Written by AbangNara | July 1st, 2009

gambar seksi lana nordin

Sesungguhnya kami hairan dengan saiz aset Lana Nordin nie. Sekejap nampak besar tahap Kak Pah, sekejap nampak sedang-sedang jer, sekejap dah terus tak nampak dah. Mungkin dia masih jauh lagi untuk mencapai tahap Pamela Anderson yang sebenar.

Tapi dalam gambar terkini dan terbaru Lana Nordin nie, asetnya nampak tersergam megah dari pandangan sisi. Nampak tak logik sebab saiz badannya yang agak kecik. Jadi kami buat kesimpulan yang Pamela Anderson Malaysia nie memakai push up bra yang agak mahal.

Jadi kami ada satu kuiz mudah untuk wanita-wanita di luar sana. Anda rasa berapakah harga push up bra yang dibeli oleh Lana Nordin untuk memastikan asetnya hebat seperti gambar di atas?

Ada lagi gambar-gambar terbaru Lana Nordin dengan membaca artikel ini. Mungkin anda akan boleh membuat tekaan yang lebih tepat dengan melihat gambar-gambar tersebut.

gambar seksi lana nordin

gambar seksi lana nordin

gambar seksi lana nordin

299 responses to (KUIZ)Berapakah Harga Bra Lana Nordin?

  1. jed hijau says:

    2 singgit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. jed hijau says:

    macamana dada dia boleh kedepan sangat haa…dia belum kawen lagi kan….tak paham aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Zaza Muhammad says:

    aku nmpk biasa je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. miss suka+suki says:

    ketiak berkedut…
    bdn kecik..bnd tu besa…
    xseswai lgsg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      berat kat atas…
      bawah ringan…
      camna nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        hahhaha..cam artis barat Dolly Parton..berat badan dia xble menampung dada dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jull says:

        tampung & ampu la dgn tapak tangan…..sape2 sudi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        boleh tumbang..
        bdn xdpt menampung…hihihi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BAMBAM says:

      ketiak berkedut.. hahaha… ayat tak bleh blahh,,

      tapi aku sokong.. ketiak dier mmg berkedut…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. aries_april says:

    aries xthu brpa…
    coz aries xprnh p cri saiz cam dia nya…
    :-)

    kak nara, malu la nk citer hal ni…
    cari ar topik lain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      astaghfiruallah…
      eclipse pon malu gak…
      bnda2 mcm ney xsptnya di jaja n dperdebatkan..
      bengong la artis2 ney…mkin ari mkin trk…
      dunia akhir zmn..
      aku yg bdk2 ney pon malu tgk…
      tue yg hisap jari..huhu..alamak!
      tgk jo la….rezeki…muahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        aku lg lar malu…
        tp kalo dah alang2 tayang gambar camnie…
        aku x de gostan2 nyer…hentam trus…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aries_april says:

    kak jed, bru bca page sblah…
    aries trun kL this weekend…
    tul ker nk jruk bh pala?
    nk aries bli kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      tak yah lah…..malulah……

      tak yak lah….betul…aku main2 je….nantilah kalau aku buat kenduri sunat anak aku nanti….baru minta kau sponsor 10 kilo……hahahahahehehehe…..terima kasih ye….sudi bertanya…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Kak Su says:

    uweks….geli tgk ketiak pic 1 tu..uweks…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nang nak says:

    ketiak kedut..nape tak tanyer panties skali..bukan kne beli pakej ke dua2 dalam tue hehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. labyrinth says:

    huhuhu..mcm pamela anderson ker??klo pamela nmpak breast dia…msti pamela mati terkejut…dah tmbul kes hollywood yg bru…mati terkejut tgk breast lana nordin..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jed hijau says:

    muka dia akan2 anak julie dahlan….harny..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    mka si minah sengau 2 ker?

    bla nk bt baby boy snat kak jed?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. jed hijau says:

    lagi 2 tahun…sekarang ni umur dia baru 7 tahun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aries_april says:

    oh…
    nnti klau aries p, kna ajk bdk nilai 2 skli ya?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. high_heels says:

    POMPUAN KLU KURENG LAWA MMG OVER SKIT KLU DRESS UP COZ DAH XDA BENDA NK DI TONJOLKAN…BTUL X???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. BUZZ says:

    aku da tau da…..push up tu sbb tali pinggang yang bsr 2 yang bagi push. korang cube la klau x caye…dijamin beb

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. kiss says:

    laki2 suke….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      laki2 suker kalo itu bukan bini dier laa kot…mostly lelaki x bagi laki lain cuci mata tgk bini sndiri…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. huda hashim says:

    btl2. dia ni pelakon ke, xknl pn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      A’AH…mmg x glamer pun dr segi blakon tu… nk tonjol bakat susah beb..tu yg ‘tonjol’ menda lain. Penah tgk Dunia Baru, dia aaa yg blakon watak kawan si Suzana yg 2 org tu, kang lam season 1, suzana kan x geng ngan roommate dia, tp kamceng yg 2 org awek yg loaded tuh… dia aa salah sorg tu…tu je cite yg aku prasan dia ade blakon…lelain tatau

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        dier ade blakon drama gol n gincu 1st season…jd perempuan yg berebut Pierre Andre dgn Fazura dlm cter tuh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    plkn n mdel…
    femes gak la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. lilies says:

    hurmm..T_T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. BumBLeBee says:

    ketiak x cantek nk tayang2 plak….eihhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. kuntilanak says:

    perasan pamela anderson la die nie…mesti die pakai silikon yg bagi nampak susu besar.silikon 2 lebih kurang macam bntuk payudara gak.lau kt pegang die lembut sangat2 macam jeli2..hehe…memang banyak pompuan beli benda 2…aku tau sebab aku penah jd salesgirl dulu.aku pun penah cuba,sj nk test tapi memng pakai silikon 2 memang nampak susu besar…harga silikon 2 cume rm69.90…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kuntilanak says:

      ketiak berkedutlahh…pas2 nak tayang2 sana sini….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      a’ah… silikon tu nk bg nmpk mantap je bile pakai baju tertentu…klu stakat nk tayang tu ble aaa tp klu utk hubby tersayang, x de maknanyeeee klu stakat leh tgk,,,wak member tu kempunan je jamu mata, tipah tertipu le plak…. lagi bagus seorg isteri itu bertudung litup dan apa yg ade seme original, barulah hubby sayang dan sayang dan sayang…. ni klu org tgk mantap tapi seme artificial, hmm hubby pun lari cari lain, org plop dok salahkan suami, ade isteri cantik seksi cari lain gak, tp org tatau yg seksi tu artificial, utk tontonan sahaja….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. (^_^) says:

    Mantap.. (^_^)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      ko neh manjang jer mantap…suka lah tuh..huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        ptg baru ada nampak…pagi sibok sangat ke…..

        habis keje rumah pukul berapa….???????….

        ni aku baru nak balik rumah….baru nak buat keje rumah….bosannya…….hari2 kena masak…basuh kain…lipat kain….tolong buat keje sekolah anak….bangun pagi siram bunga …kul 7 antar nak gi sekolah…..penat rasanya…

        kau tak penat ke DZ…. kau kat rumah goyang kaki je…boleh lah….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          tolong buat keje sekolah anak? tlg ank wak keje sekolah aaa baru btul hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SYARIFAH AINI.BLOG says:

          alah dah petang2 ni…sume terbalik-balik…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          mesti kau terperanjat…kak pah tengah citcat ngan kau….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aiyakkk…jed…aper plak aku goyang kaki neh?…nak tercabut kaki ader la…
          aku punyer la bz ko x tau…
          sebelum nyamuk tu da bangun aku da bangun…buat itu..buat ini…b4 9am da siap keje aku…keje aku ngalahkn bibik tau…
          tu keje pagi tu…lum keje tghari lagi…maner nk masak…nk amek anak kat tadika lagi…huhuhu…
          ptg plak kene masak lagi…nk mandikn anak lagi….huhuhu..
          mlm plak mcm yg zaza type tu la…tlg anak buat keje skolah..
          neh pun menyelit2 jer ni hah…terselit gak pown..hokhokhok…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          wahhhhhhhhhhh….
          trkesima aku dgn kau jed…kagum betui…dlm bnyak2 keje pun kau boleh layan nara…
          wah..kau leh la jdi idola aku..istri perfect zaman trkini..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mamak ajaib says:

    ketiak masam….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. maly girl says:

    nak tayang boobs ke nak buat iklan rexona nie??…hehehhe lawa takpe, ini lawa lagi nek jijah kemban punya…kwangkwangkwang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      ngan nek jijah gak ko compare erk..popularnye nek jijah nih hehheh…btul aaa aku pun weird..mana lawanye si Lana ni smpi ble msk pertandingan ratu cantik lu, siap dpt no 2 ke 3,,,lupe laks

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        kau tak balik lagi ke zaza…?????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          dop huhuhu…dok tnggu hubby aku aa ni… dia keje kat kerteh… eh jed… ko dok kat klang katne? aku tiap2 bulan pi klang, meeting, HQ aku kat sungai Rasa light industrial area

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          sementa…..dulu office lama aku kat sek.16 shah alam sebelum pindah kat meru….kalau gi keje kat shah alam selalu lalu sungai rasa..

          kau kat company apa ????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. kak long says:

    regenya..ermm.. untuk menampung boobs yg agak2 dlm 2 kati 1/2 tu..errmm… bra yg regenya TIGO AMAH pun dah memadai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Akak Leen says:

    perrhh….menyeksakan…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      apa yg seksa leen?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        seksa mata aku tgk…seksa dia kena ‘hitung’ nti…hehehe… eh, ko kt rumah dh ker? aku ni nk bed time dh ni tp smpt lg jeling bn ni…hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. padin says:

    Susunya cukup untuk bayi dia minum sampai umur 55 lepas tu pencen.

    Kalau tidak susunya boleh dijual ke TESCO, tak payah susah susah buka kilang process susu.

    Duduk saja di tesco, guna Touch ‘N Go, tapi ini Picit ‘N Go.

    bagus gak si lana nie ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. SYARIFAH AINI.BLOG says:

    ASSALAMUALAIKUM….adik-adik semua…

    Pagi tadi adik-adik hentam kak pah sekarang ni adik-adik hentam adik angkat kak pah….haiiiii…!!!!! apa nak jadilah dengan kamu ini semua…..janganlah begitu duhai adik-adik semua…tak baik tau…

    Ibu bapa kita akan marah kalau kita selalu suka buruk prasangka…..

    Layannnnnnnnnnnn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Akak Leen says:

    dia ni bkn pernah berlakon dlm drama ‘kaizer’ slot samarinda…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      bukan…yang itu anak julie dahlan…nama dia harny …tu la yang aku kata muka serupa….orang lain2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        bkn yg pompuan jahat tu la jed…. yg lain…watak dia watak sampingan jer…dlm citer tu dia jd antara pemegang saham syarikat …klu x silap aku la…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. jed hijau says:

    aku cau dulu dah dekat kul 7……jumpa esok ….bye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      aku pun nk g tido la…. selamat malam org malaysia… hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. baby_cynta says:

    c lana nordin ni muka dia ada iras2 pelakon astana idaman iaitu lynn hassan, sama betul wajah diaorang, cuba BN tolong siasat!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. stylo says:

    biar la dier nk mcm mna pon…

    kita lyn dh ler… heheh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. tyrabanks says:

    dia ni pose sengit tu yg nampk besar tu…
    muke x pegi…
    bolehlarr… boleh jdi aras tunjuk…kiri kanan2x…
    maju ke depan…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. eda says:

    erm..biase jerk….kak pah nye lg beso..hehe…harge dia leh la dlm sekupang dua…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      kak pah nye xde sape boleh lawan…..
      seluruh alam besarnyeee…….ekekeke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. tok janggut says:

    wow…bolehla tahan… mantop lagi piah ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. emma says:

    ala stakat buah dada dia tu mana mak tanding dengan rozita wan chek dengan adik dia raudah.. lagipun dah nampak terang2 yang c lana ni senang tunjuk buah dada..kalau yang anu tu lagi lah senang nak tunjuk,,apa la sangat…artis zaman skarang..seks bebas.minum arak, bg artis islam tu yang baru nak naik mcm dia, mana ingat Tuhan, azab api neraka,, peduli apa..asal org dapat tengok buah dada aku,anu senang dapat..aku puas hati…hidup mau enjoy,,, biar masuk neraka pun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. deanamamat says:

    gambar 1st tuh
    asal ketiak die cam itam?cube tgok tol2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      dah nengok dah deana wey….
      memang itam + kedut2…
      wey.
      ketiak kau apa cite plak…posing sama jerr aku nengok???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eda says:

        kureng la ko…haha…anyway, 2 be onest, tak la besar mane pon..nmpk lebih push je..bendenye ade la besor penumbuk budak2…kuang2x…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. kira-kira says:

    aku rse dye x bli bra 2…
    dye amik nenek dye pnyer…
    so xpyah byar….
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. trAnsFormeRs says:

    hmmmm nmpknya ni kuiz tuk wanita aku brundur dululh ya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsFormeRs says:

      ngantuk ar zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. YONEXBEST says:

    BESAR SANGATPUN XBAIK BEB..
    DAH DPT ANAK JE..
    MULA LE BESAR TU JADI MCM LEMAK TERGANTUNG…DAH TAK MANTAP..HILANG SELERA!
    LEBIH BAIK YG SEDANG2 JE MCM IWAN DANGDUT CAKAP..”YG SEDANG2 SAJE”..KUIKUI..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. bangiperdana says:

    tumpang lalu….aku paling suka tengok ketiak dia …seksi siot…..bab dada tu tahniah …puaslah suami dia nanti..kenyang pulok anak dia hisap susu…

    yang pompuan tu jangan jeles….patut korang contohi si Lana jaga aset dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      MORNINGGGGGGGGGGGGGGGGG…. beb! wa x jeles aaa, syukur ngan apa yg ada hehehe … just wondering ori ke? klu stakat pakai push up bra atau ‘extention’ silikon, xde maknanye…. hubby pun leh stakat jamu mata je….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aries_april says:

    morning sara….
    n smua…
    kak nara, xda crta bru ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      morning..aku letih ar..baru balik KL..mood kureng ceria jer aku rasa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Jojio says:

        Morning…ohio gozaimazzz….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          korng nampak tk pic aku????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          akak x nmpak pun…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          akak..trans dh napk dh pic sara…sara pakai uniform hr khamis lg tuu..hehehe….POCO, ko jgn balik lactop ek..aku dh berjaya kuarkan muka aku….

          hr2 aku bersenam utk kurus..akhirnya, baru aku berjaya masuk ke dlm kotak kecik kak nara ni..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          xde rezeki la akak nk tgk ko….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          akak, jgn guna mozila firefox utk mulakan page internet…saraa pun kalu guna mozila tak npk muka2 yg dh ubah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          akak x guna mozila firefox pun…avatar baru zaza pun akak still x nmpak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          dh npk dh kak..tudung pink pakai spek..jojio pun gbr baru..trns pun dh guna MJ sebagai BP dia….akak guna “e” utk mulakan internet..br bolh

          saraa dok buat utk kuarkan pic dr mozila, tu yg tak jadi2….jap lg saraa miting PUSPANITA….ekekeke….jom join kak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          akak guna internet xplorer (e) la nih pun….
          ko meeting puspanita nk buat agenda apa? makan2 ker? hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jojio says:

          Tu ler aku pun compuis…dok kuar gambaq lama jugak…hihihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ntohlor kak…dh start kot ni…meeting puspanita..ekekeke, kawen pun belum tp dilantik jd S?U..kua kua kua…

          kak, guna internet explore lor…br blh.
          wait ar, nak g chair meting sat

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          nampakkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeaaahuuu akhirnye sara berjaya….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          leen,,,ko x nmpk lai ke gmbr aku…kwang3x… sara tu dah gumbira,,,gambo ye dah terpampang

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      tu la…nara cuba gak buat keluar cerita artis yg x pernah dikeluarkan lg…artis sama, boring la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        kak leen….akak ingat lagi ker semua artis2 malaysia..akak kan dok kat hollywood????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          alaaa….boleh la skit2…akak bukan kt hollywood…akak kt nzwood la..hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          leen tu ingat artis yg zaman2 mude dia ihiks!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          klu ko tau aku suka dgr lagu apa dulu mesti ko gelak…sbb bila aku ingat balik, aku pun nk gelak…kakaka…zmn aku remaja dulu (eh, skrg pun masih sprt remaja…kakaka) aku suka dgr lagu uk’s.. hahaha…jiwang karat betul la dulu….nih nk gelak nih…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          jiwang siottttt..mmg aa popular gile lagu2 dia. tp aku je x minat, biasa aaaa taste aku ni memanjang lain dr yg lain. zaman dulu2 aku just minat lagu awie wings je. pastu dok dgr lagu mat salleh ngan lagu cina (hong kong mali aaa besenye), siap beli lai tape Leon Lai The Best, penangan drama cina The Breaking Point hehehe… la ni je kureng sket…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          waa…zaza, aku dulu minat gak kt leon lai…ptg2 mesti ngadap drama cina…masa tu time cite cina kt tv3 pkl 6.00ptg….hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          btul3x… ade tu penah gak ade kul 7 smpi 8, apa lai selalu kena sound kat mak aku, time2 maghrib dok ngadap site cina… keh keh keh… masa dok hostel lu, siap ngan tudung semayang g tgk tv lam blk TV,,,nasib baik warden x ambush…
          kot2 dia bz tgk gak lam bilik ye hahahahaha!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          tu la…lawak plak…aku yg time kul 7-8 tu mmg x dpt la ngadap, rmh aku ayah aku wat undang2 time maghrib x bleh buka tv…hehehe…menghormati waktu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. aries_april says:

    bla p KL?
    xckp pn…
    claim tu dh jmpa sara?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku miting kat Vistana hotel, jalan ipoh..tp aku tido kat dinasti hotel..dekat2 situ jeugak ar…
      dh jumpa dh claim..dlm beg miting..hehehe..ni tgh nak siapkan lah ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. trAnsFormeRs says:

    assalamulaikum dn pagi sumer…
    wah sara lawa ko brbaju biru…
    aku xleh lama ni nk gi dh…
    klau smpat mlm nnti aku bca komen engkorang cam mlm tadi aku sowang2 jerk hu hu hu……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      ye ye..muka aku dh menjelma….akhirnya, aku BERJAYA…yebada bedooooo

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        sara… cut paste alter2 apa yg patut bg nmpk muke je… nk suh akak adjust pun no hal ….peh!!! siap offer tuh.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. aries_april says:

    cian nya trans…
    nk p krja ker dating 2?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      trans gi jaga kaunter transformers….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anakjindari_teko says:

        wakakakaka…. kalo lana nordin nyer harga bra aku tak tau….. tapi kalau cik delima aku tau…

        cik delima pakai bra size 36b.. jenis avon ..wakakakaka.. harga dia 39.90 … push up.. besi kat keliling cup…

        pastu cik delima ada pakai bra siap ngan corset sekali.. harga dalam rm 250.. nampak comel comel gitu…

        wakakakakakakaka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          wowww……sungguh teliti anak jin ni memberi rundingan harga utk aku…ish ish ish..time kacih je lar….takdok pulak aku bukak sebut harga utk tender bra aku rasanya….salah tu wahai anak jin..ko ngagau ker???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anakjindari_teko says:

      ADOIIII DELIMA..AJAR LA AKU CAMNA NAK INSERT PIC AKU KAT SINI..CEPATTTT

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        ko pi dkat gravatar.com…ko ikut je lar arahan….muka ko tu macm jin, menakutkan..baik ko jgn letak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko pi dkat gravatar.com…ko ikut je lar arahan….muka ko tu macm jin, menakutkan..baik ko jgn letak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. aries_april says:

    sara, ada pa2x ker?
    smpai ank ji pn thu…
    nnt aries p cri kat tmpt krja…
    heboh sna kot….
    :-)

    sara, ckpa kat delimajelita hrga around 350…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anakjindari_teko says:

      ARIES… KO JANGAN LA.. KANG AKU PECAH RAHSIA LAK KANG HARGA BRA KO…. WAKAKAKAKAKA… SIAP LETAK BEDAK SKALI MASA NAK PAKAI BRA…WAKAKAKAKAA

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        nt aku ckp ke delimajelita…

        aries, aku sbanrnya bengang dengan si anak jin poyo ni..macam gila gersang pun ada….lantak dia ar..bukan nak berkawan ngan aku..nak bermusuh ngan aku….malas ar nak lyn dia…wekkkk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          monin semue…
          wah ramai yerr ari ni..
          apsal nara x update cite lagi erkkk..
          apakata kak nara upd cite mikael…xpuas lah nak brtaip psal dia lagi…yeyeye…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          wah..saraaa…
          dah ada lah muke koo….
          apsal jauh sgt.. cam poco pun ada gak aku nengok…ke poco ada kat sblh kau tu..dia xnak interframe ke…
          meh dekat ckit le..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. aries_april says:

    SARA…
    APA KENA DIA TU…?

    DIRTY LA…
    PLEASE KAK NARA…
    CHANGE OTHER PAGE LA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      aries…
      apasal???
      sape yg dirty minded niii.. kalau kak nara nak tukar, letak psal mikael k..bnyak bende boleh ckp ni..

      errrkkkk..sendawa jap..(buruk peel betui aku ni)…
      tyra tngah mkn serawa durian ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        tu…ank jin…. dok war warkan size bra org..suke2 ati dia je. kuat tol imaginasi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. aries_april says:

    sapa lg…
    ank jin tu la…
    dirty giler…

    tyra srwa drian kat offc?
    biar bnar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      ha ah.. smlm buat..bwk opis ckit…hihihi…
      opis ni bpk sedara punya..xpe.. kerja dgn sedara sndiri…belah abah..

      psal si anak jin tu kalau dia betino xpe la… saja le tu nak mencarut2 kat cni ..bior je..kalau penat senyap la dia tu..xpun dah tido dlm teko dia.. jgn layan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Jojio says:

        Serawa durian makan ngan pulut sedappppp….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          ye la.. ni mkn ngan roti je..xpela.. org bujang….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jojio says:

          Nak sedap lagi makan time lapar….hihihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          aku xmkn durian waaaa…. xble aaa tang bau dia isk isk isk. bebaru ni aku ngan hubby beli tp g mkn umah mak aku… seronok plak tgk adik bradik aku kebetulan reramai blk kg dok jamu durian… aku plak, dok jauh2 sbb start pening, dah le cuaca ari tu panas…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. aries_april says:

    nnti bau 1 offc…
    biar ar dia tyra, nyampah…
    ada ckap gitu…
    even we dont know each other, atleast, rhrmt ar skit…

    aries xmkn sngt drian ni…
    lbih kta xbrmnt la…
    klau musin dia, ambil 1 @2 ulas ja nk rsa…

    kakak aries lagi truk…
    time dia ank dara dlu…
    nk bau pn xleh…
    bau ja, mntah…
    last2x, kawen ngan laki kuat mkn…
    mau x mau kna bau gak…
    ddk rmah asing…
    laki nk mkn plut…
    kna bt la…
    ank laki dia pn hantu jga…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      tu aaa,,,akak pun dah blaja wak gulai tempoyak, sbb hubby suke mkn. dia tu bkn melayu tp suke makan masakan melayu yg kampung2 tuh.
      tp aries, hubby akak leh lai konsider, mkn durian kat umah mak bebaru ni, dia x bwk blk umah…cian kat akak kot..
      kang akak sakit dia gak yg susah..ihiks!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      hihihi…rugi lerr sape xmkn durian sodapppp..
      akak tyra pun gilerr durian..dulu masa dia ngandong..org ckp jgn mkn..dia hentam gak..bukn dia peduli..hihihi..

      ckp psal pushup ni..akak tyra xyah nak pushup2 dah..xpkai bra pun dah mcm pushup..hahahahaha….x mcm si lana ni..kecik tu kecik je la..xyah nak mnipu…

      (sapa2 org lelaki jgn baca komen ini..kalau dah baca buat xtau je,pastu sapa yg bagi komen plak..memang dia gatai thp bohjan)….hohohohoho….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. trAnsFormeRs says:

    he he he lalu jap wlaupun sibuk tp arini x sesibuk smlm….
    wah TB bestnya ko mkn serawa deroyan bak skit…
    arini kat ofis ko sah2 bau deroyan jerk…
    xde page baru ke?
    hai AA dh sarapn?
    jojio x kemana ke arini?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      trans… sampai atiko letak muke mikael burok cam antu tu ye…geram aku..trkejot siot….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      aloo pakcik…bekfes apa nye time2 ni…org dah nk lunch pon..ekekeke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Aku hari2 cam ni ler, esok aku cuti, balik kampung karang ni musim buah, mak aku dah fon 4/5 kali….lambat balik karang tinggal kulit durian jer lerrr…hihihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. aries_april says:

    so sweet yr hubby kak zaza…
    :-)
    aries tmpyak pn x mkn sngt…
    + + ikn patin…
    lgi xleh p…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. aries_april says:

    aries dh nk lunch pn trans…
    tdi dia p dating x ajk aries pn..

    nnti confem jerneh mrah…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. trAnsFormeRs says:

    wah ank jin mana yg brmulut longkang 2…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. trAnsFormeRs says:

    ha ha ha org dh nk mkn tengahari aku bru hbs breakfirst….
    aku saje jerk nk tkutkn ko TB…
    nk tgk smpai tahap mana kberanian ko he he he..
    sorry ar AA aku pun mkn kst ofis jerk ni kije bnyk x smpat nk kuar….
    hai zaza….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      hai trans…. pesal ko letak gambo MJ…minat tol ko erk. Apa kate ko letak transformer punye logo ke, yg baik ke jahat ke…smlm aku ade jupe icon dia, aku wak icon kat pc ni (yg shortcut je), wak wall paper besar sgt, kang bos aku tnye plop heheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • trAnsFormeRs says:

        tuk pngetahuan ko aku ltak ni ats permintaan si TB…
        first aku ltak gmbar mj yg scarry 2 trus si TB mrhkn aku…
        ksian kat dia ar aku ltak gmbar ni tp sbnarnya x sesuai lngsung ngan nick aku…
        ptg nnti aku tkar gmbar megatron ke the fallen ke erk…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          tau xpe,,,mmg x sesuai.. ok gak megatron tu wpun jahat! trans,,aku x tgk lai transformer…huhuhu… sok cuti, tatau aaa kot2 hubby aku tetiba on call. keje dia lam plant tu x siap2 lai isk isk isk… smlm member aku g tgk Ice Age 3, best tuuuu… aku mmg suke cite kartun ni ekekeke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsFormeRs says:

          a aklah ice age 3 dh kuar…….
          agak2nya x ni apalh situpai ngan buah klapa keciknya 2 wat hal…
          dia ngan buah klapa dia jerk yg jadi pncetus huruhara

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          mmg aaa, aku paling suke tgk si tupai tu, siap beli DVD lai. baru ni kat TV3 kol 12.30,,, tgk smpi abis wpun DVD dah ade…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          sesuai jerr..aku suke..
          kalau kau anak jin teko pun tpi letak gmbo mikael pun aku sukeeee…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aries_april says:

    enth la dia trans…
    apa ar ckap gitu…
    x syok la klau orng lain bca….
    :-(
    sdih aries…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsFormeRs says:

      ok AA jgn sedih k nnti trans ajak gi ngok citer transformers…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aries_april says:

    ok aja…
    apa pn xpa pe trans…
    ltak la pic pe pn…
    xda orng mrh…
    tyra 2 lwak ja.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. trAnsFormeRs says:

    mlm tadi punya kecewa ar hati aku nk gi ngok transformersx dpt….
    tiket dh ada tp aku dh gi outstation trpaksa ar aku sdekahkn kat mmber aku…
    ptg ni lek jb klau x penat leh ngok mlm ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. aries_april says:

    amboi trans….
    nk ksi aries cmburu ker?
    mntang2x la aries x dpt g tngok g…
    nk ajk aries lak…
    nk bt cam na….
    tket tiap kli p smua full….

    lgi sdih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsFormeRs says:

      sbenarnya AA dh 2 x trans ngok citer ni tp rasanya mmg best ar prgi ngok x caya…
      citer dia mmg pnjang 2jm lebih tp x trasa pun lama..
      tau2 dh habis….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        waaaa!!!!!!!!!!!!!! dah dah aaa cite,,,wak kempunan aku je yg xble2 tgk lai nih…isk isk isk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsFormeRs says:

          agak2 nk hilangkn kmpunan ko bka ar kat youtube ke dpt ngok aksi dia skit2 pun jadi ar…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          FYI itulah yg aku dok buat tiap2 hari… bkn saje g ytube, search mcm2…tu yg jupe icon le IM le wall paper lai aa bersepah… games pun ade, commercial alat permainan bumblebee pun ade…hehehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Akak Leen says:

    nara xde story baru, apa kata kita sembang2? hehehe.. jgn mare yer nara….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Tengah tunggu topik baru ler nie….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        sementara tnggu topik baru kite minum dulu…aku x mkn nasi lunch…diet aaa konon keh keh keh… tp ni dok pulun donut (eeiii makin tembam aaa aku) ngan kopi roselle….bestttt…satu opis berbau kopi hwahwahwhahwa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. mysexyheart says:

    ya…takda story baru…asyik nk mengutuk je…pe barang!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. tomEiiNyeee says:

    kak nara knp x updte arini,bsn loo tgk mke makck nie..xbsr pn breast die,y ziela jalil barula bsar..huhu mantapppp

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Aku rasa Nara balik kampung makan pulut durian kot….hihihihi…jangan mare….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tomEiiNyeee says:

        bkn lik mkn plut drian,nth2 lik cz ada org nk msk meming kak nara dakk..huhu..eheh k.nra dh kawin ke blom rr pndi2 je tomei ckp cm2kn…huhu i’m sowy

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. aries_april says:

    kak nara p mn?
    naper x update g?
    ltak la kes fasha kna tmpr ngan minah saleh tu…
    bru la meriah BN klau da statement tntg dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tomEiiNyeee says:

      btul ker emon kna tmpar ariess??tomei xtau pn..ee bgsnya pdn mke die mudh2an okla sore emon pasni cz dh kna penmpar sbjik cz tomei xske la dgr sore emon nii…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. aries_april says:

    mak kak nara x cl dia g…
    mak jojio ja yg cl sruh blik kg….
    tul x?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. aries_april says:

    apa pn, lyan jer…
    zassssssssssssssssss…………

    ya tomei..
    mmg dia kna tmpar….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. trAnsFormeRs says:

    huh ko ingat dia nk ngaku…
    paling2 pun dia akn kata”siapa yg pandai2 kata I kena tampar ni Ya Allh xde mana ade” 2 jerk ar ayat dia ngan sore yg ala2..????????? lu pikir ar sndiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. anakjindari_teko says:

    wakakakakkaa… jadahhhh tol korang ekk.. bila aku takde je.. ko kutuk aku semacam..ampehhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. aries_april says:

    time kna pkul 2, ngna si rizal lak tu…
    2 yg dasyat g….

    layan jer…
    kmi ni dh xlarat brteka bra dia brapa hrganya…
    dr smlm artkl ni kmi layan………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. aries_april says:

    ye lah…
    napa ank jin ckp gitu…
    that private k?
    cannot talk here…
    hope u can respect other people…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anakjindari_teko says:

      ala.. saja je….. ok la.. sorry la… so… aries.. ko kat mana nih?? kl?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. kekwa says:

    Hati2 ler kalo ngumpat tue no…
    kang meludah ke langit, kene gak ke muka sendiri…
    baik ler duduk mengaji dari mengumpat, dapat gak pahala to oi…
    insaf ler rakyat M’sia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. anakjindari_teko says:

    ni bukan mengumpat laaaa.. cuba ko tengok… kita komen jeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. aries_april says:

    tul tu…
    aries kat png ni…
    this weekend bru trun KL….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anakjindari_teko says:

      waaa.. ye ke.. bole kita buat perjumpaan BNara group… amacam.. bagus tak idea nih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Nanti boleh pi Queensbay…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. aries_april says:

    kekwa napa….
    dri smlm g cam ni…
    moody ker?

    ingt x?
    smlm pun kekwa kutuk sakan…
    napa hri ni bru nk psn kat kta orng?

    actualy, kta kat sni bkn nk gdh ngan sapa2x…
    kta brckap scra brkhimah…
    :-)
    sama2x la kta prbtul…
    ni asyk cari psl ja…
    dh xmeriah BN ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tomEiiNyeee says:

      btul 2,knp ngn kekwa nie yek klu xske jgn la msuk BN nie org nk komen cket pn nk mrh xske taww…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. aries_april says:

    bleh aja…
    alah jojio, bru last week aries lpak kat queensbay…
    ni nk lpak kat KLCC lak…
    :-)
    nk p jmpa eclipse ngan glory…
    coz nk p tngok MU lwan….
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. badboy says:

    erm pkai jenama triump kot..push abis ar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. tomEiiNyeee says:

    k.nara cptlaa updte psl emon,xsbr tomeii nk cmen psl diee huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Jojio says:

    Dah keluar topik baru cepattt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. ceplos says:

    mmang kopek dia besar kot,baka dia memang besar2…cantik la tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. ninikebayan says:

    herm kenapa ketiak dia ada lemak??kan dia tu kurus!!dah lah berlemak,hodoh lagi nmpk mcm bertingkat2x..mcm ketiak org tua..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Lovelyvic says:

    Aku tengok pun dah tau ni…
    push up bra ni… mesti beli kat bundle..
    tak pun beli dalam e-bay…
    ekekke… yg timbang pakai kati ni..
    tul kan lana kan?

    ala… bukan hebat sgt pun..
    hebat lagi aku punya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      jangan mengaku weiiii…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        aku rasa di beli kat mudah.com je bra push up ni…

        elok la tuh nak sgt tetek menaik.. sok kena push up

        dgn org yg ternguir jgn lak wat laporan polis… hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. TeDI says:

    3 singgit!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. klolo says:

    jed ko paham mcm mana breast dia kedepan yer meh sini kata ajr n praktikal sekali….. per la jgn lah kolot sangt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. la says:

    aik size bju dlm pun nk kecoh ke?
    aku sedih bju dlm aku yg baru jemur kat luar umah dh hilang………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TransForMers says:

      ha ha ha bkn baju dalam yg pompuannya mksud aku yg llaki pakai pun adakn ala yg org slalu pnggil ank baju….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Najib Hassan says:

    wahahaha banyak gila perempuan komen..sohih ada pengalaman semua ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. labyrinth says:

    tak sangka seh…pasal lana nordin yer harga bra pon bleh dapat smbutan yg hngat…huhuhu..bnyak gak org yg komen..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. pening says:

    ala pakai push up bolehlah mendongak camtu..cube x pakai…cam nek aku punye kot, hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. jerneh says:

    heleh dia ni tetek besar pun bangga… haduii penin

    nengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. rina_kecHik says:

    klau aset besar tp ketiak berlipat2 pun xade gune jgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. aku nk gojon dia..ha ha ha ha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. angelPeaCe says:

    alamak…ketiak x lawa la,..nk dityngkn lak..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. lala says:

    ketiak minah tu burik jer…pkai bju tyng ketiak.hodoh btul prangai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. lala says:

    buruk*
    typo.hahaahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. dyla says:

    ketiak dia kedut arr..geli aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. ina razalie says:

    Biar le, nak buat camne dah anugerah tuhan. Saya punya kawan lagi besa dari Lana ni, tapi die pakai tdg baju besa2 tu yg tak nampak sgt tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. lala says:

    da tuhan kasik, simpan laa elok2…mcm tuhan suruh.
    mcm kwn ko…kalu mcm lana nih, do da math laaa.lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. chichaque says:

    wow!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. shah says:

    1 pound bro..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. yula says:

    beso ke,tak pon besa lagi buah nyok.hu…hu..aset nya sebeso mulutnya
    dah la xlawa
    nyampah tngok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. yula says:

    tunjuk tetek beso2 konon mggairahkan la
    kena rogol br brakai
    br nak nngis kat balai plis
    hu…hu…hu..bangga gila ade aset beso

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. liesya says:

    eeiiiiii!!!!!!!!
    geli aku nk tgk gmbr pics nombor satu 2….
    ketiak dia…ya ALLAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. gypsy says:

    adey..harga bra orang pon leh jd isu erk?sape minah yg x hawt ni?xknal pon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. mira says:

    hmm..naper ketiak dier berkedut2? yucks~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. luncai says:

    ooo.. korg x yau yg bkduttt 2 la sedaaappppp….
    garam lebih beb….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. fieda says:

    i dah jumpa lana nie beberapa kali area setiawangsa.i tgk normal jer.mungkin sebab agak special sket saiznyer tu, pas tu pakai bra with span half cup, jadi nampak ler ter’up sket..tapi memang cantik badan dia tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. w13s says:

    aku cbok ja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. miebahau says:

    perghhhh sja je dia mndada tul x… tok imam pun blh meleleh tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. huda says:

    lana,ko kalau nk bergayapun aset yg len pun jaga ar jugak.ketiak x bleh blar ar…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. kiki says:

    aku yang sesak tgk dia tahan napas sebab nak mengupkan lagi aset nye yang tak seberapa tu. hahaha pastu posing sampai nak tergeliat pinggang.. sape yang pepandai bagi gelaran pamela kat dia ni? saripah sopia nya lebih mempunyai ke’pamela anderson’an nye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. kha kha,aku baca kat blog mane ni, dia yang labelkan sendiri dia ni P.A malaysia. dia stim besh kot bila,org ingat dia,akan igt ttg saiz nasi lemak dia ngan pamela tu. apa punye artis la ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. leen says:

    aku rase die ni push up je cz ade pic nmpk kecik, kdg2 bsar, kdg2 kcik. kalo sharifah sofea ke yela bsr baru a pamela anderson msia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. raju says:

    aku nak tengok buah dada awak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. guguuuu says:

    ko xnk tgk ker ketiak dia…
    kaler kusam…
    dh lah berkedut seribu…
    huhuhuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. addin says:

    tiak itam..eee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. matsie says:

    ni kalo bulih ko aku wok g kok alik sie,wak duitlo aku,kopek besa laguni meme high permintaan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. no komen says:

    peh dah berapalama x cuci ketiak…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. pasar malam punya ni ahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. bdk baek.. says:

    die x pkai kot..ngahahahaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. pucung karau says:

    tanya ayah dia ayah dia yg beli

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. nn says:

    logik je la.. macam family aku semua badan keding keding..tp bra saiz gabak macam dolly paten.. kakak aku saiz D adik aku saiz f. makcik aku sume tetek gabak gabak, badan tak besar pon.. genetik la weh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0