Written by AbangNara | January 15th, 2010

stacy chaq

Umang aih ~~ Memang sebijik muka adik beradik nie. Stacy muka macam Chaq, Chaq muka macam Stacy. Hidung pun sama besar. Kitorang dah ukur pakai pembaris tadi. Fesyen rambut pun lebih kurang je gayanya.

Kepada Stacy, walaupun anda tak menang apa-apa time AJL 24 hari tue, tapi persembahan anda tetap mantap. Macam  Agnes Monica gitu. Kami suka tengok ~~

Lagi gambar Stacy dengan fesyen rambut terbarunya jika anda baca artikel ini sepenuhnya.

stacy chaq

stacy chaq

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

97 responses to (GAMBAR)Stacy Dengan Fesyen Rambut Barunya

  1. budakmanentah says:

    hurmmm…

    0
    0
  2. HEMOHEMO says:

    mcm rambut agnes monica time pendk ler

    0
    0
  3. cicak kubing says:

    chayok2 stacy!!

    0
    0
  4. serai_patah says:

    wat cam ner pon aku suka dia…still comey…hurm….

    0
    0
  5. sakura says:

    dorg lau jd siblings seswaiiii…muke same

    0
    0
  6. cintaqaseh says:

    waaaahh..stacy nampak kiuutt..suka2

    0
    0
  7. fifie says:

    mawy,ko add fb aku dlu..pastu ko cari kak black name die aima imna.

    0
    0
  8. AnneDeSilva says:

    Anne minat bangat stacy..
    tp anne rasa dia rambot panjang lg cantek..
    bila buat persembahan rambot dia tu yg menarik..
    i likee u stacy..
    tp FT tetap NO 1…

    0
    0
    • Clipkertas says:

      aku, FT no. 10 anne..

      0
      0
      • AnneDeSilva says:

        kuang asam ko clip/…
        tp takpe aslkan masuk top 10..

        0
        0
        • Clipkertas says:

          aku kate bagi aku la anne……
          bg aku FT tu, no. 10 untuk aku ler…

          mmg la utk anne no. 1…
          jgn ler hot2 pg nie…. dgrlah radio hot.fm..
          huhuhuu…

          0
          0
      • mawy says:

        aku rasa FT skrg nih kena badi superman la…sian gak kat dia…ada org kata dia jatuh tergolek masa abis nyanyi masa tukar dgn sheila nd lala tue…ntahler…

        0
        0
        • tOmEii says:

          kalu dh tiap kali nyanyi duk terbang ats lantai cam superman mnela xskit lutut ttue….
          dhla terbang ats lntai…
          kn kers tue….
          erm…..kecian tgk die berjln pkai tongkt…
          tp bgs die ni wlau skit pon tp tetp nk wt persembhn…
          alhmdllh meng gak,,,,
          xsia2 die thn skit duk nyanyi ats pents….

          0
          0
      • roMeo says:

        clip.. FT ni X de no pn bgi aku.. ntah pape ntah.. wakaka

        0
        0
  9. tOmEii says:

    mke kalu dh comey bt la cmne pon still comey…
    erm…
    ape2 ajela…..
    xksh pon diorg nk wt rmbt gone…huhu

    0
    0
    • mawy says:

      ntah ler,tadi aku tgk comel.skrg nih aku tgk dah tak comel…nape eks…

      0
      0
      • fifie says:

        ahaha..ko ni mawy.die mmg comei la ko je yg jelas kan…eh ko ni free lak arini ek..slalu susah beno nk jmpe ko kat bn nih..web bn opis ko x block lak ekk??

        0
        0
        • mawy says:

          tak jeles la…wife aku lagi cun melecun…cuma nya,masa aku tgk stacy,aku tgk chaq sekali,last2 aku tgk dua-dua mcm laki…tue yang nampak tibe2 tak comei…

          0
          0
      • tOmEii says:

        haha…mata ko tbe2 jd kelabu asap kot….
        cz tu jd len mcm …..huhu…..
        cam tomboy cket yek…..
        tp air muka die tetp comey…..

        0
        0
  10. Miss_hujan says:

    Stylo ..Pah n ..Mesti rmai yg tgilak2x nk wak fesyen rbut mcm neyh..

    0
    0
  11. puteriaquarius81 says:

    comelnya stacy.. sesuweii ngn bntuk muka dia.

    0
    0
  12. aries_april says:

    dah cam twin ja den nengok..huhuhuhu

    0
    0
  13. Dylan says:

    cantik jugak! LOL

    0
    0
  14. mawy says:

    babai aries,pet,put,pipi,tomeii,anne,bee,clipkertas,sakura
    .
    kalau aku ada masa,pas jumaat masuk balik…

    0
    0
  15. roMeo says:

    stacy.. lau ko botak pn aku ttap sokong ko stacy.. go stacy go!!!

    0
    0
  16. Candid.com says:

    The same origin…
    MORE PICTURE HERE…

    0
    0
  17. haRdisK_gUrL says:

    cm agnes monica gamba no2…stacy=agnes monica=stacy…=D

    0
    0
  18. Layar says:

    Peh,comelnya stacy,hehe..korg,ape kata korg try join oldskulz.org..sy ada nk ajr korg sesuatu.

    0
    0
  19. gosipgurlfea says:

    she so hot~!!!!

    0
    0
  20. pinkypanthers says:

    cantik…..

    0
    0
  21. Piston Pecah says:

    wah…like brother like sister la ni ek??

    0
    0
  22. anti org suka mngata says:

    agaknya seronok sgt kn mengata org.. nampak cam blog hiburan yg agak official, tp perghhh..mngata xingat dunia.. ak bukan la minat sgt stacy .. tp ni komen utk semua yg kena mengata,.. to owner beautifulnara, guys, dont be so narrow-minded la.. nk share ngn public, wt care cm nk share.. xperlu la nk over mengata…kami reader2 yg ade hak nk bagi feedback..b rational in distinguish between jokes n INSULT… no offense ya.. just nk kasi feedback~~ sesama menjaga hati , xsalah kan…

    0
    0
    • gosipgurlfea says:

      Chill la xnak ngata org jangan mai lepak sini ~! org islam ckp tambah dosa..toi dak???

      0
      0
    • luckystarian says:

      tu la pasal…nampak cam gah sgt la ada komen sampai 60 lebih…tapi satu2 komen cam taik pun buat apa…to admin pls stop nak ckp hidung org tu besar la itu la ini la…fikir pakai otak la..dah besar…jgn sampai org ckp blog picisan ni dimiliki oleh pemilik yg otaknya picisan juga…

      0
      0
  23. farenova says:

    dah macam kembar dah.. i likeeeeeee

    0
    0
  24. Leo says:

    dah konpius skali tgk..

    0
    0
  25. gosipgurlfea says:

    aku pi cut rambut wat cam stacy nasib mukaku cam cina ala2 jepun gitu hehehheh hot siot!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  26. Layar says:

    Penghuni2 BN yg suka on9 2,jom lepak OLDSKULZ.ORG

    0
    0
  27. pinkapplejuice says:

    love stacy, muahhhhhhhhhhh! harap2 sukses selalu.

    0
    0
  28. =P says:

    comel nye ko putet (nama pangilan stacy)

    semoga terus menyerlah dengan tarian ko tu … ! 2010 tahun membur kejayaan stacy !!!!!

    alah ,besar ke hidung ? kenapa wahai editor beautiful nara ,hidung kau kecik sangat ke? tak perlu jeles ,oh ,idong ka mungkin sebesar jari kaki ka ..kesian ,biar hidung besar ,jangan hidung kembang sudahhh ..

    0
    0
  29. xoxo says:

    lagilah mcm agnes monica..

    0
    0
  30. chot says:

    aishhh…suka btol ngn chaq ni..hensem la..comel sgt.stacy jgn ckp la..aku suka habis..dari dalam Af lagi aku suka. suka sangat bah! ;p

    0
    0
  31. SaTik_SiZUka says:

    aq jupe dia kat restoran penampang…
    aku bawa borak dia boo layan…dulu aku minat..now xtolah

    0
    0
  32. nadilah says:

    mke dewang nie comel laaaaaaaaaaaaaaa stacy nie org mne ye

    0
    0
  33. weisya says:

    stacy cute sangat apa pun gaya nya semua best.we love you.

    0
    0
  34. weisya says:

    saya betul-betul minat kat stacy sebab dia cute sanga dan berbakat besar.cayo cayo

    0
    0
  35. atira says:

    saya pun minat stacy
    stacy cute sangat….
    yg paling saya minat cara dia menari rancak gila klu blh saya pun nk menari mcmdia

    0
    0
  36. ayuna ajina kirana says:

    stacy u r very beuty…i like u!!u so cute…u r right, u mang jahat cause u wat owg giler kat u….huhu…

    0
    0
  37. tambuNaN gurLL!!! says:

    stacy!!! kiut. comel lh.. minat stacy… sngt2. chaq pun kiut bab, muka sama dgan stacy.. wowwww!

    0
    0
  38. Thanks for taking the time to discuss this. Thanks for all the enthusiasm to extend such helpful information on this post. I love to comment on your blog sir.

    0
    0
  39. shika says:

    she soe cute..

    0
    0
  40. yuli says:

    dah cam agnes je..blh cam agnes tpi jgn lah ckp agnes ikut gaya awak..tk mlu ke agnes dri kecik dah jdi penyanyi awk bru brapa tahun da belagak.ha..ha..ha.

    0
    0
    • zzZZzz says:

      sape yg brlagak ???
      setahu aq AGNES MONSTER 2 yg brlagak !
      prasan je lbey mcm artis intrnational…
      tp habuk pn xde…ptuihhh !!

      Correction : stacy pn x hingin tiru artis murah cm agnes 2

      0
      0
  41. erra says:

    minat gn stacy..die cute..

    0
    0
  42. comel baget aku suka dong sama kamu berdua

    0
    0
  43. saya minat stacy af sampai skrg.. stail rambutnya pun smart..nyayian dan suaranya pun merdu d dgr..

    0
    0