Written by AbangNara | April 15th, 2009

gambar seksi azharina

Ada beberapa persoalan yang menerjah benak kepala kami apabila mendapat gambar seksi terbaru Azharina di atas. Antaranya ialah:-

  • Apakah motif Azharina bermain air di tepi kolam renang dengan memakai kasut tinggi?
  • Kenapa tak pakai bikini jer terus? Alang-alang lepas tue boleh terus berenang dalam kolam renang tue
  • Adakah Azharina bergelak ketawa kerana bangga dapat menunjukkan betisnya yang banyak lemak?

Sejak bergelar janda nie, gambar-gambar Azharina makin mengancam dengan posing baju tak cukup kain. Mungkinkah ini yang dinamakan teknik memikat hati Dato’ Dato’ yang gersang?

Korang layan ajerlah lagi gambar-gambar Azharina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar seksi azharina

gambar seksi azharina

gambar seksi azharina

gambar seksi azharina

182 responses to (GAMBAR)Lihatlah Betisku, Ramping Kan?

  1. lilies says:

    Hmm..biase ar da title ms J

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ain says:

    azharina ni yg bt pmbedahan buang lemak kn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ain says:

    memg ptut pn dia jd ms J sbb prangai cmni laki x suka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. pocongcomei says:

    aku y kedua komen… hahahaha….
    flower.. ain.. cepat komen…
    weyh… makin mantap laa aku nengok die nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Penari Poco2 says:

    Issshh…nape aku terlupa nak taip nama nie..
    aku daaaaa kat atas tuh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pocongcomei says:

    die nie mmg x sedau diri..
    spi kan pakcik sendiri pom nk saman.. x igt ke y pakcik die tu la y bwk die kat dunia gemer nie..
    kacang melupakan jaket kulit tol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. mantikulaz says:

    susahlah dia ni,dulu x mengaku dah kahwin,
    bila dah bercerai baru dia tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ain says:

    sora blh tahn nyanyi..tpi tu dia prngai la pulk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flower says:

      perangai mcm ntah aper2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fiza224 says:

        egko tau ke prangai die mcmne? ni die cume tgkap gmbar je…enth2 die baik. baju xmelambangkan peribadi orglah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          ko ni..aku rs memg prngai dia ok..tgk la dia nk kurus pn sggup bt operate..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          *rs prangai dia x ok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          haaa’aaa…org yg operate kat mana-mana bahagian pd badan utk tujuan kecantikan dan menunjuk2 kat orglain, adalah org yang TIDAK PERNAH MERASA BERSYUKUR ATAS KURNIAAN ALLAH…
          bagi mereka kurniaan yang ALLAH swt beri x pnh memuaskan hati mereka…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fiza224 says:

      biaselah ain…stiap manusia ade kelebihan dan kekurangannye…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nekounam says:

      aku pcaye yg ain x mcm tu.. beruntung aku dpt dia.. hehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. flower says:

    aku geli nengok dia mcm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. flower says:

    gedik nk mapos..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. flower says:

    mntap jgak kat atas 2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. flower says:

    betik dia kembang ler..
    x lawa pon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. flower says:

    dh ler bdan 2 sedap jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. flower says:

    bekas laki dia tgok pon menyampah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Anonymous says:

    aku ramping lagi…wakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. flower says:

    kalau nk posing 2 pkai ler elok2 sikit…
    kite 2 tembam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. flower says:

    jgn nk seksi sgt..
    igat ler akhirat mcm mane..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. flower says:

    jgn ingat nk enjoy je..
    artis2 x penah berubah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. alya says:

    dagu dia nampak pelik……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. singa ganaz says:

    janda blom meletopp…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. baohuluna says:

    jelik ak melihat dye..bkn nk tyg betis tu..nk tyg breast dye..kunun mantop le.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. tautakpe says:

    minah ni sangap gak eh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. rozy says:

    alala..comel je kamu ni..
    umur baru berapa dah jdi janda..
    teruskan menyanyi dan bekerja..
    nanti kalau rilek sangat..org heran pulak mana kamu dapat duit boleh beli tu ini..
    hilangkan stigma janda dok kikis duit VIP2..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. singa ganaz says:

    buat lagu best2… radio dok main, org pun beli… tingkatkan prestasi… kurangkan kontroversi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Bunga says:

    .: Dia nie satu bdn besarr…bkn betis jer..lengan pun besar gak..yg tuttt pun besar gakk..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Zaza Muhammad says:

    bangga le ngan title MJ tu… makin x reti bwk diri..ingatkan makin matang. Aduhai!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. BIBAH says:

    den ponah nengok dio ni lalu dopan den maso slps dio buek show kek s,ban.sombong(tapi x kisah pun sbb den bukan e slh seorang peminat dio) dio x brp lawa pun.ketot yo orang e

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. sodok says:

    nok ngail boyo pown molek ckit,,,kalu kekoh betis bereh lg,,,kalu nyo de kekoh burik x de pelepah doh!!!!!!!!…sawat boyo darat ni jange wei…keno plop hok modyfy,,,glogoh supo bate ubi kayu doh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. bunga says:

    KLU PAKAI TUDUNG..TUTUP AURAT KAN LAGI
    SOPAN…..N SWEET…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. syazleen says:

    Dah biasa tengok yang mcm tue. Dah tak xder perasaan lagi dah. Biasa jer fesyen dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. js says:

    la ni gambar yg dambik masa photoshot utk sbuah majalah…time tu dia ada interview utk show minggu setiausaha la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Alohai says:

    Xke mne sexy tu…..ats dunia ni je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. dell says:

    air dah banyak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. LumiGlow says:

    janda meletup u.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Excellent article and I favor your attitude towards improving standards. Thanks for putting this material up. This is EXACTLY what I’ve been seeking. Keep blogging. Getting excited about reading your next post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Im totally confused after reading information on this site, and other websites and blogs. Which supplement, or nutritional supplements, should you actually be taking? One site says x is good for you, the other says it wastes your muscles, dont listen to them. Can anyone sort through the marketing hype and deliver actual honest feedback on good supplements to use?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. adi says:

    dunia dunia ,jual orang lebih bagus dari jual unta.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0