Written by AbangNara | June 19th, 2009

sharifah aini

Seram plak kami bila tengok gambar Dato’ Sharifah Aini nie. Muka dia nampak lain macam jer. Apa rahsia?

Lagi gambar Sharifah Aini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Cian kat Kak Pah sebab S. Atan hutang dia sampai RM 80,000 lebih. Banyak tue beb. Sabar je Kak Pah.

sharifah aini

sharifah aini

sharifah aini

sharifah aini

sharifah aini

sharifah aini

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

282 responses to (GAMBAR)Sharifah Aini Yang Nampak …

  1. megatron says:

    Bibir yang mantap
    Dada yang padat
    Muka yang ketat

    Waa….marvellous!!!

  2. garfield_82 says:

    perghhh..takut aku nengok muka kak pah ne..memang nampak menakutkan..

  3. jed hijau says:

    gebunya

    • jed hijau says:

      kak pah tak puas je…saman.. salah cakap sikit je…saman

      kaya dengan saman je laaa…

      kak pah pandai cakap je…kalu buat konsert half way nyanyi sora tak kuar…buat press conference cakap..tak sehat….

      apa2 ajelah…

  4. nunu says:

    weii leher die xdewww..

  5. bahulu hangit says:

    aku kureng cket ngan nenek nie…die ni bukan zaman kegemilangan aku…ape cite pasal kes die ngan dato siti dolu2 tu…senyap cmtu jer

    • jed hijau says:

      dia marah dato’ ct makan telur mentah dalam bilik air…itu pun dia nak kecoh…sape bagitau dia..itu yang aku mushkil sampai sekarang….

      • bahulu hangit says:

        mane die tau ct mkn telor mentah dlm blk…die ade teropong ker…yg aku ingt die ni bt2 kene serang dlm kete kt damansara…padahal die punyer trick…last2 malu sendiri ade cctv kt ctu…kalo aku jd die x kuar umh dh malu…nyorok muke dlm bonet kete laaa.

        • jed hijau says:

          buat2 kena serang dlm perjalanan nak pegi terawih satu hal…….kes tu habis camtu je……..tergantung camtu je……apa motif dia tak tahulah…

          tapi…yang aku respect kat dia ni…anak2 angkat dia dari sekolah2 agama pondok ramaiiiii….

          mmg patutpun dia orang yang dilindungi….biarpun ada motif dengki…tapi pahalanya pun banyak….

        • trAnsForMers says:

          he he he nyorok lam bonet keta?…xmuat bdn k.pah nk msuk situ….

  6. nunu says:

    boleh bawak badan ke kak pah ni…
    ishk2 aku nk kutuk pun tkut…tkut jadi kat kuarge sndri…diet sket yer k.pah….klu slim bru r cun..
    huhuhuhuhuhu

    • mien.. says:

      tang bdn 2 aku x kesah sgt.tp klu dh tau umo mkin mningkat wat la care org yg dh brusia..dh ade ank,cucu tp msh lg x insap..ape kejadahnye sume ni blh brlaku??…
      *ciplak ayat jap..hehe

    • tyrabanks says:

      dia boleh slim badan jerr..tang lain xboleh nak slim…kwang3x..

  7. now_tea_boy says:

    macam tenuk jerrrr…..

  8. jed hijau says:

    tak cakap pasal dialah…boringggggggg…….

    ulama pun takut ngan dia…hati tara baik……orang punya silap cepat2 dia nak bagitau oranglain….

    ulama = UL dan AMA

    • bahulu hangit says:

      tp ank die ensem…tahfiz plak tu…nape la ank die xnk putus doa suh mak die ni bertobat…atlist pkai tudung tutup aurat pon jd laaa…

      • jerneh says:

        BH.. anak dia hari2 doakan tuk mak dia..
        anak yg solleh kena la cengitu.. cuma hidayah tu
        jer lum lagi sampai kat SA ni.. bapak dia ni dulu bukan2 calang2.. alim juga maklum keturunan arab..

  9. jerneh says:

    kak pah.. lap u. mantap segalanye..
    hehe..

  10. rezab says:

    kah pah kalu body slim mesti da pkai macam2 tu…

  11. badboy says:

    wow..montok. dan mantap…hu3
    botok ker
    eh tak baik cakap cam tu..

  12. jojio says:

    Zaman dah berubah…dunia dah maju…

  13. zaza muhammad says:

    hmmm…. dah lama dgr dia ni ‘hobi’ adjust2 apa yg patut hehehhehe

  14. Kak Su says:

    A’kum semua..selamat petang..

    Ari tu masa dlm melodi terkezut tgk muka die..

    cam bengkak je..

    keras semacam je Kak Su tengok

  15. trAnsForMers says:

    waalaikumusalam….k.su dh tkr gmbar ye…
    eeee…..comeynya dia sape nama….
    bkn ke dulu k.pah kata ank dia blk dr mesir nnti dia nk pakai tdung….
    ank dia x blk dr mesir lg ke?

  16. jernih says:

    mau tuka pic x leh lak..hehe

  17. trAnsForMers says:

    abah aku kate k.pah ni dulu mase kcik hitam orgnya camne dh besar dia leh putih lak erk…
    cam michael jackson la plok…dr kecik negro dh bsar org ptih….he………..

  18. jernih says:

    mmg la.. mas kecik itam dah besar putih..
    mcm kawu la trans.. masa kecik ko itam
    dah beas kan ko putih sikit.. hehe

    • trAnsForMers says:

      tapi bila aku ngok gmbar lama aku dr kecik aku putih dh besar itam lak hu hu hu…..
      mana x itamnya asyik brbasikal jerk gi danga bay hehe he………

  19. Akak Leen says:

    suara dia best, masih mantap mcm dulu…lagu2 dia pun best….teringat cerita Hapuslah Airmatamu (zmn mak akak muda2 dulu laaa…) lakonan dia yg mengisahkan gadis kg yg lupa diri setelah mjadi penyanyi popular…

    k.pah, dulu klu x silap ada ckp nk pkai tdung thn 2007…skrg dh 2009 dh pun k.pah oiii…

  20. minnie comey says:

    kak pah kembang semangkuk….kak pah debab..yea..kak pah debab..yea..

  21. ibu kunyit says:

    hidung micheal jackson.

    • minnie comey says:

      salah tu..idong cam pian cecupak..haha..die cucuk tang sini,die cucuk tang sini…

      • mien.. says:

        haah..pian cecupak pn modify gak die punyer idung kn..aku plikla,nape la dieorg ske sgt adjust muke dieorg ek..x ke ptut brsyukur je dgn kurniaan Allah..itu pn nsb bek x cacat mse lahir..

    • tyrabanks says:

      yup!!!!

  22. bangiperdana says:

    tak payah nak jaga tepi kain orang…..jaga dalam kain sendiri sudahlah….kkekek

  23. catalina says:

    debab sggh kpah ni, keje dia asyik nk menyaman sj .. agak nye x dk keje kot

  24. catalina says:

    rambut kpah knp nampak semacam je, ori atau wig, keras je

    • tyrabanks says:

      aku rasa wig….
      dari dulu sampai skrg sama jerr…
      xpun rambut asli tpi dispray2 kan banyk2..biar xditerbangkan angin..kwang3x

      • tyrabanks says:

        apa2 pun suara kak pah mmang beshhh….
        aku suka sesangat….lagi2 kalau aku tngah frust… boleh melayang2 dibueknyo…
        xkisahlah nak suntik sana ka,suntik sini ka.. janji bdn sndiri.. yg lain blakang kira…
        kak pah… kalau kak pah rasa cantik cucuk sanasini..teruskanlah kak pah..tyra sokong dari blakang…. HIDUP KAK PAH!!!!!

  25. catalina says:

    kpah ni spesis bdn besau atas, gerun aku menengoknye .. sora dia mmg power tp itu criter dulu , skrg ni miming je kot ..

    • tyrabanks says:

      ehh ada pung..

      bagus la kau ni catalina.. asal aku sensorang kau muncul…. asal kau muncul..aku sensorang…hihihi..

    • catalina says:

      fikir2 balik dh tua2 gitu insaf sikit la kan, ini tidak makin mengembang dh tu inject sana sini ape la nk jd dgn kpah ni at least dato ct dh insaf sikit

  26. trAnsFormeRs says:

    he he he aku baru msuk……

  27. catalina says:

    mlm2 gini ko jgn nk ckp berbelit2 trya … dalam makna nye tu

  28. catalina says:

    wasup octimus prime? oppss, ekor jaws !

  29. tyrabanks says:

    sian kak pah..katanya dia sunyi tanpa lelaki disisi..sedih plak aku rasa..

    dia ni masa muda cantik gilerr…lebih2 lagi masa dia blakon dgn broery marantika tu..walaupun zaman tu aku kecik lagi xpaham cintancintun ni,tpi aku suka tngok dia blakun..

  30. catalina says:

    dh kul 12, sah x de org , aku sorang2 !

  31. trAnsFormeRs says:

    rasa2nya dagu dia lbih tajam dr dulu….

  32. catalina says:

    tengkok aku lengguh lama sgt btenet

  33. tyrabanks says:

    ehh trans..
    aku baru baca statmen kau kat atas.. kau bbasikal g danga bay.. kau dok jaybee gak ke..catalina ngan aku samer.. kalau kau sama.. boler reunion ni..

  34. catalina says:

    mcm mana auto bot pandai nyanyi pula, aku karaoke ni x brp minat sbb suara sumbang setakat nyanyi dlm toilet bo la …

  35. catalina says:

    aku rasa kalau kau selalu practise bo jd sedap kot … usaha tangga kjayaan …… kwang3

  36. trAnsFormeRs says:

    aku dh ngantuk ar….
    zzzzzzzzzz…………….

  37. catalina says:

    aku pun nk blahh

  38. Luna says:

    alah,…semua fake..queen of fake!! kata org tipu…sendiiri tipu!! wkakakaa..muka mcm senyum sentiasa..dah lah dada besar,…atas besar..bawah kecik!! bagai dipam pam pulak…rambut kembang!! hamboi222 perut betingkat lemak takk..jom cek!! tak rasa sesak nafas ke ahhh..?buruk lah dia ni…cuba lah berkelakuan mcm noorkumalasari ke,,yg sedar diri sikit..harapkan anak je belajar agama..dia selamat…mak tak!! sorii emo lak!

  39. Kak Su says:

    A’kum semua..selamat pagi…
    Lena ke tidur smlm?

    Kak Su bgn awal ari ni..antr anak kls taekwando..

    • Kak Su says:

      Rase2nyer adik2 Kak Su ni..tak bangun lagi ni..
      Bior la..cti gak kan…
      Tak pe lah jumpa korang nnti tghri..
      Kak Su nak keluar shopping langsir lak…
      Dah janji ngan kawan…Bye…

  40. glory...glory man utd says:

    salam………
    hai kak sue.ape kaba,selamat pg.
    kak sue sihat???
    wah wah wah…..nak g shopping langsir utk raya ke??

    • Kak Su says:

      W’slm glory..Leen..gitu la gamaknyer…
      utk rumah Kak Su di cni..ngan rumah mak di kg..
      Tpi tak dpt beli lgi sbb asyik jln2 servey…rambang mata lak..lain plk yg dibeli..hah…

  41. lilies says:

    xske die..lalala~~

  42. aries_april says:

    pg smua…
    salam…

  43. jernih says:

    salam AA.. GGMU.. dan sume..

  44. aries_april says:

    salam jerneh…
    salam smua.

  45. jerneh says:

    AA dah da di penang ya?
    tiba jam berapa ya?

  46. aries_april says:

    ha png…
    dh kul 12 smpai…

  47. miss haneem says:

    cakap siti mencucuk mcm senduk penyek, dia sendiri pun cucuk muka dia…. cisss…

  48. Batu Lesung says:

    Dah macam Datin Rosmah Mansor… ketat tak hengat! Hahahaha…

  49. glory...glory man utd says:

    salam semua…………….
    same yg ade kat sini nie???
    anybody here???

  50. glory...glory man utd says:

    UWEKKKKKK………………
    aku tak lalu nak tgk muka n bibir dia….
    geli geleman aku……….
    boleh termuntah dibuatnya…..kembang tekak aku….

  51. trAnsFormeRs says:

    agak2 klau dia wat album baru ada ke org nk bli erk…

  52. trAnsFormeRs says:

    BN x amek ke gmbar siti saerah yg dh kurus dn seksi skrg ni….

  53. aries_april says:

    kak jed…
    buah pala kat msjid india pn bnyak…
    tk pe…
    maybe next weekend, aries trun KL g…
    aries tlong bwa tuk kak jed ya?
    tpi hrg jdi lain ya? double…
    kan senang nk mkn air tngan orng png..

    tuk trans pn aries bwa kan….

  54. jed hijau says:

    den cau dulu lah……dah dokek pukul 3potang…

    nak balik basuh kain…lipek kain….tukar air akuarium….siram bungo….masak potang…basuh kasut sekolah anak…

    sapo nak tolong den…..yum datang umah den haa…

    nanti den masak nasi impit..kuah kacang…sayur lodeh…meehun goreng…..mesti ado yan terliur tuuuu….

    nanti nak datang tipon dulu yo…bye…

  55. aries_april says:

    ok..
    nnti aries cl kak jed….
    make sure , afarizal b abd manap ada.

  56. aries_april says:

    smpat la…
    nk jdi gak adik ipr …

  57. catalina says:

    haluuuu … mmm … asal aku masuk ja mesti sorang2

    • trAnsFormeRs says:

      hu hu hu samalh kite catalina…asal aku msuk jerk sowang2…..

      • trAnsFormeRs says:

        catalina mlm minggu ni x gi hang out kat danga ke?
        jap lg mmber2 brbasikal aku smpi ar kita org ramai2 ke danga….

        • catalina says:

          rajin kau p danga trans , rajin plak naik basikal x lenguh mengayuh ke, aku ni dh bertahun tk sentuh basikal ntah2 bila naik kedebab jatuh …. mlm mgg p danga mmg best ramai org , aku rasa kau ni konfem p cuci mata ……..

        • trAnsFormeRs says:

          fuh baru lek…
          penat siot ngayuh…
          kurang sikit berat bdn aku he he he…..

  58. trAnsFormeRs says:

    bbuubbyyeee…

    • catalina says:

      ek elehhh …. bukan jauh mana pun

      • tyrabanks says:

        asal malam jerr mesti kau ngan aku ek catalina..
        tpi mlm ni aku lambt masuk cni coz g layan hbo….
        mlm minggu le katakan..
        si trans tu mesti g dangabay ek…
        tah apapa tah nak lepak cna..

        • tyrabanks says:

          serabut sangat. ramai org le trans..
          kau tu bukn cuci mata lg.. cuci kaki.,, cuci idung.. smua lah..

        • tyrabanks says:

          kak nara..
          dah 2 mlm dah ni… xde page baru kerrr!!!!!

        • damia zahra says:

          ermmm…tu ar…aku konpius tu…stil x de new page…
          ko pa kbr tyra?
          lapar ar plak…adeh…
          jap nak p dapur jap…

  59. catalina says:

    kau x letih ke tyra … sempat lg lalu karpet BN ni , kalau aku la mesti terus zzzzzzz …kah kah kah ……

  60. catalina says:

    sebut pasai lapar perut aku pun dh lapar, maggi ada sedap ni

    • damia zahra says:

      tu ar catalina…mmg melantak megi jer td neh…hokhokhok…
      now…perut da memulas…huhuhu

  61. kulup says:

    uhhhh..jenuh nanti menjawab dlm kubur…bawa2 la bertaubat….tnya sikit kat anak yng Al-Hafiz 2….Penat jer antar anak blajar tingi2…bidang agama plak 2……huhhhhh…ni yg kata blum dapat hidayah lagi ni….tapi klau nak tunggu hidayah emmmm payah la…kita yg kena usaha buat perubahan….

  62. kulup says:

    haii..damai zahra..nk id ym…

  63. hoho says:

    tgk jela hidung dia tu.
    scary gila.

  64. Ehem says:

    apsal nara dh 2 hari x update………………

  65. trAnsFormeRs says:

    laa xder page laen ke??
    boring arr..

  66. ferdi says:

    aku x paham la..knp wanita zaman sekrg suke suntik botox kat muke ..x lawa la..aku rase muka original lg lawa..muka mcm nak pecah mcm zahida rafik tu lawa ker? ari tu aku ade terbaca pasal Ku Yah dlm paper..aku tgk muke die dah lain n aku syak die nie mesti suntik muke gak nie…nak senyum pun susah..muke die yg dulu lg lawa dr sekrg..knpla nak ubah ape yg tuhan dah buat..kalo temporary xperla..tp suntik2 muke nie hasil die dah jd permanent..dah xleh nak jd mcm asal balik..

  67. jed hijau says:

    sapa tengok melodi semalam…!!!!!!

    percaya tak!!!…haaa…..dah percaya kan…

    kak pah ni kalau dia tak suka seseorang tu dia akan buat orang tu susah dan sikit2 pasang peguam…pas tu saman…….kak pah ni tak serik2 buat kontroversi setiap kali muncul……biarkan dia…Allah akan balas perbuatan dia tu…

    hari ini METRO, terang2 nampak sangat yang dia mmg dengki…tak tahu la apa masalah dia ni…

    apa2 pun aku sokong s.atan….lawan bagi sampai menang…

  68. DelimaSaraa says:

    GEMOK nyer lar dia niiiii…hidung mencacak!!….

  69. Lovelyvic says:

    Aku tahu rahsia dia..
    aku rasa ramai nurse jugak yang tahu rahsia dia kan?
    Tp watpe dedahkan rahsia dia…
    apa yg dia buat… biar dia je yg jawab dengan malaikat kat kubur nanti…
    Kita doakan kak pah sempat bertaubat…
    bukan kak pah je yer…
    kita semua….

    • damia zahra says:

      tu ar…kwn aku keje kat sjmc pun pernah ckp pasal kak pah neh…moga2 dia segera ar bertaubat…

  70. Lovelyvic says:

    Nara jangan cepat sangat kesiankan kak Pah. Bila tulis gitu mcm S. Atan plak yang salah…
    hakikatnya kita tahu kak Pah ni ada masalah Psikologi.

  71. trAnsFormeRs says:

    ha ha ha trgelak besar aku baca metro arini….
    sah2 mmg minah ni yg brmasalah….
    woi nek pah mak aku kata kat Hspital Tampoi ni bnyk kosong blh ar msuk….

  72. trAnsFormeRs says:

    ksian kat ida nerina yg brkmungkinan lumpuh….
    moga2 kak ida cpt smbuh……

    • damia zahra says:

      asal ngan ida gorgeous tuh?

      • trAnsFormeRs says:

        ko x baca paper ke?
        dia jatuh dri tgkt 4 kat kondo dia…
        patah tlang blkng….

        • damia zahra says:

          lorr…yeke?…aku bz la seharian neh…tu yg x baca paper tu…tp..kat bn neh aku buat2 x bz jer…hokhokhok
          nak cek onlen la…paper aper tu trans?

  73. ferdi says:

    knp jatuh dr tgkat 4? bunuh diri kaaa???

    • DelimaSaraa says:

      KUALA LUMPUR: Pelakon terkenal, Ida Nerina terjatuh di kediamannya, sebuah kondominium di Persiaran Syed Putra di sini, kelmarin, mengakibatkan tulang belakangnya patah.

      ifahamkan, kejadian yang turut mengakibatkan kedua-dua kakinya berkemungkinan lumpuh itu berlaku sejurus selepas pelakon yang juga tenaga pengajar program realiti Akademi Fantasia bagi musim ketujuh (AF7) itu pulang daripada menjalani lakonan teater di ibu kota.

      • damia zahra says:

        lorrr..mcm ner leh terjatuh tu?…cian kat ida…

        • DelimaSaraa says:

          sumber berkata, kedua-dua kaki Ida masih belum dapat digerakkan dan kini sedang mendapat rawatan di wad Ortopedik PPUM.

        • damia zahra says:

          lorr…thanks sara…
          x de inform ker naper ida tu bleh terjatuh?
          huisshh lebih2 plak aku neh…

        • jed hijau says:

          kemalangan yang terjadi kat artis ni…kekadang boleh ubah perangai diaorg…..bertambah baik atau tambah buruk…

          ida nerina ngan deanna yusuf kuat sosial…selalu hang out kat ampang masa tahun 1996…

        • damia zahra says:

          tu la tu jed…sosial habes dowg neh…

  74. hermosa5790 says:

    time zaman2 60an-80an aku tengok, hidung dia tak la mancung sngt mengalahkan mek2 arab yg bersepah2 kat bukit bintang dan KLCC nun, bibir tak la tebal sngt mcm ni. tang dada itu, badan dah mengelembung cam tu, faham2 je la.

  75. ori says:

    tengok la gambar lama2 pastu bandingkan…tapi ayat yang selalu diucapkan “bila hati kita bersih,cantik tu akan terpancar diwajah kita…”kaedahnye…minum clorox supaya hati tu bersih baru kesucian dan seri naik diwajah….lu pikir la sndiriiiii..

  76. nona says:

    hodoh gile pompuan nih bila suntik sana,suntik sini…masa time natural dulu lagi cun.sekarang dah mcm hampehhhh…haha

  77. air bening says:

    kak pah nie masih berangan2 kot, kesian dia, dia fikir dia masih remaja lgi kot, aduh teruk banget rupanya, seram , dagu, bibir eh tak lawalah, dia bercakap pun dah tak betul sebutan mcm banyk bunyi sss keluar, cuba korang dngr betul2 klu dia berckp… dah nampak cacat…. sebelum nie dah cantik pun muka dia, tak bersyukur …aduh kak pah banyak2lah mengucap… .. aku dah tak sanggup lgi tengok muka kak pah… tak cantik….

  78. yanz says:

    sesekali…tengok cam mona fendy versi baru pun ader… :)

  79. sam says:

    i minat kat kat kak pah bukan sja pd suaranya…but gak pd dadanye yg montk,bibirnya….hudungnye tuuuu

  80. mayang mengurai says:

    nak gak lawa cam kak pah.. kak pah ambik air sembahyang bape kali sehari eak

  81. onesrie says:

    kak pah neh sebenor nyoor baik hati orang nyer! suka membuat kebajikan bela ramai anak ytim besor! pahala dio, but tang cucuk2x 2, ALLAHUALAM!! aku tengok pun lain cam MJ pun ado muka dia hehehe!!

  82. tinkermyball says:

    Jangan mengarutlah dan buat andaian yg tidak baik kelak kita berdosa…buruk sangka ini selalunya bawa padah khususan dlm masyarakat kita..pada aku biasa aja,,,orang dah berumur lebih 50an …begitulah…nanti bila usia kita sepertinya….jgn2 anak dan cucu cabut lari….

  83. linda says:

    i minat kat buah dada kak pah tu….suka nak isap puas2!

  84. kyle al yamani says:

    if u go to lebanon u can see a lot of face similar like this….i can telll u n very sure by just looking at her face that she had totally6 done NOSE JOB n BOTOX.sekurang2nye..yg betul die je la yg tau

  85. nadia says:

    sharifah aini walaupun dia gemuk ttp dia comel

  86. nadia says:

    dia tetap top

  87. Khairul Anuar says:

    I peminat dia dari dalam bedung lagi. Sebabnya emak I suka menyanyi lagu dia semasa I dalam kandungan.

  88. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

  89. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

  90. Hello admin , i desire To ask question regarding A New content. is this okay ?(first)Whats the meaning being that content? but i love by Ones blog. (second) are you have on facebook or twitter > end users can add A New facebook badge so i can like Your New website. likes my homepage Thank end usersvery best Regards admin of (sorry,if my english is bad. iam an italian :p)

  91. I learn something new on various blogs everyday. It is always stimulating to see content of other writers and learn a little something from them. Thank you for sharing.

  92. kapak says:

    biar ape org nak kate,yg pting tujuan utk hiburkan org, selamat selamanye

  93. kapak says:

    kak pah dr dulu comel selamanye

  94. maria jane abdullah says:

    Sharifah aini memang pujaan saya dari kecil sampai kini dan teramat mengikuti perkembangan-nya dari masa ke semasa. Tak perlu nak menipu diri sendiri dan orang ramai yang dah teramat jelas sekali yang SA menggubah suai kecantikan yg semulajadi kurniaan Allah Ta’ala. Tak perlu nak menyorok kenyaatan yg dapt dilihat dengan jelas dan ketara sekali penggunaan botok dan sebagainya…