Written by AbangNara | May 11th, 2010

suriani pengacara rtm

Bertalu-talu email masuk ke inbox kami yang mintak tolong kami sharekan gambar Suriani Rahman, pengacara RTM yang baru-baru ini sudah membuat kenyataan dalam Harian Metro. Gambar di atas yang hanya memakai coli sahaja bukanlah gambar Suriani. Itu kata-kata dari tuan punya badan sendiri:-

[note]Saya ambil berat hal pemakaian dan imej. Saya tidak akan berpakaian seperti itu di khalayak ramai atau merakam gambar dalam keadaan begitu. Jika dilihat dengan teliti, Individu dalam gambar itu bukan saya. Mungkin juga ia hanya pelanduk dua serupa[/note]

Kami tak dapat nak lihat dengan teliti sebab gambarnya ditangkap dari jauh. Tuan empunya badan dah kata itu bukan dia, maka kita terima jerlah kan? Ada jugak gambar-gambar lain yang agak kontroversi seperti gambar Suriani di dalam bar penuh dengan botol arak. Suriani ada penjelasan terhadap gambar-gambar tersebut:-

[note]Memang kebanyakan restoran Perancis menjual minuman keras. Kebetulan saya duduk di sebuah meja makan membelakangi rak minuman itu. Saya membuka menu untuk memilih makanan, bukan minuman keras,” kata ibu tunggal berusia awal 40-an itu.[/note]

Kami percaya dengan kata-kata Suriani. Selebriti Malaysia semuanya baik-baik belaka. Kalau gambar seksi-seksi nie memang kesemuanya pelanduk dua serupa ataupun super impose. Sungguh jahat mereka-mereka yang berbuat demikian. Kesian kat tuan punya empunya badan.

Lagi gambar Suriani Rahman, pengacara RTM yang kini makin popular dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

160 responses to (GAMBAR)Suriani Rahman, Pengacara RTM Yang Kini Semakin Popular

  1. hmm tgk la gmbar last tu??itu kah pelanduk dua serupanya..perempuan dlm gmbr last tu muka sama dgn dia & memakai coli biru seperti gmr no.1 ..so siapa perempuan tu>>sdgkan suriani sendiri ada dlm gmbr tu…kembar?

    0
    0
    • joe says:

      Perenggan ke 5 BroNara amat POWER…..ayatmu sungguh POWER..hahaha, aku sokong kata2mu itu…

      0
      0
    • mmmm says:

      apa kejadah wanita islam melayu pegi pub,restotern parancis bagai…..

      0
      0
    • cik lopes says:

      hahahhahha. setujuuuuuuuuuuuu~ tah pape. cerita semua nya dia baik. sumanya impose semua nya keje hacker, semuanya pelanduk dua serupa.

      hahahhahaha kelako. hacker pun pelik masa bila dia hack.

      0
      0
    • FASHION says:

      urm…atas meja tu ada rokok..sape pny tu?? suriati (bukan nama sbnr) : oh..itu kawan saye pny..air depan saye tu pon kawan saye pny..saye da ajak dia minum air sirap kat warong depan tu, tpi dia ckap bukan slalu pergi sini..(ayat yg bse kita dgr bila terkantoi)

      0
      0
    • joyah senget says:

      TOLONGLAH
      TOLONGLAH
      aku nak sangat arak diharamkan kat malaysia nie
      lantaklah org cina dgn india nak kate ape
      naik menyampah aku tengok org melayu nie
      jijik
      JIJIKKKKK sangat
      sampai rase malu nak mengaku aku melayu
      aku rase nak ngaku bangsa yang xde name je pasnie
      huh
      bengang aku
      bangga g tempat cmni
      ko g masjid xnk plak tangkap gmbr
      ko minum air zam zam xnk peluk posing cmnie
      bodoh

      0
      0
      • FASHION says:

        di Brunei, Kerajaannya mengharamkan penjualan arak..why not kerajaan Malaysia mengharamkan penjualan arak?? sedangkan kedua2 negara ni adalah negara Islam..budak2 remaja kampung skrg ni pun mostly ramai berjinak2 dgn arak coz sng dpt..boleh menyebabkan peningkatan kes jenayah esp kes rogol..renung2kanlah..

        0
        0
        • pizza says:

          Sebelum nak haramkan penjualan arak, nuuuu kilang arak gah terbentang kt tepi highway Worldwide Business Pak SA tu, kasi roboh dlu. Non Muslim yang nak minum arak bole beli dari luar. Alaaa, benda lain bole usaha carik jugak2, takkan arak jadi masalah kot.

          0
          0
        • FASHION says:

          itu la psl..siap ade kilang lgi..ntah la..bila nk roboh, nti mcm2 la org komen..esp non muslim..nti x 1 Malaysia pulak..huhuhu..dunia2

          0
          0
        • nyonyot says:

          nice boobies…

          0
          0
  2. Lady Gagap says:

    Ahaaaaaaa!!! dh terkantoi byk plak alasannye..pelanduk dua srupe la..super impose la…ape pon berani buat berani tanggung laaa…ape daaaaa!!

    0
    0
  3. natts says:

    reason tak masuk akal lgsg!!macamlah boleh gula2 kan kitaorg nih! seme dah bijak daa…dah gabra r tu..sebab tu pakai reason zaman tuk kaduk…RTM kan goment punya,so seme staff kena imej bersih…then camne tu?sape nak jawab!

    0
    0
    • manjalara says:

      aaa kan dia ingat rakyat m’sia ni boleh dijual beli dgn kata2, aku nak termuntah baca statement dia tu mcm la bagus sngt dah buat hal nak putar belit citer pulak , ini la kalau dah hidup berasaskan org barat segalanya open minded, bangga dpt ikut cara org barat, tk sedar asal dri kg, muka tak lawa pun tapi cara hidup tak bermaruah , mcm kena kejutan budaya jer. buat malu bangsa melayu yg bertamadun!

      0
      0
  4. cili says:

    artis, selebriti sepesen jerkkkk………..cenggitu ler perangainya. cam betik masak kecuuuttt je nampak.

    0
    0
  5. ali says:

    ketiak itam………

    0
    0
  6. aizuddin says:

    bukan suriani..tapi suriana ni

    0
    0
  7. ubiekicap says:

    dah 2 kali die nafikan, hari tu adik die, kali die nafikan die plak..sy sokong statement AbgNara pd perenggan ke-5 tue..dan juga comment drp “coli biru vs coli putih”

    0
    0
    • nhb says:

      saya pun sangat la bersetuju..!! super impose or pelanduk dua serupa..??? hahaha.. sengal..!!

      0
      0
  8. Amber says:

    Sesungguhnya pelanduk tidak akan pupus di Malaysia selagi ada selebriti …

    0
    0
  9. kak long says:

    DIA DAH LM MENJANDA 2 YANG SIBUK NAK MENGGLAMERKAN DIRI KALAU X PAYAH NAK LAKU.JANTAN JANTAN YG BERKEPIT NGAN DIA 2 NAK WAT MAIN MAIN JERRRRRR.

    0
    0
  10. Zaza gabor says:

    Suriani mmg suke aktivti jungle tracking. Dia ni bukan lawa pn mulanye. Sejak hidung dn dagu dia betambah panjang ni nampak makin so’sial’

    0
    0
  11. cd_asan83 says:

    Allah menyuruh kita menutup aibnya. kenapa kita membuka semula.

    0
    0
    • Fact-oriented Person says:

      Btul Nabi ada bersabda yg janganlah kita membuka aib orang lain..especially sesama Muslim, I totally agree with that. Tapi dlm hal ni, orang tu sendiri pun sengaja membuka aibnya kpd orang lain..

      0
      0
      • jane says:

        betul tu….FOPerson… diaorg ni dah buat benda kena kritik panas ponggong plak…. kalau dia simpan gambar tu elok2 takde sape la nak kritik …. abis dah masuk fb utk tontonan umum kena kritik tahan je la…….

        0
        0
        • Fact-oriented Person says:

          That’s right jane. Lagi elok kalau boleh tak buat langsung semua2 tu..kerana Allah, bukan kerana taknak orang kutuk. Kalau dah boh gambar2 gini dlm FB, then taknak orang kritik, baik bakar je gambar2 tu.. Then bila dah kantoi, banyak pula cekadak diorang ni..mcm2 alasan kanak2 yg terpaksa dibuat utk cover kesalahan. Mengaibkan diri sendiri je..

          0
          0
        • cik lopes says:

          tapi dia yg buka aib sndiri..

          0
          0
        • FASHION says:

          betol3!!!..dia yg mengaibkan diri sendiri..kita sekadar memberi peringatan je..kan FOP?..lain kali jangan “tayang” gambar kat FB..kan da byk kes tersebar kalo upload kat FB tu..kalo boleh jgn pakai trus bju yg “terkoyak” sne sni..de duit bli bju yg x koyak..hehehhe

          0
          0
  12. donut_cute says:

    restoran yg penuh dgn arak pun ada selera nk mkn. apa la diaorg ni…

    0
    0
  13. dida says:

    itu personal life die … korang tgk komen pun bedosa gak kan??? nara, income awk sgt x halal … lolx

    0
    0
    • husnozhon says:

      didi, bukan kita yang menentukan halal ke tak income seseorang itu, kalo niat die baik untuk ingat mengingati macammana? cumanya silap kita kerana komen n kutuk kat tempat nie. Jadinya, ambil iktibar, yang buruk jadikan sempadan, yang baik jadikan teladan..

      0
      0
      • FASHION says:

        x baik taw ckap income orang x halal..statement awak tu x betul la..niat BN baik..ade ke bang Nara ni dok kutuk artis yang dapat baby? ade ke dia dok puji artis Islam yg pkai seksi? kita berhak memberi pndangan..stuju dgn husnozhon..mane yg baik kita jdkan teladan la..ape2 pun..income BN bkn drpd awak!!..tp drpd Allah s.w.t

        0
        0
  14. budakbertuah says:

    gambar 2nd siap adawine n kotak rokok bagai. Ke nak kata air ribena n kotak nini cokelat celup kottttttttt?

    0
    0
    • guguuuu says:

      ish3….bro..
      tu org lain punya…
      kebetulan dia bejln kat sana masa tu,,ada plak mamat nk amik pic diorg…so terpaksa la lyan peminat dulu…
      tu la pasal ada gelas wine+ rokok kat ctu…
      hi3

      0
      0
  15. nano says:

    korang ni…mmglah itu pelanduk 2 serupa @ super impose…selebriti kat m’sia mne ade yg ske buat camtu…tgk dlm tv..semua baik punyer…
    tp..kesianlah diaorgkan..ramai org mke same dgn artis2 atau selebriti kite ni…jgn2 kat pasar mlm byk muke cam dia org….ish3….x glemer mnelah klu mcm tu…perangai je glemer…

    0
    0
    • geletek says:

      awk xtau sbnrnye pangai artis kt m’sia nie cmne…lau awk kaki clubbin cm sye,msti awk tau cmner diorg…awk mmg ptt judge them by their covers..

      0
      0
  16. me says:

    Kelakarlah baca sume komen2 ni..geli hati baca..marilah kite berdoa agar semua diluar sana yg telah tersesat insaf dan pulang ke jalan yg benar..takut musibah melanda negara..Nauzubillah..

    0
    0
  17. velasrizal says:

    mmg comel dia ni.. kalau gmbr tu bkn dia baguslah..

    Buffered Earnings Silih Berganti !

    0
    0
  18. mira_lolipop says:

    kantoi..pic last tu bukan yg pkai coli biru tu ke?
    ermmmakan ditempat yg ade arak, boleh menimbulkan ragu2..

    0
    0
  19. alpha says:

    dia punya alasan untuk mendpt publisiti sbb duiri dah tua tak laku

    0
    0
  20. artiem says:

    aku rasa mmg gambar atas tu bukan dia…
    pakai bra biru tu adik dia la tu.. sbb sama cam gambar last..

    si susu ni kan pakai bra puteh…

    0
    0
    • natts says:

      tu betul,..sebab tgk buah betik dia sama ngan pic’ konon2 kena superimpose tu!nak tipu kitaorg konon!..last2 sape yg malu?..mereka dan keluarga mereka..mesti sedih mak bapak diaorg..eemm,xtau r kalau2 family x kisah.

      0
      0
    • oh baru perasan yg atas sekali tu gambar adik dia..putih lak tu..dan kaler baju dia pun sama cam gambar adik dia bawah tu..sian kakak dia yg kena..adoiii :p

      0
      0
      • natts says:

        alah,kakak pun sama gak.cuma cover sikit..sudah terang lagi bersuluh..the problem is,siap kata adik dia kena superimpose..pic’ yg baju hitam + salib tu..then this pic’ how? eemmm,renung2kan…

        0
        0
        • manjalara says:

          nak menegak kebenaran tapi bodoh, ku paling meluat tgk yg dia pakai pendant salip ape kejadah mcm tu, dia dah murtad kalau buat mcm tu ,baca komen dia kat FB….org mcm ni kena pulau jer, dia buat main2 dgn ugama, mak bapak diorg ni tak pantau ke anak2, kakak dia blh nak cover lg, Allah turun bala nanti dok pakai salib tu

          0
          0
        • natts says:

          yalah,minta jauh semua tu..pikir lah apa nak buat.jgn main2 benda2 camni..dgn bangga dia berkata2 di FB dia tu..kakak kata lain,adik kata lain…malu siutttt!!

          0
          0
  21. ermmm mana satu nak percaya nii..nak percaya gambar ke atau kata2 tuan empunya badan..adoiii

    – – –
    (Blog) Kelebihan/Kelemahan Bila Komen Menggunakan Name/Url Dan Akaun Google

    0
    0
  22. a says:

    lantak la..mcm2 alasan..
    kalu betul pegang islam..tak jadi benda2 gini..
    nak masuk pub pun pikir 10 kali..ni nak pakai coli saje jalan2…lagi la..aurat tuh..
    aku rasa rtm pun kena ambil tindakan pada staf dia..
    nak simpan ke staf yg ada imej org pertikai..

    0
    0
  23. tutupmulut says:

    haihh.

    depa ni ingt orang kat dunia sume bodoh. depa ja yg pandai.

    0
    0
  24. apa2 ajer says:

    Kesian kat pelanduk kan..?? Tak pasal2 kena tuduh lak… Padahal pelanduk tak de kena mengena pun dalam gambo nie.. Nasib ko lah pelanduk…!!!!

    0
    0
  25. RTM TOLONG PECAT SURIANI says:

    Alaaaa..aku xkisa la dia yg pakai coli biru ke putih ke..
    Aku rase bukan dia pakai coli putih..
    taoi aku tetap nak RTM pecat dia weyyhh..
    Gile bappakk la dia menipu rakyat Malaysia dala suratkhabar..
    Kata gambar adik dia superimpose tue..
    Satu penipuan yg amat BESAR N MEMALUKAN DIRI SENDIRI!!!

    HAHAHA..

    Aku ase dia da malu gile ar..da xsh\gup kuar umah gi keje..da malu gilerrr..

    mmg la adik dia wat hal tapi yg dia sengal nak backup dengan alasan bodoh tu pehal..

    n alasan makan kat kedai perancis tue..
    maaaakkk aaiiii..

    muka kampung tapi makan mkanan perancis..
    ke mintak makanan pernacis + sambal belacan n petai..

    owhh witer..sy mau order gin n tonic and setan n tonic n also sedikit kacang BRANDY OR WHISKI..

    n please..I pay u waiter RM100 if ad org tanye saye suriani ke tolong jwab ‘pelanduk 2 serupa la n sy xmnum wine’

    waiter pun menjawab….keeesssiiiannnn

    0
    0
  26. RTM TOLONG PECAT SURIANI says:

    silap tadi ckap bukan dia pakai coli putih..
    sbnarnye dia xpakai coli biru tapi yg putih..

    *sgaja ckap coli n not bikini..
    pompuan2 camni minah kampung je..bukan artis or selebriti terkenal..so dia pakai coli not bikini or bra k..

    RTM – PECAT SURIANI

    0
    0
  27. AIDA says:

    LAWAK LA MACIK CLEANER..
    KETIAK ITAM PUN SUPERIMPOSED TU KUIKUIKUIKUI

    0
    0
  28. Rooney says:

    Macam la korang ISLAM sangat.

    0
    0
  29. geletek says:

    kalo xde angin,xkn pokok b’goyang…
    ble da jdik,bru nk kecoh kta “ITU BUKAN AKU”…
    menyampah :(

    0
    0
  30. Tiffany says:

    SURIANI WHOEVER YOU ARE!!!

    WE ARE NOT STUPID LIKE YOU, OKAY!!!

    0
    0
  31. Rooney says:

    Suriani, pekak kan telinga you.

    Biasa la kalau jadi artis, benda-benda macam ni kira biasa je..

    0
    0
  32. Honeys says:

    “Selebriti Malaysia semuanya baik-baik belaka. Kalau gambar seksi-seksi nie memang kesemuanya pelanduk dua serupa ataupun super impose. Sungguh jahat mereka-mereka yang berbuat demikian. Kesian kat tuan punya empunya badan.”

    hahahh!! i like this part, BN!

    0
    0
  33. Mangsa Superimpose says:

    controversi je lbh… bknnye best pun bila dia bc berita… buat malu RTM je… haishhhhh!!!!!!!!!!

    0
    0
  34. oldfriend27 says:

    Apa yang haku nak cakap kat sini,
    pompuan neh BODOH.
    Ingat orang tak bleh bezakan gambar super impose
    dengan asli.
    Sangat la bodoh tahap masuk neraka.
    STUPID!
    She think people is stupid macam dia!

    0
    0
  35. mini says:

    rtm pecat je si suriani ni.memburukkan nama stesen rtm je…si suriani ni kalo glamor xpela.kalo aku jadi si suriani n adik dia malu.dala bg jawapan yg paling bodoh.ko ingat org bodoh mcm ko ke suriani???kata nak saman sapa yg super impose gambar ko adik bradik..saman la..pandai sapa yg wat super impose ni.dia super impose kan gambar si suriani adik beradik.mungkin xda keje agaknya…

    0
    0
  36. mini says:

    lawak betul aku tgk gambar yg ke-4 tu.lelaki kat dalam tu mcm mat bangla jual karpet pun ada…..hahahhahaha.

    0
    0
  37. MIEY says:

    haha.wei rooney ko ni suriani ek????????asyik nak backup dia jea.you are stupid like her…..

    0
    0
  38. nunu says:

    gilo…..dah murah sgt…rakyat malaysia…nakk haram arak tak boleh..tu la pndapaytan malaysia

    0
    0
  39. fanthagiro says:

    snang jer…xmo kne gosip pasal arak ker..seksi ker…jgn p club…banyak g kdi makan yang nak p restoran prancis tu watpe…standard sangat ke kalo p situ…blum tentu halal yer…tu pon xtau nak beza..bile kne gini baru kabut..mknla kat restoran islam..xder arak..xderla org wat spekulasi..bengong..tol..

    0
    0
  40. Rooney says:

    Sebenarnya korang yang mabuk arak.

    Kutukan dan tohmahan korang penuh dengan bahasa-bahasa kasar dan perkataan-perkataan yang terkutuk.

    Ada cara yang lebih baik untuk menegur, bukannya dengan cara ini dengan menghina.

    Ada dia kacau hidup korang? Yang penting dia cari duit periuk nasi sendiri takde pun mintak tolong kau orang.

    Sebenarnye kau orang tu jealous je, yang lelaki jealous tak dapat awek selawa Suriani yang perempuan jealous sebab muka HODOH dan gemok tak se-slim seperti Suriani.

    Terima fakta dan saling terima-menerima di-antara satu sama lain.

    0
    0
    • back up la suriani..plz... says:

      haha….!!!!!
      u ni mesti sdare die erk?? back up la bnyk lg.
      klakar btol. mmg di x mintk org duit. tp die dah wat malu n burukkan name Islam. Maka bpk die x pantau ke ank dia smpaikan pakai salib macm 2???
      MasyaAllah…ape nk jd pompuan mcm 2.
      agk2 la klu nk glamourkn diri pun. x yah smpai nk berbogel tunjuk brest n pakai salib. ingatlah ckit,die 2 org Islam org mlayu. Biase lah ble da jd isu,sume org akn pndg serong pd die. tp klu x nk org mrh,kutuk n nsht, jgn wat prkare yang mmbuatkan kemarahan org lain. mmg die x mintk wet org,tp agk2 la..dgn care .
      hellleowwww…….spe nk jelez dgn minah 2?? spe nme die?? surauni?? sowry r,xknl pun..
      muke x de lawa sgt,org nk jelez..dah tue kot. jande x sdr diri. spe nk jelez. xde org nk jelez dgn pangai manusia yg mcm syaitan 2. BIA MUKE XLAWA,ASALKAN PANGAI ELOK. nie x,muke da la…..pangai plak,,,aduhai..

      0
      0
      • Rooney says:

        Tolong jawab soalan aku.

        Suriani ni ada buat masalah dengan kau ke?

        Alim sangat ke kau ni, tengok cara kau bercakap pun macam orang sekolah tak habis.

        Apsal ko suka jaga tepi kain orang?

        0
        0
        • gfbh says:

          kenapa??????????mati nanti sendiri mandi,sendiri kambus n sendiri baca talkin keee,,? (tupun klu pandai)
          klu rasa x nak ditegur, bermasyarakatkan beruklah senang…..

          0
          0
        • Rooney says:

          Tegur lah diri sendiri sebelum menegur orang lain

          0
          0
        • Nama I pom Rooney juga says:

          wahai rooney,
          tak salah ngko backup suriani neh.
          Tapi, yang ko backup neh
          perangai cam haram.
          Tak baek benda haram neh kan?
          Iye, dia tak buat masalah dengan saya,
          i 5 kali ganda cantik daripada dia yang pegi buat muka neh.
          Ajaran agama i cukup,
          tak alim,
          tapi I tahu dalam agama kita apa yang baek,
          apa yang buruk.
          Pikir2kan lar Rooney.
          Jangan ngko pom ikut terbabas macam minah neh.
          (ke ko dah pom terbabas sebenarnya?)
          :)

          0
          0
    • KEPADA ROONEY says:

      KEPADA ROONEY:

      Weyh..nie ayat ko eh dari post ko kat ats tue:

      “Kutukan dan tohmahan korang penuh dengan bahasa-bahasa kasar dan perkataan-perkataan yang terkutuk.

      Ada cara yang lebih baik untuk menegur, bukannya dengan cara ini dengan menghina.”

      Tu ayat ko..ko mmg baik la kan..menegur org supaya mengur yang lain supaya jgn menghina n sebagainya..

      Pastu dalam post yang same ko tulis nie plak..

      “Sebenarnye kau orang tu jealous je, yang lelaki jealous tak dapat awek selawa Suriani yang perempuan jealous sebab muka HODOH dan gemok tak se-slim seperti Suriani.”

      n ade lagi post ko yang lain..
      “Alim sangat ke kau ni, tengok cara kau bercakap pun macam orang sekolah tak habis.”

      So persoalannya..ko nie marah orang mengutuk la menghina la..jage tepi kain org la..

      Tapi ko pun same jek..

      APE KEJADAHNYA KO NIE?

      0
      0
      • sayunk says:

        haha..cian rooney..tu la..len kali..nk wat baek pon berpada2 lah..kn sdr yg kena..

        0
        0
  41. Zaza Muhammad says:

    elakkan lah pergi tempat mcm tu. membuat fitnah dan menyebar fitnah mmg berdosa tetapi diri sendri yg mengundang fitnah juga berdosa. jauhilah tempat2 mcm tu yg menjual minuman keras serta pub2 hiburan macam tu…

    0
    0
  42. mama says:

    pic no 3.. ketiak berkarat.. hihi
    . x malu pakai baju mcm tu.. mmm

    0
    0
  43. waawa says:

    a,ah la bang nara. selebriti mesia semua baek. kalo ada gmbo seksa, mmg superimpose. isy3. kesian artis mesia. (baek la sangat. dekah30x!!!)

    0
    0
  44. pet says:

    pelik le sekrang ni mcm2 dah jadi….
    mana yang xbaik jadikan sempadan mana yang baik jadikan tauladan… pengomen xyah nak gadoh2, kalo gadoh2 ada yang epy sebab korang gadoh…..

    kita manusia yang waras boelh pikir yang mana bai yang mana buruk

    0
    0
  45. bola says:

    yg bikini tuh mcm bukan dia jek.sbb itam sikit…aku penah jumpa dia in person.sgt putih kot.

    0
    0
  46. Luna says:

    biarlah dia…bukan femes pun..mata pun juling.baru hari ni aku tau..dia ni pula yg baca berita kat rtm tu kan…tajamkan idung n dagu..kenapa tak leser kan mata juling tue….baru ah full pakej org bilang…baru leh jejalan pakai coli biru coli puti..wakakkakaka..tapi jgn lupa..pakai pario…tutup sikit!

    0
    0
  47. hek eleh says:

    alah poyo nye jwpn mak cik ni…dh sah2 gambar yg second tu wine and rokok depan die. JANDA POYO. badan menggelebeh.

    0
    0
  48. gelenya says:

    kalau rtm masih simpan staf macam ni, mmg teruk r reputasi, tmsk menteri sekali…..

    0
    0
  49. nan91 says:

    alahai..da sah sangat yg gamba bikini tu adik dia..cube korg tgk pic last…back up adik la tu…ape la

    0
    0
  50. no name says:

    ape-ape je lah….

    0
    0
  51. Rooney says:

    To Nama I pom Rooney juga says:
    May 13, 2010 at 3:18 pm:

    Ye Ajaran agama ko cukup? Tak percaya aku, tengok cara ko cakap pun huh. Baik aku percayakan orang KAFIR daripada percaya kan kau yang sanggup memijak kepala umat sendiri lah!

    Anyway, ajaran agama i memang tak cukup tapi apa yang i tahu apa yang kita buat semua ni adalah untuk meneruskan kehidupan kita di alam yang sementara ini.

    Di dalam meneruskan kehidupan ni, ada masanya kita melakukan kesilapan, ada masanya kita leka kerana asyik sehingga lupa.

    Jadi tak kisah lah Suriani ke Suriana ke, harap jangan la nak bising sangat apa yang diorang buat ni.

    Banyak lagi kerja yang korang boleh buat. Macam kes si Erin dulu tu, korang bising-bising kat sini ada membantu apa-apa ke?

    Korang ni sibuk je lebih sebenarnyer tapi tak mampu nak ambil action. Cakap je lebih. Macam engkau. Ngata orang kuat.

    0
    0
    • gamgam says:

      huih..marah nampak.???..bila suriani ni bagi feedback..kata itu bukan dia..rasanya membantu..atleast dia fikir 10x sebelum nak buat benda tak senonoh atau mengah tan henga2 tunjuk gambar tue kat kyalayak ramai..
      bukan nak mengata..nak bagi ingat kita nie islam..apa kita buat ..imej kita bawa, melambangkan agama jugak…kalo dia (kalo betulla) dia perangai cam dalam gambar nie…saya yang islam nie pun rasa malu sebgai umat islam…dah kena xplain kat kawan bukan islam kenapa orang islam camnie..dah tue rasa sakit hati jugak bila kena perli ngan diaorang..awak mungkin tak rasa..saya yang keja dengan 80% non muslim dah tak tau nak menjawab soalan bertubi2 dari diorang baik bab politil sampai la ke dunia hiburan…TOLONGLAH JAGA IMEJ AGAMA ISLAM….AKU DAH MALU..MALU TAU…KENAPA KORANG TAK ADER RASA MALU SIKIT PON???

      0
      0
      • Nama I pom Rooney juga says:

        Hahaha…
        Menyalak macam anjing kan ko rooney?
        Apa yang ko merepek neh?

        “Anyway, ajaran agama i memang tak cukup tapi apa yang i tahu apa yang kita buat semua ni adalah untuk meneruskan kehidupan kita di alam yang sementara ini.”

        So, ko buat benda2 haram untuk teruskan hidup lar selama neh?
        Haram rooney,
        harammmm!
        (takpe lar, maafkan ko je, sebab ajaran agama ko tak cukup pom).
        Umat Islam tak buat benda haram kalu nak teruskan hidup.
        Berkaitan ngn hidup ke pakai macam nak telanjang?
        (If pelacur boleh kira lar cara neh)
        Pakai pendant tuh pom kira nak teruskan hidup ker?
        Bodohnya ngko neh rooney.
        Bodoh macam suriani neh jugaks.
        Haihhh….
        Takpe lar,
        maafkan jer ko,
        sebab ajaran agama ko tak cukup.
        Hopefully ngko tak sesat lagi.
        :)

        0
        0
        • Rooney says:

          So, ko buat benda2 haram untuk teruskan hidup lar selama neh?

          –dude macam lah kau tak buat? hebat

          0
          0
  52. KEPADA ROONEY says:

    KEPADA ROONEY:

    Weyh..nie ayat ko eh dari post ko kat ats tue:

    “Kutukan dan tohmahan korang penuh dengan bahasa-bahasa kasar dan perkataan-perkataan yang terkutuk.

    Ada cara yang lebih baik untuk menegur, bukannya dengan cara ini dengan menghina.”

    Tu ayat ko..ko mmg baik la kan..menegur org supaya mengur yang lain supaya jgn menghina n sebagainya..

    Pastu dalam post yang same ko tulis nie plak..

    “Sebenarnye kau orang tu jealous je, yang lelaki jealous tak dapat awek selawa Suriani yang perempuan jealous sebab muka HODOH dan gemok tak se-slim seperti Suriani.”

    n ade lagi post ko yang lain..
    “Alim sangat ke kau ni, tengok cara kau bercakap pun macam orang sekolah tak habis.”

    So persoalannya..ko nie marah orang mengutuk la menghina la..jage tepi kain org la..

    Tapi ko pun same jek..

    APE KEJADAHNYA KO NIE?

    0
    0
    • Rooney says:

      Bila masa aku jaga tepi kain orang, aku tak kisah pun Suriani ni nak telanjang ke, pergi minum arak ke. Ada aku kisah?

      Ko ni kaki putar belit!

      Dah memang sesuai la korang-korang yang menghina Suriani ni, sesuai la dapat title sekolah tak , GEMOK, hodoh etc. dan sebagainya.

      Macam kau!

      0
      0
  53. MIEY says:

    rooney vs suriani.hurm…the same name but x serupa.whatever la….like i care

    0
    0
  54. azreesamEvo says:

    I think we bttr stop talking abt her…X secantik mane pun…Nak jadi perhatian sgt. Dah comment..dah nasihat. I think Its enough. Most of us here …hv exp our flng & comment..Juz Hope & doakan Dia Insaf…jadi yg terbaik.

    0
    0
  55. azreesamEvo says:

    As a muslim…Kita Faham…Percaya..amal..Sebar…X dapat secara paksa, secara berhemah…x upaya juga tegur secara baik…x pun…Just jangan sekali2 bersetuju dalam hati dgn “kemungkaran”..

    0
    0
  56. MIEY says:

    i sentap ngan rooney jea.huhu.manusia y dah sesat of course la pk dia btul.”kadang2 lakukan kesilapan”.statement xbleh blah lansung.weh rooney i know u nak backup diri u sndri.remember ya,haram tetap haram.so don’t u ever nak tegang kan benang yang dh memang terang2 basah.blah la lu.wekssss…

    0
    0
    • Rooney says:

      Hehe, ape-ape la labu.

      Kita semua sama je kat sini, amal ibadat pun tak cukup lagi.

      Aku pun sama, tapi aku tak kutuk orang dan kondem orang apa jua pekerjaaan yang dia buat.

      Ko pernah tengok cite Gubra di mana NorKhiriah sanggup berkawan dengan Rodzi Aziz walau pun Rodzi u pelacur?

      I don’t choose friend tapi those yang mengutuk orang lain, i don’t give a face. Faham?

      0
      0
      • ROONEY NIE PELUPA says:

        Rooney..nbie ayat ko tau..aku tak putar belit..tgok post ko..

        “Kita semua sama je kat sini, amal ib’adat pun tak cukup lagi.”

        “Aku pun sama, tapi aku tak kutuk orang dan kondem orang apa jua pekerjaaan yang dia buat.”

        Tgok ayat ko tue betul2..ko ckap ko tak kutuk orang kan? Betul kan..? Jap aku nak kumpul..

        “Aku rasa kau yang stupid :) Agree with me?
        Sebenarnye kau orang tu jealous je, yang lelaki jealous tak dapat awek selawa Suriani yang perempuan jealous sebab muka HODOH dan gemok tak se-slim seperti Suriani.”

        “Dah memang sesuai la korang-korang yang menghina Suriani ni, sesuai la dapat title sekolah tak , GEMOK, hodoh etc. dan sebagainya.”

        K..knal x ayat2 nie..? Ada unsur2 kutukam ke tak? Klu ada, then ko pun patut tgok diri sendir..ko pun kutuk2 orang..

        Stakat dlam post nie, aku xkutuk ko pun..aku juz nk tunjuk ko pun kutuk org..ko cka porg gemuk, hodoh, sekolah tak habis..

        So ko xterasa ke ko pun kutuk2 orang?
        :-)
        Ingt..aku xkutuk ko dgn kata2 kesat..aku tunjuk balik je pe ko ckap pada org lain..

        0
        0
      • ROONEY NIE PELUPA says:

        Rooney..nbie ayat ko tau..aku tak putar belit..tgok post ko..

        “Kita semua sama je kat sini, amal ib’adat pun tak cukup lagi.”

        “Aku pun sama, tapi aku tak kutuk orang dan kondem orang apa jua pekerjaaan yang dia buat.”

        Tgok ayat ko tue betul2..ko ckap ko tak kutuk orang kan? Betul kan..? Jap aku nak kumpul..

        “Aku rasa kau yang stupid :) Agree with me?
        Sebenarnye kau orang tu jealous je, yang lelaki jealous tak dapat awek selawa Suriani yang perempuan jealous sebab muka HODOH dan gemok tak se-slim seperti Suriani.”

        “Dah memang sesuai la korang-korang yang menghina Suriani ni, sesuai la dapat title sekolah tak , GEMOK, hodoh etc. dan sebagainya.”

        K..knal x ayat2 nie..? Ada unsur2 kutukam ke tak? Klu ada, then ko pun patut tgok diri sendir..ko pun kutuk2 orang..

        Stakat dlam post nie, aku xkutuk ko pun..aku juz nk tunjuk ko pun kutuk org..ko ckap org gemuk, hodoh, sekolah tak habis..

        So ko xterasa ke ko pun kutuk2 orang?
        :-)
        Ingt..aku xkutuk ko dgn kata2 kesat..aku tunjuk balik je pe ko ckap pada org lain..

        0
        0
      • ROONEY NIE PELUPA says:

        Rooney….tlong tgok ayt2 kt bwah nie..ko punye kan? Aku tak putar belit tau..

        “Kita semua sama je kat sini, amal ib’adat pun tak cukup lagi.”

        “Aku pun sama, tapi aku tak kutuk orang dan kondem orang apa jua pekerjaaan yang dia buat.”

        Tgok ayat ko tue betul2..ko ckap ko tak kutuk orang kan? Betul kan..? Jap aku nak kumpul..

        “Aku rasa kau yang stupid :) Agree with me?”

        “Sebenarnye kau orang tu jealous je, yang lelaki jealous tak dapat awek selawa Suriani yang perempuan jealous sebab muka HODOH dan gemok tak se-slim seperti Suriani.”

        “Dah memang sesuai la korang-korang yang menghina Suriani ni, sesuai la dapat title sekolah tak , GEMOK, hodoh etc. dan sebagainya.”

        K..knal x ayat2 nie..? Ada unsur2 kutukan ke tak? Klu ada, then ko pun patut tgok diri sendiri..ko pun kutuk2 orang..

        Stakat dlam post nie, aku xkutuk ko lg..aku juz nk tunjuk ko pun kutuk org..ko ckap org gemuk, hodoh, sekolah tak habis..

        So ko xterasa ke ko pun kutuk2 orang?
        :-)
        Ingt..aku xkutuk ko dgn kata2 kesat..aku tunjuk balik je pe ko ckap pada org lain..

        klu ko xsuke tgok org2 kat sini kutuk sesama sendiri, either ko nasihat cara baik n bukan dgn mengutuk balik..or ko jgn masuk pun bahagian2 komen..sbab takut ko mrah org jgn mengutuk tp at the same time ko pun mengutuk..

        HAVE A NICE DAY:)

        0
        0
  57. Rooney says:

    Haha.

    Ko ni bodoh lah, dah la aku malas nak layan dengan sampah masyarakat hina macam kau.

    adios.

    0
    0
    • ROONEY DA KANTOI.. says:

      Tau pun ko..
      da xdapat nak jawab kan??
      SEBAB KO PUN

      BODOH N SAMAPAH MASYARAKTA YG HINA JUGAK..!!!

      Muahahahahahaha..

      Klu ko berani ktuk org lg cube la..aku xkan stop nak tunjukkan pada ko yg ko pun same je.. baboon laut kutuk2 org..

      Klu ko maki2 org yg mgutuk lagi, ko pun same jek..

      0
      0
      • Rooney says:

        LOL.

        How old are you buddy? Aku kat sini just nak for fun, baca-baca blognara ni, comment sikit kalau tak puas hati.

        Up to you lah, nak buat ape pun. Nak tekap ke, nak print ke letak kat dinding..

        So,i still WIN anyway…

        0
        0
        • rooney sial says:

          kau ni macam sial je kan rooney..cara kau bercakap tu nampak sangat kau ni Suriani ataupun kaum kerabatnya!!Kau ckp ape tadi? Suriani tu Slim?Check ur eyes please!Lemak berlipat mcmtu kau panggil slim..Kalau body dia tu ala supermodel lain la wei!!

          Lagi kau cakap aper tadi weiCantik? Glemer?..Kau cakap sape cantik ni? Suriani? Wei..kalau nak puji sendiri pun agak2la wei..Pondan makeup pun seribu kali lebih cantik dari janda tu!!!!

          Wah…cara kau bercakap tu berpelajaran la sangat!!So pleasela kau scan kau punya master result kasi kitaorng suma kt sini tengok..Cara kau ckp tu beribu kali lebih BODOH dr suma pengomen kat sini kau tahu!!Cakap tak pakai otak langsung.

          0
          0
        • Rooney says:

          Well nampak nya pendidikan kau yang sangat tinggi tu telah membuatkan kau melihat semua orang di keliling engkau ada lah lebih kecil daripada diri kau.

          U love making other people feel so small.

          I don’t need to show my Master result.

          Tony Fernandes tu apa kelulusan dia sampai jadi kaya-raya?

          I don’t need to show my master result semata-mata nak bergaduh kat sini. Why don’t you show me yours and you’ll prove that you are the dumbest person in the whole world?

          :)

          Aku cakap pakai otak. Tak kisah la Suriani tu gemok, lemak berlipat ke. Tapi kenapa kau CONCERN sangat? Aku pelik, she’s your ex? She’s your ex-wife? She’s your enemy? Your rival?

          Why do you need to care so much ? Answer me if you can with a good reason and i’ll listen.

          Nobody can, because i still win fact here. LOL

          0
          0
  58. beringat says:

    Mmg betul gambar pakai coli tu bukan suriani, itu gambar adik dia, cuba perhatikan gambar dorg dgn Mat Salleh tua dua org tu, Murni yg pakai bakini biru tu. Nak coverline le tu cakap pelandok dua serupa cakap je adik sendiri kan senang.

    0
    0
  59. nia says:

    bodoh!
    jgn ingat org bdoh la weh..
    mngaku jela ko da malu kn..

    0
    0
  60. rooney sial says:

    patut sangatlah kau ni jadi janda suriani!! takde laki yg sanggup nak jg perangai jalang mcm ni..aku tak taulah perasaan anak kau kalau dia tengok emak dia mcm ni..Klu aku memang aku x ngaku mak ni..

    0
    0
    • Rooney says:

      What’s your problem? Mungkin Suriani jadi macam tu sebab adanya orang seperti engkau?

      Mungkin dia ada sebab mengapa dia bertidak sedemikian, ada kau tanya dia? Semua berlaku di dunia ini ad sebabnya.

      Kau menulis di bahagian comment BN ni pun ada sebab, sebab hati kau busuk dan penuh dengan hasad dengki? Itu boleh jadi satu sebab.

      Sebab kenapa Suriani nak bergambar macam maybe sebab adanya orang macam kau yang mengganggu hidup dia?

      Dude what i am saying is is FACT, fakta.

      Kau takkan mampu nak lawan fakta aku beb, kau lah hujah panjang mana pun. Yang kau cakap semuanya kosong. Kau sama macam orang lain, hanya mampu mencerca tapi tak tahu bagaimana untuk memulihkan keadaan. That’s you. Take it.

      0
      0
      • Rooney yang kelakar says:

        Berianya nak defend. Hanya yang bersalah sendiri atau orang yang ada kena mengena dengan yang di defend shj yang akan bersungguh2 nak menegakkan benang yang lencun.
        Apa yang fact nya? Cuba kau list kan apa kau punya fact tu

        0
        0
        • Rooney says:

          LOL banyak betul orang tak puas hati kat aku.

          :)

          Fakta? Fakta nya buka hati, lapang kan dada, terima seadanya. Tu fakta aku.

          Nak lagi?

          0
          0
        • ROONEY..Please says:

          Rooney..

          Sesungguhnya ko mmg berniat baik..
          Ko mmg tlong defend org yg kena maki, cerca n sbgnya..
          Mmg mulia ko sbab nak ngajar org lain supaya mnegur cara baik..

          Tapi masalahnya..
          Cara ko menegur pun 2×5
          Ko maki2, mengata n menhinga org yg mengutuk tu..
          Tu yg xbetul..
          Patutnya ko nak ngakar or menegur org, ko kene jage diri ko jgak..
          Bukan marah dgn org sbab memaki2 tp ko pun same je memaki2..

          N lg 1..jgn membangga2kan diri sangat..
          Org yg nak menegur kesialpan org, dia xkan membanggakan diri yg dia baik n betul dgn FAKTA2nya..
          Klu betul takpe tp jgn bongkak beb..
          Tuhan bley balas bile2 mase jek..

          Ksian la ko banyak org anti ko..
          Tapi klu ko baik and betul FAKTA2 ko, org xkan benci ko..
          Klu ko betul xpe..unless FAKTA kp da terang2 salah la tapi ko ttp kata betull..
          Sebab tu org ckap ko nie sepupusepapat suriani..

          0
          0
        • azira says:

          Dahla tu..kalu selain dari suriani dan adiknya,sapelah yang bodoh sangat nak depent mereka..kau tahu aku tahu cukupla..kesian kan….ruse masuk kampung…;)

          0
          0
    • Rooney says:

      Kalau kau tu penagih dadah, sudah tentu mak kau akan terima kau seadanya. Ibu mana yang nak buang anak? Apsal mak kau campak kau ke tepi if something bad happen to u? :)

      0
      0
  61. MIEY says:

    dah la rooney.stop it k.xde guna nak gaduh benda camni.

    0
    0
  62. guane pulok says:

    aku cuci mata aje,,,,,,,,sdp mata memandang.

    0
    0
  63. mata keranjang says:

    hahaha.. korang nii… semua sama bagus, sama hancus & sama je.. ade kelebihan & kadang2 ade gak yg terkurang.
    Yg lelaki, geram nengok betik masak si adik suriani ni..
    bagi yg duda plak, geram nengok betik tua si suriani ni..
    yg alim marah tgk brg2 tersebut..
    yg wanita plak meluat nengok betik2 tua tersebut..

    jadi nak disimpulkan disini, adalah dunia hiburan adalah dunia yg paling banyak kontroversi & terpulang kepada individu itu utk pastikan samada kontroversi tersebut berjaya dikawal. Kalu tkmo kontroversi melanda, jangan berumah ditepi dunia seni..

    Aku tak menyokong mana2 pihak sbb mata aku dah tgk betik2 tu.. mata kata ‘Huishhh!!!!’.. mulut kate ‘subhanallah’ .. tapi nafsu kate ‘Nyam..nyam!!

    So, pikir2 laa…

    0
    0
    • mata keranjang says:

      tapi kan… aku memang terperasan gambar yg coli tu laaa… macam adik die pun ade sbb pakai coli warna biru (comparing ngan last image)..tapi, spek mate tuk same je.. konpiuss2….

      0
      0
  64. aida says:

    tak paham aku apasal rooney tu angkuh sangat.cakap dia menang..menang aper?menang membela org yg salah..xabis2 ckp dia menang fakta la..its all bullshit rooney!!sudah terang lagi bersuluh!!kalau dlm 1000 org ckp kau busuk,kau busuklah jawapnya.takkan dalam seribu tu hanya kau sorg cakap kau wangi maknanya kau MENANG FAKTA KAU WANGI!!!.Bodoh tahap apela kau ni..Pastu cakap mcm pandai..org memang nak bukti kepandaian kau tunjuk jela..yang kau nak putar belit cakap org tu apesal?nmpak sangat cr kau bercakap tu TAK BERPENDIDIKAN LANGSUNG!!

    0
    0
  65. aida says:

    What’s your problem? Mungkin Suriani jadi macam tu sebab adanya orang seperti engkau?

    Mungkin dia ada sebab mengapa dia bertidak sedemikian, ada kau tanya dia? Semua berlaku di dunia ini ad sebabnya.

    Kau menulis di bahagian comment BN ni pun ada sebab, sebab hati kau busuk dan penuh dengan hasad dengki? Itu boleh jadi satu sebab.

    Sebab kenapa Suriani nak bergambar macam maybe sebab adanya orang macam kau yang mengganggu hidup dia?

    Dude what i am saying is is FACT, fakta.

    Kau takkan mampu nak lawan fakta aku beb, kau lah hujah panjang mana pun. Yang kau cakap semuanya kosong. Kau sama macam orang lain, hanya mampu mencerca tapi tak tahu bagaimana untuk memulihkan keadaan. That’s you. Take it.

    1..Aku nak tanya apa kaitan Suriani tu jadi “MCMTU” dengan pengomen tu??Dia pakse Suriani & adiknye talanjang ke?or dia yg pakse mereka menjual diri?

    2.Org yg tulis kat bahagian komen ni sume nyer busuk ati ke? So thats meant kaupun busuk hati sama kan??Kalau tak apesal kau Komen???SUCIlah sangat hati kau tu..Aku dari sini ni dh dpt cium bau mulut busuk kau!!!

    3. Buka minda lapang dada???WTF!!!ahahahaha..tu fakta ke???Fakta ape kau cakap mencarut ni???org ckp kosong?NOW YOU TELL ME DEAR ROONEY APA YANG KAU CAKAP BERISI SANGAT!!Suriani jd mcmtu ada sebab??Tu ke yg kau nak ckp berisi sangat tu??Hahahaha…LMAO Rooney!!Kesian aku dengan kau…

    0
    0
    • Rooney says:

      Oh emo gurl,

      Ko ni nak komen pasal Suriani ke pasal aku?

      Aku takde pun kutuk-kutuk orang tapi aku kutuk orang yang mencerca si Suriani ni. Kalau gambar bogel cik Aida tersebar, dan orang akan kata cik Aida ni perempuan murahan suka amik gambar posing murah-murah sedangkan cik Aida amik gambar itu untuk personal collection…

      Tak ke cik Aida sentap kalau ada orang yang mengata? Sama lah macam Suriani ni, biar lah orang kata Neraka, Agama, Syarahan, Hari Jumaat, Syaitan tapi dia takde langsung mengganggu hidup orang.

      Balik kepada contoh kalau gambar cik Aida tersebar, cik Aida seronok orang dok kata lagu tu dekat you? Tidak kan?

      Noob.

      0
      0
      • emosional says:

        x bek gado2…..
        tu individu punye prob….
        suriana pict

        0
        0
        • azira says:

          Hahahaha…Lawak aku tengok Rooney..dr berbelas pengomen yg gadoh dengan die,satu soalan pun dia xmampu nak jawap.pastu putar belit ayat org,laz2 ayat die mstilah ayat power die, i still win..

          hahahaha…memang lawak…Make sure ur brain full of knowledge Rooney b4 nk komen or berbahas dengan org kt cni,sbb kau cuma sorg..mane mampu kau nak lwn berpuluh2 org kt cni,jgnla kau ckp i still win tu nmpk sngt kau syok sendiri.

          Lastly ingat Rooney,Islam X pernah menghalalkan sesuatu yg haram dengan apa jua alasan kecuali darurat.Dan aku rasa pakai bikini kat Malaysia dan minum arak xrasional langsung.sedangkan Malaysia ni bnyk jual pakaian yg menutup aurat dan menjual air yg HALAL. Lagi salib tu,kau cakap dengan aku sekarang ape rasionalnya dengan keterbukaan rasional umat islam??

          Maaflah ye Rooney kalau ilmu agama aku xsebaik engkau.So aku nk dengar lah pulak hujah ahli agama yg menyokong minum arak ,pakai salib dan berbikini ni..

          0
          0
        • Rooney says:

          Kau hanya cakap kosong. OK? Take that, kau hanya mumbling sahaja, bual angin dan buang air liur.

          I don’t mind if someone nak pakai bikini, memang Islam tidak membenarkan tapi ini semua hak individu dan siapa engkau untuk menyoalkan hak semua orang

          Are you god? I don’t think you even close with that creep typical of brain yang you ada ni.

          So, please take a look from over to top your self before you nak mengata i, atau mengata orang lain. You boleh cakap i ni tak alim, agama i tak bagus tapi i takde pun kata you.

          So you ni sebenarnye, sedih darling :)

          0
          0
        • Mail mata keranjang says:

          Apa yang dia ckp kosong Rooney?Aku tengok kau yg cakap kosong.Dia siap bagi fakta agama lagi.Kau dr suma yang kau bahaskan rase betul tu tak satupun aku tengok kau keluarkan fakta agama sedangkan kau cakap seolah2 kau manusia paling sempurna kat dunia ni.
          Lagi satu yg kau asyik cakap org lain sume bodoh apesal?kau takde otak ke nak bezakan baik dan buruk??aku rase memang betol la dieorg cakap kau ni Suriani si Janda xsedar diri tu.Kalau tak apesal org yang berpendidikan mcm kau ni asyik cek n komen post ni?Huahuahua..Lifeless!!!Kau nak ckp aku,memang aku ati busuk suke komen kat blog gosip cenggini..Kau pulak? Nak depent diri ke Suriani@ Rooney oi…Post lain takdek plak aku tengok kau menyibok…
          Semua org kat sini betol dan waras kecuali kau Rooney..Barat lah sangat.yang kau buang masa kat sini pesal?

          shuhhshuhh..gi main jauh2 si pathetic!Cry to your mama.hahahahahahahahahhaha

          0
          0
        • azira says:

          aku cakap kosong rooney???kalau aku cakap kosong kau cakap angin tau tak!! Aku tak tengok pun kau jawab ape aku tanya kau!! Balik balik benda tulah kau cakap!! Aku tak cakap aku sempurna,aku tak cakap aku baik.Tapi sekurang2nya aku tak bodoh mcm keluarga dieorang tu.Pakai salib, minum arak, berpeluk sakan dengan bukan muhrim sedangkan benda tu sahi tercatat didalam Al-Quran haram!! Kau cakap ape????? KOSONG!! EMPTY!! otak kau lebih lembab dari otak lembu kau tau tak!! Nak berbidas dengan org lain,mcm suriani jugak!!Bodoh!! kotkot org same kot???Alasan bagi wartawan macam sampah!! Macam org M’sia ni takde otak nak pikir!! Samalah mcm cara kau menjawab Rooney. Kosong! Seolah2 kau sorang jer yang pandai dr semua pengomen BN ni.Ta[i kau sedar tak semakin banyak kau bercakap semakin nampak kebodohan kau!! Tak sedar die sendiri cakap kosong!!

          0
          0
  66. I LIKE KFC says:

    Eh…Kenape muke Suriani n adeknya ni nampak macam kampung sangat ek? Cara berpakaian pun very the….pakai seksi x semestinya bandar cik kak oi kalau pakaian tu burok dan hodoh..Cultural shock ke?

    **Drpd kau buang duit memahal minum wain baik kau pg body scrub n slimming je..Eeeeeeewwwww…..ketiak itam dowh…Such a big turn-off**

    0
    0
    • Mail mata keranjang says:

      aku sokong engko KFC..Aik..Kau jangan nak kutuk die lebey2 l;a…Nanti Rooney marah kau..Hahaha…Kau tak tau sebelom tido tiap2 malam die p cek post ni.Nak bela diri katekan..Kalo ko tak caye ko tengokla sat g…Adelah die datang cakap kitaorg sume ni kecek kosong.kecek dia sorang je penuh berisi padat ilmu pengetahuan dan agama..hahaha…lawakla dak Rooney @ Suriani tu.

      0
      0
  67. miasara says:

    luv adik [email protected].!!
    yeay comey….!!
    Be Amani Fans

    0
    0
  68. Rooney says:

    aku cakap kosong rooney???kalau aku cakap kosong kau cakap angin tau tak!! Aku tak tengok pun kau jawab ape aku tanya kau!! Balik balik benda tulah kau cakap!!

    Rooney – What is your question again Miss Lonely?

    Aku tak cakap aku sempurna,aku tak cakap aku baik.Tapi sekurang2nya aku tak bodoh mcm keluarga dieorang tu.

    Rooney – Oh, keluarga you pun bodoh juga. Sebab keluarga you pakai ramai-ramai suruh ngata family dia bodoh, so keluarga you pun sama-sama bodoh sakai. Agree Miss Lonely?

    Pakai salib, minum arak, berpeluk sakan dengan bukan muhrim sedangkan benda tu sahi tercatat didalam Al-Quran haram!! Kau cakap ape?????

    Rooney – My point is, kau tak payah la nak buang masa duit kerajaan, duit gaji company kau dan masa kau nak komen banyak-banyak dan kutuk dia. Kau jealous ke sebab tak dapat minum? Kalau ko rasa dia salah, kenapa tak pergi jumpa dia terus dan terangkan apa rasa hati kau yang murni tu? (murni ke, tapi aku rasa sampah sarap)

    KOSONG!! EMPTY!! otak kau lebih lembab dari otak lembu kau tau tak!! Nak berbidas dengan org lain,mcm suriani jugak!!Bodoh!! kotkot org same kot???Alasan bagi wartawan macam sampah!! Macam org M’sia ni takde otak nak pikir!!

    Rooney – hehe, ko pun sama bodoh dok ngata orang Miss Lonely.

    Samalah mcm cara kau menjawab Rooney. Kosong! Seolah2 kau sorang jer yang pandai dr semua pengomen BN ni.Ta[i kau sedar tak semakin banyak kau bercakap semakin nampak kebodohan kau!! Tak sedar die sendiri cakap kosong!!

    Rooney – Memang pun aku pandai, sebab aku pandai berkata-kata dan bahasa aku lebih baik daripada kau. Cara kau bercakap pun shows kasta kau ni lagi rendah dari pada aku (Anak Halal maybe?)

    So Miss Lonely do you have anything else to say?

    0
    0
  69. putput says:

    ah da lah korang masing2 ckp pkai emosi.yg salah tu slah la da terang2 pon nmpk nda x elok so memasing amek iktibar sudey yg korang nak bertaki x tentu pasal ni pehal.tahpape.kao rase nak bekap dat woman tu ha bekap kalo rase dat woman tu salah dahla.x payah nak tunjuk aku btol kat cni.cni ruangan komen masing2 ade hak.

    0
    0
  70. JUZ NAK TENGOK.. says:

    dasat la post nie..da msuk page 8 pun ada org bertekak lagi ek..dasat..

    korg gado cmne pun, gaji korg tetap same k..

    0
    0
  71. apebenda ke jadah says:

    awk tu dah tua takyah pi sana sini duduk je kat malaysia ni…….

    org duk kutuk ang reti2 nak paham ke

    0
    0
    • azira says:

      True dat!!!Dah tue buatla care tue kan..payudara mengeleber sane sini tu jugak nak tunjuk kat org..Bukannya aku nak naik nafsu pun.nak termuntah adelah!!!benang dah basah mane boleh berdiri tegak lagi nok….

      0
      0
      • Rooney says:

        Bukan nye benang basah.

        Tapi diri sendiri yang buta dengan diri sendiri, busuk hati serta dengki dengan kekayaan, kesenangan serta kegembiraan yang di kecapi oleh orang lain.

        Maka muncul lah kata-kata seperti benang basah, payudara menggeleber dan sebagai nya.

        Awak dah tua nanti pun menggeleber juga tapi rasa-rasanya tak kalau orang mengata?

        Kan? Kau nak cakap pun biarlah berilmu serta berotak sikit supaya takdelah seperti memperbodohkan diri sendiri. Sekarang kau ni hanya memalukan diri sahaja. Shame on you :)

        0
        0
  72. kaka.. says:

    maaf lar..aku rasa rooney tu suriani kot…ambik name hujung je..rooney..kalau sambung jadi sue rooney..hahaha

    0
    0
  73. Leatha Zugg says:

    What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  74. Alisia Cate says:

    Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  75. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  76. mila says:

    menyampah artis kat mesia nie..nie pengacara kertu yg hado pon x tau malu..

    da tau tua pakaila yg sopan sikit..burok noo tgknyer..

    arits2 atas nama artis suka la sgt bertenggek dekat club..kira wajib ek? pastu suke bg statement bodo punyer artis..da point is most of artis kat mesia nie mmg bodoh lg bebal sbb pegi club pakai seksi2 then org kutuk nak backup diri plak..

    x minum arakla x itula inila..yuckssss..

    0
    0
  77. mila says:

    sape2 yg tegakkan artis bodo nie samala jugak dia mmg bodoh..hahahaha..

    0
    0