Written by AbangNara | June 22nd, 2009

gambar terbaru sassy falak

Sungguh comel gambar terbaru Sassy Falak masa shooting filem Rosli Dhobi. Nampak macam wanita melayu terakhir. Dengan cara pakai tudung zaman mak-mak kita dulu, Sassy nampak sangat cute.

Beruntung suami Sassy Falak si Nazril Idrus dapat isteri yang sedap mata memandang. Tapi kesian jugak kami sebab si Sassy nie tak mengandung-mengandung lagi. Rasanya kawin dah lama jugak. Belum ada rezeki lagi kot.

Lagi gambar terkini Sassy Falak dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

48 responses to (GAMBAR)Sassy Falak Macam Wanita Melayu Terakhir

  1. syaQie says:

    haha..
    comel gle pic yg last tu!
    <3 her!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. nunu says:

    xper… xde rezeki xpe… teruskn,,,,teruskannnnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. nunu says:

    nak cermin mate mcm tu gak,,,,huahua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. puteriaquarius81 says:

    hihi… comel

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. aries_april says:

    aries tk minat sngt dia ni…
    jdi no cmmnt…
    tkut ada orng mrah lak…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. kuntilanak says:

    suke tgk muke die…unik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. jerneh says:

    aq x minat dia ni..
    aq nak ckp gak.. x seberapa pun dibandingkan dgn
    fazura… hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kuntilanak says:

      betul cakap ko!FAZURA MEMANG LAWAAAA SANGAT2…
      c sassy biarpun aku suke tengok tapi lagii sukeee kat FAZURA..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. jojio says:

    Bibir dia cantekkk…yadaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. trAnsFormeRs says:

    hmmm…
    kurus sgt ar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. damia zahra says:

    x minat sgt kat sazzy neh…
    minat lg kat budk bekemban kat page sebelah tu…hokhokhok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      hai damia..
      anak ko sihat???
      dah pandai apa???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        alalala tyra…aku da lama x singgah kat bn neh…winduyra kat kowg…bz keje…
        anak sihat…alhamdulillah..da bleh duduk da…tp x leh duduk ngan sendiri la…
        ko sehat ke tyra?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    ah…
    jerneh pn x ska gak ker….?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Zaza Muhammad says:

    chak!!!! ehheeh lama aku x jenguk…al maklum le outstation huhuhu…. Sazzy plak ke yg blakon… klu drama ari tu Melissa Mauren. Pegang watak awek Rosli Dhobi (Allahyarham) yg smpi la ni x kawin2, maybe cinta sejatinye kepada arwah smpi xble jatuh hati ke org lain, aisey..aku lupa laks nama dia Hajjah apa erk… Pasni leh aaa dgr Sazzy berkamek kitak yer poco2… ke filem ni guna bhase standard? ala… xbest aaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. glory...glory man utd says:

    assalamualaikum…………
    hai semua………..
    ape kaba??sihat ke………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. trAnsFormeRs says:

    waalaikummussalam…..
    klau aku sihat jerk…
    org len x tau ar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • glory...glory man utd says:

      cam tak meriah aje hr nie
      mana yang lain2???
      ko dah mkn belum trans??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      aku sihat..
      ko xkayuh basikal ke ari ni trans???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        ehh…
        apsal slow cam kura2 xmkn 5 ari je ari ni…
        xde org nak btenet kerr??
        mana yg slalu online dah sonyap jerr???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          dowg bz ar tu…aku da teropong da td…maklumla kan da nak hujung buln da neh…byk keje nak kene buat..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      aku pun sihat walafiat gak neh trans…
      eh trans…ko da x transform p flowerhorn da ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • glory...glory man utd says:

        entahlaaa
        hr nie cam senyap aje sume
        tyra sihat ke??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          sihat…
          eh..apa semue ni asyik tnya sihat ke x??
          memang something lerr BN ni.. tu yg banyak org xde mood kot..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          tu la pasal? soklan yg sama jer neh?…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jed hijau says:

    kauorg komen ok ke tak ok ke aku setuju ngan tak setuju je…

    no komen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. bigbun says:

    sayang tetek kecik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. NOoR says:

    sazzy dh ada baby la sorg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. chem says:

    natural beauty ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. I learn something new on various blogs everyday. It is always stimulating to see content of other writers and learn a little something from them. Thank you for sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0