Written by AbangNara | February 28th, 2009

gambar sosial fasha sandha dan rizal

Akhirnya keluar jugak gambar si Fasha Sandha dengan Rizal di internet. Kan dah kantoi. Dulu beria menafikan hubungan masing-masing. Padan muka budak 2 orang nie.

Satu dialog yang mungkin pernah terjadi di antara Fasha Sandha dan Rizal:-

Fasha:- Abang Rizal, bila you nak masuk minang I nie? I dah sangap nak kawin dengan you la sayang.

Rizal: Aik, hari tue you cakap kat newspaper yang you tak ada apa-apa ngan I. Sekarang you nak suruh I masuk minang plak.

Fasha: Ala abang Ijal nie, yang tue I memain jer. You pun tau cinta I hanya untuk you. Muah, lap you so much abg Ijal.

Rizal: Muah, muah, muah. I lap you too Pacha ~~

Lagi gambar-gambar Fasha Sandha dan Rizal, bekas suami Nora Danish dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar sosial fasha sandha dan rizal

gambar sosial fasha sandha dan rizal

gambar sosial fasha sandha dan rizal

gambar sosial fasha sandha dan rizal

gambar sosial fasha sandha dan rizal

Baca Yang Ini Pulak:-

145 responses to (KANTOI)Gambar Fasha Sandha Dan Rizal, Bekas Suami Nora Danish

  1. Mak_Ben says:

    heh…nnti apa plak alasan si pasha ni nk bg…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  2. baohuluna says:

    bluerkk..muntah hijau ak tgk pacha ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  3. bungaangkasa says:

    nak lari ke mana lagi cik fasya? arap muke je lawa tapi hampeh !!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  4. zainab says:

    fasha sanda maiang nye engkao

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  5. princess says:

    ish tlg la…
    lawa ker
    uweekekkkssss
    cm la lawa sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  6. Mak_Ben says:

    ala…
    kalo lawa tp perangai hampeh…
    tk phm nape dia nk nafi kan…
    ngaku je la, apa susah…yg aku myampah bila dia menafikan tu…
    hishhh….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  7. Isis says:

    Bukan duk sebelah2 pun..duk jauh2 maa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  8. Windows says:

    Fasha aku tak kesah, budak-budak pekida tu yang aku kesah.. rosak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  9. man says:

    Bila lagi pasangan ni nak nikah… jangan pecah rekod perkahwinan paling singkat sudahlah…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  10. blackorange says:

    eleh kecoh btol laa…
    xde bnda pon klu ngn mber2..
    bkan ber2 pon..
    adoyaiii org zaman skunk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  11. kop says:

    si suara kepit…!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    xnak mengaku lagik tu. ko jer yg paling bodoh fasha, ingat org xkenal ke sundal cam ko

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  13. eilly says:

    fasha nie…da x heran la…kt joho nie da pnoh ngan name bsuk dye tu..pompan simpanan s….. ooopss..pndai2fkir..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  14. manbelon says:

    …aku nk nyanyi lagu doraemon…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. Rianadania says:

    Kalau Tuhan x bayar cash dia bayar jugak nanti, Klu u bangga dengan pemberiannya Dia takan mintak dengan u kalau Dia nak ambik balik..hidup nie ibarat roda..arini kita kenekan org esok tunggulah ye..u rasalah…cuma hormat ckitlah kat sesama u all sama2 car makan dalam bidang nie..cian kat Nora Danish tau…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  16. anggur says:

    udah2 la fasha jgn nak mengedik tua pun blh jadi ka?..dasyat sungguh ko nie..
    ilmu pe yg ko guna ?nal leh x?….
    jgn ar hikprokrit…
    Taubat la.. sebelum menyesai kemudian hari
    ya fasha
    dari ak mu yang x suka engkau…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. ???????????? says:

    harap muker je lawa.tapi astghfirullahalazim

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  18. Saper aku says:

    adoi,cam ner nak cakap ekr?takper lah tak yah ckp lagi takder dosa kannnn……………..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. amano says:

    tak malu rampas suami owg…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. aku x suka tgk fasha…syg tau kat die..muka canteyk..tp..masyaallah..haty dia tuh burowk mcm ntah pa pew arh..taubat lar kak fasya oii…
    awk tuh islam…maloo ar kite sebagai umat islam nak mengaku yg u nie islam…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • manusia says:

      apae la ko ni fasha sand a
      kita umat islam ..

      malu la ko ni ape la

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • ppuan 2 mmg cmtu… de2 jer nk dekn kontroversi….. dhla rampas suami org… pd wktu 2 wxwife jejai ngh sarat mgandungkan anknyer…. wat malu mlaysia jer de plakon cmni….!!! korg sume setuju x????

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. lelaki macho says:

    xkesah la lawa ker x.
    janji ade lubang.
    dpt kt korg,,cmni gak korg jd.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. ni says:

    xsuke la dia nih

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. flower says:

    mcm x de org lain ker ko nk..
    byak lg laki kat luar sane..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. Bodoh Betulla says:

    Macam dalam pesta sex dan mabuk2 jer semua diorang dalam gambar tu…
    Jantan betina bergaul sekali.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. anne says:

    kak Fasha..ape yg ada pde dri kte 2 sumer pinjaman dr ALLAH..ingt2 lh ckit ye..ni bkn tok fasha je but tok everyone in da world include me..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  26. bobolia says:

    astaghfirullah……..sungguh jijik perlakuan artis2 malaysia yg terikut dengan budaya barat freemason……sedarlah Armageddon dan kiamat dah dekat …….berapa tahun je lagi nak Perang Armageddon….masa tu dajjal keluar korang nak ikut sapa?????

    kelab malam ni mmg punca maksiat habis……wahai org ramai….mari kita bersatu hati pergi membakar semua kelab malam pusat segala punca maksiat…..kita2 pergi ramai2 kump ribu2 org dan bakar……

    baru aku paham sekrang kenapa Amrozi bom kelab mlm kat Bali

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  27. bunga says:

    x sukelah pasha sandha ni….sosial betol die ni…bertaubat lah phasa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. syazleen says:

    Dah dia memang bohsia kan……..?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • daniel says:

      bukan bohsia ajer………..PELACUR sekali

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • anymous says:

        asyik kutuk org..senang la.kate org pelacur la..bla2..n cm2 ag,sdgkn dri sndri blm tntu smpurna.kutuk org len cm2,x sedar ke yg dri sndri pn islamik ats nme je,tp mulut lau dah mngata..kalah c joyah mgmpat.xde beza dri sndri ngn org len yg brsosial lau mlut x de insurans.xbek kutuk thp cipan..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  29. daniel says:

    muke da la x lawa..perangai pown buruk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. onmiz says:

    ak mmg anti ngan fasha nie…buknnyer cntik sgt pun..tlg r..bgus2..die xmnang ms ABPBH bru2 nie..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. music says:

    aku paling benci artis cm pachat sandhat ni.die da la buruk kan name die n name mak bapak die.name org lain yg ad gelarn ‘artis’ turut busuk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. Angel says:

    D0n’t la u all judge her cz kta x da hak pn utk judge fasha..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. maria says:

    eh,mn gambar rizal?xdepown.ni bkn kantoi! ni kes naya!ape nie!kecoh jew!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • org johor says:

      aku org johor malu tul.cam2 cite aku dgr.nak kt tk tul cam tul.geli pun ada,loya pun ada.ngucap pasha.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. maria says:

    agak2 la kalu ye pown.tgk la.fasha kt ner,rizal kt ner.ade ke diaorg peluk dua org!????ade???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. lancau says:

    lol mana puki mak isteri nora danish x de pun nara tipu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. lancau says:

    erk suami

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. bdk otai says:

    woi fasha sandha jgn nk bajet ngat yerk! dsar placur jlnan! beria sgt nk tnjuk buah ko tu nape?? lu pk cntek ngat ker nk tyang2!! bodo ngat lar…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. hannah_noey90 says:

    x ske tol ngn fasha sandha..huh menyampahkan..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  39. azam says:

    Aku memang tak berkenan dgn dia ni……suka sangat baju takde lengan….ketiak busuk.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. boxer hugo bosss says:

    haaa koo..rmi tol bapak ayam ngn ank ikan..sedap nie wat gulaiii msak lemak cili padi nie…hahahaa…
    pas suke ria ape lg punch card ler..tough n go ke kan…ape lg xkan trus lek umh kot..xbujang la..hahaa…
    sume xde yg cntek aku tgk..yg jntan lg le ntah2 bini nunggu kat umh laki g poye2 ngn betine sundal…ape kes??nak slh kan spe?hahaa…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. kipas sush mati says:

    biase la tu..dh abis buah kne tebuk cri la buah lain lak…ketat sket nk tebuk..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. ex gurlfrenz si rizal says:

    rizal dahlah x ensem…nyesal dulu aku kawan ngan dia…benci btullah aku ngan dia…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. onda onda says:

    nyampah bila tengok FS appear kat tv mcm rancangan aznil…asyik2 nak gelak..cakap sikip…gelak…mcm baik sgt…propa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. Kemanusiaan says:

    entah….tak tau nak komen mengenai artis yang sorang ni…. artis yang paling banyak buat masalah….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. [...] gambar Fasha dan Rizal di kelab [...]

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  46. riez says:

    betul ke nak kawin si fasha tu?? ntah2 auta je kot…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. labu says:

    aper laaa ko ni ………buat malu kambiing jerrrr kambing x mcm 2….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. ais2baby says:

    xda pun aku nmpk c fasha bgmbr mesra dgn rizal… gmbr ramai2 ada la… fitnah x tau ujung pangkal lor..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. libra says:

    lawa lagi nora danish bengong betul la fasha dah la tak lawa gedik plak 2 klau la perangai mcm ni esk bila dah kawin pn x kan kekal pecayo la cakap edennn….budak gedik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. John arris Osley says:

    DASAR SUNDAL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. zul says:

    artis ni x hbs2 dgn masalah dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. shin chan says:

    xhensem langsung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Hakimson says:

    buat malau mak bapak je!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Hakimson says:

    sori… buat malu mak bapak je!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. FAN says:

    huh i hairan la. mane die gamba yang menunjukkan kemesraan fasha n rizal?? takdek pon. gamba biase je mcm gamba kite lepak2 ngan kawan biase. ntah pape gambanye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. sensasi says:

    sedihhhh…betul aku tengok.mengaku agama islam tapi sikap, cara hidup mcm kafir….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. aiza says:

    u all sume xbaik tau kata si fasha n rizal tue, dosa dengan allah bole minta ampun kt allah je dose sesama manusia kena mtk maap kt manusia gak. dorg tue dh tentu2nya buat slh bdosa yg korg pn nk wat dose pcuma tu wat pe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. kecoh says:

    rasanya org yg mengutuk.. mengata.. dan mempertikaikan ke Isalaman org ni patut bertaubat la.. hidup dan mati kita, keburukkan dan kejahatan sapa menilainya? fikir fikir kan la

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. Anonymous says:

    bert\aubatlah wahai artis2 yg terlibat dgn skandal crilah rezeki dgn cra yg halal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Bung Mokhtar says:

    mmg dunia sunguh la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. timrich says:

    Bila muda semua suka nak dekat , bila dah tua, sakit dan tak berduit …………….apo nak dikato

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. mischievous_yeen says:

    sape fasya ne,, anak datuk ke,, apsal aku tak kenal,, lalllalaalala,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  63. what wrong with u guyz…she’s a bitch or whatever suka hati dia lah…tak susah kan korang pe…just becoz she’s an artist tu pasal korang kpo sangat…artist2 pon,? dia tetap manusia jugak…banyak lagi bithches & sluts out there…gi lah cakap kat dorang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  64. die mmg dh cun la..knp la yg korang nk jealous ni nk kata die hipokrit la apa la..mcm la korang tu baik sgt..sume manusia hipokrit..dh la ye kita terima je la hakikat yg die mmg THE? BEST FEMALE ACTRESS AND THE BEAUTIFUL ACTRESS IN MALAY SKRG!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  65. mcm ni la org melayu!!
    suka jatuhkn bangsa sendiri..
    tambah2 perempuan, bkn bleh ade org cantik mesti nk jeles la kutuk la ape la!
    lain kali letak je cermin kt dpn muka tu!
    tgk muka sendiri mcm ne sblm nk ngata org lain!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • halimah Jongang says:

      sabar nadia…aku pun hanging ni…orang pompuan cantik mmg selalu jadi mangsa khianat pompuan gak..i pun senasib ngan fasha…hahaha chill babe!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  66. ixora says:

    no comment..only GOD knows

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. fifi says:

    saperh2 sukerh nan fasha, seharusnyerh kter menyokong dan btlkn kesalahan fasha bkn menghina ataupun berbual yng bkn2 tentang fasha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  68. amalina izzaty says:

    taubat la pasha..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. Sambal Kentang says:

    AKU NAK TEST SI FASHA NIH, SEDAP TAK?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. ika says:

    aku paling paling xsuke FASHA SANDHA coz die bodoh..Yg ko nk kcu uma tga org btpe??Dh xde laki len ke yg nk kt ko?kesian la ank Nora Danish yg membesar tanpa bpk..disbbkn ko FASHA

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • halimah Jongang says:

      tadi aku g mkn ngan member kat Carlos, Pavillion…Jejai ada kat situ ngah belek laptop dia…it seems restaurant ni milik dia and 2 other partners…member aku kata masa dia ngan fasha dulu, fasha kerap lepak kat situ…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. EsHa89 says:

    hahahaha…adoh…ragam…ragam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. ct says:

    assalamualaikum,apa khabar jangan salah gunakan kecantikkan yang ALLAH telah bagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. fatimah says:

    kau ni gedik benor

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. nana says:

    cibai betul artis melayu ni…masuk kelab je keja..nak jadi mat salleh gi oversea la laknat!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Anonymous says:

    la paha kan slalu ke na bahan kan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. boy says:

    nape nk slhkan fasha je..die tue mmg cm sial da..mmg da tau da..yg laki tue to pon cm BABUN…bini comei nk mampos de hati nk kt org lain..muka kot hensem xpo..ni muke cm siamang je..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • I LOVE FASHA says:

      oiii jantan ikut dia lah nk buat ape pn kau susahn ape!!!!!!!!!!bdh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • hamba Allah says:

        I LOVE FASHA:Ko pon cm pacat sandat gak kew rmpas suami/isteri owg r???yg ko mnt sgt kt pacat 2 pew kes???owg cm 2 pon ko mnt….law ko mnt ustaz2 yg mngjar kt surau 2 pon xpew gak…eh,tlg la….wlaupon dri nie x smprna kte prlu la cbe smprnakn…jgn la tmbah lg dose 2….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  77. ahmad says:

    bodoh sial minah nie mcm sial peragai..dah r runtuhkan rumah tangga owg pastu belagak baik..padan muke bila ko wat cm nie x de sape nak tgk ko g padan muke puas hati ak tgk ppuan sial nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. waniey says:

    krg nie ska ckp psl org ska hti dye la nk buat ape pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • I LOVE FASHA says:

      wanie btl ckp awak t sibuk betul diarong n bnci btl

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • BAEK says:

        btul tue…fasha tak buat salah pun kat you all..cukup2 la benci kat fasha…manusia nie kan ada yg buat salah..kalau itu dah dri fasha…apa nak buat….kalau u all baik sgt,ambik ini smua as pgajaran…jgn nak mgutuk saja…ksian i tgok u ol hentam dia…sabar fasha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  79. lantaliban says:

    apa lah korg ni skrg cite pasal fasha je lantak lah ngn dia lg pon dia mmg cun lg pon dia yg buat dia yg tgong peduli pe ngn dia ..pls lah jg lah adik sndri engtah2 lg buang anak huhuhuhu…klau aku dpt aku pon nk gak keh keh keh…69x

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  80. R2I6I says:

    salam…ermm…aku ckup bnci bab rmpas mrampas ni……apa la fasha ni,laki org dia kbas,aku kat cni msih solo,dia xnk cri…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. i love fasha says:

    biasa la zaman skrng kan tk kira tua muda masih lg bergatal fasha t memang teruk tp dia cantik biarkan kisah yang dh lps tak baik diukir !!!TAPI FASHA SAYA HARAP YANG AWAK AKAN BERTAUBAT SECEPAT MUNGKIN KERANA DUNIA DAH NAK KIAMAT.BILA TIBA HARI KIAMAT KITA SEMUA AKAN KEMBALI KE TEMPAT ASAL KITA IATU DI KUBUR DAN AKAN BERJUMPA DENGAN ALLAH S.W.T DAN MALAIKAT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. zet says:

    jejai X hemseM….Klau di bagi pn AKU x NAK……….!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  83. arelyn_babyz says:

    kite jgn terlalu hipokrit n pe yg mjdi realiti..kerna org akn mgutuk kite..jgn hrpkn kecantikn jer tp xleh nk pkr scara positif

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. BAEK says:

    ish….ko org nie…biar la fasha tu buat pe dier nak…wlpn aku bukan pminat no1 dier,tapi u ol nie,jgn la kutuk…dier…kita pun bukan yg smpurna…fasha bukan hipokrit apa…kat luar tue banyak lagi yg hipokrit.artis dan xartis…sya suka sbb fasha tak pura2…mcm sesetegah artis…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  85. nurul ashikin yusof says:

    wei,muke klau cntek x pew….dah lah rampas laki owang…aq rse nora danish lgi sesuai ngan jejai.kow x mlu kew?sori ckap cam ni…wasalam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. WAKAKAWAKAKA says:

    I SUKA SGT DGN PERANGAI DIE ORG NI ..BAGUSLAH SEMUA TUNJUK PERANGAI..JUST UTKMU FASHA..1 HARI NANTI ALLAH SWT AKAN BAGI 1 PETUNJUK UNTUKMU..INGATILAH KATA-KATA I NI..DUNIA INI HANYA SEMENTARA….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  87. wajihah says:

    ko nie tak tahu malu lah yang ko tahu gebut laki orang je tu jew yang ko tahu . ko tahu nora danish geram ngan ko sebab ko telh gebut laki die……k o tahu 2……………..apa lah nak jadi ngan ko nie bodoh ko nie ……………..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  88. wajihah says:

    weh ko ingat aq suka lakonan ko tu.faham………………… dah le x tahu malu …………………….wek wek wek wek wek wek geli aq
    ko nie meluat aq dengar lakonan ko nie ……………..kalu sedap x pew le nie x sedap geli aq dengar dah malas aqak komen pasalko dah le x tahu nak menutup aurat wek wek wek wek wek wek geli aq……………………

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  89. wajihah says:

    i cannot dislike okay

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  90. wajihah says:

    ko nieyag ko reti je rebt laki orang keja ko eh.kat ko nie ….apa le nak jadi ek bagus le perangai ko nie macam setan k………………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. AMY says:

    hai fasha ….apa pun I mnt cangat dgn u.tp….BERUBAHLAH DEMI KEBAIKKAN DIRI FASHA JUGAK.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  92. iewan says:

    ap crita ni?np pic fasha blh kuar kt pper yg bcti kt bali tu?x snonoh la camtu….u arts laaa………..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. secret says:

    kalo korg hina dye lebih2… korg pon sme je ngan dye.. sedap mulut je ckap org pelacur or bohsia.. kene kt anak pompuan sndiri bru tau.. mmg slah ap yg dye wat.. ak pon x sokong.. tp sbgai org islam yg baek.. korg kne sedarkan dye.. bukan hina ato jtohkan maruah dye.. bantu dye kembali ke jln islam yg benar

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • eytull says:

      hurmm .. tuhh laa .. sepatot nye korang jgn ikot emosi korang jea .. pk yang matang sket .. memang cara die membuad kan org kutok terhadap diri die .. but die punn tau ape yang die buad tuhh .. sitiap maknusi punn kalau nak buad jahat .. mesty terpiker sama ada kelakuan yang die buad tuh btol ke tidak … korang kene nasihat die .. bkn hine die mcm korang hine binatang (!)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. anak penang says:

    fasha
    asl u x bogel je trus msa u kat bali hri tu
    u bogel trus kan snang

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  95. yoe says:

    korg ni klau x buat dosa xleh ke? Watpe nk mgumpat psl org? Cermin diri sndiri dlu..aku rs korg ni lbih truk drp fasha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. taj says:

    siapa kamu ?menghina ,maki,bersumpah,kata kata korang.bole tertekan sakit jiwa.tu lagi dosa dan teruk dari perbuatan fasha sanda . kalian semua islam nak jadi iman duduk kat masjid ceramah kat sana.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. taj says:

    kamu semua puji artist bollywood.hollywood. negara orang ..artis malaysia salah sikit lebihkan cerita.macam lah korang tak buat salah.pergilah buat sesuatu yg berguna utk diri sendiri dari menghina orang…….cuba letak diri kita di tempat fasha.apa perasaan kita .bila kena maki sumpah.jadi jahat lagi, dendam dgn orang yg tak kena mengena .cara kau orang salah…..stop…..semua ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. ali baba says:

    tulis apa sj yg lu suka selagi boleh, tp ingat smua tuuuu akan d tanya,,,
    lepas ni jawabbbbbbb, klu tak kena pelangkung
    baru tauuuu hehehehehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. fatihah says:

    tak baik suami orang kak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  100. Percy Herbas says:

    QUién fue el que me enlazó?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Amit says:

    HI to all i also want join u guys how i can do???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. james says:

    Hey, how can people see my page on yours?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  103. shimaestro says:

    ape nk buat geng pompuan skrang kejor yg berharta je..sikit susah pun dorang x nk..brape sen sgt blakon di banding dpt harta yg juta2…yg bkan artis pun sama..laki org pun laki org la..bini org 2 yg merana bukan hal akuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. ppun xde maruah mmg cmtu!!! dhla rampas suami org pai bercerai…. org ngh sarat mengandung disi fasha sj nk cr kontriversi!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. GIRL says:

    MCM BODOH JE FASHA NIE..
    BETINA GATAL ..
    BONGOK TAX DER MARUAH KE ..
    SIAL JE DIE TU..
    KAN AQ DAH MENYUMPAH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • GIRL says:

      SORRY LAH AQ MENYUMPAH TADI..
      TAPI KAK FASHA TAX BAIK TAU AMBIL SUAMI ORANG TAU..HEHEHE..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. hamba Allah says:

    Allah hu akbar…..insaflah…..hidup x kan sampai seratus tahun….hidup kekal di akhirat …….Tuhan x pernah lupakan hambanyaer….walau sesaat…tapi kita hambanyer…..dalam sehari….adakah kita mengingati Allah walau seminit…..walau sejam…walau sehari….hidup penuh maksiat…..takut lah pada Allah walau pun sedikit….kerana janji Allah….nescaya benar….syurga dan neraka nescaya benar….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  107. samihah says:

    apa nak jadi ngan dunia skang….hanya fikirkan keseronokan dan kebebasan………macam fasha…………………………………taubat2 lah …….dunia ni sementara……….YA ALLAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. lover25 says:

    adoyai….. lu pikir la sendiri… assalamualaikum!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  109. ain says:

    assalamalaikum,fasha sandha……………………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  110. Qasha says:

    eh bdoh lah orang ni . kesian fasha sandha tau !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. hujanbatu says:

    klu aq nk kmen skit blh??? hahaha xdelah cntik mne pun aq tgk si fasha ni, hrp hidung mncung sbb ank mamak kan??? cntik bini aq lg kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0