Written by AbangNara | August 21st, 2009

siti nurhaliza

Orang cantik kalau pakai apa pun cantik jugak. Pakai tudung cantik, tak pakai tudung pun cantik. Pakai topi cantik, pakai selendang pun cantik. Pendek kata bagi jerlah apa-apa pun kat Siti Nurhaliza, confirm kecantikan dia akan terserlah. Memang sesuai jadi model gitu.

Apa yang Dato’ Siti Nurhaliza buat kat konti radio Suria FM nie? Benda romantik tue. Dato’ Siti berbalas-balas cakap “I Love You” ngan Dato’ K tue. Cakap dalam radio tue. Semua orang pun boleh dengar. Memang very the romantik gitu.

Buat Dato’ Siti dan Dato’ K, kami mengucapkan selamat berpuasa. Mohon maaf kalau ada keterlanjuran bahasa dan kata kepada Dato’ berdua. Jangan lupa berdoa dimurahkan rezeki dan dipercepatkan dapat zuriat di bulan Ramadan nie. Insya-Allah termakbul.

Lagi gambar Dato’ Siti Nurhaliza paling terbaru dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rasa-rasa Dato’ Siti baca ke BeautifulNara? Hehe.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

322 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Konti Suria FM

  1. mayrien says:

    cttttt cantekkk

    0
    0
  2. mayrien says:

    ct sangat cantekkk…sukeee

    0
    0
  3. miss comet says:

    yaaaa ct shantekkkkkk

    0
    0
  4. ANneDeSilva says:

    bolehlaa…
    mcm tak pakai tudung…
    trak sesuaiii tol imej tu..

    0
    0
  5. miss comet says:

    D bln Ramadhan ini aku doakan spy ctcpt2 mengandung….dpt baby cute cam dier…

    0
    0
  6. hantupensil says:

    cntek2…
    huhuhuh….
    btuah datuk k…
    hahahaha

    0
    0
  7. kira-kira says:

    salam……….
    cntikkk,,kiut…….
    mmg btuah r atok k…

    0
    0
  8. zuella says:

    cantek ker??auraat makin terdedah????cantekkk ker

    0
    0
  9. eclipse says:

    hai all…
    i’m back…
    pns nya kat luar tue…
    nak tbkr rsnya…huhu…
    ct cute…
    psl tdung no komen…
    aku pon xsempurna lg…hehehehe…

    0
    0
  10. miss comet says:

    Yg penting ct tak tayang buah2an dier…ye tak sumer

    0
    0
  11. aries_april says:

    mmg cntk…

    0
    0
  12. sayang mama says:

    x tau ler bile ct nk dpt seru utk pakai tudung…mama suka tgk dia klu bertudung….cantik dan manis kekali…

    0
    0
  13. Penari Poco2 says:

    dah nmpk bkedut sikit…
    aiyoooo…opps…

    0
    0
  14. ANneDeSilva says:

    kedott?
    dato suka…

    0
    0
  15. ANneDeSilva says:

    ooooooo….kasihku..hanyala,..untukmu…….
    oooooo…sayangku…penawar..rinduku…..

    0
    0
  16. nakie says:

    ade kedut ker xprsan lak…..but 4me still cute n no.1…………

    0
    0
  17. nakie says:

    suma kita tunggu jer la bla kdut tu dtgg…haha…

    0
    0
  18. brazil says:

    nara, u lum kawen jgn terlepas ckp.dh rezeki dia lum ade nk dpt anak..nk wat camne?mesti dia dh berusaha pelbagai cara..maklumla, org byk duit kan..kekadang, rezeki nie dipermudahkan di tempat lain.kita semua tak tahu kuasa ALLAH.

    0
    0
  19. nakie says:

    anne pn cute gak………

    0
    0
  20. makngah says:

    ct ni hjh kan…..ingat2 la sama aurat dlm islam….

    0
    0
  21. Penari Poco2 says:

    yg dier pakai tue bkn tudung tp topi lar…

    0
    0
  22. eclipse says:

    bestnya nak pose sok…mcm nak raya plak…hehehe…
    xsbr nak terawih n sahur….huhu…

    0
    0
  23. cutelah ct nih ade iras2 heroin korea cite autumn in my heart…ct jelah artis malysia yg sopan + cntik arts laen hancus….rsk akhlak…

    0
    0
  24. puteriaquarius81 says:

    i’m back..
    eh tudung ker tu.. itu topi lar (merangkap tudung bg dato’ ct).. emmm muka dato’ bila x mekap nmpk cam bdk2 sikit.. ok la tu..

    0
    0
    • hantupensil says:

      tudung bg dia mcm tu kot…
      huhuhuhuh

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        yer la kut.. xperla, nk wat camner kan.. kita sbg org2an (btl ke ni) doakan dia mdh2an terbuka pntu hati bertudung dgn cara yg btl… insyllh uhuk uhuk

        0
        0
    • kira-kira says:

      ok la 2.nmpk rmaja ag.heheh

      0
      0
    • nakie says:

      btulla 2 nmpk cam budak…..tula cute……….n pipi anne btul2 cute…….

      0
      0
      • tp klo nk bdingkan ct ngan artis pompuan lain ct nih dh kire baik aper….

        0
        0
        • puteriaquarius81 says:

          yer.. ct mmg lemah lembut, sopan orgnya.. xpenah dgr lg crita dia mrokok ke, clubbing, ‘minum’ n etc (wallahua’lam).. cuma org pertikaikan bkn apa , dia penah janji blk dr mekah nk pakai tdg litup, sbb tu lar org2an rmai yg mrh sbb dia x pgg janji. ptt nya ms wat statement, fikir dulu.. apa2 pun ct mmg baik..

          0
          0
  25. new moon says:

    jz nk btnya la…kalo btul la die pyh nk dpt ank, nape die xg tgku puan phg pny fertilizing centre tu…bkn pe..kalo ade mslah..g situ mybe blh ade ubtnye..dulu pn tgku puan azizah tu kwin dh lama tp xdpt2 ank…last2 g brubat kt us ke gitu la…haa dh branak pinak dh…n tu die bkak fertilizing cntre kt sini plak..kalo xslap aku la..nape die xnk try?mlu ke?nape plak nk mlu….

    0
    0
  26. ANneDeSilva says:

    oalalalalalla…
    tiada lg tudung dikepalaku…
    hanya yang ada cuma la topi..
    nampak sikit2 pon tak apalah….
    pasal dosa laki aku yg tanggung,…
    (rentak lagu CINCAI bkn CINDAI)

    0
    0
    • new moon says:

      laaa…..new igt tu rntak lgu amy search tjuk tiada lg tu…kihkih…

      0
      0
    • cabai says:

      ko kutuk ct tak pakai tdg elok2 yg ko tu pakai rambut palsu ker?…..hampesssssss

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        ko sebuk ape??
        sukati akula..
        skurang2nya aku tak hipokrit..
        aku mang tak pakai tudung SO WHAT????

        0
        0
        • cabai says:

          naper ko malu yer…kena sebijik…. mengata org dia lg trang tang tang lsg tak pki tdg mengata org je…lbh huhuhu

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          ko sebuk pehall?
          aku ada mengata ko kew??
          yg ko emo lebih pehal?
          aku tak mengata ko dh ckup baik..
          kalau ko rasa ko tak suka baca ko g page lain..
          sebuk mcm langauu..!!

          0
          0
        • hantupensil says:

          hah…kan anne dah mrah…

          0
          0
        • new moon says:

          ish….dah2…sok kn dh stat pose….dah stat bln mulia….tamo la cakar2 rimau cenggini…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          masalah dia tu sengal tetibe nak sound2 anne pehal..’
          tak suka g ar page lain..
          kecoh…
          malas aku nk comment kalau banyak langau…
          takpe biarkan..

          0
          0
        • cabai says:

          Ntah ada org kena cabai…. trs marah… kta ckp yg btl ape… kalau ko blh kritik org napa ko tal leh trima kritikan org len….cian……. ko ok ler ok ler sori mori esok dah nak puasa……..

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          what ever u can say as long as ko boleh bercakap kan..
          aku tak kata aku tak leh terima kritikan tp yg ko lebih2 nape..
          cian dkat ko kan nk popular lebih ke dgn sound2 org nie???
          tak hott pon k….
          ape yg penting cakapla selagi ko bole bercakap..taipla paper jek selagi tangan ko leh menaip..
          bubby…

          0
          0
        • jane says:

          tapi aku setuju ngan anne dpd pakai tudung sekerat lebih baik jgn pakai lagi…..tunggu betol2 ready baru pakai…bagi org muslim pakai tudung bukan utk fashion kalau siti dah pergi haji maknanya dia lebih arif dlm hal ini….tapi sayang….

          0
          0
  27. jernih says:

    cukup tido dan kekurangan lena…hehe
    DSN ni

    0
    0
  28. new moon says:

    aries dh update gmbar bru ke?npe kt screen new ade gmbr paris je?

    0
    0
  29. jernih says:

    tak cukup tido dan kekurangan lena…
    DSN ni…hehe

    0
    0
  30. eclipse says:

    bg sesape yg ade niat nak bt open house nti…wpon raya lmbt lg…hehe…
    jgn lupe bg add…aku nak dtg….hahahaha…
    p/s : aku dh xtau la ney nk komen pe psl ct…
    lgpon aku tgh nak berhijrah ke fasa br…huhuhu…
    mlt kena jage…heheheh…

    0
    0
  31. nakie says:

    mnkin dia ikhtiar cara lain kot…….

    0
    0
  32. ANneDeSilva says:

    Arini banyak langauu..
    eclipse…aries..mana korg??

    0
    0
  33. tOmEii says:

    hai sume….
    br je tgk pic ni kt budiey,,,
    tup2 kua jgk kt cnie…
    pesl hot je nie…
    anne r u ok honey……huhu

    0
    0
    • ANneDeSilva says:

      anne ok jek..
      biarla langau2 itu nk hentam anne pon..
      ADA ANNE KESAH..huhuhuhuhu
      boy2 ke girl2 la tu yg baru nk up….huhuhuhu

      0
      0
    • puteriaquarius81 says:

      aduhai apa nk wat tomeii..
      mana pegi pun mesti ada langau yg hinggap..
      alahai, br nk sronok kan..

      0
      0
    • kira-kira says:

      hai tomeiiiiiiiii……..

      0
      0
      • tOmEii says:

        hai kira….

        sbr ye anne myb tu fun tuk t tue…
        cz tu die trsa kalu kte ckp cket psl tuk t…
        biakn die nk berak sorg2 kt cni…huhu

        0
        0
        • puteriaquarius81 says:

          btl tu.. kengkawan anne kan ramai kat sini..
          dek kerana sorg, xder apa2 yg menjejaskan..
          yg penting kita hepi. kat sini bebas utk bg komen tp still berhemah.. xde sp pun yg perfect, sm2 tegur menegur.

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          thanks sume kawan coz u all still beside anne..
          itu cara2 kononya nk GLAMER cepat dalam BN jek tu…
          ala biasala kan..
          gosip murahan utk langau2,..hahahah

          0
          0
        • kira-kira says:

          a’a.btol 2…

          0
          0
        • new moon says:

          eh hantu…tmpang tny ye…nk kene clear browser data ke?hehe…mmg la x mlaetop..tp ni pc opis..takot gop aku kalo jd pape..haha…

          0
          0
        • hantupensil says:

          xde pape la…dia cume clearkan mcm history..cookies..bla2..
          ape2 yg kite dah masuk sbelum nih..

          0
          0
  34. eclipse says:

    ala anne…
    biar je langau tue…
    br dtg dr tmpt sampah mmg la…huhuhu…
    myebarkan bau bsuk dia kat org…wakakakaka…

    0
    0
  35. jernih says:

    belum ada rezeki DSN
    kena work hard lagi.. ;-)
    usaha tangga kejayaan..

    0
    0
  36. ANneDeSilva says:

    weh sape raya KL first raya datangla umah anne k…
    eclipse..
    kita serupa..
    anne pon takde kg..huhuhuh

    0
    0
  37. LaLuNa says:

    eh..tade dah tudung yer..!!! topi lak..asal boleh jek die nih..!!! gasak la..!!!

    0
    0
  38. nakie says:

    aku ko xnak jmput ker anne………haha…….ciannyer

    0
    0
  39. ANneDeSilva says:

    hilang terus langau tu…huhuhuhu

    0
    0
  40. LaLuNa says:

    hah…ceramah??? kenape???

    0
    0
  41. violet says:

    lalalalalalalala
    pergi terengganu beli keropok basah,
    keropok dibeli di kedai mak temah
    nak tegur orang kami tak kisah..
    tapi biarlah secara berhemah…

    :)

    aku dh xtw nk kumen laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  42. new moon says:

    hehe….hantu tq….hantu ni sweet la…kehkeh…nti new dtg bwk bekal kt hantu msa kne ikt nti ye…

    0
    0
    • hantupensil says:

      dh bleh dah?
      huhuuh…
      xnak la bekal…
      puase la…

      0
      0
      • new moon says:

        aish…tu bekal utk bbuke le….xkn bbuke nk tegok air liuq je…huhu…tp xbest ar gmbr hantu yg bru ni….org nk gmbr yg muke tepung gomak tu…hoho..

        0
        0
  43. eclipse says:

    weh kenapa masjid kat phg xnak terima duit ct??
    sbb dia pnyanyi ker?
    haram ker duit dia tue??
    abis klu org pseorangan atau hamba allah yg derma…yg kite xtau ape pkerjaan dia bt mcm jual dadah ker…jual dadah kan kaya…mrompak bank ker…ajk masjid terima la??
    ntah pape je…
    gasak la…

    0
    0
    • hantupensil says:

      haram…dh terang2 dalam quran kate perempuan suara dia HARAM….sbb tu orang masjid xnak terima… sbb sumber tu sah2 haram…
      tapi kalo orang lain yg derma cntoh mcm duit judi ke… same je…
      dia ade hukum yg lain plak..

      0
      0
      • eclipse says:

        hukum pe plak??
        dia tau ker org tue bjudi??
        dia check ker asl usul org yg derma tue?
        habaq kat aku sket…

        0
        0
  44. ANneDeSilva says:

    ARTI SAHABAT

    Tak mudah untuk kita hadapi
    Perbedaan yang berarti
    Tak mudah untuk kita lewati
    Rintangan silih berganti

    Kau masih berdiri
    Kita masih di sini
    Tunjukkan pada dunia
    Arti sahabat

    Kau teman sejati
    Kita teman sejati
    Hadapilan dunia
    Genggam tanganku
    Tak mudah untuk kita sadari
    Saling mendengarkan hati
    Tak mudah untuk kita pahami
    Berbagi rasa di hati

    Kau masih berdiri
    Kita masih di sini
    Tunjukkan pada dunia
    Arti sahabat

    Kau teman sejati
    Kita teman sejati
    Hadapilan dunia
    Genggam tanganku

    Kau adalah..
    Tempatku membagi kisahku
    Kau sempurna
    Jadi bagian hidupku
    Apapun kekuranganmu

    0
    0
  45. asparagus says:

    1st

    0
    0
  46. aries_april says:

    ANNE CRI ARIES YA?
    SEDIAKAN DOC NAK P IPOH JAB G…
    BZ SKIT…

    SBR LA..
    LANGAU MMG HRI2X ADA…
    PAS NI KITA KNA MNDI ELOK LA ANNE…
    BRU DIA ORNG X HNGP…

    0
    0
  47. cabai says:

    Aik ….kata tak kesah tapi aku dah senyap dia lg pot pet pot pet cian masih pedas g kena cabai ya cian ko. utk pengetahuan ko tak de nye aku nak glamer kat BN ni tapi aku tgk org len yg kutuk ct (w/p aku bkn die hard fan ct tp bg akku dia pun manusia gak) tak seteruk ko.. aku tgk gak org yg tgr tu cam ner, ni kutuk kan main tp sendiri ??? (tak hipokrit konon) tu sbb dlm ramai2 aku tegur ko tp hahahaha mmg la ada sesetgh manusia yg tak blh terima kritikan org len tp kalau mengkritik mintak ampun….

    0
    0
    • aries_april says:

      udah la..
      aries sdih nengok korang gduh2x cam gini….
      please friend…
      peace ok?

      0
      0
      • eclipse says:

        cabai ko meh cni aku nak ladakan mlt ko..hahahaha…
        relax r…
        komen jer kan…
        stp manusia xlps dr bt ksilapan…
        mrlah kite bmaafan sempena aidilfitri ney…eh…ramadhan ney…huhuhu..

        0
        0
      • ANneDeSilva says:

        PEACE???
        hahahahhaha

        0
        0
      • cabai says:

        aries aku awl2 dah kata sori kat dia tp dia tak terima…. jd nak wat camner aku pun bkn niat nak gadoh ngan dier just menegur tapi…..

        0
        0
        • ANneDeSilva says:

          menegor??
          kalau ko tegor sopan takdenya aku balas balik..
          sepanjang aku kat BN aku tak kacau org k..
          so ko jgn gak kacau aku….

          0
          0
    • ANneDeSilva says:

      cakapla cabaii ooooiii….
      aku tak kesah pon…
      aku kecian jek tgok ko tu…hahahhahaha

      0
      0
      • cabai says:

        apeper lah… yg penting aku dah mintak maaf….ko nak trima ke tak nak wat cam ner…

        0
        0
        • ANneDeSilva says:

          aku AMPUNKAN dosa ko…
          kalau aku salah aku pon mix maaf..
          tp setahu aku..aku tak kacau ko..
          ko yg mulakan…
          by the way..
          kalau aku tak kacau ko so ko jgn kacau aku k….
          0 – 0……

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          haaa kan elok.. dah jgn tmbh2 n ungkit2 lagi..
          peace ok.. we r all frens.. jgn lupa tuh..
          0-0

          0
          0
        • cabai says:

          ok 0 – 0 no kacau2 no gadoh2 tp aku nak ga tegaskan d cni aku k dak niat nak kacau hanya menegur tap mgkn ayat aku tu sadis sangat… tu sbb awl2 aku dah ckp sori…. kalau ko perasanlah, mana tau ko tak perasan sbb dah hot hehehe ok PEACE….

          0
          0
        • aries_april says:

          sma2x mnta maaf k?
          kta kat sni smua kwn…
          anne…
          u my friend right?
          dont be like kids la..
          i love u…
          maybe cabai tk sngja…
          :-)

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu udh2 sbor ye sume sok nk raya eh silap pose daaa…..slm rmdhan……huhu

          0
          0
    • hantupensil says:

      aiiyaaaa… cabai…
      mau pose2 pun mau gado ka…

      0
      0
  48. ummi says:

    ummi mmg “salute” tul tgk ct ni…mane taknye..dia ni mmg “pandai” bwk diri…bak kata pepatah masuk kandang kambing mengembek masuk kambing lembu mengembok…jumpa nik aziz pandai lak bertutup..jumpa celine dion lain lak pesen dia…haiiii…apa2 la ct…datuk k sanggup tanggung “share” sesama ye tak??? Mana la tau berkat bln puasa ni…ALLAH buka ati dia…kita doalah sama2…sebab ummi ni sayang kat ct…

    0
    0
  49. kira-kira says:

    Dalam dingin subuh hatiku terusik
    Kenang nasib diri di rantauan
    Bergema takbir raya menitis air mata
    Terbayang suasana permai desa
    ………….

    0
    0
  50. nakie says:

    damailah sok posa dah………….

    0
    0
  51. new moon says:

    Ku mengharapkan Ramadhan
    Kali ini penuh makna
    Agar dapat kulalui
    Dengan sempurna

    Selangkah demi selangkah
    Setahun sudah pun berlalu
    Masa yang pantas berlalu
    Hingga tak terasa ku berada
    Di bulan Ramadhan semula

    Puasa satu amalan
    Sebagaimana yang diperintahNya
    Moga dapat ku lenturkan
    Nafsu yang selalu membelenggu diri
    Tiada henti-henti

    Tak ingin ku biarkan Ramadhan berlalu saja
    Tuhan pimpinlah daku yang lemah
    Mengharungi segalanya dengan sabar
    Kita memohon pada Tuhan diberikan kekuatan
    Ku merayu pada Tuhan diterima amalan

    Selangkah demi selangkah…
    Dengan rahmatMu oh Tuhanku…
    Ku tempuh jua

    0
    0
  52. new moon says:

    dh ye kawan2…..suci kn hati…yg keruh kite buang yg jernih kite amek…hehe…kite smua same je…xlbih xkurg…tamo gado2 dh ok….love peace….

    0
    0
  53. refelsia says:

    kalau ct ni make up memang nampak vogue kalau natural macam ni aku ingat orang yang cuci telefon konti suria fm ni…….nasib cakapnama dia kalau tengok gambar je, serupa gayanya macam amoi yang datang kat office aku ni lap telefon hehehehe

    0
    0
  54. ctzen says:

    maleh ah nak cakap banyak tang dia ni..
    tak minat dan meluat.
    cuma paling ketara makin lama makin nampak sikap menunjuk-nunjuk dia tu.
    macam bes beno le dia tu

    0
    0
  55. ummi says:

    yea la newmoon n tomeii…typo error..biasalah sambil mikir nak masak apa juadah bersahur ni..hehehe…

    0
    0
  56. rinsyad says:

    baiklah x pyh pakai tudung ct oiiiiiiiiiiiiii……bila psl ct sume sokong….tp klau artis lain ada je kena kutuk…..

    0
    0
  57. siezan says:

    aik..aritu ckp dah pakai tudung..erm…x paham..

    0
    0
  58. ummi says:

    ct penah bg statement yg dia tak ready lagi nak pakai proper tudung…agaknyer husband dia kureng senang kot…bagi ummi kalau dah mcm tu tak pyh la pakai lgsung….tak byk dosa org disebabkn dia…yealah dia kan makin lama makin “muda”…maafkan ummi ya ct…ni dari pndpt seorg ibu n isteri…

    0
    0
  59. abg jack says:

    ct janganla pakai ape ape

    0
    0
  60. gosipgurlfea says:

    takyah pakai selendang tu la… …..takyah tutup rambut tu dgn topi gakla……..BUKAK terus jala……. nyampah gakla kan…. kuaq kat media cam tak confident ja nak tutup.. takyahla tutup org pun takla rasa annoying sgt siti…

    0
    0
  61. cheeda says:

    biarlah siti nak pkai apa..kita sndiri pun tak btoi..nak judge org…tuh hal dier..kita cuma mampu berdoaaa..

    0
    0
  62. kotak says:

    muka siti makin lama makin putih….. cantik! tapi kenapa kulit tangan kaler lain? kecantikan kulit bukan hanya pada muka, tapi jugak seluruh badan. macam pelik tgk muka putih tangan kaki hitam. bkn ct je mcm ni. ramai jugak i tgk yg mcm ni… klu pakai bedak tu jgn lupa sapu kt tgn skali… hihi… jgn mare tok ti

    0
    0
  63. Zaza Muhammad says:

    CT mmg cantik wpun x make up lebey2… just nmpk aaa sket kulit tercela tu, alah bese aaa tuh…
    X kisah aa dia pakai pesen gane pun tudung, janji sopan klu nk dikomparekan ngan artis2 yg pakai baju x cukup kain… ni kali keberapa aku sound… CT just bertudung sekadar berfesyen, bkn tutup aurat…. insyaallah suatu hari nanti, aku doakan utk dia, aku dan seme2 kaum hawa yg tudung ala2 biskut kejap ade kejap xde…. moge2 dibulan mulia ni, dan seterusnye… amin

    0
    0
  64. ricky says:

    natural beauty..

    0
    0
  65. orang2 says:

    “Orang cantik kalau pakai apa pun cantik jugak. Pakai tudung cantik, tak pakai tudung pun cantik.”

    org yg tulis artikel ni xde agama ke?
    x pkai tudung pon cantik?

    haii..siti2.
    jawab laa dgn allah nnt

    0
    0
    • gosipgurlfea says:

      ko tak rase ke yang artikel ni more to —>memerli ct.. apada..baca betul2 la b4 nak cakap hal2 agama sesuka hati claim takde agama plak. ko siam ke?

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        Tol tu… bab2 agama ni jgn le cepat sesgt jatuh hukum… sensitif.
        Wanita Islam diwajibkan menutup aurat. Pemakaian tudung tu terlalu general. Yg pasti pemakaian tudung samada selendang, jilbab etc adalah salah satu fesyen utk menutup aurat. Kite bese tgk model2 catwalk penah peragakan pesen bertudung dikepala tp baju kemain seksi…. itulah fesyen namanye…

        0
        0
  66. cek ontoz says:

    selebet je ct ni pakai..kata gi Haji,nape x pakai tudung ekh……..pakaile sopan ckit…awak tu diva ramai peminat…awk tu idol org ramai…semoga dia berubah di bulan ramadhan ni…amin

    0
    0
  67. pinkypanthers says:

    hmm cantik tul siti..
    xmake up pun cantik.

    0
    0
  68. miss annur says:

    contoh artis x make up tp cantik.. i like!!

    0
    0
  69. xpaham says:

    aku x pahalm apsal korg yg lebeh2 pasal tugud ct tuh… korg cemin dulu diri korg tuh…. kalau setakat pakai tudung tp nuah dada pn pn nmpak tejojol n lurah bontot pn nampak, xde maknanyer kpala betudung tuh…

    0
    0
  70. xpaham says:

    skrg nih tudung tu mcm pesen jerr…. kt jalan tar skrg nih, kpala betudung tp baju ketat lengan pendek, sua jean ketat sampai nampak bekas spender tuh… lpas je bebuka, x gak semayang maghrib. x kan smua satu grup pn uzur kan…. pikir2 la kan. org2 yg komen dlm nih pn kepala x betudung jgak. jgn carik salah org je la weiiiiiiiiiiiiii………………. sedo le diri tu skit………….

    0
    0
  71. xpaham says:

    lg satu korg jgn sesuka ati je nk menghukum org…. itu urusan dia n Allah. agak2nyer korg tuh sempurna ke agamanyer + akhlaknyer + akidahnyer + amalannyer????????????????????????

    0
    0
  72. xpaham says:

    aku bukannyer nk backing ct tp aku amat2 anti ngan org2 yg cakap x serupa bikin ni, cakap x cermin diri sendiri….. agaknyer cemin kt umah korg tu x cukup beso kot……….. jd belilah cemin yg bole nampak seluruh badan korg. tgok kalau korg nk kua tu tejojol ke buah dada korg? nampak ke lengan korg? nampak ke lurah bontot korg? nmpk ke bekas kua dalan korg? nampak ke rambut korg? so, dh cukup sempurna ker????? pikir2 la akak2 smua woiiiiiiiiiiiiiiii………………….

    0
    0
  73. xpaham says:

    dan yg paling aku perasan org yg paling lantang dlm mgkutuk ade lah ANNEDESAUZA tuh……. nickname pn dh x melambgkan org mlayu, mcm kapio jer. ada ati nk mghukum org len………. sedo le dkit diri tuh BETINE weiiiii…………….. ade jg bebrapa org lg yg mulut cam longkang tp perangai mcm hanjingg…………….

    0
    0
  74. kiki says:

    ct cakap i love you bagi satu malaysia dengar sedap bunyi nye// cuba artis lain cakap… borkoyan koyan orang ngata….ngapa yang orang “takut” sangat dengan ctnurhalia.. hari tu dengar hotfm buat panggilan hangit kat dia pon alamak aii buang duit byr bil telepon je.. tak hangit langsung… mcm takut takut je nak hangiutkan si ct ni….

    i have nothing against her..she is incredible admiited tapi… haishhh ntah la… orang takut/over respect sgt kot dengan dia.. takot kena saman ke?

    0
    0
  75. aquagirlz says:

    dia ni mmg cantik ar…
    tp kalo blm sedia pakai tudung, xyah ar pakai…
    itu urusan dia ngan Tuhan…

    0
    0
  76. aquagirlz says:

    ….

    0
    0
  77. penyokong xpaham says:

    ak setuju nga xpaham..

    0
    0
  78. mat terap says:

    alaaa..x kan dia nak kawin org macam kita nie…harta x banyak…kalau nagn datok dah tentu hidup senang…tull x

    0
    0
  79. atooiiii......... says:

    biaq p kt dier la….sendiri mau ingat

    0
    0
  80. ira. says:

    hai kak siti cantik jg kak siti ye………. boleh x nak no phone kak siti.

    0
    0
  81. […] Siti Nurhaliza Buzz excerpt from: 321 Responses to “(GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Konti Suria FM” […]

    0
    0