Written by AbangNara | April 15th, 2009

gambar seksi azharina

Ada beberapa persoalan yang menerjah benak kepala kami apabila mendapat gambar seksi terbaru Azharina di atas. Antaranya ialah:-

  • Apakah motif Azharina bermain air di tepi kolam renang dengan memakai kasut tinggi?
  • Kenapa tak pakai bikini jer terus? Alang-alang lepas tue boleh terus berenang dalam kolam renang tue
  • Adakah Azharina bergelak ketawa kerana bangga dapat menunjukkan betisnya yang banyak lemak?

Sejak bergelar janda nie, gambar-gambar Azharina makin mengancam dengan posing baju tak cukup kain. Mungkinkah ini yang dinamakan teknik memikat hati Dato’ Dato’ yang gersang?

Korang layan ajerlah lagi gambar-gambar Azharina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar seksi azharina

gambar seksi azharina

gambar seksi azharina

gambar seksi azharina

182 responses to (GAMBAR)Lihatlah Betisku, Ramping Kan?

  1. lilies says:

    Hmm..biase ar da title ms J

    0
    0
  2. ain says:

    azharina ni yg bt pmbedahan buang lemak kn

    0
    0
  3. ain says:

    memg ptut pn dia jd ms J sbb prangai cmni laki x suka

    0
    0
  4. pocongcomei says:

    aku y kedua komen… hahahaha….
    flower.. ain.. cepat komen…
    weyh… makin mantap laa aku nengok die nie..

    0
    0
  5. Penari Poco2 says:

    Issshh…nape aku terlupa nak taip nama nie..
    aku daaaaa kat atas tuh..

    0
    0
  6. pocongcomei says:

    die nie mmg x sedau diri..
    spi kan pakcik sendiri pom nk saman.. x igt ke y pakcik die tu la y bwk die kat dunia gemer nie..
    kacang melupakan jaket kulit tol…

    0
    0
  7. mantikulaz says:

    susahlah dia ni,dulu x mengaku dah kahwin,
    bila dah bercerai baru dia tau..

    0
    0
  8. ain says:

    sora blh tahn nyanyi..tpi tu dia prngai la pulk

    0
    0
  9. flower says:

    aku geli nengok dia mcm ni..

    0
    0
  10. flower says:

    gedik nk mapos..

    0
    0
  11. flower says:

    mntap jgak kat atas 2..

    0
    0
  12. flower says:

    betik dia kembang ler..
    x lawa pon..

    0
    0
  13. flower says:

    dh ler bdan 2 sedap jer..

    0
    0
  14. flower says:

    bekas laki dia tgok pon menyampah…

    0
    0
  15. Anonymous says:

    aku ramping lagi…wakakaka

    0
    0
  16. flower says:

    kalau nk posing 2 pkai ler elok2 sikit…
    kite 2 tembam…

    0
    0
  17. flower says:

    jgn nk seksi sgt..
    igat ler akhirat mcm mane..

    0
    0
  18. flower says:

    jgn ingat nk enjoy je..
    artis2 x penah berubah..

    0
    0
  19. alya says:

    dagu dia nampak pelik……

    0
    0
  20. singa ganaz says:

    janda blom meletopp…

    0
    0
  21. baohuluna says:

    jelik ak melihat dye..bkn nk tyg betis tu..nk tyg breast dye..kunun mantop le.

    0
    0
  22. tautakpe says:

    minah ni sangap gak eh…

    0
    0
  23. rozy says:

    alala..comel je kamu ni..
    umur baru berapa dah jdi janda..
    teruskan menyanyi dan bekerja..
    nanti kalau rilek sangat..org heran pulak mana kamu dapat duit boleh beli tu ini..
    hilangkan stigma janda dok kikis duit VIP2..!!

    0
    0
  24. singa ganaz says:

    buat lagu best2… radio dok main, org pun beli… tingkatkan prestasi… kurangkan kontroversi…

    0
    0
  25. Bunga says:

    .: Dia nie satu bdn besarr…bkn betis jer..lengan pun besar gak..yg tuttt pun besar gakk..:.

    0
    0
  26. Zaza Muhammad says:

    bangga le ngan title MJ tu… makin x reti bwk diri..ingatkan makin matang. Aduhai!

    0
    0
  27. BIBAH says:

    den ponah nengok dio ni lalu dopan den maso slps dio buek show kek s,ban.sombong(tapi x kisah pun sbb den bukan e slh seorang peminat dio) dio x brp lawa pun.ketot yo orang e

    0
    0
  28. sodok says:

    nok ngail boyo pown molek ckit,,,kalu kekoh betis bereh lg,,,kalu nyo de kekoh burik x de pelepah doh!!!!!!!!…sawat boyo darat ni jange wei…keno plop hok modyfy,,,glogoh supo bate ubi kayu doh…

    0
    0
  29. bunga says:

    KLU PAKAI TUDUNG..TUTUP AURAT KAN LAGI
    SOPAN…..N SWEET…

    0
    0
  30. syazleen says:

    Dah biasa tengok yang mcm tue. Dah tak xder perasaan lagi dah. Biasa jer fesyen dia…

    0
    0
  31. js says:

    la ni gambar yg dambik masa photoshot utk sbuah majalah…time tu dia ada interview utk show minggu setiausaha la….

    0
    0
  32. Alohai says:

    Xke mne sexy tu…..ats dunia ni je

    0
    0
  33. dell says:

    air dah banyak….

    0
    0
  34. LumiGlow says:

    janda meletup u.

    0
    0
  35. Excellent article and I favor your attitude towards improving standards. Thanks for putting this material up. This is EXACTLY what I’ve been seeking. Keep blogging. Getting excited about reading your next post.

    0
    0
  36. Im totally confused after reading information on this site, and other websites and blogs. Which supplement, or nutritional supplements, should you actually be taking? One site says x is good for you, the other says it wastes your muscles, dont listen to them. Can anyone sort through the marketing hype and deliver actual honest feedback on good supplements to use?

    0
    0
  37. adi says:

    dunia dunia ,jual orang lebih bagus dari jual unta.

    0
    0