Written by AbangNara | January 25th, 2009

Young and hot Malaysia female actress, Juliana Evans was caught in pictures partying and clubbing recently. We didn’t know that there’s a beautiful, hot and social Malaysia celebrities like Juliana Evans existed before.

Not only she was there clubbing and partying, Juliana also brought her friend, Zeynaa @ Adii from the drama ‘Kami’. Seriously, all of Juliana Evan’s friends in this pictures are smoking hot babe.

More pictures of partying and clubbing by Juliana Evans and friends by reading the full article.

55 responses to Partying And Clubbing Pictures Of Juliana Evans

  1. Anonymous says:

    nice

    0
    0
  2. lilou says:

    lol

    0
    0
  3. mohd zett says:

    i think she used to clubbing n partying.perhaps her lifestyle is up to date.

    0
    0
    • ladies says:

      it doesnt mean if she used to clubbing n partying she has a up to date lifestyle..i think it is just a type of bad attitude..

      0
      0
  4. asllian says:

    harap2 dia tidak terlalu jauh terjebak dgn dosa…..
    harap2 dia kembali….

    0
    0
  5. flower says:

    insaf2 la..

    0
    0
  6. ni says:

    betul tuh
    cecepat la insaf

    0
    0
  7. Zandi says:

    Manusia cam tu memang susah nak berubah…
    Kecuali dah mendpt bala dr Allah swt. Barulah dia berubah..
    Masa tu dah tlambat..Pintu taubat dah TUTUP!!

    0
    0
  8. Zandi says:

    lelaki yg paling rugi kalau dpt dia..
    dah tak virgin lg!!!
    Allah maha besar…Lelaki yg baik hanya utk perempuan yg baik shj…

    0
    0
  9. Anonymous says:

    korang semua curi gambar dari facebook eh?

    0
    0
  10. Who am i says:

    muke je suci tapi mengalah kan setan tandok 2

    0
    0
  11. dove says:

    muke cantik..tapi perangai….??? nak tuduh pon x baik tp pk r sendri..rugi 2 muke dah cun tp klu perangai x cun pon langsung x b’guna..

    0
    0
  12. Halim says:

    Aku ttp setia menunggu cintamu Ju!!….

    0
    0
    • sakura88 says:

      sengal tggu pompuan xde maruah mcm tu

      0
      0
    • ABANG JONGANG says:

      tngulah enkau bang lim……..smpai mmpus x kan dpt………ape2 pun” GOOD LUCK” .Klu x dpt juge ”’TRY AGAIN”……Jgn putus ase k ……….. klu dpt bwalah dia blik di pangkal jln……AMIN…. BYE BANG LIM…. JGN MAREH …………

      0
      0
  13. Gakuto says:

    hrm, whatever… its up to them,not my business

    0
    0
  14. baby says:

    mekom,ska hti dia lar nk g clubbing…parents dia x mrh pn..korang nie je yg lbihx2..ndak kn lar korang nie ndak prnah g clubbing………………………….jgn MRH oke!!!!!daaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
    • zorro says:

      tu la mslh umat islam skang
      sume nk uat hal masing-masing
      kalo dah bende berdose xkn x tegor
      xkn nak bia je
      kang kat akhirat Allah persoalkn tanggungjawab kite kpd saudara seislam kite
      kalo die bukan islam xpe la
      firman Allah dalam surah al-asr-hendaklah kita saling ingat-mengingati
      fikir2kn lah…

      0
      0
    • jongang says:

      hii…..dia org nie islam ke tut… no komen pikir sendri……..ler.mcm dah x de iman je….klu nak enjoy pun tapis2 le skit…2 dah nak mampus…..masyaallah…………..

      0
      0
  15. rockstar says:

    tak payah nak judge orang..semua kita manusia, bukan semua pun perfect abes nak judge orang jahat ke buruk, yang ampukan dosa itu Allah, yang menghitung amalan itu Allah..Manusia, sesat, salah pilih jalan, mungkin akibat daripada persekitaran yang dia berada. Kalau dah sesat jalan, kita tolong betulkan, bukan dengan mengata mencaci mengeji orang tu lagi. Itu pun kalau kita ni betul-betul betul la kan. Kalau mulut kita tak reti nak jaga, harap nak tolong orang-orang yang salah pilih jalan ni. Seburuk-buruk manusia adalah manusia yang meletakkan sesuatu benda itu pada tempat yang salah.

    0
    0
  16. rockstar says:

    Kalau lah laki yang baik untuk perempuan yang baik saja, sapa yang nak bawa orang-orang yang kau rasa tak baik ni, keluar dari kancah maksiat semua ni. Sedangkan hadis ada mengatakan lagi afdhal kalau seorang laki tu mengahwini seorang pelacur jika niatnya untuk mengeluarkan perempuan itu dari pekerjaan yang dia lakukan. Don’t be too shallow lah in this thing. Cakap berdasarkan akal, bukan perasaan atau nafsu. Sesungguhnya raja yang mengawal nafsu adalah syaitan.

    0
    0
  17. sepak terajang says:

    Muka x same dgn hati.
    gelap!!!

    woi pompuan berubahlah!!!

    0
    0
  18. zoomback says:

    party…..party la jgk….
    sembahyang…..sembahyang la jgk…
    takkan takleh enjoy….
    klu tak sembahyang takleh jgk…
    btol tak evans???

    0
    0
  19. anonymous says:

    aiih..name pon anak mat saleh…

    0
    0
  20. anonymous says:

    tp kalo orang pure malay yg duk kat kampung2 tu buat lg aku plik…

    0
    0
  21. pening says:

    Ya Allah…berilah petunjukMu kpd mereka2 ni…

    0
    0
  22. miebahau says:

    rosk akhlak artis malaysia nie… apa nk jd la dia org nie

    0
    0
  23. yana yana says:

    LOL HOT~

    0
    0
    • adik jongang says:

      betul2 aq sokong 100%” jongang” tu kalo lagu ni le gambornyer……….mmg dia org ni dah nak mampus…sapo sokong pompuan 2 dia tu pun alamatnya nak mampus ler tu…..kain putih…lalala!

      0
      0
  24. .. says:

    inilah jadi bila lupa diri.

    0
    0
  25. brotherjoe says:

    korang x ingt mati ke….
    mne la thu mse drive korang excident ker….
    x ke mati katak nmenye……
    insaf2 lah wahai manusia2 yg ad dlm gmbr2 2….

    0
    0
  26. cHoCoLoVeR says:

    owh..ni gmbr dy ngn juliana evans ngn zeyna..aku pena tgk gmbr zeyna party sakan kt myspace kwn aku..hmm..kwn aku tu pn kaki clubbing gak..so dy knl la ngn zeyna ni..

    0
    0
    • xxxxxxxxxx says:

      nama pn ‘zeyna’–> dh bunyi zina dh.sdgkn dlm islam menggalakkn kita buh nama elok.ini dia pi tukaq zina ntah pape ntah bdk2 zmn skrg.. smga mndpt hidayah drNya..

      0
      0
  27. sakura88 says:

    x guna mak ko hantar g ngaji

    0
    0
  28. cya says:

    kite sume wat silap…
    ape2 pon just doakn
    semoga diberikan hidayah…

    0
    0
    • sepupu jongang says:

      klu mcm2 nak doa x dan naik langit angel dah tndang trun bwh blik……BOOOOOM……… begolek???setuju x klu stuju hntarkan komen ……………..

      0
      0
  29. camprottt says:

    la si juliana tu still young terpulang dia la nak enjoy life xkan dah tua baru enjoy biarla dia buat apa pn. hal dia hidup dia so dia pnya suka la korang sibuk apahal bukan ada pn nama korang dalam waiting list masuk syurga hahaha

    0
    0
    • saudara islam says:

      kalau sempat hidup sampai ke tua… benda maksiat kalau dah terpampan depan mata xkan la nak diamkan saje wahai tuan hamba yang budiman. tak kiar la nama kita ade ke xde ke kat pintu syurga..tp berusaha la biar nama kita ade.. jgn jd jahil.. seronok tgk org lakukan mksiat.. semoga pintu hati tuan yang budiman dibukakan seluas-luasnye.. amin..

      0
      0
  30. Honeys says:

    1st pic yg sebelah kiri Juliana Evans mcm Sharifah Jasmine Soraya from Gadis Melayu 2..

    0
    0
  31. Julie Anne says:

    biaw ler.. sabaw jer..

    0
    0
  32. khas untuk ju! says:

    kpd ju,sy hrp dpt la brubah…jgn la turuskn cra hdp yg sosial dan bebs.sbg umt islam kt ada adb n bts pergaulan.jgn smpai diri kita t’golong dlm glongn yg dlknat olehNya…kcntikan yg Allah kurniakan gnakn dgn btul…ok Ju….bertobat la slagi nyawa di kndung bdan…mti x knai siapa……..

    0
    0
  33. Lanthor says:

    semua evans sedar apa yg sedang dilakukannya…

    0
    0
  34. oiiii…x puasa ke…. buat maksiat nampak…
    bythewhere julia tetap julia jugak tp perangai dgn adat
    kena jaga kita ni org malaysia eh salah plak kita ni org
    islam ape luar kata plak 1 malaysia konon pila sendiri
    mau ingatlaaa…

    0
    0
  35. oiiii…x puasa ke…. buat maksiat nampak…
    bythewhere julia tetap julia jugak tp perangai dgn adat

    0
    0
  36. porno izle says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

    0
    0
  37. pop says:

    hell girl…hahaha

    0
    0
  38. misstaurus says:

    la….aku egt an minah ni perangai dye cun larh gak cam muke dye tuh!urm, tp hampeh…lg baek ak tabik spring kt tut…..!!! huhu

    0
    0
  39. lala says:

    KESIAN ZIZAN RAJA LAWAKKKK AND
    SAM BUNCKFACE
    BHAHAHAHAHAHAHA.
    SUME LAKI HOT HOT DIE NAK KEBAS

    0
    0
  40. are fiq says:

    akak…jngn ltak gmbr cam 2,,,,,sya mnt gler kt akak,,,dosa kak bt bnda cam 2,,,tlong la dlete foto 2,,

    0
    0
  41. In the event you receive responses on your responses, you then know you have got succeeded in building some item awareness. Subsequent up on individuals comments can also benefit you in connecting with shoppers.

    0
    0
  42. Aiko Scharpf says:

    Possessing examine this I believed it absolutely was really useful. I recognize you taking enough time and hard work to place this informative article collectively. I when once more discover myself paying strategy to significantly time equally looking at and commenting. But so what, it had been nonetheless worthwhile!

    0
    0