Written by AbangNara | January 27th, 2009

One of Indonesia most talented actress and singer, Agnes Monica was caught in the picture above showing off her underwear @ panty. Agnes may not even realize she has show her underwear @ panty picture because it seemed she was concentrating on her show.

What do you think of Agnes Monica underwear/panty picture above? Too sexy for a celebrity or just a common mistake during a show?

32 responses to Too Sexy But Adorable Picture Of Agnes Monica

  1. Anonymous says:

    i love agnes monica

    0
    0
  2. lela cute 1991 says:

    gatalnya haha..

    0
    0
  3. ila says:

    awak memang JELITA…i like u so much

    0
    0
  4. betty says:

    dia kristian…so what?

    0
    0
  5. mrCool says:

    sume yang cakap mcm 2 sume xtahan nafsu tgk agnes punye tuttt….

    0
    0
  6. api says:

    sial la awek ni..nyanyi lagu pesong akidah

    0
    0
  7. ni says:

    dia mmg suke pki mcm nih la agaknye ekk…..
    xperlah kaki dia lawo kot…..
    dia nk tnjk lah jgk dia dh cukut kaki
    huhu~~~

    0
    0
  8. flower says:

    aku suke dengar lagu dia n tgok dia berlakon..

    0
    0
  9. fiza224 says:

    lantaklah die nak seksi ke ape… die bukan org islam, die kristian…

    0
    0
  10. tuit says:

    hihihihihi

    0
    0
  11. mimi says:

    ish ish merosakkan…

    0
    0
  12. ntah le... says:

    tu bkn suar dlm..suar pndek je…

    0
    0
  13. remy says:

    yg ni i like,baguih ah ah

    0
    0
  14. wawa says:

    ler tu seluar pendek untuk baju tidur yang dia pakai tu. kan nyer seluar dalam. per ler korang nie… lain kali gi butik baju and seluar dalam belek2 skit. ishk..

    0
    0
  15. Batu Lesung says:

    sesah itu suar pendek sepadan dgn baju tu.. ngok la tukang buat artikel ni.. lagi pun apa sibuk.. dia bukan islam pun.. duhhhhh!!!

    0
    0
  16. Togok says:

    jangan bilang orang kristen aja,bahkan lebih banyak orang muslim yg lebih parah dan banyak jual dirin jadi triris.
    saya harap jangan ngomong soal agama terus.agama itu semua baik cuma orangnya aja yang gblok.
    agnes cantik,dan baik hati…

    0
    0
  17. saz says:

    weyh..
    kita ny org islam x bek tengok org nyer
    tooot….

    0
    0
  18. gorgeous_luv says:

    that’s her style..

    0
    0
  19. karin says:

    aurat perempuan islam dengan perempuan bukan islam sama gak macam lelaki, sebab takut pompan bukan tu lesbian. Anyway, she’s not a muslim.

    0
    0
  20. perhhh gila betul minah ni

    0
    0
  21. Punai tanah says:

    hola all…..
    pe dier nie……..
    x de pe2 pun….
    gmbo cam nie pun x tahan nak tgk pe kes……
    hahahaha…………

    0
    0
  22. kacang hijau says:

    xpayah nak ngate agnes tu merosakkan..@ sial pakai cmtu..coz she’s not muslim..yg muslim pun de lagi terukkkk..pakaian dorg dri tu…pakai bju xckup kain…huahua..anyway..luv agnes..

    0
    0
  23. Its beter than the loan you couldnt get.

    0
    0
  24. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  25. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  26. Dino Mulkins says:

    Hello there! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

    0
    0