Written by AbangNara | January 13th, 2009

Mix race or nationality married couple’s will probably have a beautiful and handsome son or daughter. In this case, the talented and beautiful Maria Ozawa is a mixed from Japanese mother and German father.

This beautiful, sexy and young Japanese celebrity is a well known figure in Japanese acting industry. With her cute and innocent face, Maria Ozawa has hundred thousands of fans all around the world especially male fans.

For more cute, beautiful and innocent pictures of Maria Ozawa, please read the full article.

106 responses to Beautiful Pictures Of Maria Ozawa Japanese Celebrity

  1. girl says:

    ingatkan melayu indon td..rupenya jepun..

    0
    0
  2. DEBAB! says:

    aku pun ingat mix..skali jepun daa..
    body cantik..

    0
    0
  3. bapak maria ozawa says:

    dia ni pelakon lucah kat jepun la..

    0
    0
  4. anony says:

    Ha ah, actually the title should said “…Japanese Pornstar”. Tapi ape ape pun, mmg cantik.

    0
    0
  5. ko says:

    ni kan pornstar kt jepun

    0
    0
  6. Buzzman says:

    Aku pernah rengok file lucah die…best 2

    0
    0
  7. lilou says:

    famous pornstar die ni…

    0
    0
  8. Ikin says:

    innocent ape…da sah2 la die ni porn star..hampes jek….

    0
    0
  9. capslock says:

    tapi takdek gaya jepun ek.. hohohoho ..porn star ke? loh..

    0
    0
  10. atas batu says:

    aku nak carilah citer dia..lawa beb..tgk dianye lawa gak ke..jgn berlidah plak nti..hahhahahahahha

    0
    0
  11. princess of the night says:

    please having sometime with me.. please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i cant stand anymore

    0
    0
  12. flower says:

    nice pic..

    0
    0
  13. ni says:

    x kenal la dia nih
    tp muke cute la…
    blh la nk carik mkn…
    ngan seksi lg…

    0
    0
  14. Who am i says:

    muke cute die punye tuuuut jahanam

    0
    0
  15. huggies comfort dry says:

    tula pasalllllll
    ingatkan melayu indon tdd

    0
    0
  16. pakcik daud says:

    pakcik pn pnah ngok ni..best2 tp buah dada kecik

    0
    0
  17. BAMBAM says:

    cun.. tapi pornstar.. rugi… semua dah bantai minah nie..

    0
    0
  18. kaki kejang says:

    wauuuu…

    0
    0
  19. kaki kejang says:

    dia nie berlakon cita tuee…aku ada tgk, dia pakai baju mcm nak p main tenis, tapi censored la kat ctu…pakai baju sekretari, pakai kostum cat woman…kat tepi pantai, kat atas kapal…huhuhu..

    0
    0
  20. asparagus says:

    1st gak

    0
    0
  21. asparagus says:

    sedap dan lazat

    0
    0
  22. lukman says:

    eeeeeeeeeeeennnnakkkkkkkkkkkkkkdan mmaannatapppppppppp

    0
    0
  23. sahabat says:

    aku kalau dia ada depan mata………wah mmg x bagi can…………..mmg aku jamah tubuh di dari atas sampai bawah aku jilat……….terus pancut dalam

    0
    0
  24. sahabat says:

    tegok muka dia je ……….. nafsu aku dah naik………. dapat dalon lubang dia ……………..lagi bast.

    0
    0
  25. kuang kuang says:

    sape ad muvi blue die….ad nk tgk weh…lame ak cr.
    sudi2 la share….

    0
    0
  26. maria says:

    she is so pretty. should be a supermodel – not a pornstar. pity.

    0
    0
  27. handsome says:

    Dia cantik, kalo ada ayam kampung yang spt dia, i mau kawin lagi….. ha3

    0
    0
  28. zuko says:

    cantik sich koq mau mauna jadi kaya gitu gag sayang pow???????????

    0
    0
  29. princekidal says:

    wow…
    mantoop tul awk jepang ni…
    tp.. klau dah blakon lucah ….
    tumpul abis slera aku

    0
    0
  30. lan says:

    cantik

    0
    0
  31. joe says:

    oh…….. dapat yg ni memean x keluar rumah lah…….. keras pelan oi!!!!!!!

    0
    0
  32. JAY® says:

    hahaha…kelakar btl kmu semua ne owh…ayam pn kmu mw lgi ka?..issh2,muka cntik tpi barang dya dh jdi baksoo…huyoo00….tpi ok jga la sbb dy cari makan….hehehe….kasian bh dy ne bgus kmu ambil dy jdi anak angkat kmu//cp y mu la…kci jdi dy alim

    0
    0
  33. Airin says:

    Wo kawai sugiruna miyabi san zutto daisuki dayo.. Opay kawai.. Yoroshiku na.

    0
    0
  34. pot says:

    hot syial

    0
    0
  35. Rambai009 says:

    Betina ini adalah pelacur!!! Buat apa nak diagungkan? Buang masa sahaja…

    0
    0
  36. asampedas says:

    orang tua memakai tongkat,duduk membelai si anak angsa,orang bukan memandang pangkat,orang memandang budi bahasa. maria ozawa memang cantik….tapi,dia terkenal kerana apa…? fikir2 la……hehehe….

    0
    0
  37. mat peace says:

    LU MAU MATI KE

    0
    0
  38. apoi says:

    kalau dia jumpa aku dah lama aku bimbing dia ke jalan yang benar…maklumla mak bapak dia dah lama sesat…sekurang-kurang nyer dia tahu kejadiannya di bumi ini…

    0
    0
  39. DolceNCabbana says:

    cntek du luar saje…same mcm SOFEA YUSOF…muke cantek tp dalam da lodoh…lunyai beb…beso da lubang die..adusss….owg nk cri cntek luar n dlam beb…wat geli2 je boley lar..da kate kapir…hehee

    0
    0
  40. manto says:

    bu…….tak tahan tengok fotonya…..waduh tubuhnya, pahanya,betis kakinya yang putih mulus bikin onakku tegang ngak tahan bu……..mari bu kita bikin………..

    0
    0
  41. murni says:

    mix german/jepun. tapi x mcm japanese nor german. mcm org rupa msia pun ada dia ni.

    0
    0
  42. gila kote says:

    aku da x kire….mak budak pn aku blasah…yg pntg de lubg

    0
    0
  43. anyss says:

    pelacur japanese…kesiannnn.mcm xde kerjaya lain… nk sedap aje!!!

    0
    0
  44. rasmatas says:

    macam budak bugis adalah……………

    0
    0
  45. rasmatas says:

    dek na pale susu tabollo…………….

    0
    0
  46. saro aoi says:

    i love u……….! bodo kmu lucah ja d kpla kmu…………BODOH

    0
    0
    • Maria ozawa fanatic fan says:

      Dont be mad with her.she only make her job although she had to be there for earn a lot of money for her living.

      0
      0
  47. adelah says:

    napelah die tak taubat ish!ish!

    0
    0
  48. cicak says:

    cantik owgnyer,tp xde organ dh xberfungsi…burit busu

    0
    0
  49. cicak says:

    lama dh xjilat2 burit niey…..xde yg nk sponser ke?

    0
    0
  50. azwan says:

    aq dah pnah maen ngan maria ozawa……?

    0
    0
  51. el says:

    klu aku nk men ngn die,aku xkn tutuh depan.watpe..da rabak.bape ramai da mbalun.bek tutuh belakang je.ketat pn ketat

    0
    0
  52. apit says:

    waahh. . .mmng cun giler. . . .

    0
    0
  53. srgdeercv says:

    dapat kat aqu mane ade dah……..

    0
    0
  54. Jamuraiapiagandungu says:

    cadang nak buat isteri ke tiga,,,,boleh kut,,

    0
    0
  55. pepek maria ozawa hilang says:

    syok klu dpt buat seks ngan die ni…

    0
    0
  56. pepek maria ozawa cantik says:

    nak romen boleh…..???

    0
    0
  57. mashudi says:

    bole bole aja

    0
    0
  58. butu says:

    ak suke la…nak jadi macam dia lah…

    0
    0
  59. SAIDAMAN says:

    Kalau MARIA OZAWA jadi GIRLFREN aku pasti aku dapat JELESKAN korang semua. Aku tetap pilih MARIA OZAWA meskipun dia pelakon porno. Aku tak kisah walaupun puki dia dah licak.

    0
    0
  60. jagozzzzzz says:

    aiii!!!! wat pew nk kejar die burik da kene luas..

    0
    0
  61. zara rita says:

    so beautifull…..like angel.

    0
    0
  62. cloud says:

    korang semua check dlu diri sblum ckp ap2 yg x baik kt die….x penah dgr kisah pelacur yg diterima taubat? tgok tsunami dia selamat ap…masih ad peluang yg diberikan…..

    0
    0
  63. mimi says:

    zara rita:dia ni kristianlah,dia mmg cantek tp syg dia porns star :( kalau dia jadi model miss japan mesti ramai yg minat dia

    0
    0
  64. Cubadak says:

    Hahahahahaha, mula nak qosek cari balik file dia dlm pc nie..

    0
    0
  65. Jack says:

    Da x blh da…sluruh dunia da tengo wayang dia ni,masuk mobile lgi hahaha…

    0
    0
  66. Jack says:

    Buli ba tu kalau skali skala huhuhu….

    0
    0
  67. william says:

    jika anda ingin mengenal saya hub saya di alamat ini

    0
    0
  68. pete says:

    kan bagus klu aq dpt men romen dgn nye …

    0
    0
  69. lulu says:

    cntik sngat2….i like..!!

    0
    0
  70. azhar says:

    best lh lubang u>>

    0
    0
  71. Anonymous says:

    pala otak

    0
    0
  72. orang says:

    ye lha…ish ish ish,,,

    0
    0