Written by AbangNara | June 16th, 2009

siti nurhaliza terbaru

Siti Nurhaliza nie pakai apa-apa pun memang maintain cun. Gambar Siti Nurhaliza di Malam Puisi Utusan nie memang marvelous. Takderlah nampak Siti pakai make up tebal sangat, tapi kecunnan dia tetap terserlah.

Mungkin sebab tue ramai photographer-photographer suka bila Siti ada event. Gambar yang diambik nampak cantik jer jadinya. Photogenic la kiranya si Siti Nurhaliza nie.

Lagi gambar terbaru Siti Nurhaliza di Malam Puisi Utusan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami hari tue ada plan nak pergi tengok konsert Siti Nurhaliza di Istana Budaya 26 sampai 28 Jun nie, tapi tengok-tengok balik harga tiket yang tinggal semua yang RM300 punya. Takperlah, lain kali jerlah kot pergi. Tapi kalau Siti nak sponsor kami di BeautifulNara nie apa salahnya kan? Hehehe.

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

Baca Yang Ini Pulak:-

142 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Malam Puisi Utusan

  1. badboy says:

    npe tak leh komen

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      baju macam ckalop langsir…tambahan perisa plakk kopiah kat kepala….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • Zaza Muhammad says:

        buruk aaa pesen tudung ni ngan dia sbb dahi dia jendul…org penang kate kepala donga…tol ke…aku plak main blasah je…jgn mare erk org pinang…che org trg try ckp penang laks. kang cantik klu dia pakai yg ala2 nurfarahin tu ke….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • ain says:

          haaa ni dia org kedah yg nk mrh
          kepala dongga btoi la..
          xpa dia tetap cun melecun]
          mcm2 pesen cik ct ni pkai slendang
          ko lyn ja la

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • xyanniax says:

      kat dada siti tu mcm scarlet langsir kat umah aku jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Penari Poco2 says:

        aku benci kat org yg hipokrit!!!
        pakai tudung ikut suka ati jer…
        kejap pesen tue…kejap pesen nie…
        nampak sgt cam x iklas…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • Kucing JB says:

          Setuju sgt2. Kita ni wajib pkai 2dung sebab nk tutup bhgn TUUUUUT kita biar jgn ada lelaki tgk smpi ghairah. Tpi dia pkai 2dung ikut sukati dia. Nampak jgk TUUUUT dia. Lagi lah kecur air liur org lelaki tgk.. Lagi2 c misai tebal..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. badboy says:

    eh dah boleh..
    erm kali ni tutup ckit la si ct ni pkai tudung…tp masih nampak leher..
    tp tak pe
    plahan2
    lama2 nnt tutup abis la.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Tang baju ok dah tpi tang tudung tu masih nampak urat rambut..kot ct ni masa nyanyi ja tutup..tpi time len nampak jambul…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kucing JB says:

      Amboi badboy main xpe2 plak bab hukum ni. Wajiblah mana bole xpe2.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ravenvia90 says:

        Sakit mata tgok cara dia nie bertudung….X tauk biler blh tgok dia mantain bertudung,asyik ubah2 jer.. sat dedah tue..sat dedah nie…huhuhuhuhu……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. badboy says:

    peliknya mana dia beli kain tudung tu haaa
    aku tak penah nampak pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • trAnsForMers says:

      kat blakangu mah aku bnyk hehe……..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      tue bkn tdung la…tapi shawl…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        eclipse…baru kuar nampak…sebok ke??????….

        aku ingat raya tahun ni baru nak pakai fesyen macam tu…kau org kutuk pun..kutuklah…aku mmg suka berfesyen…

        cantik ape!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. badboy says:

    tah…cuba pakai tudung cam kak su kan kan kan kan kk su..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Ish..tak hingin Kak Su…ct ni cam jdi mangsa tudung sdri..Cba pakai elok2 sket..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        badboy maksud lain lar kak su…
        tu lar curi tulang sgt dlm sekolah…
        hahahahah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. badboy says:

    kau nak kata la daun pisang transfomer?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsForMers says:

      ko mmg pndai….tp klau nk guna kena layurkn daun 2 dulu biar lmbut bru blh dbntuk…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        x sempat lembut, terus terbelah banyak…
        wakakakaka………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aries_april says:

    cntk ct…
    insylh…
    1hri aries lak cam ni…
    klau leh nk cam kak su la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. jerneh says:

    yg pasti ditutup semua alat sulit… hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Eh ko jangan jerneh..ada gak tutup tpi dgn kain jarang..hah..haha..nampak gak sket..

      Ish..tak sensor kan…Kak Su ckp ni..sori..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    e2 sdh psti jerneh…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. jerneh says:

    aq agak ler.. ct ni ka tutup sume.
    tp bila nak nyanyi dia serba salah..
    sbb mcm x kena sj bertudung nyanyi..
    elok la kawu berenti sj nyanyi ct oi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      tak ar…bukak sikit2 tu penting..PENGUDARAAN

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        lubang hidung dah terbuka tuk pengudaraan dah cukup…
        xyah bukak lain2…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Zaza Muhammad says:

    yg klakanye ade aaa satu blog terperasan satu menda…besok nye front page paper utusan… ayat asal dia ‘Umno mahu SPRM ambil tindakan bagi bersihkan imej parti – Tengku Adnan – Dakwa dua datuk’… kebetulan plak dia tunjuk gmbr Datuk A Samad Said ngan Datuk Siti… pastu dia padamkan jadi ayat ‘mahu ambil tindakan bg bersihkan imej – dakwa dua datuk… x psl2 article tu tetiba jadi sindiran kpd datuk Siti ngan Datuk A Samad Said sbb gmbr 2 selebriti ni betul2 bwh tajuk tu…mmg kebetulan tp kekdg klaka le plak….jgn mare ye Datuk…usik2 je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      semalam kak zaza, aku tgk smthing..ko ada YM tak…aku nak cakap kat sini..tp aku tkt plak..kang kena penjara ISA plak..pasal VVIP negara kita ar..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        ade…. sesapa yg berkenaan je silalah add hehheh… tp perkenalkan diri anda tau. klu x bo layan… id aku ewiezz

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          macamana tuuu??kat mana weh nak add tu..tak reti ar kak zaza…dah try tp tak berjaya..try kak zaza add aku DelimaSaraa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          berjaya dah…coh akak tgk YM

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    usik kak zaza

    jgn tk usk…
    aries nk join skli…
    syok jga ddk gyng kaki cam ni…
    xyah fkir nk krja…
    problem pn xda.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      lor…x keje ke? kate nk start keje baru kay klang? x jadi ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        dia rindukan kiter semua..wakakaka…btl tak aries???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          a’ah.. klu ol kat nara ni tgh tensen pun leh heppi hehehe… aku ni demam ooo. dok bersin je dr pg tadi. bese2 pepagi je sbb resdung huhuhu…. lusa plak nk g meeting kat HQ…waaaaa….x larat aaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        elok la AA kawin cpt..
        ZM, AA ni nak kawin sgt2
        tu pasal malas keja.. x saba nak jage somi
        muahaha :-p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          tak per kalau dapat suami baik…coh kalau dapat macam setan tambah hantu…uh uh uh, merana zahir dan batin…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          tu aaa yg cian kan kan kan…tp aries jgn bimbang, insyaallh kitaorg reramai doakan ur hasben to be tu baik, bertanggungjwb, komited etc….amin

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          lagi satu ZM tertinggal
          cukup tenaga luar dalam.. hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          itu yang pasti…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    rndu mmg rndu…
    1 hri jer krja…
    then blah cam tu ja..
    hri ni dh tk p…
    skrng ada kat summit…
    rnda ngan kawan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      ko ni kan aries…takleh cam gitu..kerja tu banyak dugaan..kena kuat semangat..first day memang rasa cam nak gila..pastu ok larr

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        BETUL3
        kawu tgk indon punya mau kerja
        sampe berenang x cukup laut.. huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • glory...glory man utd says:

      salam
      hai aries………..
      sihat ke???\
      dah lunch belum nie??
      tak keje ke??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aries_april says:

    bnyk la jerneh…
    pe hal kawen awl2x?

    aries skrng tngah tnggu transformer….
    dia kta nk ngorat aries…

    kak zaza…
    nnti aries add k?
    dh dpt…
    nk join ngan sara skli…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    ya sara…
    yg ada ni pn tkut jga..
    kot ank pontianak…
    SERAM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. rezab says:

    saya dah tak minat CT skang ni, tapi still nampak dia macam cunnn jugak…eee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      aku lg lar x minat selepas dier kawin ngan datuk misai tue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. glory...glory man utd says:

    salam
    hai aries…………
    sihat ke???
    kat mana nie???
    dah mkn,rindu lerrr
    hehehehehe…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    hai glory…
    dh mkan..
    KFC lgi….

    indon 2 lain..
    aries mlyu…
    tpi mmg truk la cmpny 2…
    kan hr 2 aries dh ckap…
    gji nya ciput ja…
    tpi krja mngalhkan PM dh…
    rsnya aries dh jd MD kat cmpny ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jerneh says:

      wooo.. sadeynye AA time tuh kan..
      turut sama simpati.. nak nagis gak la..
      huaaaaaaaaaaaa!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      see aries..ramainye yg prasan ‘kehilangan’ aries..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        of kos lar ‘kehilangan’ pasal nie dah bulan june dah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    aries skrng kak summit…
    hang out wit my friend…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    kak zaza…
    aries dh add…
    nape x approve g?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    x glory..
    dh resign…
    ingt nk blik kg ja this weekend…

    sara kasi le…
    aries add jab g…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      DelimaSaraa

      cepat add ..aku tgh bergosip ngan kak zaza ni..dia siap nak smackdown aku lg..kureng asambetul kak zaza tuuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        wei..korang wat ape ni?..ada komplot ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          hehhe… kiteorg smbg gossip plak lam YM eheheh..kak su klu online YM add le skali… tu atas ID

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • glory...glory man utd says:

      aries nak keje tak???
      kat tempat sy ade kosong
      nak guna org lagi nie

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    biasa la kak zaza…
    orng femes…
    cam ni la…
    CT pn klh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    dh dpt…
    thanks kak zaza.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Zaza Muhammad says:

    ok geng,,,adios…nk smbg translation nih… ‘makan’ ram tol aa buke byk2 page… kena upgrade nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      apa yang korang add2 ni…aku tak pahamlah…aku nak add jugak…ajarkan aku…tolong…tolong…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        Yahoo Messenger lor jed oi…ko ada YM ker??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko add aku yer..aku nak kemaskan surat jap..nanti posmen2 nak ambik nak gi hantar..tak siap plakkk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          oooo…itu ke bendanya….aku ada yahoo email tapi tak digunakankan…yang aku pakai ni ni streamyx email…

          takpelah…korang jalan dululah…lain2 kali aku ikut…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kuntilanak says:

    pelik betulla gaya die ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aries_april says:

    add YM la kak jed…
    klau kak jed confirm bt aries adk ipar..
    leh la join.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      aries,

      kau kan dah ada bf..tak baik menduakan dia…jangan mas kau gaduh kau ingat org lain…besok kau dah baik kau tak pandang org lain….

      10 x aku nak buat kau adik ipar niiii…

      nanti merana adik aku lak…

      kalau kau nak gak…..pegi cari dia kat Bandar Baru Salak Tinggi : namanya : Afarizal bin Abdul Manap
      kau mesti tahu tempat tu kan…naik bas pegi banting…pastu ambik bas pegi nilai…nanti berenti la kat BBST

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. jerneh says:

    add aq skli.. kalu x leh skli 2 3 kali pun ok gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    ksi la…
    nnt aries add kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. aries_april says:

    aries tk thu glory krja pa…
    klau ngan transformer x per,,,
    kmia sma krja.
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • glory...glory man utd says:

      glory keje pejabat aje
      kerani je,biasa2 aje.
      add la glory sekali ek.
      nanti leh ym aje

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsForMers says:

      Hai AA… lama x jmpa gi mana ghindu ar kat snyuman mnis AA…..lalu jap jerk ni pas ni nk gi wat kije kang ngamok lak boss….ptg karang smbung erk……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. eclipse says:

    e…..ct la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aries_april says:

    lwak ja kak jed…
    stiahnya yg 1…
    sslu ingt psan kak jed…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      ha…tau pun ekau..kan den dah koba an..biar susah dulu…sonang komudian…

      cam tu lah budak baik….

      jumpo kojap lai lah..den nak terkucir jap…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. jed hijau says:

    apo pasal sumo2 ee sonyap jo …

    macam malekat lalu lak…takpolah..den kuar dulu lah..apo2 pun den minta maap yo..kekalau ado kato2 den yang tak sodap didongar …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aries_april says:

    thanks transformer….
    :-)

    aries ni krja cleaner jer glory…
    bkan cam korang…
    krja pngkat2x…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aries_april says:

    ksi ler glory…
    nnt aries add..
    skrng tngah ym ngan kak zaza n sara…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. eclipse says:

    comel gak ct ney…ade peningkatan…hopefully pki la tdg litup pas ney…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. aries_april says:

    hai kwan ku…
    rnd kat eclipse …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. aries_april says:

    :-)
    hahaha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. conan says:

    ha3… ak rse ruangan ni dh mcm YM la…
    x pyh add pon dh bleh smbg…
    nway,kak ct ttp maintain cun wlaupun bertudung!… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. nunu says:

    secare jujur r en,,,perempuan islam lebih ayu pki tudung tutup leher,,mmg r leher ct tu cantek panjg….putih,,,…. tp ade creye nk pki tudung agar leher ct tu nmpk lebih cantek,
    klu pk2 blek..ct ni dpt dose sme je..dgn owg yg x pki tudung..klu dh nmpk leher tu…
    ape r…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. nunu says:

    dato’ ct…oh ct !! dh de baby ke blum,,,,
    nti dh de baby…mst comel… n bertmbh2lh rezeki dato’ct

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      naper xnak buat bayi tabung uji???
      kan ramai dah bjaya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rozy says:

        aah…buat mcm penyanyi inul..
        dia buat bayi tabung dah ada rezeki Allah bagi dpt anak..hello poco2…!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ain says:

    best nya hmpa dokv mngutuk!
    aku br nk aktif blk ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. auroradiana says:

    yang penting….cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. onda onda says:

    dato ct ni xmau mengandung ke? lama dah kawin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      saper xnak mengandung???
      dulu dier pnh ckp nak anak ramai dan cpt2 mengandung…
      dah xder rezeki…
      org sekpg dier dulu pnh bgtau kat aku, makbpk dier masa tue xnak ct kawen ngan datuk k sbb dah tua dan ada anak….time tue krisis umahtangga datuk misai tgh hangat…
      tp ct ttp nk kat misai datuk tue jgk…makbpk xboleh nak buat aper dah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. prisilla says:

    yang penting, kali ni dia dah betul2 tutup aurat :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      aurat leher masih kelihatan…
      blm betul2 namanyer tue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Gosip Hangat says:

    comelnya siti.. aku suka siti.. manja dan cute

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Akak says:

    cun tu mmg cun tp pkai tudung elok2 yer siti….spy x mberatkan bahu suami menanggung dosa isteri yg x mnutup aurat dgn smpurna….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • putput says:

      dah x der pesen lain ker…lately ni siti punyer dressing teruk….sian kat dia…mangsa fesyen yang x tentu arah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. wife giler2 says:

    Terfikir gak nak booking anak Ct itupun kalau pompuan la…nak buat jadi menantu :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. mokcik says:

    ala comeinya CT..kan ayu gitu..takde tudung nampak teling..tahniah CT..heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. tiada nama says:

    haa. pandai pun pakai tutup sume rambut tu.
    ni tinggal bab leher tu je nak bagi tutup habis.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. rezab says:

    CT comey, tapi…kalu da dpt anak satg mmg gemuk cam saerah r…gerenti…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. boxer hugo bosss says:

    hahaha..mmg lar..sbb bdn die ikot gen mak die ar..xleh nk wat ape daa..hahaa…bab ct kawen ngn dato k makbpak die xstju mmg sume tau kot..aku pun tau sbb kak ipar aku sekmpung ngn die…time ayh die mnggal kan die kate die nyesal sgt tp die xmntion nyesal ape..phm sndri la..die xsmpat nk mntak maaf kat ayh die n restu sepenuh nyer dri ayh die…mmg restu tue pnting dlm hbgn bercnta @ kawen..mgkin juge sbb die still xpregnant till now..allah tue Esa..myb blsn tok die n myb dato K not de rite husband mean to be with siti..sume nyer de hikmah nape die xprgnant lg..aku da cam ustazah baiyah siot..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Borneo outlaws says:

    jan jeleous ngan ct
    dia mmg cun melecun..
    cri la kebaikan dia..jan tgk kelmahan org

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. ape2 aje says:

    entah bila leher tu nk ditutup..
    cun pn x guna kalu menempah api neraka..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. hermosa5790 says:

    isssshhhh…fesyen apa ni? buruk bebenor. she’s like a walking curtain.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. ibu kunyit says:

    hahahhha!!! macam kelambu nenek aku yang disidai kat luar tu… mengerbang bila ditiup sang bayu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. ctcun85 says:

    emmmmm….blh la…….kn la ngan siti pakai fesyen cam 2…dah org kasi melaram ja la….2 pun tutup jg..xda la terdedahkan…xbaik tau kutuk siti…ni la org skrg…yg seksi puji yg tutup kutuk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. hijazkasturi says:

    ape lah dia ni. kalau org seksi, aku terima dia tu seksi dan masul neraka. kalau ini, dah lah ikon, ko jd contoh org lain yg pakai tdung molek2 utk bukak sane sini. SITI, sorry to say this…kau mempersendakan pakaian agama islam….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. marjan says:

    setakat baca puisi orang punya tak payah la buat semak pentas je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. marjan says:

    tengok artist baca sajak tak ubah macam burung tiong main sedap sebut je dia paham ke apa yang dia baca

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Z says:

    apa2 je la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. strange89_zaty says:

    siti tetap cun!!!!! i like u:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. U.S. government President Barack Obama and other Western leaders could keep to push for peaceable change when possible , Rubin told. But dictators in the area have been spooked by the lot of Mubarak .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0