Written by AbangNara | January 10th, 2012

Agak terkejut apabila Abang Nara menerima gambar di bawah. Teliti punya teliti, rupa-rupanya ada Miera Liyana di dalam gambar ini. Nampak macam Miera Liyana sedang teruja bersosial bersama rakan-rakannya. Menurut pengirim email, gambar ini diambil di Pulau Pinang. Mungkinkah Miera Liyana hanya cuba menghilangkan stress bersama rakan-rakan selepas penat bershooting seharian?

miera liyana

Menurut pengirim email, ada beberapa keping gambar lagi yang menunjukkan betapa sosialnya hidup Miera Liyana. Abang Nara sudah pun reply email tersebut dan sedang menunggu kesudian si pengirim untuk berkongsi beberapa keping gambar lagi. Nampak gayanya Miera Liyana sudah kena berhati-hati dengan hidupnya kerana ada stalker yang sentiasa mengambil tahu gaya hidupnya.

Mungkinkah ada konspirasi untuk menjatuhkan populariti yang sedang dikecapi oleh Miera? Bagi Abang Nara, kalau sekadar gambar di atas tidaklah sesosial mana pun Miera ini.  Kalau orang biasa macam Abang Nara, paling hebat melepak pun kat kedai-kedai mamak ataupun cybercafe SS15 Subang Jaya. Mungkin bagi selebriti seperti Miera, cara sosialnya berbeza sedikit dengan orang kebanyakan. Tak gitu?

P.S: Menakjubkan! Gambar smpadan antara 2 lautan utama dunia. Mari kita saksikan!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 responses to Gambar Sosial Miera Liyana Mula Tersebar, Ada Pihak Dengkikan Miera?

  1. ehem says:

    normal rmi melayu dh sesat…tanda akhir zaman org islam mula tk ingt agama

    0

    0
  2. anti azwan ali says:

    geli aku tgk dieorg ni semua

    0

    0
  3. Noro says:

    Apa ko pedulik? Bukan semua artis tu datang dari keluarga yang kuat agama dan mengamalkan Islam sepenuh hati. Yang ko sibuk apasal? Apa faedahnya tulis pasal artis? bongok?

    0

    0
    • gilo says:

      ko apesal ? meroyan ke nak marah – marah sgt nh?

      0

      0
    • achik says:

      yang ko baca gak ni apsal?
      hahaha

      0

      0
    • biskut says:

      yg ko baca blog pasal artis apsal? kalau ko dah cerdik sgt? ko tak bongok?

      0

      0
      • tak bongok says:

        Yang artis bongok, yang sokong pun bongok! ha ha ha ha Abang nara elok bagi ceramah pada mana-mana artis yang melampaui batas sebagai orang Islam, lainlah kalau artis tu bukan Islam. Boleh ye Abang Nara, jangan setakat tulis cerita artis je, tapi berilah sedikit nasihat yang termampu.

        p/s – Yang marah meroyan tak tentu pasal tu pun bongok! ha ha ha

        0

        0
  4. ntah pape says:

    tak abes larh budak nie..tak paham aku

    0

    0
  5. akulerr says:

    mesti masam semua org nie..yekk!!

    0

    0
  6. Affuan says:

    Tak sosial nyerrr gambar ni. ;-)

    0

    0
  7. naeyna says:

    x habis2x minah ne

    0

    0
  8. KiD says:

    hmmm.. mungkin ada lagi gambar yang lebih sosial kut..

    Juara MasterChef Malaysia Pertama | Terjah blog Dr Ezani

    0

    0
  9. kiah hot says:

    untung la perangai cengitu….
    artis+sosial : x bleh dipisah kn…

    0

    0
  10. xhunter says:

    ada botol air besarrrrr punya kat tengah tu….positif-positif

    0

    0
  11. what the? says:

    fulamak! nara pom tahula kedai mamak ss15 subang jaya, tempat lepak buat kaki poseur!

    0

    0
  12. dugong says:

    woww!!!! sooo siallllllll nyer!!!!!!! huhu

    0

    0
  13. Mak Miera liyana says:

    Sentap hati mak nak!! (tangan d dada mate keatas)

    0

    0
  14. G mam says:

    Mungkinkah ada konspirasi untuk menjatuhkan populariti yang sedang dikecapi oleh Miera?
    aram jadah x popular

    0

    0
  15. bib says:

    semua hancur. apa pun xboleh.
    kpd semua yg masih baik, kekalkan lah kebaikan anda. skrg ni akhir zaman. benda2 tak senonoh terjadi, biarpun depan mata atau tanpa pengetahuan semua. makhluk maceni jgn ambik jadi contoh. nanti jadi bodoh. elak kan lah diri dari terlibat benda2 maceni. doa2 lah supaya dijauhkan semua malapetaka yg celaka

    0

    0
  16. lyza says:

    sapa la miera liyana ni sampai orang nak dengki n jatuhkan dia…bukan sgt glemer pun..klau glemer pun sb kan kontrevesi je…seksi sana sini…
    dia sendiri yang jatuhkan maruah dia..so tkyh la nk meroyan bgtau ada org dengkikan dia…

    0

    0
  17. markisah says:

    Hoi budak! Umur baru setahun jagung lifestyle dah mcm ni. Bila dah masuk dewasa aku tak tau la nak jadi mcm mana pulak. Umur pun tak cukup lagi camne boleh terlepas masuk club ni?? She’s really a wild child.

    0

    0
  18. AnakAyamCUTE says:

    GAMBO BIASA JE….MCM GATHERING JE..

    0

    0
  19. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    elehhhhhhhhhh macm2 lah orang2 ni semua macm sial jeeeeeeeeeeeeeeeee gambar yg semacm ni ponnnnnnnnnnnnnnnnnn nk pos kt nara…………..artis melayu memang tk boleh naik ! bila dh naik sikit je ha siap lah orang2 yg macm sial ni saboooooooooo !! mungkin ni gambar sebelom dia jadi artis lagi…..n mungkin ni gambar lama ….. memang sengaja dorang nk dengki n sakit hati…bila hati dh sakit ha macm ni dorang buat SABOOOOOOOOOOOOOOO !!

    0

    0
    • minyakyuyicaplimau says:

      ko mst miera liyana erk..? haram jadah punye betina..!

      0

      0
      • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        oi minyakyuyicapkepalabuto ! gua bukan liyana la haram jadah ! gua Dato minah jambu 24jam mengadap computer la sial ! yg kau cakap si liyana haram jadah punye betina pesal !! jangan2 kau yg sabo dia dengki ngan dia kn !!!!!!

        0

        0
  20. mak ngah says:

    budak baru nk kenal dunia..

    0

    0
  21. hehehe says:

    apa2 la berlakon tak seberapa kontrovesi je lebh dia nie…ml2 pakai bj sampai nak nampak ****…mungkin dia rampas gelaran ratu kontrovesi dr fs coz fs dah nak retire nak kawin…huk3x(memandai2 jer aku nih)

    0

    0
  22. comot says:

    “konspirasi untuk menjatuhkan Miera????”
    popular ke minah ni??kalau x krn kontroversi org pon x knl die….haishhh

    0

    0
  23. tora dtg lg says:

    elok la sangat perangai….dunia akhir zaman

    0

    0
  24. Minat tetek Miera Lyana says:

    Pedulikan apa orang nak kata, aku memang taksub tengok tetek minah tu, masih mengkal, segar bugar gebu, putih melepak.

    0

    0
  25. Korek telinga kanan, telinga kiri rasa syok! says:

    Nanti kuarlah statement:
    Saya tengah terkejut time tue, tiba2 kawan saya tarik saya untuk tangkap gambar bersama2. Saya tak sangka kawan saya tue nak jatuhkan saya macam nie..
    LOL Loser!!!!!!

    0

    0
  26. Raisha says:

    popular ke minah ni? popular sebab sosial je buat apa. bakat tak ada

    0

    0
  27. da princess says:

    shahrizal jazli tk join ke

    0

    0
  28. rokiah says:

    mak aihh,yg wat fuhhh kat tepi tu x blh blah beb, bajet blh ganti awal ashaari kot.

    0

    0
  29. Datin Maimon MLM. says:

    Ni Nara Ckp :Mungkinkah ada konspirasi untuk

    menjatuhkan populariti yang sedang dikecapi oleh Miera?

    popular ke dier ni nara?Tak der maknenya org nak dengki

    kt die ni tolonglah..

    0

    0
  30. ta suke miera liyana ! says:

    maa si shazle too na ke terima buad menantu kalo gini perangainye.. . buek malu yo, si shazle too terime bekas org da plok2…

    0

    0
  31. bunga says:

    Miera Liyana, frankly speaking from the bottom of my heart, i never ever like u. Im so sorry.

    0

    0
  32. Reena says:

    Huish…dengkinyer dgn kebahagiaan dia..dengki la sangaaaatt..(tangan di dada menahan napas).

    0

    0
  33. bagus la melayu mcm ni says:

    kalau melayu Islam mcm ni, ape tindakan boleh bagi? kalau mahasiswa berkumpul , kene hukuman plak.
    useless

    0

    0
  34. REDBLOODSNOW says:

    boring lah dgn gosip budak gedik ni.

    0

    0
  35. zeirus says:

    biarla dia jatuh dn tersungkur(miskin tahap papa kedana),baru dia tahu langit tinggi atau rendah..mgkin itu lebih baik,buat sakit mata da hati org Islam yg lain jer tgok dia mcm2 hal..klu dia miskin papa kedana,ms tu dah tak mampu beli baju seksi2,minum arak suka2 hati,bru dia tahu hukum Allah..moga dia sedar.

    0

    0
  36. Shah Jazling ling says:

    Tk baik awak dengki dgn awek kita, tkpalah miera.miera buat apa pun i tk kesah. i tetap nakkan you jugak.

    0

    0
  37. eloanayara says:

    gigi berterabur!

    0

    0
  38. n says:

    ce tengok pmpuan kt tepi yg nak wt flying kiss tu…eh.pmpuan ke lelaki tuh?haha

    0

    0
  39. ds says:

    nampak sgt la gambar ni photoshop..main tampal2 je tu…aku ni mmg x suka sgt2 ngn miera ni..tp nk tgelak pn ada tgk gmba ni..x sudah2 org nk jthkan sama sendiri..nasib ko la miera..sape suh ko menyeksi..kn dh kne fitnah..tgk la caner ko nk jwb nnt..org dh x caye kalau retis bg alasan gmba photoshop ni..sbb tu org amk kesempatan wat photoshop..sape stuju angkat tgn!

    0

    0
  40. Abu Lahab says:

    cara bersosial mungkin berbeza tapi penghitungan di pdg mahsyar nti semua sama saja…

    0

    0
  41. aku says:

    xphm aku dgn abg nara nie..org dengki ke mcm nie?..nie bkn dengki, tp nk tunjuk perangai sebenar…nie kata org tua, yg baik jd tauladan, yg buruk jd sempadan..nie kalo abg nara pk sdiri, msk kategori apa?..nk ke anak abg nara atau anak , adik atau saudara mara kita ikut mcm nie..nk dengki agak2lah abg nara….

    0

    0
  42. Nota says:

    kadang2 kita ada NAKAL jugakan…takkanlah kalian tak ada sifat seperti ini…
    Nak katakan orang,cermin dahulu muka tu LOL…
    Hahaha

    0

    0
  43. No name says:

    Tudiaaa…bersuka ria dgn suma org yg mcm bukan islam (mat saleh).. Mcm x ada kwn melayu dah nak g lepak lepak kan..huhu

    0

    0