Written by AbangNara | May 29th, 2009

Selongkar punya selongkar koleksi gambar-gambar lama artis Malaysia yang kami ada, terjumpa pulak gambar Fazura yang agak seksi. See through baju yang dipakai oleh cik Fazura kita nie.

Harap-harap tak kena marah dengan peminat-peminat Fazura sebab letak gambar nie. Kalau ramai tak suka akan kami buangkan artikel ini.

UPDATE: Atas nasihat ramai, kami buang gambar Fazura nie. Tak ada niat nak burukkan sesiapa. Maaf ye Fazura yang comei.

122 responses to (GAMBAR LAMA)Nur Fazura Yang Agak Seksi

  1. pim says:

    ni gambar lama…da tgk pun…cantik fazura ni…

    0
    0
  2. jojio says:

    Nampak lubang pusat…hihihi

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      elleh…..
      pusat je…
      aku dh banyak kali tengok pusat
      pusat beli belah
      pusat sumber
      pusat rekreasi…
      pusat je…. lex ar…
      gegegegeggegegegegeg

      0
      0
  3. aries_april says:

    cpt tyrabanks…
    ksi ler cmmnt…
    nk dngr ni.
    :-)

    0
    0
  4. amanda says:

    xseksi pun.biasa jeeeeeee

    0
    0
  5. anti-perampas says:

    Rasanya tak payah la letak gambar ni..org yg tengok pun dpt dosa gak..u tukang letak lagi ler..(just advise)

    0
    0
    • queenraja says:

      betui3x

      0
      0
    • daun_kesum says:

      NARA, aku rase ko usahle le letak isu2 lame camni…aku tgk ko letak artikel utk mem’provoke kan keadaan, utk ape beb??

      kalo nak kasi website ni femes pon..usahle guna taktik mcm ni…ni taktik kotor namenye…kate suh org gosip care berhemah….

      tapi care ko x berhemah…agak2 la sis…besa dosa ko tanggung weh…

      walopon aku bukan peminat fazura, tapi aku rase x adil n x relevan la ko letak pic camni…

      lagipon ni kes lame…kasik tutup aaa….lain la kalo ni isu baru…cite lame watpe nak ungkit nara oii…

      0
      0
  6. jed hijau says:

    eeeiiiii..

    0
    0
  7. jed hijau says:

    eh..eh..

    cantik kau suka sangat no. 2 tu,
    lagi2 berkongsi lak ngan no. 1,

    jangan cantik…jangan…

    0
    0
  8. jernih says:

    hadui cemana leh tempek gambar fazura yg cengini? wakaka

    yang lebih advance pada ni x de? kalu ada simpan2 jgn tunjuk… hehehe

    0
    0
  9. aries_april says:

    fazura ni, brlkon mmg best…
    klau bt kntvsi lgi best…
    sma ngan kwan baik si fasha tu…
    (even si fasha same sklh ngan aries, nk kutuk gak la.)
    hahahahaha
    :-)
    jgn mrh…

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      jangan samakan fazura ngan fasha la..
      hishh… aku dh la benci ngan fasha semput tu…
      Beza weh…. fazura lain!!

      0
      0
      • jernih says:

        betul3…hehe

        0
        0
      • tyrabanks says:

        aku pun sama… xsuke..xsuke sama fasha tu… dahlah suara kepit… ada hati nak sama ngan kembar aku tu… hish…selisih malaikat 44!!!!

        0
        0
        • damia says:

          w0hh000..mmg..mmg sora c pasha tu x besh..besh lagi s0ra elm0 yg ank aq giler2kn tuh…

          0
          0
        • damia says:

          huk aL0h…twin ngan fazura ke??? L0rr…aku pun twin gak ngan dier ni…mcm ni d x jd twin da…da jd triplets da ni klu k0 pun kembar ngan dier…awat aq xtau aq ader adik lg neyh???..klu mcm ni da bley buat reality series da ni…ngalahkn jon & kate plus 8…h0kh0kh0k

          0
          0
        • tyrabanks says:

          xperrr… aku xtau pun aku ada twin lgi satu… kita cukup ka tujuh le… baru best… nanti raya kita kumpul rmai2……………

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          hishh…. mak aku tak cakap pun aku ada 7 kembar lagi..
          mak aku cuma ckp… aku kembar ngan fazura…
          takde sebut pun nama kowang2 ni..
          konfius!

          0
          0
  10. jed hijau says:

    nara…

    kasi cerita pasal siti saerah ngan imran ajmain

    takpun, siti saerah sorang je…aku tak sabar2 nak komen dia..

    0
    0
  11. syara says:

    ni gambar lama….fazura ok pe…dr si pasha sendat tuh….

    0
    0
  12. aries_april says:

    oooo
    byk la tyra pnya donut…
    cmmt ar…
    tyra kan mmg ska kt dia.
    :-)
    jgn mrh ya tyra.
    o…
    dia dh tkar nma pasha sendat ker?
    bla?
    tk thu pn…
    crta ar la syara…

    0
    0
    • tyrabanks says:

      i xnak komen le… walaupun satu ari nanti keluar gmbar fazura xpkai bju pun i xnak ckp ape2… coz that is fine 2 me….he..he..he..

      0
      0
  13. Lovelyvic says:

    Aku tak kisah….
    ada pun tak kisah…
    tak letak pun tak kisah…
    janji aku dah dapat tgk gambar pelakon kesayangan aku ni.
    Thanks kak Nara

    0
    0
  14. Zaza Muhammad says:

    gmbr personal ni,, pandai2 aaa simpan. jatuh ke org yg xbertanggungjwb, nasib le… jgn le salahkan Nara plop

    0
    0
    • daun_kesum says:

      cite lame la zaaa….kot2 si fazura ni da brubah..si nara plak letak pic gini…kena plak org komen x elok…pk la wehh….

      ko rase….si fazura ni nak ke tayang pic camni??…kot org tayang pic ko camni…ko marah x??…dah tu kes lame lak tu…

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        Takpe Fazura….
        gambar lama… kitorg paham
        lgpun dok tepi pantai…. takkan nak pakai jubah lak..
        lgpun badan fazura kecik molek…
        pakai gitu pun takde la seksi sangat
        kalau badan cam nek jijah tu…
        mmg ngeri kami tengok..

        (eh aku ni…. kalau dh suka kt org tu… apa buat pun tak kisah… cuba kalau aku tak suka… mcm fasha semput tu… apa dia buat pun aku tak kenan…. rosak tul aku ni)

        0
        0
  15. Kelentit Sakit... says:

    uh..uh..uh..uh..uh..uh..uh..uh..uh..makin sakit kelentit aku bile tgk gambo nih…huh..hu.hh.uh

    0
    0
  16. ONCET says:

    muka dia time ni cam iras nurul syuhada pulak la….

    kiutt…..

    fazura ku……yang kiut mulutnyer bila bercakap….

    0
    0
  17. iu says:

    aha la gambo lama..tp skunk tidak lg kan… kan.. kan…

    0
    0
  18. fazura…ko memang kalsss… aku suka beb,,,

    0
    0
  19. aries_april says:

    jed hijau…
    dia dh mri…
    mna ko x on9 ni…
    nnt dia hlng, cri plak.

    :-)

    0
    0
  20. aries_april says:

    aha la…
    kan skrng time bdk2x blik sklh…
    dia tu msti tkut kna label mcm akil…
    cri2x dia dr tdi x jmpa la…

    0
    0
    • tyrabanks says:

      xpe, ari ni je.. esok dah cuti sek… nanti aktif balik ler si batu jed 2 dlm persatuan kita ni….

      0
      0
  21. terjah says:

    fazura ni kan kaki clubbing…even gambar lama pn,sebagai ppuan jaga la sikit cara berpakaian tu…adoi…klu cm tu cara pakaiannya baik xyah pakai,pkai coli jer..mmang la bdnnya xseksi tp xelok sgt seorang ppuan islam berpakaian cm tu..even ke pantai sekali pn..so pikir2kan lah..rupa dah cantik,tp biarlah peribadi pn seindah rupa…

    0
    0
  22. aries_april says:

    x brni nk cmmnt lbih…
    nnt lovelyvic mrah…
    :-)

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      ko komen org lain ye…
      fazura jangan la..
      aku hardcore fan dia…
      kalau org lain ko komen
      aku janji tak marah…..
      eheh….

      0
      0
  23. damia says:

    klu pki baju kenot c thru…lg ar lawo…h0kh0kh0k

    0
    0
  24. aries_april says:

    pndai la damia tu,,,
    c thru konon.

    0
    0
    • damia says:

      ish ish ishh..kenot c thru la..ko ni nk gak c thru yer?…kestau kat mak k0 ni..makcik kat ner aries_april? bak cni no hp mak cpat..h0kh0kh0k

      0
      0
  25. onda onda says:

    “Harap-harap tak kena marah dengan peminat-peminat Fazura sebab letak gambar nie. Kalau ramai tak suka akan kami buangkan artikel ini.”

    apaplak x suka…ehhh sukaaaa sangaaaaat

    0
    0
  26. eclipse says:

    NARA U LTK CITE KUMP NASYID…SM2 MUHASABAH DR…

    0
    0
    • jernih says:

      sokong2 ari jumaat amik berkat hehehe..
      nara letak cite kumpulan mawaddah aka hawra..

      0
      0
  27. jed hijau says:

    wah..wah kemain lagi kau org ye…..

    tak gi soping ke…
    hari jumaat kan time org pompuan gi kuar kejap masa kelaki gi sembahyang… ha..ha…ha…

    fazura ni,
    bagi aku ok je…perangai pun dengar2nya dah ok sikit,

    ala…biasalah anak dara kan..body die pun bukannye memontok sangat…jadi takde yang menyinggung mata aku..

    0
    0
  28. MISS-HUJAN says:

    FAZURA LAU TAK PAKAI SEKSI POWN ..STILL LOOK SEXY ..COZ BODY EA MANG DA SEXY G2 ..

    0
    0
  29. eton(bkn name sbnr) says:

    xadil2..
    gambar fazura delete..
    gmbr lame2 yg xsnonoh artis pn ptut delete gak..
    bru ar fair.

    0
    0
    • jed hijau says:

      kau ni…

      kena histeria ke ape…petang2 ni..

      0
      0
      • jed hijau says:

        eton

        kau jangan merajuk lak… nanti jadi muka fazura..susah nanti kau… meroyan nanti kau nak jawab gosip…

        0
        0
    • jernih says:

      hahaha.. delete2 gamba fazura yang z senonoh sj..

      tp ok jerk gambar nih.. wat koleksi peribadi wakakaka

      0
      0
  30. aries_april says:

    ye la…
    ko kmna jed?
    dri tdi cri xjmpa…
    xkan tmen laki g slat kot?
    yg damia nk no aries knpa?
    :-)

    0
    0
    • jed hijau says:

      kecoh tul la kau aries ..

      apalagi…sambung yg belum habis mlm tadi la…HA3x

      wajib tu..wajib..aku tak nak bedosa bab2 camni..HA3x

      0
      0
    • damia says:

      h0kh0kh0k….nk no hp mak la…nk jdkn k0 cal0n nantu akak…h0kh0k…

      0
      0
  31. aries_april says:

    HAHAHA…
    lwk nya ko jed…
    ko ni house wife ker?
    mmg xda krja nk bt ya?
    ye lah tu damia….,,,,
    :-)

    0
    0
  32. haruan says:

    wah sexynyaaaa fajura

    0
    0
  33. PaNdAnGaN says:

    sesungguhnya ALLAH akan memberi hikmah dan perlindungan kepada umatnya yang pandai menjaga/menutup segala ke’aib’an umatnye sendiri

    0
    0
  34. hang-too says:

    patutla xyah tunjuk kan gmbr tu lg yek..thanks sebb prihatin ngan permintaan penggomen….

    0
    0
  35. kira-kira says:

    nape aku lambat??
    xsmpat nk tgk fazura…
    masukan balik gambo fazura 2 xbleh ker?/
    heheheheh

    0
    0
  36. aku peminat no 101 fazura ni…wakaka

    0
    0
  37. (^_^) says:

    mana gambarnya..aku blum tgk lg..huhuhu

    0
    0
  38. ko pehal????nyibokk says:

    lol! buang lak….lau dia x kasi letak, naper dia rela pakai mcm tu? nak suh org tgk bukan??

    0
    0
  39. fazura die hard fan says:

    msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..msukkn blik..

    sume org cpat support ak!!!
    hehehe

    0
    0
  40. cendarasari_84 says:

    ayer warga baru…..bleh join ker??

    0
    0
  41. sek says:

    hoi pukimak!!!!!! mana gamba

    0
    0
  42. Buluh perindu says:

    alo fazura..

    0
    0
  43. buluh betung says:

    huii,nasib baik aq pompwn,klu aq laki lame dah aq rogol pompwn nie..tengok tetek bleyak?

    0
    0
  44. dayang says:

    aku tetap syg dgn fazura mwuah

    0
    0
  45. shadow says:

    mene seksi sangat

    0
    0
  46. awang says:

    saja ampa mau……..hahaha

    0
    0
  47. Legalsounds says:

    Wow!, this was a real quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to achieve anything

    0
    0
  48. Justin Cole says:

    Definitely, what a great website and revealing posts, I definitely will bookmark your website.Have an awsome day!

    0
    0
  49. nurazbie says:

    kenap juga biarlah suka hatilah

    0
    0
  50. nurazbie says:

    minta nombor teleponlah

    0
    0
  51. nurazbie says:

    kentotlah fazura

    0
    0
  52. nana says:

    I love u Fazura :)

    0
    0
  53. Thank you for all of your work on this web site. My mum delights in working on research and it is simple to grasp why. A number of us learn all about the compelling form you provide valuable strategies by means of the web blog and improve contribution from others on that topic plus our favorite girl is truly being taught a great deal. Take pleasure in the remaining portion of the year. You are carrying out a fabulous job.

    0
    0
  54. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

    0
    0
  55. A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing a little similar evaluation on this. He in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile.

    0
    0
  56. After reading Gambar Seksi Fazura | Beautiful Nara I decided to write a nice comment for author. Keep up the great work, I hope to read soon similar articles. Also your website loads up very fast!

    0
    0
  57. I went over this internet site and I think you have a lot of wonderful info, saved to favorites (:.

    0
    0
  58. Hi There.We’re a small group of community folk and are starting a new scheme in our community. Your site provided us valuable information to work on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you. Thank you, very much.

    0
    0
  59. Hans Collea says:

    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read? Thanks!

    0
    0
  60. Hey, this is a Fantastic read. I’ve undersood this sort of perspective, previous to this and you’re fantastic. I actually like what you’ve articulated here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care to keep it real. I cant wait to read more in the future from you. This is really a wonderful site. Keep up the wonderful work.

    0
    0
  61. Hey, you have a Nice section of content. I just stumbled upon your weblog. The clarity in your post is just nice. Anyway I’ll be subscribing to your website, if possible ! I suppose its ok to borrow some of your wonderful ideas! You really have a talent for writing. Thank you.

    0
    0
  62. Hi There,I like the helpful info you provide in your article. Ill bookmark your site and check back again here frequently. I am quite certain I will learn plenty of great things, here! Best Wishes! Thank you, very much.

    0
    0