Written by AbangNara | March 10th, 2009

gambar sosial umi nazeera pelakon awan dania

Cuba teka botol apakah di dalam gambar di atas? Siapa betul dapat hadiah satu ciuman hangat dari Umi Nazeera, pelakon drama Awan Dania.

70 responses to (GAMBAR)Umi Nazeera Pelakon Awan Dania Sedang Bersuka Ria

  1. orang says:

    tu kan abang dia yang pakai baju itam tu. issk ape la

    • Who am i says:

      mmm tu pon tanye lagi mesti la air kencing setan

      • pa-a says:

        issyyy korang nie.. itu kan air sparkling yang bese2 ader dlm hamper…tak baik tau tuduh org minum arak…insaf…insaf…

        • superstar says:

          mmg nmpk air sparkling..aku x minum pon tp slalu dapat dalam hamper..cube korang tgk pil2 sebelah gelas tu..panadol ke??(bukan mentos ek!!)

      • superstar says:

        tak baik kata setan lagipun mereka ada maruah diri kan mereka tahu ada kamera tengah amik gambar kat situ takkan nak buat maca tu lagipun mereka artis takkan nak minum…. sebelum cakap pkir dulu

    • KIKI says:

      ARTIS M,SIA KEBANYAKANYA HANCUR PERANGAI MACAM SETAN.MAAF YA TAK SEMUA

    • superstar says:

      bagusla abang dia dari laki mana takde la ibubapa terkejut dengan abang tapi lagi bagus takde dengan sape2

  2. jinchi says:

    aku lebey suke tgk yg depan depa sume ataih table tu..sprinkle ker wine tu..

  3. Hamba Allah says:

    bertaubat lah…pintu taubat masih terbuka!!!

  4. baby selam says:

    cam xcaye jer cz tgk muke cam bdk baik…mmg gaye hdp artis cni kot,xd nk pk pape jnji enjoy!!pas ni maleh nk caye kt artis,ktgori rmi yg hampeh!!

  5. q says:

    Cuba teka botol apakah di dalam gambar di atas?
    Botol kicap… lol

  6. aku says:

    sparkling ar tuh..buta btol korang nie..kre nak burokkan orang je..

  7. Mat karau says:

    Show………..

  8. lilies says:

    hurmm..

  9. ni says:

    artis biaselah depa mcm nih…
    bersosial…
    hopefully satu hr nnti terbukak la hati nak bertobat….amin

  10. flower says:

    sosial gler..
    menyampah aku tgok..
    ngan btol arak lg..

  11. good gulzs says:

    nyampah gilerrr…
    muke da la tak lawo… perangai pun buruk…
    bertambahlah hodoh nampaknya….

  12. bedepot_gal says:

    mcm shial!!!!

  13. lalalala.... says:

    ishh,napela kbnyakn arts cm ni ek…
    mmg gaye idup dieoram cm ni ker…????

  14. kazu says:

    tu sparkling kan..murah
    kat tesco de jual..hahaha..
    janji halal..

  15. xYANx says:

    ape nk jadi ngn artis malaysia

  16. zarina says:

    konfem 2 botoi sprkling….. x bek taw slh sngka…hehee…jnji halal…ne ne leh dpt oyo spkling 2

  17. keyz says:

    x penah lak tgk sparkling taruh lam timba.. siap ada mentos lagi… nak cover bau… tpi amek gambar x malu… ish….
    muka mamat tgh tu cam sedang melakukan onani je.. hehe…

  18. sara says:

    susah kan jadi artis ada aje yang tak kena..buat baik atau buruk mesti jadi perhatian org…jadi kena ingat lebel ARTIS ye cik adik..oo botol tu ada 2 maksud sama ada sparkling(wthout alchohol)atau botol wine…hanya tuan badan yg tahu jawapannye…

  19. rozy says:

    botol ribena..

  20. [email protected]@ says:

    eh kenapa nampak macam gambar tampal je? Cuba tgk betul-betul…………

  21. AkuTengokJe says:

    aku stuju ngn ko [email protected]@..ble tgk btul2 mmg mcm tampal.

  22. hantu says:

    itu botol sos..apala korang nie,itu pon nk jdi isu

  23. shah says:

    botol tu tak semestinya champange..mungkin air jus buah tanpa alchohol..check lah dulu jgn pakai tuduh,,kalau pun arak tak smestinya dia minum…baik dia minum air mani dari minum arak tu..lagi masin lagi sedap

  24. greenfingers says:

    bkn artis pn dok ada yg perangai camni…..

  25. maly girl says:

    sparkling water…aku ada gak minum…banyak jual kat supermarket…tiada alkohol, tidak memabukkan…

  26. junz says:

    dulu aku minat budak ni, lemah lembut je…. tp bila tgok gbr atas tu…. huh!!! cm ni rupanya perangai die ye… kalu bukan artis kita pun xkisah sgt, tp dia ni artis… semua org kenal… taubat le umi….

  27. junz says:

    dah artis le… kalo tak join barang cm tu bukan artis le… masyaALLAH.

  28. ijam/5zal says:

    ape perasaan kau ye pompuan mase tu tibe2 kau sesak nafas nak mapossssss? baru nak igt tuhan kan. kecik2 bapak kau qamat dan azankan kau mase lahir, mak kau zikirkan kau mase nak tdokan kau. dah besar macam ni kau ye. insaflah….

  29. zxrty says:

    bodoh la.. ni pic main tampal.. korang buta??
    go get life la bangang

  30. dynna says:

    hmmm…mungkin sparkling water (bersangka baik)..
    dan bekas pil yg ada atas meja mungkin panadol kot (bersangka baik lagi)..
    tuhan & empunya diri yg tau..

  31. hantu... says:

    mcm setan

  32. jojo says:

    muka je baik tp perangai cam setan…

  33. aisyah says:

    eeee tak senonoh betul muke je alim tapi perangai kurang ajo.so cepat2 lah taubat mintak ampun daripada allah.

  34. hamba allah says:

    ingatkan tiz zaqyah je cam 2.. hu3

  35. minah nomad says:

    sarah sgt jahat ok dlm nur kasih.. setuju x..? geram nye~

  36. ayumialia says:

    ape la korang ni…adik aku kawin dlu guna botol tu jg…tapi air sparkling epal…memang artis bnyk yg perangai tak elok tp tak semua….tu kan abang dia…aku pun biasa gak gi pub ni…lets be happy babe….

  37. lala says:

    air tu air sparkling la. aku pun minum arak jugak. tapi tu bukan air arak.. bikin malu kampeni je kata tu arak. arak lagi mahal dan hebat botolnyer.. melayu bodoh

  38. terkilan says:

    ya allah ape nak jadi dgn artis skrg..dieorg dah x takut dgn dosa..khdupan di dunia hanya sementara..dunia akhirat adalah abadi..buat ape keseronokan stakat beberapa tahun kalo akhirat nanti merana???alam barzarkh nanti pun merana..bertaubatlah..keruntuhan akhlak berlaku disebabkan tiadanye solat sebgai tiang agame..kalo sempurna solat make sempurnalah sgl amalan..kalo gini gaye artis skrang sah2 dieorg x solat(bukan semua namun cuma segelintir)-tapi ade kerw?x taelah..cume allah yg taew..melihat gelagat artis2 skrang membuatkan hatiku sebak dan gugurnye mutiara jernih..bertaubatlah..bertaubatlah..bertaubatlah dgn taubat nasuha..

  39. Zedi says:

    Wah yang empunya diri dan kroni dtg sini dan dok defend sparkling water. Haah, nak sangat lah minum sparkling water masa berseronok. Faizal Tahir bukak baju kena banned. Minum air setan apa hukuman? Tanya pejabat agama…

  40. simple says:

    x yah ler sume tunjuk baik…
    munafik sume…

  41. mat says:

    PERANGAI CAM HAMCHESS…TAKYAH DUK BERLAKUN MCM ORG BAIK.MEMALUKAN DAN MENGAIBKAN AGAMA..

  42. shasha says:

    muka tak lawa ,buruk perangai huduh cam setan….
    dari dalam drama sampai keluar jahat…..

  43. kamikaze says:

    cishh..ku sngke pnas dering sapa k ptg upe-upenye skerat jaln daa bnjr beso..kuren ajaq pnyer umi..

  44. harubiru says:

    cubalah jadi perempuan, bak kata p ramlee mika semuanya betina ……. susah betul nak cari perempuan di kalangan artis …… taubat jgn tak taubat

  45. ijanclunk says:

    kkoooooooooooooooo

  46. ana says:

    cuka kot…gula2 utk maniskn nye

  47. hide says:

    moralnya: JANGAN LIBATKAN DIRI ANDA DENGAN INDUSTRI HIBURAN, CONFIRM SESAT KALAU ANDA JENIS YG MUDAH LUPA & TAK SEDAR DIRI..XD

  48. nina says:

    itu sparkling juice lah… x pyh la nak buruk-burukkan org.. aku pun pernah minum sparkling juice… =p

  49. gilerrrrs says:

    sekali pon dia tdk minum air tu atau ape2 jelah.. dia tetap dah berdosa sbb brada di pub, x pun sbb , krg phm2 jelah ye… jd setakat gambar diatas apalah sangat.. x payahlah korg sibuk, pikir diri sendiri cukup..

  50. SILVER007 says:

    patut la remy ishak berangin..klu aku berangin gak..kata nak sehidup semati sudah tentu nak jadi bini aku…tapi klu dok berparti dok langgah air setan camner la ngn zuriat ku? aku xnka anak2ku membesar dlm keadaan dosa

  51. kadang says:

    yg nak berangin ngan anak org tu naper, carikla pompuan lain yg baik2. ntah2 remy pun 2X5 je

  52. icyhazel says:

    menympah lak tengok muka umi ni.. ntah apa2. tak payah jadi artis la kalo setakat nak cari populariti!!!

  53. comel says:

    korang ni sangal la xkan minum sparkling sambil mkn panadol plk da xreti2 lg ker

  54. cherry says:

    poy0s ar k0rg ni..xbek sangka buruk dgn 0rg..cbe teliti t0l2 dulu..2 gambar tampal ar..pas2 bkn dy min0m,mer0k0k p0n..dy peluk abg dy je..xbek tuduh klw xde bukti..korg beria dy btaubat,korg 2 bek sgt ke?sia2 dpt d0sa free..renung2kan..

  55. dari says:

    hahaha… ada lagi yg xtau pasal minah mabuk ni…

  56. porno izle says:

    I would like to thank you for the efforts you have made in writing this post. I am hoping the same best work from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to start my own BlogEngine blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a fine example of it.

  57. kawan backstabber says:

    tu kawan aku tu sebelah kiri sekali,muka mcm india, nama dia zakwan, datuk nenek tggl bangsar, dia tggl rawang kot ha ha dia model tongkat ali dan mcm2 lg, rosak dh dia ni, suka pakai duit prempuan lah aduhhh malu sial, tp beria nk lpk dgn org ada duit !!