Written by AbangNara | April 30th, 2010

ppmh 2010

Ingat lagi tak galeri gambar Diana Danielle yang kami pernah postkan suatu ketika dulu? Ha, banyak gambar-gambar comel DD diambil daripada majlis Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan atau nama glemernya PPMH. Apa itu Media Hiburan? Media Hiburan nie salah satu majalah entertainment la kiranya. Bermutu sikit daripada Mangga sebab tak ada gambar kat tepi swimming pool.

Ramai jugak artis-artis yang datang time majlis anugerah nie. Ada Dato’ Siti Nurhaliza, Umie Aida, Scha, DD dan ramai lagilah. Anugerah yang dibagi plak just for fun jer. Yang jenis lawak-lawak punya. Keputusannya:-

1. Artis Lelaki Paling Bergaya – Anuar Zain
2. Artis Wanita Paling Bergaya – Erra Fazira
3. Artis Lelaki Berkulit Cantik – Dafi
4. Artis Wanita Berkulit Cantik – Siti Nurhaliza
5. Artis Lelaki Mata Mengancam – Dr Fadzley
6. Artis Wanita Mata Mengancam – Rozita Che Wan
7. Artis Lelaki Hidung Memukau – Jimmy Shanley
8. Artis Wanita Hidung Memukau – Rita Rudaini
9. Artis Lelaki Gigi Tercantik – Diddy AF
10. Artis Wanita Gigi Tercantik – Lydia Ibtisam
11. Artis Lelaki Bibir Seksi – Norman Hakim
12. Artis Wanita Bibir Seksi – Linda Onn
13. Artis Lelaki Rambut Menawan – Anuar Zain
14. Artis Wanita Rambut Menawan – Fouziah Gous
15. Artis Kacak – Kamal Adli
16. Artis Jelita – Diana Danielle
17. Pesona Artis Baru – Scha Al Yahya
18. Artis Lelaki Paling Sensasi – Azwan Hj Ali
19. Artis Wanita Paling Sensasi – Abby Abadi
20. Anugerah Khas Media Hiburan – Siti Nurhaliza
21. Anugerah Penghargaan Istimewa Media Hiburan – Ramlah Ram

Kalau korang nak layan lagi 26 gambar-gambar artis time majlis Anugerah PPMH 2010 nie, sila baca artikel ini sepenuhnya.

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

ppmh 2010

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 responses to (GAMBAR)Sekitar Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan (PPMH)

  1. za says:

    tang mane yg norman bibir seksi tu?hehehe

    0
    0
  2. FTNer says:

    alaa..umie aida pun dah mula guna “tudung siti”
    tak pahamm!!

    0
    0
  3. donut_cute says:

    Muka zahida rafik yg botox….

    0
    0
  4. SUME PON OK..!!

    0
    0
  5. ctzen says:

    huaaarghhhh!!!!
    zzzzzzzzzzzzz…

    0
    0
  6. dina says:

    napa scha mukanya mcm tua ha??

    0
    0
  7. juli says:

    makin comel plak aku tgk si abby abadi tu. like!!

    0
    0
  8. fadrilla says:

    artis yg buat botox muka semua spesen aja…

    ingat cantik….eeee..biar muka yang asal..

    0
    0
  9. NoorAfzan says:

    Suka lesung pipit elyana.
    sweet..=)

    0
    0
  10. CANE NAK TAROK PIX KITE EH KAT POST KITE??
    HAHAAHA XRETI KOWTT… T_T

    ADE SESAPE LEH TLG??

    0
    0
  11. Izat says:

    Dato ct paling best… maintain jer..

    0
    0
  12. i like elyana says:

    elyana paling cute…so natural…dah tembam makin cumel….
    .
    i like………..

    0
    0
  13. MIEY says:

    TEBAL GILA BEDAK KAT MUKA FARADIYA 2.HEHEH.CAM TEPONG GOMAK PN ADA GAK.ERRA CANTIK GILA KAN???

    0
    0
    • Ryta says:

      Tu laa….kulit dah putih, mekap tu biarla berpada2! Ni tak, makin ditonyoh2 foundation….nampak tak ori dah putih tu! Cantik lagi Norish Karman kat sebelah dia walaupun dah jadik janda! Huhuhu…
      ;-p

      0
      0
      • ctmunirah says:

        norish karman adalah satu satu nya artis malaysia ni yang aku rasa mempunyai struktur muka paling cantik…diulangi STRUKTUR MUKA…. muka dia perfect… hidung mancung, mata cantik, tulang pipi tinggi.. bibir mungil.. rahang sederhana lebar… dagu perfect… mana ada artis lain cem tu.. erra tu pon sekadar cantik tapi struktur muka tak berapa.. ct.. heh heh heh. do i need to mention tentang dahinya dan hidungnya yang tak seberapa tu..

        0
        0
        • ain says:

          struktur muka artis semua dh renovate…tang dagu datin paduka tu jauh beza drdulu….huhu..

          0
          0
        • Izat says:

          alamak, idung ngn dahi dia tu kurnian tuhan.. perlu ke nak mpertikaikan…
          elok je semua org aku tgk..
          sama cantik je semua…

          0
          0
        • BlackBerry00 says:

          norish karman tu bkn artis singapore, ke???
          correct me if i’m wrong..

          0
          0
        • paper says:

          struktur muka jer buat apa, org nak overall, of course la erra fazira…
          struktur muka erra pun aku suka, halus, comel n nampak lembut, xnampak keras n garang
          struktur muka erra sgt manis sbb bentuk dagu yg sungguh manis n comel
          kalau diperhatikan kebanyakan miss universe mempunyai pipi2 yg sedang, comel mcm baby dan tidak tinggi, org pipi tinggi cepat nampak tua.

          0
          0
  14. JAI says:

    Off Topik bro..DATO K kemalangan..nasib baik takde apa-apa..gua malas nak korek lebih..lebih sebab dibaik sesangat..sayang tak ambik gambo dia tapi dapat business card jerr..huhu..lu tolong korek teruk ke idak keter dia? dah buat entry dah..

    0
    0
  15. fcuk says:

    artis hidung kembang ialah Scha Al Yahya…kkakakakaa hidung x mancung pun….

    wow… punggong ct mantap beb… mesti henjut punya…kalau pump…

    0
    0
  16. Syahmi says:

    anugerah cam ni pon ade???? ape2 je la……

    0
    0
  17. memomee says:

    apsal sume org kata umi pkai tdung siti.tu pesen Mak Datin. tudung siti pesen jambul tsembullll.kan ke beza tuuu

    0
    0
  18. memomee says:

    apsal sume org kata umi pkai tdung siti.tu pesen Mak Datin. tudung siti pesen jambul tsembullll.kan ke beza tuuu..

    0
    0
  19. ada aku kisah says:

    kecoh aaaaaaaaaaaaaaa korang!

    0
    0
  20. Snowhite says:

    Rata2 nampak plastik makeup tebal bulu mata pelsu contac lens kaler2. Tak bekenan den

    0
    0
    • malaysian says:

      mmg semua palsu…..cuba lah buat anugerah yg mcm ni tp nak natural beauty tanpa mekap…
      aku rasa takde siapa menang….
      hahahahaha

      0
      0
      • ctmunirah says:

        rozita che wan menang bab mata memang agak tak leh terima la.. dah bulu mata sokmo palsu… iris mata pon palsu.. tak faham aku..

        0
        0
  21. ifa says:

    I like Irma…She is so sweet n pretty..

    0
    0
  22. erica says:

    diana daniele bkn cantik sgt pon… mke dimples gak! hohoho…senyum cam badut jek…lawa lg jue evans…

    0
    0
  23. malaysian says:

    dlm ramai2 pada aku,Elyana the cutest la…muka dia npk bersih n chubby…comel… :)
    yg lain2 boleh la..kalau mekap tebal2 mcm tu n kalau mantain botox…
    Diana Danielle pada aku biasa jek….
    ct tu aku rasa pakai tudung saji….

    0
    0
    • sini says:

      diana danielle biasa? elyana the cutest? sah2 ko ni badan gemuk tp xnak terima hakikat…

      0
      0
  24. COMEL + CANTEK + EMSEM + BERGAYA + ANGGUN

    2 jew dapat aku simpol kan

    0
    0
  25. dieya says:

    ERRA= SANGAT CANTIK~~ [@_@]..I LIKE.
    ABBY ABADI= SEMAKIN CANTIK…RUGI NORMAN..
    P/S : SUCCESS OWEZ YER..LUV U SO MUCH..MUAXX..

    0
    0
  26. Dauspozi says:

    hek elleh, mata Rozita cantik ke?… mmg ler cantik kalau pakai bulu mata palsu, hehe…

    P/s: Senarai Blog paling Popular

    0
    0
  27. fatinah says:

    wow abby mkin cntik laa.. P pesal lak norman mng bibir seksi? Seksi ke? Tebal tu seksi? Pe2 je ah pgundi ni.. Bang/kak nara..nk tnye AIM suk korng ad update x mcm ABP aritu? Korng update la ek.. Mls nk tgk tv.. Hehe..

    0
    0
  28. ann says:

    napa ada yg delete??saya alum lihat lh..=(

    0
    0
  29. husni says:

    aku ada gambar danial danielle pakai singlet. siap nampak bulu ketiak lagi. geli aku.

    0
    0
  30. Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

    suke nengok erra n abby….dd pom cute…

    0
    0
  31. nana says:

    comelnye scha… natural beauty…

    0
    0
  32. HELIZA FC says:

    SEPATUTNYA, ARTIS WANITA MATA MENGANCAM TU DIMENANGI OLEH HELIZA AF 5. TU BARU NATURAL BEAUTY.
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-
    -HELIZA BEREH-

    0
    0
  33. puteriaquarius81 says:

    irma hasmie so sweet.. mekap natural..

    0
    0
  34. arjuna says:

    hahahahahahahahahaha……
    kelakar betoll…..

    Artis Lelaki Bibir Seksi – Norman Hakim
    Artis Wanita Bibir Seksi – Linda Onn

    0
    0
  35. arjuna says:

    hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

    Artis Lelaki Bibir Seksi – Norman Hak
    Artis Wanita Bibir Seksi – Linda Onn

    0
    0
  36. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  37. Ida Bienvenu says:

    wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  38. porno izle says:

    Hello – I must say, I’m impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and information was very easy to access. I found what I wanted in no time at all. Pretty awesome. Would appreciate it if you add forums or something, it would be a perfect way for your clients to interact. Great job

    0
    0
  39. Resan says:

    good stuff :P really appreciated this post, i’m going to read more on your blog soon after i am done with my work! :)

    0
    0