Written by AbangNara | March 3rd, 2009

gambar seksi michelle melodi tv3

Kami di BeautifulNara agak kurang meminati etika kewartawanan si Michelle nie. Bukan apa, soalan yang dia tanya kepada yang diterjah adalah soalan yang sama. Cuma diputar belitkan sikit ajer.

Lepas tue tak puas hati kalau orang yang ditanya taknak jawap soalan dia. Dah soalan kau ntah apa-apa. Camner orang nak jawap. Tue yang diorang malas nak layan.

Tapi kalau nak layan gambar baju ketat si Michelle Melodi TV3 nie, anda dipersilakan membaca artikel ini sepenuhnya. Mantap jugak body minah nie rupanya. Jom kita terjah dia pulak.

gambar seksi michelle melodi tv3

gambar seksi michelle melodi tv3

gambar seksi michelle melodi tv3

gambar seksi michelle melodi tv3

gambar seksi michelle melodi tv3

gambar seksi michelle melodi tv3

100 responses to (GAMBAR)Kita Terjah Gambar Dia – Michelle Melodi TV3

  1. takde nama says:

    apa2 tah beautiful nara nie.. baju mcm tu pun cakap ketat ke? biasa je lah.. dah sah penulis blog nie mmg org kampung estate batu 20!

  2. Warganegara says:

    drpd ko taruk pic seksi²… bagus lagi ko taruk pic-pic yg berpakaian sopan…

    nie nak tunjuk gambar seksi…. harap org kat luar insaf le konon..??

  3. c kurang laser says:

    sopan la klu nk banding dgn pakaian zarina ajulie tu

  4. Warganegara says:

    dah tu… tulis lah “baju sopan untuk renungan”.. ini tak.. kena pula highlight “baju ketat”…

    nak sangat baju ketat… apsal tak taruk gambar peranang olimpik.. tu ketat tu…

  5. Anonymous says:

    btul2..ni pn kt baju ketat ke..
    org chinese nk pkai bj ketat pn korg nk bising..
    org melayu yg x sedo dr 2, xde pulak nk ckp pape..
    cbe korg bandingkn michele ngn zarina ann julie 2..
    sape yg lbih sopan…?????

  6. real ts says:

    jom layan= real-ts dot org

  7. .............. says:

    biarkannnn

  8. Iryn says:

    aah la…cam biase je pe yg dia pakai tu,lgpn dia kan cine.xluak pun klu takat cm2,rs2 klu yg melayu lg truk seksi dr tu!tol x…?

  9. baloon says:

    byk ckp lak. layan je lah

  10. ehem says:

    ketat la tu.penulis ckp ketat bukan sexy mcm zizah tu.alahai minah ni berlagak siot.dlu aku keje kt tv3, penah ikut team melodi interview artis kt bb.die ni muke kelat tegor org pun xnk.mmg siot die ni aku x suke.ngn artis je die nk tegor ponn

    • ain says:

      dia brlagak mcm artis kot

      • lee says:

        yeke “ehem”. mknenye dye ni blh dkatakan blagak la ye….ish3….dye mmg cm tu ek????

      • taik says:

        muka cam gampang jer camner tu ntah ntah dia ni nak aram kot tu pasal muka cam gampang jer

        • mia says:

          xelok kata org gampang ke ko yg anak haram????2kr sopanla cz dia bangsa cina.ko x pk lak artis melayu g teruk dedah dada.g menyampah aku tngk!!pe la blh wt da 2 la daya tarikan dorg tpksala dedah…

      • perluker??? says:

        ala biar la… dia tu kapir… yg islam tu ramai berkemban

  11. pulut says:

    tak ler seksi mana pon……dia china takper….ni yang melayu islam tak sedar diri ni yang aku bengang….zarina ann,lana,cik jah (spa q) dan yang dgan sewaktu dgnnya tu…..terjojol sana terjojol sini….menyampah haku…..

    @ehem-dia wartawan dah mmg tugas dia menyoal orang….aku suke dia…..good luck michelle & ur hero abang rambut ketak….MELODI!!!!!!

    • ain says:

      non muslim..biaq la

    • cantikkk says:

      nama pun wartawan…da keje diorg mgorek ape yang nak di korek kan..alaaaa korang pun tntu nak tau ape yang minah ni soal kat mangsa2 die kan…so,zassssssssssssssssss

  12. jinsaga says:

    Aku suke die,ok pe die temuramah artis.mana2 soalan yang kita nak tau 2 sume die tanye kan.biar jela pkai ketat ckit pon,bukan dapat kat korang pon…hak3

    • budak kg says:

      2 lah 2 pn cakap ketat aku dri kg pn tahu juga baju 2 x ketat pa lah…baju seksi faham ke cam man ni???x cukup benang michele ckup pn…

  13. jinchi says:

    ok laaa ni dr artis melayu yg mendada tunjuk dada tunjuk lurah tetek….skali slip slambak kuar tetek baru tau…

  14. ANDRY says:

    aku mcm x pnah nampk dy ni kat club sgapor…minah ni poyo lahh…dia ni gng karpal…

  15. wink..wink.. says:

    xketat pn..bangsa selain bangsa melayu,aku xksh klu die org seksi.yg skt mate ialah bangsa melayu kononnye prasan ala2 mat saleh..cm org utan de r aku tgok.yang beautifool nara ni pn satu..cerita cmni pn nk kecoh2..hadoiii..

  16. kami tak kisah pun dia pakai baju ketat. kalau tak pakai lagi bgus.hehe.lagi femes nanti gambar dia.sebab dia cina.hehe

  17. wateva says:

    Dulu sblum minah ni jadi wartawan melodi, dia pernah buat show (menari) kat satu club pakai bra dan spender jer…benda ni betul..tak percaya tanya sendiri kat dia

  18. oh lala says:

    ketat ka..alah sikit2 ja..beautiful nara ni kecoh.tadak topik lain ka
    lagipun dia cina..tak kisah la.beautiful nara ni buta ka apa….

  19. X THU says:

    ALAAA NI CHINESE X PELAH SUKATI DIA NO ORG MELAYU NI HAH KITA CONCERN CKIT HUHU

  20. puaka says:

    michelle mmg mulut PUAKA!!!

  21. Anonymous says:

    layan je la.. byk cakap lak

  22. bearbiru says:

    aku sukerrr…aku sukerrr….nk dier…nk dierrr

  23. ni says:

    suke style dia nih buat keje
    hard work….

  24. flower says:

    ko terjah org kan..
    tp aku nk terjah ko lak…
    wakakah..

  25. ain says:

    tgk!wrtawan mcm dia pn blh femes
    d sebab kn pkai bju ketat ja dh terfemes
    bijak…bijak…beautiful nara ni.. pndai mengfemes kn org heeee

  26. :) says:

    sebenar’y korang x paham ape yg beautifulNAra
    cube nak smpaikan..hahahaha..
    kecian..BM pemahaman dpt bape wok? lalala~

  27. lalala girl says:

    muke mcm cenkodok…..bagus lagi letek muka katak…xD

  28. lalala girl says:

    benci la…..mcm la seksi sgt….nak bepantat pun takde mood nak tengok muke mcm nie….no heng!….tgk tv lg bgs…hehehe

  29. Edy.com says:

    Ok..halu2,join2 korg laa..

  30. S2H says:

    apalah takde dia tak havoc lar dunia gosip, pasal dia ada powergirl boleh reveal gosip artis ,and artis pon kantoi….hahahaha……aku suka dia…
    apalah, artis posing lar pic tu….biasajer…… macam ko juga borakartismalaysia…pic ko tu…posing gak….(hemah kan,aku kutuk)..hehhehe

  31. jeff says:

    wahhh cun n mantap gak body si michele ni..ahh aku x kisah dia memg amoi seksi maa…gua suke sama dia bleh ka michelle?huhuu…

  32. suralaya... says:

    minta maaf yer…
    kampung betul penulis blog ni..
    mane de seksi biase jer tu..
    kot dia nak pakai purdah..lgpun
    dia bukan islam kan..hormatlah…

  33. kojek says:

    ok gek gambo pmpuan tu,,,,geram tegok dada dia yang besar tu,,tapi rase2 bra dia kot yang buat nampak besauuu tu kot,,,huuu….huuuiiiii

  34. wan says:

    apapun aku sokong minah amoi ni punyer cara dia perangkap org dgn cara menyoal….muah

  35. Rin says:

    aku pon benci ngan michelle ni.. mluat.. aku x salahkan artis kalo ada artis yg maki dia.. mmg ptut n pdn muka dia..

  36. wanted says:

    seksi sungguh..klu cm nie dpt..dh lme gomoi

  37. gosipgurlfea says:

    kering ja dia nih~ khatolik kalau tak silap…

  38. mamposko says:

    besh sial body minah nie~~~

  39. adeq jb says:

    biar la dia.. sebok hal org wat pe../

  40. rene says:

    biarlah minah tu…syok sendiri…i know her,..she’s Swkn,, not pure chinese,, she’s mixed native..jgn marah

  41. minn says:

    ala bro biase ar 2 diorang kn islam po….hehEhE,,,wah!klau bab terjah owg pro gilew…huHu

  42. aaron says:

    lah.. tak salah kan dia pakai baju cam tu..lagi pun dia bukan muslim..jadi tak salah lah.. apa lah benda cam tu pun nak terjah…

  43. cdek says:

    walaupon kamu bukan islam tapi hurmatilah semua kaum..jangan cakap sesukahati je..kita ni insan yang punya perasaan dan harga diri..steady le..be a proffesional..not emotional….

  44. Mr.BLacK'S says:

    dia x da ugama…dia nak bogel pun lantak dia arrrr!!!

  45. cibai says:

    Aku tak suka ngan wartawan terjah ppuan gemuk tu. macam sial dia punya ketawa!! pontianak dengar pun blh lari. Rasa diri tu cute la, pergi mampos la lagi bagus!!

  46. AHMAD says:

    TERJAH SANGAT ORG,NANTI ORG TERJAH KO BALIK BARU TAHU,TANYALAH SOALAN YG SEDAP SIKIT DAN JGN TERLALU KURANG AJAR,ARTIS PUN MANUSIA ADA HARGA DIRI.

  47. mr.k says:

    ko terjah orang kn..
    nanti ak lak terjah ko..
    tah pe2 pic mcm 2..
    ak boleh buat…….

  48. biasa je bjunya xda la menjolok mata…

  49. muskamil says:

    biasa jer..tk la ketat sgt..ok la..

  50. WakLu says:

    Ketat?
    muka die yg ketat ade la

  51. if says:

    da mula ku tgok terja lg ku dah tak mnat dgn minah ni..cakap org pdai..dr sdr?lu pkei lah sendiri…kata nabil bkan aku…ahahah….tu lah suka sgt kcau priuk nasi org skrg priuk nasi kau dah tblit michelle…

  52. MaTaHaRi says:

    LAAA….ingatkan ape ler tadi,biasa je poN baju michelle 2.ada yang lebih teruk dari ni,DiANA Danella berbikini barulah dikira seksi,Opsss!!!!!!!!!!!

  53. lengchai says:

    aiyaaa…itu michel arr, kalu MELAYU MUSLIM arr, sudah haram wooo….baju ketat seluar ketat…aurat dedah dedah sana sini maaa…tapi arr, itu mechel CINA BUDDHA oooooo…ape kes mau kisah sana sini…kasi layan aja lorr…better lu olang kasi perhatian lebey sama itu ANAK MELAYU BERTUDUNG TAPI BERTELANJANG…aiyakkkk…apa itu maaa….suloh admin kasi closeup sikit maaa pasat ini mnye fenomena…

  54. ikutsuke says:

    michel and abg.nas..dua2 sama bahalol….lantak la si bahalol ni nk jdik apa..bahalol!!

  55. Mine says:

    Apa dh jadi kt dunia skarang ni?

  56. sex says:

    besar kopek kakak. kalau boleh syaya nak hisap, pengan, ramas2. kalau boleh main, sy nak jolok puas2.

  57. ezora says:

    ada artis lagy ketat bju nape yg ni ckp ketat……….yg ade mcm nk koyak bju tk d3e pulak msuk dlm niew

  58. ^^ says:

    nk heran pe kalau dia pkai bju ketat pn…tp tgk biasa jek..

  59. educated says:

    bodoh btl..ni pun kata ketat..takde otak..sex maniac..org bodoh je create story takde skolah mcm ni..baju t-shirt pun ckp seksi..betul2 org ketinggalan zaman..hoi kalau ketat pun ape salah nye ..skrg da zaman moden la bukan zaman dulu..nampak sgt org tak bertamadun..ni pun nak kecoh.bodoh..

  60. popoyoli says:

    aku pn x suke kt dia…aku igt lg dlu mase dia intebiu ayu OIAM tu…muke dia mcm haram je…bt muke belagak nk mamposss…

  61. hotels says:

    hotels in killarney town center,4 and 5 star hotels killarney

  62. suite says:

    5 star hotels killarney,5 star hotels killarney special offers

  63. suite says:

    list of hotels in killarney co kerry,cheap hotels in killarney ireland

  64. This is first rate. We are relaxing in my own hotel room in Killarney checking a lot of these comments. Numerous are fantastic and several fail to help to make very much real sense in any respect. So i am on vacation and yet I simply could hardly help myself away from having a look around this blog site in spite of my hotel room now in Killarney bills net intake on hourly basis.spa hotels in killarney ireland,cheap hotels in killarney town

  65. I am simply just back again right from our hotel room in killarney. You can find several wonderful feedback on this blog page. I’m going to invest some time reading them today after my holiday in the 4 star hotel in killarney.hotels in killarney city centre,list of hotels in killarney town

  66. Annual percentage rates vary from week to week for that reason always check using your financial institution on the top deals they’ve got

  67. lala says:

    mana semua org..

  68. eiyta_sweet says:

    biarlah ape yg nak dkatakn…pekakkn telinga je lah..yg penting kt xkacau org…,

  69. After i view your Feed it throws up a page of weird text, may be the malfunction on my side?

  70. mr j says:

    nk wt modal pn x lpas la..ap da!!!

  71. mr j says:

    nk wt m0dal pn x lpas ar..

  72. cyah says:

    ni kata seksi..mata u ni rabun kot..kalu yg tdedah dada smpai nmpak urah tu baru la seksi dan seksa…kalu xsuka si michelle pn jgn wat crite murahan…apalah…

  73. SEO Tools says:

    This is really helpful, You’re a very skilled writer. I have joined your rss and look forward to looking for even more of your great articles. Also, I’ve shared your web site in my social networks!