Written by AbangNara | February 20th, 2011

gambar malam asa2010

Bila Lisa Surihani memakai baju kebaya di Malam Anugerah Sri Angkasa 2010, Abang Nara hanya mampu mengkagumi keindahan makhluk ciptaanNya. Abang Nara semalam tak sempat nak tengok majlis ASA2010 ini tapi dari apa yang didengar, khabarnya host malam anugerah ASA2010 agak kureng sedikit. Sesiapa yang tengok boleh sharekan pendapat korang kat ruangan komen ye.

Lagi gambar sekitar malam Anugerah Sri Angkasa 2010 (ASA2010) dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada CuteCarry dan Budiey. Sebelum terlupa, tahniah kepada semua di malam tersebut.

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

gambar malam asa2010

176 responses to (GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Sri Angkasa 2010 (ASA2010)

  1. Azim Norazmi says:

    Tahniah kpd sape yg menang!!

    0
    0
  2. mia says:

    nape gambar dira tade..huu

    0
    0
    • sabun fab says:

      baju dia xchantek kot, xpon seksi, dari publish benda tak elok, baik simpan diam2, xla jadi bahan kutukan. :)

      0
      0
      • melpunbuleh says:

        saya pergi ke anugerah ni…dira sangat simple time tu…dress lawa la jugak just simple sgt…xseksi pun…
        ape pun.. lisa, elaine vanidah imran sangat2 gorgeous…

        0
        0
  3. me~sayer says:

    lawa2!!!

    0
    0
  4. angkasa says:

    cantik raja azura

    0
    0
  5. noknok says:

    gorgeous … meletup ….

    0
    0
  6. OWH says:

    nak mengkagumi keindahan ape plak abg nara oi ? kalau tutup aurat takpe jugak .

    0
    0
  7. Adoyai says:

    Nak kata tak cukup kain, tapi nampak ada lebih. Dari meleret2 kain, baik lah gune buat lengan baju sebelah lagi tuhh.. Ketiak pn tak nampak nnt. Adoyai.

    0
    0
    • hanturayakg says:

      scha ek…biar la…awal nak cium ketiak die time ngantuk2 nanti

      0
      0
    • jerome says:

      Scha menjengkel kan. Tak paham kenapa dia ramai peminat. Dia sombong kot and very high maintenance. Semua benda nak her ways. and tak habis berkepit ngan awal jeee. Gelii okay

      0
      0
  8. hijau says:

    hmmm bolehla..ramai yg slamat dr kutukan pakaian..yg scond last bhu trdedah tu diana johor ke?

    0
    0
  9. chantek says:

    lisa cantik : )
    tapi carmen soo(kot la..) looks gorgeous

    0
    0
  10. Aku says:

    Ade yg santeek…ade yg kurengg!

    0
    0
  11. aspire says:

    1st haha

    0
    0
  12. liza says:

    1st ka???

    0
    0
  13. iamsterdam says:

    waaah, skrg ni dah susah ek nk jupe artis yg pakai tudung. sume terbukak sane terbukak sini.

    0
    0
  14. FinAs fin says:

    Lawa eyh

    0
    0
  15. sabun fab says:

    xde kemban sangat dah, bagusssss.. ke sebab, kebanyakan dlm gambar ni bukan orang muda tu xde kemban sangat eh ? if ad yang muda mudi, confirm ad yang sendat melekat.

    tp, dlm banyak2 baju, kebaya jugak yang paling cantik, :)

    0
    0
  16. FinAs fin says:

    Smua lawa3

    0
    0
  17. yg dengan jehan miskin tue sape???
    xcantiknya baju dya… ish

    0
    0
  18. miya mor says:

    paling cantik lisa surihani. da bomb!

    0
    0
  19. gedik santai says:

    baju fara cm baju DCT masa Juara Lagu kot. Pas tu Eja pun penah pakai fesyen cm tu. Mmg trend ke apa skang?

    Kak Mah lain sungguh, x perasan yg tu dia. Mungkin sbb dia pakai kaftan kot

    0
    0
  20. Eddie says:

    Kalau mengaku diri tu mulim. Tujukkanlah anda tu muslim dari segi pakaian pun jadilah. Kalau tidak, sediri pun faham-fahamkan…

    0
    0
  21. khamasah says:

    astaga..tahziah la pada yang tua2.

    xsedar diri betull.

    tobat weih..

    0
    0
    • ngok ngek says:

      erm..xpaham langsung ngan pesen mak cik fadhilah mansor tuh..bertudung ker @ saje nak balut kepala?sbb pakai baju ala2 berkemban tp adala cover sket…

      0
      0
      • ef..bee..ai says:

        khamasah…tumpang lalu ya! perkataan astaga itu tak tepat utk org muslim.
        maaf kalo saya silap….

        0
        0
        • Tabuan says:

          Lebih tepat….

          ASTAGHFIRULLAH…

          Kalo panjang..
          ASTAGHFIRULLAHALAZIM..

          :)

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh tabuan ! kau tk payah nk ajar dia…..sebenar nye dia ni tau…tapi dia sengaja buat2 tk tau je ….dia sengaja sebot astaga tu………

          0
          0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      orang muda2 je boleh glemer!! orang tua2 tk boleh kepe? dulu2 yg tua2 ni pn biasa muda jugak!!! sedar atau tk sedar diri tu diaorang punye pasal la !!! yg kau mabok sebok tu pesal????? hanye maknusia2 indon je yg selalu sebot astaga ni!!!!!!!! ni mesti indon mlaysian pr ni kn?????

      0
      0
      • pak mustar says:

        mmg la hak masing2 nak pakai seksi ke apa..masing2 biasa muda..

        tp yg tua tu biar sedar diri la sikit…org kata rumah kat p, kubur kata mai…

        mata ni sakit kot tgk yg tua pakai seksi2…insaf2la..yg muda tu bawala bertaubat….p majlis sekadar nak p menonton..xsalah melaram tapi biar kena dgn niat nak pergi menonton bukan nak p menunjuk yg mana seharusnya xditunjukkan..

        ko pun bodoh jugak minah jambu 24 jam mengadap laptop..

        nak membabitkan sentimen kenegaraan..jgn dok tunjuk sgt la kebodohan kita tu…xpsal2 boleh buat gaduh jer…

        0
        0
  22. jane says:

    bini m nasir looks so funny ….kepala besar ngan badan je…leher tak nampak….nak seksi gak tunjuk dade… ingat m nasir tak suka bini dia seksi2….

    0
    0
  23. fiza says:

    alahai kak pah.. muka mu terlebih ‘solek’..heheh

    0
    0
  24. bb says:

    cantiknya pmpuan pic no 12 tu…sape ea?sorry.bab artis2 ni, tak sume kenal..lisa comel, n dis woman so beautiful..

    p/s-hmm…sorry 2 say, tp mcm menyampah tgok A.Aida dah..suke2 hati mengata anak org mcm2.terkena anak sndiri baru tau.

    0
    0
  25. yippy says:

    setelah stgh jam menonton ASA, dgn tidak t’agak2… terus menukar k chanel tv len…

    0
    0
    • BumbleBee says:

      ko setengah jam…aku 15min pun x smpai. Rimas tengok Daphne Iking terkial-kial jd pengacara, mcm syok sendiri pun ade gak…smpaikan Afdlin pun nmpak cam bru nk blaja jd MC…

      0
      0
  26. cik mimie says:

    yg lelaki je yg tutup aurat.. yg perempuan pakai tudung je, tp x tutup aurat.. tudung x tutup dada

    0
    0
  27. Piston Pecah says:

    terpengun sekejap…lawanya cik lisa..rugi tak tengok ASA smlm! ada lagi pic cik lisa tu?ish…nak lagi!

    0
    0
  28. khalid says:

    aik..kenapa macam banyak muka tak kenal yang menang? kan media prima yang femes..

    0
    0
  29. Diary Datin @ SPa ku says:

    Bagus nya artis malaysia melitup2 setelah kena kutuk teruk masa anugerah skrin. Harap tak ada yg kata macam pakaian nak gi kenduri arwah lak ya, artis pakai jubah2, tapi apa2 pun Lisa suryani, vanida memang vogue,tak pakai dedah2 pun cantik, sebab memang dah cantik.Yg kureng cantik tu yg kena tunjuk lebih2 nak bagi org tgk kat depa kan.

    0
    0
  30. Suka skandal says:

    walaupun terdedah juga tapi tak de lah terdedah sangat2

    0
    0
  31. suke2 says:

    lisa looks so nice…vanida imran gorgeous!! suka tgk psgn vanida ngan shidi…=)

    0
    0
  32. mikan says:

    suka lisa dan carmen soo….

    0
    0
  33. ef..bee..ai says:

    Fafau sayang…teman nak komen sikit….
    in future jgnlah fafau pakai cam ni lagi walau disponsor dek….sungguh tak sesuai..
    teman nonton kat tv kelmarin….sungguh terserlah sekali…yg kecil yg besar…tak menariklah fafau. Lagi, warnanya pun..malap dik.
    Kamu bukan tak de rupa…tapi fesyen tu langsung dah tenggelamkan kecantikanmu…
    apa ke hal dgn yg menaja ni?

    0
    0
    • hanturayakg says:

      tu le..duit seniri pn berkepak2..takat yg taja kasi pakaian yg org lain takmo…watpe.wat jatuh standard jek

      0
      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      yg menaja baju fafau ni sengaja nk kasi si fafau ni orang tengok tk cantek dn tk jambu …….kesian si fafau ni kn………boleh nangis minah jambu tengok dia punye baju ;=[

      0
      0
  34. miaw miaw says:

    di mate sye…kartina aziz sgt cantek…

    0
    0
  35. My Girl says:

    Baju Fafau yang bersilang-silang dibhg atas kelihatan seperti baju pahlawan…cam baju besi satria, tu yang hilang keayuan dia. Kesian kat dia.

    0
    0
  36. joyah_sp0rt says:

    bru nmpk artis2 kite pki agak sopan ckit kt ASK ni.. lau x pakaian mengalahkn holybolywood!

    0
    0
  37. liz says:

    rasanya …baju si fara fauzana nie bukan ker..eja pernah pakai? mcm sama jer …

    0
    0
    • joyah_sp0rt says:

      tula. nmpk mcm eja pnh pakai. tp ape yg aku p’hatikn, sumer baju rekaan wanpa mmg dkt2 nk sama design.. so kite yg tg ni jd konpius da!

      0
      0
  38. k says:

    anuar zain jugak pujaan hati.

    0
    0
  39. mimi says:

    pelik la….yg bukan islam pakai sopan jer…leh dikatakan tertutup skit…yg islam pakai…masyaAllah….dedah dada..apa pun sarimah mlm 2 cantik sgt….daphne iking pun cantik…

    0
    0
  40. dimple k.f.s says:

    lisa suriani,scha &vanida imran..yu all look so GOJEZZ :))

    0
    0
  41. debunga cinta says:

    bj fafau mcm bj yg eja pernah pakai end of last year tak salah…:)
    plg cun…vee…lis…n…lisa

    0
    0
  42. la gembira rasa hati says:

    lis sgt cun. baju fafau cam b+g+l jer… kain jenis lembik gila pastu susuk tubuh yg sgt menggeleber. muda lagi fafau, jaga badanla

    0
    0
  43. ctfza says:

    most of artist pakai baju sopan.. boleh pun..sejuk sikit mata ni tengok..tapi ada dua tiga jgk dari gmbr2 ni pakai masih nak jugak kemban-kemban n tangan sebelah takde.. haishh..

    0
    0
  44. jabun hensem says:

    faufau..memang berisi lebey2 lagi tang peha fuyoo! besop!…

    0
    0
  45. jojo says:

    mlm asa10 tu mmg kurengggggggggggggg n membosankan,,,sepatutnyer dah 4 thn takde improve la sikit…ini tak..lembab semacam je……….gabungan pengacara tak best, penyampai anugerah pon tah pe2…ade yg mengarut tak tau ujung pangkal……

    0
    0
  46. lolyat gang says:

    tp iklan promo anugerah angkasa ni mmg best
    yg ade pelakon hantu kak limah tu
    hahaha

    0
    0
  47. jojo says:

    top5 mlm tu tah pe2…cam tangkap muat je….dri maner dapat pon tak tau….contoh tengok je anugerah utk dejay radio………..tak kenal sekor pon….pas2 naper tak asingkan kategori utk anugerag pengacara terbaik n pelakon komedi terbaik….. cite saham neraka tu citer komedi ke????????

    0
    0
  48. shark says:

    lisa ja yg cantik

    0
    0
    • ye btul tu…lisa jer cntik…

      0
      0
      • BumbleBee says:

        ye ker? naper xde org ckp minah yg gmbr dier bwh gmbr fadilah mansor tu cantek pakai kebaya? aku rasa biasa jer lisa tu.Cantek mmglaa cantek tp xdelaa smpai dier sorang jer cantek.Kalo masuk pertandingan ratu kebaya, lisa x cantek sbb figure shape dier x gorges utk pakai kebaya…

        p/s: kalo dh minat sgt LISA SURIHANI…mesti laa kata dier sorang je cantek mlm tu kannn…

        0
        0
  49. knpa pkaian artis2 msa ASA Ni cam x mnarik jer…
    sarat..serabut…

    0
    0
  50. BumbleBee says:

    skarang trend kain mcm LJ and VI pakai tu ker? sbb ayu raudhah kawen aritu time sanding..kain dier cmtuh gak…jarang pastu bwh skali mcm ade kain kilat mcm kain buat reben tu..

    0
    0
  51. azlin says:

    cantik sgt ke lisa ni bang nara/smpi puji2 mlangit sgt?kepala besar, bdn kecik.muke comel2 biase jerk.

    0
    0
  52. ketangtek says:

    vee n lisa sgt gorgeous look. en benjy (awan dania) sgt la cair tgk dia masa face to face dgn dia time shooting d uma babysitter i recently..

    0
    0
  53. Larahati says:

    wahhhh cantik nye Vanida
    untung dpt bini mcm ni..
    Hop kekal hinga ahir hayat dia dgn suami
    amin…

    0
    0
  54. babyarisha says:

    ptt acara cm ASA tu tampilkan 2org pengacara je.. ni smpai 3, sorg sure2 nmpk cm xleh nk join.. but i like daphne iking, 1st time tgk dia emcee big event cmni n she’s gorgeous.. ;)

    0
    0
  55. Vanilla says:

    dh agk..mst pic lisa yg 1st…hehe~
    vee sgt2 cun..hot mama!~

    0
    0
  56. suke ati akulah...aku popular...ko ader?..xde diam..haha says:

    a.aida perasan…macam die plak artis popular..pirahhh..kejer nak saman org jerk…cer org saman ko skali tgk camner ko melolong…opss….

    0
    0
  57. asm says:

    boleh pun pakai sopan2…. kan cantik….

    tp ade jugak tersesat sorang berkemban…haih mncari publisiti murahan btol

    0
    0
  58. senyum says:

    maner gambar liyana jasmay n fazura yang kata samer tu???

    0
    0
  59. gyulee gyuri says:

    syok je tgk artis yang tak berapa nak seksi pakaian nye..tup2 tgk yg sebelah jehan dgn diana johor tu mencemarkan mata memandang betullah,,,artis cina pn pakai agak sopan walaupn jarang…nak glamer je lebih…yang A.aida tu hidung mesti dia bedah/suntik kan?nak jadi mcm MJ la tu..benci plak tgk…huhuhu

    0
    0
  60. kassim says:

    baju liyana jasmay nk dekat same dgn fazura dlm entry beautiful nara fazura jd duta lux..liyana adjust2 sket baju 2..

    0
    0
  61. HAHA says:

    bertambah cantik kartina aziz smnjak bertudung n wlupun dh berusia.. :)

    0
    0
  62. kembangperawan says:

    BAJU HOST POMPUAN TIME ASA NI LG LA HMPEH,,,BUKN DAPHNE…YG SORG LG TU…DAK RTM AKU RASE..NTAH HAPE2..HANI KOT NAME DIE…ADOYAII….RIMAS AKU TGOK..

    0
    0
  63. jijah says:

    semua TahPepetah baju. Yang tua perasan muda
    yang tudung tapi seksiiiii

    0
    0
    • jijah says:

      yang tua (JULIE DAHLAN) terkejut aku tengok… (negeriii) kekkekekekekeekek

      0
      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        biasa lah orang dh tua ape yg kau nk ngerikan? dia bukan hantu!!! kau dh tua pn nanti macm tu jugak …..maseh muda memang la masing2 jambu!!!! bila dh tua kite terima je lah ketuan kite………..

        0
        0
  64. amran sarawak says:

    woowwwwwww aku suker gyle twgok red carpet! azrul, eisya toh n fafau malatopppppp.. tapi baju fafau mmg tak ngam dye!

    eisya toh kart ASK pakai kasut lain2 kan.kiter owg tgu jek kasut dye utk ASA, tapi hampe……. xpown..

    0
    0
    • queen says:

      a’ah baru aku perasan! tu iesya toh pgacara pilih kasih yg ader album jugek! grrrrrr tantek dier! @_@)

      0
      0
      • kontrol says:

        iesya pernah ikut audition AF tapi tak terpilih..sore x merdu,..dia jugak pengacara selamat pagi malaysia tv 1..

        0
        0
      • jojo says:

        babe, sowi la! gua rasa iesya lbih stunning dari fafau. xpatut tv3 biarkan personality dieorg serabai! rtm selalu kata tua,ketinggalan,tapiu anugerah ni da buktikan yg laen!

        whateva pon, gua ucap tahniah pda semua! pngacara red carpet lagi happening dari ASA!

        0
        0
  65. Eira says:

    pelik..tetiba rasa yg bukan melayu ni lg elok skit pakaiannya daripada yg melayu ni..hmm….

    0
    0
  66. ela says:

    Baju yg Farah Fauzana pakai tue, sama macam baju Dato’ Siti pernah pakai warna purple lah

    0
    0
  67. zettyhumaira says:

    baju yg liyana jasmay tu mcm baju fazura masa dia peraga cheong sam kan??? x sama 100%, tp……..nmpk ada persamaan sikit2..

    0
    0
  68. achik says:

    mmg pengacara x mantap.tbh x suka bila daphne seakan menghina bla FBI x dicalonkan sbg pengacara popular spt Cheryl n Ally..lgi 1 bila daphne betulkan balik ayat2 yg FBI gunakan ms Juara Lagu..macamlah FBI tu bodoh sgt bahasa inggerisnya..dh sah2 lawak dr FBI..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      tul tu.dahla aku tngok betul2 part nieh.aku pun x paham motif dier membetulkan ayat FBI tu… dah sah2 dulu fbi saje nk bg org gelak…ingat cekai sangat ke fbi tu smpai kantoi english… bajet lawak laa kot bler daphne tu betulkan ayat fbi tu…chehh.ntah ape2 jer…

      0
      0
  69. dodol says:

    aku tgk artis pompuan dengan jehan miskin tu dah mcam ropa bigini fasha sandha dah..

    haha..
    naseb pakai inner hitam lau xconfirm cm fasha..haha

    0
    0
  70. oopocot! says:

    yang lawa pada aku adalah Sarimah Ibrahim tu… sedap jer mater memandang.. simple, dan lain dari yang lain.. hmmm

    0
    0
  71. azza says:

    pengacara tak brape bagus kcuali afdlin shauki

    0
    0
  72. EYNA says:

    lisa sngat cntik dn cute……..

    0
    0
  73. ana says:

    ngapa dengan muka kak pah… cam bengkak je kan….

    0
    0
  74. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    huh memboringkn!! ape punye rancangan……..tk hepening langsong ………..sri angkasa memang best… tapi tk hepening… pengacara dia pn tk best n tk kelakar !!! kenapa tk panggil zizan jadi pengacara? kn bagos mesti hepening punya >…..pengacara yg dua pompan tu buat perhiasan je ke pe?? cakap tk happe2 mengerotttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    0
    0
  75. silentgirl says:

    1) lisa- baju cntek…die pn cun n ayu
    2) sapekah laki baju biru ni?
    3) baju lisda buruknya…bdak fauzi bcapuk la…hahah
    4) marlia- simple gle..xmake up pn
    5) amboi kak tina…merelip!mami jarum kot..
    6) linda onn…xbape ske die since break ngan abg body…Fahrin A..tp aku ske rmbut die..cntek!
    7) adohai makcik ni…da tuo makcik..xsegan ke tayang2 bdn da ganyut tu?
    8) xknal sapo..
    9) eiwwww…bruk gle baju kak engku..cm renda n ropol cadar katil.
    10) sape pompuan tu? nk pkai ala2 Fasha S..tp perut gendut..xknela pkai inner..jehan miskin n leopard printed shirt…rrrroarr! dats so gay!
    11) sarimah ker? npe lain?
    12) wahhhh..cnteknya! sape ni?
    13) julie dahlan…nenek oh nenek knape rmbut mu pelik?
    14) sape ni? irene eh? pehhh..cm drag queen siot! tp baju lawa.
    15) & 16)- vee is always sweet..
    17) liyana J- baju lawa…dress up die lately lawa2 gak..
    18) scha-bole la
    19) congrats sarimah
    20) ohh anuar Z..
    21) kak pah..owhh bkabung ka?
    22) kak engku- weird
    23) & 24) a.aida- rmbut dr dlu same je pesen die.
    24) owhhh…sdikit klihatan spt drag queen..tp dress cntek/
    25) pehhhh…sasa siot fara F..

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jangan nk hina pelakon vateren yg dh tua ok…!! kau tu jambu sangat ke? jangan2 bila kau dh tua nanti muka kau lebih terok dari si pelakon vateren ni!! pandai pandai nk komen orang dh tua ganyut la tua kutok la….masa tua kau akan sampai jugak nanti …..

      0
      0
      • silentgirl says:

        minah jambu? ko asal? makcik ko kot eh? ke mak ko pn pkai cmtu? kemain nk mrh lg org tegur psl org tua yg myeksi..bkemban yg ala2 nk kaver ngan shawl..uishhhh..sopan ehh bg ko..xtau plak..ishk2..stop condemn other ppl’s comment la..here any1 is free to write wutever they wanna say..if u dun like it..prhaps dun read it..simple as ABC..owhh lupe plak ko ni xde keje kan..bc komen org satu1 pastu kutuk2 kaw…suda2 la..aku klu xske bc komen org..aku xbc n xplak nk sound2 org..rilek suda..ko mmg ske cr gado ngan org eh? xpyh nk seek attention eh kat cni..zzzzzzzzz..

        0
        0
    • jojo says:

      pic 25 buatkan fara nmpak tgelam bile duk sekali ngan eisya toh tu..

      0
      0
  76. ATTENTION says:

    Mataku melihat KARTINA AZIZ nmpk menawan, walaupun dh berumur tp dia pulak yg mcm anak dara, kalah muda-mudi yg lain.
    Ini barulah dikatakn “mengkagumi keindahan” bang nara oiiiii…..

    0
    0
  77. diva no last says:

    yg sebelah jehan tu rsenya EMMA AKMA yg cter hani tu.. very der..hahaha

    0
    0
  78. icyicex says:

    cantik baju yang liyana jasmay tu pakai!simple and ada kelas!

    0
    0
  79. Dee says:

    cantiknya Linda Onn

    0
    0
  80. jue_loffa says:

    wah… malatopp ah bju2 dye org……

    0
    0
  81. Koko says:

    BN , taruk lah nama bawah foto. aku tak kenal suma

    0
    0
  82. didoododo says:

    baju scha tu x siap ke mmg cmtu haaa….ke designer tu tensen sgt smpi potong lengan sbelah bju tuh??mcm sami pon ada..org gila yg slalu ada bus stop pki bju lgi lawa deee….tpi xpe scha cantekk..*angkat bahu smbil buat muka aflin dlm ASA… :V

    0
    0
  83. sioh says:

    Carmen soo so gorgeous….but so pity with A Aida,Fadilah Mansor and Emma Akma mcm takde taste je?huhuhhu

    0
    0
  84. nikoniko_mama says:

    cantik baju liyana jasmay.. I like ^ ^

    0
    0
  85. atok says:

    atok suko nengok marlia musa n m nasir..
    senyuman dio sgt2 cerio..idup sifu n marlia musa

    0
    0
  86. syasya cute says:

    suka lisa surihani..cute giler…
    Lisdawati n suaminya kelihatan sungguh romantik skali…hrp2 ak puwn gi2 jgak..wakakaka…

    0
    0
  87. NFI says:

    Sejuk sket mata memandang…sume pakai yang polos2..kalau tak..nak tesembul mende2 yg tak sepatutnya…ha ha ha

    0
    0
  88. Alegro says:

    Iím impressed, I need to say. Actually hardly ever do I encounter a weblog thatís each educative and entertaining, and let me tell you, you’ve got hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the problem is something that not enough persons are speaking intelligently about. I am very blissful that I stumbled across this in my seek for one thing relating to this.

    0
    0