Written by AbangNara | March 1st, 2009

gambar sedih siti nurhaliza

Walaupun agak terlewat, kami di BeautifulNara ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan takziah kepada Dato’ Siti Nurhaliza dan keluarga atas kematian ayahnya. Semoga roh ayah Siti Nurhaliza ditempatkan di kalangan orang yang beriman.

Lagi gambar Dato’ Siti Nurhaliza semasa pemergian ayahnya buat selama-lamanya dengan membaca artikel ini sepenuhnya:-

gambar sedih siti nurhaliza

gambar sedih siti nurhaliza

gambar sedih siti nurhaliza

gambar sedih siti nurhaliza

gambar sedih siti nurhaliza

gambar sedih siti nurhaliza

gambar sedih siti nurhaliza

gambar sedih siti nurhaliza

gambar sedih siti nurhaliza

gambar sedih siti nurhaliza

34 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Sedih Sewaktu Pemergian Ayahnya

  1. jinchi says:

    bile aku tgk gmbr atas skali, terdetik gak…ooo..reti gak pkai tudung betul2 tutup aurat..skali bukak full story, ceh..hampes…masih lg pakai tudung gaya perempuan umno.hampes….siti phail…

    • Ai says:

      bior le dia…korang ni…walaupun dia tak pakai tudung betul2 (mcm aku jgk..) tp, mana tahu hati dia baik, tolong ramai orang, tak suka mengata, suka baca quran..dot dot dot

  2. teja says:

    japp…aku nak komen sikit jer…tuuu adik siti ke tu?? si saerah ke haper nama nye?? pesal aku tengok cam muke opah aku jer…??? apa pun takziah yer…amin

  3. vida says:

    apa2 kita tak payah lah nak mengutuk je!! takziah buat siti dan keluarga!!!!!!!!banyak2 lah bersabar

  4. jelita says:

    takziah untuk akak sekeluarga

  5. mia says:

    semoga siti akan pakai tudung menepati syariat,lepas ni amin…

  6. rihana says:

    tu anak anak datuk k kan.gmbr 5.dtg jugak.takziah.

  7. ARNIE says:

    ekeleh….owg tngah bkabung pon korang sibuk nak mngutuk…siti pnah kutuk korang ker??? at least dier tak pakai tudung penuh dier tak kutuk org mcm u all..ape la…harap2 Tuhan ampunkan dosa korang yg suke mengutuk siti nie..kalo korang tu malaikat tak pe jgk nak bg komen kat owg..hampeh!!!…

  8. Miss Sal says:

    time2 cm nie pun korang still nk mengutuk….buat siti…sabar

  9. jess says:

    Was so shocked reading d first 2 comments. Im not a muslim but i think even if im Christian i think its fair for me to think that whoever wrote those comments must have been Satan in disguise in human form because the Bible says Behold ye of those who utter words of filth to children of deceased flesh for Those are Satan sent unto ye to destroy your faith.
    That woman (and her family) is clearly in their worst moment in their life its yet someone would comment as such.

    To Siti Nurhaliza, be strong. We in Taiwan pray for you.

  10. langitbiru says:

    Takziah kepada Siti Nurhaliza & family. Kepada yang tak jemu2 mencerca dan menghambur kejian terhadap ketidaksempurnaan Siti walaupun di saat dia bersedih macam ni; ingatlah kalian akan balasan Tuhan. Sesungguhnya Siti walaupun tidak se’sempurna’ kalian, amat pasti tidak pernah barang sekalipun dia berkata kata yang menyakitkan terhadap kalian. Maka, termaksub sudah rezeki, rahmat dan ampunan dosa terhadap Siti Nurhaliza dek kerana kejian kalian. Apa pula agaknya balasan Tuhan terhadap kalian. Semoga Siti Nurhaliza tabah dan terus berusaha berubah menjadi lebih baik.

  11. auntieroza says:

    Mengucap panjang aunty baca dua komen pertama dari Jinchi & Teja. Aunty pun baru je kehilangan bapa tersayang so Aunty paham sangat kesedihan Dato Siti. Pada Dato Siti, bersabarlah. Allah maha mengetahui kesedihan dan isi hati kita.

    Utk Jinchi & Teja, korang tahu tak Allah lipatgandakan rahmat & rezeki pada Siti dek kerana kejian hina korang pada waktu Siti diuji dengan kematian macam ni ? Subhanallah. Bak kata Langitbiru, ape pulak la yang Allah balas ke atas korang untuk apa yang korang buat tu.

  12. ni says:

    sabo ye siti ye

  13. flower says:

    korang ni..
    biar la dia tgah bersedih 2..
    takziah aku ucapkan..

  14. ain says:

    takziah bt ct
    ini lah dugaan dr Allah s.w.t
    smua ini adalah ptunjuk dr Allah supaya kita semua sedar yg hidup ini hnya smentara

  15. ommi says:

    korang jgn nk kutuk2 dato’ erk…ak xleh terima…

  16. dedek kawairee says:

    sape tepi siti tudung hitam tu?

  17. dedek kawairee says:

    sape tepi siti tudung hitam tu?

  18. CTzoner says:

    sebaiknya laman ne tak tampilkan pic itu.jenazah tak boleh dipertontonkan di muka umum.apalagi kalau kita tengok,Mak Salmah kena jepret kamera,masa itu dia sudah janda,jadi mulai masa itu juga tak boleh ada lelaki satu pun yang pandang wajah beliau.sopan sedikit dong.Hargai kak siti sebagi selebriti.Saya harap pic ini segera di edit.Thx

  19. DeGodam says:

    Takziah buat Ct.. Aku heran sgt la org kat sini suke sgt kutuk2 kelemahan org lain. Ape korang ne perfect sgt ker? Sembahyang tunduk sujud hari2 pon ntah full atau tak ne? Kalau full sembahyang pon tapi mulut asyik kutuk2 org tak yah nak jadik ustaz ustazah ada ati nak kutuk stail Ct bertudung.

  20. cherry says:

    yg tudung itam sebelah ct 2 rafidah pemenang pantene 2..dy kan sepupu dato ct..

  21. game cheats says:

    Alcohol is a very necessary article… It makes life bearable to millions of people who could not endure their existence if they were quite sober. It enables Parliament to do things at eleven at night that no sane person would do at eleven in the morning.

  22. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert at your field! I am starting a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

  23. awning says:

    The Sophia Cross Arm allows you to have an awning in a small space (width) and still realize the large projection you desire. So if your deck is 8 feet wide and 10 feet deep, we have you covered with the Sophia Cross Arm. The specially engineered arm system allows the left arm to seamlessly pass under the right and provides the benefits of large projection awnings where they were previously unavailable