Written by AbangNara | June 22nd, 2009

gambar terbaru sassy falak

Sungguh comel gambar terbaru Sassy Falak masa shooting filem Rosli Dhobi. Nampak macam wanita melayu terakhir. Dengan cara pakai tudung zaman mak-mak kita dulu, Sassy nampak sangat cute.

Beruntung suami Sassy Falak si Nazril Idrus dapat isteri yang sedap mata memandang. Tapi kesian jugak kami sebab si Sassy nie tak mengandung-mengandung lagi. Rasanya kawin dah lama jugak. Belum ada rezeki lagi kot.

Lagi gambar terkini Sassy Falak dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

48 responses to (GAMBAR)Sassy Falak Macam Wanita Melayu Terakhir

  1. syaQie says:

    haha..
    comel gle pic yg last tu!
    <3 her!

    0
    0
  2. nunu says:

    xper… xde rezeki xpe… teruskn,,,,teruskannnnn

    0
    0
  3. nunu says:

    nak cermin mate mcm tu gak,,,,huahua

    0
    0
  4. puteriaquarius81 says:

    hihi… comel

    0
    0
  5. aries_april says:

    aries tk minat sngt dia ni…
    jdi no cmmnt…
    tkut ada orng mrah lak…
    :-)

    0
    0
  6. kuntilanak says:

    suke tgk muke die…unik…

    0
    0
  7. jerneh says:

    aq x minat dia ni..
    aq nak ckp gak.. x seberapa pun dibandingkan dgn
    fazura… hahaha

    0
    0
  8. jojio says:

    Bibir dia cantekkk…yadaaa…

    0
    0
  9. trAnsFormeRs says:

    hmmm…
    kurus sgt ar…

    0
    0
  10. damia zahra says:

    x minat sgt kat sazzy neh…
    minat lg kat budk bekemban kat page sebelah tu…hokhokhok..

    0
    0
  11. aries_april says:

    ah…
    jerneh pn x ska gak ker….?

    0
    0
  12. Zaza Muhammad says:

    chak!!!! ehheeh lama aku x jenguk…al maklum le outstation huhuhu…. Sazzy plak ke yg blakon… klu drama ari tu Melissa Mauren. Pegang watak awek Rosli Dhobi (Allahyarham) yg smpi la ni x kawin2, maybe cinta sejatinye kepada arwah smpi xble jatuh hati ke org lain, aisey..aku lupa laks nama dia Hajjah apa erk… Pasni leh aaa dgr Sazzy berkamek kitak yer poco2… ke filem ni guna bhase standard? ala… xbest aaa

    0
    0
  13. glory...glory man utd says:

    assalamualaikum…………
    hai semua………..
    ape kaba??sihat ke………

    0
    0
  14. trAnsFormeRs says:

    waalaikummussalam…..
    klau aku sihat jerk…
    org len x tau ar…

    0
    0
    • glory...glory man utd says:

      cam tak meriah aje hr nie
      mana yang lain2???
      ko dah mkn belum trans??

      0
      0
    • tyrabanks says:

      aku sihat..
      ko xkayuh basikal ke ari ni trans???

      0
      0
      • tyrabanks says:

        ehh…
        apsal slow cam kura2 xmkn 5 ari je ari ni…
        xde org nak btenet kerr??
        mana yg slalu online dah sonyap jerr???

        0
        0
        • damia zahra says:

          dowg bz ar tu…aku da teropong da td…maklumla kan da nak hujung buln da neh…byk keje nak kene buat..

          0
          0
    • damia zahra says:

      aku pun sihat walafiat gak neh trans…
      eh trans…ko da x transform p flowerhorn da ke?

      0
      0
  15. jed hijau says:

    kauorg komen ok ke tak ok ke aku setuju ngan tak setuju je…

    no komen

    0
    0
  16. bigbun says:

    sayang tetek kecik

    0
    0
  17. NOoR says:

    sazzy dh ada baby la sorg

    0
    0
  18. chem says:

    natural beauty ;)

    0
    0
  19. I learn something new on various blogs everyday. It is always stimulating to see content of other writers and learn a little something from them. Thank you for sharing.

    0
    0