Written by AbangNara | February 25th, 2009

syafinaz3

Terkeluar darah kat hidung(sampai sekarang tak habis lagi meleleh) bila tengok gambar Syafinaz seksi yang hampir menunjukkan buah dadanya. Nasib baik nampak belahan lurah dendam Syafinaz ajer.

Mungkinkah ini salah satu teknik Syafinaz yang masih bujang(mungkin layak digelar andartu) untuk memberitahu Dato’ Dato sekalian yang dia juga memiliki aset mantap yang lain selain suaranya?

Pening kepala jugak tengok gaya artis-artis Malaysia tak kira tua atau muda asik nak bergambar seksi ajer depan kamera semenjak dua nie.

54 responses to Gambar Seksi Syafinaz Berposing, Mantap Beb!!!

  1. Anonymous says:

    pokemak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. haha.sila jangan mencarut

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  3. Abu bakar says:

    POkemoN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. dani says:

    x kisah la dia nk wt cam mner pn..tpi yg bestnya dpt tgk wjh borak artis malaysia….lwa tuuuuuuuuuuuuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  5. miss^debab says:

    isyh.. seksi kerw..??
    mmmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. big boobs KL says:

    yeah, her breast kinda big nowadays.. But, it’s nice. Keep it tight yeah… Big breast are nicer you know

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. amuji says:

    syafinaz pakai macam tu kerana dia rasa selesa dan gembira kalau orang ramai tengok neneng dia, dia pakai gitu bukan suka-suka, sebab dia fikir masih panjang lagi masa untuk bertaubat, biarkan dia, kenapa kita susah-susah,kalau sakit hati kita jangan tengok dan jangan mengata pulak,tak baik……..yang tak baik bagi dia, biar dia yang tanggung,kenapa kita susah-susah pulak, yang bukan artis pun lebih dasyat jugak berposing,tapi tak der masuk dalam blog dan website.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  8. beutifullies@budei says:

    aku sokong korang semua..i love malaysian’s comment. dare and challenging.. kalau aku la kan..jadi wartawan tv3, nak je aku serang sume artis2 gila glamour tunjuk bulu kaki dan buah dada yg tak berapa besar tue..bagi malu sikit..kalu dah kena tegur, ada la malu sikit..(ke tak insaf2 gak). si syafinaz nih memang cantek..yang kureng nyer tue, dia ni dalam golongan ‘in’ and glamour is what i do to make people pay attention to me… sorry kak syafinaz, kalau tersinggung.. kita sbg orang islam kena saling ingat mengingati, kan kawan2..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  9. pulut says:

    TERSENGEH SAMBIL SEBAHAGIAN BUAH DADA TERJOJOL………………’MARI MARI SAPE NAK TENGOK I BAGI FREE YA…..ESOK I TUNJUK BAHAGIAN LAIN PULAK YA……PENAT I TARUK MINYAK SENYONYONG…BAGI BERKILAT NIH…..CEPAT CEPAT”

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. mamatbenci says:

    muke dah tak cantek terpaksalah tunjuk tetek yang tak seberape tu untuk tarek perhatian orang….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. Anonymous says:

    be open minded… do you think we are still in 18th century!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • jason voorhees says:

      brader lu pikir la skit… apa yang pakai tudung tu tu minded dia orang kolot ka…..lu gi skolah balik la tan sri wei…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • sams says:

        silap tu onanymous…
        dlu pn dah ada org pkai mcm ni…kta sbg manusia perlu la berubah dr x elok kpd elok…tu namenye ketamadunan…klu xnk dikait dgn agama pn…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. as says:

    open minded xsemestinya kena “open” sume skali

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • z says:

      yer…”open” yg tu lg kolot sbb kembali k zmn jahiliyah b’banding ”18th century”.
      yer.. g skola blk la. Pas tu ilmu tu semat kt dlm otak.. jgn lak kasi blk cikgu cikgi.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. Rain says:

    btol tu as..aku sokong sjuta%..dia kan b’agama islam, should know ape y ptt wanita islam lakukan..tapi tak kisahla..kubur kita lain2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. cencurut says:

    syafinaz…memang terbaik…hot tu beb..bergetah…korang cakap xcun lagi memang buta…taste kita tui

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. flower says:

    wau..
    tuupp..mantap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. womanicer says:

    aku nak letak je muka aku kat tetek die…kasi horny

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. […] anda nak buat perbandingan antara Syafinaz dulu dan Syafinaz sekarang, boleh tengok gambar seksi Syafinaz tayang lurah dia. Kami boleh confirm anda akan terkejut dengan transformasi si Syafinaz […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. pocongcomei says:

    mmg laa kubor len2.. tapi dibuatnyer kubor die sebelah korg.. then tpaksa laa korg tahan tinge sb ari2 die meronta kene sebat dgn malaikat….
    nauzubillah.. jahat nyer aku nie…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. cencurut says:

    syafinaz…memang mantopppppppp

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. zarina says:

    WADUSSSS..SYAFINAZ NI KLU BAB BERGAYE, SERAH PADENYE..TP SYNG TRSALAH TPT..OWGNYE CNTIK..PE SALAHNYE TONJOLKAN KECANTIKAN SBNR…ISH..ISH..ISH..SIAN DIE KAN ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. boy says:

    nampak puting dia r gmbr yg kiri yue

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. hero malaya says:

    mantap,sedap,padat,enak,hm…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. kipas sush mati says:

    mantap siot..ble la nk kwen minah ni…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. boxer hugo bosss says:

    die nie jnde ke ank dare lnjut usie??huhuhuu…
    kulit da cam beyonce leh tnjuk ttek lg tue…xde spe ndak lar nara ckp ckit kat die nie…huhuu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. guni says:

    mantap kerrrrr…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. pening gurlz says:

    Nauzubillah….
    pe nk jd gan artis jaman skank……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. hantu says:

    aku nak jilat puting dia lah weys sedap nie…..
    puki basah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. bigbun says:

    baloh nate aper…layan jer lah pic nie…biar tgk sampai daroh idong..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. pening says:

    Ya Allah..apela nk jd dorang ni…banggenye menayang ‘perhiasan diri’ tu…insaflah sebelum terlewat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. hayati says:

    pempuan skng da ilang mahkota.. nabi kt mahkota wanita sifat malu..( ak ni pn bkn baik pn)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. mentOss says:

    mcm pakaian artis hollywood da..astaghfirullahal ‘azim…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. blackberry says:

    ish3… kesian tol bl nengok gmbr artis melayu kt cam nie… nk tarik perhatian ckit, mulelah menayang sana dan sini. nape tak dijaja ditepi jalan jer… memalukan wanita islam… rasenyer pelakon janet khoo lagi tau malu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. fahrin says:

    aku x tau nak cakap la ngan artis2 skang ni…….x tau malu betul…geli gak aku nak tgk….len kali tunjuk kat laki ko je la……kalo kene rogol mula la menyalahkan kaum laki2 tp dorang x pikir ke yg sumu 2 salah dorang sendiri…….bodoh betul……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. fahrin says:

    nak wat camne an sumu artis masing2 nak tunjuk barang dorang sendiri….biarlah dose dorang an………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. saye says:

    mak adoiiii baik la x pyh pakai terus tunjuk terus jerk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. star says:

    biar aje lah apa dia nak pakai. takkanlah dia nak full cover on important occasions. bukan macam dia pakai bikini ke ape. kau orang ni kena faham juga. memenglah dia reveal sikit tapi bukan macam artis lain, selalu macam tu aje. fahamlah sikit minda wanita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. star says:

    syafinaz is a nice person, it’s not on the outside but the inside that counts and besides her voice is gr8

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. adam says:

    tunjuk luas2 cket……………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. adey says:

    muka kampung,tapi ok la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ala says:

    dia tau dia xlawa tp dia nk org ingat dia lawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. farid says:

    baik tak payah pakai baju.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. lost says:

    gud job shafinaz…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. fred ardzmie says:

    pensyarah tunjuk contoh yang baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Wow, this was very interesting to read. Have you ever considered submitting articles to magazines?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. I do not grant everything, but I do congratulate the author of the site for the topic.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Kelana says:

    Yg komen pasal kelakuan orang tu biasanya hipokrit. Kalau nak berlagak alim, jaga lah mulut sendiri dulu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. khooo says:

    ingat la…. api neraka sedang menanti nun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. the issue is something that not enough people are talking intelligently about. Im really happy that I stumbled across this in my search for something relating to this issue.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0