Written by AbangNara | April 29th, 2009

gambar sebenar anak erra fazira

Gambar sebenar anak Erra Fazira memang sedang hangat di pasaran. Bak tagline Hot FM, lebih hangat dari biasa. Kalau jual gambar anak dia, maybe Erra boleh dapat juta-juta kot.

Dari sebuah forum gosip, katanya di atas adalah gambar sebenar anak Erra Fazira. Malah ada yang kata bibir sama dengan Erra Fazira. Kami tak pulak perasan sampai ke tahap tue. Sama je semua bibir bayi di pandangan kami.

Anda rasa betul ke gambar di atas ini adalah gambar anak Erra Fazira? Yang si Erra nie pun satu, lambat betul nak kasik tengok gambar anak dia. Tak tahu ke ramai yang tertunggu-tunggu.

56 responses to Gambar Sebenar Anak Erra Fazira?

  1. azfa says:

    alalala… comelnye…

    0
    0
  2. .... says:

    tul ke anak dia ni.. tapi ada la iras2 mak dia.. harap2 tul la..

    0
    0
  3. singa ganaz says:

    apa la erra… jgn la tunjuk2 anak kita kt org…. huhuhuh…

    0
    0
  4. fiza224 says:

    comelnye… klu btul anak die,mmg xdinafikn,comel mcm mak ngan ayah die…

    0
    0
  5. mantikulaz says:

    tahniah….

    0
    0
  6. pim says:

    klau betul tu anak erra…comey nya…mcm mama dia…anak ratu la kata kan…

    0
    0
  7. debab gurl says:

    yerpp….ni mmg anak erra…
    kompemm…
    xyah teka2 dah
    dah memang gmbar anak erra… :D

    0
    0
  8. kiki says:

    nanana neranananeranananera..hahha

    0
    0
  9. zarina says:

    ye ke anak erra…….??pepeun klu toi tahniah ler.
    comei cam maknye..cam aku pun ade kit2..
    hehehehe

    0
    0
  10. lilies says:

    hurmm..kalu bkn ank erra pon baby niyh mmg chumey.. juz waiting from kak erra her daughter pic..huhuhu..

    0
    0
  11. minnie2comey says:

    tomeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..gram..

    0
    0
  12. zaza says:

    oklah..myb kot,,anak dia..sweet,cute..the lips i thnk like erra…ape2..alhamdllh…anak dia sihat..dan selamat..dh ckup lama utk menanti anugerah..dariNYA..di dunia..just to [email protected]…God bless You…

    0
    0
  13. iu says:

    so sweet…rambut baby tu tak lebat sgt ek..mommy dia kan suke pakai rambut palsu..biasanya boleh terkenan tau…hahaha

    0
    0
  14. now_tea_boy says:

    aku rasa memang anak era….sbb mata dye mcm era,era tu cantik juga ……

    0
    0
  15. puteri manja says:

    mmg pn anak erra,mirip banget ngan muke die..

    0
    0
  16. julu says:

    aku rs pown mmg ank erra la,bbir dia sma.tgu jelah time mjlis ckur nti…..

    0
    0
  17. mien.. says:

    ala2…cutenye ank mama….meh cni mama nk dukung….aleesya ni ske amik gmbr cm mama gak ek…kcik2 dh ske pose maut yer…

    0
    0
  18. Sakura says:

    Mana satu ni….dalam youtube ni anak siapa pulak ???
    Banyaknya Engku Aleesya….hehehe..apapun tunggu lepas 44 hari baru terjawab teka teki:-)

    klik

    0
    0
  19. yusha says:

    apepun baby tu memang cute….

    0
    0
  20. sazzy says:

    aku rasa ni bukan anak erra lah… apapun cute mcm aku hehehe

    0
    0
  21. puteri cinta... says:

    alah sayang2…..
    comeinyer dia……………….

    0
    0
  22. miss LOVING says:

    a ah….
    tomey nyeeeee….
    suke sgt tgok baby tomey2 ni…
    i likeee….
    ahakz..

    0
    0
  23. NOORARZRON ARASAT says:

    Assalammualaikum, Tahniah kepada Erra Fazira & Engku Imran kerana dikurniakan anak perempuan yang cukup sifat & sihat, semoga anak ini anak yang solehah kepada keluarganya… Akhir kata jangan manjakan anak dari segi kebendaan tapi dari segi kasih sayang yang secukupnya… Amin!!!

    0
    0
  24. rozy says:

    biar la..yang penting anak dia selamat.
    yang era pun susah sgt nak tunjuk anak tu..muka baby sama jer, semua comel..

    tunggu gambar masa jadi anak dara nanti baru la tunjuk.baru comel..semua orang kenal..so tak payah buat nakal.

    0
    0
  25. suralaya... says:

    kiut..
    bibir atas dia ade jongkit da…
    sejibik erra..tp xmgkin anak erra..
    ko jgn buat pasal..orang skang tau saman menyaman

    0
    0
  26. Anonymous says:

    MATA MCM MATA AWIE LA..HIKHIK

    0
    0
  27. minnie2comey says:

    idong cam hans isaac lak..

    0
    0
  28. mira says:

    x kisah anak saper pon….aku ttp tunggu anak erra yg sebenor yer…aku akan ttp setia menunggu..x kan erra nak simpan jew ank dia…x kan cam mikel jackson kot…now ari2 aku kira sampai 44 ari hehehe….

    0
    0
  29. Sakura says:

    Tak heran la….muka anak Erra ni ada iras ibu atau siapa….Dah ayahnya pun ada banyak darah campuran;-)

    About Me

    Engku Emran

    Prefers to be called Emran. Being 1/2 Malay, 1/4 Chinese and 1/4 Indian, I consider myself a TRUE Malaysian and proud to have muhibbah blood flowing in my veins. I’m married to a lovely lady named Fazira and currently working on making lots of babies.

    Sumber :http://eeblog08.blogspot.com/

    0
    0
  30. mai says:

    tul ker 2 ank erra….?????
    alah kalo x pn bkn ny pa…
    cute la baby 2…….

    0
    0
  31. catwoman says:

    eee cute nyerrrrrrrrrrrr.

    0
    0
  32. catwoman says:

    nape korank tak perasan lagi..tengok mulut dier sejibik mcm erra la………………….eee..nak tomol2 pp dier la….

    0
    0
  33. catwoman says:

    eee…nama dak comel nie mcm name anak sedare aku jer..nur aleesya…

    0
    0
    • Ayu Zueita says:

      Anak sedare awk nme nur aleesya bkn ENGKU ALEESYA…nnti ank erra 2 dh bsr,sebijik ikot muke cm erra…smoge ENGKU ALEESYA m’jd ank yg bek dn m’jd ank yg soleh dn solehah…..tq..

      0
      0
  34. DeQ-Eyjaw says:

    Tiutttttttttttttt Ny Anak Kak Era Tem Kawin Ngn Yusri Xde Anak Skang Bla Kwin Ngn Tkue jap Je Than Bgi Rezeki ……………………Tapi I Minat Yusri Lah hhhhhhhhhhhhhhhhh……….Moga Kak Era Bhagia Buang Yg Keruh Ambil Yg Jernih……Engku aleesya Jdi Budak Baik Tau……

    0
    0
  35. amish quilt says:

    It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

    0
    0
  36. What are you saying, man? I realize everyones got their own opinion, but really? Listen, your weblog is interesting. I like the hard work you put into it, specially with the vids and the pics. But, come on. Theres gotta be a better way to say this, a way that doesnt make it seem like everyone here is stupid!

    0
    0
  37. DUBTurbo says:

    Greetings just stoppin by. Good site you got, keep banging it. If you happen to be interested in how to make a beat or heard about Cyber Sequencer, check out the press release.

    0
    0
  38. Great post and right to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you people have any thoughts on where to get some professional writers? Thx :)

    0
    0
  39. Greetings from Carolina! I’m bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome blog! Cheers!

    0
    0
  40. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone! Kudos!

    0
    0
  41. We stumbled over here different web address and thought I might check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to looking at your web page repeatedly.

    0
    0
  42. Hey, My Sister recommended I might like this blog. They were totally right. This website, truly made my day. You can not imagine just how much time I had spent looking for this kind of good info! Thanks.

    0
    0
  43. THANK YOU for this list! My child seems to be allergic to everything so I will definitely try some of these ideas. Anything to keep him safe and happy!

    0
    0