Written by AbangNara | June 16th, 2009

siti nurhaliza terbaru

Siti Nurhaliza nie pakai apa-apa pun memang maintain cun. Gambar Siti Nurhaliza di Malam Puisi Utusan nie memang marvelous. Takderlah nampak Siti pakai make up tebal sangat, tapi kecunnan dia tetap terserlah.

Mungkin sebab tue ramai photographer-photographer suka bila Siti ada event. Gambar yang diambik nampak cantik jer jadinya. Photogenic la kiranya si Siti Nurhaliza nie.

Lagi gambar terbaru Siti Nurhaliza di Malam Puisi Utusan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami hari tue ada plan nak pergi tengok konsert Siti Nurhaliza di Istana Budaya 26 sampai 28 Jun nie, tapi tengok-tengok balik harga tiket yang tinggal semua yang RM300 punya. Takperlah, lain kali jerlah kot pergi. Tapi kalau Siti nak sponsor kami di BeautifulNara nie apa salahnya kan? Hehehe.

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

142 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Malam Puisi Utusan

  1. badboy says:

    npe tak leh komen

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      baju macam ckalop langsir…tambahan perisa plakk kopiah kat kepala….

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        buruk aaa pesen tudung ni ngan dia sbb dahi dia jendul…org penang kate kepala donga…tol ke…aku plak main blasah je…jgn mare erk org pinang…che org trg try ckp penang laks. kang cantik klu dia pakai yg ala2 nurfarahin tu ke….

        0
        0
        • ain says:

          haaa ni dia org kedah yg nk mrh
          kepala dongga btoi la..
          xpa dia tetap cun melecun]
          mcm2 pesen cik ct ni pkai slendang
          ko lyn ja la

          0
          0
    • xyanniax says:

      kat dada siti tu mcm scarlet langsir kat umah aku jer

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aku benci kat org yg hipokrit!!!
        pakai tudung ikut suka ati jer…
        kejap pesen tue…kejap pesen nie…
        nampak sgt cam x iklas…

        0
        0
        • Kucing JB says:

          Setuju sgt2. Kita ni wajib pkai 2dung sebab nk tutup bhgn TUUUUUT kita biar jgn ada lelaki tgk smpi ghairah. Tpi dia pkai 2dung ikut sukati dia. Nampak jgk TUUUUT dia. Lagi lah kecur air liur org lelaki tgk.. Lagi2 c misai tebal..

          0
          0
  2. badboy says:

    eh dah boleh..
    erm kali ni tutup ckit la si ct ni pkai tudung…tp masih nampak leher..
    tp tak pe
    plahan2
    lama2 nnt tutup abis la.

    0
    0
    • Kak Su says:

      Tang baju ok dah tpi tang tudung tu masih nampak urat rambut..kot ct ni masa nyanyi ja tutup..tpi time len nampak jambul…

      0
      0
    • Kucing JB says:

      Amboi badboy main xpe2 plak bab hukum ni. Wajiblah mana bole xpe2.

      0
      0
      • Ravenvia90 says:

        Sakit mata tgok cara dia nie bertudung….X tauk biler blh tgok dia mantain bertudung,asyik ubah2 jer.. sat dedah tue..sat dedah nie…huhuhuhuhu……

        0
        0
  3. badboy says:

    peliknya mana dia beli kain tudung tu haaa
    aku tak penah nampak pun

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      kat blakangu mah aku bnyk hehe……..

      0
      0
    • eclipse says:

      tue bkn tdung la…tapi shawl…

      0
      0
      • jed hijau says:

        eclipse…baru kuar nampak…sebok ke??????….

        aku ingat raya tahun ni baru nak pakai fesyen macam tu…kau org kutuk pun..kutuklah…aku mmg suka berfesyen…

        cantik ape!!!!!!

        0
        0
  4. badboy says:

    tah…cuba pakai tudung cam kak su kan kan kan kan kk su..

    0
    0
    • Kak Su says:

      Ish..tak hingin Kak Su…ct ni cam jdi mangsa tudung sdri..Cba pakai elok2 sket..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        badboy maksud lain lar kak su…
        tu lar curi tulang sgt dlm sekolah…
        hahahahah…

        0
        0
  5. badboy says:

    kau nak kata la daun pisang transfomer?

    0
    0
  6. aries_april says:

    cntk ct…
    insylh…
    1hri aries lak cam ni…
    klau leh nk cam kak su la…

    0
    0
  7. jerneh says:

    yg pasti ditutup semua alat sulit… hahaha

    0
    0
    • Kak Su says:

      Eh ko jangan jerneh..ada gak tutup tpi dgn kain jarang..hah..haha..nampak gak sket..

      Ish..tak sensor kan…Kak Su ckp ni..sori..

      0
      0
  8. aries_april says:

    e2 sdh psti jerneh…
    :-)

    0
    0
  9. jerneh says:

    aq agak ler.. ct ni ka tutup sume.
    tp bila nak nyanyi dia serba salah..
    sbb mcm x kena sj bertudung nyanyi..
    elok la kawu berenti sj nyanyi ct oi..

    0
    0
  10. Zaza Muhammad says:

    yg klakanye ade aaa satu blog terperasan satu menda…besok nye front page paper utusan… ayat asal dia ‘Umno mahu SPRM ambil tindakan bagi bersihkan imej parti – Tengku Adnan – Dakwa dua datuk’… kebetulan plak dia tunjuk gmbr Datuk A Samad Said ngan Datuk Siti… pastu dia padamkan jadi ayat ‘mahu ambil tindakan bg bersihkan imej – dakwa dua datuk… x psl2 article tu tetiba jadi sindiran kpd datuk Siti ngan Datuk A Samad Said sbb gmbr 2 selebriti ni betul2 bwh tajuk tu…mmg kebetulan tp kekdg klaka le plak….jgn mare ye Datuk…usik2 je

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      semalam kak zaza, aku tgk smthing..ko ada YM tak…aku nak cakap kat sini..tp aku tkt plak..kang kena penjara ISA plak..pasal VVIP negara kita ar..

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        ade…. sesapa yg berkenaan je silalah add hehheh… tp perkenalkan diri anda tau. klu x bo layan… id aku ewiezz

        0
        0
  11. aries_april says:

    usik kak zaza

    jgn tk usk…
    aries nk join skli…
    syok jga ddk gyng kaki cam ni…
    xyah fkir nk krja…
    problem pn xda.

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      lor…x keje ke? kate nk start keje baru kay klang? x jadi ke?

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        dia rindukan kiter semua..wakakaka…btl tak aries???

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          a’ah.. klu ol kat nara ni tgh tensen pun leh heppi hehehe… aku ni demam ooo. dok bersin je dr pg tadi. bese2 pepagi je sbb resdung huhuhu…. lusa plak nk g meeting kat HQ…waaaaa….x larat aaa

          0
          0
      • jerneh says:

        elok la AA kawin cpt..
        ZM, AA ni nak kawin sgt2
        tu pasal malas keja.. x saba nak jage somi
        muahaha :-p

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          tak per kalau dapat suami baik…coh kalau dapat macam setan tambah hantu…uh uh uh, merana zahir dan batin…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          tu aaa yg cian kan kan kan…tp aries jgn bimbang, insyaallh kitaorg reramai doakan ur hasben to be tu baik, bertanggungjwb, komited etc….amin

          0
          0
        • jerneh says:

          lagi satu ZM tertinggal
          cukup tenaga luar dalam.. hahaha

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          itu yang pasti…..

          0
          0
  12. aries_april says:

    rndu mmg rndu…
    1 hri jer krja…
    then blah cam tu ja..
    hri ni dh tk p…
    skrng ada kat summit…
    rnda ngan kawan….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko ni kan aries…takleh cam gitu..kerja tu banyak dugaan..kena kuat semangat..first day memang rasa cam nak gila..pastu ok larr

      0
      0
    • glory...glory man utd says:

      salam
      hai aries………..
      sihat ke???\
      dah lunch belum nie??
      tak keje ke??

      0
      0
  13. aries_april says:

    bnyk la jerneh…
    pe hal kawen awl2x?

    aries skrng tngah tnggu transformer….
    dia kta nk ngorat aries…

    kak zaza…
    nnti aries add k?
    dh dpt…
    nk join ngan sara skli…

    0
    0
  14. aries_april says:

    ya sara…
    yg ada ni pn tkut jga..
    kot ank pontianak…
    SERAM

    0
    0
  15. rezab says:

    saya dah tak minat CT skang ni, tapi still nampak dia macam cunnn jugak…eee

    0
    0
  16. glory...glory man utd says:

    salam
    hai aries…………
    sihat ke???
    kat mana nie???
    dah mkn,rindu lerrr
    hehehehehe…………

    0
    0
  17. aries_april says:

    hai glory…
    dh mkan..
    KFC lgi….

    indon 2 lain..
    aries mlyu…
    tpi mmg truk la cmpny 2…
    kan hr 2 aries dh ckap…
    gji nya ciput ja…
    tpi krja mngalhkan PM dh…
    rsnya aries dh jd MD kat cmpny ni…

    0
    0
  18. aries_april says:

    aries skrng kak summit…
    hang out wit my friend…

    0
    0
  19. aries_april says:

    kak zaza…
    aries dh add…
    nape x approve g?

    0
    0
  20. aries_april says:

    x glory..
    dh resign…
    ingt nk blik kg ja this weekend…

    sara kasi le…
    aries add jab g…

    0
    0
  21. aries_april says:

    biasa la kak zaza…
    orng femes…
    cam ni la…
    CT pn klh

    0
    0
  22. aries_april says:

    dh dpt…
    thanks kak zaza.

    0
    0
  23. Zaza Muhammad says:

    ok geng,,,adios…nk smbg translation nih… ‘makan’ ram tol aa buke byk2 page… kena upgrade nih

    0
    0
    • jed hijau says:

      apa yang korang add2 ni…aku tak pahamlah…aku nak add jugak…ajarkan aku…tolong…tolong…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        Yahoo Messenger lor jed oi…ko ada YM ker??

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          ko add aku yer..aku nak kemaskan surat jap..nanti posmen2 nak ambik nak gi hantar..tak siap plakkk

          0
          0
        • jed hijau says:

          oooo…itu ke bendanya….aku ada yahoo email tapi tak digunakankan…yang aku pakai ni ni streamyx email…

          takpelah…korang jalan dululah…lain2 kali aku ikut…

          0
          0
  24. kuntilanak says:

    pelik betulla gaya die ni

    0
    0
  25. aries_april says:

    add YM la kak jed…
    klau kak jed confirm bt aries adk ipar..
    leh la join.

    0
    0
    • jed hijau says:

      aries,

      kau kan dah ada bf..tak baik menduakan dia…jangan mas kau gaduh kau ingat org lain…besok kau dah baik kau tak pandang org lain….

      10 x aku nak buat kau adik ipar niiii…

      nanti merana adik aku lak…

      kalau kau nak gak…..pegi cari dia kat Bandar Baru Salak Tinggi : namanya : Afarizal bin Abdul Manap
      kau mesti tahu tempat tu kan…naik bas pegi banting…pastu ambik bas pegi nilai…nanti berenti la kat BBST

      0
      0
  26. jerneh says:

    add aq skli.. kalu x leh skli 2 3 kali pun ok gak..

    0
    0
  27. aries_april says:

    ksi la…
    nnt aries add kan…

    0
    0
  28. aries_april says:

    aries tk thu glory krja pa…
    klau ngan transformer x per,,,
    kmia sma krja.
    :-)

    0
    0
    • glory...glory man utd says:

      glory keje pejabat aje
      kerani je,biasa2 aje.
      add la glory sekali ek.
      nanti leh ym aje

      0
      0
    • trAnsForMers says:

      Hai AA… lama x jmpa gi mana ghindu ar kat snyuman mnis AA…..lalu jap jerk ni pas ni nk gi wat kije kang ngamok lak boss….ptg karang smbung erk……

      0
      0
  29. eclipse says:

    e…..ct la….

    0
    0
  30. aries_april says:

    lwak ja kak jed…
    stiahnya yg 1…
    sslu ingt psan kak jed…
    :-)

    0
    0
    • jed hijau says:

      ha…tau pun ekau..kan den dah koba an..biar susah dulu…sonang komudian…

      cam tu lah budak baik….

      jumpo kojap lai lah..den nak terkucir jap…

      0
      0
  31. jed hijau says:

    apo pasal sumo2 ee sonyap jo …

    macam malekat lalu lak…takpolah..den kuar dulu lah..apo2 pun den minta maap yo..kekalau ado kato2 den yang tak sodap didongar …

    0
    0
  32. aries_april says:

    thanks transformer….
    :-)

    aries ni krja cleaner jer glory…
    bkan cam korang…
    krja pngkat2x…

    0
    0
  33. aries_april says:

    ksi ler glory…
    nnt aries add..
    skrng tngah ym ngan kak zaza n sara…

    0
    0
  34. eclipse says:

    comel gak ct ney…ade peningkatan…hopefully pki la tdg litup pas ney…

    0
    0
  35. aries_april says:

    hai kwan ku…
    rnd kat eclipse …

    0
    0
  36. aries_april says:

    :-)
    hahaha….

    0
    0
  37. conan says:

    ha3… ak rse ruangan ni dh mcm YM la…
    x pyh add pon dh bleh smbg…
    nway,kak ct ttp maintain cun wlaupun bertudung!… :)

    0
    0
  38. nunu says:

    secare jujur r en,,,perempuan islam lebih ayu pki tudung tutup leher,,mmg r leher ct tu cantek panjg….putih,,,…. tp ade creye nk pki tudung agar leher ct tu nmpk lebih cantek,
    klu pk2 blek..ct ni dpt dose sme je..dgn owg yg x pki tudung..klu dh nmpk leher tu…
    ape r…

    0
    0
  39. nunu says:

    dato’ ct…oh ct !! dh de baby ke blum,,,,
    nti dh de baby…mst comel… n bertmbh2lh rezeki dato’ct

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      naper xnak buat bayi tabung uji???
      kan ramai dah bjaya…

      0
      0
      • rozy says:

        aah…buat mcm penyanyi inul..
        dia buat bayi tabung dah ada rezeki Allah bagi dpt anak..hello poco2…!!

        0
        0
  40. ain says:

    best nya hmpa dokv mngutuk!
    aku br nk aktif blk ni

    0
    0
  41. auroradiana says:

    yang penting….cun

    0
    0
  42. onda onda says:

    dato ct ni xmau mengandung ke? lama dah kawin..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      saper xnak mengandung???
      dulu dier pnh ckp nak anak ramai dan cpt2 mengandung…
      dah xder rezeki…
      org sekpg dier dulu pnh bgtau kat aku, makbpk dier masa tue xnak ct kawen ngan datuk k sbb dah tua dan ada anak….time tue krisis umahtangga datuk misai tgh hangat…
      tp ct ttp nk kat misai datuk tue jgk…makbpk xboleh nak buat aper dah…

      0
      0
  43. prisilla says:

    yang penting, kali ni dia dah betul2 tutup aurat :)

    0
    0
  44. Gosip Hangat says:

    comelnya siti.. aku suka siti.. manja dan cute

    0
    0
  45. Akak says:

    cun tu mmg cun tp pkai tudung elok2 yer siti….spy x mberatkan bahu suami menanggung dosa isteri yg x mnutup aurat dgn smpurna….

    0
    0
    • putput says:

      dah x der pesen lain ker…lately ni siti punyer dressing teruk….sian kat dia…mangsa fesyen yang x tentu arah…

      0
      0
  46. wife giler2 says:

    Terfikir gak nak booking anak Ct itupun kalau pompuan la…nak buat jadi menantu :)

    0
    0
  47. mokcik says:

    ala comeinya CT..kan ayu gitu..takde tudung nampak teling..tahniah CT..heheh

    0
    0
  48. tiada nama says:

    haa. pandai pun pakai tutup sume rambut tu.
    ni tinggal bab leher tu je nak bagi tutup habis.

    0
    0
  49. rezab says:

    CT comey, tapi…kalu da dpt anak satg mmg gemuk cam saerah r…gerenti…

    0
    0
  50. boxer hugo bosss says:

    hahaha..mmg lar..sbb bdn die ikot gen mak die ar..xleh nk wat ape daa..hahaa…bab ct kawen ngn dato k makbpak die xstju mmg sume tau kot..aku pun tau sbb kak ipar aku sekmpung ngn die…time ayh die mnggal kan die kate die nyesal sgt tp die xmntion nyesal ape..phm sndri la..die xsmpat nk mntak maaf kat ayh die n restu sepenuh nyer dri ayh die…mmg restu tue pnting dlm hbgn bercnta @ kawen..mgkin juge sbb die still xpregnant till now..allah tue Esa..myb blsn tok die n myb dato K not de rite husband mean to be with siti..sume nyer de hikmah nape die xprgnant lg..aku da cam ustazah baiyah siot..haha

    0
    0
  51. Borneo outlaws says:

    jan jeleous ngan ct
    dia mmg cun melecun..
    cri la kebaikan dia..jan tgk kelmahan org

    0
    0
  52. ape2 aje says:

    entah bila leher tu nk ditutup..
    cun pn x guna kalu menempah api neraka..

    0
    0
  53. hermosa5790 says:

    isssshhhh…fesyen apa ni? buruk bebenor. she’s like a walking curtain.

    0
    0
  54. ibu kunyit says:

    hahahhha!!! macam kelambu nenek aku yang disidai kat luar tu… mengerbang bila ditiup sang bayu.

    0
    0
  55. ctcun85 says:

    emmmmm….blh la…….kn la ngan siti pakai fesyen cam 2…dah org kasi melaram ja la….2 pun tutup jg..xda la terdedahkan…xbaik tau kutuk siti…ni la org skrg…yg seksi puji yg tutup kutuk..

    0
    0
  56. hijazkasturi says:

    ape lah dia ni. kalau org seksi, aku terima dia tu seksi dan masul neraka. kalau ini, dah lah ikon, ko jd contoh org lain yg pakai tdung molek2 utk bukak sane sini. SITI, sorry to say this…kau mempersendakan pakaian agama islam….

    0
    0
  57. marjan says:

    setakat baca puisi orang punya tak payah la buat semak pentas je

    0
    0
  58. marjan says:

    tengok artist baca sajak tak ubah macam burung tiong main sedap sebut je dia paham ke apa yang dia baca

    0
    0
  59. Z says:

    apa2 je la

    0
    0
  60. strange89_zaty says:

    siti tetap cun!!!!! i like u:)

    0
    0
  61. U.S. government President Barack Obama and other Western leaders could keep to push for peaceable change when possible , Rubin told. But dictators in the area have been spooked by the lot of Mubarak .

    0
    0