Written by AbangNara | November 27th, 2010

gambar seksi ummi nazeera

Kami dapat rasakan Ummi Nazeera terlalu merindui Malaysia sehingga badannya menjadi kurus kering lantas membuatkan bajunya tidak muat lagi. Untuk yang tidak tahu, Ummi Nazeera kini berada di Australia untuk menyambung pelajaran. Kami sendiri pernah menjadi kurus kering semasa belajar di Korea dulu. Sememangnya stress dan tertekan terutamanya sebab susah nak dapat makanan Malaysia.

Cadangan kami, baliklah ke Malaysia sempena Year End Sale dan belilah baju baru. Nak lagi best, balik Malaysia dan makan sepuas-puasnya untuk tambahkan berat badan balik. Terlalu kurus tidak cantik di mata kami.

Update: Abang Nara tukar lah gambar Ummi Nazeera dari yang nampak lurah dendam kepada yang bertudung. Ramai sangat yang menasihatkan Abang Nara supaya tak mengeluarkan gambar tersebut. Thanks for the advise. I love you allz. Jangan gaduh-gaduh ye.

Update 2: Nak tengok gak? Klik sini.

155 responses to (GAMBAR)Ummi Nazeera Yang …

  1. Shasha says:

    wah ! wah !

    0
    0
  2. GAMBAR NI PELIK! MACAM SUPERIMPOSE JE….

    0
    0
    • inalina says:

      betul betul betul!!!! cm superimpose

      0
      0
    • Permata says:

      Semua da tpengaruh dengan Nabil, kalau gambar bukan2 je mesti ckp superimpose. Chiss, berani buat berani tanggung la kannnnnnnnnnnn.

      0
      0
    • sepatu says:

      hehe… takde ana superimpose nye… tak nampak flash kat tangan muka ngan badan tu sekata? lagipun kalau nak super impose, kena ada 2 gambar yg high resolution, aku dah 9 tahun main camera, sekali tgk aku tau bukan super impose… termasuk la gambar nabil tu.. ingat senang ke nak super impose gambar yg amik guna camera2 handset tu? kalau tanak kantoi, lain kali jgn amik gambar sendiri! pastu nak menipu semua org yg gambar tu super impose… ish ish ish…

      0
      0
  3. jaja azays says:

    OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku rsa kurus lg dia dari aku.

    0
    0
  4. liza says:

    aiyahh
    cleavage?

    0
    0
  5. tteeki says:

    nak gak jadi top 5 or 10…hahaha
    ak pon kurus gak tp x lah tdedah…

    0
    0
  6. lurve says:

    ye ke ni umi nazira?
    hhuu..
    nape cmni eh..

    minat rambut dia je..rambut dia cantik.

    0
    0
    • lalalala says:

      betul..dulu aku ade mkn kt restoran mak die (chiang rai, setapak)..mase tu umi nazeera ada kt situ without makeup…puasla aku dok tenung2 awek tu..rambut cantik gila..pastu aku baru pasan awek tu umi nazeera

      0
      0
  7. anabobo says:

    eh aku bkk page ni dr phne gambr pmpn tu tak kabur po..kehkeh

    0
    0
  8. misskenyalang says:

    betul tu abang nara. walaupun dok kat obersee, jangan la ober sangat…

    0
    0
  9. nikonian says:

    kesian kat dia ek

    0
    0
  10. Bom aTOM says:

    Off Topik sket yek..

    Nara, kalau boleh komen yg banyak dislike tu cuma Hide kan ajelah, tak payah kabur. Bukannya apa, kalau satu komen kabur ampun lagi, ni semua dlm box yg dislike tu pun kabur.
    Pening kepala & berpinar bijik mata bila bace….

    0
    0
    • inalina says:

      betul2!!! penin kepala sb saket mata bila baca

      0
      0
      • miss suka masak says:

        betol 2 sukar la nak baca..bang nara..take action kay!!!

        pls….xbest la kabur2….hide jela erk…

        0
        0
    • i don't like... says:

      betul tu bom…aku dah komplen b4 ni….dah kurang layan bn sebab mata aku sakit….

      tak payah lah blurr kan sebab yg plg ramai org tak suka tu lah yg paling aku nak baca…dah hide cukuplah, tak payah blurr kan…..pl take note ya pihak berwajib……

      0
      0
  11. chin peng says:

    kepada admin…
    jgn lah anda membuka aib seseorang kpd khalayak ramai…
    kite sesame islam patut menutupi aib seseorang dan cube menasihati beliau utk berubah kepada yg lebih baik…

    nak tnye sikit…
    admin ni agame pe?

    0
    0
    • pascual says:

      chin peng,abg nara ni xkesah.asal duit msk.rasanya kn abg nara apa hukum nya mkn duit dr hsil aibkn org??

      0
      0
      • lalala says:

        nme pon tmpat gosip.. kalo xmo,, jgn la bce.. pilihan ditangan anda..

        0
        0
      • OHBULAN! says:

        Aib ker? kalau aib tkdela artis ni letak kat fb die..die pn relax je
        korang plak kecoh. haih

        0
        0
      • weiya says:

        alahai..yg korang dok baca and komen tu pehal..nak salahkan abg nara..sebebnarnya dah kira bgs ade org tunjukkan..kalu tak tnjuk..takder ler cover cikit di masa depan,….jgn salah org mengata..tp salahkan org yg tayang free2 tu

        0
        0
      • weiya says:

        and ko pascual..apa tu..melayu ker ape..pelik sngt nama..dah bnyk hari ko jadi langau kat sini..nak kata org..ko kata org lain tak nampak..ingt baik sngt la tu..kalu tak suka gosip..blah la..ko tak di undang pun

        0
        0
        • chin peng says:

          ampun kan kami penunggu gua…
          ampun kan kami penunggu gua…

          saya ingin memohon maaf…
          saya tidak patut mempersoalkan agame seseorang…

          hope i will not make the same mistake in future…

          0
          0
        • weiya says:

          ooo..rupanya u dah bg soalan yg sama kat ohbulan erk..chin peng..knapa u tak tanya mcm ni..arni tu agama dia apa?..dia dgn rela hati tayang knapa nak salahkan org lain…bkn tu gambar dlm bilik mandi..org curi snap and paparkan kat sini…bkn mcm tu

          0
          0
        • pascual says:

          apahal ko weiya?kalo aku bkn mlayu aku xleh nk bc bn ke?bodoh pny weiya.tgk muka ko pon aku nk muntah.

          0
          0
        • AbahKau says:

          dasyat r ko ni.. mnghalakan sesuatu yg haram

          0
          0
    • weiya says:

      erm..chin peng…ade abg nara kutuk ker…tak kan tetiba abg nara post cite takder gambar ni…tp dgn nasihat bagai..tak kan pelik tu…so…sekarang kita sama2 nasihat dia..kan lg bagus tu

      0
      0
      • miss suka masak says:

        kesimpualannya kat cnie …

        chin peng n pascual = adalah same person…

        chin peng+pascual=pengcual ngek

        0
        0
        • [email protected] says:

          SEPATUTNYA EMPUNYA DIRI PERLU JAGA DIRI DULU JANGAN KITA M’AIBKAN DIRI KITA,,, DAH AMBIK PIC MACAM NI MEMANG EMPUNYA DIRI M’AIBKAN DIRI DIA SENDIRI…

          ARAP UMI KALO BACA KOMEN2 KAT SINI, ARAP BOLEH SEDAR LE…

          jaga maruah kita dulu baru orang lain akan jaga maruah anda

          0
          0
        • weiya says:

          pet…tol ler…dulu kita bergosip pun secara berhemah…semua adil..ade salah tegur…bkn sbb artis kita minat buat salah kita diam..tp sama rata jer..BN kan minta gosip secara berhemah

          0
          0
  12. gambo yg pelik..

    aku x caye gombo ni..!!

    0
    0
  13. flo says:

    longkang penuh kulat..hitam..hahaha

    0
    0
  14. selipar jepun says:

    pelik giler…
    sesapa yg ase kecian 2 tlg la bli baju yg lawa2 bg kat dye…

    0
    0
  15. perghh..terlebih sudah ni..hahaha

    0
    0
  16. huhuhu~! says:

    dah nama duk overseas..kena la overacting..nnt org tak tau dia belajaq kat overseas…kepala hotak hang lah~!!!

    0
    0
  17. lulu~~ says:

    tak baik betul lah BN ni…muka pompuan tu duk censored sgt..yg ummi punya tu duk bagi tatapan umum tgk tak censored langsung kot….kaum wanita naik malu dah ni…apa dah..~!!!!

    0
    0
  18. tingkap says:

    leper je..pun gigih nak tayang…huhuhu~

    0
    0
  19. Syita says:

    nmpk sgt super impose…..jao sgt paras leher tuu..

    0
    0
  20. miss suka masak says:

    hurm xkisah la leper ke selambak kew..

    juz tertanya2 nie…

    siapa erk ummi nie??

    artist ke apa??

    lau sape2 taw tlg jawab erk…

    miss xkenal la…

    0
    0
    • BumbleBee says:

      pelakon… dlm drama Nur Kasih…ummi ni jd watak adik Nur Amina(heroin-Tiz Zakiyah) yg jahat….

      0
      0
      • miss suka masak says:

        ooooooooo baru miss ingt………..

        y adik tizz lam drama nur kasih erk,,,,

        okay2 thanx 4 d info bumblebeeeee

        0
        0
    • eliz says:

      miss masak,
      wat do u mean by leper selambak?
      u refer to her boobs right?

      tp why u said im sex maniac?
      im talking the truth
      same goes like u

      is dat really innocent the way u said ‘selambak leper?’

      0
      0
      • miss suka masak says:

        sory i duk malaysia…xberapa fasih speaking in london……

        but the way u talk 2 me seems like have something wrong somewhere…

        m i hurt u before this??

        refere 2 ur statement…

        better u double check dulu comment2 u lam entry y lepas okay dear???

        last but not least….

        maafkan saya if my word r hurt u…

        saya xbniat nak cari gado lam bn nie..

        if kata2 saya wat awak panas maaf kan saya….

        ok cik eliz…salam muhasabah~~~~

        out of here….

        0
        0
  21. Maimoon says:

    Ni kan pic ambik kat festival filem msia kat australia 2 bulan lepas. Live interview pn dh kluar kat tv mase tu. Umi look fine je siap bg salam lg kat org msia. ‘MISS SUKA MASAK’ lame sgt teperok kat dapur smpai tak kenal umi nazira. Kesian nye lah ha ha ha

    0
    0
    • miss suka masak says:

      thanx 4 dat….puan maimoon…

      terperok kat dapor xde kaitan dgn saya xkenal owg kat atas nie..

      shes nobody 2 me…so puan maimoon xpelu la nak naekkan darah miss yer..

      xjadi kudis pon kat misss…

      miss xnak gado ngan puan maimoon…

      harap mengerti…….

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku yang kenal umi ni pun,,,
        kener tengk 2 3 kali baru cam dia….
        pic muka dia nampak lain siket le…

        mcm pucat semacam je

        0
        0
        • miss suka masak says:

          tapi ak xtipu nick……..

          ak mang xkenal dia…

          bila bumblebee explain baru la ak ingt coz penah tgk siri nurkasih 2…

          0
          0
        • [email protected] says:

          dia memang xberapa nak populer pun…
          populer sebab nur kasih n sebab gadoh gan Remy Ishak….

          ni nak populer gan sexy2 lak….

          populer sebab kener kutuk gan orang….

          bak kata USTAZAH BAIYAH,,,,,,,, ANDA BUAT ANDA DAPAT

          0
          0
        • miss suka masak says:

          lorh camtu plak yer………..

          hurm pape pon ak SGT2 LIKE USTAZAH BAIYAH….

          suka dgr ceramah2 dia.best wooooooo…

          tenang jek…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          LAJU TOL ORANG LIKE KO PUNYA,,,

          KO LIKE DIRI SENDIRI KER

          HEHEHE
          gurau jer

          0
          0
        • miss suka masak says:

          eh boleh like diri sendiri ker???hahah

          nak try lah……….adush..

          xdek maknanya ak nak like diri ak sendiri..

          tapi y pastinya ko selalu jadi mangsa ak utk dilike kan yer nic..hehhe

          0
          0
      • miss says:

        jgn la emo sgt….

        0
        0
  22. chin peng says:

    kenape ramai org nak bela abg nara???
    aku mengaku aku pun bukan nye baik sgt…
    tp knpe harus tegakkan benang yg basah?

    x boleh ke kite share bende yg baik2?
    ni nak share bende yg x baik buat ape?

    berape org dah tgk gamba ni?
    berape org dah dpt dose sbb tgk gamba ni?

    n yg paling berdose adalah abg nara sbb share bende ni utk tontonan org ramai…

    no wonder la ramai org melayu yg terjebak kes maksiat sbb bende2 cmni le…

    sepatut nye kite gune kan medium ini utk menyampaikan ilmu or share pape yg ilmiah…
    bukan nye share bende2 yg x elok cmni…

    x payah la nak jage tepi kain org lain…
    nasihat diri sendiri dulu sebelum nasihat org lain…

    tahniah abg nara atas perbuatan anda…

    0
    0
    • [email protected] says:

      blog ni pun namanya gosip artis…
      xkan le nak cita benda2 len lak

      manusia biasanya akan fikir negetif dulu,,,
      tapi di sebalik ni ada yang positif jugak

      kalo dia xpakai mcm ni, n tak ambik pic mcm ni,, kita boleh salahkan orang lain yang buat fitnah,,,
      tapi kalo dia sendiri yang ambik pic mcm ni n pose pulak kat orang ramai,,, memang yang pertama sekali salah dia le….

      kalo nak pikir negetif memang boleh,,,
      tapi yang positifnya,, sesapa yang MUSLIM jangan buat mcm ni kerana salah di sisi Islam n i akan m’aibkan diri sendiri,,, n akan dihina oleh ramai orang…

      0
      0
      • miss suka masak says:

        ak sokong nick…………

        sepatotnya y empunya diri la fikir sewajarnya jika xnak aib..2jek

        0
        0
        • chin peng says:

          cukup le sekadar gamba ni berada di page fb beliau…
          xpayah le kite nak copy n paste kat sini dengan niat utk menjatuhkan maruah die…
          tu hak die nak post kan kat page fb, twitter or what so ever…
          lgpn bukan sume pembace blog ni ade fb beliau kan…
          so klu gamba ni x di paste kan kat sini, tentu pembace lain xtau, n xdela org lain nk mengumpat or mengata beliau…
          klu nak bg pengajaran pun kat die, nasihat kat page beliau sudah memadai…
          terpulang sama ada empunya diri utk menilai baik buruk teguran kite sekalian…

          0
          0
        • weiya says:

          dia dah post kan maknanya dia tak kisah la..jd knapa plak org lain nak kisah…may b ade hikmah..lps ni dia tak kan buat mcm tu lg lps kena kondem ngan semua org…

          0
          0
        • weiya says:

          tu er..sbb tak ramai ade FB dia..mana yang ade FB dia tu pnyokong dia…ade ker yg nasihat suruh tak pakai seksi kat situ..alahai..abis ko masuk sini tak kan nak baca berita ekonomi plok kut

          0
          0
        • BumbleBee says:

          like it or not…whatever chin peng claims is make sense to me…

          0
          0
        • f says:

          Weiya,
          U perempuan. Sebagai sesama perempuan i think u macam tak de maruah sebab beriya-iya nak pertahankan perbuatan penyebaran gambar2 yg kurang sopan macam ni. Kalau lelaki yg pertahankan tu satu hal lah sebab lelaki memang suka sgt gamba2 mcm ni. For a person mcm u, perempuan bertudung pulak tu, i nak sgt tau apa yg u dpt drpd tgk gamba mcm ni? Sama mcm lelaki gaknya? Apa ruginya kepada u kalo lets say one day website ni tak kuakan gambar2 mcm ni lagi? Dah tengok tu dah satu hal, nak condemn, kutuk, hina, gelakkan lagi. Atas nama agama kah? Inikah cara ‘dakwah’ terbaru untuk islam? Malu wei. Harini mungkin yg keluar gamba org lain yg takde kepentingan kat kita. What if satu hari nati yg keluar adalah gamba org yg kita sayang? Adik kita, keluarga kita, kawan kita? Harini kita boleh ckp, org yg kita syg takkan buat mcm diorg ni. Tapi future kita tak tau kan? Tuhan nak ubah hati kita2 ni semua senang aja.

          0
          0
        • i like.... says:

          ..like reading good arguments mcm kat atas ni….

          0
          0
        • keyun says:

          ye, aku setuju dengan chin peng. bila letak gambar macam tu, maksudnya lebih kurang sama juga dengan fitnah pasal perempuan tuh. benda buruk, tak baik dihebah2kan. kalaupun ini blog pasal artis atau nak bagi pengajaran kepada orang lain tentang keburukan artis tersebut, tak perlu tayang benda yang buruk pun bolehkan. contoh macam ceramah agama yang cerita pasal mayat2, ada ustaz2 buka nama mayat tersebut? tak kan? semua letak si POLAN sebab tak baik mengaibkan orang lain. kita ambil CERITA sudahlah sebagai pengajaran. tak perlu GAMBAR sensasi.

          0
          0
        • buek says:

          walaupun aku dan ramai org enjoy bace blog gossip such as this one, ape yg chin peng n f cakap betul.

          0
          0
        • rora says:

          betul tu…sebenarnya blog abg nara ni lah yang telah membuka mata kita dan sebagai pedoman supaya jangan tiru gaya artis yang tidak manis atau dlm bahasa kasarnya tak senonoh…jaga diri dan jangan malukan ahli keluarga terutama ibu dan ayah masing-masing..dunia cyber zaman sekarang ade baik buruknya…

          0
          0
        • rora says:

          bukan nak ckp semua artis mcm tu…ade je yang baik…so yang baik aje la yg diikut…yang buruk…jangan….

          0
          0
  23. topek says:

    gambar ni gambar betul. dia sendiri upload dekat fesbuk dia. aku dah tengok. :)

    0
    0
  24. eliz says:

    boobs?
    nasi lemak?
    tetex?
    lurah?
    front bumper?

    AWWW

    0
    0
  25. lalalala says:

    bertambah la dosa aku ..

    0
    0
  26. ahli fikir says:

    ha ah la. yg ni rase cm pelik sket gmbar die especially tang rambut tu. mcm ade tindih2 gambar berlaku di situ. tataw la kan.

    0
    0
  27. joijoi says:

    mcm bukan umie aje.. kulit umi kan ke sawo matang. macam lana nordin je

    0
    0
    • weiya says:

      yang oi…dia yang letak sendiri dlm FB dia..tak kan dia super impose gambar sendiri kut

      0
      0
      • chin peng says:

        tu hak die nak post kat fb die…
        pe hak anda utk sebar kan kat tmpt lain?

        0
        0
        • Miss pocO says:

          sbb tuan punya bdn dah sebarkan dulu…

          kita xyah sebarkan, org lain dulu drpd kita dah tgok dah…

          0
          0
        • tak semua lelaki suke bitch says:

          chin peng, per tujuan org tu upload gamba dia kt fb? to share wif frens kan? besides tat niat tu maybe nak show off.. so dia sendiri bangga tayang2 gamba n aset dia! dia sndiri aibkan diri dia..so per beza gamba di sini dan gamba di fb? dia upload tanpa rase malu..ko lak lebih2 nak jage aib dia! mslhnye dia tau ker per erti aib dan malu?

          0
          0
        • buek says:

          bangang betul. aku letak gamba kat fb, tup tup ade org letakkat gosip blog untuk tatapan org lain. pikir secara rasional, sape tak marah?

          seksi tak seksi, still mengaibkan org tu kan? aku tak kenal sgt si umi ni,tak tgk pun nur kasih tu, tapi, kalau bende ni berlaku kat aku(walaupun aku tak seksi gini pun kat fb photos) aku pun marah.

          die letak situ,untuk tontonan geng2 die, MEMANG TAK DINAFIKAN SALAH TU TAYANG SUME TU, tp LAGI SALAH LETAK SINI BAGI MORE PPL SEE.

          yes,u can call me a hypocrite. go ahead,click the red button

          0
          0
      • pascual says:

        abg nara sk sgt MENCURI masuk fb artis n MENCURI GAMBAR artis untuk AIBKAN org.xpela kan nara asal kan duit msk kan?halal haram blakang cite kan?kan?

        0
        0
        • miss suka masak says:

          what ur prob pascual???

          0
          0
        • kakak says:

          apa yg u cakap mmg betul .. bagi laa gossip yg membina.Abg nara kan ke elok kalau abg nara survey nengok kat panggung2 citer melayu buat ulasan .. bole kita kongsikan bersama .. idea mcm mana nak meningkatkan mutu filem atau jgn tunjukkan keburukan artis .. tapi cubalah sesekali cari info2 kejayaan mereka selain berlakun atau menyanyi ..apa2 pon biarlah yg positif ..

          0
          0
        • sharp shooter says:

          lemak lar artis kalo sume nak citer yg baik2 aje..to me brani buat brani tanggung lar..kalo asyik dipuja aje kang menjadik2 lar prangai sosial diorang nih..ada tu yg dah puas kene kritik n hentam pun x sdr2 diri lg..apatah lg kalo kite asyik nak citer yg positif2 aje..

          0
          0
  28. beruk says:

    itu hari si jendul nara ni sikit punye marah bile blog lain post pasal Fazura ketiak basah ngan kaki kudis.. kata menjatuhkan maruah fazura la.. ape kejadah..

    tapi ape kejadah si jendul nara bangang ni post pasal Ummi nampak lurah ni? tak menjatuhkan maruah ke?

    si jendol babi ni memang takde pendirian.. fuck you la jendul..

    0
    0
    • chin peng says:

      laaa ye ke beruk???
      tau plak abg nara pasal maruah org lain…
      ingat kan xtau…

      camne la klu gamba adik perempuan or kakak dijadikan bahan kat blog2 cmni?
      mesti die pun rase marah n malukan…

      so nara, pikir la elok2 sebelum buat keputusan utk mem-post kan ape2 artikel kat sini…
      gunekan akal anda sebaik nye…

      0
      0
      • rora says:

        uploaded…for all people to see….nape tak letak friends only kat gambar tu?think before you act…you’re a celebrity you should know better…not lesser…

        0
        0
  29. Mom says:

    Rambut dia sangat cantikkk.!! Hitam dan Bersinar~~~

    0
    0
  30. silentgirl says:

    nape gbr gurl sblh die di censoredkan? cm sesuatu la gbr ni!

    0
    0
  31. hajimaru says:

    semoga diberi taufiq dan hidayah…

    0
    0
  32. Miss pocO says:

    chin peng + pascual = mmg bodoh…

    kalau kata aib, xyah bukak dan baca blog ni…

    nak sanjung sgt artis2 seksi, kritik org sana sini, skali bukak fb diorg, lebih seksa lg tgok cam org nak telanjang je…tu bukan aib diri sendiri namanya…?
    chin peng + pascual sendat = bilang ajala korang tu dah syok tgok mende2 hampir bogel camni…

    hahahaha…

    0
    0
    • chin peng says:

      aku x ckp pun aku sanjung artis…
      ni xde kene mengene ngan artis la…
      aku tegas kan sini adalah jgn la kite share bende yg x elok…
      klu artis tu nak seksi kat page fb die sekali pun, biar le…
      tu hak die…

      miss poco ni care ckp die cam org yg xde akal n x berlandas kan agama…

      pity of u miss poco…
      shame on you…

      0
      0
  33. Miss pocO says:

    chin peng, ko tanya knp nk bela abg nara ek…?

    bg aku la kan, baik bela abg nara drpd bela hantu raya cam ……………………………. tu…

    hahaha…

    0
    0
  34. topek says:

    abang nara better delete gambar ni. nanti dia hantar abang2 dia pukul abang nara tak dapat la nak baca gosip2 terbaru. hahahaha

    0
    0
  35. eazy says:

    Kadang2 pelik tgk org ni.. duit banyak.. belilah baju yng cukup kain.. behave yourself.. what is your religion? Jangan ingat nak show off kehidupan kat dunia ni ajer.. harap diberikan hidayah.. Use your wealth for good things.. masuk kelas agama ker.. kan lebih elok dari beli baju yang tak cukup kain..

    0
    0
  36. topek says:

    fara: esok kita tengok post terbaru “Abang Nara kena belasah dengan abang Ummi, Pakcik dia dan boddyguard famili diorang.” hehe

    0
    0
  37. najihah says:

    emmm….nk tunjuk kat sape ntah nasi lemak 50posen dia…sakit mata aku deq tgk ko….xagak2 lnsung…jgn wat plastic surgery lak nnt cam sape ye…lana af…ahha…

    0
    0
  38. Lolyat gang says:

    Thx bang nara
    Kt blog ni Slalu dpt tgk gmba sexy artis tempatan
    Dpt tgk longkang minah ni,Walaupun x dalam
    Hehehe

    0
    0
  39. jawaURBAN says:

    sile pki bra push up up kuasa 5

    0
    0
  40. silentgirl says:

    ehhhh..knape nara tkar gbr yg seksi td ngan gbr ni? huhuhu.

    0
    0
    • miss suka masak says:

      silent…abg nara baru tukar lor…..

      tadi ada ag..baru jek update…

      tapi okay gak 2…

      xdela open sgt cam tadi punya…

      ala2 sopan gitu..hurm…

      ok abg nara…good boy…

      0
      0
      • alin says:

        sejok mata tgok gmbar ni….gmbar tdik barbulu bkik mata aku….

        0
        0
        • Ryta says:

          Abang Nara tukaq sbb takut abang2,pakcik, bodyguard Umi ni nanti debik Bang Nara kot! Sebelum apa2 yg buruk berlaku, better tukaq! hehehe…
          :-)

          0
          0
        • miss suka masak says:

          salamat abg nara xkena pukul ngan diorg…ehehhehe

          bagus la da tukar pic nie….good boy abg nara

          0
          0
  41. kuku kaki says:

    comey gak minah ni kalo pkai tudung..compare ngan gmbr tdi…trserlah ayu si ummi nazira ni~

    0
    0
  42. joijoi says:

    artis mmg suka letak gambar seksi2 ni.. kalo dia nak marah ke nak saman ke lain kali jgn le letak kat fesbuk ke hapa ke..org nak copy paste senang je …pastu mula cakap superimpose cam poyo aje…

    0
    0
  43. Amoi says:

    CHOIIIII…

    0
    0
  44. oren says:

    adoiiiiiiiii terlepas aku nak tgk gambar dieeeeeeee!!!!! ape ni bang nara……

    0
    0
  45. Q says:

    kenape tukar?
    nk jge ape?
    nie blog yg sepatutnye bebas.
    bn dah start penapisan ker?
    damn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  46. eos 7d says:

    good boy nara!

    0
    0
  47. burit says:

    BODOH NARA…..ELAK-ELOK LETAK GAMBAR TUE SELEPAS TUE TUKAR YANG PULAK….

    0
    0
    • [email protected] says:

      RAMAI YANG BAGI PENDAPAT,,, MANA YANG TERBAIK BANG NARA BUAT,,, TUK PUASKAN ATI SEMUA PEMINAT BLOG DIA

      jadi ader yang mintak buang pic tu untuk elak gadoh,, n yang tu yang terbaik, jadi xsalah pun dia buang,,,,

      nak tengk p tengk kat FB umi,, tak pun ader gak kat blog orang lain

      0
      0
  48. burit says:

    BODO H NARA…..ELAK-ELOK LETAK GAMBAR TUE SELEPAS TUE TUKAR YANG PULAK….

    0
    0
  49. farapink says:

    komen box ni ade kaler2 la.. lawa pulak ku tgkkan.. i like..

    0
    0
    • [email protected] says:

      kalo orang like2 lebih dari 7 akan ade kaler2 le…

      0
      0
  50. ARIISA says:

    asal lurah die hitam smacam? Dh ada daki tu..ewww..ntah mcmana bau die ek..masam kot ha ha ha. Biasalh artis skrg, smua nk dedah.. ..mcm x da maruah lh kn

    0
    0
  51. ss says:

    mmg soSIAL budak ni…anak org kaye la katakan….

    0
    0
  52. pwincess says:

    pd sesape yg gdoh2 psl dia btl la,dia slh la,rasenye henti2kn la… BN ni sebarkn gosip2 artis,so dh nme pn gosip,mybe lbh kpd something yg xbaik..so korg suke atau x,xpyh la nk gduh2,xde faedah pape pn, msing2 ade pndapat sdiri,x payah la nk condemn org lain..

    0
    0
  53. tgk dah.. gambar dr fesbuk dia? hmm.. yg pasti kite ditegah bukak aib sendiri kan. klu gamba ni candid, org lain amik dan sebarkan, itu mmg melampau. akak antara org yg terawal sekeh kapla abg nara tu. tp klu dah dia sendri letak lam fesbuk dia, donno wat to say lor.. sendiri gali lubang sendiri terjun le plak..
    akak pun tak suka tgk gamba2 artis tak hengat ni tersebar. tapi bila teringat plak, diaorg sendri yg saje cari psl bergamba2 pakai baju tak cukup kain smpi nk tersembul seme bende, nk tunjuk aset masing2, mmg wajarlah dalam hukum hudud, hukuman org berzina, di sebat 100 kali di HADAPAN ORG RAMAI… so rasenye tak salah lah klu perlakuan kurang sopan yg disengajakan diulangi DISENGAJAKAN disebarkan oleh org2 berkenaan… Lainlah klu kes banduan yg berbogel buat ketuk ketampi aritu sekadar contoh, adalah mengaibkan mereka2 terutama diblog2 menyebarkan video berkenaan, tak kisahlah wanita tu bangsa apa, tp tidak harus diaibkan sedemikian rupa. Apa yg dilakukan adalah rutin siasatan, bukan kehendak wanita berkenaan…
    moralnya..cik artis cik artis, klu nk pakai baju tu atau bergambar tuh beringatlah…

    0
    0
  54. akulahmanusia says:

    ayah die la tanggung sementara anak gadis die x kawin laie…wohohoho…tahniah datuk kerana berjaya mendidik anak anda menjadi camni ;-)

    0
    0
    • correction… bila seseorg gadis tu dah mumayyis dan akil baligh, maka dia akan start tanggung dosa pahala dia…

      mumayyis = boleh berfikir dan mampu membezakan antara baik dan buruk
      akil baligh = ermm, xyah cite aa sini, ni blog hiburan, lagipun takan korang tatau lelaki camne, pompuan camne…

      walau buruk manapun didikan seorg ayah, tetapi klu ank dah pandai berfikir, dia pandai menilai sendri.. walau sebaik manapun didikan ayah, tetapi klu ank xpandai menggunakan akal dgn bijak, si ank mungkin akan terpesong lagipun iman tak dapat diwarisi…

      0
      0
      • miss suka masak says:

        teringat lak lagu kumpulan raihan…..

        iman adalah mutiara…..

        then part 2……

        iman xdapat diwarisi…dari seorg ayah y btakwa…

        ia xdapat djual beli…….

        ia tiada dtepian pantai…hurm

        0
        0
  55. Miss pocO says:

    aiiikkkk…! gambo dh tuka…?

    hurmmm…harap2 dia ni pakai tudung la…xmo yg hipokrit…depan pakai tudung, blakang bukak…

    tata…

    0
    0
    • f says:

      and also harap2 tak macam u, Miss Poco, kalo ikut pic avatar nampaknya mcm pakai tudung, tapi boleh enjoy semacam lak bila dpt tgk gamba pompuan sexy (and kecewa semacam bila gamba tu dah takde? ahaks). Wth?

      0
      0
      • pascual says:

        u rite f.org hpokrit mcm miss poco n weiya.aku xrs pon dia hipokrit cos sbb dia bertudung dlm nur kasih.da tu kehendak pengarah.da nama nya pon PELAKON.bkn sbb dia hpokrit.HIPOKRIT mcm miss poco n weiya.knon baik la tp sk mngutuk org n sk bkk aib org..laalala

        0
        0
        • [email protected] says:

          ***aku xrs pon dia hipokrit cos sbb dia bertudung dlm nur kasih.da tu kehendak pengarah.da nama nya pon PELAKON

          kehendak pengarah bukan kehendak Allah,, lebih baik tunaikan Kehendak Allah dulu baru tunaikan kehendak sesama manusia,, kalo salah disisi Islam jangan tunailan kehendak tu

          0
          0
        • f says:

          Wei tolonglah. Masuk blog gossip, u bukak n tengok gamba pompuan sexy (tanpa paksaan), pastu kutuk2…adakah semua tu KEHENDAK ALLAH kepada hamba-Nya jugak??? Takyah lah cakap pasal KEHENDAK ALLAH. Meh sini cakap pasal kehendak u. Kehendak org alim2 taik kucing mcm u ni apa sebenarnya? U teringin sgt nak tgk gamba pompuan sexy kan? Tapi nak buka porn site tak berani n malu kan? So the next best thing is bukak lah forum gossip dengan harapan BESAR ada lah selit satu dua gamba pompuan sexy yg boleh u tengok. Dah puas tengok u rasa guilty lah kan sbb u rasa u alim. So utk compensate rasa guilty tu u kutuk pulak tuan punya gamba. (U tak brani nak kutuk tukang buat blog yg post gamba sbb nati bekalan gamba u kena potong pulak.) So by doing that, u still akan rasa u holier than others (u lebih mulia dari yg lain). Some sick pervert mcm u ni memang sentiasa akan guna nama Tuhan, nama Allah, nama agama utk cover setiap benda buruk yg u buat. But its ok. Bukan u sorg mcm tu. Memang melambak kat kuar jenis2 mcm ni. U takyah rasa bersalah sgt.

          0
          0
        • miss suka masak says:

          hurm…..

          pening tgk korang berdebat,,,

          but no comment..juz reading only……..

          0
          0
        • Miss pocO says:

          PADAN MUKA KORANG BERDUA…

          0
          0
  56. topek says:

    yeah abang nara dah tukar. takot kena pukul la tu. huhu abang nara dia dah delete la dari fesbuk dia. abang nara la ni. lepas ni tak leh la nak tengok gambar2 hotz dia

    0
    0
  57. 13821321 says:

    dia kt australia mmg seksi pun..

    0
    0
  58. RiRi says:

    huhuhu….

    0
    0
  59. gue tumpang lalu says:

    alamak..aku baru je sedekah baju2 lama kat mangsa banjir..kalau tak leh sedekah kat diaaa…..

    0
    0
  60. danis says:

    alaa tak payah tunjuk alim la nara,..,bukannya nampak tetek pun, lurah je..eleh kalau bagi ngko, ngko sapu jugak.heheh

    0
    0
  61. Sha says:

    Klau btul pun dia ni blajar kat melbourne, au, x pyh la nk blagak bila naik air asia x. Nk ckp bitch kat one of the crew pkak. Ppuan ni mmg kuang aja gila. Muka je baik! Ko rsa ko artis ko leh kuang ajar dgn sume org ke! Pondan yg naik kapal dgn ko pun sma kuang ajar.

    0
    0