Written by AbangNara | May 3rd, 2010

gambar malam red carpet aim 17

Layan dulu gambar-gambar sekitar Red Carpet dan malam AIM 17. Masyuk ~~~. Kredit gambar kepada Budiey.

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

gambar malam red carpet aim 17

120 responses to Gambar Sekitar Red Carpet Dan Malam AIM 17

  1. eclipse says:

    cantekkk…

    0
    0
  2. Linda, Awin and Liza says:

    Cantiknya ct and kd…so gorjes…

    0
    0
  3. ada says:

    loo… mana gambar dd

    0
    0
  4. scorpioncat says:

    cunn…… comey yuna!

    0
    0
  5. WOW….!!! YUNA GLERRR TINGGI….

    TAHNIAH LAH TOK YUNA YEAA.. MEMBOLOT BOLOT DIA..

    0
    0
  6. megahertz says:

    shila – pretty in pink..

    0
    0
  7. iyeke says:

    loorr..br pasan ada gmbr zee avi

    0
    0
  8. i love u YUNA…

    0
    0
  9. ian brown says:

    yuna terbaekkk……

    0
    0
  10. duit percuma says:

    besar2 KD n CT..hahahahhah.. :D

    0
    0
  11. chiara says:

    zee avi…aper da…syok2 layan..skali tgk gigi kene gincu….haha

    0
    0
  12. fasham says:

    cantik baju ct warna silver 2… makin slim

    0
    0
    • bibir says:

      makin slim? kakaka…

      0
      0
      • air sejuk says:

        besar gedabak macam tu kata slim..?sedihnya aku..bak orang tua kata..pakai baju janganla pakai baju macam balut nangka…dah tau badan chubby, besar kat bahagian ponggong tu, pakai la elok2 sket..ini dah macam nak rabak aku tengok..punyalah ketat pakaian ct and kd..apa nak jadi mak aji dua orang ni..

        0
        0
        • manjalara says:

          baju tu ok la juga boleh la tahan tapi aku paling benci tgk style bertopi tu, buat apa dia pakai lbh baik bukak jer, tunjuk la semua rambut tu , dok cover2 pulak

          0
          0
        • kopi says:

          jam tu takde masalah pada aku…dia nak pakai jam besar ke jam kecik ke itu tak jadi masalah besar…yang aku benci nengok pakaian dia yang sendat semcam tu…memalukanlah…

          0
          0
        • zeta bone says:

          btul tue.. bukak jer la rambut tue.. Rimas i tgk sikit demi sikit u tunjuk rambut. I rasa x lama lagi mesti topi kecik belakang tu pun akan terbang gak. Huhuhu…

          0
          0
        • SIOT says:

          CT BODY BESAR DARI KD PONGGONG CT BESAR LEBAR. ENTAH LER APA NAK JADI KEDUA2 HAJJAH TU. EEEE X RESPECT AKU PADA KEDUA ARTIS TU YG MEMBAWA GELARAN HAJJAH. PAKAI BAJU KETAT CAM BALUT NANGKA NAMPAK SEMUA BENTUK BADAN DAN BUAH DADA PUN TINGGI LANGIT.

          0
          0
        • SIOT says:

          DAH LE BAJU KETAT GOYANG PONGGONG GOYANG BUAH DADA GOYANG BAHU. HAJJAH KE TU TOLONG LAH HORMAT GELARAN HAJJAH TU ARTIS WOOOIIII

          0
          0
        • malaysian says:

          eee…sakit mata tgk serkup si ct dah ala2..nak terlondeh ke blkg..bukak je lah ct,senang cite….
          alang2 dah npk jambul ko tersembul n dah npk pon rambut2 di sebalik serkup tu..
          BUKAK terus……
          bodoh nye ct …

          0
          0
        • azura says:

          dah org panggil dato ct….cuba panggil dato hajjah ct….kot2 melekat lak….apsal ct suka pakai jam besar2…mcm xsesuai jer ngan tgn dier….yuna da best…

          0
          0
      • suri says:

        mula2 tgk dari tepi mmg nmpk slim..bila pusing jer tak bole cover..tapi mmg designer tu pdai la..ada la ilusi kurus..ilusi shj hihi, sbb KD kurus skit lg CTnmpk beso

        0
        0
  13. DAFI DA MCM ALIEN YANG SINGGAH SEBENTAR KAT BUMI..
    AISH.. BEDAK TEBAL SGT DERRR~

    0
    0
  14. mona says:

    siti dan kd macam tak de identiti.gaya rambut dan gaya baju,make up ,stereo type.cubalah buat imej dan identiti sendiri.tengok baju macam baju star wars.tak sesuai.macam tengok van das /baju avatar.rambut tutup serkup mandi.makin hari saya tengok ct ni fashion victim.terlalu over untuk saiz badan dia.tak taul ah mungkin terlalu tamak nak penaja rambut,make-up,baju,asesories sampai ct jadi sample baju yang baru nak keluar dari kilang.

    memanglah kalau nak kita pakai baju freee ala carpet merah .tapi jangan samapi imej jadi caca merba sehingga tak sesuai dengan diri kita.
    ct boleh dikategorikan worst dress la.makin teruk feshen dia..

    0
    0
    • ko pn same says:

      sukahati ko jer nk kutuk fesyen org..
      fesyen ko terbaik la konon?pegi dahhhh

      0
      0
  15. budakbertuah says:

    apshal kening KD mcm kening Shin Chan je aku tengok???

    0
    0
  16. sarahQ says:

    lap uuuu pejal tahir…u rocksss!!!

    0
    0
  17. Putri Cinta says:

    wahhhh mantaplah datuk siti!! i love faisal tahir………<3

    0
    0
  18. Tiffany says:

    Siti ngan KD ni rapat bebenor.
    Takut nanti KD jadi madu Siti plak.
    Huish…mintak simpang.
    But nothing is impossible.

    0
    0
    • nad says:

      hehehe…..terlintas gak tp malas nak komen….hehehehe

      0
      0
      • malaysian says:

        yo yo ooo je si ct tu teman rapat kris dayanti…
        aku pun cadangkan supaya dato’ Khalid nikah je ngan kris dayanti senang si ct ngan kris nak berkepit…

        0
        0
      • aku wanita biasa says:

        bak lagu KD aku wanita biasa… hahahaha…
        jutawan timor leste tu die x nak, coz laki org… ni kan plak laki kawan baik die sendiri… mmm tapi x tau la… jodoh dtangan tuhan…

        0
        0
  19. SIOT says:

    SEMALAM AKU PERGI SOGO ADA SALE BESAR2AN. BILA AKU PERGI BHG CADAR ADA JENAMA HUSH PUPPIES AKU TERPERANJAT ADA JENAMA SIMPLI CITY KAT CADAR TU. SO SIMPLI SITI TU CELUP KE JENAMA DARI HUSH PUPPIES TU. CUBA TERANGKAN…….

    0
    0
  20. rosh says:

    apa yg aku prasan ..
    prut siti buncit..hik!

    0
    0
  21. SIOT says:

    CADAR SIMPLI CITY DARI JENAMA HUSH PUPPIES. ALATAN MAKE CT JENAMA SIMPLI SITI. SIAPA CELUP SIAPA NI. CUBA TERANGKAN.

    0
    0
    • suri says:

      dia buat ejaan dan letak huruf berbeza..mgkin tak dikira infringe ko..lg pun produk yg berbeza..tp kena tgk la mana yg register kan..mmg simply city tu biasa dgr, cuma byk je trade mark yg tak diregister even popular

      0
      0
  22. uhuk uhuk says:

    aku nyampah tgk yg kat kepala ct tu…apa ekhhh serkup mandi???errkkk rimasss rimass……die nak cover apa sebenarnye kat kepala tu??iklan die pun pakai menatang tu…semakk arrr…..

    0
    0
  23. FTNer says:

    sambil-sambil cuci mata tengok gambar red carpet tu boleh juga layan Kantoi Whateva dari Afdlin Shauki

    0
    0
  24. honeyz says:

    dari korang dok mengate Siti nurhaliza n KD, baik korg b’ziki….. ;p
    biarla dorg nak pakai ape2 pun, dah stail dorg…. bagi aku siti sekarang makin mengancam n dah x gumok mcm dulu lagi…

    0
    0
    • Y says:

      woi,ape pnye komen nie,srh berzikir tp nk srh org biokan mangkuk ayun 2 ekor tue berpakaian cm ntah pape,ct & kd dua2 kaya,xkn tudung n kain pun xmampu nk beli,bontot siti aku prasan mse naik stage besa nk mampos,geli doh tgk pastu baju ketat giler,kata artis malaysia yg sopan,sopan ke tue namanye,lagi kaya,lagi suami kaya lagi hodoh pakaiannye,iyela nk wtcmne org yg xpernah seda diri cmtuela,klu seda diri dia akan pandang ke bumi bkn mendongak ke langit cmtu.

      0
      0
      • kopi says:

        agree with you.geli tengok masa dia naik pentas tu..memalukan je..

        0
        0
        • zeta bone says:

          sat bertudung sat terbuka sikit sekarang terbuka setengah.. Hallo Dato’Siti … bukak jer la topi kecik tue… x sesuai la ngan konsep mak datin / dato’.

          0
          0
      • suri says:

        tul la..suh zikir..dia dok tgk blog..ni la susah, siti nih dah dianggap takde salah lgsung..buatapa semua betul

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          berzikir tu mmg lebih baik tp klu kita tgk sesuatu yg salah, patutlah terdetik sekurang-kurangnya dalam hati adalah selemah-lemah iman klu kita tak mampu nak betulkan secara perbuatan atau cara-cara lain. Lain le kalau kita duduk serumah dengan Siti (sekadar contoh), tapi tak tegur cara pemakaian dia sebaliknya warwarkan di tempat lain. kalau yg komen2 kat sini tu kira tak sukalah dengan cara pemakaian, tak salah nak express the view dan guna perkataan yang lebih bersopan lagi lah bagus. jgn anggap artis atau penggiat seni tak baca blog2 hiburan camni, klu tak takan diaorg boleh buat diskusi seperti rancangan Fenomena Seni, diskus pasal blog2 hiburan ni, klu diaorg tak baca, camne diaorg nk diskus..

          0
          0
      • farisya iman says:

        Saya setuju dgn awak Y. Kalau korang ada perasan la… dlm iklan simply siti tu dia ada sebut WANITA MUSLIMAH. Saya x nmpak kat mana muslimah siti ni. Masa pembukaan AIM mlm tu, sikit pnya gedik siti ni. Jgn jatuhkan martabat wanita muslimah la beb…

        0
        0
  25. aku says:

    persembahan yg last x best langsung… x gempak….
    Mila dah x bole nyanyi dah ker…? lain btul suare die skrng, mcm dah x bole nak g part high note….
    zee avi plak ade kesan lipstik kat gigi… kalau die tgk balik, sure die malu giler….
    yg lain2

    0
    0
    • Izat says:

      betul lah suara mila skrg mcm shaking… dah x best…

      0
      0
      • mulan says:

        Mila dah tak bole nyanyi live kot…

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          alaaa klu si zee tu prasan, takan le dia nk stopkan persembahan pegi belakang pentas, program live tu. terpaksa le diteruskan. lain le kalu ada apa2 terlondeh ke…
          just imagine.. fesyen Siti nyanyi pakai topi, serkup, jaring wateberlah nama dia yg letak atas kepala, sekali dia tengah nyanyi ditakdirkan mende tu terjatuh…ouch! kekadang aku harap mende tu jatuh so that lepas ni Siti amik iktibar, pakailah tudung yang sesuai dan menutup aurat, kompem melekat takkan jatuh punye!!!

          0
          0
  26. aku says:

    continue from above….
    yg lain 2 semue ok…

    cantik Yuna… simple n nice….

    0
    0
  27. Jay Ar says:

    bg aku cara ct menutup aurat rambutnya memang tak betul sama sekali. mungkin dia memng bukan berniat nak tutup aurat, dia hanya mengayakan fesyen dia saja.
    tak salah kita saling menegur cuma kadang2 dek kerna rasa kesal yang teramat sangt maka tertegur dengan cara kasar… tapi bile sesuatu itu memg ketara salah kita tak boleh sokong, kiita kena bantah…!

    SELEMAH-LEMAH IMAN IALAH APABILA DIA MELIHAT RAKAN SEAGAMANYA MELAKUKAN KESALAHAN DIA TIADA KEKUATAN UNTUK MENEGUR ATAU MENEGAH SEBALIKNYA DIA HANYA MAMPU BERISTIFAR………

    0
    0
    • Izat says:

      tp klu ikutkan hiburan2 mcm AIM ni pun mmg dah x betul. suara wanita pun aurat n x boleh dilagu2kan mcm penyanyi2 skg ni. so benda2 mcm ni pun kita x leh sokong, klu boleh jgn tgk pun n kita kena bantah jugak!!!
      sbb ada industri hiburan mcmni lah wujudnya artis2 mcm ct, fasha, yuna, mila dsb…

      0
      0
  28. zazzzz says:

    ek eleh…suh org berzikir..pastu suh abaikan org yang tak tutup aurat…ape kebenda la ko ckp ni…nak jd pandai tp nampak mcm bodoh….patut ko ckp bykkan berzikir dan tutup2 aurat..pelihara nama hajjah…baek ko suh sume org g tidor..lg bagus…tido pakai serkup tutup rambut brand simplysiti…kakaka baru kelas mcm siti…bukak ajela siti woi..nyampah aku tgk…makin gatal jd kepala aku.

    0
    0
  29. manda fadzlida says:

    cantekkk siot!!!

    0
    0
  30. AnneDeSilva says:

    alahaaaiii..
    CT dgn KD mang teruk sangat dress tu..
    yuna gak nampak ok..
    apepon i like faizal tahirr..

    0
    0
    • aku peminat biasa says:

      bagi aku yuna pun tak sesempurna mana imej muslimah dia..
      yup dia bertudung litup tapi dari segi pakaian dia seluar dia dan cara pembawakan dia (buat show kat tempat tempat yang tak sesuai dijejaki oleh wanita muslimah)
      rasanya mereka yang suka menuding jari mencari kesalahan orang lain saja yang akan membanding bandingkan yuna dgn ct..
      fikirkan..

      0
      0
  31. AnneDeSilva says:

    perasan tak sume artis make up malam tu sume mcm over jek..
    tebal giler…
    nampak pelik muka dorg..

    0
    0
  32. Miss_hujaN says:

    Yang paling sempoi abes kt AIM ..Audy mOk ..Keh3x ..Yg lain semua bling2 berlayer2 ..Audy jgk nice with t shirt ..fT pun terkezuttttt

    0
    0
    • terrarossa says:

      agak arrrr…..rilek jer membe pakai t-shirt pi AIM….ekekeke

      0
      0
    • terrarossa says:

      agak arrrr…..rilek jer membe pakai t-shirt pi AIM….ekekeke…xyah ssh2 nk cari sponsor…..ke t-shirt tu sponsor gak sbnrnya…

      0
      0
  33. penbiru says:

    i said this one too many times…. i hate caps idiot!

    0
    0
  34. Miss_hujaN says:

    Erkkk …

    0
    0
  35. scorpioncat says:

    emmmm…. artis mane kene komen tu ambiklah komen secara positif…

    0
    0
  36. Lil' Princess says:

    KD dah mcm ahli gimnastik pakai baju, ezlyn plak cam nk tdo je, Hjh tok ti…mmg geram nk suh bukak serkup mandi tu…x sukaaaa….

    0
    0
  37. lia says:

    nak komen psl bju shila la..apasal aq tgk lmbang kat bju tu nmpak lbih kurang cam lmbang ‘cross’??
    atw aq je yg prasan cam tu..

    0
    0
  38. SAlly says:

    ape2 jela korg y dok suka ngutuk 2…lg besau dosa nyer tau tuan2 n puan2 n cik adik n cik abg skalian..xbaik mhukum org lain..thniah pd suma y menang…(”,)

    0
    0
  39. aku aje says:

    haah cuba tengok baju shila tu,, tang pinggagnya.. ush ish ish

    0
    0
    • Zee says:

      Itu kan corak +, bukan tanda salib kan?
      Or that’s how you perceive it?
      Bleh la Meloda atau Terjah buat bahan ‘berita’ nanti….
      lolololololololo…..

      0
      0
  40. worldbiz2u says:

    tak baik kutuk Yuna…orang kampung aku tu…

    0
    0
  41. yubin says:

    i love Yuna,Faizal Tahir n Zee Avi..~~~

    0
    0
  42. arin says:

    awat gambo x baper nak terang..

    0
    0
  43. ija says:

    mesti abg nara bangga sbb yuna list kn blog ni sbg tanda terima kasih beliau kt fb dia :)

    0
    0
  44. arnamee says:

    bangnara kat notes yuna :)

    0
    0
  45. sayla says:

    ct ct…dari dulu smpai skang xabis2 ngn kontroversi…bertobatlah sblum ajal tiba..pakai baju cm xpakai bju je…hajah2…sedih aku tgk..konon idola tp syggg….

    0
    0
  46. aku says:

    ct seksinye mse performance mlm 2..seksi bagi seorang yg brnama SITI NURHALIZA….so bile die pkai cmtu,n plak 2 Hajjah…so mmg jd isu gak la kan..ngn brjoget2nye…fuhhh….mantap sungguh body ct mlm 2..hahaha…fgure makin meletop sjak pas khwin ni….

    0
    0
  47. yup says:

    cian ct kan jd isu..tp atleast die still ok dari segi imej tu x la kritikal seksi..n lagi peribadi die 2 org suka…sbb 2 rmai pminat suke ct lg..stil at the top…pulak 2 die artis berkualiti

    0
    0
    • Izat says:

      Org plg popular kat malaysia mmg la bnyk jd isunya.. kdg2 lebih bnyk cerita/komen pasal CT bbanding dgn majlis anugerah n pemenang utama anugerah tu sendiri..

      0
      0
  48. suke kt yuna..suara ada, muka ada, ayu je..complete la :D

    0
    0
  49. Capri says:

    Masa opening performance AIM CT n KD nyanyi pun dah terus tutup tv. geli gile tgk gelek2. hajah lak tu. tak boleh terima la ct support kd. si pencurang!

    0
    0
  50. banga lah tu….?nanti saya nak jadi macam akak0 lar…….?

    0
    0
  51. choi says:

    takde org laen ke nak mng..asyik ct je..muak. aku rse Yuna or F.tahir lg deserve utk menang. Ct ape je..vokal pun lbih kurang org laen gak..cube suh die nyanyi lagu stacy, gagap ke pakai buang ke..aku rse pgsan die ats pntas.

    0
    0
  52. SIOT says:

    PEMENANG VOCAL TERBAIK DATUK HAJJAH SITI DAN HAJJAH KRIS DAYANTI. HAJJAH KE??????

    0
    0
  53. fcuk says:

    ct body mantap,mesti dato k kuat pump ni…

    0
    0
  54. boi says:

    x paham aku ape yang bagus sangat pasal yuna ni. nk kata cantik, tak tau la part mana yg cantiknye. nk kata suara sedap, hmmpphhh.. ramai lg artis yg suara sedap. bab lagu plak, harap 1 lagu tu je la. lagu lain hampeh x penah dgr. pastu masa nyanyi xbley ke nyanyi elok2? slang xleh blah! bajet org putih!

    0
    0
  55. Syita says:

    Y aq prasan laa:

    Ayu OIAM nmpk better ngan rmbut n make up cmtu…
    Ct, ok je…dy bkn mak daten sntiase…dy selebriti y dinaiktaraf jd datin…
    Zee avi..weird la dy..plek kot aq tgk..
    Shila OIAM…aah…cm lmbg salib kat belt dy…
    Dafi…omg….kne clorox kot rmbot dy…

    0
    0
  56. oi says:

    stacy kiut glaa.. hehe..dafi ni pakai bedak 3 ribu kali kot..

    0
    0
  57. zazzzz says:

    nape YUNA terbaek?

    1. Die pakai tudung litup…x perlu dedah aurat macam mak hajah kite sorg tu.

    2. Die x gedik2 atas stage…cool aje perform…x mcm artis kite yang makin tua makin jadi goyang punggung dada depan laki..ms bujang dulu xmo nari ckp maluuuuuu

    3. Die ade pelajaran pendidikan…x mcm artis kite tu yang spm cukup2 mkn tp blakon pandai serba serbi…kejap nak jd designer kejap nk jd tokey teh..kejap jadi pakar mekap

    4. Die cakap english fasih…die slang pon xpe..sbb mmg die A’s dlm english…x mcm artis kite tu…nk ckp BI pon terkedek2 tp ada ati nk wat show kt luar negara..pastu memalukan mesia.

    puas ati kot…aku lebih rela sokong yuna dari sokong artis yang habuk pon tadak…amik laki org…jadi hajah tinted…euwwww plessss…xde kelassss lgsg.

    0
    0
  58. nano says:

    sokong zazzzz……..kita sokong artis yg ada pelajaran….yg itu patut jadi idola..bukan yg pura-pura baik tapi rampas suami org…ouch……:0

    0
    0
    • munah says:

      lagi sokong! heheheh…. tak pandai cakap omputih tp xngaku…kate nak martabatkan bahasa kebangsaan la…pooorah!

      0
      0
      • aku tak dengki says:

        biar pon cume spm…yg penting ct dah kaye…korang?? yg hado je la..

        trus kn lah men-jeles.. mengutuk.. mengumpat.. (at da same time… ct trus kaye-raye..) korang? still jadi melayu streotype je la.. (melayu pendengki). hahaha..

        p/s: pelajaran tinggi.. base english berbuih kt mulut pon.. kalo miskin pon org xpandang akak2 oi…

        0
        0
  59. zazzzz says:

    euwwww…geli aku bc komen ko…pandang org ade harta aje eh ko ni…xde makna nk dengki dgn mek iti kesayagan ko tu…xde kelas lgsg…xpela hidupla ko dgn angan2 ko nk bedamping dgn artis kaya cam siti tu kan…ade aku kesah die kaya…erk ko sibuk mengata kt org lain miskin…ko tau ke aku ni kaya ke x? aku kalau ngata kt siti tu ari2 pon..duit dlm bank aku x hangus…sekurang2nya aku xdela menyumbang duit aku nk bgi ct tu kaya…org cam ko yg bodoh..dah la susah..pegi bgi lg duit kt die..last2 die yg kaya bkn ko…hahahaha tp klu kata kitorg miskin pon…kitorg x mintak pon ko pandang kitorg…ko pandang ajela hajah ct ko tu…kitorg pandang yang educated aje okies…kurang2 anak2 kitorg ckp…wow mama and papa ade degree n PhD…bangganye…lebih bgga dari jadi anak penyanyi…

    P/s: pelajaran tinggi…english bagus…adat yang bagus…walaupon miskin tetap aku buat kwn…itu baru nama x dengki…bkn mcm ko…membela org yg x pnh kenal ko lgsg…hahaha sedey aje aku tgk…xpe teruskanla begitu.

    0
    0
    • hampeh says:

      wow.. mama dan papa ade degree n phd.. tapi jual kt pasar malam je.. hampeh btol mak bapak aku nih..

      0
      0
  60. zzzz.. says:

    awatlaa..psl artis ko orang sibuk bebenor. Lantakle dia nak pakai apa…kalu suka tengok, kalu x, tutup aje tv. Nak nasihat org konon… ko org pun apa kurang, pendengki lg teruk… berdosa dengan Allah sebesar mana pun Allah akn ampunkan…brdosa dengan manusia…. jawable sndiri..Cuba jadi melayu yang berpndidikan, nak nasihat guna bahasa elok2. sia-sia aje belajar tinggi2…

    0
    0
  61. aswanie says:

    cantik…………….shila…….pink too

    0
    0
  62. kau says:

    ct xsedar dirinya gemuk agaknya

    0
    0
  63. kiamat suda dekat says:

    BTUL LAH
    CT N KD 2 PTOT LAH KWN BAEK GLER
    PANGAI PN SMCM
    PKAI BKN MAIN KTAT
    DLU ADA GK NMPK SLENDANG KT ATS KPALA
    SKRNG SLNDANG PN X PKAI
    AKU RASE DIA DA TLANJUR BJNJI NK PKAI TDNG KN NGN PMINT SBB 2 WLAU X BTUDNG PN,DIA PKAI GK TOPI KCIK YG CM NK G SAWAH JER

    0
    0
  64. kiamat suda dekat says:

    SDIH LAR TGK ARTS MLYSIA
    DLU B4 CT X KHWN.SUKE SGT TGK DIE
    CRA DIA PKAI PN AGK SOPAN GK
    SKRNG DA LAH AMK SUAMI ORG
    PKAI PN CM LUPA KUBUR DA PANGGL

    0
    0
  65. pooo... says:

    errmmm….nape gambar dafi tu cm org putih erkk???…cm plastik jeerr ku tgok……………..

    0
    0
  66. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  67. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0