Written by AbangNara | December 11th, 2009

scha dan awal

Tidakkkkkkkkkkkkkkkkk ~~~ Kecewa hati kami apabila gambar Scha dan Awal berjalan-jalan di Midvalley Megamall dikeluarkan di forum Cari.  Hampa bukan sebab apa. Cuma terkilan kerana tidak sempat mengorat Scha. Nampaknya Awal sungguh pantas mengorak langkah cuba mencuri hati Scha selepas Scha clash dengan Fahrin.

Tapi kami percaya yang Scha dan Awal cumalah kawan biasa jer. Ala standard la seorang perempuan ditemani oleh seorang lelaki semasa bershopping membeli baju. Tak salah kan? Mungkin Awal pun tengah free masa tue. Jadi dia dengan rela hati menemani Scha berjalan-jalan di Midvalley.

Tapi tak ada yang salah kalau betul Scha ada sesuatu dengan Awal. Dedua pun tengah single mingle. Cuma harapnya kedua-duanya berkawanlah terlebih dahulu. Kenal hati budi masing-masing. Kalau rasa serasi barulah take it to another level. Lagipun kami dengar-dengar khabar angin yang Scha dan Awal nie memang suka bermesej sesama sendiri guna Blackberry.

Lagi gambar Scha dan Awal di Midvalley Megamall dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Ingat lagi tak promosi XPAX Every Month Double Bonus XXL. Tawaran nie sah sampai 31 Disember 2009 jer tau. Pastikan anda dapat 6% bonus dengan minimum penggunaan sebanyak RM50. Maklumat lanjut leh gi lawat laman web XPAX.

scha dan awal

scha dan awal

187 responses to (GAMBAR)Scha Dan Awal Di Midvalley, Hampa Hatiku

  1. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    1

  2. nuci says:

    ye ke awal tu

  3. aMmey says:

    klu btl
    sian fahrin
    bkn sian abg nara ekk
    hehe…………

  4. pEnArI pOcO2 says:

    awal dan akhir…

  5. fifie says:

    dua2 artis ni xbest..gasak la dorg nk kapel ke nk kawn ke..bkn femes sgt pon..

  6. pEnArI pOcO2 says:

    kerana kau ku masih di sini…

  7. pEnArI pOcO2 says:

    boring tul aaarrr…
    asal xder org nih…

  8. hantupensil says:

    erm..awl dan akhir….
    hehehe…

  9. aMmey says:

    fifi ade pic ke
    aku xnpk pn…..
    emmmm

  10. hantupensil says:

    hehehe semua orang sebuk arini…
    huhuhu

  11. pEnArI pOcO2 says:

    selangor cuti arini…patot lar geng2 mambang sume xder nih…

  12. Penari Poc says:

    ammey…aku dah bg arahan kat ko atas tuh…
    cube try jap…

  13. aries_april says:

    KANTOI….

  14. aries_april says:

    PET…
    ko jg brpa email ni…
    asal bnyk sngt pic ko brbah?

  15. pEnArI pOcO2 says:

    kesuraman malamku
    bagai tidak berbintang
    kerana kesepian tiada berteman…

    ke manakah hilangnya kejujuranmu insan
    adakah hanya di waktu ku keriangan…

  16. aries_april says:

    anne nya flight ari ni kan?
    kul brpa dia g ar?
    td dia ada in sni x?

  17. aMmey says:

    hohoho…
    awat suma gambr xleh npk..
    pic aku korg npk ape????helpppppppp

  18. pEnArI pOcO2 says:

    AKU LAK PENING LALAT…

  19. aries_april says:

    kita jer ker?
    mn yg lain ni?

  20. aMmey says:

    ok dh blh skung..
    ptutla slamani amy npk aries bkn paris
    antu dgn mata lg
    poco gan tdung koko……….
    huhu

  21. pEnArI pOcO2 says:

    YEAH…TOPIK KITA PAGI NIE ADALAH PASAL CUTI…

    kalo korang nak tau, negeri Sarawak lah paling banyak cuti dlm setahun…termasuk yg national nyer…

  22. Penari Poco2 says:

    k guyz…
    my 2 friends waiting for me at the airport…
    i hve to fetch them now…
    see u when im free back…
    tatata…

  23. aMmey says:

    anybody home???

  24. aMmey says:

    baby manja ltak la pic ek…

  25. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    GI PAGE BRU………………………………………..

  26. Apin Opin says:

    ek eleh dalam dah ada awek si awal ni yer…mcam mana x problem kalau asyik keluar ngan awek lain…kalau aku pun marah

  27. kojah says:

    ehhhhhhhhhhhhh???

  28. rezeki awal la tu. haha..

  29. LumiGlow says:

    aku suka tengok dia kat awan dania..siku nak!

  30. nenek kebaya says:

    nape blog len pun lebey kurang je isi kandungan.adakah copycat atau sumber yg sama….pape pn korg best ;p

  31. tengok aje says:

    x baik menghina orang kerana ciptaan yang Allah beri…samalah juga menghina kuasa Allah.

    klu x suke sesorang tu dari kelakuannye yg buruk tu xpela…mmg wajar dikritik.

    sekadar mengingatkan yer.

  32. aerol says:

    bia la scha dgn awal.wa ske beb…………….

  33. rara syg says:

    rara tiap2 awie g mid . xpi x pnh nmpk akk scha at midvalley…t’ingn na jmpe akk scha..minat gler gn akk scha….

  34. chrisfitri says:

    suke nyer kalo awal ngan scha bersame romantik rasa nyer

  35. Gladys Zogby says:

    Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  36. Iíd need to test with you here. Which is not one thing I often do! I get pleasure from studying a put up that will make people think. Additionally, thanks for allowing me to remark!