Written by AbangNara | January 21st, 2009

The hottest Malaysia celebrities of 2008, Norman Hakim and Memey Suhaiza pleaded not guilty at the court yesterday. Both of them appeared at the court wearing the same colour dress.

We wonder how does our readers think about the situation of Norman Hakim and Memey Suhaiza. We read somewhere Abby Abadi is actually a queen control and already have a “Dato” waiting to marry her.

More latest pictures of Memey Suhaiza and Norman Hakim by reading the full article.  Don’t forget to give us your opinion on this sensational story.

158 responses to Latest Pictures Of Memey Suhaiza And Norman Hakim

  1. chenta says:

    mcm haram la mreke due n..
    aku nk die0rg kawen
    pstu aku nk tg0k ape jd kt hbgn di0rg hahah
    x saba aku nk kutuk pastu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • SIS NA says:

      amboi chenta pon ada kat sini,,,,,,,,kenal lg ke dgn sis na, knp memey tu semenjak dua menjak nih asyik tersenyum lebar jer, pa yg dia sonok sgt, muka tak tau malukan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • memey says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 21
      • mimi says:

        lawaka memey 2?
        wat pa kalu lawa tp prangai bruk;rmpas laki org dah 2 blh tersngeh2 lg.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
        • abu says:

          siti selamba je sengih2 lepas rampas bini org. ok je, takde plak org komplen.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
        • siti says:

          siti kahwin laki org tapi dengan saluran yg betul dia ni terhegeh ngan laki org sampai kena tangkap khalwat e 2 bezanya……tapi x jugak kahwin2….buat maksiat ja

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
      • leona says:

        alah..k0rg nih,asyik mngut0k memey tu npe,jgn kut0k dia,laki suka dia,cuba kita smua serang dia p umah,pas tu kte smua caci maki dia nk x,tu br cun…stkat ckp dlm cni,xda guna nya,bkn dia nmpk p0n ape u all smua ckp,cuba p umah dia kn best….
        aq p0n mnympah ga dgn si memey ni,mukka sbiji cm kucing aq kt umah,slalu je dgn kucing jantan sebelah umah,emang ptt p0n,lau dh gtal kte xdpt nk c0ntrol,tp jgn la rampas suami 0rg,xda laki lain ke dlm dunia nih,agaknya laki 0rg sedap k0t…ahahahhahah

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 14
      • Anonymous says:

        bukan masalah isu nak kawin ramai macam terjadi kat mak kau tgh sarat mengandung anak bapak kau pah2 berkepit ngn popuan lain… apa perasaan kau!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • xYANx says:

        kebanyakan lelaki ikut sunah nabi bab kawin 4 je..jarang sangat yang nak ikut sunah bnda lain…kalau betul2 perfect jage bini x salah nak kawin ramai..masalah NH ni tau2 la kan…emo la plak aku nih..tp panassss betulla si NH ni..

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • puteri cinta says:

        mmg xsalah nk kawin smpai EMPAT pn,.
        TAPI JANGAN WT MAKSIAT DALAM PEJABAT!!!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • WatEVERLah says:

        Aku sokong 100%…
        Dah tertulis dlm Islam bleh kahwin sampai 4..yg penting ade kemampuan zahir&batin…Mereka nak kahwin,wateverla…hak dia org..
        mereka pun ade hati & perasaan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • julya215 says:

        hello….mmg llk (suami) ad hak mrk…tp kami pmp (isteri) ad hak juga….klu blm kawen lg 1 dh xblh jln kn tanggungjwb…&xadil….ad hati lg ke nk berpoligami…nafsu kte blh kawal….sbb 2 allah kurnia kn kita akal & nafsu…
        renung2 kan lah…..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • oooo says:

      memey perempuan paling sundal d malaysia sama sundal ngan fasha sanda.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Rakyat prihatin says:

      yang korg dengki sangat tu ape hal?? mesti boyfriend atau girlfriend ko x selawa atau sehensem dorang kan???
      tgk cite sebelah pihak abby je korang dah terus kutuk si norman. ade ko tgk cite sebelah norman?? ade ke ko kat rumah abby dgn norman hari2?? yang ko tau, bergossip2.. tu je, ntah dah sembahyang ke blom ko ni. aduih…
      buat malu orang malaysia je korang nih. kalo norman nak kawen dgn memey, biar je r, dorang kacau hidop korang ke?? pakai duit korang ke nak buat wedding pon?? kepada cik “chenta”, berdosa besar mengharapkan keruntuhan rumah tangga seseorang tau. bertaubat r..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • wolvrine says:

        tau la bkn mslh sape2 yg mengomen kt sni.tp yg jd mslh nyer..stiap artis cri rezeki krn peminat shj.klu tk ada org pergi tgk flem ke ble cd ke mcmana diaorg nk kaya?? so sbg peminat kita berhak msuk cmpur jka ada pkara yg myakitkan hti berlaku kt artis yg kita ska.klu rsa tk tahan dgn komen2 pergi tinggal dlm hutan,,,haaa…barulah monyet2 atau babi hutan kt dlm hutan tu tk masuk campur dan tk bg komen sbb diaorg binatang bkn manusia…!!!!! senang crita!!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • sal says:

      norman n memey tu mmg dah sesuai…sama2 durjana n jalang

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • lulu says:

      ye…aku pon sme…nak tgok muka memey kna tinggal ngan norman…aduiii…tak sabar rasa….geram betol aku tgok perempuan perampas ni…klau norman sggup curang ngan isteri n tak mustahil si memey tu kena tinggal…aku berdoa spya dia mendapat panbalasannya…pda masa si dia kna tinggal ngan norman..aku nak ktwa smpai tergolek2…n kutuk dia puas2…kan4…betol tak chenta….?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • enung says:

      Memey x dep Otak..kah3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lisa says:

        mmg pun..mude lg kot..ramai laki2 yg belum khawin..x ade rse kesian ker yg tu die tu ade anak bini..lau norman tu menggatal ..jauhkn la diri..

        tgk pic no.3 meluat rsenyer..mne x senyum lebar..sbb da runtuhkn rumah tangge org..X suke gn Memey..

        to kak abby setiap ape yg berlaku mesti ade hikmah d sebaliknyer..ape pun pk diri akk n anak2 je..lg bagus

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • doremi says:

      muka cam bgus tpi prangai lebi teruk dari ngok2……hati tu cam bau tahi ngok2 jax sy tngok……norman ni pun dasar pengam***……bullshit tul sy tngok…….dah tu masi ngaku tak buat apa2…..ntah2 memey tu dah bolos…cam lubang jamban agaknya….SHIT…..nmpak jax cam masi b’getah ntah2 pkai mnyak tanah tuk kasi melekit….kat dada tu pun kali dah m’geleber………norman ni pun kali ciput je cam siput sedut yg ada kat blakang jamban……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lagenda budak baik says:

      org tesengih lebaq camni sampai nampak sume gigi dlm psycho ckp org yg bermuke2 ..haaa…sepadan depa jenis senyum lebaqqq mcm la kejayaan sgt wat perangai camtu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. naruto says:

    askumm..ade org x?
    depa 2ekor ni lagik..
    aku pon heran gak memey ni snyummmmmmmmm jek..
    cam org bru lepas nikah je kan..happy gituu..
    xrasa malu ke..?

    (ehh lupa a dia kn xngaku slah..ptot la snyumm jekk)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • zigZAG says:

      hye naruto join kt cni plak..
      ha ah kan senyum jek c memey ni
      xmalu ke…g mahkamah pasal tangkap khalwat..
      ni siap senyum tersipul2 lg
      mcm laki bini

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. zigZAG says:

    heyyy aku cam nak pijak2 je muka dorang nii!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. tah hape2 says:

    baju sedondon siooottttttttt!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. wondergurl fcb says:

    eeeee……mluat aku tgk c memey tu.kalo artis lain kua msuk mhkamah siap ttp muke tp diorg tu mkin mnunjuk2 dgn bangganye.leh sdondon plak………hampeh tol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Mamu says:

    Hope the two momok will marry soon. Cannot wait to see how long the marrige will last. A man like NH will not stop to only TWO marriges. Most porobably, at 50 there will still be news about him getting married. Just take a look at BADOL!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ES says:

    bodo ar diaorang nie!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ~mama aien~ says:

    eee… mcm x wat salah jeee.. happy semacam jee dia org ni…x de perasaan malu lgsung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ms.X says:

    aku tgk GIGI duer ekoq nih SEDONDON la..korang perasan x??huahuahua!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • siti says:

      betul..betul..betul…baik g dentist lu memey gigi ko tu x malu ker?????????????? ketawa mencecah telinga ha ha ha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. caca says:

    kes khalwat pn bleh tersengeh lebar…tak tau malu punye betina..ntah pape..tkde maruah je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. beezeebowdy says:

    salam sume…

    aku saja2 lepak kat sini pulak.

    oh bulan macam da P&C kan je cite ulau sawa 2 ekor yg nak berbelit jer taknak renggang2 langsung ni.

    oh bulan apa cite? ada ‘masyyyuuukkkk’ ke..

    harap2 kat sini tak ikut perangai mcm oh bulan tu. KEBENARAN tak kenal wang ringgit. apatah lagi KEBENARAN PADA JALAN ALLAH SWT.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. lieza says:

    hai beezeebowdy, kita jmpa d sini pula. mana geng lain? putput, terja, mawar dll. meh la join

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. lieza says:

    gambar yg ke4 memey sengih muka cam sial je. benci aku tgk. norman pun sama. gambar yg ke2 tu, mcm megah sgt dpt tebuk memek memey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. beezeebowdy says:

    hai lieza!

    aku gi masuk oh bulan tadik., cari2 jgk member2 lain. mawar ada post kat article danny birthday dgn makwe tu. dia cari kite sume.

    rupa2nya ccute dah tuka nama jadik babyallya lah pulak. chimot hilang. tarja hilang.

    tapi ko tak hangin jugak ke article tempat kita bersidai dulu tu dah kena cantas dgn ohbulan.

    dlm byk2 article kan… pasal apa article tu yg kita post dah lebih seribu blh kena cantas..hilang mcm x-file… lesap, lenyap, hilang ditelan bumi…

    oh bulan ada masyyyuuukkk ke kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. beezeebowdy says:

    eh, lieza…sowry…

    aku pun dah phinnning ni.

    aku tersilap la.

    ko yg communicate kat ohbulan @ article atilia vs mak dia = seksi giler dgn mawar & babyallya.

    aku tercompuse la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. lieza says:

    ye la.. aku pun hairan juga.. x-file. tapi aku ada hantar komen kat article tuala lembab jadi bahan bukti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. beezeebowdy says:

    lieza, tuala lembap tu dok kat page berapa yek kat ohbulan tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. gadis melayu says:

    kte xde pape hbgn…tp pki bj sedondon…klu dh bcinte tu bgtau la kt org…jgn nk nyorok….myb peminat msia dpt terima korg bdue jd the hotez loving couple kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. atie says:

    dunia nak kiamat dah agaknya, tengoklah mcm org tak tahu malu
    di atas tu, tersenyum kegembiraan.. dunia skrg ni.. ni baru di dunia
    balasan di akhirat nanti tahulah diorg berdua tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. putput says:

    hye..
    i’m here..
    pe cite pns lg??
    xde ke??
    korng xtau ke diorng sbnrnye dh kwin????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. beezeebowdy says:

    salam, putput..

    susah la skrg putput.. kejap gi ohbulan, kejap gi sini. sejak article kita lepak kat ohbulan tu kena cantas, dah tak syok dah nak posting ke forum.

    anyway… ko nye cite macam panasszzz jer… bila diorang kawin?

    patut la MMS aku bgtau si memek tu dah start lincah dtg balik ofis MDH tu.. macam laki bini balik hidup diorang tu. tapi diorang berani buat waktu siang jerr berdua2.. dah tak berani buat malam dah.. tapi setan tu tak kira waktu kan…

    modus operandi ulau sawa 2 ekor tu lagi kreatif kan… buat siang hari pulak..takkan kena cekup dgn JAIS.. sbb ofis MDH tu bukannya ada staf pun melainkan abang babu balaci si nh tu jerr yg dah dibutakan mata, dibutakan hati.. line clear tu!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ajak le kengkawan datang sini.. kitorang rela bergosip kat sini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. didi says:

    aii..betul-betul sakit hati dgn memey nee..gatal betul..betul2 saya benci tengok muke dia tu..bepura pura..memenag sah die ne perampas suami org kesian kat abby…saya doa kan semoga Allah Taala akan membalas perbuatan memey dan NH ..semoga Allah akan memblas perbuatan kamu..saya memang pasti jika kamu berkahwin tidak akan kekal selamanya…percaya lah norman ..perempuan itu memang pelacur!!!kesian Abby..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kirana says:

    dua-dua gatal bijik dan punai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. mama7 says:

    islam memang benarkan lelaki kawin lebih dari satu tapi tengoklah syarat dan sebab kenapa nak kahwin. Dlm kes si memey ni rasanya lebih kpd nafsu je. tulah org melayu..kaum adam khasnya sebut pasal kawin mcm wajib je lelaki blh kawin lebih tapi bila sebut pasal t’jawab..lepas dah kahwin 2..and more..kita lihatlah realiti dunia kini…banyak anak2 dan isteri tua yg teraniaya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. nana,nadia,farra says:

    eeeeeeeeeeeeeeeeeee…………….
    meluat tngok babun utan 2 ekor tuhhhh
    norman lagi cm sialll bajet machoooo……..
    memey tuhhhh bajet cun,,,muka macm biawak kudung
    hahahahahahhahhaala dowang tuh conform da main nyerrrrr….memey kn gila konek…kalu x,xder r dier buduh lg bahlul kaco suami orgggggggg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. nana,nadia,farra says:

    kitowang arap kak abby tabah n redha selalu….amin.xyah tnggu laki bangang macm tuh.buat abeh borehhh jerrrr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. nana,nadia,farra says:

    muka x malu….dah kena tangkap basah lg mau sengeh2 mcm kerang busukkkk
    weeeerrrrkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. nana,nadia,farra says:

    sengih mcm muke sial..
    nak haramnye memey…
    harap ko pown jadi cam abby 1 ary nanti..
    baru kau taw rasanya g mana.
    hahahahahahahahahhaa(gelak jahat)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. bungaangkasa says:

    seronoknya korang kene cekup!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Anonymous says:

    asal nenen spam dua jadila

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. princesS says:

    ntah la….mmg mcm haram dorang..
    bkn mcm tp mmg haram….
    norman xtau untung btol r…
    memey la gedik gler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Anonymous says:

    aku nak video panas diorg dua ni. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. gomogi says:

    dah2 la tnjuk muka c memey yg barua ni,dia tu kalu lg dtunjuk,mcm kta promosi dia je..tu la pasa smenjak kes khalwat ni dia mcm bangga gila dpt kluar mjalah,tv pas2 bg statment mcm2 pdahal smejak dia baru2 kntoi xbrani plak kluar mklum la nk cri dan suruh org karangkan ayat2 baik pnya cover tok dia…ni la artis pling hampeh dan pling xlayak dok kt negara islam ni…. l

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Zaza Muhammad says:

    heppi nyer aduhhhh dunia dunia….eeii klu artis len g mahkamah syariah psl kes cerai kemain tutup litup muke, lari cam tak cukup tanah… ni kan plak kes khalwat…. btul aaaa akal x pnjng…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. mira says:

    dosa tahu tak.nak rosak rumah tangga orang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. aku says:

    kalo norman senyum xpe la lagi..die laki..xla malu sangat..yang si pompan tu..huh..mmg lgsg xsegan ni..cm baru menang award..rampas laki orang..award bt dosa besar..berkhalwat..”i’m very proud of myself…thx for every one..”huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Anonymous says:

    sengih cam org gila tp dlm hati tensen ttuuuuu. padan muka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. mrCool says:

    ptt memey ni main je ramai2….
    baru die insaf skit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. mista says:

    ermm..mmg arr lelaki islam bley kawin 4..tp bukan utk menyusah kaun hawa.islam membenarkan lelaki kawin 4 klu die reti nak tanggungjwb,n adil..lelaki zaman skang bkn mcm nabi muhammad.so xpyh nak nak gune kan lelaki bley kawin 4 ke tak..
    saya setuju dgn cadangan supaya dorang berkawin sbb kami nak tgk ape memey rase klu mende ni jadi kat die after die dah beranak 4 sok ..ape die rase klu laki yg die sanjung tido dgn perempuan lain…
    1 dlm sejuta lah nak cari isteri mithali yg akan dpt payung emas..ada bkn tak ada…tp lelaki tau ke betapa hancur rasa hati bile terpaksa berkongsi suami..ermm..tak kan??so jadi perempuan utk 1 hari bermadu baru bley hurai kan ‘ hidup bermadu ‘….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Rianadania says:

    Nak kata Abby tak lawa lagi lawa dari si Memey tu , muka gatal tu mmg ketaralah kalau si Memey nie, L muda lg, kalau ada anak nanti ummm semua timing lari..ko tahu lah nasib ko nanti aku harap lg teruk daripada Abby, Baru padam muka…hehehehe ..ummm …..Norman nie mmg suka ada hubungan sulitlah dulu pon dah berlaku , tapi masih berulg..rugi u norman! melepaskan Si Abby yang beautiful woman…I pernah kenal perangai org seakan2 norman nie dia tak seriklah rasanya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. DANIA says:

    yeke norman tu xde pape dgn memey yg x malu tu???eleh tgok muke memey tu pun tau..miang>>at least biarlah die settlekan urusan r/tgga die dgn abby dlu..ni asek nk mengekor je mane norman pgi.. Asal?dah x boleh berenggang ker?
    agak2 la..org bodoh pun x mcm tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gadis pantau says:

      ni br sikit gambar pasal memey…cube buka die nye facebook (MEMEY SUHAIZA)..tgk gambar2 die ngn norman n family norman..ermmm…mcm org da kawen jer…nyampah tgk…ptt nya da kene tangkap khalwat kawen je la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. susu says:

    knapa memey asyik snyum je 2?xkn sbg prmpuan x rasa malu kna aib mcm 2 skali..erm..smoga Tuhan beri hidayahNya buat kamu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ni says:

    x suke la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. flower says:

    menyampah tol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. tuit says:

    betol… betol…. betol…. menyampah tol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ain says:

    nyampah aku tengok c memey 2..
    pompuan xtao malu!!!!!
    bodoh!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. tuit says:

    semut putih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. aku says:

    org g mahkamah sbb kes khalwat ni pattnye malu…x tidak boleh tersengih2 mcm kerang busuk…xtau malu langsung…2 2 bangang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fara says:

      aku sokong……
      dah la a makamah kes khawat.. bleh die sengih2 g2.. mmg muke tak mlu ar diorang nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. flower says:

    dh pakai baju sama 2 makne nyer ape??
    wait n see je la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. esya says:

    woi xtakut dosa asyik nk amek suami owg jer kau ne xfikir ker owg tue anak ker kau mcm syaitan jer lak mcm muke kau lawa sgt idup jgn usahkan mak bapak lak jantan ramai pun kau nk laki owg kn………………………..gedik lak betina neeeeeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. esya says:

    mamey gedik jer laki owg pun nk………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. esya says:

    pandai wat pandai simpan weiiiiiiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. cute says:

    memey bodoh norman lagi bodoh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. mimi says:

    aku mmg x ska dgn memey 2
    dulu aku minat gla kt nrman,skrg tdak lg.
    leleki dayus
    aku bnci korang ber2,benciiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nekounam says:

      Takde didikan agama…tu lah jd nye..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fara says:

        p,. sian tul la kat a.b… norman mmg tak reti ar nak hargai orang… memey pon 1.. gedik nak mampos… dah la p makamah pakai baju same.. bleh plak die sengeh2 cam kerang busuk…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. starzzz says:

    mereka berdua nih bila nak kahwin? tunggu aje jawapan yang pasti selepas ini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. nissa says:

    memey gatai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Bunga says:

    .: Norman daa dpt free watpe nk susah2 kawen..mmg sundal dorg nie..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. anti-fasha sandha says:

    eee..ak mmg xske gak si memey ni..sme je jns ngn fasha sandha tuh..mrsk umh tgga owg je..kawin jela..tlaki ko kne amek bwu ko rse..memey tuh yg tergila2 kan norman da nmpk sgt da..pmpn apela..jalang!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. azi'nas says:

    Ape2 jer lah korang nie…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. achik says:

    macam2 artis malaysia nie nak crie populariti memang gini ish567

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Anonymous says:

    pe lah mei2
    pe kaco uma tga owang
    umo mude g
    ksian kt ank abby yg last tu
    mei2 kalo xksian kt abby pon ksian r kat
    anak2 dia
    renung r wajah anak dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Mariana says:

    apahal dua2 senyum happy samapi ke telinga? Seronok ker masuk cour, ada kes? Sian ko Memey. Sekarang seronok la. Tunggu la bila dah jadi “abby abadi” ke-2. Tahu la nanti. Sudah terang lagi bersuluh. Teruskan usaha utk menambah kebencian dan kejelekan org pada kalian berdua….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. awe says:

    dua2 same jer…lh wat relek lg tu..abby pn dh ada bf by gak..siap g holiday lg tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. shedfz says:

    eiiiyy..menjijikkn..bleh plakk senyum2 deme brdue ni yeer..bhagie yer wat mksiat..nntilah blasan TUHAN..bru korg tau langit tinggi ke rendah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. DelimaSaraa says:

    ko kan Norman..nnti jadi cam laki NK baru ko tau….huh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. yann says:

    wah bangganya lpas buat maksiat cam xde prasaan brsalah lngsung……….pergh engkorang ni memang pelakon yg mantop…….ptutnya engkorang yg dpt award pelakon trbaik ari2………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. FIRE says:

    huiiii…kenapa cam bodoh sengal ja rupa engko mengomel bab2 poligami kat sini ar anonymous…pastu buat2 nyampah kat memey lak..ko igt senang ke pompuan nak sesuka bg je laki dia kawin laen..kau mulia sgt ke tak de rasa jeles yg ko bleh comment pompuan melayu malaysia macam tuh?..kalo ko ske poligami sgt..tak payah ar nak swuh c abby pun suka poligami gak.. ko tu yg memeluatkan org dgn style ko mengomen..budget superp ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. FIRE says:

    bila d tanya wartawan…wat2 tak mgaku..support sgt la penipu berdua ni..
    p court bley plak pakai baju same kaler..cam baercintan cintun la plak..biar je lah diorang nak kawen skalipun..tak halang pun jantan nak berkahwin ikut sunah nabi..ceh…smayang tak mau..bab2 kawin pandai jer bukak sunah nabi..tah pa pe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. wolvrine says:

    kurang ajar btl anonymus comen tu!!ko ingt pmpuan ni ska2 bg dimaduka ke??pmpuan je kna fkr dosa laki brzina dn kna izinkan laki kwin lain tp laki tk de akai ke nk fkr dosa pahala??dh jd ktua kluarga tu buat la baik2 jga maruah!nafsu laki tk mcm pompuan ko ckp?mmgla kalo laki mcm ko tu sma dgn norman?bkn nfsu mnusia tp nfsu binatang!!nk ikut sunah rasul konon!tk baik ko tau tk nk samakan dgn nabi dlm kes norman ni!diaorag org yg dilaknat!!cara diaorg tu slh!tk skolah ke ko ni??main ckp je!!ko tau tk org yg mempunyai nfsu mcm tu smp menganiayai isteri yg dlm pantang plk tu ptt di beri hukuman berat!! potong konek tu bg anjing mkn!!! tu pun kalo anjing ada selera nk mkn..si memey yg gatal nk mampos tu npe ko senyum mcm nk terkoyak mulut kau tu???lawa sgt ke.mcm celaka 14 je aku tgk!!! eeiii menyampah aku dgn si memey dan norman ni…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. katak says:

    jangan berpura pura la memey..lepas kena tangkap pun kau masih ke pejabat tu..ha tak serik2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. sehah says:

    cm sial aku tgok d’org nieee xcuke la kt memey!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. tereputri says:

    uhhh.. tak tau malu betoi laaaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. .......... says:

    klu nk kawin2.kwn je la……
    x yah r buat maksiat……
    buat mlu kaum je………
    dah la buat maksiat dkt pjabat…………
    x sbr nk tunggu lps kawin……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. huhu says:

    apa nk gaduh2…yg wak gosip pun satu hal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. hothotheat says:

    ade mcm muke lisa ke..
    ish2 jauh beza..
    jauh panggang dr api..
    haa..tgok mulut die 2 lebarnye..
    riak btl dpn laki owg..
    haih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. aliff benci memey dan norman says:

    mcm pe r mke memey nie….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. an2 says:

    mmg tak tau malu ar muke pmpuan ni.da wat salah pn nak tsengeh2 lagi……….da cam kerang busuk dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. zatie says:

    mmg ar 2 hak norman n memey..y aku xpuas ati nyer masa abby dok ngah pantang g norman tggl dia g2 ja..nseb bek abby kuat smgt..klu x kna gla mroyan…aku respec ar ngn abby tnggung suma nie walaupun dah 2 kali normn wat dia gnie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. mama says:

    er menyampah mimie gatal nk runtuhkan rumah tangga org…ingt cntik cgt kaa.bla la betina gatal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. oprah says:

    wah baju same color la….tiap kali abis bicara kat mahkamah die org ni mesti kuar same2 n si memey tu ikut je bontot norman tu..mcm suami die plak…mcm2…siap boleh senyum sampai blh la npk gigi kat blkg..ya allah pe nak jadi artis ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. bella says:

    ermm menyampah giler kat memey ni.. muda2x dah jd perampas…huhuhu ntah la lantak korang la ye la tgh bahagia semua pun x blh nk tgk.. harap2x bila dh bersatu nnt x der la pulak pompuan lain rampas laki ko…huahuahua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. lili says:

    lancau! cibai!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Eija says:

    x suka memey coz perampas…cian kat abby abadi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. ieyda says:

    tak suka btl la diaorg ne…..cian ha kak aby…perampas btl si memey 2…biar diaorang khwn……nanti simemey akan tau balasanya jd perampas dan robohkan umahtangga aby,,,,..menyampah btl tgk memey……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. eqin says:

    pergh!!!!! ingt cntk sgt lerw 2….kucing aq lg lwa dri dye…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. leona says:

    aq hairan la,0rg bujang ramai,npe plak nk laki 0rg,pelik t0l….agaknya laki 0rg ni pandai servis k0t.ptt la memey truz melekat dgn si sape nma jantan xsdar dri tu,…norman hakim kn…cian aq dgn dia0rg brdua tu,cm xda tmpat g ke nk wat maksiat….
    cuba call aq,aq bnyk blik k0s0ng dlm umah,dpt ga sy0rkn….cian2….cm la xda 0rg bujang…sengal xbrtmpat t0l dia0rg brdua kn2……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. malaysian says:

    gmbr betina n jantan tu sumanya gelak2.
    sebenarnya mereka gelakkan diri mereka sendiri yg macam celaka perangai serupa macam lembu,bodoh,tak tahu malu ngan tuhan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. aienN88 says:

    Benci giler tgk muke memey,muke xlawo nk laki org bg free,pas2 smpai kne tangkap,xpayah bermadu..tp si norman 2 nk ker kawin dgn memey??kne tangkap khalwat,senyum smpai telinga…ish,ish,ish,murah,murah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. aienN88 says:

    memey,sedar la diri 2,ari ni ko buat org,esk luse kne btg idung ko sndri,org lain berguling gelakkn ko..BARU PADAN MUKE KO!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Malunye Akue says:

    Klu la abby 2 Q CONTROL napa NH boleh kuar smpi jam 3 x plg umah? emmm SELEPAS KAWIN mai TENGOK memey akan LEBIH KONTROL pula krn dia da tau GATAL dan PENIPUnya NH 2 pd abby, klu dia MENGANDUNG mmg sah KES ABBY tu kuar dlm fikiran memey kerna dia akan TAKUT jk NH pla sdg BERKERJA BERTUNGKUS LUMUS DI PEJABAT pla lgi…slps tahu SIKAP SEBENAR NH memey akan menjadi Q CONTROL 10X lebih buruk dr Abby, LEPAS KAHWIN, Giliran Memey pla JELOUSE ngan Abby krn da jd JANDA MUDA,,, DIA X AKAN PERCAYA NH BILA BER2 pla ngan Abby time dia dlm pantang atau sarat kerna NH dan A pernah jg bersama so kdg2 LUKA LAMA BERDARAH SEMULA hahahahah GURAU JERRR….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. aku suka bekas orang says:

    sukati akulah nak rampas laki orang
    sapa2 yang ada laki, bak sini no tepon
    aku nak p rampas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. ekal says:

    Salam, pada saya tak timbul siapa yang merampas siapa, kalo masing-masing pandai jaga pasangan, dia nak cari lain pun fikir dua kali. Si abby pun nampak garang dari raut wajahnya, mana si Norman tak cari lain. sekian terima kasih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. pig cute says:

    sepandai2 nye babi melompat,pandai lg,c sundal memey meloncat ke anu c norman hakim…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. ape2 je says:

    mmg betul pun…rg laki bab kawen nak ikut sunnah..bab lain tak nak ikut pulak..kalau nak kawen 4 pun….make sure la nafkah sume cukup…n adil..kalau takde..jgn gedik…eee lempang gak si memey ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. yatie says:

    benci giler aku tgok betina,jalang,sial,sundal segala2nya ada pd diri betina jalang ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mmg manusia yg bertopengkan syaitan…….xsedar diri mcn xde jantan lain suami yg bergelar isteri pulak yg kau nak rampas..meruntuhkan masjid org kau tahu x apa dosanya…………..!!!!kau xakan bahagia keakhir hayat seperti mana kau meruntuhkan masjid yg dibina.kau sedar x kau ni betina jalang!!!!!!!!!!!!!!!!jjgn la kau berlakon buat2 baik mcn x buat salah pulak….betina sial gampang!!!!!!!!!!bodoh,celaka mmg malang nasib kau di kemudian hari!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yatie says:

      meluat2 aku tgok muka kau di kaca tv,naik menyampah aku tgok kau berdua,si jantan keparat…….hai!!!!!ko xsdr ke yg betina jalang ni mmg terkenal dijohor.bohsia ni yg kau nak jdkan isteri……….lu…fikir lah sendiri!!!!!!!!!!!jgn menyesal dikemudian hari.aku pun xtahu mcn mana lah ko blh pilih batina sundal ni,,,,hello, betina kau sedar x sape diri kau sebenarnya,jgn berlagak baik lah…apa ilmu yg kau dh pakai, si jantan 2 tergila2 kan kau!!!!!!!!!l lu….fikir la sendiri.so i malas nak pjg2kan cerita OK WHAT EVER JELAH…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. INTAN MAYA says:

    muka tak taw malu………..
    tersengih-sengih macam kerang busuk……..
    suka la tu dapat meruntuh kan rumahy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. joje says:

    hai manusia…..ko ni jenis apa ar memey….
    msuk mahkamah pun masih boleh tersenyum….
    memang sah lah ko ni syaitan…..bukan manusia…..
    laki orang pun ko nak kebas…..
    ko ni bkan je pandai berlakon tapi pandai jugak goda laki org……..eeeeeeeeee…….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  99. […] Latest Pictures Of Memey Suhaiza An&#1281 Norman Hakim (143) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. yooo says:

    pergi mahkamah pun boleh senyum hehehe dasyat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  101. synonata says:

    kalu jabatan agama menidakkan perbuatan zina yang mereka berdua buat dalam pejabat tu…alamat Malaysia akan di timpa bencana…..mereka memang buat!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. synonata says:

    norman siap pakai boxer…panjat dinding…MASYAALLAH….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. synonata says:

    kawin dah tu….nikah blom….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  104. Anonymous says:

    xmalu betul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. liza says:

    nak khwin boleh tp mampu ke?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  106. antiperampas says:

    apela nk dibanggakn kawin dgn c jalaang ni…….. ape PUKI dia ade belian ke!!! smpai kawin nk show off!!! dulu kawin dgn abby tk sehebuh gini…….dasar botak keparat!!! tk perlu nk dibanggakn dgn c jlang 2!!! muke je nmpk decent tp nonsence!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. capabilities worth it classy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0