

wardina safiyah

Kami masih teringat lagi masa Wardina jadi mangsa majalah playboy Malaysia (Mangga). Masa tue Wardina ngan Sarimah memang tengah top. Kesian Wardina disuruh posing sambil menunjukkan pehanya. Terkelu kejap kami masa tue.

Syukur sekarang Wardina dah tak lalu zaman tue dan terus bertudung. Padahal kalau ingat balik rambut Wardina memang lawa mengalahkan artis-artis yang ada sekarang. Yang tambah kagum, populariti Wardina tetap maintain. So tak ada reason untuk artis lain cakap bertudung nie membuatkan saham diorang jatuh.

Oh ya buat peminat Wardina yang nak add dia kat Facebook, ini alamat Facebook Wardina. Banyak gambar-gambar terbaru Wardina kat situ. Kepada wanita-wanita yang nak belajar fesyen bertudung pun leh try belajar dengan tengok gambar-gambar Wardina.

Lagi gambar-gambar terbaru dan terkini Wardina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

Baca Yang Ini Pulak:-

56 responses to (GAMBAR)Terbaru Wardina Yang Maintain Cantik

  1. chaiyo says:

    aku suka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. chaiyo says:

    yeah2…aku first….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. chaiyo says:

    cantiknya dia…alhmdulillah kekal btudung…xmcm artis len…
    pkai tdung jap jer…
    pas2 bkk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ~EclipsE~ says:

      yg buka tdung 1 hal…yg buka kain ngan bju lak cmne tue??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      nor aliah lee…pakai masa kahwin je..dah bercerai terbang..sofia jane pakai nmpak jambul, siap kene interview masuk forum keagamaan kt tv pasal dier pakai tudung…la ni terbang jugak…tak paham. ape2pun cantek sgt wardina ni….walaupun pakai tudung. orang yg cantek dalaman…pakai tudung pun tetap cantek….. orang yg hodoh dalaman…kalo free hair, mekap tebal, seksi2 tetap dipandang x seberapa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ~EclipsE~ says:

    cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. pim says:

    manis sungguh wardina…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. chaiyo says:

    y bkk kain n bju tu da xde cte da…
    elok btaubat cpt2 lar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. maymay says:

    cantekkk…sukeee!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. BUZZ says:

    mcm anak dara la die ni..
    mgkin lps ni Sarimah plak yang pkai tudung..
    atau mgkin ifa raziah……..hmm….x mungkin la!!!
    tp sape tau kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. anti_artis_seksi says:

    kalau datuk ct pkai tudung penuh mcm wardina ni kn lagi cantekkkk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      memang cntik.. tp sygnya ati dia blm nak pakai penuh camtu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. BUZZ says:

    mane wardina ade fb. dah search dah…
    tipu la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. badboy says:

    ala kira ok la ct tu ada ckit
    dari yg pakai terus buang lepas bercerai..apa kes..
    mesti korang tau sepe kan..
    aliah lee
    mesti sblm ni berlakon jer lebih pkai tudung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    cntk wardina ni…
    dlm fmly dia…
    dia srng ja yg nmpk cun cikit…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Zaza Muhammad says:

    Pehhh… dia mmg cantik. First time aku tgk dia, masa tu dia jadi cover jelita, lum popular kot…ingatkan Deanna Yusof. ape cite deanna yusof skarang,,,, leh BN usha2. Bab2 cemolot tu kisah2 lama… lupe kan je aaa, nk tahu gak perkembangan terkini…..
    Kuar tajuk sket… Di sebalik kisah MJ meninggal, aku ade gak terbaca psl Natrah yg baru2 ni meninggal…. maybe ramai yg dah lupe kot tp sbb aku ni tahu cite dia direct source (mak aku kenal dia masa skolah lu)… so melekat aa cite dia ni lam kapla aku.
    Kerana dia sorg, berlaku rusuhan tahun 1950, 18 org korban syahid dan lebih 200 org cedera… betapa org Islam begitu sepakat demi akidah seorg gadis belanda yg akan dimurtadkan secara paksa… skarang? Org melayu rela memurtadkan diri sendri…nauzubillah…sedey2…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. siezan says:

    sejuk mata memandang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aries_april says:

    ya…
    sjuk mta mmndang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      aku memang suka dia…bagi aku dia perfect ….cuma..bila bercakap dia macam kelam kabut sikit…ntah apa yang nak dikejarnya…..hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Zaza Muhammad says:

    hmmm x kua komen aku tadi…mentang le lari dr tajuk huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    nk kjr ketapi kat dpn la tu kak jed…
    tu yg kalut…
    tp mmg stail dia cam gitu…
    nengok dlm spanar jaya udh la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Lovelyvic says:

    Sukanya baju hitam ala2 jepun tu… nak beli mcm tu jugak!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. lily says:

    contoh terbaik…..harap siti situ sana sini pun cepat2xlah bertudung cara betul. populariti tak jatuh. walaupun suaminya suka berselendang tapi tal salah….kalau dia nk bertudung…bukan menderhaka pada suami pun…..harap dato’ k tak jahil dn blh membimbing siti,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Applw says:

    mmg cute giler lah wardina nie..bertuah laki dia dpt bini cun..apa rahsia dia agaknye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ricky says:

    sejuk mata memandang.. ; )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    rhsia nya kna tnya laki wardina la…
    nnt kta sruh kak nara tnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ayu says:

    cantik nya kak wardina..cute n maintain je ayu tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. pen says:

    memang cantik tapi… pakaian dia dalam MHI sentiasa sendat dan ketat. byk kali dia tarik2 baju dia tu, mungkin nak cover apa2 yg patut. mungkin lebih “muslimah” kalau pakai baju kot yang lebih longgar. pengacara2 perempuan lain pun takdela pakai ketat dan singkat bebeno baju kot walaupun tak bertudung.

    and boleh tak kalau TV3 tak suruh pengacara2 tu duk dekat2 sgt? sampai nak berlaga lutut dah tu. takkan takleh jarak sikit kot. kdg2 tu pengacara perempuan duduk tgh2, dikepit dua lelaki kiri kanan. tak manis untuk seorang yg “isteri” dan rupa muslimah.

    mungkin sy je yg terperasan tp… kdg2 tu nmpk mcm dia ni “ter”tinggikan diri. salah satu cth, ms bincang isu pembantu rumah, wardina kata kalau macam dia, memang mampu nak bayar mahal untuk pembantu rumah. tapi kalau macam orang lain, kan tak mampu? taula wardina ambil berat, tapi cara ckp dia tu mcm nak menunjuk2. cara je. mungkin niat tak begitu.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Ila says:

      Hehehe… Saya pun selalu perasan cara dia yg satu ni.
      Bukan nak mengutuk tp kadang2 percakapan dia boleh dikategorikan sbgi “menunjuk2″.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. matt jack says:

    cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. syasya says:

    Dah memang cantik. Pakai baju apa pun cantik. Aku suka sangat kat diaaa!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Nur Fatihah Bte Mohd Radzi says:

    Mmg Anggun and cantik….mmg pndai jaga penmpilan…Pkaikn I tudung cm 2 bleh???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. mamaisya says:

    suka tgok wardina ni…wlaupun dah punya anak 3 tpi muka tetap maintain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Apin Opin says:

    cun jer…tapi apsal adik dia nampak tua ek…wardina pulak nampak macam adik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. jay says:

    mmg lawa wardina bertudung tapi masih pkai pakaian yg ketat jgk shgga nmpk bentuk dada..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. Apa hak reporter nak campur tangan urusan sesiapa ?
    Hal ehwal politik macam tak reti bahasa …
    Hal ehwal rumahtangga jauh sekali …
    Sebab mulut badan binasa ,
    Berani buat , beranilah tanggung akibatnya …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ana_muslim says:

    konsep brtudung bagi wnita islam sbenarnya shingga mnutup dada…tapi,zman skarang…sumenya maen lnggar jer….pkai tdung tp bju ktat…bla bju lbuh lak…tdung lak sngkat…eshh…mcam2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. I had been just searching for appropriate website content for my assignment research and I happened to stumble upon yours. Thanks for your valuable info!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Hi. I wanted to thank you for the super information you have posted on your blog. I will likely come back to read it again and have signed up to your RSS feed. Have a wonderful day.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. smile says:

    A person necessarily assist to make severely posts I would state. This is the very first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the research you made to create this particular submit incredible. Great process!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Somebody you mentation almost including a less bit solon than virtuous your articles? I awful, what you say is and all. Nonetheless envisage if you accessorial few majuscule images or videos to cerebrate your posts many, “pop”! Your assemblage is superior but with pics and videos, this could be one of the finest in its business. Awesome !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. I was just searching for this info for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative sites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. I really wanted to write a brief message to be able to say thanks to you for these nice points you are posting here. My time intensive internet look up has finally been recognized with reasonable information to share with my partners. I would express that many of us website visitors are undeniably fortunate to dwell in a fabulous place with so many marvellous people with good pointers. I feel very much lucky to have seen the website and look forward to tons of more awesome times reading here. Thanks once more for all the details.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Heya i?m for the primary time here. I came across this board and I to find It truly helpful & it helped me out much. I am hoping to present one thing again and aid others like you aided me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0