Written by AbangNara | August 13th, 2009

stacy

Lama tak dengar cerita si Stacy nie. Yang last tengok Stacy kat TV pun rasanya masa abang dia si Chaq tue masuk Mentor. Pastue dah tak perasan dia keluar TV lagi dah. Maybe ada yang kami terlepas kot.

Kami suka ngan Stacy nie sebab dia memang berbakat. Kalau nak tengok rupa memang lagi ramai artis-artis yang lagi cun dari dia. Tapi dia still boleh popular sebab memang dia hebat menyanyi, menari dan buat persembahan. Kadang-kadang tue kagum gak tengok Stacy menari ligat sambil menyanyi. Dalam hati kami pikir tak reti pancit ke Stacy nie.

Lagi gambar terbaru Stacy semasa sambutan majlis jadi boleh dilihat dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

stacy

stacy

stacy

stacy

stacy

stacy

stacy

stacy

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

341 responses to (GAMBAR)Terbaru Stacy Di Majlis Hari Jadi

  1. eclipse says:

    huhu

    0

    0
  2. eclipse says:

    mn yg lelain ney…
    weh dtg cni la..

    0

    0
  3. eclipse says:

    dimanakah korang sume….sobsobsob…

    0

    0
    • Kak Su says:

      Eclipse…cantik rambut..he..he..

      0

      0
      • aries_april says:

        mst la cntk…
        up 2 date la ktakn….

        kak su nmpk pic aries apa ha?
        smua orng nmpk hjau…
        aries nmpak paris….

        0

        0
        • eclipse says:

          aku nmpk pic br paris…
          mak aih…perang btl rmbt..
          ble ko dye rmbt ko aries…huhuhu..

          0

          0
        • kira-kira says:

          gambo ijau la aries,,,
          heheh

          0

          0
        • aries_april says:

          pose cam mn eclipse nengok…
          coz aries bru tkr pose bru….
          stil pngng dpn…
          tpi xpkai cekak mrah…
          pkai spek prada lak….
          :-)

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          aries…logo ko petak hijau lar kat pc kawan aku nie…
          kak su…jgn tpengaruh ngan pic eclipse…dier pinjm muka budak negeri kak su tue…huhuhu…lalalalala…

          0

          0
  4. aries_april says:

    nmpak cam agnes la…
    klau dia ptng rmbt pndk..lg nmpk…

    0

    0
  5. mysexyheart says:

    da bca da artikel ne kat blog lain…huhuhu..pa pun hapi bday la..

    0

    0
  6. Zaza Muhammad says:

    wa!!!!!!!!!!!!!!!!!! kena outstesen lai… miss aaa cite2 kat Nara kang..
    terlebey sudah…. Stacy Best lai dr agnes what!

    0

    0
  7. eclipse says:

    mn yg lelain ney?
    raya kat umah sebelah lg ker?huhuhu..

    0

    0
  8. lilies says:

    chaq abg dier ar…not her lil bro..=)

    0

    0
  9. eclipse says:

    Katakan mengapa kau tak seperti selalu ?
    Ini bukannya masalah ku yang hanya cemburu
    Bila ku tanya kau pulang soalan padaku

    Owhh… Memang terlebih…

    0

    0
  10. hantupensil says:

    ish2…cute stacy nih…
    dapat kat aku ni…
    best2….
    hehehe

    0

    0
  11. mysexyheart says:

    eclipse,…ko ne jga blog nara ek???hehe(terlebih suda…jan mare)..

    0

    0
  12. fatyn says:

    stacy ni suare sedap…leh dance
    tp nape baju u tu mcm ayam belanda ar?
    hehehehehehe

    0

    0
  13. violet says:

    haha
    aku terlmbt…
    pe2 pn stacy lg besh dr chaq tu…
    huhu

    0

    0
  14. Penari Poco2 says:

    oh stacy di mana kau berada…
    di bawah bulan purnama…

    0

    0
  15. kira-kira says:

    lau aku wt rmbt cm stacy nmpak rocker x??
    ekekekeke

    0

    0
  16. kira-kira says:

    trase lapo la pulak…huhu

    0

    0
  17. jojio says:

    Hihihi….fesyen diaaa….

    0

    0
  18. tOmEii says:

    apsl kembg sgt bj stacy tu…
    adehh sume kembg rmbt pn kembg hdung pn kembg….f
    esyen ape daaa….

    0

    0
  19. asparagus says:

    stacy ni….korang rase lawa ker…?

    0

    0
  20. eclipse says:

    mkn ape yg sdp ha?
    any suggestion??

    0

    0
  21. hantu says:

    alaa stacy ni tiru agnes monica punye identiti aaaaaarrrr xbesssssssssssssssssssssssshhh

    0

    0
  22. LaLuNa says:

    test..!!! test…!!!!

    0

    0
  23. eclipse says:

    aries nape dgn glory??
    ade spesel news ker?
    cite la…huhuhu..

    0

    0
  24. LaLuNa says:

    test masok sinik la..pes time nih…gigil jek raser..!!!

    0

    0
  25. asparagus says:

    nasi kerabu

    0

    0
  26. LaLuNa says:

    jap test sore…test..test…!! uh tak layak masok af

    0

    0
  27. tOmEii says:

    abg stacy nnic aq tgk xla hnsm pn…
    dhla pndk…huhuhu

    0

    0
  28. asparagus says:

    wah..terel ko… ko kelate gomo ker…?

    0

    0
  29. pingkypanthers says:

    wah dh ada page baru..
    hmm minat tul kat stacy ni..
    dr dia mula2 kat dlm AF lg aku dh minat dia..

    0

    0
  30. Penari Poco2 says:

    kak nara…
    naper org leh tau alamat emel pengkomen2 nie…???
    dah xder CONFIDENTIAL lagi…

    0

    0
  31. kampung@kl says:

    kat blkg HSBC Jalan Ipoh ada Nasi Briani…RM5.00. boleh tahan sedap….

    0

    0
  32. ANneDeSilva says:

    halooo…

    0

    0
  33. pingkypanthers says:

    kenapa bah..
    ko berubah..
    kenapa bah..
    hah terlebih sudah..
    aku minat stacy ni tp tang dress up dia x brp brkenan..

    0

    0
  34. @buat semua – kitorang sambung check lagi ye camner email anda boleh terkeluar. tapi rasanya semalam pihak server dah setelkan. nanti kitorang tgk elok2

    0

    0
  35. kampung@kl says:

    kg nak balik kg jap…kg rindu kat kg halaman.jap g kg datang balik k…

    0

    0
  36. asparagus says:

    kelate budu sokmo…..

    0

    0
  37. ANneDeSilva says:

    nasib baik anne tak kena virus korg tu..
    Amin..
    mgkin computer mahal kot..hahahhahaahhahahahaa
    padahal LENOVO jewkk…

    0

    0
  38. ANneDeSilva says:

    korg sume ada layan undi tak untuk lagu 1MALAYSIA dekat hot fm??
    moh la reramai dengar ada 10 lagu yg dicipta..
    so bole undi salah satu dr lagu2 tu…
    http://www.hotfm.com.my/advert/1malaysia/default.asp

    0

    0
  39. ANneDeSilva says:

    lalalla…
    satu malaysia…

    0

    0
  40. badboy says:

    sesungguhnya aku sedih gila..mesti aku tak berpeluang nak menang sebab aku dah lama tak lawat BN..aku kursus n exam..tak pe la..nnt tunggu pertandingan bulan raya pulak

    0

    0
  41. ANneDeSilva says:

    Nyanyikan Lagu Mu

    Biarpun di mana jua
    Hatiku akan tetap setia
    Biarpun tiada yang rela
    Jiwaku akan tetap sedia
    Mentari harapan
    Membawakan kita sinaran
    Satu kedamaian
    Satu kebenaran
    Satunya impianku

    Kan ku nyanyikan lagumu
    Kan ku dirikan namamu
    Kitalah satu bangsa
    Kan ku nyanyikan lagumu
    Kan ku dirikan namamu
    Inilah satu bangsa
    Satu Malaysia

    Disinilah janji kita
    Hatiku akan tetap setia
    Kini dan selamanya
    Jiwaku akan tetap sedia
    Mentari harapan
    Membawakan kita sinaran
    Satu kedamaian
    Satu kebenaran
    Satunya impianku

    Tiada yang akan memadamkan jiwa ini
    Tiada yang akan mematahkan semangat yang membara

    LAGU:
    Nyanyikan Lagu Mu

    ARTIS:
    Maya Karin

    KOMPOSER:
    Ng Ching Ching
    Wong Seng Jinn

    PENULIS LIRIK:
    Ng Ching Ching

    moh undi..
    g kat hot fm k…
    ni salah satu peserta nya..
    salah satu liriknya..huhuhu

    0

    0
  42. sila pegi ke page sebelah

    0

    0
  43. ANneDeSilva says:

    yeke poco2??
    takkn smpai mcm tu sekali kott..

    0

    0
  44. asparagus says:

    x da isu best2 ker…? boring2….

    0

    0
  45. syaf says:

    2 ler pasal…
    die ni memang super start yg dasyat ler…
    suke tengok dance die n the way die nyanyi…

    teringin nak tengok die performce same agnes monika or adam and adik die cak….

    4 sure meletop punye…

    kirenye stacy ni dah pon memecahkan dominasi artis malaysia yg boley buat performance yangm acam itu…

    gempak habis….

    0

    0
  46. badboy says:

    aku bukan tak nak masuk BN..tapi aku out station…punch card aku baru 2 kali punch jer tuk bulan ni…yang lain sume aku kerja luar..pc pun tak sempat sentuh..

    0

    0
  47. badboy says:

    aku rasa stacy ni boleh menggantikan anita sarawak la…pe komen korang..dia ni lincah n bertenaga.

    0

    0
  48. damia zahra says:

    wahhh…terlebey suda!…
    i lap u stacy…hokhokhok

    0

    0
  49. fatyn says:

    tumpang tanye skit leh?
    i ni budak baru belajar..
    cmne nak tukar display image tu?
    nak display muke i yg cun ni…heheheh
    gurau je…

    0

    0
  50. Kamui Gakuto says:

    stacky, pulang na ko sabah.. moginum dulu kita tapai d penampang kio.. aramaiti-aramaiti dulu bah sama kamiurang ni..

    HAHAHAHAHAHA

    0

    0
  51. ricky says:

    bagus bdk ni..

    0

    0
  52. ZAS says:

    Baju dia terlebih kain ni…. dah macam pokok krismas… krismas black n white! ahaks

    0

    0
  53. anonymous says:

    ala dr sume segi u nk tiru agnes ek.bkn stakat gaya nyanyian n tarian je.dressing pon nk ikut.menyampah gak.tiru la fesyen rambut agnes yg terkini lak.u dgn agnes bagai langit dgn bumi tau.agnes berambt pendek ttp lawa.u lak???????!

    0

    0
  54. sweetasian says:

    stacy comel…sangat tau! but cam stail agnes monica la pulak?…jangan terlebih tau!…

    0

    0
  55. anonymous says:

    comel taik ko mcm 2!stacy rambt pendek??x lawa n x comel hakshaks

    0

    0
  56. awekcun says:

    sedp la pulk kek dia,wt aku lapo lerrr………
    rmbt dia dh lawa bju dia 2 jer yg wt aku pech pert……
    wkakakakaaaa…………….

    0

    0
  57. r_ya says:

    stacy i love u….cke cngat tgok stacy menari,cute cngat..klo nak mek jdi kak angkat bley??hehe;p

    0

    0
  58. iera says:

    i akq stacy…
    cuet giler r nak ckp…
    tomey sangat2..huhuhu
    moge sehat bah…
    i hope buat la yg terbaik bah…
    cyg akq stacy…
    I LOVE AKQ STACY

    0

    0