Written by AbangNara | August 10th, 2009

linda jasmine mengandung

Wah, wah, wah. Makin membesar nampaknya saiz badan Linda Jasmine sejak mengandung nie. Tapi still maintain cun dan meletop. Oh ye, gambar terkini Linda Jasmin sedang mengandung nie diambik masa Festival Filem Malaysia yang ke 22 baru-baru nie.

Seksi atau tidak pakaian yang Linda Jasmine pakai nie mungkin berbeza dari persepsi setiap orang. Tapi mungkin jugaklah Linda Jasmine tak sangka badan dia akan membesar sebegini rupa. Jadi tak sempat nak beli baju baru yang cukup kain untuk dipakai masa malam FFM22 tue. Tue yang  terkeluar apa yang tak patut dikeluarkan.

Lagi gambar terbaru Linda Jasmine yang sarat mengandung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

linda jasmine mengandung

linda jasmine mengandung

linda jasmine mengandung

371 responses to (GAMBAR)Terbaru Linda Jasmine Sarat Mengandung

  1. hajar88 says:

    ish ish pakaian teruk tui

    • kira-kira says:

      ala bese r 2 bg dye,,,
      hehe

      • puteriaquarius81 says:

        jasmine mmg seksi dr dulu.. laki dier pun ska.. nk wat camner

        • rosh says:

          iskk…mmg mantap..jeles jap ..hehehehe…
          tringat aku ms mak que nie cakap…tak mau lah menantu dia tuh seksi meksi…hehehe…
          alangkah rugi nya que kerna bkongsi aset isteri dia ngan mata2 lelaki kat luar tuh…iskk…iskk…

        • HOT ZOOM says:

          lu pikirle sendiri QUEEEEEE

        • zura says:

          aha tul ckp piteri 2…husband die suke coz die seksi…
          lain org lain citerasanye kan..so biarkan jer lah…

      • syik05 says:

        laa..dah xder bj lain ker..kalu iye pun tutup2 la sket kat bahgn dada tur..malu aku tengok..

    • lliizzaa says:

      ya allah….awtla die pkai cmtu
      ape yg die nk tnjuk sgt gaknye…
      laki die pn xgeti nk nsihat ke?
      xrse ke bini die punyu mnjd tatapn llaki2 len…
      heeeee……nth pape jek

    • HOT ZOOM says:

      linda jasmine tu omputih ke melayu ek.muka omputih gaya omputih dan kawin org melayu.
      kalau mengaku melayu pas tu plak islam buang le tebiat jadi omputih ye.
      tak kira le asal usul omputih pun.
      dah muak le nengok gam bo die.
      lawa tapi ………………….

    • YONEXBEST says:

      susahnya ada bini mcm nie..bagi semua org tgk hak suami..haha!

  2. hajar88 says:

    mana korang semu tido ke

  3. nafnaf says:

    gilalah seksi..terkulat-kulat aku tgk.
    kalau tgk live lagi laaa..mahu terkeluar biji mata…

    • Pot Pet says:

      MALATOOOOOOOOOOOOOP!!!

      • DelimaSaraa says:

        terkeluar bijik mata………………dan mata stay setempat, tak mo alih ke lain dah

        • Lady-Not-Gaga says:

          Kah3… Ko nih delima… Dasat na… Cuba la ko pikir.. Kita yg pompuan pon tgk dia camtuh, apa lagih la laki2 buaya, biawak n cicak n spesies2 seangkatannyer tgk.. Blh mngigau tido malam ni.. Huhuhu… :-P

  4. kira-kira says:

    wuuu seksi siot..
    tp still maitain lawo..
    smakin brisi aku tgk..

    • puteriaquarius81 says:

      bese ar bila berbadan dua.. bdn naik sikit.. bersalin nanti kalu dia jg btl2 dpt ler balik bdn tuh.. duit banyak lgpun.. mcm2 leh wat.. huhu

      • kira-kira says:

        aii mcm da de pngalamn jek pu3??
        hehehe

        • puteriaquarius81 says:

          aik kena gak.. hihi mn ada pengalaman lagi tp tgk memember suma gitu..

        • kira-kira says:

          oo yeke…
          hehe igt kn da de pnglamn
          kui3x

        • DelimaSaraa says:

          org lain membesar gak, tp taklah expose…ini org yang tak mengandung leh terberanak tgk dia ni…aduhaiiiiiiiiii

        • Lady-Not-Gaga says:

          Ish2… Ko nih Kira2… Mmg X der insuran! C pu3 tuh maintain jek muda lagik ko kata da der pengalaman… Ape da.. Dia tuh ader ilmu la… Menuntut ngan Ninik Kebayan.. Tuh dia pandai tafsirkan ape2.. hihi..

          Ko kne blaja cara pernafasan yg btol la Delima, spy X terberanak tibe2 nanti, hohhoo.. :-P

        • damia zahra says:

          aku tgk c linda neh plak..nk terpeyed rasanye…hokhokhok

  5. kira-kira says:

    bruntung c que 2…

    • DelimaSaraa says:

      kami semua pun beruntung…..leh tgk gak…..q tak dek peapa untung…

      • Pot Pet says:

        untung dpt tanggung dosa bini sendiri.

        • Lady-Not-Gaga says:

          Kira2 cam dah angau jek ngan C Linda tuh.. X abes2 puji, hihi.. Teringin nak bini cam linda gak lah tu.. Blh jek kira2… Janji da dapat, ko tutop la badan dia, jgn kasik terdedah camtuh…. Cerah mata org laki lain memandang nanti,…

  6. kira-kira says:

    cpe ppuan yg pkai bju itam 2…

  7. kira-kira says:

    da bpe bulan kndungan dye?

  8. Cipan Laut says:

    D CUP

  9. puteriaquarius81 says:

    mesti baby diorg ni comel giler nanti kan… que chinese look, linda plak cam omputeh .. comelnyaaaaaaaaaaaa….

  10. tau bk tunjuk buah dada..aku rs dia x blajar agama kot kecik..thst bitch damn hot jgk ..anak @ bapak anak dia salu minum susu kot

  11. laila sari says:

    may b dia rs tetek dia lebey meletop.. tu pasal nak xpose… pergh sure cup D hehee dasat nyer.. macam pertandingan tunjuk tetek plak artis skarang ni kan… mesti que haidar makin geram… awww

  12. puteriaquarius81 says:

    engkau bagai air yg jernih
    di dalam bks yg berdebu
    zahirnya kotoran itu.. terlihat
    kesucian terlindung jua
    cinta bkn hanya di mata
    cinta hadir di dlm jiwa
    biarlah salah di mata mereka
    biar perbezaan terlihat
    antara kita..
    kuharapkan kau kan terima
    walau dipandang hina
    namun hakikat cinta kita
    kita yg rasa.
    suatu hari nanti pastikan bercaya
    pintu akn terbuka. kita lgkah bersama
    disitu kita lihat bersinarlah hakikat
    debu jd permata hina jd mulia
    bkn khayalan yg aku berikan
    tapi kyakinan yg nyata
    kerana cinta lautan berapi
    pasti akan kurenang jua

  13. watdafak? says:

    ramas ramas pon sodap!!!!

  14. puteriaquarius81 says:

    kantoi……………
    semalam i cal u, u x answer
    u kata u keluar pg dinner
    u kata u keluar dgn kawan u
    but when i call tommy he said it wasn’t true
    so i drove my car pergi damansara
    tommy kata mayb u tgk bola
    tp bila i sampai u, u x ada
    lagi la i jd gila
    so i called and cal smpai u answer
    u kata ‘sorry syg td x dgr
    my phone was on silent
    i was at the gym’
    tp latar belakang suara pompuan lain
    sdh lah syg, i dont believe u
    for is known that the words were never true
    while am i with u i pun x tau
    no wonderlah my friend pun x ska u
    so i guess that the end a part our story
    akhir kata she accept to his appology
    tp last2 kita dpt tau she was cheating too
    with her ex boyfriend besfren.. tommy

  15. bangiperdana says:

    anak kawe tak mau masuk darjah
    walau sudah puas di pujuk
    setakat nampak alor gajah
    apelah sangat nak tunjuk

    • DelimaSaraa says:

      alor gajah tu yg di cuba untuk di view kan……………supaya org tau dia ada alor gajah, alor akar, alor segala alor

  16. bangiperdana says:

    hari siang terus membuta
    sebab malam nanti mau berjaga
    menjadi kewajipan setiap wanita
    untuk menutup buah mangga

    • EclipsE says:

      hahahah…
      trend tunjuk tetek dh biase…
      ape lg yg nak ditunjuk jika bkn yg itu..

      • DelimaSaraa says:

        buah mangga masak ranum,
        harum mekar di sanubari,
        ranum bukan sebrang ranum,
        mekar mewarnai di sanubari pemerhati….

        • damia zahra says:

          cewahhhh berbalas pantun plak kowang ek?…
          nk p beli buah mangga ranum ar pas ni…hokhok

  17. damia zahra says:

    aiyakkk!…seksi tul ar c linda neh…
    nk p bekpes jap ar…

    • DelimaSaraa says:

      rileks……..jgn jdikan idola..

      • damia zahra says:

        humang aih sara…ni ko ke?…
        berbaju kurung biru yer?…
        eh eh..ni bukn bju kurung aku ke yg ko pinjm tu?..
        bak cni blk bju tu…
        pulngkn pat sara b4 aku x muat plak bju tu…
        hokhokhok

        • DelimaSaraa says:

          damiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

          aku rindu giler kat ko…mana ko pi?? mesti ko muncul stelah ko siapkan baju si LINDA ni kan……ko ni, giler punyer fesyen ko kasi linda ni..uhuuuuuu….

        • damia zahra says:

          bawak2 besabo yer sara…
          ekceli aku pun windu kat ko neh…cayang sket…
          ko pun jap ader jap x de gak neh…
          buat2 bz ar tu….
          huisshhh…pesen c linda neh nenek aku buekkn sara…aku tlg jahit bhgn leher jer…tu yg jadi mcm tu…
          ni nenek aku ar neh yg potong kain c linda neh…
          kat leher mcm x cukup kain jer…tp kat bawah dier kasi labuh semcm plak…nk tukau cermin mata nenek aku neh…hokhokhok
          ekau sehat tak sara?

        • DelimaSaraa says:

          ooo, ko ngana nenek lah punca penyebab yerk…uh uh uh……ko ni kan, cian linda tu………..

          tp pesen ni baguih gak utk yg dh ada anak..anak nak menetek, tak pyh selak2…tarik kopek tubik jerk….terus anak nyonyot…ko blh beli baju ni damia…..

          aku cam biskut skrg ni…sibuk..br tukar kerja, wat biskut raya plak….dah tak jadi posmen dah….maklumlah, buat biskut lagi cepat kaya..ekekeke

        • damia zahra says:

          lorr yeke?…da buat biskut plak yer…
          ish ish ish..ko neh btul ar…
          seswai d buek nantu…
          da ler pndi menjhit…pndi buek biskut plak tu?…
          berduyun2 mamat2 q-up nk kan ko neh…hokhokhok
          lantak p lah kat c q tu…muahahaha

  18. Akak Leen says:

    perrhhh….dia ni slalu pakai seksi….
    yg laki tu pun, x reti2 ke nk tegur bini?
    lantak korang la….dh besar panjang, bknnya bdk kecik.. ceramah panjang2 kan nti dikatakan mengutuk pulak…tp klu x tegur dikira bersubahat ….

    • aries_april says:

      tul tu akak….
      akak msk pe tngh hr ni?

      • DelimaSaraa says:

        abang bangga dapat isteri yg harum mekar…………kata Q kepada kak leen

      • Akak Leen says:

        hari ni lauk daging masak merah…. senang & cepat….kekeke…

        • damia zahra says:

          leennnn…ko msk pki perencah instant je ke?…kn senang n cpt?…ptg2 kat tv3 aku slalu lyn kak kathy tu msk guna produk megi tu…sng, cpt n mudah jer…hokhokhok

        • Akak Leen says:

          isshhhh….yang oii…mana nk cari perencah halal kt sini, payah…. klu nasib baik ada la jumpa…tu pun kt kedai asian….
          alaaaaa….aku x main la instant2 ni….masak sendiri la… nih dh gaya2 chef dh ni…hukhukhuk…riak lg takabur ayat aku ni….

        • damia zahra says:

          muahahaha…riak tul la…
          msk cam gaya chef yer?…
          aku plak leen..masak men banting2 jer…
          ni baru nk try instant2 nyer produk neh…
          bby ko maner? cup cup sket kt baby ko…

  19. Rin says:

    dh dia mmg suka mnyeksi.. ckp la pape pom…
    bg mereka “Seksi kan baru updated”… ~yawn~

    • aries_april says:

      slh…
      dia akn ckp gini….
      “sexy ker? bg sya, biasa sja ni.tk sksi kat mn pn…sy mmg biasa pkai cam gini.”
      :-)

      • DelimaSaraa says:

        atau jawapan lain dr linda :-

        “SEKSI”??? oooohh, seksi itu too subjective…bg i, i biasa2 jer…

  20. aries_april says:

    tkut paris nengok…
    dia ckp kat aries….
    klah pkaian dia….

    • EclipsE says:

      paris lbh lg dr yg ney…
      smpi nmpk panties…huhu…
      aries lak bpakaian mcm mn?hik…

      • jojio says:

        Mak aiiiii…terkezutttt….i….

        • DelimaSaraa says:

          hik hik hik….ko tk yah terkejut…ko copy jer pic tu n simpan….payah weh nak nengok pic ni lain kali..sebab mengandung kan jrg2……….tu pun kalu ko lalu lah nak nengok..hehehe

  21. ninikebayan says:

    makin lame makin seksi lak linda jasmine ni yer..dia ni kan islam nape pakai pakaian mcm tu..que haidar tak ajar dia ke?/eee..tak malu ke berpakaian mcm tu..semua org tengok kat nenen dia..wat dosa jer…

  22. EclipsE says:

    fuh mantap…
    dh mcm minah saleh aku tgk…
    pic yg last tue dh mcm artis holywood…

  23. comot says:

    kalau tgk muka dia lama2 mcm transvestite jer…

  24. [email protected] says:

    aduhhhhh…awat la pakai mcm tu….si q pun tak reti nak control ker..at least nasihat ler kat bini tu…kalo nak seksi pun biarlah ada batasan…nengok kat gambar pun dah semacam…apatah lagi mereka2 dan keluarga mereka yg tgk live….terbuntang mato dorang tgk kolip2…kalo budak2 bawah umur tanyo kek parents “apo bondo bosar tu?”…camno nak jawap tu..

  25. EclipsE says:

    breast dh jatuh…
    xpayahla nak tunjuk lagi…huhuh…

    • DelimaSaraa says:

      mana ada jatuh…masih terletak dan bergantung…hehehehe……

      JGN KUTUK LINDA, AKU FAN CLUB LINDA SEKSI…hehehe

      • EclipsE says:

        iye??
        how to join??hehehe..

        • DelimaSaraa says:

          kalu nak join, meh daftar ngan aku…..

          syarat2 :-

          1) berpakaian mesti tunjukkan sebahagian tetek

          2) baju mesti jarang boleh nampak tempurung

          3) kain terbelah menampakkan paha gebu, kalu tak gebu mesti menampakkan selulit…

          ok tak??

        • EclipsE says:

          ok…
          yg no 1n 2…aku dh penuki kriteria…hahaha…
          yg no 3 mmg dh btl if aku xde selulit pon…hahahah…

  26. delimajelita says:

    asal tetek dia besar sebelah…tp cam maner pun baju dia cantik sangatttt

  27. EclipsE says:

    cantik plak aku tgk rmbt dia …wig ker tue??
    pngai plak dh mcm cibai…hahaha..

  28. EclipsE says:

    linda ney cantik…
    body pon mantap…
    sayang klu xditayang…hahahaha…

  29. EclipsE says:

    anak dia confirm cun if ppuan..
    n confirm hensem if lelaki..

    • aries_april says:

      ank kta lgi cute2x eclipse…
      :-)
      xsmua ikt baka…
      klau gen trpesong skit…
      lain jd nya la…

      • DelimaSaraa says:

        tak confirm lagi soleh dan solehah………….ikut didikan…

        • aries_april says:

          yup…
          klau mak pak nk kain wrna wrni…
          cam na…
          plang pda dia orng la….

        • damia zahra says:

          aku ske kat ustz zmbri kat marilah ngaji kat tv9 tu…dkt d hati tul ustz tu..muahahaha…
          eh eh..hasben aku da p kojo x neh? hokhokhok
          apo la kono mongono dgn kisah c linda ni ek?…
          aiyakkkk…nk menghilangkn diri japs…
          ting~~~

        • aries_april says:

          krng mncl blik ya ahli slp mta?

  30. GUGUgaga says:

    Huhuhuh…no komen arhhhhhh……

  31. bebygaox says:

    cantik & sexy tapi di agih2kan kepada yang tak patot…huh… buat apa la nak showoff ..tawla aset diew tue beso…

    pe pun liinda…harap mendapat hidayah..
    que lak… marah2 la akak linda tue..

    wakakaka

  32. wat_saspen_jer says:

    saya nk mintak lah kt linda jasmine jgnlah pkai seksi2 lg, x sesuailh. jagalah maruah diri dan keluarga…

  33. Lady-Not-Gaga says:

    Morning Ya’ll..
    Wah…Gempak kat sini.. Lady lambat arinih.. Pagi2 menjalau lu, tgk aper yg bes.. Baru join BN.

    Wah.. Nih mmg tahap Cipan lupa diri tu mak budak.. Ish3…. Dasat…!!

  34. lee_anna says:

    kalau nk tayang sgt, buka je semua x pyah pkai apa2.

    • damia zahra says:

      nk stuju ker tanak stuju ngan ko neh ar?…
      pa per pun nk p buat bubur anak aku japs…
      kitchen..here i come!!!

      • lee_anna says:

        terpulanglah pada pendapat masing-masing, aku bukannya apa geram sgt kt org yg suka pkai seksi meksi ni. suka ati drg jer nk tayang, x cntk maner pon…

  35. EclipsE says:

    mn yg lelain ney pg??
    lm nya bfast??

  36. ANneDeSilva says:

    mak aiii..
    tersembur2 semua yg tak patot….
    makin teruk pompuan ni masa mengandung…

    • Lady-Not-Gaga says:

      TUH YG DIA SUKA aNNE… Makin TersembO, makin dia suka.. Lau boleh, nk kuakan teros… Nak bagik rase FREE…. Bebas terbang!! Haha..

  37. ANneDeSilva says:

    ish ish ish..
    que ni pon jantan dayus gak..
    ada ke aptot ko bg bini ko share aset dia tu dgn org lainn??
    ini ke yg ko kata suh linda jadi diri sndri jgn hipokrit smpai tayang kat smua??
    bodo punya jnatan..
    dasar dayus..

    • EclipsE says:

      hahaha…
      q ckp xpe…
      dia sgup nak pikul dosa linda…
      lgpon mmg dia suke linda seksi2…
      biase la org muda…
      bini lak tua…
      nak ckp lebih2 tkt…hahaha..

      • ANneDeSilva says:

        taw takpe..
        dosa sndri tak tertanggung skunk kata nk pikul dosa org lain?
        mengong…
        kalau leh aku nk tampar muka dia tu..

        • tOmEii says:

          hai guy…morng…wndu la…huhuh

        • Lady-Not-Gaga says:

          Morning Tomeii…
          Ontahla.. Bab2 dosa nih susah nak kato… Laki dia lah yg abes… X terbendong n dibendong n membendong.. Mmg parahla… 2-2 Kaki joli…

  38. ANneDeSilva says:

    mano yg lain niee??

    • EclipsE says:

      ade ney haa..
      dh bfast lom?
      dpt x email smlm?

      • ANneDeSilva says:

        dh tadi.
        email??
        takdo pon..
        anne ada add eclipse dh approve lom?

        • Lady-Not-Gaga says:

          Ado ni ha…
          Email aper nih?? Add aper nih?? huhu…
          Mana C pu3, kira2?? Agaknyer tido lambek cz pagi2 buta dok mengomen kat BN nih..

        • puteriaquarius81 says:

          eiipppp.. ngumpat ker.. hihi apa nk wat mlm td kitorg terdating plak.. haha grau jerk.. jgn marah ye aries ngn anne.. eh eh

  39. ANneDeSilva says:

    ???????

  40. siezan says:

    macam lelaki je aku tgk muka linda nih..seksi smpai x hengat akhirat ke oi…

    • Lady-Not-Gaga says:

      Yup!! Lady cukop bersetuju yg X hengat la… Muka C lInda nih bila solek over2, dah gaya laki tuka jadik pompuan.. Sib tu ha besau, tuh yang nampak pompuan, hik..hik…

  41. hantupensil says:

    mak aii….
    besornya boobs dia…
    hahahaha…

  42. cicikgurl says:

    Mak aih…dasyat tol die ni berpakaian…x pasal2 cuci mate jap pagi2 ni…hehehehe…Klu artis pmpn len just tujuk tepi gunung jer…tp yg si linda jasmine ni siap tunjuk jalan nak ke gunung sekali….opss!!!…terlebih sudah….huhuhu… kpd Que, klu anda seorang suami yg baik, bimbinglah isteri anda kejalan yg diredhai Allah…semoga Que mendapat petunjuk dariNya…amin…

    • tOmEii says:

      que pn tunggng t’blk so cmne nk ngjar bini…
      kalu die baik die xkwin plak ngn pompuan cmni
      hrp mke je cntik….kui3x

    • kira-kira says:

      aminnn…

      • Lady-Not-Gaga says:

        Moga da tua2 nanti X lah camnih lagik… Xkan nk tunjong jalan ke gunong ker hapa ker bila dah GAYOT kot.. P lau Xn brubah gak tuh, mmg dah batu lah namanyer tuh,…. Huhu…

  43. puteriaquarius81 says:

    morning u allzzzzzzzzzzzzz..
    ngntukkkkk…

    • tOmEii says:

      morng put…
      aq pn ngntuk cz pg2 dh tgk breast org…
      huhu

    • kira-kira says:

      morning….

      • Lady-Not-Gaga says:

        Morning Pu3…
        Mengantok2 pon sempat lagik yer join cini.. Awat x cont tido jak… Cakap kat boss 1 hour lambat. Cover tido cz mngantok. Mlm tadik layan BN x Tido2..

        –> Jom P kena kacip kak timah kau!! Kasik segau mata n sesegau Linda, haha… :-P

        • puteriaquarius81 says:

          hoho aq kan pekerja didihkaki… mana leh tdo bnyk, krg bos plak mendidih .. hikhik

  44. kira-kira says:

    morning guys……
    salam..

  45. ANneDeSilva says:

    baru mai semua…
    lambatnya..
    miss korg sume..hhhuhuhu

  46. choco gurlz says:

    dayusnya suami membiarkan umum melihat aurat isteri yang mana sepatutnya hanya suami je yang berhak melihat…astagfirullahal’azim!!!

    • kira-kira says:

      itula nmenye dunia akhir zaman suami mmbnarkn aurat isteri dlihat oleh org ramai…..astagfirullahal’azim!!!(copy)
      heheheh

      • tOmEii says:

        huhu btul skong kira…
        nila laki xgne nmeny tp pdn mke die cz die kna tanggng dosa bini die,,,,huhu

        • Lady-Not-Gaga says:

          Biaser lah tu…. Nak penohkan NOTE dia… So, X kisah bini sexy… Laki gagah perkasa wat… Sanggop tanggong dosa bini dari tego bini dia…

        • kira-kira says:

          biaknla dye…mayb dye lbh ske bini dye wt cm gitu..

  47. ANneDeSilva says:

    ohoiii..

  48. choco gurlz says:

    pe sal payah sangat nak bagi komen kat homepage neh… :-( …aku rasa apa aku taip, tak sama pun cam yang dah sedia ada…boring la camni :-(

  49. EclipsE says:

    erm…sakitnya badan aku ari ney…

  50. pening says:

    Alahai Que…puas org cuci mate tgk c bini hang tu…

  51. tOmEii says:

    huhu lyn jela wehhh…
    nk out jap g bank cucuk duit byk2…

  52. redriben says:

    kenapa perlu tayang tetek tu? emm..

  53. EclipsE says:

    weh korang sume dh bt bj raya ker?
    lari topik jap…hehehe…
    klu bj raya mcm linda ney ok gak…mantap…huhuhu(ade gakla msk topik…hehehe)

    • Lady-Not-Gaga says:

      haha….
      Blom weh.. Ko?? Aku ader beli 3 pasang.. P Xder sorg pon nak amek.. Cz tempahan da cloz la.. Ader tmpat tuh mahal la pulak.. around 70-80 tok baju kbaya… Mau kopak aku… Ko lak???

      –> Aku, alang2 nak wat cam Linda, baik wat yg RABAK tros, cantom2 kain2 lebih kain.. Lh classic!! n HOT!! :-P

    • kira-kira says:

      heheh…bju rya???
      korg2 sume aku rse sswai kot pkai bju cm linda 2..
      heheh

      • Lady-Not-Gaga says:

        Ko nih bia BETOI??? Sesuai ker hapa.. Lau nk kena plangkong ngan Mak Bapak aku, mmg sesuai sgt lah baju camtuh.. Nanti P braya mau org X berkelip dol tgk TANG TU aja x beralih2… Mau femes aku jadi Buruan, huhu.. =)

      • aries_april says:

        aries dh siap…
        xsabo nk pkai….

        • DelimaSaraa says:

          aku rasa kalu aku buat bj raya cam linda, mahunyer kampung aku dilanda kematian beramai2…terkejut ngan aku mua sakit jantung..mati mengejut……..hukaloh lahhh

        • damia zahra says:

          aries..akak pun da buat..tp x siap lg ar…
          tu pun kena kasi up lagi 50..
          upah jahit jer da 100 mcm tu..kasi up lg 50?..da jd 150 da..
          last minute anta jd mcm tu ar..kene rasuah sket…(adik2 x leh tiru aksi rasuah neh..bad..bad..realy bad!)
          nex year suh sara jer jahitkn…ko jgn plak buat bju mcm c linda tu sara oiii…haru biru jadinyer…huhuhu

        • Lady-Not-Gaga says:

          Eh, ko tgk tuh.. Cam sara.. Sopan la ko.. Xder cam Linda.. Cam linda lam mimpi ko jerla… Hihi…

  54. Lady-Not-Gaga says:

    Wen I C U…. I run out da word to say… Yeah…. Lalalalala…
    U so Ugly…. So damn Ugly….. Hahaha…. Bored!!!

  55. ANneDeSilva says:

    layan jek..
    besau gak…

  56. undukngadau says:

    rugi di dunia dan di akhirat…

  57. kira-kira says:

    ehm korg2 sume da bekpes lom??

  58. what tha f??where my comment u bitch!!

  59. puteriaquarius81 says:

    cowy ar kengkawan.. bz sikit ari ni.. bos aq nih mnja plak. mcm2 hal .. geram tul..

    • DelimaSaraa says:

      ko geram ngan linda ke puteri…..jgn, kitakan kaum sejenis…hok hok hok (tiru ayat damia skit)

      • aries_april says:

        kaum sjnis pn dh xksah….

        • DelimaSaraa says:

          aries…bertaubat dulu..NO NO NO………….aku kwn ko….huk huk huk

        • Lady-Not-Gaga says:

          Aah… Eh, baru nampak ko Aries?? P mana Xnampak??

          Bia betik nih Pu3… Boss manja2 plak… Jgn Manja lain dah… Tau2 jela boss2 zaman skang lau yg da stengah abad n liki2, n mlayu plak… Miangnyer, mngalahkan kladi!!

        • puteriaquarius81 says:

          mmg bos aq tu miang.. kalu dia tgk lady yg cun nih, parah aq nk kenen2 kan… hik hik

      • puteriaquarius81 says:

        wakaka ko ni saraa… aq waras lg arr.. geram kt bos aq nih byk ragam…. nsb bek dia x tgk pic linda klu x mmg xnak blk dia ptg krg

        • Lady-Not-Gaga says:

          kah3… Alah, lau dia X balik… Tinggalkan aja… Jgn d layan…. biarkan dia bersama lindanya…. Janji kita bahagia… Huhu…

          Apa boss da buatt???? Jeng3…….

        • aries_april says:

          bnyk jmban nk kna cci lady….
          sara…
          klau ko kwn aries…
          mlm krng aries p kulim…
          pizza k?

        • DelimaSaraa says:

          haaaaaaaaaaa…….aku rasa baik ko promote BN ke bos ko…mesti bos ko tak banyak bunyi…dok diam jerk depan komp…..sambil mata naik juling….

      • damia zahra says:

        ehem..ehemm…mintak royalti sket?…hokhokhok

  60. kira-kira says:

    korg jom tgk cter baru..

  61. jed hijau says:

    pemurah betul que haidar nie…..
    jasmin pun pemberi sedekah……

    gembira org2 yang berkenaan menerimanya…

  62. Zaza Muhammad says:

    dr dulu smpi la ni mmg dia suke pesen tayang ‘lurah dendam’ ……

  63. jane says:

    hmmm nampaknye que bukan lah seorg suami yg dpt membawa isterinye ke arah yg keislaman….rugi sungguh hidupnya disisi tuhan…..rasanye dia tak berani nak suruh bini dia tukar pemakaiannye takut bini tinggalkan dia…nanti dia gak yg rugi org kebas bini melecun….jadi ugama tolak le ke tepi……dia memilih dunia terlalu lebih dari akhirat…..nak buat macam mana dia sanggup….

  64. pening says:

    X boleh slhkan c Linda ni..slhkan suami diala..dia redho isterinye jd tatapan umum…malang sungguh…huhu

  65. MemBesar says:

    aku tak mmpu nk nasihat.. uhuh breast tegang tu lh tak malu nak tayang kott.huhu

  66. arilea_21 says:

    ape pon buah mangga nek jijah jugak yang mantop! x gitu BN?

  67. kusiNg says:

    eleh….toksah pandai2 komen org. kalo kepala bertudung tp mulut tak de insuran pun tarak guna juga.
    ada juga yang bertutup semua tp yang dibawah pulak terbuka.

  68. alola says:

    sodappppppppppppp

  69. alola says:

    klu camni pye saiz ,bkn anak je dpt nyot2 bapak nye skali la

  70. linda klo dh branak nnti msti byk susu bdn…asik trsembul je tgk….

  71. ayang says:

    awat x bogel je? lagi senang.. sume org nmpk!
    nama je islam.. awt x p nikah kat gereja je..? laki bini sama je!

  72. zuZu says:

    salam..nk join korang jgak blh..?

    hemm dress linda ni dh cantik..tp kalu tutup dada dia..lg cantik…

    patutla wanita lbih ramai masuk neraka..n pd kaum lelaki yg bergelar suami or akan bergelar suami..jgn benarkan isteri tayang body..waktu mengandung byk pahala dpt..tp kalu dah xmenutup aurat..ape la pahala yg dpt….

  73. Trans says:

    aku ingatkn bila dh khwin ngan mlayu tulen berubh…..
    hampeh……..
    sama jerk………….

  74. machoman says:

    kalaulah aku dapat isap teteknya kan sodap mesti banyak susu

  75. machoman says:

    aku rase nak doggystylekan bontot dia sambil ramas teteknya yang mantap itu kemudian fuck dier laju2

  76. avirone says:

    “budi bahasa.. budaya kita..’

  77. usagi says:

    kau rang nie…jeles kerr, tak setanding dengan linda. sekurang2 linda punyai badan yang amat cantik dan berani up to date dress….kau rang berani. kalu tak suka jgn lah tgk tul tak…kau rang jeles yeeee, tak baik tau mengata kat urang….kan dosa tuu.

  78. pingkypanthers says:

    Ya Allah apa hallah minah ni..
    dr dulu smpai skang x brubah..
    nape suka sgt tunjuk dia punya tetek kat org len..
    x malu gamaknya..
    huh kalau dia tau malu takkn dia tnjuk plak yek..

  79. gosipgurlfea says:

    muka makeup sgt..cam Pondon pun ada aku tgk.. :(

  80. mattjann says:

    sbb dia breast dia mmg cantik mmg patut la dia tayang…kalau londeh sampai pusat sapa nk tgk.

  81. JURU SALAM says:

    FOOOOYOOOO NIE JGN KATE OGEH MUDO AGEH TUOOOO YG RABUN PUN LEH NAMPOKKKKK EEEEMALU AAAAAH KAN SKRG NEEE KEDAI KAIN TGH OFER GEEE R BELI KAIN WAT BAJU……

  82. aquagirlz says:

    hahaha….machoman! geli hati aku ni bile baca ko nye msj!
    nape la ko ni ye…. tp kalo dah mcm tu sape xgeram yer x? suami kene la gi tau bini dia… rugi ar smua orang tgk bini dia tang tu je!! suami b’dosa sbb xtegur isteri buat silap tau

  83. putput says:

    bkn cantik sgt pon..
    macam bapok baru pas transform je..
    hehe…

  84. lilies says:

    super hot mommy..=)

  85. usagi says:

    urg punya suka lah bknya badan kau rang pun and bukan bini kau rang pun haha ha ha

  86. masroyz says:

    tue dia selambak buah mai sikit

  87. MaDie says:

    Nape la pakai cam tu yek..tp bes gak leh tgk free…
    udah2 la tu…bawak bertobat…
    que pun 1 la…nasihat la bini tu ckit..ni idak dia lak suka
    bini pakai cam tu..
    ish2…apa nak jd la bebudak skrg ya…
    x paham la teman…

  88. Ape2Ajer says:

    mak aii besornyeeee…….
    rantai akak tu….
    ori ke akak….
    leh pinjam…hehehe…

  89. shinchan says:

    wahhh….besar!!

  90. Gayah says:

    apa besar??

  91. noname says:

    byk saham c que 2 dpt,kn..kn…kn…..

  92. […] anda terlepas pandang, ada gambar terkini Linda Jasmine tengah sarat mengandung yang agak menyeksakan mata masa Filem Festival Malaysia baru-baru nie. Cuba tengok dan bandingkan […]

  93. miss suka+suki says:

    menyeksakan

  94. Mulan says:

    Ala si Que tu sbnrnye bangge…..idung die kn kemek…dapat plak bini yang idung mancung….die memg tau bini die tu akn jd prhatian..knon2 org ckp Que ni sporting…kalo da bini die tu sangkut ngan mamat idung mancung bru tau langit tinggi rendah…mse tu la baru nk suh bini die pkai mask H1N1 tu…

  95. AZU says:

    biarla, suami dia tak marah pun…jgn kite pening2 kan kepala..dosa dia kan di bawah tggungjawab suami dia…

  96. benz says:

    ORANG LAIN PUN ADA TETEK JUGAK.TAPI TAKN TUNJUK MCM DIA.QUE DAYUS,TAK TEGUR ISTERI DIA.

  97. John Cena says:

    wah..best la Q boleh lanyak bini lawo mcm omputih

  98. nanurgaya says:

    diperlihatkan di didalam neraka ramai pompuan penghuninya.yg digantung teteknya dengan besi panas. lelaki dayus ( suami yg diam diri tidak menasihati isteri apabila melakukan maksiat) tidak dpt mencium bau syurga yang mana baunya dapat dihidu 400 tahun perjalanan.DuNIA JAMBATAN KE AKHIRAT.HIDUP KITA PN X LAMA.PALING LAMA PON 60 THN JE..

  99. nur says:

    mmm…seksi sgt la..xde cri2 mlayu n keislaman…
    klu nk seksi pn xprlu nk truk sgt…da cm artis omputih,,,

  100. Inang Sari says:

    Ala, u all peduli aper… klu u all nak, buat jerlah… jan lah nak menghina ke aper ker… no body perfect wut, just wanna be the best. wish dorg happy sdh lah…

  101. lintah darat says:

    dl muka elok gak.. la nie aku tgk muka dia dah nak mcm bapok ja..

  102. suka sangat tunjuk kat orang, simpan la woi

  103. aku serius says:

    Kepada semua warga wanita: boleh..boleh.. pakai mcm ni, lagi seksi lagi bagus..kalau boleh putuskan terus tali bra. Ianya tak salah tapi pakailah depan suami semasa nak beradu jer tau..TETAPI INGATAN INI HANYA kepada warga wanita yang bersuami sah sahaja!! lain2 reject.

  104. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

  105. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

  106. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

  107. porno izle says:

    I would like to thank you for the efforts you have made in writing this post. I am hoping the same best work from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to start my own BlogEngine blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a fine example of it.