Written by AbangNara | August 26th, 2009

press conference projek alpha

Sungguh terserlah kehenseman dan kekacakan Abang Nara semalam semasa Press Conference Projek Alpha – Uncovering Top Malaysia Bloggers. Banyak jugak media-media bercetak yang datang untuk cover event nie. Lepas nie kalau tak ada aral melintang memang makin femeslah BeautifulNara nie.

Sedikit teka-teki untuk anda semua. Cubalah teka berapakah umur Abang Nara sebenarnya. Ramai yang cakap Abang Nara awet muda. Tapi betul ke umur dia muda lagi? Hehehe.

Lagi gambar sekitar press conference Projek Alpha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kak Nara pun sempat nak interframe lagi kat press conference nie.

press conference projek alpha

press conference projek alpha

press conference projek alpha

press conference projek alpha

press conference projek alpha

331 responses to (GAMBAR)Sekitar Press Conference Projek Alpha

  1. Penari Poco2 says:

    yup…

    0
    0
  2. Penari Poco2 says:

    abg nara jer ker…kak nara mana…???

    0
    0
  3. aq rase abg nara nih baru lps abes sklh kot…………

    0
    0
  4. yula says:

    laju tol korang ye..
    abg nara tu muke ade iras2 adik tunang aku la

    0
    0
  5. Penari Poco2 says:

    dah semakin menyerlahkan diri lak abg nara nih…
    kak nara dari dulu aku xpnh nmpk…

    0
    0
  6. hantupensil says:

    kak nara yg mane satu???????

    0
    0
  7. syamiza says:

    dorang yang lain p mana……………… kena seru ni…………..
    tiduq ka p makan?

    0
    0
  8. LaLuNa says:

    semua cina…2 org jek melayu..go BN go..!!!

    0
    0
  9. syamiza says:

    Hawa..

    Andai engkau masih remaja, jadilah anak yang solehah buat kedua-dua ibu bapamu, andai engkau sudah bersuami, jadilah isteri yang meringankan beban suamimu, andai engkau ibu, didiklah anakmu sehingga dia tidak gentar memperjuangkan ad-din Allah.

    Hawa..

    Andai engkau belum berkahwin, jangan kau risau akan jodohmu, ingatlah hawa, janji Tuhan kita, wanita yang baik adalah untuk lelaki yang baik. Jangan dimulakan sebuah pertemuan dengan lelaki yang bukan muhrim kerana aku khuatir dari mata jatuh ke hati, maka lahirnya senyuman maka tercetusnya salam dan sekaligus disusuli dengan pertemuan seterusnya dan takut lahirnya nafsu kejahatan yang menguasai diri.

    Hawa..

    Lelaki yang baik tidak melihat paras rupa, lelaki yang soleh tidak memilih wanita melalui keseksiannya, lelaki yang warak tidak menilai wanita melalui keayuannya, kemanjaannya, serta kemampuannya menggoncang iman lelaki. Tetapi, lelaki yang baik akan menilai wanita melalui akhlaknya, peribadinya dan yang penting pegangan agamanya.

    Lelaki yang baik juga tidak menginginkan pertemuan dengan wanita yang bukan muhrimnya kerana dia takut memberi kesempatan kepada syaitan untuk menggodanya. Lelaki yang warak juga tidak mahu bermain cinta kerana dia tahu apa matlamat dalam sebuah pertemuan lelaki dan wanita yakni sebuah perkahwinan..

    Oleh itu hawa, jagalah pandanganmu, awasilah auratmu, peliharalah akhlakmu, kuatkanlah pendirianmu. Andai ditakdirkan tiada cinta dariapada Adam untukmu, cukuplah hanya cinta Allah yang memenuhi dan menyinari kekosongan jiwamu, biarlah cinta ibu bapamu yang memberi hangat kebahagian buat dirimu, cukuplah sekadar cinta adik-beradik serta keluarga yang membahagiakanmu.. Cintailah Allah dikala susah dan senang kerana kau akan memperolehi cinta daripada insan yang juga mencintai Allah. Cintailah ibu bapamu kerana kau akan perolehi keredhaan Allah. Cintailah keluargamu kerana kau tidak akan jumpa cinta yang bahagia selain dari cinta keluarga..

    JANGANLAH SESEKALI TANGAN YANG MENGGONCANG DUNIA JUGA YANG MENGGONCANG IMAN LELAKI..

    0
    0
  10. ctzen says:

    sema2 kat dalam gambo tu kak nara & abang nara. haa…senang cite.

    0
    0
  11. Penari Poco2 says:

    cantik bju…merah sgt lar mak ngah…mcm zaman dulu2…

    0
    0
  12. Aju says:

    abg nara yg berbaju putih beside Jojo tu mcm kenal la…Anak Cikgu A____N..Please Email me.

    0
    0
  13. syamiza says:

    apa mendenyer aries………….. tak der pon……

    0
    0
  14. aries_april says:

    pkai tdng tu awek nara ker?

    0
    0
  15. yula says:

    korang dok tngk pic ke.
    xajak aku pon

    0
    0
  16. Penari Poco2 says:

    alahai kawan2…
    aku plak nk bg kuiz kat korang…saper leh jwb nie,
    melancong ke swak 2 hari 3 mlm, tambang mau sendiri bayar maaaaaa….

    …k, siapakah jejaka yg bermisai kontot itu…
    itu saja, soalan simple dan mudah…

    0
    0
  17. yula says:

    ye la aku lambat…huuuuuuuwaaaaaaaaa…….

    0
    0
  18. syamiza says:

    abang naraaaaaaaaaaaaa……………
    oooooooooooooooooo
    abg naraaaaaaaaaa…………………..
    meh ler kuar sembang….sembang ni………… kitorang nak tanya abg nara niee…………………

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    tu la awek abg nara…

    0
    0
  20. ctzen says:

    orang yg dicari xde kat dalam tuh.
    sorang ada kat narathiwat.
    sorang lagi kat menara kl.
    agaknye ler

    0
    0
  21. ANneDeSilva says:

    abg nara takot kak nara mara la tu..
    mcmla kita nk sangat kat abg nara..hahahah

    0
    0
  22. yula says:

    aku nk tido arrr…sini ujan la pl.ni best tido ni huhuhuu..cite pun cm tak best

    0
    0
  23. Penari Poco2 says:

    kalo korang leh jwb kuiz aku, korang mmg terror ah…
    x sia2 melancong ke bumi kenyalang…dgn tawaran tambang ditanggung sendiri…

    0
    0
  24. aries_april says:

    boooooorrrrrriiiiiiiiiiiiiingggggggg

    0
    0
  25. aries_april says:

    laki ko kot poco…

    0
    0
  26. syamiza says:

    huaaaa………… ujan dah berhenti…….. best..best…. leh g pasar lambak….. terbayang dah nak beli apa….. ayam percik….. huuhu sedap…. air katira….. ondeh…ondeh…. nasi kerabu….. kebab….. cendol……. nasi bryani gam…. huish……… sedap…sedap…….

    0
    0
  27. Penari Poco2 says:

    kah kah kah kah….
    mmmg tepat skali jawapannyer …
    antu dah ngaku dier laki aku…
    itulah jawapan kpd kuiz aku td…
    antu BERMISAI KONTOT…
    kah kah kah kah…

    0
    0
  28. eclipse says:

    e………..bengang tol la dgn tenet ney…
    slow gle…
    skt dh kaki aku myepak cpu…huhu..

    0
    0
  29. Penari Poco2 says:

    kah kah kah kah kah…………………………
    sorang pon x pasan tmasuk org yg jd model dlm kuiz nie…antu sendiri…kah kah kah kah…misai kontot…
    korang p carik kat pic atas tue watper…sorang pon xde misai…kah kah kah kah…………………

    0
    0
  30. ish.tue bukan awek abang nara. cuba teka lagi. hehe.

    0
    0
  31. aries_april says:

    tomei…
    kita mkn nasi mnyk bkn poco ngan antu…
    poco dh nak kawen pn…
    ngan orng lain…

    0
    0
  32. @aju – siapakah gerangan diri mu ? hehehe

    0
    0
  33. sebenarnya ada 2 orang yang handle beautifulnara nie. yang tuan punya adalah abang nara tue. yang gambar last sekali tue akak abang nara @ merangkap manager. hehhe.itulah ceritanya.

    0
    0
  34. new moon says:

    kengkawan…blik kol bape rini…aku blik kol 4…sape nk itot??

    0
    0
  35. new moon says:

    k la wei….aku nk cabut dh….xleh stay lame2 sbb yg pgg kunci opis aku nk cabut sgt2 dh…xleh nk tggu..k la geng…jmpe lg sok…huhu…camat bbuke PP, aries, miza, hermione, hantu, eclipse, N n kak/abg nara n smua la…chow luu…daa….

    0
    0
  36. aries_april says:

    dkt2x nk blik…
    mnja lak prt aries ni.

    0
    0
  37. LaLuNa says:

    ngantok…!!

    0
    0
  38. eclipse says:

    bestnya jap lg cabut…huhuhu…
    xsbr nak beli ikan bakar n ayam golek…heheh..

    0
    0
  39. Penari Poco2 says:

    perwira
    dikaulah harapan hati
    penghibur kala sunyi’
    pergilah berbakti
    membela pertiwi

    0
    0
  40. badboy says:

    dah la tak sahur pg td…tetibe buka bn cte tentang ayammmmm….
    erm menguji keimanan betul ni

    0
    0
  41. violet says:

    emmm
    test2…
    ad org x

    0
    0
  42. hantupensil says:

    yesss…. 4:30 dah…
    aku nakk balikkkk…
    yahoooo….bestnya dpt blik awl…
    hehehehehe…

    bye2….muahhhhhhh….to all….!!!

    ps:poco2 mlm nih xjd dating…hahaha

    0
    0
  43. Penari Poco2 says:

    k guyz…its time for me to say byebye to all of u…
    now is 4.30pm…see u later and happy berbuka puasa.
    to be continued…

    0
    0
  44. aries_april says:

    dh blik ker smua?

    0
    0
  45. LaLuNa says:

    nak balik dah..bye semuaaa…selamat berbuka

    0
    0
  46. badboy says:

    selamat berbuka pose sume

    0
    0
  47. nafnaf says:

    salam..hai semua, sayalah Kak Nara

    :)

    0
    0
  48. fahnees says:

    assalammualaikum sumer..
    hi,sy org br kat sini..
    best sgt rasa nyer biler dpat join sumer..

    0
    0
  49. Huai Bin says:

    Hello hello! It was good to meet you during Project Alpha! :)

    0
    0
  50. Penari Poco2 says:

    ASSALAMUALAIKUM…
    KEPADA SEMUA WARGA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA, SAYA UCAPKAN SELAMAT BERBUKA PUASA…

    0
    0
  51. Assalamualaikum…..
    Minta maaf jika comment ini mengacau anda semua….
    Saya nak mengucapkan selamat berpuasa….
    Macam maner persiapan korang semua sebelum hari raya ni??
    Cukup duit raya nak bagi anak2 Buah??hehehe…

    0
    0
  52. Mr. Cuz says:

    Hai semua….
    Menarik la blog ni….
    Tak heran la kalau ramai pengunjungnyer….
    Informasi yang die bagi pun best2 la….hehehe
    Aper aktiviti2 artis sepanjang bulan puasa ni yer??

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      apa kabar mr. cuz…
      first time jumpa mr. cuz nie…
      blog nie mmg menarik…ramai pengunjung tidak tkira…

      0
      0
      • syamiza says:

        hi mr.cuz…
        memang blog ni bakal malatop satu hari nanti…….. insyaallah….
        memang ramai pun pengkomennyer….kecik besau…tua muda…. miskin kaya pun ader……
        selamat menjadi sala sorang pengkomen di bn nieh……

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          kalo malatop hbs lar kita sume…
          berkecai satu bdn…
          nie mesti kerja nordin malatop nie…

          0
          0
  53. Penari Poco2 says:

    errrrrrmmmm…
    biasa lar kan time2 camnie…
    sekor dua jer org…huhuhu…
    mlm tujuh likur esok baru byk ekor yg round2 kat sini…
    huhuhu…

    0
    0
    • syamiza says:

      Asslammualaikum……………
      haloooooooooooooo… ader orang tak niii?
      air kopi air milo?
      poco ko ader tak kat page nie?
      mana yg lain poco?
      antu mana?
      tidoq ka?

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        nie ader haaa antu kat sblh aku nie…
        dier tgh tido keletihan…3 ari 3 mlm x tido…
        x bangun2 pon 3 ari 3 mlm gak pasni…

        0
        0
  54. Penari Poco2 says:

    miza dah lesap kembali…!!!
    tinggal aku sorang2…dlm penantian yg tiada penghujungnyer…

    0
    0
    • syamiza says:

      aku ader laaa… ni haa baru sampai….. tenet ni buat hallll…………….. bersilat panggong dah ni ngan berukband aku ni haaa….. poco…..oooo…poco…………..

      0
      0
  55. Penari Poco2 says:

    aku layan page lain dulu aaaaahh…

    0
    0
  56. syamiza says:

    mcm pernah ku lihat ajer gambar itu…. tu bukan gambar kat kotak sabun pencuci muka kerr…. sowwy kalau tersilapp…..

    0
    0
  57. xde antu malam nih…..aq suke tgk poco2 n antu bgurau manje(eeee…….geli bulu roma aq……hihihi)….conan pon xde….mlslah lyn bn…….bye miza n poco2……….

    0
    0
  58. syamiza says:

    poco…. hermione…………. korang ni senyap jerr………… ke dah merayap kat page lain………?
    main nyorok2 la korang ni?
    antu tak dating ngan ko ke mlm ni poco?

    0
    0
  59. syamiza says:

    poco mlm ni kita berdua jer kerrr?
    mana pengkomen2 lain nie……….
    masuk laaaa weehhhhhhhhhh……
    boring dah niieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
  60. syamiza says:

    poco ko org melayu tulen ke? melanau ke? bidayuh?

    0
    0
  61. Penari Poco2 says:

    HERMIONE…DAH CUBE KER…
    X SUSAH TUE…PERKARA MUDAH…
    UMPAMA MENJILAT JARI…

    0
    0
  62. LaLuNa says:

    test..!!

    0
    0
  63. Penari Poco2 says:

    di malam yg sepi dan syahdu ini aku mengharapkan kehadiran CONAN…dimanakah kamu berada skrg ni…

    p/s: aku mhrapkan si antu gak dtg, tp aku tau lar dier tgh buat peta tue…xnak kacau aahhh…

    0
    0
    • syamiza says:

      heheheh…. ko ni…. mana satu yg ko nak niee…. ader2 jer laa….. tunang ko yg asal tu org swk gak ke poco?

      0
      0
  64. test lagi………

    0
    0
  65. syamiza says:

    awek abg nara tu cute kan…..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      mana der awek abg nara kat situ…
      awek dier kan pakai tudung…
      yg pakai tudung kat situ kakak dier lar…

      0
      0
  66. bru puas ati aq dpt tuko pic baru..k miza n poco2 aq nk out dulu nih…….sayang korang brdua…muahhhh……….tata….

    0
    0
  67. Penari Poco2 says:

    kiranyer dah xder org lg nak btandang kat sini skrg nie…
    jd aku pon nak mengundurkan diri…

    …………p page sebelah…huhuhu…

    0
    0
  68. Penari Poco2 says:

    miza ooooooooooo miza………
    naper ko tinggalkn aku sorang2 nie…..
    isk…isk…isk…

    0
    0
  69. Penari Poco2 says:

    miza…pilu hatiku…dimanakah dikau berada…
    isk…isk…isk…oooooohhhhhhhh miza…jgn lar kau tinggalkan daku….merana kesepian…x tertahan….
    isk…isk…isk…

    0
    0
    • syamiza says:

      ngeh…ngeh…. winda gak yer ko kat aku…… tadi trun bawah jap….. k laaa poco… dah ngantuk ni… sok jumpa lagi k….

      0
      0
  70. Penari Poco2 says:

    wokeh lar miza…
    memandangkan xder org lg yg jejalan kat sini time nie…
    aku nak beradu dulu aaah…
    esok jpa lg k…
    assalamualaikum…

    0
    0
  71. Mr. Cuz says:

    xsompat nak bacer smue komen kat cni…
    ramai sangat…
    semua dh out ker??

    0
    0
  72. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum, salam 1Malaysia dan Selamat Berpuasa sume…
    Tak bangun tido lg ker…

    0
    0
  73. Zaza Muhammad says:

    pasni pojek Beta plak erk… cam add math ngan fizik plaks heheh

    0
    0
  74. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum, salam 1Malaysia dan Selamat Berpuasa sume…
    Tak bangun tido lg ker…

    0
    0
  75. ziey says:

    Assalamualaikum n slmt pg sume… i’m back… rindu sgt kat korg…

    0
    0
  76. ziey says:

    mane yg lain xbangun tdo lg ke???

    0
    0
  77. grayfox says:

    laaa…br ku tau kaknara ni member aku..satu batch tu kat UM dlu..keciknye dunia..kakaka..padahal dh layan blog ni lama tu..br arini aku tau..

    0
    0
  78. porno izle says:

    I was extremely pleased to locate this website.I wanted to thank you with regard to this excellent read!! I certainly appreciated every little bit of it and I’ve you bookmarked to look at new things you publish.

    0
    0
  79. I’m constantly searching for beneficial info on this topic. It may be tough to locate occasionally. Thanks!. I will check back again in your site from time to time for much more information.

    0
    0