Written by AbangNara | July 7th, 2009

akma hisyam akma hisham

Terkejang kejap mata kami tengok gambar seksi terkini Akma Hisyam nie. Pelakon drama “Di Bawah Ketiak Isteri” nie sama ada dah tak tau malu langsung atau memang kain baju dia tak cukup kat bahagian dada. Memang daring tak hengat nie.

Apa yang kami perasan, artis-artis Malaysia yang suam-suam kuku seperti Akma Hisham, Lana Nordin, Wani Omar nie, gambar-gambar diorang memang seksi tak hengat. Mungkin sebab susah nak dapat publisiti.

Maklumlah pelakon kelas dua. Sampai mati pun tak akan dapat jadi cover majalah atau suratkhabar. Nak taknak terpaksalah bergambar seksi. Barulah ada publisiti murahan skit.

Kalau anda di bawah umur, kami tak galakkan anda melihat gambar-gambar seksi Akma Hisham nie. Takut nanti trauma tak boleh tidur. Hehehe.

Lagi gambar menonjolkan dada dari Akma Hisyam dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

akma hisyam akma hisham

akma hisyam akma hisham

Baca Yang Ini Pulak:-

237 responses to (GAMBAR)Akma Hisyam Seksi Tak Hengat!!!

  1. boss says:

    macam gampang !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  2. catalina says:

    geli tgk aih, mcm jalang ! x ingat lubang kubur kot …

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • zayn says:

      Up skit. Dasat lagi daripada jalang. Bukan macam jalang tapi memang JALANG!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lalo says:

      ayat poyo

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mat top says:

        alaa.. biala dia.. jnji kite nih.. nk ckp pun, baiki laa diri kita dulu.. jgn suh org je igt kubur,.. jd la insan yg cemerlangg

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  3. cici says:

    cantik sangat ke pakai camtu???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. catalina says:

    ingat elok dh le tu , baik keje as GRO baru SESUAIIIII

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  5. Andy Chester says:

    ada tahi lalat di tengah lurah. *wink

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • boxer hugo bosss says:

      hahah..org kate taik llat tgh lurah nie ati busuk..hahhaa..walallahualam…tp kan..wtak dlm bwh ktiak istri die wtak cam ala2 mnje paris hilton siot..hahaha…ala stock muke baek lar..aku mmg tau die kat luar seksa nyawe sndri..heheee.nie bru ckit..xtgk lg die pki bikin je…hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. (^_^) says:

    Andy Chester..mata ko mmg tajamm..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ojokoyongono says:

    bkn gro.. tp pelacur kelas ke3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. trAnsFormeRs says:

    he he he mantop beb……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. CamBagus says:

    podah. cakap semua cam bagus.. sendiri sudah bagus ka?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. catalina says:

    at least bagus akhlak dr minah ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. bigbun says:

    mantop….nk skit bleh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  12. ROMAN says:

    ini baru hebat, terus bikin gambar yang lagi super hot……hot lagi baru ada kelas beb…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. catalina says:

    isk .. isk .. isk ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. nozzy_86 says:

    pe la pompuan nie..klau nak pblsti pun,xyah la camnie. sian parentz die dpt ank yang x hengat dunie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. stylo says:

    layan2………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. tepu says:

    badan die da berisi skit. xtahan tgk pic no 2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. singa ganaz says:

    berdarah hidung aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akma yg tak seksi says:

      jgn berdarah idung…..

      yg pasti pompuan ni bukan amik gambar sendiri….sebab posing maut..memang dlm set…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shinchan says:

      tu la..seksinye…terseksa aku..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. gina-g says:

    Join the gym girl!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ila says:

    minah ni la yg control cun masa raja lawak show. dia duduk belakang pengkritik (adlin). nyampah giler..mmg nampak control cun tak hingat….uweekkss…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. lalo says:

    hey guys..bunyik cm bengang giler jer ngan minah nie?
    biar laa dia…simpan jer prangai buruk melayu kamu tu…
    keje mengutuk org jer. xhengat dosa punya prangai melayu.
    btw, im cool with wat on she..
    lets…cheers k?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dunia says:

      hmmm maybe because she looks like a prostitute? dont get me wrong, i dont mind people showing off a little bit of skin, tapi yang ni dah mcm tunggu orang kat katil. wtf. ye pon dah xde dara, tak payah la ambil gamba mcm ni. buat malu perempuan. mcm xde maruah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. lalo says:

    catalina duk mengata mcm dea hengat lubang kubur jer..
    nama catalina…tp prangai cm melayu…suke mengata.
    haizzzz….melayu2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      mengata? bkn mengata beb…meluahkan hasrat terpendam….
      Dia ni Mj ke somebody punye wife? Klu isteri org, cian tol erk hubby dia. sbb kena share ngan seantero alam org pakat tgk isteri dia menyeksikan diri… isk isk isk…
      Aku wase mana2 kaum pun lam dunia ni, majoriti (adelah kot kes terpencil yg suke, siap tlg sebar lai) x suke isteri dedah melampau2 depan public especially nye….
      I knowlah coz my hubby is non-malay, he said don’t wear seksi2 even blk kg dia.. dok umah mertua siap ayu berkain batik ihiks!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lalo says:

        hasrat ter pandam pale otak hang…
        kalu ati busuk ske mengata, ngaku jer…
        jgn nk slindung ngan ayat bunga.
        dasar melayu…mmg..
        L for loser

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          beb…at least komen apa yg typical tersurat terang lagi tersuluh drpd tersirat…. take it as advise… good what klu bg ingatan sesama manusia sblm mereka terlanjur kemudian hari…yg susah dia gak, kite just ble simpati je… kang ckp kasar, dia ngajuk plak, memberontak so kte ckp aaa ayat bunge2… just advise… be positive :D

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalo says:

          geezzzzz….kepoyoran ko terserlah..
          dlm net world bleh laa pura2 baek…
          dah masuk web gossip, then nk poyo2 tnjuk baek.
          lol laaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          waduh….pastu tegur orang dgn bahasa kasar, panggil orang dgn certain word yg x elok…..bagus ker? alo…kalo pun benar kata-kata mu itu….bahasa itu melambangkan peribadi…..kalo x berkenan skali pun kt komen2 orang lain, tegurlaa dgn cara elok. Kalo nk betulkan orang dgn cara kasar…ape ingat orang nk buat pedoman ker? nnt ibarat ketam suruh anaknyer berjalan dgn betul laa jadinyer…..eh ehh ehhh….kt sini sumer org berhemah, so hormat menghormati akan pendapat masing2 walaupun dalam keadaan tak setuju kan lebih baik….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalo says:

          kindly refer posting catalina n geng cane 1st…

          failed dupe!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • apa punya LALO says:

          Bro, kalu lu nak tau, sesetengah benda memang kita dibolehkan mengumpat la bro.. LU kalu tak tau, tanya la tok guru.. Tak pun lu google la dulu. Kikis la sikit perangai perasan “BAGUS” org bandar lu tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • catalina says:

      tk kisah la aku orang apa “LOLA’ wei …. janji orang baik2 ckp apa yg betoi kalau dh pakai mcm tu tiba2 jantung thenti mcm mekel jeksen tu x sempat nk taubat …. hah mcm mana ???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • catalina says:

        silap … ‘ LALO’

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          ya btulllll!!!!! ajal maut ni x kire masa, tmpt, keadaan, tua, muda, baby, VIP. VVVVVVVVIP, Raja pop, raja rocck…apa2 raja aaa…. so Lu pklah sendri… seme dah ade akal, ye dok?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lalo says:

        cane kalu tetibe tym ko tgh tekan keybord utk mengutuk org, jantung ko mati..cane?
        baek ko guna mase yg ko spent kt nara nie ngan bnde ln…

        zikir ker…solat ker…jariah ker…

        gtfo laaa wey

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          tuhlaa kan…amik ko jadikan contoh kan….ko kutuk catalina, zaza, gadis melayu……panggil diorg poyo, loser….pastu kata laa td masa ko buat komen tu jantung ko mati…caner????

          hehe….bak kata ko….lets cheers….
          ehhh tapi aku x ikut laa plak budaya barat main cheers cheers ni laga laga gelas wine…..ehehe…

          chill~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalo says:

          mat,
          its diffrent laaa…between kutuk depan2 n kutuk balakang+ngumpat..
          dlm bahas pn org perli n kutuk…tp gentle…depan2.
          depa nie sume dlm net jer buih2 bajet cm baek…real life tuan punya body jer tau…dlm nie pn leh menyamar pepura baek…konon2 nasihat subject…seling cket2 umpat.wtf is that?
          lets call it “malay nature behave”
          go back to school dude.

          bukak kamus…cheers tu ape dumbass.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          Allah yang menilai tindakan sumer manusia yer lola yer…sesama manusia takder hak nk menilai mcm itu boleh mcm ni tak boleh walaupun pada dasarnya sama sahaja……dlm Al quran laa ade ke cakap cmtuh kutuk depan panggil orang bodoh depan2 buleh blakang2 jer tak buleh?…ahahaha….klaka siot ko nih….sian pun ader…takperlah, kalo dgn cara ni ko nk lepaskan geram ko dgn memaki hamun orang lain…nak wat cmner kan. jawab sndiri kat akhirat nnt…ekekekeke~~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • apa punya LALO says:

          Ramai kat sini aku rasa bukan sebab nak comdem minah tu pun, kalu dia pakai leklok. Dia kena kutuk sebab apa yg dia buat.

          Yg ko backup sangat ni pehal, ko nak pertahankan dosa yg dia buat tu ke.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      hehe…ni mesti x pernah tengok cermin ni…. disagree kt pendapat catalina tu x dikire mengata plak kahh? hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • catalina says:

        ikut suka kau la labu ………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gadis melayu says:

          sedar la En. Lalo… mengata ngan menyakitkan hati orang tu pun lebih kurang je jahatnyer…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          just satu je nk kompem bgan BN… be frank aaa coz nk tnye. Gmbr ni real ke atau ade touch up photoshop? sbb penah gak tgk cara org touch up gambo, mmg real aaa.. main cut paste pastu brush sket kasi selari…jadi cam real… bhaye tol software ni klu org yg guna tu misused

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalo says:

          ouh…gadis melayu kuar fauta sndiri…

          mengata=mengumpat=gossip

          FIXED!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dewina says:

      kadang2 ngan kater mengater jerk yg dpat insafkan manusia cam neh…dari korang yg konon nak tunjuk baik tp terkutuk jugak dlm hati baik luahkan jewrk terus…. artis malaysia nak femes cam nie la..aku tak kenal pon saper dia nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jz comment.. says:

        lalo..kw pn mengutuk gak..
        so bkn sahaja gadis melayu yg mengumpat
        apahal..r korang nie
        ruang komen nie utk komen pic tu
        bkn utk komen para pengomen

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    nauzubilah….
    naper smpai gini pic dia…
    tkut tngk….
    isk…isk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Lovelyvic says:

    Pada aku senang je…
    Kalau kat public pun dia dah berani tayang benda mcm ni… bayangkan la kalau tak public…
    tah berapa org dah tgk dia fully naked agaknya…
    OK LA…
    lulus…. Lovelyvic mmg ada ada certification untuk orang mcm ni
    CONFIRM LUNYAI~~!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      available for ‘touch n go’ bebeyhh…~~` kuew kuew kuew

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kecHik says:

    baik bukak semua trus…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. gadis melayu says:

    relex la “lalo”… jgn buat kelakar kat sini….melayu je ke yg kuat mengata?.. awak tak sedar ke yg awak pun tengah mengata??? sibuk nak mengata melayu… klu awak tak suka mengata .. awak takkan buka web ni.. web ni kan utk kiter begosip…”jgn kata dulang paku serpih…mengata org dia yg terlebih…”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      tuhla…dier takder cermin kt rumah tuh…x pun blind tp bukan mata…hati….kuew kuew kuew…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lalo says:

        bumblebee klu takat siring2…

        gtfo laa….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mm says:

          astaghfirullahhal ‘azim..
          banyak betul mencarut nya..
          stiap perkataan kluar dr mulut dia melambangkan akhlak nya..
          lau dia seorg baik xkua prkataan kesat…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lalo says:

      mmg melayu raja mengata kt blakang pn..
      xcaya selidik laa…ader melayu be frank ckp depan2?
      xder…blakang2 baru kutuk…

      aku bukak BN skadar tgk2 jer..

      gossip=mengumpat= mengata…

      u prove it gadis melayu..case solved.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        bukan bukak BN sekadar nk kutuk orang2 yg komen dlm ni and kutuk melayu ker??? he he he….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalo says:

          least x mengumpat…pastu bajet baek ckit cm nasihat2..GTFO laaa….fake giler.

          ai…terase ker bab melayu yg aku ckp tu? pkir2kn laaa…theres fact bout that

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mm says:

        tak baik mention ‘gadis melayu’ or ‘melayu’..
        yang tak baik bukan sume,bukan kerana bgsa,
        tp individu sndri..xkira pe bgsa pun..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • chiko says:

          mcm xde akhlak je ckp bende2 xberfaedah n mencarut2 ni..ape nk jd la “lalo” ni..ko ktuk2 ko 2 bajet elok sgt ke prngai..udah2 la 2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • isha says:

          lalo giler…( aku cakap depan2 ni..terus terang)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • apa punya LALO says:

        aku ulang lagi.. Lagi elok diorang keji benda yg tk elok. Kkurang2 peringatan untuk diri sendiri. Ker ko suka family ko tonggek camni gak? Iskk.. iskk.. iskk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kesiaan lalo says:

        Ni post traumatic stress disorder si lalo ni rasanya, then dapat depression,.takleh kutuk depan2 dia pun kutuk blakang2 gak, dalam ni je,kat luar ntah jugak dia mcm mana kan..mesti penah kena kutuk teruk oleh seorang ‘melayu’,..kesiaaan die..cam je dia baik sangat..honest la konon,..be frank la konon..konon la..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. eclipse says:

    dunia akhir zaman……
    bkn salah ibu bapa lg…
    sndr yg xpndi didik dr…
    klu x malu dgn org pun..
    malu la dgn tuhan n dr sndr..
    klu kite xtau nak hormat dr sndr…
    org len xkan hormat kite…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. miss suka+suki says:

    astaga..subhanallah..mgucap pnhg ak tgk gmbo dy..ish3…skg blh la dy suke2 tnjuk pe y dy ad..nnt kt akhirat nnt jwb la sumenye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. abong says:

    paha banyak selulit laaaaaaaa
    kantoiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. bahulu hangit says:

    huhu…xpyh breakfast dh kenyang……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. kaki_bangku says:

    perghh….tebeliak bijik mata aku pagi2 nih…
    hehehehe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. iris says:

    ya ampun…. seksi gile takut aku tgk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. trAnsFormeRs says:

    huh ngantuk gila aku beb tdur kul 4.30am…
    ngok MJnya pnghormatn trakhir kat chanel 8 smlm….
    huh tourching gila aku masa ank dia sebut ‘i love him so much’….
    masa 2 aku dh x tahan sebak tiba2 lak ada air kuar kat mata aku(air mata la 2)….
    cuma aku ada skit trkilan klau betullh MJ ni islam msti trsiksa jenazah dia mana xnya dia pakat mnyanyi dpn jnazah bknnya bacakn yassin……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      tu aaa susah diorg ni ni gak ikut budaya diorg… apa daaa
      x hormat jenazah langsung

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      org kafir manala tau hormat org islam… lgpun diorg anggap islam ni musuh utama… xder maknanya diaorg nk ikut cara islam kalau btl MJ islam sekalipun.. kuang ajau sokmo diorg ni.. bia lah,. kita sm2 doakan rohnya ditmpatkan di kalangan orng2 yng hmpir di sisi Allah… mudah2 an

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        tol tu puteri… doa2 ni tak tnggu kite ade depan jenazah dia ye dok… kat mana2 pun isyaallah smpi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      a’aaa….abg dia yg dh lama islam tu pun tmpang sekaki nyanyi…x faham betul akak…
      nyanyi ramai2 atas stage pastu keranda kt depan… kesian betul la….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        abang dier ikut mazhab len laa tuh…ekeke… :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          trans…korang2 seme… yg aku prasan diorg tak buke kan keranda tu. klu ikut budaya diorg, besenye keranda buke…. so aku ni jenis positif, aku harap2 yg ade tu just keranda. Jenazah dia xde ctu….. hopefully aaa….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          tu la…aku pun ada gak terfikir camtu… tp, wallahualam…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          korang…kompem aaaa replica, keranda replica je, xde jenazah pun lam tu….. percayalaaahhhhhhh (ala2 CT)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Jojio says:

    Marvelous…amma oppodu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. puteriaquarius81 says:

    hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. kuntilanak says:

    gambar yang no2 tu nak terkeluar dah puting die…mengangkang macam nak kena jolok leh laki…gila seks ape die nie..cara2 bergambar pun dah tau…..yakkssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. farah says:

    artis zaman skrg klo x tunjuk aset berharga 2 rase x sah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. aku"still"cun says:

    saper lah betina ni…aku xkenal pn..bknnye aku tgk citer 2…dh xglamour, so cr alternatif nk glamourkn dr…ish..ish..ish…….skit lg nk nmpk nipple tu..kurus poso aku arini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. aries_april says:

    ye lah trans…
    aries bru tngok tdi….
    touching giler time ank dia bt ucpn….
    sunddenly ya tgak blu roma…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. pening says:

    Huisshhh…dasyat tul minah ni….berlakon x seberape tp gaye mngalahkan model playboy…ish3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aifazahs says:

    ish2…..apa kehalnya minah nie? mmg nak cari publisiti murahan nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Zaza Muhammad says:

    aweks2 je yg sakit mate tgk ppuan ni… lelain tuh kemain, enjoy. Tp sedey aa sbb ade gak artis lam mesia ni (malay laks tu, muslim) tergamak posing camtu…. nk tnye aaa yg enjoy2 tu.. aku cabar aaa korang suh wife posing camtu, pastu publish kat public… ke gane? ADE BERAN???? Wanita yg bergelar isteri tu hak milik eksklusif suami dia je…kompem ppuan ni MJ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      betul tu zaza… jgn x cbr.. dipersilakan yg diluar sana mengambil tmpat mencalonkan wife anda utk dipertontonkan (kalau tergamak ler buat gitu)… hadiah berupa hamper barangan terpakai sumbangan oleh nek jah.. ups sori gegurau di pagi ari ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      betul….laa….x jumper lagi la…. kalo ade mesti spesis bapak ayam yg jual bini sndiri….hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        beb…ko tgk post baru… slambe je si Que tu bg org amik gambo wife dia seksi2 pakai baju smpi nmpk ‘lurah dendam’. So maknanye… ade aa yg sahut cabaran aku tu….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aries_april says:

    mlu mak bapa tngok ank2x jd cam gini….
    sdih tul…
    even aries xbrtdng, tpi aries stil xpkai gini…
    aries pn msih ada thap mlu nk tnjk smua dpn umum…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. eton(bkn nama sbnr) says:

    pergh!!
    mcm da nk tkluar jep die pye 2 aku ngok..
    ceh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. cicikgurl says:

    HAMBA ALLAH ni da x de rase MALU ker??? sekalipun die tak malu dengan ape yg die buat, tapi malulah dgn ALLAH yg menciptakan kan die,keluarge yg mengenali die dan masyarakat yg berjuta kat Malaysia ni… Ingat.. ALLAH tu MAHA MELIHAT lg MAHA MENGETAHUI…Mgkin die lupe kot tntg KEMURKAAN ALLAH yg MELIHAT die mase dok tgh posing sakan tu….taubat la kak oii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Akak Leen says:

    cuaca panas sgt ke dik non oiii?!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      leen… wpun org cam dia tu dok artik atau antartika…’panas’ memanjang keh keh keh…. aisey…bosan le plop buke Nara ngadap gambo ppuan nih…aduhai. klu cantik ala2 bodi model Victoria Secret tu leh gak motivate kaum2 isteri ni utk jage bodi utk hubby tercinta… ni berselulit eiii, buruk. si Kim Kardashian tu pun reti wak treatment lu buang selulit sblm bergambo utk calender exclusive nk bg present ke BF dia….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        tu la…aku pun rasa hilang selera gak nih…suh nara up topik lain la plok. nara ni bila la nk up artis sopan pulak… a’aa la zaza, pg td aku baru tgk kim kardashian dlm Rachael Ray Show …

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. anakjindari_teko says:

    OK.. KENGKAWAN SEMUA… MARI KITA BERTARUH…

    *** ADAKAH AKMA HISYAM INI ADE KOLEKSI GAMBAR BOGEL *****

    JIKA ADA.. SILA BUKTIKAN… KALO PENAH TENGOK.. UNTUNGLAH HIDUP KORANG…

    WAKAKAKAKAKKA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. anti_artis_seksi says:

    nk glamour cepat mcm ni lh caranya. padahal mereka x tau ini lh puncanya mereka jatuh (x naik sampai nanti2 pun). dh bnyk dh contoh artis yg laen2 2, harapkn seksi je lebih, bkt x seberape pon… blah lh lu! bikin sakit mata gua aje…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. TAKDE RESPOND KER?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      la, bukan gambo ngko ke yang dok berdiri sokmo tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      dah….aku reply tp msg aku tu ‘is awaiting moderation’
      ko taip je ‘en.gravatar.com’
      pesal erk yg kat atas tu delay?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. mattaku says:

    boleh melancap aku ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. konfom dia ni ade pic bogel..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. aries_april says:

    biar dia la…
    tu hak dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. leenda says:

    daripada tunjuk can tu bek bukak terus…..
    mcm penari disko jekk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. minnie comey says:

    nape xkuakan tros puting tetek ko??aku klo jumpe ko tepi jalan,aku cabut je coli ko..nk seksi pon agak2la..tetek kecik,nk tonjol2..busuk punye olang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. BumBLeBee says:

    hehe…dier pakai push up kaler merah hati..ehehhee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. akma yg tak seksi..... says:

    uhuuuu….kopek nak tubik…kopek nak tubik…kopek nak tubik…..

    tak malu langsung…iyekkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. weiiii… betulke pic aku dah kuar nih?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. 123 says:

    gilo ke apo ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. gemo.. says:

    bajet best la nmpk breast tu..
    kalu da gem tu gem gak… hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akma yg tak seksi says:

      biasanya, org yg suka nunjukkan breast ni adalah yg memilikinya secara tidak origional..if ori, dia akan tutup dn malu….ni mesti kes br lepas cucuk, kasi tegang atau dan lain2 perubahan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aiikkk..aku letak pic pun ko komen gak ker…. komen la lagi.. biar pemes gak aku nih..wakakakakakaka

    kalo nak pic yang aku bogel pun ade…wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Kak Su says:

    masyaallah….teruk btl la arits2 yg bakat tak
    seberapa ni…. nak tayang benada je tau..
    tak ingat mati ke dowang ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Kak Su says:

    Kompom tak virgin ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      orang yg amik gmbr ni ntah nmpak lebih dr nih….mesti kerassss…..kuew kuew kuew teoww

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      saraa…silap2 ada vidoe lucah..hah..haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. lala says:

    hurmmmm..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • delima saraa says:

      ko ker ?? pjg jer jawabnyer…..

      weh kengkawan, si lala rupanya pengarah untk akma beraksi hebat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaki pakuk says:

        pebende kecoh2 nie kak???ade kenduri kawin ke ape nie????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. xoxo says:

    mcm pompuan xde maruah je..
    cantik sgt la tu posing mcmtu..
    bajet ko artis hollywood ke..
    malu la wey……..
    sedar la diri ko sape…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      sah2 la dik tak dak maruah..klu ada maruah
      berani ke wat cam tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. mamat says:

    wah!!!!!!besar nyer boobs die tu….
    mgkn da x sdr diri lg kot pompuan ni..
    x th malu…….Da x igt dose n pahala lg…..
    Dunia nk kiamat da….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. SEraBUT says:

    HUHU..hu… Pembakar Api Neraka…. Tobatla bebanyak ooii. Serabut aku tengok. Ngok Betol.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. LANUNcetakrompak says:

    sikit lagi nak nampak puting hitam… heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. YONEXBEST says:

    boleh dibuat UMAI minah nie..kui3!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. mysexyheart says:

    bangga laaa tayang tetek!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. bro john says:

    biarlah ramai yg mengutuk, tapi aku cukup terhibur nengok awek ni…..mantap dan ganazzz….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. leo says:

    macam harammm….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. kmyk_maniax says:

    kahkahkah.. peha besau cam batang kelapa ye.. hahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. damsel says:

    bodo gila tangkap gambar camni. mcm mintak penyepak. sexy habis la kau..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. buah geduak kecik pun nak tunjuk2 kat org…xpatut2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. LANUNcetakrompak says:

    kalau berani tunjuk semua laa.. cabar nii… heeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. eynaam says:

    sampai nak terkeluar nsib baik xnmpak puting tue pu hmpir2 nmpk,eii xmalu ker.ni kalu dah selmber jer bukak mesti dah penah kena ramaas n robek ni…kalu ayat skiyt mesti seng dapat masuk bilik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. payid says:

    bapok beso..mengancam habis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. aku says:

    em..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. jed hijau says:

    siapa la bakal suami ngan mak mentua dia…..

    kasihan sungguh aku melihat kalian semua……..apakan daya……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. abgreey says:

    blehh buat modal nii….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. jan says:

    mmmm….ckup² lh weiiiii…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. mystery says:

    Pelacur!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Ariel Hanif says:

    buruk nye perempuan murahan, sah2 pelacur gayanya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. azam says:

    ade tahi lalat seh kt tgh2 dada…org tua kata…kaya bdk ni nanti…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. kaktus says:

    org kata jng dinilai seseorg tue dr pakaiannya tapi dah kalau mcm tue rupanya sapa nak jwb…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. yula says:

    agak2 la mnah ni.pose tak beragak.ni kapiaq mn ni.baek buka trus bj tu.buek malu ja muntah aku tngk.uuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwweeeeekkkkk……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Abg says:

    bakal jadi bahan bakar d neraka esok2..
    sama2 la kita berdoa semoga ALLAH beri dia hidayah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. SEraBUT says:

    syokla kaum Adam Nengok. Tp apa nak buat nengok je la dapat.. HUHUHU. Ni namanya Seni Tampak. Dia leh Tengok tp tak leh rasa atau pgg. ekekeee.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Love Pussy says:

    Peh x tahan tu….mesti yg bawah tu tembam gila…he3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Dalai Lama says:

    Apa la korang ni…..biarla dia seksi pun……yg pakai tudung tutup semua pun lagi teruk memantat x ingat dunia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • apa punya LALO says:

      Ok la tu, kurang2 diorang tak suka, benci tengok benda2 maksiat camni. Takkan nak halalkan jer benda yg tak patut.. Appadaaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. matta62 says:

    die wat mcam 2 semata2 nak dapat lebey banyak duit kot,aku rase 1 ari nati nak duit lagi die gadai body die lak…bodoh cam sial!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. ribak says:

    well,korang tak kenal dia lah dey. hahahha. bodoh betul orang yg bagi comment ni, seriously, only 1 or 2 guys have the brains to talk some sense. the rest are the usual kampung malays. gosh, u guys really suprise me man. to be honest with u gys, not that u assholes are even gonna beleive this, the girl prays 5 times a day. i know her, cos….well, i know her.(i dont need to elaborate how i know her.) and u guys think she is cheap? hahahahhahaha some details would really suprise u freaks on here. anyway, i know this is going to go un-noticed, and the usuall typical kampung malay comments are still gonna be written, so heck to u guys, all i can say is……..she has the cash, what do u have? u (kampung commentors)dont even have the looks. hahahhaha. oh yeah, and this pics are at least 4 years old. she is wayyyyy much hotter now.

    chowzzz, haters.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • apa punya LALO says:

      Solat 5 kali pun, kalu tak paham satu kejadah pun apa gunanya. Kalu takat “cash” pun,kalu dtang dari hasil tonggek2 baik tak payah.

      Jngan pandang org lain kmpung, kalu sendiri komen cam jakun. Duduk Malaysia, cakap Malaysia la.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BAMBAM says:

        lol.. solat 5 waktu pown leh jadi camnie.. ooo… kalo yang tak solat jadi cam ner plak ??? kalo bukak2 bwu hot ker?? tutup2 tu kampung.. hahaha.. jgn main cakap tak tentu hala.. otak ade pk.. jgn main setuju jer semua.. jangan nak jadi international sgt.. tapi bakat tak seberapa.. tunjuk kan bakat anda.. jgn body anda…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kesiaan lalo and ribak says:

      first, we commented based on our ‘Islamic’ background, not based on our ‘Malay’ background, dont be confused DUDE..praying 5 times a day does not make a person an angle, or a saint. only GOD knows what u are really thinking while u are praying. The thoughts are what matters, not the action (of praying) as u mentioned..
      lastly,..yeah, like U got the looks n cash..hope u will survive ur life with looks n cash ONLY.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jz comment.. says:

        tiang agama adalah solat
        solat dpt mencegah maksiat
        kalo solat itu xdpt mencegah kemungkaran
        maka solat itu xsempurna
        brape ramai kat akhrat tuhan lemparkan solat diorng
        sebabnyr xkhusyuk
        solat spt melepaskan batuk ditangga
        xmemahami ayt2 dalam solat
        kalo dia solat tp masih perpakaian hmpr mendedahka seluruh tubuhnya
        sempurna ke solat nya?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Biol la lu ribak says:

    the girl prays 5 times a day…..what the shit u are saying….pray 5 times a day but look loke that what the use still going to hell…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. ribak says:

    dude, how abt learning some english first b4 posting?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. miebahau says:

    asal posing je tunjuk tetek… asal posing je tunjuk tetek… xmalu ke dia ni… baik dia amik gmbr telanjang lg bgs bru la btl2 seksi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. aquagirlz says:

    dia rase teteknye beso, tu yg ditunjuk2. tp kalo lah tetek nye kene kanser kan? nauzubillah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. mekla says:

    astaghfirullah konfirm dilaknat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. mekla says:

    konfirm dilaknat!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. mekla says:

    satu lagi aku nak cakap…macam gaya sufiah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. lck506 says:

    gelik ah…….lawa xpon……
    peha macam batang pinang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. 3Abdul says:

    ok la tu artis katakan- bukan semua pompuan boleh tayang macam ni sebab tu dia org jealous

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • apa punya LALO says:

      Ko ni nama ja abdul. Benda yg haram, tak payahh lahh nak dihalalkan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. rahmat says:

    aku kenal dia ni, dia ni baik, apa salah kalau nak pakai seksi? lagipun gambar ni diambil masa photoshoot, kadang kadang masa photoshoot, ada gambar yg tak kena, so photographer akan tanya artis dulu. tapi ini kes, photographer yang keluarkan gambar tu tanya tanya dia. laporan polis dah dibuat dan dia sedang saman photographer and company tu. memang sah, 99% org yg comment orang kampung atau kakitangan kerajaan yang tak der kerja. hahahahha. saya setuju dengan beberapa org yg bagi comment kat atas ni.

    good luck to u akma.jangan pedulikan org yang tak berpelajaran. lagipun kebanyakkan perempuan yg bagi comment atas tutup tapi kangkang besau besau.hahhahahahha. u go girl. yeehaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. tetek dia best nih kalo dapat uli..
    pergh..x tido mlm wa ckp lu…
    haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. anak ayah says:

    dia lawa, cakap pun ada gaya.aku memang respect dia.duit ada, ada style, sekarang dengar dia ada bf, anak dato lak tu. couple yang manis, tengok dirang selalu kat curve. aku kenal bf dia, tapi tak rapat la. just kenal kenal jew.bf dia simple jew orangnya, tapi dia ni agak stylo milo sikit. tapi couple ni memang lawa dan cute. semoga berkekalan sampai ke pelamin.dan gambar ni pun cuma nak bagi tau korang, dia tengah sue jurugambar tu. byeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. zhang zi yi says:

    tetek macam nak terkeluar. malulah sikit. Org melayu skg memang dah tak ada adap orang melayu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. asamboi says:

    mak baruuuuuuu jer terserempak dgn dia kat pet centre ikano,ari tu, dia dengan bf(hensem giler),nampak macam arab/turkey.diorang beli apa ntah.nampak gempak la, dia lawa,bf hensem.ala kalau nak cakap bebetul,gambar yang kuar ni pun,kira kata jurugambar, salah tangkap dan salah untuk publish gambar ni, sebab ada syarat antara artis and jurugambar. ni mesti kena sue punyo ni.

    to akma……n bf(cheh,aku nak jer bf dia)hahahha, carry on,live life to the fullest, biar jer mamat n minah kampung nie cakap ape ape.bye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. imran says:

    agak2 sejam berapa ya dia mintak? bayar baaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. faiz says:

    suke hati la..ikut logik akal je dah tau,biasenye yg mcm ni,memang hak org awam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. faiz says:

    asam boi ni mesti minah bandar,yg dulu dirogol bapak kandung or gilekan laki org

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. MAMA says:

    wahai jurukamera sudahlah ambil gambar bogel artis kita awak pun berdosa juga , kemudian mengundang semua orang mengumpat dosa dosa dosa………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gita says:

      Wah, awak tu ahli syurga ke dan humban juru foto ke dalam neraka? FYI Akma tak bogel, cuba bukak sikit dan hati yang buta tu… Akma tak mendedahkan yang lanjut! Jangan ada hasat dengki atau sedap mengata orang, itu pun dosa juga bongong!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. not rempit says:

    lawa dia ni pandai berlakon lagi tu. di bawah ketiak isteri and kloan teja…best gila.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. minah nomad says:

    adoii..sakit mata eden..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. Pal says:

    Penampilan seksi Akma Hisyam dalam gambar itu amat memuaskan mata memandang. Harap lebih banyak lagi gambar-gamabar sedemikian !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. jang says:

    gambar bogel x dek ke nk tgk gak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. gilo..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. hide says:

    dia ni totally insane!!somebody please call hospital tanjung rambutan to lock her off

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. zila says:

    cutenya akma ni, I peminat nombor satu dia. Lakonan dia dalam di bawah ketiak isteri best betul. Nak seksi ke apa ke , itu dia punya cerita. Yang penting dia pandai berlakon. Good Luck….
    TAK BERANI NAK MENGATA ORANG, TAKUT ESOK KE LUSA KE ANAK DARA KITA LAK YANG JADI CAMTU. CAMNO….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hiemanz says:

      ko pun sama gak…bg la nsihat ker apa…tak pelu nak sokong..dia tu islam..bukan kafir…BODOH dua2 org nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. kukila-kukila says:

    poYO! POYO!!!!!! PoYO!

    muke kt cow kit jew koWt !!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • que says:

      macam setan..pompuan mcm ni patut tembak je bg mamposs, memalukan org islam je. lahanat punya betina

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. jai says:

    Korang pun 2×5 jer. Hipokrit.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. nANTI SEX says:

    Arghh..terasa ada sesuatu terangkat di bawah kain..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. Sambal Kentang says:

    TERNAIK ADIK AKU, NYUM2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. mie says:

    adoi hampeh tol pompuan ni.. malu aku nengok nye………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. Muhammad Azlan Hamzani says:

    Cantik dan seksi.. semoga akma berjaya sebagai seorang artis yang cemerlang!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  123. Abdul Radzak Zulkifli says:

    penampilan seksi dan jelita…gegarkan dunia industri perfileman kita…biar orang nak kata apa, kita kene jadi positif:))

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  124. Kek Lapis says:

    Saya rasa takde salah posing macam nih, jgn libatkan agama, bukan mendedahkan yg lanjut, jgn fikir kolot, itulah mental org kita–dengki! Saya orang lelaki tapi bila tengok gambar ini tak memberahi pun atau baik syahwat, tolong sikit, bukan semua gambar wanita kaum jantan naik syok tau.. bagi saya pose mcm ni ok, dan professional.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  125. loveyou says:

    SIAPAKAH DIA???????????X PERNAH NMPAK KT TV PUN..BTUL KE DIA NI SELEB?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. Only as you do know yourself can your brain serve you as a sharp and efficient tool. Know your own failings, passions, and prejudices so you can separate them from what you see.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. sukeatiaku says:

    wujud ke pompuan ne~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. whatever says:

    mcm haram!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0