Written by AbangNara | March 4th, 2010

abpbh 2009

Korang tahu tak tema Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009 kali ini ialah “warna” atau dalam bahasa omputihnya “colour”. Jadi kami rasa artis-artis Malaysia confirm akan bergaya sakan dengan tema yang macam nie. Almaklumlah, macam-macam warna baju yang boleh dipakai untuk menyerlahkan kecantikan masing-masing. Lagi-lagi kalau artis wanita.

Baru-baru nie masa pre-majlis ABPBH 2009 nie, dah ramai selebriti wanita kita yang bergaya dengan fesyen-fesyen yang meletop. Not bad jugak rekaan designer tempatan kita. Memang terserlah kecantikan dan keayuan. Kira ada sense of fashion jugaklah. Tahniah kami ucapkan kepada selebriti wanita kita.

Lagi 19 keping gambar selebriti wanita sempena tema ABPBH 2009 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Harap-harap time ABPBH 2009 nanti bergaya biarlah kena dengan caranya dan tak over sangat. Gambar ehsan CuteCarry.

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

Baca Yang Ini Pulak:-

138 responses to (GAMBAR)Selebriti Wanita Sempena Tema ABPBH 2009

  1. key says:

    takde org comment?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Rija|udDin uL-haQ says:

    kbykkannya huduh ler…isk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sume pakai x cukup kain

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nhb says:

        kilang kain terbakar gaknyer kat malaysia ni..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • rosh says:

          ada yg tak sesuai…
          semua nak menyeksi dan myeksa mata….

          sharifah shahirah maintain lah body dia..
          beruntung ijoy…o_o

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • redtube says:

          rase nyer aku suke syira je lar…hahaha..yang lain sume ugly betty lerr…hehee..xbaek aku kan..tp seyes ckp..npe fesyen nmpk serabut…simple but nice kan boley..npe msti serabot..aiyoo…messy mata aku tgk…nie xleh msok runaways fashion…hahahaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. tumpang sekaki says:

    kenapa la buruk2 pakaian masing2 macam ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. Yanie says:

    betul2!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. sha says:

    diana danielle jerk yg nampak mcm intektual n bijak dlm berpakaian….hehehe…yg lain x berapa berkenan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  6. pening says:

    Ntah ape2 je fesyen dorang ni…especially c Enot tu..cam badut..sorry to say~…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. natts says:

    sorang dua jer ok, yg lain tu ntahapahapantah!.. cam suka nak tunjuk kat org isi dalam, open sana sini situ….harap jgn teruk r kena kutuk lepas ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku says:

      barang mhl org tak letak kat tmpat terbuka..tayang sana sini..murahan lah semua tuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mario says:

    kesian nya tgk si enot tu.. buruk benar baju dia..

    diana danielle je yg nampak cantik n simple..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. MERABAN says:

    entah ape2 si scha…kah kah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. FTNer says:

    ape kes didie tu? mencapub giler

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. puteri says:

    Y MEMEY PNYA DRESS MCM BJU KELAWAR MY MOM JEW…HUHUHU..DA LAH MAKE UP MCM HANTU JEW…
    MMANG X CANTIK LNGSUNG..PAKAI APA PUN MMANG X CANTIK..2LAH DASAR HATI BUSUK..HUH!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. nurul says:

    bju c memeh 2 nmpak murah sgt…..x lawa langsung….diana je yg ok.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. manjalara says:

    kebanyakkan hodoh, scha dressing mcm org tua, didi alias mcm pontianak hilang laki, si enot dah la gemuk pakai pulak fesyen kembang mcm tu lagi la nampak gemuk mcm baru lepas makan baking powder.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • yanz says:

      i agree…baju cam cekup nangka…buruk betoi sekor2…terlebih fesyen sudah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • paten says:

        tol2..aku setuju gak..knape mke scha npk sgt2 bruk?mcm badut..eeeww…mmg menyampah giler kat dy..wekk!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cW says:

      dik, tergelak2 akak baca komen kamu :)
      tapi kak simpati tgk enot…kesian dengan dia..tapi tak slah ke dia..sebab designer baju yg bikin baju camtu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kikilala says:

        tu la pasal..kesian si enot tu.sebijik macam badut,sape la yg design baju die tu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Maey says:

      u jahat la….tp i pun jahat bab gelak sakan baca komen you hihihihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Maey says:

        i mean comment manjalara tuh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Hahaha….manjalara, mana la ko dpt idea gitu time bg komen ni? Teguling2 aku gelak tak hengat! Lawak betoi!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bukannakberlagakbaik says:

      waaaa kesian nyer mereka kene kutuk ngan korang…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nadira says:

      yela kalo enot x pakai cmtu, nnti xde sape pon yg prasan dia ada kat abp mlm tu….bahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. yukiko says:

    yg plig ok bg i lyana n k.didie to kalah lady gaga hahaha over sgt cm xkna jerk ngn usia dyer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. scorpioncat says:

    ader 2 3 org aku tak kenal, sape ntah..mamat yg dgn Diana Danielle tuh…tapi fesyen….ya ammpunnn…. sian..yg comel, diana, intan, scha (walaupun seksa), norkhiriah ngan liyana jasmay…yg lain…miskin kain dan tak chanteklah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kikilala says:

      hatta dolmat sebelah DD,die pereka fesyen.banyak la jugak menang award

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. puteriaquarius81 says:

    enot, wati elite ngn aliya (btl ke nama ni) .. korg slh mjls ker? huhu
    diana danielle n liana jasmay, so sweet…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. hazzy says:

    too MUCH!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hehehe semua make-up tebal 5-10inci huhuhu

    aku rs dress-up yg paling ok dlm banyak2 tu lisa ngn diana jerr…

    yg len tu pelik2…xtgk cermin kot jgn marah hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bukannakberlagakbaik says:

      memang kene mekap camtu…nak masok tv mane bleh muke pucat lesi macam zombie

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aTan aHmad says:

    Semua buruks… kecuali lisa surihani and diana daniel… keke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. ViZard8 says:

    pesyen brserabot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. cindai says:

    i rase if wat fesyen muslim & muslimah mst lg elok kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      xde yg dtg nnt… tp oklaa tema dier warna… at least sumer pun bleh join….cume terpulang pada creativity sndiri n designer memasing..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. terrarossa says:

    aduuhhh….pesal aku rasa cm buruknyee fashion dorg neh…esp alyah..didie ngan enot….kot ye pon nk kelainan jgnla smpai mcm badut…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. BumbleBee says:

    worst dressed – Watie Elite & Aaliyah(tak mungkin kerna sayang) …. eihh~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. mimi naim says:

    awat la yg pelik2 sngat depa pkai..cuma DD sj yg nmpk lawa..yg pling nmpk tua si MEMEY..wlaupun dia lbih muda dari DE..hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      sorry to say tp mmg muka memey xde seri…ape yg kurang pun x tawu..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • terrarossa says:

        sokong!!! sangat tade seri….berpenyakitkah dia?? huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • watie says:

          kelapa dh d tebuk lo…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • sha says:

          mmg buruk….muke pon buruk….baju pon buruk…kate rezeki melimpah ruah…beli la bju yg ok sket…mcm bju tido je

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Uiks….sadis jek ayat ko ni watie….
          tp who knows….ntah2 ye…hehehe….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. eyera says:

    nape semua pose cekak pinggang je??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Kak Long says:

    DD cantik sweet & simple. yang lain lain entah tak tahu nak cakap fashion apa. Buat Enot, jangan memperbodohkan diri. betul macam badut .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. kira_e says:

    apsal didie alias tu makin ari makin truk..xpaham2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. x-not-x says:

    eeee…tolonglaaaa..beberapa org je fashion dia best..yg lain mcm hampeh je aku tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. immabastard says:

    WTF.

    No wonder.

    Nara’s got bad taste in style.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • OVA says:

      ni pehal nara plak yg kne? tak sabit ngn title blog nh rsnye..
      think b4 u leave ur comment in this blog.. if u hate it just leave ok! get a life will ya?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaWan says:

        ova,die ni mmg camtu..sume komen nk mencarut jek mcm die sorg jek betol..mmg padan la dgn name die tu..
        bang nara,sila block komen die ok!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Dia ni mmg…kalau tgk dari previous entries, ntah pape la yg dikomennya! Kadang2 org lain punya komen yg innocent pun nak dihentamnya! Sokong kata kaWan, block je IP dia ni…biar dia mencarut kat tempat lain plak…wat semak ruangan komen BN jek!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. cindai says:

    da x mcm tema warna, mcm tema fesyen tah ape2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. cindai says:

    wake up la malaysian artist, jadila artist yg bijak dgn memilih fesyen yg anda sendiri pakai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cindai says:

      jadi artist ni kira kurang harga diri jgk kan.. lg2 yg islam.. x pakai baju nampak ketiak, dada, betis, paha mmg x sah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. cindai says:

    anak dara, mak dara, anak orang, kurus, x kurus……..pakai baju tah ape2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. cindai says:

    anyway…… good effort for u guyz..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. yubin says:

    bju liyana jasmay je kot 6pak lawa…..~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. SNSD says:

    puhahaha!!
    mcm kelakar je dressing didi tuh…
    oopss~~ x baik gelakkan 0rang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. aku_statix says:

    sume pkai bju xckup kain ……kain mhl sgt ke skang??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. dayang says:

    artis malaysia ni bute fesyen ke…meluat bile tgk..xsedar diri dh ha masing2…m’sia ni kene import lg ken rasenye…ken kt m’sia ni dh abis agaknye..hishhh…buruk bebenor..menyampah tgk…yg plg buruk didi, enot, aliyah ngan wati…
    sedor la diri 2..jgnla pki mcm 2..huduhhh bangat sih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. emi says:

    rasenya liyana jasmay+diana danielle je yg ada taste yg bagus..lain2 hancuss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. jane says:

    ni baju dia org sendiri ke baju sponsor????…. tema “baju sape paling merapu” kot…… enot dan didie alias jgn biarkan diri awak berdua dibodoh2kan dan dihodoh2kan org….. you two look like stupid clowns….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. bulan says:

    KEBANYAKKAN HUDUHHHHHH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. bulan says:

    ARTIS SATU DUA JE PANDAI BERGAYA LAIN2 TU HAMPEHHH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. sfa says:

    scha, watie, enot, didie, alyah.. buruk gila fesyennya!

    scha, better pakai baju tutup dada!!
    watie, rasa macam baju apa ntah. tebelah tengah2 tu
    enot, jgn diperbodohkan dengan fesyen pilihan kamu tu!
    didie, buka mata luas2…. dan fikir masak2, anda dah terlalu ‘tua’ untuk semua tu
    alyah, ??????? sila belajar erti sebenar berfesyen! buruk bebeno!

    paling tak boleh blah, mekap memasing macam simen nak plaster umah tu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Yanie says:

    Pd smua artis..pkai la yg simple but sweet..cam diana 2..bkn yg glamour smacam, konon2 vogue. mekap ber-inci2..klah pontianak!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. amani says:

    cmnilh artis mlysia n bragama islam,cra brpkain x sah klu x kna kutuk,lhat sjelh cra brpkain diorg..skit sume mta2 yg mmandang,sume kslahn brpnca dri artis2 tu sndri…..trutama enot n didie alias,tnung dn renung2knlh dri anda dihdpan crmin…ssungguhnyer babun,cipan,tapir n brmcm2 lg yg huduh di muka bumi ini sma sprti anda..jd ubhlh pkain anda enot n didi.org2 kt ats pon sume mngutuk anda..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Wei apada babun, cipan, tapir pun ada? Hahaha…sakit perut aku bila baca entry ni…dari atas sampai bawah, komen semuanya lawaks………Hohoho…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. jupetra says:

    nk tya sket,sape ek kat gmbr 5,gmbr 10,n gmbr 17???

    ak x knl la…

    adus..pls2..jwb

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. aliapeng says:

    hye cik nara…1st time komen setelah beberapa bulan layan beutiful nara…
    nak tanya macamner nak dapatkan tiket tuk abpbh ni…saye freelance photographer….
    nak dapat kan tiket penonton pon jadi la..nnt bleh anta gambar kat beutifulnara…
    pernah cover ajl24 haritu..
    tp kali ni tak tahu mcmner nk dapatkan tiket..bleh bantu tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. standard la anon.. says:

    rasanya baju sponsor kot… sebab tu buruk cam haram pun ada gak yg pakai, haha… nak suruh designer buatkan tak cukup duit, pastu kalau nak sewa plak takut terboria ngn org lain…

    by the way, sapa si pendek yang peluk DD tu.. bak kata ahmad nisfu, Ini boleh mendatangkan marah! (dah la pakai reben hadiah ikat kat leher..)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. anne.m says:

    alyah tu pakai ape??? bengong??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. ain says:

    suma cu..but make up scha cam badut la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Tiffany says:

    Noorkhiriah ke yg baju kuning, belt merah, handbag hitam tu?
    Bukan dia ckp dia dah bertudung ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. mine_she says:

    buruknyer pesen diorggggggg……
    eeeee….. meluat ngan artis skarang……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. mc yah says:

    sume cm haram

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. yula says:

    suma pakai xckup kain..
    kain buru umah aku bnyak mai sini aku nak bg sorang sikit.
    pic yg ke10 tu sape mcm tepung gomak muke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. ENAOT..KO GILE KE HAPE? says:

    aku xpaham dgn Enot nie
    Sjk khwn n msuk shatri bdansa tu mak aiiiii..
    Pkaian dia kdg2 seksi, kdg2 hodoh..
    Dlu gmbar dia pkai snglet kat kelab dpt kt intenet je
    Skrg dia brani pkain buruk gilr n seksa tanpa segan silu
    Sakkkiiiiittt maaaataaaaa la makcikk!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. ENOT..KO GILE KE HAPE? says:

    alamak,,silap eja..xpe sme je bnyi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. princessbutterfly says:

    NAPE MSG2 PKAI BAJU X CKUP KAIN?
    KILANG KAIN KAT MALAYSIA NI DAH TUTUP KE?
    FISYEN PUN NTAH APE2 JE…
    BILA ORG LAIN TEGUR RAMAI YG MELENTING…
    ni lah manusia zaman skrg……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. sarahQ says:

    cam badut je some of them

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. memkecik says:

    ENOT…oo ENOT…naper main taram je pakai….adoyai..sian tol mem tgk lah…..burok betol upanya…….ishhhhh…betul kata depa cam badut………yg lelain no komen..ar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. fifie says:

    yg pic bwh sheera tu sape ek?unik n cantik baju die…tp DD la yg plg ok..
    pape pon kaler putih mmg nice!! :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. lady virus says:

    cmua nmpk xelok… cuma DD ja yg ok… enot. plak… xsesuai la…. hd la chubby…. pkai mcm 2 plak…. pelik2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. pu3 says:

    nape…. pakaian x msk akal…
    kasihanilah mereka… xckup kain…
    geli mate memandang… tp liana n diana memang u mmg cantik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. betolakucakap says:

    asyik2 pose pegang pinggang…boring laaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. princessbutterfly says:

    skrgnya2 pkai lah pakaian yg sopan wlaupun x pkai tdg…ni tidak… memanjang x cukup kain je…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. sape budak yg pelu diana tuh…???
    diana nmpk buncit….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. questravilla says:

    lisa ttp comey,,huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Nurul says:

    yg paling comey adalah intan ladyana..nampak sweet jer.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. snap shoot red carpet//

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. nora says:

    alahai… nape la macam ni lak…. kesian nengok ha… huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. takkizawa says:

    apelah huduh sangat fashion dorang nie….agaknya lepas sarung baju terus pergi majlis,lupa tengok cermin sbb terlampau excited nak pose depan reporter..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. jaws says:

    gambar baju merah no.2 tu scha eh????giler seksi..jarang tengok scha pkai seksi camni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Hanna says:

    pape jela..mls nk ckp..dorg ingt dorg vouge la tu kot pkai camtu~ skrempes.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. shaa says:

    ya syukrann

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. yula says:

    masing2 pinggang rapuh tu dok pegang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. kadang says:

    baju diana jer cantik but still xseswai ngan tema.
    tapi aku rasa kalo tema ‘colour’, seeloknya baju tu at least 3 colour n xyah la ropol2 sbb dah colourful. maybe long dress or short dress n design simple2. if ropol, halus2 sweet sudahla.
    scha baju cam zaman dulu2.
    memey suhaiza baju nampak murah or maybe sbb memey muka kolot so baju yg dipakainya nampak murah tambah2 color tu pudar mcm muka dia.
    liyana jasmay, cute xmenjadi
    diana hot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Labut says:

    alahaii… kasian betui lah c enot tu, pakai baju mcm tu punya lah buruk upe nya..betambah gemuk lah pula… knapa lah artis kita ni mesti nak pakai baju yg terdedah, rasa nya klau smua pakai yg elok mcm kak nitah kita skrg lagi lah cantik n ayu….muka artis kita ni mmg cantik2 jadi tak perlu lagi lah pakai yg seksi2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. nur says:

    napa la artis ni amai y slekeh je pakaian diore…
    dah la seksi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. AkU says:

    Salah satu tanda2 kiamat menghampiri adalah apbl terdpt ramainya kaum hawa yang bertelanjang…eg fesyen berkembang n etc…so sad….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. cherry says:

    fesyen byk yg huduh..ak tgk syira je kot yg nmpk cantik,wlwpon agak seksi..tp, bse ar..name pon arts..xseksi xsah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. bodo says:

    sume cam GRO..bodoh tolla artis2 nie..muke dahla buruk giler..tmbah plak mekap 50-60 inci..bertambh-tmbh buruk ade r..yg laki 2 lg ttup aurat dr artis2 ni..subhanallah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. gelak-guling2 says:

    ape enot pakai macam tue….dah mcm kebau sunat dah aku tngok….hahhahaha….. enot2 sedo la awk tue gemok, kenape jd bangang, kenape tak pakai kain plekat jer,,,bru nampak mcm siamang pulang petang…..hahaahaahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. mate besor says:

    Enot xbleh blahhh.tyang betis besor.
    Lisa,diana n lyana ok.simple n sweet
    Alyah cm hantu jepun…wakaka
    Memey muke maintain cm lepas besalin.hua3
    Didi cm org xbrape nk betul
    Watie cm pntianak harum SUNDAL MALAM.PAGI N PETANG
    huhu =P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Peminat says:

    Alyah tu memang jadi mangsa fesyen.. makin over lak minah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. cik says:

    haha..klakar dowh.. muka2 artis ni…intan ladyana pn cntik jgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. jojoe says:

    nape cam alien baju2 dwng ea?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. zira says:

    teruk teruk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. diella says:

    Hmm..cantik dan berfesyen…
    Tapi aku sedikit banyak kecewa ngan fesyen artis sekarang nie… seolah-olah dan jauh terbabas dari landasan agama..
    Pakaian tersangatlah seksi dan menonjolkan gunung ganang atas dan bawah…
    Lansung tak ada perasaan bersalah ke?? Kalau tak malu ngan datuk nenek, ibu bapa… ngan Allah tak kan malu lansung…
    Agaknya tak belajar agama kot…
    Menampakkan aurat tanpa batasan…
    Hmm..terfikir jugak, kalau dah mak bapak open macam nie, apa nak jadi kepada anak2 mereka di masa hadapan kelak… Nauzubillah..
    Dan akhirnya manusia akan lebih jauh tersimpang dari ajaran islam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. malaysian says:

    betullah…sume posing lebih kurang je …
    satu tgn kat pinggang n satu tgn kat bwh…
    macam hampessss……
    pada aku sumenya hodoh kecuali ada 2,3 org je la yg ok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0