Written by AbangNara | August 10th, 2009

fasha sandha dan rizal

Gambar yang diambil pada 8 Ogos ini menunjukkan yang si Fasha Sandha telah pergi tengok si Rizal merempit di Millenium Race Endurance. Persoalannya di sini kenapa pulak Fasha nak pergi tengok Jejai nie berlumba? Adakah mereka ada skandal? Tapi hari tue baru si Pasha nie kata dia tak ada apa-apa dengan Rizal kan?

Sungguh misteri nusantara. Mungkin Fasha Sandha pun salah seorang perempit di litar tue dan mereka terjumpa secara tak sengaja. Alang-alang dah kenal diorang pun amik la gambar. Mungkin jugak kan? Kebenarannya hanya Fasha dan Rizal sahaja yang tahu.

Ada satu lagi gambar terbaru Fasha Sandha dan Rizal dengan membaca artikel ini sepenuhnya.3

UPDATE: Tadi gambar tak keluar. Tapi nie kitorang dah betulkan. Tengok la balik.

fasha sandha dan rizal

439 responses to (GAMBAR)Terbaru Fasha Sandha Dengan Rizal Di Litar Kereta

  1. mzaiemo says:

    buahahaah!!! aku first!!!

    0
    0
    • Kamui Gakuto says:

      saya bagi kamu chance saja tu.. ahahaha

      0
      0
      • sundalbolong says:

        hmmmm..still look beautiful…
        patutlah mamat ni t’goda….
        i rasa dia ni natural beauty lah….
        kalau compare ngan x wife dia tu…
        kaler mata dah la warna warni…
        belum lg kaler rambut…
        like “pelangi lah”….

        0
        0
        • sundalbolong says:

          agree ngan i pnya statement..sila angkat tangan yer….

          noted : i mmg fan of fasha sandha…totally, org melayu ni mmg suka jealous dgn pompuan cantik ni…

          you go fasha!

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku lg cantik dari fasha………tak hendak aku jeles ngan pasha…………

          baik aku jeles ngan muslimah2 yang sentiasa menjaga auratnya……yg memang dijanjikan keredupan pohon syurga..huh……..

          apa-apa jer larrrrrrr

          0
          0
        • Hmm, tu dia ustazah delima kita,

          syukur alhamdulillah..

          0
          0
        • leo says:

          xjeles ngn kecantikan die… tp perangai die sume owg taw la… ko je buat2 xtaw…

          0
          0
        • violet says:

          nk jeles pe jadah nye…
          xkuasa la…

          0
          0
        • rara says:

          tak tahu malu ke ……..

          0
          0
        • reddish63 says:

          cantik xde makna klau prangai mcm polong…
          so..pandai2 la menilai…rizal tu mmg womanizer..
          last2 pmpn jgk yg salah…
          x patotttttttttt…

          0
          0
      • puteriaquarius81 says:

        aq pun x jeles… huhu.. cam biasa duk kotak 1st.. hahahah… emm ksimpulan skang ni mmg btl ar diorg ni ada hubungan ek

        0
        0
        • Bungelicious says:

          hmmkepada yang bekenaan- MEMANGLAH BAGUS MENJAGA AURAT,SAYA SETUJU…TP CONFIRM KER DAPAT LEMBAYUNG KEBERKATAN….??? TAKUTLAH, BEGOSSIP,NGUMPAT ORANG,MENGATA KEBURUKAN ORANG,BERDUAAN2 NGAN LELAKI,MEREMPIT BERXXX DAN MACAM2 LG JUGAK MELIBATKAN PEREMPUAN BERTUDUNG….INSAFI DIRI…BACA DAN RENUNGKAN…YANG BURUK TU DATANG DARI DIRI SENDIRI……….PEACE!!!!

          0
          0
        • tulip says:

          betol3…aku sokong ssgt…skang ni….masyaallah….gadis2 bertudung x leh dipercayai,pakai tudung dan bbju kurung…,tp mak aiii…tuhan saja yg taw perbuatan di blkg ibubapa…pda pihak2 yg nk wat hal tlg laa jga diri,rasa3 nk wt hal…,nk bergmbr ke nk ape ker bukak laa tudung…,malu weiii kt bangsa lain…,nnti di cop sume gadis tudung mcm tu…,BTW…fasha ni cth artis melayu pure yg original cantik,maybe perangai jer laa kureng…,tp kita xtaw cite sbnr,,,xwife jejal gedik2 laa…lama3 orglaki ni naik nyampahh…emmmm…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          aik.. tetiba jer tembak org bertudung.. emm mmg btul.. xder sapa pun smpurna even bertudung skalipun termasuk aq.. tp jgn bc tang tu jer.. x bertudung ttp HARAM, itu kita xleh pertikaikan.. .. apa2 pun thanx atas teguran.. tegur-menegur mmg digalakkan..
          ok peace jgk..

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          ish tulip.. naper suh org buka tudung plak? emmm musykil2.. bertudung itu WAJIB yer anak2.. nak wat jahat ker, nak wat porno ker, itu antara dia dgn Allah.. kalau dia wat salah dpn mata kita, kita boleh tegur dan mmg digalakkan tp bukan suh org tu tmbah lagi dosa dgn membuka auratnya.. aiyaa.. renung2kan.. sm2 baiki diri.. peace no war

          0
          0
        • Akak Leen says:

          klu bertudung sbb benar2 taat suruhan Allah s.w.t , akan takut nk melakukan kemungkaran tp klu bertudung sbb terpaksa atau fesyen….tu yg jadi mcm2 tu….

          0
          0
        • biasaje says:

          memangla kita biasa tgk pmpn brtudung buat bnda2 x elok mcm tu.. tp itu bukan alasan utk tidak memakai tudung.

          hal dosa pahala mmg la urusan Tuhan, tapi kan dah terang & jelas yg mmbuka aurat tu brdosa???

          ni tuju utk smua trmasuk sy sendiri.

          0
          0
        • huda94 says:

          wahai cik tulip…ssungguhnya mempersendakan org yg brtudung tu sama spt owg yg mmpersendakan islam..hukumnya berdosa besar krn allah taala pernh brfirman dlm alquran..sy xdpt nyatakan ayt trsbut krn lupa..tp sy yakin allah prnh brfirman…lg pn xleh men2 dgn ayt quran..jdik..cik tulip sila2 lah bertaubat..krn ia mrupakn dosa besar..sy igtkn kpd diri sndiri juga..

          0
          0
        • violet says:

          law org tu bertudung ke x tu dosa dye ngn ALLAH…xpyh la kite manusia ni nk hukum la,komen la.terpulang msing2…sh bsr dn mtg utk pk mana yg bek dan x bek…

          0
          0
        • huda94 says:

          mmg btowl urusn dye ngan tuhn..
          tp kte sbg saudara seislam dye kena dorong dye kpd kebaikan…xksah la dye pakai tudung krn ape..yg pnting dye dh jlnkn satu suruhn tuhan…drpd hati keras mcm batu..
          stu suruhn pn xnk ikot..
          klu allah buka hati dye n beri hidayah msti dye akn lakukn juga kbaikn…
          klu allah xbuka ati dye…dye kena slslu doa supaya allah slmtkn dye..ok..wasalam

          0
          0
        • huda94 says:

          satu ag…buat semua yg mngumpat artis ni…cukup2 la..
          semua org penah wat slh..k…..kte x perfect

          0
          0
        • makteh says:

          tu la..nk jeles ape kes? kecantikan itu adalah pinjaman dr Allah..sekali ditarik balik, huduh muke..

          0
          0
      • Hani says:

        adoi la..
        beauty ke?
        xde manenye lawa mak cik ni…
        lawa lagi si nora tu..
        make up je lebih si fasha ni…
        cuba tak make up…

        0
        0
        • zee says:

          rasanya ant fasha and NORA danish bread tu… lbh cantik n natural si fasha..
          FASHA mmg cantik..si nora ti yg kalo tk make up tk cantik..si fasha kan natural…ape lerrr dia ni

          0
          0
        • zee says:

          rasanya ant fasha and NORA danish bread tu… lbh cantik n natural si fasha..
          FASHA mmg cantik..si nora ti yg kalo tk make up tk cantik..si fasha kan natural…ape lerrr dia ni…..

          0
          0
      • adios says:

        bdk ni pakej ni……semuanya dah cukup….

        0
        0
    • Kamui Gakuto says:

      saya bagi kamu chance saja tu. ahahahaha..

      0
      0
    • Kamui Gakuto says:

      laaa, ingatkan komen yg first x kuar.. rupa² lambat

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      tahniah ko first…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        tahniah jugak dari aku…sebab ko first…..nanti kak nara nak buat pertandingan saper plg byk jd tpt pertama….

        so, korang takleh shut down komp…sentiasa menunggu2 yerk..hehe

        0
        0
        • lliizzaa says:

          eeeeeeee……xsuke si pempuan ni…
          si pasar yg suke bsandar kt laki org jek…ekekek

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Wah… Arinih muka baru 1st. Nih mmg betol2 awal. Yala… Time 1st komen tuh, Lady dok mimpi p London lagik tuh, haha… Well, congratz….!!

          0
          0
        • rosh says:

          aku duk tilik,,tenung kat mana tangan fasha lagi satu???..hahaha….
          nape pic lagi satu tak kuor???…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          ye ar rosh.. aq pun dok telek nih.. naik juling mato ni ha

          0
          0
        • [email protected] says:

          kita lagi pelik lliizzaa…awat si jejai dgn mamat sebelah tu ada saluran paip yang terkeluar kat ngan area tuttttttttt???mat saleh tu xde plak…ish ish ish..patut la minah tu tgk semacam jer….

          0
          0
    • redbutterfly_ says:

      reply kt first erk…

      hurmmm.. tp fasha ni wat ape2 pon xpnh nk mengaku…
      sgt2 plastik…

      0
      0
    • KAMIL_YUSOF says:

      August 23, 2009, 5:07 pm

      KAWAN2 ADA CERITA TERBARU! SUMPAH,AKU NAMPAK DENGAN MATA AKU SENDIRI.
      1 RAMADHAN, SEMALAM,JAM 11MLM.AKU NAMPAK RIZAL DI CYBERJAYA DI KEDAI MAKAN DENGAN FAEZAH ELAI. RIZAL DATANG DENGAN SORANG LELAKI YANG BERUMUR DALAM 30 TAHUN,MUNGKIN PEKERJA RIZAL. DIA DATANG MELAWAT FAEZAH ELAI DI LOKASI,CYBERJAYA. AKU NAMPAK MACAM ADA SESUATU ANTARA RIZAL DAN FAEZAH.SUBAHANALLAH. APA SEBENARNYA YANG TAK KENA DENGAN MAMAT RIZAL NI. NAK KELUAR DENGAN SEMUA ARTIS. AKU BERSUMPAH AKU TIDAK BERBOHONG ATAU FITNAH. INI BULAN RAMADHAN.FAEZAH,HATI2 DENGAN RIZAL.JANGAN SAMPAI DIA BUAT ENKAU SEPERTI DIA BUAT NORA DANISH DAN FASHA…SEBARKAN

      0
      0
  2. sue says:

    emmm…mmg sundalll

    0
    0
  3. emma says:

    mana gambarnye?

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      lar…x tgk ker kat atus tuh…
      si pasa sdg tunduk tgk kasut jejai…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        tak lah, maluuuuu…..tkt nampak brand spek mata itam dia…

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Tgk kasot ker tgk ape ntah… hahaha…. Maner pic lain lagik?? Xkan skeping nih jek?? Adus.. Xbes lo…

          –> Pu3…Where R u???

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          pic lain kak nara simpan dulu..

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Tuh yg Xsyok.. Tang nak tunggu part 2 tuh lah yg Lady slalu miss in action.. Patot pagi2 nih kasik gossip panaz2 cz japgi Lady da BZ.. huhu….

          –> Agaknyer kak CT nak wat pekasan luh kot… :-P

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ko ni lady………..kak nara kata, pg2 kena kecilkan mata…….nanti semua dok menengok pic seksi pasha jerk…..semua mata jd bulat…..

          0
          0
  4. pinkypanthers says:

    x yah lah ko nk rahsia2 lg…
    ngaku jerk kan senang…
    eeee si fasha sendat….

    0
    0
  5. pinkypanthers says:

    assalamualaikum….
    pagi sumer…….

    0
    0
  6. AppLe says:

    kalau dah betul tue ngaku jer lahh…naek myampah dah org dgn pnafian ko tuee pasarr..hahahha

    0
    0
  7. Rin says:

    bcinta dgn laki org smpai bcerai berai sape nk mngaku..
    artis ppuan muka nyeng pon x kan ngaku..
    fasha2, … bangga la tu dpt memusnahkan rmhtgga org..
    kcantikan jgn d pgunakan…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      mana ada dia musnahkan rumah dan tangga sesaper…..kan dia kata dia yang kenal jejaka tamoan hero malaya tu dulu b4 nora

      0
      0
      • Rin says:

        aaaa..? yer tp tu dia ckp, blum tntu btul pon..
        anway dia mmg 1 of gadis mlayu yg kiut n cntik..
        cant deny!

        0
        0
        • puteriaquarius81 says:

          emm yer, mmg x dinafikan dia cntik .. tp skadar luaran sahaja.. dalaman blm cukup cntik lagi

          0
          0
  8. AppLe says:

    kesian aku tgk si pasar ni,muka blh la tahan,suma ckup,tp maseh jugak nk main rebut2 laki ngn org lain…poco2 u org mane erk???

    0
    0
  9. mysexyheart says:

    artikel neh da kuar kat oh bulan and oh artis…BN ne lambatlaaa…jan mare…huahuahua…
    asyik2 korang je first..aku pun nk gak..huhuhu

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      alahai………..BN bukan lambat…dia menyelidik dulu b4 kuarkan artikel….BN jenis yg rileks “HERO TAMIL DOK GADUH BANG”

      0
      0
    • admin says:

      kitorang tak kisah kuar lambat ke cepat.

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        ya betul-betul-betul…………tiada pertandingan blog palg laju mengeluarkan gosip………….yezzaaaaaaaaaaaa

        0
        0
  10. AppLe says:

    tak per laa la lambat….at least BN update die punya citer blog kan…hahahahha

    0
    0
  11. bebygaox says:

    fasha2…

    0
    0
  12. pinkypanthers says:

    poco ko dh bekfes ke?

    0
    0
  13. DelimaSaraa says:

    kepada POCO,

    aku memang dh berniat nak tukar pic aku ni…..tp aku tkt tak kuar….pic ni pun penuh emosi dan dugaan nak kuarkan…..tak pe lah, kalu kak nara buat pertandingan pic tercantik kalahkah pasha, aku akan try tukar…

    hik hik hik…………..

    0
    0
    • aries_april says:

      ye lah tu sara…
      mn hlng…
      lma xmncl?

      0
      0
    • pinkypanthers says:

      sara dr yg aku dgr arini shj 9 org lg mninggal kerana H1N1 ye ke?….

      0
      0
      • aries_april says:

        dh jdi 27 orng akak…
        aries nengok MHI td

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          28 org…berita pg tadi….

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          dah tahap kritikal dh ni….

          0
          0
        • aries_april says:

          bla lbh srng lak ni?
          tpi, smpai hri ni ja…
          dh 4 orng kan?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          yup….kena berjaga2……aku nak share sikit ek :-

          berdasarkan mesyuarat tindakan daerah :

          – tiada bukti kukuh mengenai keberkesenan memakai mask d tpt awam namun ianya digunakan di ruang tertutup/sesak/apabila berhubung dengan pesakit selsema

          – seboleh2nya tangguhkan/ batalkan majlis keraian…………

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          pg td lah aries….aku kan link dgn ketua polis daerah dan ketua pegawai kesihatan…tiap2 hr diorg akan info….jap lagi aku ada mesyuarat khas H1N1, nanti aku akan kasi info terbaru…………

          pd aku, jgn percayakan news…kes sebenar lebih ramai dari angka yg dipaparkan….

          sehingga 27/7/2009 :-

          kes baru – 49 org
          kes import – 0
          kes jangkitan tempatan : 49

          tp news tak paparkan pun….ada sebab tau knapa tak dipaparkan

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          sara kalau ada info trkini bg tau cpt2 sikit….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          insyallah….tp stakat ni masih belum ada ubat..vaksin dia terlalu mahal, so hanya pd yg dh sakit jer dpt….

          jgkitan plg mudh kena pd 1- yg ada kencing manis..dn 2- perempuan mengandung pun senang kena..3) yng berumur 65 ke atas….senang kata yg antibodu tak kuat….

          jgn salahkan org makan babi yerk..itu kena pegang….hehehe….

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          thanks for your info sara…

          0
          0
  14. aries_april says:

    morning all…
    have a nice day…

    pblsti smua ni…
    tngk la cncin kat jri tu sapa nya…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      cincin kat jari saper????

      kalau kat jari aku, cincin aku lorrr

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Morning Aries..

        Darik tadih X nampak aper2 Chincin pon… Ko tgk pic mana nih Aries?? Segar mata pagi2 nih baca gossip, huhu…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          tu r pasal.. naik juling aku tenung pic atas tuu

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          puas gak aku belek x nmpak pun cincinnya…
          last2 aku belek cincin kawin kat jari aku jerk…
          tiba2 lak terflashback lek…

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Lah… Ko dah kawen upanya Pinky? Ingat bujang trang tang tang lakik.. Hihi.. Yela, igt org da kawen Xsempat nk tgk BN, haha…

          –> Baru mlm tadik tgk Pink Panter 2… =)

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          Pinky surirumah moden tau…

          0
          0
  15. Lady-Not-Gaga says:

    Morning Ya’ll…
    Wah, Lady lambat r pagi nih.. Makan2 lun td.. Srapan.. Lapo…

    –> Well, pekabo sumer?? How’s holiday??

    0
    0
    • ninikebayan says:

      morning..hehe…nenek kabo baik la ulam pegaga..hehe..jgn mare yer..gurau jer..ni pasal c fasha lgi ke??kalau dah suke same suke nikah jer la.dpd wat maksiat..nenek tak suke org wat maksiat..kawin jer la oi…c jeju jejai tu dah duda kawin jer la…apa korangnak tunggu lagi nikah jer..

      0
      0
    • pinkypanthers says:

      kabo baik…
      cuti x kemana2 duk umah jaga kesihatan…
      hehehe….

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        aku dok depan internet baca gosip………….

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Wah… Bagos kawan2 ku.. Sumer ader Xtivi yg menyihatkan.. Lady lak P tgk Wyg cita Gi-Joe!! Besh gila!!!! Kalah transfomers2 yg ntah aper2 tuh, huhu… =)

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku sokong…transformers menyebabkan aku lena dgn jayanya dlm panggung wayang..huk huk huk…

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kuang3…
          Kalik nih Gi-Joe Xkan wat Delima lena lam paggong lagik… P lau mmg dah Xder insuran, kuat Tido, mmg ko akn tido gak X kira bes X. p Lau ko tgk Benjamin Button, KOMPEM KO TERMIMPI2!!, Hihi… P Xtaula.. Taste org lain2..But 4 Me OK lo…

          –> Jgn mare DElima… Gurau E-Class nih, hik..hik…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          lady, aku memang tak suka nengok criter menipu aku tu…pakwe aku tu gila bebenor nengok criter tu….skali terkena birthday dia…takleh nak buat apa ar..aku terpaksa “SAYA YANG MENURUT PERINTAH”

          last2, dia beli 2 popcorn..aku mkn kenyang2 than aku krohhhhhhhhhhh………mujur tak tertidor atas bahu dia….kalu tak malu besar aku…hua hahahahaha……..

          0
          0
  16. EclipsE says:

    morning all…

    0
    0
  17. wat_saspen_jer says:

    gambar 1st 2 nampak mcm fasha berpegang tangan dgn jejai kat belakang? lu pikirlah sendiri… wat malu diri sendiri jer.

    0
    0
  18. ANneDeSilva says:

    halooo..morningg…

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    tak suka tol anne dgn pompuan nieee….

    0
    0
  20. ANneDeSilva says:

    tomeeiii mana >>>??

    0
    0
    • tOmEii says:

      hai anne aq br msk ada keje td…
      aq bnci la ngn minh gedik nie…
      benci sgt2 tgk mke die pn meluat….

      0
      0
  21. ricky says:

    2-2 bebal…

    0
    0
  22. ninikebayan says:

    kalau nenek ingat kisah jejai ngan fasha ni kan..teringat nenek ngan sepupu nenek..sepupu nenek tu lelaki,muka dia hansem macho gitu,org kata muka dia seiras mcm hans isaac tpi hans tu nmpk hitam kazen nenek ne putih mulus org nyer tinggi dan tegap bukan body builder..nature..msa tu nenek sekolah menengah masih dan ikut persatuan pandu puteri dan terjumpa seorang pompuan cantik dn mmpunyai latar blakang yg mnarik,org nyer lemah lembut,berbudi bahasa..nenek suke berkawan ngan dia smpai la ke MSN,bertukr2x email,setelah beberapa lame ceta punya ceta rupa2x nye dia ni GF sepupu nenek yg hansem tu..nenek apa lg terkejut beruk la kan..so nenek btau la kazen nenek ni.dia pon tekjut jugak tpi smasa nenek puji GF dia ni..muka kazen nenek tu berubah semacam.nenek tnya knapa??dia kate “don’t judge a book by the kulits”nenek terus diam dan bengang!kazen nenek terus jalan tnpa btau aper2x pda nenek…tak lama dpd tu kazen nenek bawak la GF dia tu kat umah nenek masa tu umah nenek ada wat BBQ hari jadi atok korang..jdi nenek fikir semue nya baik2x sahaja..tk lma dpd tu lak GF dia ni ngadu kat nenek kazen nenek ni berubah tak berapa peduli kat dia lagi dan mcm2x lagi la smpai nenek ternaik angin or naik hantu oleh nyer..nenek terus call kazen nenek dan jumpa dia terus…nenek marah kat kazen nenek naper wat mcm tu kat kawn baik nenek,klau tak suke naper tk trus trg dan jgn bwak balik kat umah kluarga wat malu jer..kazen nenek pon ceta dia msh syg kat GF lama dia..nenek dn sdare mare yg len tk suke ngan X GF dia tu sebab perangai dia tu mcm pmpuan gedik jer…then dia ceritakan lah semuanyer kat nenek..dia cakap GF dia tu yg kwn baik nenek tu bukan seindah yg bayangkan..contohnya dia dah tk dare lgi dan penah ngan org lain sblom ngan kazen nenek …ewah wat maksiat kuang hasam btol sebat kang..then dia terlalu manja suke mengharap kat kazen nenek,smpai naik lemas olehnyer…dan suke berckap bohong ngan kzen nenek contohnye kuar mlm ngan kawn2x lepakz gitu..nenek hnya diam dn dgr dn terkesimaaa…lpas tu lak nenek ckap yg X GF ko tu aper ader smpi ko nak berbaik ngan dia??then dia btau lah..pompuan tu dare dia,kazen nenek yg ambik…amboi2x senang2x jer dia cucuk2x ank dare org!!celake nyer sdare..kmudian dia ckap XGF dia tu anak org susah tpi walaupun mcm tu dia tk pndai nak ambik kesempatan ngan kazen nenek malah dia selalu berusaha menolong kzen nenek jika waktu susah walaupun perangai dia gedik dan banyak kenagan kazen nenek ngan dia tak dapat dilupakan…dpendekkan ceta..nenek hanya berserah pada takdir dan akhir sekali kazen nenek pilih XGF dia yg gedik tu sebagai suri hidup dia dan memutuskan perhubungan ngan kawan baik nenek..masa ni bru nenek nampak akan kebaikan pompuan gedik tu…dia lebih murah hati dan prihatin dpdp kawan baik nenek..masa ni kiteorang dah jadi 1 kluarga yang bahagia..dalam kes fasha dan rizal dan nora ni nenek hanya harap jejai dpt membimbing fasha ke jalan yg benar dan diredhai oleh allah swt amin….-

    0
    0
  23. tOmEii says:

    eee benci btul aq ngn minh keparat nie,,,,
    BENCINY……

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      rileks-rileks………….

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      nape benci pepagi nie tomeii…??heheheh
      aku pon benci gak dgn dak gewdixx nie…

      0
      0
      • tOmEii says:

        bencila cz mke die y kua pg2 nie…
        br je nk relaks2 tp tgk je mke die trus xde nood…
        huhu
        anne dh bekpes???

        0
        0
      • DelimaSaraa says:

        aku rasakan lelaki lebih suka pompuan gedik dari pompuan straight………….hehehe

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Betol3…
          Cz maser Lady blaja… Budak2 laki suka sgt tgk crita “PUTERI” lakonan C X Bini Rizal nih.. Urh… Lady..?? Langsong Xlayan wei. Menyapah..!! Bukan jeles.. Lady lagik sk tgk Gal yg Brutal n gila2 dari Gedik cz Meluat!! P laki suka la kot…

          –> Ader gak laki yg mnyampah.. hihi..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku ingat kawan2 kelas aku slalu kata, nak carik bini cam nora danish…..

          0
          0
  24. ninikebayan says:

    haha panjang nyer cerite..nenek,..wawawa..

    0
    0
    • tOmEii says:

      xlth ke tlis pnjg2 pg2 nie nek?
      cz nek kn dh tua tgn pn dh terketr2….huhu…
      jgn mare ye nek….xlme nk pose…kui3x

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        nenek tak marah….nenek cuma frust sebab nak bermenantukan pasha tp pasha tak mo…………huhuhu

        0
        0
        • ninikebayan says:

          hahha..nenek tak mare la korang..msing2x ada pandangan diri sendiri..nenek hanya tetiba teringat kisah kazen nenek tu hampir serupa kisah nyer ngan c jejai..huuhuu..cuma kazen nenek hansem..wawawa

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kah3…. Bia betol nih Ninik.. Ker Ninik FRUST?? huhu.. Maner la tau.. Kazen Encem.. “Di dalam diam….. Aku menyintaimu….” (Lagu Spring? Hohho… Tak gitu ninik??

          –> Jgn mare Ninik.. Nanti lagik Tua… :-P

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu tul2 nenk mne le mare2 kang kna drh tinggi plak…kui3x

          0
          0
        • ninikebayan says:

          wei gaga .kazen nenek tu sepupu nenek dan kite membesar same2x la…nenek tk pernah ada perasaan ngan dia..uyss..jauh anto setan..spg malaikat 44…tak terhingin nenek..lgi pon nenek ngan atok korang dah lame becinta dpd sekolah smpai la hbis skolah dan berkahwin masa insiden dia ngan kawan baik nenek tu nenek dah bertunang ngan atok korang..hehe..mane ada main sdare2x beb..hehe

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          wah tomei marah tul kat minah gedik ni….

          0
          0
        • tOmEii says:

          memg mrh sgt2 kak…
          dh thap gaban dh ni….
          memg meluat gler2 ngn emon nie…

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          leh citer sikit apsal yg jadi smpai cam tu skali…
          akak nyampah gak dia…

          0
          0
        • tOmEii says:

          nthla kak memg dh azali benci kt die…
          kalu die xwt slh pn aq benci jgk…kuikuikui…
          huhu

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Wah…. Aku mmg pencinta setia lah nih Ninik yer.. Bagus……. Ish3… X abes2 lagik ker Tomeii?? Haha…. Aper lagik yg wat ati ko panaz nih???

          0
          0
        • tOmEii says:

          minh nie hipokrt sgt tu psl aq bnci sgt tu….
          dhla sore doremon….
          tp sdp sore doremon sbnr lg dr sore die…

          0
          0
  25. tOmEii says:

    huh mne owg laen nie??
    xnk ktuk si paca sendat nie ker…??????
    huhu

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Aku D C Ni… Ontahla.. Org da Xder mud kot nk mengutok C Pasa Sandar nih… Darik tadik Xnampak C Pu3 n kira2… Biaser dorg X lepaskan pluang nk mngutok.. Hihi.. Da insap ker a??

      0
      0
    • pinkypanthers says:

      hmm si aries kuar kjp td….
      kira2 x kuar langsung pg ni….

      0
      0
      • ninikebayan says:

        nenek tak nak kutok sebab nenek ada atok korang nanti die wat mcm tu kat nenek..hampeh nenek huhuu..atok korang tu 2nd love nenek tau..hehe..nenek syg bener ngan atok korang..hehe

        0
        0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Dok mengira akuan dia kot x abes2 lagik… bnyk sgt yg nak d kira.. Pelik gak aku.. Dia kata akaun dia makin susot.. P kira X abes2 lagik.. Ntah aper yg d kira pon Xtau la… Hihi…

        0
        0
      • tOmEii says:

        kira2 xabis lg duk ngira akaun cz byk rugi bln nie…
        huhu….xde ong..

        0
        0
  26. lanToK LeW says:

    emmm….da agak da c sundal ni de hubungan dengan c jejai…..x pela sundal…rini ri ko….sok lusa terkena balik kat ko baru ko taw….baru ko ase pe yg c nora 2 ase….cantik2 ko pon aku ase cantik & comei g nora danish tu….c jejai tu memang tol2 bengap laaa….de bini lawa2 p ceraikan…memang tahap gampang punye lelaki….

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Sabau Lan…
      Kita X idop ngn dorg.. So Xtau per yg dorg lalui lamj umah tangaa dorunk.. Cuba ko baca Esei panjang dari NinikKebayan kat atas tuh.. Aku stuju ngn dia.. Chantek2 pon, lawa2 pon,. Encem2 pon blom tentu perfect n cukop baik… n memenuhi kehendak masing2, esp bila da kawen.. Waktu bechinta mmg la sumer yg K-O pon jadik O-K, kan???

      0
      0
      • ninikebayan says:

        gaga..esei nenek yg pnjng mnjng tu hanya luahan hati nenek huhuu…bukan psal fasha ngan jejai..uwaaaa…

        0
        0
    • pinkypanthers says:

      fuh sundal terus ko panggil erk….
      hehhehheh….

      0
      0
      • tOmEii says:

        memg ptt pn pggl sundl..
        dhla ckp xsupe bikin…
        asyik nk wt taik jerkkk…
        xabis wt kntrvrsi…
        sush2 sgt kawin jela ni tdk asyk nk wt maksiat jerk….

        0
        0
        • pinkypanthers says:

          tul tu….

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Paham2 Ninik… Kaum2 hawa D Cni cukop memahami…. Hihi… Sabau ye Tomeii… Usah ribut2….. kO buang lam tong sampah jek C pasa tuh… Tutop kemas2… Nanti Ok LO… Xyah srabot2 pikio…

          0
          0
        • tOmEii says:

          die xde dpn aq tula pslny.
          kalu ada dpn aq dh lme aq anta ke israel nu bia die kna bom kat sne…kui3x…
          ni tdk asyk nk bt taik je kt m’sia nie tu psl byk sgt penykit skrg nie…..huhu

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          rileks tomeii.. x bek wat gitu.. si pacat tu kan gadis yg ‘baik’, ‘lemah lembut’… xleh kasar2..

          0
          0
  27. puteriaquarius81 says:

    morning u all….. dh bekpes ker?

    0
    0
  28. kumie says:

    kawen je…

    0
    0
    • tOmEii says:

      huhu diorg nie mna nk kawiny cz diorg nk wt maksiat je barula ada kntrvrc n br la glamour….

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        tp yg dia dok heboh kata nk kawin ngn org ‘biasa’, xder kena mengena ngn sesapa tu apa crita plak?

        0
        0
        • tOmEii says:

          die dh puas ngn jejai tu psl die cr org laen plak…kui3x
          ada lg ke org nk ke minh keprat ni ha…pelik aq…
          laki mna la y malang sgt tu nk kwin ngn beks org nie…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          hahahah keparat … mrah banget ko pg ni.. sbr tomeii, kita sm blm bekpes, krg mrh lelebih menda lain plak yg kuar.. wakaka

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Biaserla tuh Tomeii….
          Masa Lady blaja dulu, ader gak Lady dgr sal minah nih da Xder dara.. Lady dgr kwn2 yg bgtau. Kwn2 nih ader yg skul sm ngan PACAT nih la.. Dia kata c minah nih mmg so-sial ms skul2 dulu.. Ikot jantan mengepong je… So, paham2 jerla…. :-P

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          jntn mana xnak.. mka leh thn .. body pun leh thn..

          0
          0
  29. puteriaquarius81 says:

    mana plak hilangnya dak lady nih? si saraa pun dh yillek.. td cam ramai jerk

    0
    0
  30. EclipsE says:

    GEDIK LA MINAH NEY…
    XBRP SUKE…
    TP XLA BENCI MLAMPAU…HUHUHU..

    0
    0
  31. delimajelita says:

    Pesai rambut pasha su mengerbang semacam jerk??hehe..saraa ko dah timbul balik eh..lama menghilang? best ke ko jadik baby sitter akak ko?

    0
    0
    • EclipsE says:

      dia kan pontianak…hahaha…
      xsempat sisir rmbt la tue…

      0
      0
      • tOmEii says:

        bkn pontiank tp hantu sundl…kui3x
        ada ke hntu sundl rr??????huhu lntk la labu…

        0
        0
        • EclipsE says:

          ape2 aje la labi…hahaha..
          tomei mn yg lelain?
          tdo lg ker??

          0
          0
        • tOmEii says:

          nthla put ngn lady je ada ni ha…
          kira xabis lg duk ngira akaun die cz dh nk muflis…kui3x….
          aries plak kua tmn paris g shopg…huhu

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          ku masih di sini menemani dirimu ..jiwang lar plak.. ni pic lama ek.. skrg kan rmbt dia dh gntg pendek cam bntuk helmet motor abg aq..

          0
          0
        • EclipsE says:

          hahaha…
          aku ingatkan si kira2 g dating dgn aries…huhuhu..

          0
          0
    • pinkypanthers says:

      si pasha dh lama x rebond rambut dia…
      lagi pun xsempat nk rebond sijejai sibuk duk mmbelai…

      0
      0
      • delimajelita says:

        tu aarh dah macam sarang burung melekat kat paler dah..huh…mmg x lawo

        tp spek mata dia cantik…hik2 ..

        0
        0
  32. kira-kira says:

    morning guys…
    hehe
    salam..

    0
    0
  33. EclipsE says:

    myampah aku tgk rizal ney…
    dhlah xensem…
    tp mmg pdn la dgn si sendat yg xbrp nak cun tue..

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      yeah bebeh.. ropa ada tp x smpai tahap cun lg sbb blum cuci ngn klorox . hihih

      0
      0
    • kira-kira says:

      btol2…
      cne la nora leh kawin ngan dye dulu…

      0
      0
    • tOmEii says:

      memg xensm pn mke cm tapir kt zoo je aq tgk…
      paca plk mcm tenuk…huhuu
      sesuai gitulooo

      0
      0
      • kira-kira says:

        ala tapir kt zoo pn ag ensem dri rizab..hahahah

        0
        0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Dasat gila ko nih tomeii.. Hihi…. Alah, C rizal tuh mmg X ensem… P kocek dia tebal ma.. Tuh yg artis2 dok gila tuh.. Pelik gak aku… Cuba letak rizal kat pasar, jual ikan.. Mau X der org pandang, hik..hik… Maybe Pacat jual sayo jer kot gila kat dia.. huhu….

        –> Aku pon dasat gak Tomeii…. :-P

        0
        0
  34. EclipsE says:

    tp aku rs lah kan…
    rizal ney kwn baik dgn si sendat la…
    ala2 teman tapi mesra.
    xpon adk angkat…huhuhu..
    tue yg trs terangkat…hahah..
    kn si sun ney nak kawen dgn org len…
    dn org tue dia ckp bkn la si hitam ney…huhuhu..
    ramalan aku jer…
    juz wait n c..

    0
    0
    • kira-kira says:

      yeke eclipse…
      ko pn mst kawan c sendat 2 kn?
      hehe

      0
      0
    • tOmEii says:

      bkny kawn je tp geng utk sme2 wt mksiat..huhu….

      0
      0
    • ninikebayan says:

      yupz..nenek pon rase mcm tu..diorang ni hanya berkawan baik…cume disalah tafsirkan..tapi kalau diorang kawin pon lebey baik kan kurang jugak maksiat kat malaysia ni..apa2x pon jodoh ajal maut semuanya ditangan tuhan..tak der sape yg tahu..kalau c fasha tu ckap bukan jejai ertinyer bukan la..sya tkut nanti kalau dia beritahu sape bakal suaminya ramai yg bunuh diri tak pecaye..wawawa..sape agaknyer arr??

      0
      0
  35. kira-kira says:

    korg pasan x kt gmbo pes 2,,pe yg sendat 2 tgk pn aku xtau..
    heheh

    0
    0
  36. EclipsE says:

    i’m back…
    hehehe..

    0
    0
  37. puteriaquarius81 says:

    hahahah mcm2 ar korg ni… nk kuar dah ni.. see u all later.. selamat berkhemah.. eh bergosip scara berhemah.. salam

    0
    0
  38. jed hijau says:

    dulu tak ngaku…..last2 kawan gak……tinggal cakap je kan senang…..konon kawan ngan kerabatlah…..yang iyenya curi suami orang…alah.. garit…..

    siakap senohong gelama ikan duri..
    bercakap bohong lama-lama jadi pencuri..

    0
    0
  39. putput says:

    ak dgr cite fasah ni penah gugurkan kandungan die ngan anak sultan pe nth..

    0
    0
  40. EclipsE says:

    sendat dgn bangkai ney dua2 bahlol…

    0
    0
  41. A4 paper says:

    dlu x ngaku…pastu buat citer nak kawen la…ape la…mcm2 la die ni…muke je lawa…

    0
    0
  42. pening says:

    Akhirnyeee…..da terang lg bersuluh….x yah nak cover2 lg fasha…kalau nk sgt c jijal tu…nikah je..abis citerrr…

    0
    0
  43. EclipsE says:

    aku xlarat dh nak komen psl si bangkai and sundal ney…hahaha…
    jht aku…
    astaghfiruallah…

    0
    0
  44. ANneDeSilva says:

    ohoooiiiii….
    kalau dh mata bertentang mata…
    hati didalam bagai nk gilaa…..huhuhuuhhuuh

    0
    0
  45. ANneDeSilva says:

    hye kira2…

    0
    0
  46. EclipsE says:

    aku insaf sjk kcik lg…hahaha…
    ko xtau ker??huhuhu..

    0
    0
  47. ANneDeSilva says:

    Ladynoe says:
    August 10, 2009 at 11:39 am

    Aku pantang betul kalau mengutuk, nak salah kan MAK BAPAK. Wattafak beb? Kau dah kutuk Shazlin ni, itu satu dosa. Lepas tu korang nak kutuk mak bapak dia pulak. Kamu semua kenal ke mak bapak dia siapa? Kenal apa yang diorang lalu? Gila macam sial kamu semua ni kenapa?

    Apa hak korang nak ajukan salah dekat mak bapak orang? Korang yang lantang dan lancang mengutuk ni, mak bapak korang ke yang ajar?

    Come on la.

    Gambar ni entah gambar lama ke gambar baru. Jangan la mengaitkan benda-benda bangang dengan sumber yang kamu semua tak tau.

    Siap nak persoalkan “anak diorang nanti jadi macam mana?”

    Ingat la wey, keburukan dan kebaikan mak bapak tu, tak boleh di warisi oleh anak-anak. Kamu semua pun akan ada anak atau ada yang dah ada anak. Kalau perangai mengutuk macam kamu semua ni, agaknya anak korang pun lagi kuat mencaci orang kot.

    Cakap tak guna akal.

    (NI COMMENT LADYNOE UTK KORG SUME..)hahahhhaha kuang asam…

    0
    0
  48. wink..wink.. says:

    sepupu husband i kje kt sepang 2..die ckp mmg btol fasha ngan ex husband nora bercinta..die org siap cemolot lagi.depan2 org ramai lak 2…

    0
    0
    • kira-kira says:

      wink tlg tnyer spupu hasben ko ade keje kosong x kt sepang 2???
      ne tau aku leh tekel pacat 2…
      hahahah

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      yeke??
      YA ALLAH teruknya..
      takkn sampai mcm tue kot???
      dia tu mang pompuan jenis ape pon tak tau..
      banyak2 jantan laki org gak yg doorg rebotkan ekk..

      0
      0
    • tOmEii says:

      hah eee keparat btul minh nie…
      memg xtau malu…
      awatny kazen ko xamik gmbr…
      huh pnzzz btul ati aq arini….
      dh mggelagak dh nie….

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        yg ko tak abis2 panas ati nape tomeii…??
        datang bulan eh??hehehehheeheh
        relaxx…
        anne ada disini membantu..
        ko nk aku sumbat ko dalam peti sejuk atau nk aku lemporkan ais batu kasi ko sejukk?hahahahahha

        0
        0
        • tOmEii says:

          pnzz la cz ada org ktuk aq…huhu
          pntg nenk moyg aq org ktuk blkg2…
          kalu xpuas ati ktuk la skrg kt page br…huhu

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          hahahahahha…
          tu la pasal kutuk kat page tiga tahun lpas kita dh lawat ape barang kan..hehehhehehhe

          0
          0
      • EclipsE says:

        btl ker wink??
        ko ade bkti x?
        aku fitnah2 ney xnk dgr if xde evidence…huhuhu…

        yg ko ney tomeii knp?
        biarlah dia…
        dia ade mulut…ade tgn…dia tls la..
        ko cpt kutuk…nti aku nk tlg iyakan…hahaha..

        0
        0
  49. ANneDeSilva says:

    aku pon nk keje kat sepangla..
    tackle jejai tu pastu rampas dr fasha korg rasa ok x???
    pastu aku plak cium molot dgn jejai tu depan fashaa…
    biar dia plak melelh air hingus…hahahahhaahhahhaha

    dasyat…tak lalu aku..yukksss…

    0
    0
  50. pening says:

    Nmpak sgt c Fasha ni x sabar2 nak sandar kt c jijal ni…

    0
    0
  51. EclipsE says:

    weh pg page br

    0
    0
  52. Zaza Muhammad says:

    Sekati aaa oo pasha weh… tu all of u.. wakpe kapel lelama.. ade jodoh nikah je…..

    0
    0
  53. miza says:

    ntah ape2le si pasha ni dah suko nikah jo la

    0
    0
  54. yaya says:

    aku x berkenan btollh ngan pasha nie..dh ler rampas suami org pastu wat statement m’gatakan xde pape ngan rizal n bakal suami dia bkn status duda….poyo btollh pompuan nie..dasar pompuan gatallh dia nie

    0
    0
  55. Kak Su says:

    pic 1st tu tangan kiri paca di blkg punggung jejai
    sambil dipegang oleh jejai…

    0
    0
  56. aq suke nora danish cerai ngan rizal nih….xhensem langsung…dia lg pdn ngan fasha tuh….

    0
    0
  57. yaya says:

    ala agaknya si pasha tu dg pegang lbh dari punggung….

    0
    0
  58. abg jack says:

    abg mmg minat kat pacha…tapi x suka gediknya + skandalnya….jd lbih byk x minat dari minat…..konfem abg bukan peminat dia sbb minah ni x diminat minat sgt apa yang abg minatkan

    0
    0
  59. abg jack says:

    abg minat pacha sbb diekan ..jujur..dia x pandai blakun mcm owang laen …nengok pilem die suma hancur pastukan diakan cun ..pandai tackle laki owang..pastukan die die pakai garnier.owhhh luvlynya…kalah eclipse

    0
    0
  60. eixa says:

    fasha tgk ape? n tgn kiri die kt mane tu? musykil plak rasenye..

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      ntahla.. tp bila diperatikan pic 1st tuh, tgn rizal kat belakang.. emm adakah mereka sdg berpegangan tgn? taip Y jika anda stuju dan hantarkan ke 00000 ..

      0
      0
  61. vios_vaio says:

    Sisi baik dan positif bg seorang bernama fasha sanda di mata aku yg kaler hazel ni adalah sikap dia yg begitu komited dgn kerja, berdisiplin dan menyayangi dan tidak mengabaikan keluarga. Yg lain2 tu buat mate hazel aku bertukar menjadi putih…bukan putih mata (simpulan bahase)..tapi perangai dia membuatkan kaler mate aku luntur..hahahah..sungguh tidak sopan perbuatan die..

    0
    0
  62. gosipgurlfea says:

    lawa rambut fasha (^_~)!

    0
    0
  63. Akak Leen says:

    sayang…org cantik tp perbuatannya menjadikan dia tidak cantik…. emhh…dh kawen ke belum derang nih?

    0
    0
  64. ieda^michiko says:

    huhu…jejai tu pun bukn ensem sgt pn…eiii….pe nak jadi ngan artis malaysia ni….laki org yg dia nak….

    0
    0
  65. Venus says:

    yang aku dengo cite org kl si fasha ni kaki tunggang, balik merangkak mabuk. betul ke?

    0
    0
  66. zaza says:

    biar la dia apa kita nak sibuk ngan sapa dia nak kawan dia punya pasal……kita jaga jer diri kita supaya tak jadi macam dia udah ler…………….kubur asing-asing dosa masing-masing.

    0
    0
  67. moonflower says:

    abg aku cite ms die g sepang utk training lumbe kete die nmpk pasha sundal ni ng jejai kotai ni berkepit.. geng abg aku siap amik gamba ng pasha lg abg aku ckp tgk dkat2 muka pasha ni lebam semacam..tepek ng foundation pun nmpk lebam gak..pastu nmpk dynaz ng hubby die, dynas saaaaaaaaaaaangatttttt lawa.. sooo kiuttt ..

    0
    0
  68. babylove says:

    eeee fasha nie ley tahan miang gak ek….perampas and peruntuh umah tangge orang ….mak aku kate an klu wat orang camtue an t dapat kat batang idung sendiri t padan muke….

    0
    0
  69. gugu gaga says:

    ko tu jadi makanan jantan ke minah oiiii

    0
    0
  70. rockworld says:

    ko ny mmg kn gedik gla…ko ny mmg kn betina x sedar diri kn….ska sgt kn laki ratah ko kn..wah2 salut aq dgn ko…dew jgak betina cm ko kt dunia ny kn…….!!!!!!!!

    0
    0
  71. zacky says:

    mcam la fasha ni lawa sgat…wat cun je lbih.

    0
    0
  72. mama mia says:

    pempuan jenis x tahu malu..dah terang2 kacau laki org…x mengaku lg..ialh…sape yg mengaku berak ditepi jalan…..kalu btl lah ecik rizal btl2 nk fsha gatal nie,,nape x pinang jer terus….tp xkan…Qabil sendiri pun dah singkirkan fasha dalam hidup dia…rizal nak sambut ke …..mane letaknya maruah lelaki……jatuh ego lelaki…..kalu ya pun rizal nk cari bakal wife…xknlah nk piih fasha yng suka pi pub..smoking pulk 2..jgn marah,,,,HEREN lh …..mama fasha bertudung tp anak mcm sial.X patutlah……jagalh nama baik IBU mu..

    0
    0
  73. tambi says:

    jantan bangang je nak buat betina tu jadi bini… kalau aku… buat main nak laaa….tapi pk2… tak payah laaa… geli aku

    0
    0
  74. kuntoss says:

    biasa la tu…rupa ada, body pun cute. ekploite la..bagi semua jantan rasa..pas tu sepah tu nasib la sape yang dapat..kan fasha kan…

    0
    0
  75. akramul says:

    fasha sanda baik ko beromen ngan aku lagi bagus daripada ko pilih rizal 2 … aku pun dah tau ko 2x dara lagi pantat ko mesti sedap lagi baik bg aku rase pulak lepas ni ….

    0
    0
  76. ana says:

    saya suka fasha sanda …………..tpi klau perangai dia macam nie jangan harap larh……………so sorry……..semoga fasha sanda berubah……..amin…!!!!!!!!!!!!!!! dah larh malas saya nak layan orang macam nie ……sakit kan hati jer………….heeeeeeee…………..sorry klau menyakit kan hati fasha k…….. saya suka kan fasha klau perangai fasha tak macam ni bgi saya fasha memang baik klau perangai fasha tak senonoh larh

    0
    0
  77. rana says:

    semoga fasha berubah………………………heeeeeeeeeeee…………istifar fasha klau buat perangai tak bagus….!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  78. rain_rosdi says:

    xyah laa sibuk2 hal owg len….jaga diri sendiri sudaaa…
    peace!!!!!!!!!

    0
    0
  79. lovely_fera says:

    kte biase dgr asyk fasha je yg mslh…hurm…btul ke x..???itu wallahualam…bkn kte berhak nk tentukn dose phle org,…tp bt fasha jgn wt bnd yg bole timbulkn fitnah org…peringtan ni bkn tuk fasha je..tp tuk dri sy sndri…
    wak lu…hehe….

    0
    0
  80. aku says:

    die hanya dijadikan toy kpd bigboys..

    0
    0
  81. persatuan wanita2 says:

    wei,hang x sedar diri ke???
    suatu hari nnt jajai carik yg laen jugak….
    hang ingat hang tu lawa sangat….
    anti FASHA SANDHA….

    0
    0
  82. Sandha L. Danielle (F/B) says:

    Sorry..nama saya sama dgn nama dia tp lain2 x kot..hehe

    0
    0
  83. leqa says:

    fasha nie dah la kuar ngan laki nora lax uh … errrr …… x tawu malu err ….. pkir hot ar tu kuar sume kisah dye …. aq x heran ar !!!!! …….

    0
    0
  84. nur afiqah says:

    buat perangai elok elok , nantie kenduru kahwin orang tak datang , hahaha

    0
    0
  85. huda says:

    hai fasha sori ek ngan teguran saya ni kalau fasha pakai tudung nampak ayu tapi kalau fasha tak pakai nampak teruk ckit

    0
    0
  86. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  87. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  88. aku lerr says:

    tak sabar nk tengok diaorg berdua ni kawin….agak2 berapa lama ya boleh bertahan…????heemmmmm

    0
    0
  89. ina says:

    APA CAKAP PASAL TUDUNG2 NI? KENAPA KATA YG PAKAI TUDUNG PUN PERANGAI TAK ELOK. ORG YG BERTUDUNG MACAM NI SEBENARNYA BUKAN IKHLAS, SENGAJA NAK SOROK PERANGAI DARI IBU BAPA ATAU SEDARA MARA BUKAN KERANA ALLAH.

    HARAP DIRI ANDA TU SENDIRI, KALAU PAKAI TUDUNG NAK BUAT KE PERANGAI BURUK? ATAU NAK MENYAMAR JE DAN MEMPERBURUK2KAN ORG BERTUDUNG.

    0
    0
  90. fiqah says:

    ape yang kau tengok tu ah.hehehehe saje melawak jangan ambil ati lak nanti marah kta lak mampus.

    0
    0
  91. There may be noticeably a bundle to know about this. I assume you made sure good factors in features also.

    0
    0
  92. Great post, very informative. I ponder why the other experts of this sector don’t realize this. You should continue your writing. I am sure, you have a great readers’ base already!|What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & assist other customers like its helped me. Good job.

    0
    0