Written by AbangNara | February 25th, 2010

gambar seksi rozita che wan

Dulu kami pernah kongsikan koleksi gambar Rozita Che Wan, hari nie kami nak tambahkan lagi gambar-gambar janda terhangat Malaysia nie. Pelik jugak yek kenapa sampai sekarang Rozita Che Wan nie tak kawin-kawin lagi. Nak kata tak cun, tersangatlah cunnya. Mungkin tak sampai seru lagi kot.

Kata orang kalau nak tau sama ada seseorang wanita itu betul-betul cantik atau tidak, tanyalah kepada wanita lain. Kalau perempuan pun kata cantik, maka maknanya cantiklah tue. Contohnya macam gambar Nasha Aziz yang kami kongsikan hari tue, ramai pengkomen wanita yang cakap si Nasha memang cun. Maknanya compem cun lah tue.

Jadi apa pendapat pembaca-pembaca wanita BeautifulNara? Adakah Rozita Che Wan nie boleh dikategorikan sebagai seorang wanita cantik. Layan dulu gambar-gambar Rozita Che Wan sebelum anda membuat keputusan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tahniah kepada salah seorang pembaca tegar BeautifulNara iaitu Weiya yang telah selamat mendirikan rumahtangga pada Chinese New Year baru-baru ini. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    TAGS:
    PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

    193 responses to (GAMBAR)Janda Terhangat Malaysia, Rozita Che Wan

    1. yanz says:

      mmg giler cun…tapi how about inside? no one knows

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    2. cindai says:

      cantiknya.. tp nape janda??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • yanz says:

        tu la babe…ramai yang cantik..tapi tak tentu arah…nak cepat kaya…kawin dato..at the end, cerai gak…contoh terbaik artis yang cantik dan ada budi pekerti…Datin Suliza Salam..baru tengok dalam akhbar hari tu…pergh…sweet dia kan..mmg kawin ngan datuk..terus jadi suri rumahtangga…and businesswoman..bukan terus menerus berlakon konon tak nak bergantung kat pendapatan suami..dunia artis nie kan susah nak agak..kalau betul2 ikhlas, mmg kena cari arah yang lebih terurus….
        ‘cantik tak semestinya indah’….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • tumpang lalu banyak says:

          bukan ner husband suliza salam tu bekas husband lidyawati? bkn ker dorang best fren smp..last2 bila time lidya ngan x-husbandnya retak…suliza ni masuk jarum..dapat ler title datin

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    3. cindai says:

      mmg cantik ciptaan tuhan. kurniaan tuhan yg sgt indah..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    4. kechik says:

      cantik…tp nape suka sgt pakai contact lens..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. een says:

      kesian….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. natt says:

      mmg dia cantik,lawa,jelita..cuma lum sapai jodoh lagi r tu.. : )

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    7. Zaza Muhammad says:

      mmg dia cantik, body pun mantap..bab2 tu mmg aku pun jeles dan nk jadi cam dia gak…
      Tapi psl janda seme2 tuh, don be too typical le, xde jodoh , x smpi seru etc…. ppuan cantik gane skalipun wpun dpt title ratu dunia ke tp klu bab2 dalaman x jaga, xpandai ‘layan’ suami (klu dah kawin tu paham2 je lah ye), tak pandai pampered suami, bile suami ‘mintak’ mcm2 excuse etc… so jgn le salahkan suami klu dia cari lain…. kekdg sesetengah si suami ni senotti manapun dia tp xsmpi yg suke bukak aib isteri… akak penah jupe dah species camni, smpi sanggup kena kutuk ngan family sendri sbb nk kawin lain, rerupanya isteri dia yg ‘bermslh’.
      so akak nasihat kpd adik, ‘jaga’lah suami btul2 dan jaga kehormatan diri dan suami serta jaga kesihatan diri luar dan dalam so that insyaallah hubungan akan harmoni, klu berlaku jugak perpisahan tu, dan klu kite dah btul2 usaha, penting skali tawakal lah kpd Allah, Allah sayangkan kita sbb tu sentiasa uji hambanya. dan ujianNya pula kpd umatnye yg mampu menanganinye….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    8. fifie says:

      yeahhh ini dia kakak pet sudah muncul….
      pet msti bangge…heheh

      wah2 kak weiya…special tu bang nara siap wish lg dlm post…hihih congrats!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        salam..haah..siap wish lg tu..lps ni kena angkut kengkawan join bn ler…jap g confirm pet masuk…tp rozita ni mmg cun..seriusly laa..body mmg mantap..cuma sampai sekarng weiya confius..knapa dada dia makin mantap..ape dia pakai..heheheh

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • weiya says:

        mana org lain pp..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fifie says:

          ntah la kak..dorg sume senyap jek sejak2 ni..xtaula nape..

          akk pasni kene blanje kak.bang nara plak mkn mekdi..heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • weiya says:

            blh…no hal punya…semalam dah ok..dah ramai geng lama..petang skit kut

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • fifie says:

            a’ah ptg2 ckt kot..lg pon sok kan cuti,mayb rmai yg bz siapkan keje2 sume sblom nk cuti ni kan…hehe

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • LadyBlack00 says:

            tol..
            akk br join ni
            pagi tadi sibuk ngn perhimpunan bulanan
            sminggu ni siap nak wat draf speect utk menteri
            dh lega dahhhhh….
            windu kat smua adik2 bn!!!

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • fifie says:

            hye kak black…ingatkan mc lg..

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. ida says:

      cantik…memang cantik walau pun tanpa make up.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. zas says:

      lawa memang lawa, tapi tak ada aura… .. agaknya orang seram dengar bila dia ketawa kot! hehe!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fifie says:

        die ketawa camne ne ek zas??hehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          kkdg walaupun pompuan tu baik..knapa tetap menjanda..tak semestinya salah pompuan tu..may b dugaan tuhan atau laki dia bermlsh..mentaliti org kita..asal janda jer..sah2 salah..tak patut mcm tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        tp pada weiya..semua tak leh lwn ngan datin sri normala shamsudin..lawanya..kat tv tak lawa sgt..kat luar lg lawa..mcm kita plak lagi tua dr dia

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • LadyBlack00 says:

          DNS tu mmg pandai jaga badan dan penampilan
          ex-stewardess cmtu mmg dh ada asas dorg
          nak2 lagi skrg ni dye dh jadi datin
          lagilah kena bergaya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    11. nyonyot says:

      x nampak kedot kedot.. kalau zoom dekat msti nampak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. FTNer says:

      mesti high maintanence nih..

      mata galak tuhh…wowww

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. liyana says:

      dia mmg tersanggat la cun..ader sekali bf aku tnya klu dia nak kahwin dua aku izin kan tak..aku jawap klu dia kahwin ngn rozita che wan aku sndiri yg akan tolong pinangkan…huhuhuhuhuhuh..sbb dia hampir sempurna sbg pomp melayu..hampir ya not 100% smpurna..kang da yg jadikan issue lak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        sanggup ker..weiya sblm kahwin dulu bg hubby kahwin 2..sekarang tak nak bg ler..cancel

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • LadyBlack00 says:

          sanggup kalo hubby dah terlampau gatal..
          dr dye wat dosa, kt tanggung sekali
          baik bg dye kawen
          tp dgn syarat2 laaaa….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ctmunirah says:

        pastu tetiap malam ko menyesal sebab laki ko asyik bertenggek kat bilik rcw je…muahahahah dan ko pulak dirasakan diperlakukan cem hamba dalam rumah sendiri..
        takkan rcw ada masa nak kemas2 rumah kan…. (tu kalau kome dok sekali la kan)

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    14. MY NAME IS KHAN says:

      SHE IS VERY BEAUTIFUL TPI TAK SUKA TENGOK DIA PAKAI LENS ,TAK PAKAI LGI ORI

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. Lalalulu says:

      If without make up pun cun macam DD, baru boleh cakap.
      So far, x pernah tgk muka RCW without makeup, apalagi bulu mata 3 tingkat tu…
      So apalagi abang nara, gali gambar yg without makeup.Gali gali gali gali lobang….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    16. shaa says:

      lelaki tkut tgk mata dia kot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    17. jane says:

      kalau dah cantik camni pon masih tak kawin tapi kata ramai VVIP berebut ape citer??? takkan la satu pon tak berkenan…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. ctmunirah says:

      kalau artis lain pakai seksi seksi kena kondem..kalau dia ni pakai seksi seksi BN tak kondem pulak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • satu tingkat je says:

        btl jgak…ni pun seksi..tp buat isu cun…cuba artis lain yg sebaya..mesti buat tajuk tak sedar diri eh…ni bkn marah..nasihaaat

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    19. Caldina says:

      Ciptaan Tuhan…… cantik sgt… cun dan gebu…. seksi dan terdapat sinar kebahagiaan dlm matanya….

      p/s: bersyukur…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. BumbleBee says:

      cantek kalo without false eye lashes dgn contact lense…

      lebeh cantek kalo dier pakai baju kurung kain cotton dier tuh….

      bab janda tu…adelaa yg x kene tuh…nk wat cmner. Nobody’s perfect~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        pet sker laa ni… kakak kesayangan dier…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Clipkertas says:

        stuju B,
        die ngan si adik ayu raudah tu mmg cantik,,
        tapi klu dorang pkai trlalu seksi,, bg aku la..
        mmg ilang seri cantik dorang…

        secara jujurnye…. smue pompan cantik.. tp bile pekene ngan pakaian yg trlalu sgt seksi nyer.. nampak buruk dan hudoh !!! erkk!!

        pakai pakaian yg up to date boleh…
        tp kene la yg sopan dan tak mnjolok terjojol bijik mate..
        huhuu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fifie says:

          yezzzzaaaaaaaaaaaa!!!! setuju :)
          org yg cantik ni xpayah pakai seksi pon mmg dah nmpak cntik…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          tapi kan clip…adik rozita, but kakak kepada ayu – yg kawen ngan lan pet pet tu…muka dier len sket dr dua beradik ni kan? low profile sket n x ke arah seni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    21. haney says:

      selalu kelihatan cantik, sbb make up tebal..teringin gak nak tgk Rozita Che Wan tanpa make up..pastu baru bole nilai cantik ker tak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    22. natts says:

      betul apa yg zaza katakan… apa2 pun kit tgk jelah ALLAH tentukan jodoh dia ngan sape..?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    23. immabastard says:

      Rozita must be the most over-rated Malay beauty (doubt) of this decade.

      WTF are you all on about her beauty?

      3 inch layer make-up, fake eyelashes, contact lenses.She’s alrite, I agree, but not that great.

      p/s: I’d still do her though…:)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    24. LadyBlack00 says:

      weiya…
      congrates for your wedding..
      mtk maaf byk2 sbb akk takleh nak attend aritu
      sbb mmg dh plan awal2
      tp atas nasihat doktor, akk tpksa hold dulu holiday..
      well, selamat menempuh alam rumahtangga…
      moga berkekalan hingga hujung nyawa(cm title movie plak!!)
      anyway, miss you, sis!!!!
      miss everyone here especially
      pengkomen yg tegar kat bn nih….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    25. miss annur says:

      nak tgk pic die bgn tdo.. masa tu adalah natural beauty semua org… masa tu bleh nilaikan cantik ke x cantik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    26. aTan aHmad says:

      maintenance tinggi kot…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    27. sha_virgogirlz says:

      Mata dia yg buat org tertarik… Cuba x pakai bulu mata palsu n lens, baru nampak rupa sbnr… Abg Nara cari la gambar dia yg neutral…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • LadyBlack00 says:

        sokong….lagi lawa kalu x dtokok tambah ngn segala mak nenek aksesori kat muka tuh!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fifie says:

          mane pet nih…
          x nak ke jadikan umah kak ita die ni no2 or 3 ke..
          yg pnting nek jah kalah…
          jom pet
          ktorg sume bsedia menyahut cabaran!! :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          erm..nak buat mcm mana..may b dia rasa lbh confident bila pakai 3 lapis bulu mata tu
          kak black..thanks..weiya pun harap semua berjalan lancar..kalu free dtg melaka ahad nanti

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • fifie says:

            weiya kena jmput kak n bang nara skali tau…kekekeke

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • Clipkertas says:

            weiya..
            clip pun nak ucap tahniah….
            selamat menempuh alam yg baru, alam perkahwinan..
            semoga berkekalan hendaknya…

            bile ade crite baru (baby) cepat2 la bgtau k,
            bleh la e-mail kn pic kawen nnti..
            dillpurple at gmail dot com

            hehe.. nak tmbah collection pic kwn2 kawen..
            huhu

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    28. mini says:

      cntiknya rozita ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    29. Anonymous says:

      gambar asyik dr side yg sama jek..side lagi sebelah tu tak cun ker?..hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        dier nk ikut mariah carey kot… kene amik gmbr on 1 side jer… kalo dr side sebelah lg…dier rasa x cantek… :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    30. ainid says:

      muke plastic tul la..xpham den..=)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    31. nic@pet says:

      cantik akak aku ni….

      ratu malaysia ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fifie says:

        pet xnk jadikan umah kakak ko ni kalah nek jah ke??jom!! ktorg berani menyahut cabaran!! ahhahaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    32. Geli Hati says:

      LAWA CAM PATUNG BILA DI LUAR

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    33. awek cun says:

      aku tngok dia ni biasa2 je..ada lbh cantik dari dia ni hanis zalikha..fuhhh cantikkkk..tak malu ke dia pakai baju seksi2??dah ada anak bujang dah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    34. cokotopmekdi says:

      Janda nie cantik sebab mekap je. Kalo tak mekap, muka macam pontianak. Huahahaha.

      Wopssss…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    35. dila tomey says:

      tbal sgt makup die xrmas ke?……Tp cntek….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    36. CheWen.blog says:

      Masih gebu lagi….
      Cantik dan menawan..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    37. Nurain says:

      wow..cantiknya..natural beauty..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    38. esah says:

      kompom cun lawa giler…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    39. teratai says:

      sesiapa yg x lawa harus bersyukur..ada hikmahnya..pasal bila lawa cmnila pakaianya..bhagian dalaman dah jd perkara biasa untuk ditonjol…rasa cmna ek bila bergambo nmpk lurah pas2 cameraman tgk lak…org luar yg x de pertalian ngan kita tgk …x rasa janggal ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    40. quanda says:

      mau tau cun ka dak..
      mau dok tengok gambaq tak dak mekap ah
      kalau cun gak..
      mmg sahih org 2 cun

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    41. ED says:

      Tol la, die ni cam xde seri.. Tgok skali oke la but tgok byak2 kali cam dah xbest.. Heee, g 1 make up tebal sgat la, bulu mate die yg xtahan.. Mmng xbpe minat die ni, nmpak cam control cun bile blakon.. Sory

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • angel says:

        tul, tapi aku suka masa dia jadi model dulu. terutama model ambank pakai tudung, sopan sangat..cun melecun

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    42. monet says:

      memang beautiful lah.mcm cheryl cole.tapi suara dia x sedap..mcm katun.memang cantiklah.perfect.adikberadik lawa….pergh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    43. lily cassem says:

      nex year umur cik rozita 40 ..sebaya dgn cik nasha aziz kite . plastik xplastik tapi muka rozita nampak lebih natural berbanding muka nasha aziz yg hampir 100% da diubah suai … rozita is NO1 jelitawan malaysia…setuju?????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    44. bujang says:

      pada aku dia ni cantik pada mata n bibir..tp ape2 pun perangai luar dlm yg paling penting perlu cantik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    45. lady_owhhh says:

      mmg cun giler bile mekap kot… agak2 bile cik rozita nih x tepek mekap tebal2… x pkai bulu mata palsu… x pkai lipsetik kaler merah menyala… nmpk natural beauty ke dia? hmm…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    46. myea ezzueen musa says:

      kwn aq kawin ngan adik dia.bapak rozita kwin 4 dia ni bini yg pertama…kwn aq ckp dia ni glamour jer lebih…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    47. angel says:

      Macam bollywood gersang

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    48. Mak Semah says:

      Mekap tebal sangat le RCW nie!

      Lebih suka tengok ….Maya Karin….natural je

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    49. lily says:

      menanges la dato K x dpt rozita…haha..nyesal dh terikat dgn siti dulu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    50. suri says:

      knp org suka pk jd janda sbb x tau ‘layan’..padahal dah mmg jenis buaya…sbb tu ada kes thn lps, dah isteri 4 pun rogol adik ipar dr umur 10 thn…bersyukur la klu kita tak melalui status janda…tp apa2pun tak elok la seksi2..pkai sopan pun cantek jgak kan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    51. norazz says:

      Dia ni memang cun gile, pdai jaga badan x mcm mak org pun. Terjeles lak pulak sy ni sbb bdn x mcm dia..sy kurus kering aje isi pun x de, tulang aje lebih.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    52. pening says:

      Kdg2 kecantikan tu x menjaminkan kebahgiaan..bnyk gak org yg cantik tp jodoh x berpanjangan…hmm..ntahla..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    53. aries_april says:

      cun tul la akak pet ni….
      mata dia yg tk tahan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    54. watie says:

      contoh rozita ni bkn artis…dia mmg cantik,aku ske tngok mke dia yg smula jadi cantik..bertuah sungguh dia..klo laki2 tngok,tipu klo x pandang 2 3 kali…aku yg boleh tahan cute ni pon ske tngok rozita yg cantik tu.. : )

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    55. eehae says:

      saya suka tengok Rozita che wan..dia memang cantik dari dulu sampai sekarang. saya pernah tengok dia tak makeup….memang lawa giler…lagi cantik daripada dia makeup…macam muka budak umur 20-an gitu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    56. aku_statix says:

      pergh….cun r dye nh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    57. zoey says:

      dah die memang canttik….korang nak jeles asal????????????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    58. vios_vaio says:

      RCW sangat cantik…tak kesahla make up tebal ke..fake eye lashes ke..contact lense ke..kalau benda2 tu boleh menambahkan kecantikkan ape salahnyer..=)..asalkan tak buat plastic surgery yg megubah kecantikan asal cam yg dibuat oleh Umie Aida & Zahida Rafik sudeh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    59. khayraz says:

      RCW mmg cun la..patutla ramai lelaki suka..tapi kengkadang bila dia berlakon mekap bibir dia cam terlebih sudey..kerut dahi pun byk2 sgt…terus jd kureng cantik..tp nak hayati watak kan..mgknla kena wat camtu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    60. shyra says:

      salam..hai awak semua..ape la nak dikisahkan sgt ni….smua pmpn cntik ok….artis2 pon mcm kite juge…xmake up mane la nmpk cntik….kalau kite yg org biase ni make up mcm dorang..tentu la kite pon nmpk mcm artis kan???

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    61. memkecik says:

      cantik….mmg minat ng dia…hal2 dia nk sexi mexi tu lantak dia lah..dia yg menjawab nanti….kang kita yg dok ckp lebey2 penuh lak buku log..kat bahu tuh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    62. cun99 says:

      mmmm bg i, RCW mmg cantik… suka ati dia la nk melawa ker ape ker… itu diri dia…

      kalau muka x lawa tp dok ngata2 lagi teruk… dua2 tak lawa… muka tak lawa.. perangai lg ler x lawa…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • JenamaX says:

        Lawo mmg laa lawa… tp Pakcik tak sudi sobab dio ni dendam dgn lelaki….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cun99 says:

          mmm pakcik… ni la pompuan… kalau da dia jumpa menyakitkan ati watpe… baik solo huhuhu…..

          kdg2 org tak tau ape perasaan pompuan mcm RCW ni… bila da lawa sgt.. ramai dok nk kawan… bila kawan… ada yg amik kesempatan plak… bila tak lyn kata sombong…dendam la… ape2 pun i salute dia sebab anak2 dia berjaya dalam pelajaran…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    63. mc yah says:

      4 me…seorg perempuan yg cntik adalah seorg perempuan yg ada fizikal n dalaman (hati n jiwa) sempurna…..br blh di TITLE kn sbg cantik…..if stakat luaran je cantik tp dlaman yg blum tntu cne…so x blh di nilai sbg cantik….may be bru 35% cntik kot….tp cbe buang mke up, contct lenses n bulu mate tbal tu….then kite sme2 nilai….may b prcent dia akan naik or trun la….
      am i rite

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    64. binabadan says:

      Dapatkan panduan bina otot badan bagi lelaki supaya anda lebih tough dan macho….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    65. lulu says:

      dia mmg cantik, dia mmg lawa, kurniaan ilahi…jgnlah sesiapa pun cemburu… x baik….kalau title janda tu dia pegang bkn smuanya salah wanita mana tahu mungkin suami dia yg buat hal??? ketentuan tuhan x siapa yg boleh menolak….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • otai says:

        alhamdulillah bekas suaminya sudah pun kawin dgn wanita yg baik…amin

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    66. bantalBucuk says:

      napa la cun sgt kak rozita ni…
      gram i d`buatnya…
      cmburu i tgk dya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    67. lang2 says:

      okla gk cuma???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    68. kebaboo.. says:

      aku yg muda ni pun malu nk pki seksi meksi.. malunye bile org nampak yg bukan2.. hish~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    69. EDEL says:

      rcw mmg cantik….sesuai dgn gelaran yg dier dapt…manusia mmg x lari dari perasaan cemburu…yang penting rcw mmg terbaik……………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    70. It looks that you’ve put a good amount of effort into your article and I want a lot more of these on the World Wide Web these days. I truly got a kick out of your post. I do not have a bunch to to say in reply, I only wanted to register to say special work.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    71. Foremost, allow commend your uncloudedness during this topic. I’m expert during this matter, but after reading your write-up, my knowledge has developed substantially. Please allow me to snap up your rss feed to stay in contact with any potential updates. Authentic career and will extend it on to supporters and my followers.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    72. Your internet site came up in my analysis and that i am moved by what you have got published on this theme. I am presently broadening my search and thus can’t contribute further, yet, I have bookmarked website and can also be returning to keep up with any incoming revisions. Just Now adore it and thank you for permitting my comment.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    73. Hi. I treasured to drop you a quick note to express my thanks. I’ve been observing your blog for a month or so and have plucked up a heap of solid information as well as relished the way you’ve structured your site. I am setting about to run my own blog however I think its too general and I would like to focus more on smaller topics.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    74. When one considers the issue available, i have to believe your endings. You intelligibly display knowledge about this challenge and i have much to find out seeing your publish.Lot’s of salutations and i restarted for just about any further updates.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    75. Finally, an issue that I am passionate about. I have looked for information of this topic for the last several hours. Your site is greatly valued.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    76. This is an impressive entry. Thank you very much for the outstanding post provided! I was looking for this entry for a long time, but I wasn’t able to find a trusted source.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    77. Well, this was kind of boring but whatever.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    78. Thank you for the intelligent critique. Me and my neighbour were just preparing to do some research about this. I am very thankful to see such great info being shared freely out there.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    79. german coins says:

      Your posting is an inspiration that i can examine more relating to this matter. I must concede your lucidity diversified my sights and I will forthwith grab your rss feed to up to date on any potential articles you may release. You deserve thank you for career nicely done!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    80. game cheats says:

      Life is a succession of lessons which must be lived to be understood.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    81. I just added this web site to my bookmarks. I like reading your posts. Thank you!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    82. important post , really good perspective on the subject and very well written, this certainly has put a spin on my day, numerous thanks from the USA and retain up the good work

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    83. free t shirt says:

      I just added this page to my favorites. I really like reading your posts. Tyvm!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    84. TY, nice post! Exactly the information I needed to get.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    85. Hello, just needed you to know I have added your site to my Google bookmarks because of your great blog layout. But earnestly, I think your site has one of the cleverest theme I’ve came across. It really helps make reading your blog a lot simpler.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    86. Legalsounds says:

      Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    87. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    88. I recently came across your blog and have been learning along. I thought I would leave my first remark. I don’t know what to say except that I have enjoyed reading. Fine blog. I will keep visiting this blog very often.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    89. First, let me commend your pellucidity on this topic. I am not professional on this matter, but after reading your article, my knowledge has created substantially. Please tolerate me to catch your rss feed to keep in touch with any forthcoming updates. Pleasant job and can offer it on to friends and my blog audience.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    90. Eventually, an issue that I am ardent about. I have looked for information of this topic for the last several hours. Your site is greatly valued.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    91. I won’t debate together with your decisions simply because I believe you are right on the money! You have put together a coherent situation for your sentiments and now I know more this special topic. Provides Thank you for this astonishing post and i again for more.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    92. Great to have this comment box working again.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    93. I just added your web site to my bookmarks. I enjoy reading your posts. Tyvm!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    94. tebonin says:

      I just added your web page to my bookmarks. I like reading your posts. Ty!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    95. Hello, i am not used to passing comments on discussions, but i am quite impressed by this site, so i will certainly visit again

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    96. I just added your web site to my bookmarks. I enjoy reading your posts. Thank you!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    97. Thank you for the sound critique. Me and my neighbour were just preparing to do some research about this. I am very happy to see such great information being shared freely out there.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    98. I’ve meant to post something like this on my site and you have given me an idea. Thank you.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    99. Just thought I would comment and say cool theme, did you create it for yourself? Looks really good!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    100. When I open your RSS feed it looks like a page of weird text, is the problem on my end?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    101. I’m having a strange issue I cannot get my reader to pickup your feed, I’m using google reader by the way.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    102. Oh my! Just fabulous! Your authorship style is admirable and the way you managed the subject with grace is applaudable.Since i am intrigued, I take for granted you are an master on this subject. I am signing up for your incoming updates from now on.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    103. Legalsounds says:

      This is my first time I have visited this site. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the tons of comments on your posts, I guess I am not the only one! keep up the good work.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    104. areola says:

      Is it okay to post part of this on my site if I post a link back to this web page?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    105. Just thought I would comment and say great theme, did you code it yourself? Looks superb!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    106. Can I put some of this on my site if I post a link back to this webpage?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    107. When I open your RSS feed it just gives me a whole lot of trash, is the malfunction on my end?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    108. szy says:

      RCW mmg meletop abis!!! bila blakon watak pakai tudung mmg lg cun..cair

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    109. Very interesting details you have noted , regards for posting .

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    110. Regards for this wondrous post, I am glad I noticed this web site on yahoo.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    111. I must admit that that is one nice insight. It certainly provides an organization the opportunity to get in on the bottom flooring and really take part in creating one thing particular and tailor-made to their needs.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    112. diamond says:

      kepada korang2 suma yg dok bg komen ni,korang bagoz sangat ker ! jg la diri n family dah la ye..die cantik ke tanpa mekap ke itu muka die..korang tu cantik sangt ke ! kalu die bercerai pn itu masalah rumahtangga die..korang jgn terlalu mengate org.nnt kne batang idung sendiri,baru’ada akai’..korang mmg btul2 pasti die ni dah lunyai ! korng btul2 confm yg die ni tdo ngn tan sri ! nmpk ker die buat mcm tu ! korang tu la yg x der ‘akai’…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    113. Gaylene Fant says:

      Everyone is sometimes shedding desire or squandering their own time period by means of choosing a ideal residence selecting to just have because they lack knowledge or ideas on how to find these qualities instantly.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    114. should know by now, your piece will go to the core of the problem. Your lucidity leaves me wanting to understand more. Just so understand, i will forthwith seize your feed to keep up up to together with site. Saying thank you is simply my little way declaring great career for any marvellous resource. Take on my dearest needs for your incoming article.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    115. There are definitely a whole lot of details like that to take into consideration. That could be a great level to convey up. I provide the thoughts above as common inspiration however clearly there are questions like the one you bring up where a very powerful thing will likely be working in trustworthy good faith. I don?t know if finest practices have emerged around issues like that, but I’m sure that your job is clearly recognized as a good game. Each boys and girls really feel the impact of only a second’s pleasure, for the rest of their lives.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    116. Just imagine I read it twice. While I am not as accomplished on this issue, I match with your determinations because they create sense. Thanks and goodluck to you.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    117. Thanks a million for this, I am greatful for the info

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    118. Better a living dog than a dead lion.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    119. Sometimes its so hard to understand… But we should not give up :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    120. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My weblog has a great deal of distinctive content I’ve either written myself or outsourced however it appears plenty of it really is popping it up all over the world wide web with out my agreement. Do you know any approaches to assist avoid content from becoming stolen? I’d definitely appreciate it.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    121. Sarah says:

      Hi there, You have done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I am sure they’ll be benefited from this site.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    122. I located your website and think it really full of useful info. Your posts are clear, precise and easy to comprehend. I’m going to review more of your website. Keep posting great info!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    123. miss match says:

      dalaman kne cantik gak….kalo luaran je cantik…tak guna…sesungguhnye,,,pandangan mata selalu menipu…pandangan hati yang hakiki

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0