Written by AbangNara | February 25th, 2009

juliaperez

Syhhh. Jangan kabar sama orang lain tentang keseksian aku ya. Gambar @ foto seksi aku(Julia Perez) ini hanya untuk tatapan kamu seorang sahaja dong.

Mungkin itu yang cuba dikatakan oleh artis Indonesia seksi yang dikenali sebagai Julia Perez ini. Ada satu kisah menarik tentang selebriti Indonesia ini semasa di bangku sekolah apabila dia cuba malu dengan saiz payudara @ buah dadanya yang terlalu besar sehingga mahu menyorokkannya.

Namun kini Julia Perez telah sedar bahawa ianya adalah satu aset kurniaan Tuhan dan sudah tidak malu lagi untuk mempamerkannya buat tatapan ramai. Lihat sahaja gambar-gambar seksi Julia Perez dengan membaca artikel ini sepenuh. Bisa gegar jantung dibuatnya seh.

juliaperez

juliaperez

juliaperez

juliaperez

juliaperez

84 responses to (INDONESIA)Gambar Seksi Julia Perez, Bikin Gegar Seh

  1. Kuaci says:

    mcm pelakon porn je.. muka pun x lawa sgt

  2. umare says:

    cam pun put jer wahahahaha…seram2

  3. femes nie dia nie kat indon.kat malaysia tak femes sangat kot

  4. yuni says:

    haha kat malaysia bukan x femes sangat tapi LANGSUNG x femes.tolong le muke mcm mak nyah pon ade hahah.weksss

  5. yuni says:

    pelik aku pompuan pompuan murah mcm minah ni,syafinaz,sape tah lg artis2 x brape glemer dan ade yg mmg x kenal pon nk pakai sexy2 mcmni.baik x payah pkai bra trus tayang je.tau malu pulak.x pulak artis2 yg murahan mcm dieorg ni kene blacklist?pelik kan malaysia ni.artis lelaki bukak baju kecoh staun.nampak sgt org2 kuat krajaan yg blacklist rosnah mat aris dlm sensasi tu sume gile tahappp gaban suke lg tengok minah minah bohsia murah ni pakai mcmni.setan tol haha.malaysia!

  6. miss^debab says:

    bdn kecik xp boots besau..
    dah tau besau tayang lak lagi..

  7. dorothy says:

    mak aih..
    mantoopp!!

  8. hermosa5790 says:

    harap boobs je besar tapi muka alahaiiiii…she looks like a blown up tranny porn actress. *bluwek* aku rasa mantap dan cantik lagi pondan2 yang buat cabaret show kat The Ship KL

  9. en says:

    mcm pondan jer aku tgk

  10. Keramat says:

    baru je aku nak ckp muka dia ada iras2 jantan.eheh

  11. ni says:

    mak aih…mantepppp

  12. flower says:

    meletop nengok dia punyer tuppp…

  13. PenanG-CreW says:

    adoi…!!!
    mantop giler…
    ketar botol aQ….

  14. niena says:

    pahal pejal dan mantap sgt nie…

    haha

  15. pocongcomei says:

    mak aihh…. dh mcm bola bowling dah aku tgk…. rse2 berat x nk bwk tuh??? saiz ape tuh????

  16. wiwie says:

    mmg mcm bntang filem porno….
    ishhh… x senonoh langsung..buat malu org ppuan je..
    murah sgt lah die ni…bengong

  17. ko pehal????nyibokk says:

    dulu malu…skrgg BANGGAAAAAAAAAAA x tahu malu dahhh…heeeeeeee..my hump…my hump…my hump..cekedout…. which part???

  18. boxer hugo bosss says:

    yeker…ori nie…
    bkn silikon ke?sbb bulat sgt..silikon je yg mpu wat cmtue beb!!
    huhuhhuu…
    nk seksi lg beb bedah lg msukkan silikon lg mntap..mcm nk pecah tgk!!!kahkahkahkah…
    pose pun cam porn itu ngak bisa ya..uda mmg kapir…:D

  19. rezab says:

    muka dia pon cam plastic surgery jer…pelik je tang dagu ngan pipi tu…

  20. totoi87 says:

    wow.badan je la hot.tapi muka biasa je..

    tu la kan..tak faham..

    kalau artis laki malaysia buat nampak aja kesalahannya..macam faizal tahir buka baju dan nabil terpeluk awek…tapi kalau artis perempuan dedah2 camni, gmbr peluk2 semua takde hal..

    apela diskriminasi..

    • Geli Hati says:

      Sokong totoi terang-terangan mereka dedah buah dada tetapi xde pulak ambil tindakan. Begitu juga artis terang-terangan minum arak xde juga ambil tindakan. Faizal Tahir terus je kena gam dan ambil tindakan tatatertib. Kesian Faizal Tahirrrrrrr

  21. pening says:

    Aset da mantop tp muke dia semcm je..cam pondan pun ade….

  22. shin chan says:

    mmmm…besarrrr…

  23. eji says:

    punya le besor…….bak kata orang Ipoh..ayor banyak ikan tak mati..hehe

  24. batuberjanggut says:

    weh dia ni laki ke perempuan.. aku tgk cam PONDAN aja

  25. faizatul zaharah says:

    ambil lah lagi…………..gambar yg seksi2.i very like………………………

  26. miebahau says:

    perghhhhh….. meletup

  27. Geli Hati says:

    Ek camner buah dada dia boleh jadi bulat gitu…perghhhh ini buat orang jantan geram siot…

  28. Nana says:

    Buah dadanya besar mcm ni,entah brapa byk uang yang disimpan dlm branya. hpnya tentu simpan dalam sano joga.

  29. haire says:

    ni sebenarnya dia baru lepas bersalin dan menyusukan anak dia… tu pasal besar macam buah tembikai… tapi masalahnya anak dah besar umur 15 tahun pun tak surut surut lagi… rupanya susu sudah bertukar menjadi keju…

    http://haire-family.blogspot.com/

  30. Pal says:

    i suka kaki-kakinya yang panjang dan menarik.

  31. Mr.Red says:

    Artis lelaki buka baju sikit da kecoh..yg pempuan pakai mcm nara ni pula jd pujaan…perhhh..memang bagus la penilaian orang zaman sekang..zzz..zz

  32. DharmaKasuma says:

    Setakat seksi camni kat Bukit Bintang tu klu tengah2 malam & awal pagi ada melambak tapi nyah ler he he he

  33. amier says:

    bakpe dk telangjang je benci aku tengok

  34. ahmad says:

    jual buah jual buah dada murah

  35. Lekor says:

    pengotor… manalah bumi indonesia ni selalu kena bencana alam.. Tuhan dah murka kat mereka le tu… terlalu sangat dedah yang tak elok.. nanti sudah jadi bencana baru nak pakai hijab di kepala.. bodoh.. ni lagi satu julia perez ni, aku tengok muka tak cantik pun..memang macam muka jantan pun.. di cari duit dgn pamerkan badan dia le tu… nampak sangat buah dada palsu…

  36. hendra says:

    yang ngasih dosa ya tuhan bukan kita, apa kita bersih dari noda makanya cermin dulu sebelum melihat orang yang gituan.
    kita di perintahkan tuhan cuma mengingatkan bukan mem vonis seseorang.

  37. josh says:

    waduhh.. jgn mengata dia nih.aku suka tengok.klau boleh aku nak isap sampai dia menjerit kesukaan..belai buah yg montok tu.fuhhh

  38. abd majid bakri says:

    lo cocok jadi lonte aja….ga cocok jadi anggota dewan….

  39. NUR says:

    tak thu nak tls pe……….kte pown ade wat silap gak.tpikan muke dye mcm pondan.pelik aku.biarlah dye ngan donnnie dye…..yg dose dye,kan kan kan?

  40. Gadis Seksi says:

    Emang mantabs neh jupe, tpi sayangnya bertolakbelakang dengan adat timur…koreksi diri ya juv…

  41. hehe says:

    bang nara try tgk gmbar yg bwh 2..da mcm almy nadia plax..hehe

  42. amy says:

    she hottttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tapi udah kahwin sama gaston

  43. kurnia says:

    hyyyyyyyyyyy kakakkkkkkkkk jupe qm seksi bgt se,manx gmn cra na agr aq sm kyyyyyyyy qm………….kn aq ngeen dlihat moooooooooooooooooooooontooooooooooooooook sm cwo2…………………………………………………………………hehehe

  44. oren says:

    die ni pondan eh..?? alamak.. kesiannye..

  45. gurlz94 says:

    nie popan BODOH nak mampos . TIRUAN !

  46. farred harris says:

    julia perez bagi i mcm pornstar. bngga sgt breast die 2 best sgt ke… ? muka mcm kwn aku din pakai tudung bawal je… lu bogel pn xd sape nk rogol la hahaha

  47. molly says:

    mcm pondan hehehe…

  48. indon says:

    Wakakaka.. Malaysia munafik lah u orang.. Kalau tidak suka jangan kau tengok lah tu boobs!! Diam saja! Homo kau semua! Munafik! Kau teriak teriak kafir kafir. Tapi kau masturbate!! Hahahaaha.. Guyz… All of you so damn loser.. Di malaysia tidak ada yang cantik or gud looking lah!!! Siti?? Hidung saja pesek.. Hahaha

  49. Geisha Seksi says:

    Halo teman teman aku semuanya… aku ikutan gabung yah..
    boleh kan..
    he..

    kalo cerita mbak jupe mah ngak ada habisnya tu, selalu buat heboh aje diye..

  50. Ria Manis says:

    Jupe Maaanntafff

    he..he..

  51. ricky says:

    teruskan t=itu sayang lebih segarlagi dan lebih seksi buat film porn

  52. truly says:

    org malaysia ni munafik, sok alim lg, tp cari berita artis indonesia yg seksi….. liat aja byk yg kasi koment. krn artis malaysia tak ada yg seksi. jelek, kampungan bgt gayanya…. makanya lelaki malaysia tengok artis indonesia sambil masturbate…hahahhahahaa…. dah basah lah tuuuuu…

  53. truly says:

    nak tengok artis indonesia seksi, dewi perssik lah. goyangnya aduhaiiiii…..

  54. BOLEH HISAP X NENEN NYA?

  55. maya says:

    sumpah tak lawa langsung nenek aku lagi lawa hahahaha… Indon banyak kawen campor tu yg lawa2..nak yang betul2 pure, tgklah maid2 kat rumah2 tu wakakakaka..

    Besarkan aset makeup tebal mcm pondan sumpah nenek aku lagi lawa dowh..

    All plastic surgery yuckssss!

  56. maya says:

    Insaf2la bencana alam selalu terkena dah, tak lama lagi dunia nie lenyap aset2 tu wat gantung kat api neraka aje.. Tak paham bodoh betul nak tunjuk aset udah la tak asli, simpan2 ajelah JUPE pompuan murahan, time bola piala AFF Suzuki tu ari pon nak tayang dada, apa ke bangang sangat indon nih, takda perasaan malu ke? dah kena rogol ramai2 padan dgn muka. muka mcm PONDAN LOL!!

  57. I think this is among the most vital info for me. And i am happy studying your article. However should remark on few common things, The site taste is great, the articles is actually excellent : D. Just right activity, cheers

  58. Replay says:

    Ng’ malu ya liat dada x m0nt0k

  59. ulfa says:

    kalau nyanyi teteknya digantung dibelakang (sementara) jangan terlalu menonjal, biar enak mandangnya…….he……he……he……

  60. ulfi says:

    boleh masukan peler gak ke belahan nenennya>>>>//…..

  61. joao amaral lopes says:

    HIMMM DADAMU ADU HAI BGT JUPE I LOVE YOU….

  62. rina says:

    kelen sibuk x jdi orang sihc

  63. Tsar says:

    Memang di malaysia tidak ada pelacur?i know size condom youre king hahhahha fuck malay

  64. chonk says:

    meningan ngewe ma gua.gua lagi sange nuieh.

  65. mr.nyoyot says:

    besar tetek dia sedap tu nyoyot

  66. ihsan says:

    payudara jupe mantap bleh tu nyedot

  67. mbak sexy ne mbak !
    assseeeeeeggggghhhhhhhh……………

  68. heheh says:

    mbak sangat cantik …