Written by AbangNara | November 16th, 2009

siti nurhaliza

Ingat lagi gambar-gambar artis kat Malaysia International Fashion Week(MIFW) yang kitorang kongsikan baru-baru ni? Rupa-rupanya Dato’ Siti Nurhaliza pun ada gak kat sana. Siap jadi model lagi. Rasanya untuk koleksi baju Riezman. Tak sangka Dato’ Siti dah naik setaraf lagi dengan berjaya buat catwalk macam model-model professional. Tahniah~~

Lagi 18 gambar Dato’ Siti Nurhaliza di MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

149 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Malaysia International Fashion Week

  1. [email protected] says:

    rambut x tahan 2

    0
    0
  2. mawy says:

    pelik sungguh pesen ‘tudung’ Tok Ti nie..

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku pun xtau tudung ke ape…

      kener UZTAZ dulu…

      0
      0
    • aliffarah says:

      apalah mknenye pakai tdung tp nmpk rmbut..
      baek xyah pakai terus..
      same je maa..

      0
      0
      • aries_april says:

        ini 100% aries skong…
        x gya orng blik umrah pn….
        mkin mnjadi pesen tdung dia….

        0
        0
        • Hassan Deekun says:

          boikot ajo

          0
          0
        • rezab says:

          baju biru paling sekso…nampak suar ketat “tight” kat dalam tu…macam x pakai baju daaa…peha besau gak…dulu aku minat CT, skang hampess…yg penting aku nak bgtau…aku benci dan geli ngan dato K….

          0
          0
        • rezab says:

          Ct, sejak ko kawen ngan dato K…makin sesat aku nampak..bukan ke suami patot jd pembimbing..

          0
          0
  3. aku ler says:

    busan ah ct nih. x pandai nak posing ker. asik posing cekak pinggang jer. budak tadika pun pandai.

    0
    0
    • [email protected] says:

      habis 2 ko nak dia buat mcm kak nita ker…

      jalan mcm ular

      0
      0
    • aku ler says:

      Dia dulu 1 skolah ngn kakak ipar aku. Kelakar gile gmbr dia masa skolah dulu. Siap pakai tudung lg, tp selebet gile ah. Lengan baju lak dia lipat sampai kat siku. Kah kah kah

      0
      0
  4. mafia says:

    tu tudung ke? mcm pakai sanggul je

    0
    0
  5. aries_april says:

    XMCM ORNG BRTDUNG LGSG….

    0
    0
    • sahroon says:

      btol2x…….baek x yah pakai tudung….lbh krg jer…..

      0
      0
      • aries_april says:

        mmg la brtdung tu tntutan agma…
        tp klau x nk pkai…xyah pkai…
        ni pkai stkt ttp snggul tu…xyah la….
        enth2x dpn ank2x @ fmly side laki dia…
        tnggl trus pa….

        0
        0
        • mutiara says:

          ct nurhalizakan hipokrit orngnye… nmpk cm baik..tp pe ajrn dia kat org umum yg kononnye minat giler kat dia…memang smua dh tersesat cm ct gak… lau x nak pakai tdg x yah nak hipokrit.. dh pegi hj, dh pegi umrah berkali2 tp msh x dpt hidayah Allah.. subhanallah…pe nak jd agknye..pakai tdg cm pakai topi..pakai bj ketat ikut body…mmg x leh jd ikon lgsung

          0
          0
  6. aries_april says:

    lpa lak..salam n gd mrng smua…
    have a nice day….

    0
    0
    • mawy says:

      w’salam aries…..aku dah ucap salam tadi tapi kat umah sebelah..umah baru nih pun aku nak wish jugakla….
      .
      salamun alaikum dan salam sejahtera semua…
      cuaca di g’town sgt baik dan amat sesuai untuk2 aktiviti2 luar…..

      0
      0
  7. cuna says:

    hipokrit giler minah nih…

    0
    0
  8. aries_april says:

    loh…xda orng rpnya…ok lah…
    da keja skit…
    jmpa korang nnt tnghri….

    0
    0
    • violet says:

      ceh
      i msuk u kwa
      i kwa u msuk..
      huhu

      0
      0
    • [email protected] says:

      ader lagi ni… huhuhu

      mana MAWY

      0
      0
      • aries_april says:

        aries ingt xda orng…
        slmt refresh blik…
        klau x…kluar cam tu ja…

        0
        0
        • [email protected] says:

          ari ni aries buat kejer aper jer…

          bz ker

          0
          0
        • aries_april says:

          bt keja mngulat…
          aries ari ni x leh mnaip sngt la…
          skit jri ni…
          trseliuh…
          jtuh time mncuci toilet smlm….

          0
          0
        • violet says:

          lor
          siannyer
          meh urut meh

          0
          0
        • aries_april says:

          meh la violet…tlng urt kan jab…
          skit tul lah….

          0
          0
        • violet says:

          huhu…
          ada ja
          u tu
          lari2 jer

          0
          0
        • [email protected] says:

          x habis2 pasal tandas ni

          0
          0
        • aries_april says:

          ni kli…btl la pet…aries jtuh smlm time cci toilet…
          lenguh 1 bdn….

          0
          0
  9. violet says:

    erk…
    wat ever ler
    org kaya kan.
    pakai tudung cm
    tudung saji pun lawa..
    huhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku ader ni pagi violet

      mcm maner kejer ok ker

      0
      0
      • aries_april says:

        aries x nk tnya ker?

        0
        0
        • [email protected] says:

          dah tanya kat atas 2

          0
          0
        • violet says:

          kj ok jer
          cm biasa la
          mls pgi2…
          so dok lyn bn nih..

          0
          0
        • [email protected] says:

          violet masuk aries ilang…

          mavy black dah xnak join ker…

          kak pink aper cter dah xder je skarang ni

          0
          0
        • aries_april says:

          sapa kt aries ilang…ada ja ni…
          lmbt skit…jri skit la….

          0
          0
  10. aries_april says:

    pet…cam na yg aries bg tau sbtu ari tu…
    sorry la…
    aries x msk lgsg FS…that y x ambl no ko….

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuh…
      tapi kener cari berapa orang…
      kalo nak cari orang 2 aku susah cket

      0
      0
      • aries_april says:

        tmpt kejo ko kan rmai…
        tntu dia orng syok la….

        0
        0
        • [email protected] says:

          dorang dah banyak kener tpu ler…
          susah cket kat cini

          0
          0
        • aries_april says:

          ko jgn la tipu dia orng…
          klau cam tu…cam na nk prcya….

          actually…kat KL mmg dh rmai yg bt…
          aries kat png…bru jmaat lps start…
          x da orng yg thu g…..

          0
          0
  11. [email protected] says:

    hipokrit cuna cakap kat atas pasal TOK T
    aku guna bahaya arap lagi ok rasa nyer…

    MUNAFIQ dia dah jadi MUnafiqun dah

    0
    0
  12. Rin says:

    tudung = mnutup aurat
    bukan nya mnutup sanggul
    dulu suka kt CT. tp lpas dh jd Dato’ ni, jd mnympah plak dgn stail, pbawakan diri n pnampilan dia.
    plz lah!

    0
    0
    • aries_april says:

      snggul dia bsar….
      ttp snggul ja lah…
      cb kpla bsar…dia conpon ttp kpla skli…
      kahkahkahakah

      0
      0
  13. Kak Long says:

    Ala hai siti oi, tak yah lah pakai tudung buat orang sakit hati orang aje, buka ajelah! Kau ni sah-sah mempersendakan tuntutan agama.

    0
    0
  14. cili says:

    haji x brp nk mabrur minah ni. terlampau ramai sgt org pertikaikan. dpn Tuhan nnt mcm mana lah nk jwb tuh.

    0
    0
    • aries_april says:

      orng kta…
      hji x mabrur ni..pnca dr duit x hlal…
      that y rmai orng kya kat mlsia ni yg x p hji…bkn x mmp….
      tp dia orng tau dr mn duit tu dia orng prlhi….

      0
      0
      • [email protected] says:

        2 masalah nya… ramai yang buat kat cni…

        n mungkin dah ramai yang kener tpu…

        aries jap lagi smbung balik ek… nak buat kejer cket,,,

        mawy nak aku chat lagi gan korang ek,,,

        0
        0
    • mawy says:

      yeke aries…patutlah…betul tue cili,camner lah agaknyer depan Tuhan nannti,janji dengan manusia leh dikhianati,tapi janji dgn Tuhan tuhan yang tepati..
      .

      “Alastu Birabbikum Qolu Bala Syahidna”

      0
      0
  15. aries_april says:

    mn yg lain ya?

    0
    0
  16. aries_april says:

    ok lah…aries pn nk out ni…jmpa korang smua nnt bla aries free…da keja skit…
    bye…love u all…
    ummuah….

    0
    0
  17. fikir says:

    bukan balik umrah la aries.. tapi balik HAJI… da hajjah dh tok ti tu… adoilahh… ni la jadinya bile da over spoke, mulut da tlepas ckp, janji x ditunai..

    bila da slalu sgt menghalalkan yg haram, camni la jadinye.. sapa nk tolong jawab kt aku ni..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      laki dier laa jawab nnt…. rasanya masyarakat dh jalankan tanggungjawab suruh dier pakai tudung elok2…tp dier x nak…laki dier pun x beratkan… so pandai2 laa jawab dlm kubur nnt…

      0
      0
  18. mira says:

    nyampah nyer tgk nenek nie

    0
    0
  19. sunshine says:

    huh…mcm2 pesyen lar tok t ni..
    law x nak pakai tdg 2 jgn lar pepandai berjanji…
    munafik namanya 2…

    0
    0
    • BumbleBee says:

      dier janji time bler eh? ade video ke ape2 x?

      0
      0
      • julie says:

        die tk janji..tp wartawan pnh tny die akn btdung tk lpas blik haji ni..die jwb InsyAllah lpas ni siti akn btudung..hehe.. wartawan tu pon pela, nape tk tnye fesyen tudung cm ne?so, nila die fesnyennye..juz perasan.. dari awal labuh sket, lame2…. topi pengakap pon lg panjang..kui..kui..

        0
        0
  20. violet says:

    emmm
    no komen
    sama je dr dl
    tudung cm tu gak

    0
    0
  21. anNeDeSilVa says:

    salam semua.,..

    0
    0
  22. anNeDeSilVa says:

    ada org x??

    0
    0
  23. kita says:

    cian aku tengok ct tudung pun tak reti pakai dah
    apa nak jadi dengan dia ni
    dului cakap lain sekarang dah lain

    0
    0
    • anNeDeSilVa says:

      nk buat mcmana..
      janji dia pada peminat dah la tak tepati so kita tgok dan lihat jek k..
      komen banyak2 pon nanti org mara..

      0
      0
  24. [email protected] says:

    HIA SEMUA… mawy ann violet bee ader lagi x

    0
    0
  25. anNeDeSilVa says:

    sume pon mesti malas nk keje..hehehhee

    0
    0
  26. sue'z says:

    hipokrit jer…. dlu mse lpas blik umrah, jnji mcm2… tp skrg??? aku mmang dr dlu x ske ngn Tok T nie…..

    0
    0
  27. serai_patah says:

    NYAMPAH NYER AKU TGOK CARA DIA PAKAI 2DUNG….INGATKAN PAS JPA TOK GURU NIK AZIZ, TAW CARA PAKAI 2DUNG CARA ISLAM…UPANYA………………………………

    0
    0
    • masO says:

      sakit gk la MATA mndang
      HATI pun naik panas la
      nengok cara tok T ni btudung(tudung ke?!)
      x x x x x x x x x x x
      x x x x x x x x x x
      ———————————————————

      0
      0
  28. eyzatomey says:

    kesiannye tok iti.. tudungnye???

    0
    0
  29. masO says:

    assalamaualaikum seme….

    alahai………tok T nih, makin tua mkin mnjadi la pulak
    dlu minat sgt2 pndai abg dia Ayie jge dia bsopan je sejuk mta mndang, alih2 kawin makin x mjdi lak…

    camne ek? tok K x jge ke @ tok t yg bsr kpala lak?

    0
    0
  30. Zaza Muhammad says:

    hmmm….. biasa2 je…
    nothing special…

    0
    0
  31. manjalara says:

    pergi haji buat tambah dosa jer, masih dok melalak kat pentas, la ni dah buat fesyen show lagi…..ermmmm apa nak jadi dgn manusia yang mudah lupa diri, bila nak dapat anak ? Dato’ K dah makin meningkat umurmya tak kan dia tak nak anak dgn Dato’ K kod.ataupun Siti tak puas nak gila glamour

    0
    0
    • pinkapplejuice says:

      datuk ct mmg nk sgt anak tp blm ada rezeki. apa pun ct kena usaha lebih lg tuk dptkn anak, klu xde anak susah nnti kemudian hri.

      0
      0
    • BumbleBee says:

      tulatuh…ntah2 mungkin bler dier dh pakai tudung elok2, mintak maaf dgn masyarakat n Allah sbb janji/kata2 dier psal tudung sebelum ni…dier murah rezeki utk dpt anak sndiri…wallahualam.

      apepun usia makin meningkat….lelaki len, xde expiry date. sok lusa dier dh jemu, dier campak cmtuh je. pempuan, umur 35 ke atas…dh berisiko dah…

      ni dh ujung tahun..thn depan dh 31thn…pandai2 laa pikir masa depan sndiri…

      0
      0
  32. [email protected] says:

    duit yang dia guna untuk p aji xberkat kot… 2 yang xberubah 2….

    tp nak buat mcm maner 2 kenhak dia sendiri….

    sapa yang xleh tme kutuk le dia habis2san……

    huhuhuhu…

    tp rasa nnya sapa yang kutuk dia belakang2 je…

    kalo jupe TOK T depan2 beria2 korang nak salam …

    berebut2kan nak ambik pic gan dia….

    kalo TOK T bagi Album pecume kat korang msti korang puji2 n cakap yang dia baik….

    ape2 pun pk le sendiri….

    heheheheh

    0
    0
  33. akubukanulat says:

    hmmm, aku nmpak dia tak pkai tudung pun, mata korang ni kabur ke? boring ni….huuuhuhuuu

    0
    0
  34. [email protected] says:

    ader umah menarik kat sebelah p le tengok

    0
    0
  35. Almas says:

    cantik sgt….. x kisah lah cara apa pun ct pakai tudung … asalkan kemas dan menarik…..

    0
    0
  36. mizzlynn says:

    Malas nkckp..ini mmglah hajah tk sedar diri namenya..dia buat mcm nih..tgklah suatu hari nnt ntah2 lingkup..eeeiii, sedar2 lah sket tok ti ooiiii…

    0
    0
  37. pening says:

    Alahai mak aji CT..hlg terus tudungmu tu…x pyhla nk cover2 rambut tu dgn tutup kpale yg ciput tu….nila kalau bertudung kerna trend bknnye kerana nk ikut hukum syariat..ish3, huhu..

    0
    0
  38. jaado says:

    xpyah pkai lah tdung tu kalu mcm gni…

    0
    0
    • masO says:

      stuju tuh…sama je lak pkai tudung nmpk je rmbut wlu shelai ttp aurat muslimah….baik x btudung org pun x ptikai kn….og kte klu wat haji,then haji tu mbrur d trima allah insyALLAH nmpk sikit2 p’ubahn psitif org tu.tpi klu haji Marlboro…x tau la.

      cume risau gk,rmai duk pndek akal ikut trend btudung dia nih…

      ttp bfesyen tpi aurat ttp jge….idup d dunia smntara yg kekal akhirat jua….bekalan dunia ni la d bwa d sana.

      0
      0
  39. siputuda says:

    apasal la nak dipersoalkan cara dia pakai tudung..biar la dia..

    0
    0
  40. siputuda says:

    lagi satu..pada siapa2 yang mengutuk tu, dah rasa hebat sangat ke diri tu.. kalau belum,cermin la dulu diri tu..

    0
    0
  41. nona says:

    abang rizman…my seniour masa kt uitm sri iskandar…dia sgt baik!

    0
    0
  42. laracroft says:

    Kalau dah suka… semua pun wangi, semua pun cantik, tapi kalau dah benci, takder benda yang elok kat pandangan mata. Biasa ler tu, manusia. Kekadang lupa, kekadang ingat… tapi yang selalunya lupa… dan mmg dlm islam menggalakkan kita utk tegur menegur kearah kebaikan.. tul tak :)

    0
    0
  43. syifa says:

    aku bukan tak suke tok ti ni…makin menyampah plak tgk penampilan dia skang..

    0
    0
  44. Geli Hati says:

    ITU BUKAN TUDUNG HANYA SANGGUL RAMBUT JE

    0
    0
  45. Geli Hati says:

    GAMBAR BAJU BIRU TU CAM TELANJANG NIPIS MENAMPAK TUBUH

    0
    0
  46. PeMerHati says:

    Setau aku CT memang tk pakai tudung…

    0
    0
  47. lanToK LeW says:

    entah laa dia nie…..masa p Mekah dulu memang x de niat nak pakai tudung kot….tu yg jadi camtuh…pe pon aku ase bek x yah pakai tudung terus kalo camni….

    0
    0
  48. azreen says:

    She is damnly gorgeous!!!! Luv her….

    0
    0
  49. aku says:

    Teruk lah ayah dia dlm kubur..jawab seme….aku plak naik takut…..eh! laki dia tak marah ker…

    0
    0
  50. nanianne says:

    ct ni btol2 kebal la kan…org kata ape pun sume dia wat dek… mkin menjadi2 lg ade la ble org ngata dia…dia tu sedar x ape yg dia wat da jadi ikutan ramai? agaknya nk tggu balasan dari atas bru nk ingt semula

    0
    0
  51. kita says:

    siputuda pun macam ct patut la sokong

    0
    0
  52. kita says:

    berdosa besar barang siapa menunjuk aurat di khayak ramai

    0
    0
  53. Kak Long says:

    Apa nak buat? Dato’ K kata peduli apa orang kata. Janji kita bahagia dan gembira dosa & pahala belakang kira agak2 bila dah banyak sangat buat dosa nanti kita pergi lagi buat umrah mulut orang akan diam. agaknya itulah azimat dan nasihat yang diberikan oleh Dato’K pada CT.

    0
    0
  54. starzzzz says:

    ape nk jadi ngan kak siti nie!!!kjp tudung kjp x!!!x paham aku!!!mls aku amik tau psl dah !!!

    0
    0
  55. chot'z says:

    kutuk2, tau tau kang bersepah orang ikot fesyen mak ET heheheh

    0
    0
  56. wAwa says:

    aku suka je Tok T…hikhikhik…comey~

    0
    0
  57. ina razalie says:

    Udah-udah le tu ngutuk CT, syukur le dia x pernah pun pakai seksi ke apa2 lah. Cuma pesen tudung je. Cermin diri sendiri dulu sebelum mengata org lain.

    0
    0
  58. akmal mohd says:

    nie pic saya…bley saya tahu sapa yg copy???

    0
    0
  59. nurhanis says:

    penutup kepala dia dah jarang mcm kain net jerk.. bukak terus la… biar nampak rambutmu yg cantik

    0
    0
  60. June yutaka says:

    YANG KORANG SUME MENYEBOK SGT PASAL DIA BERTUDUNG KE TAK.. ALA JELES TU CAKAP JE R.. MUKA KORANG SUME TAK SECUN SITI NURHALIZA… SETAKAT CAM SITI SARAH JERK KANN..KANN, BYK LG ARTIS YG SEKSI2 DAN TAK MENUTUP AURAT… SEBOK NAK MENGUTUK ORG… SEDAR R SIKIT !!

    0
    0
  61. Cecil Moury says:

    I appreciate for this best matter and narrative of current interrogation. You’ve laid it out far better than any discussion I have seen. Also thx for citing my text on it. Your’s takes it way larger.

    0
    0
  62. TKC says:

    yang penting..kami sayang pada Siti Nurhaliza…

    0
    0