Written by AbangNara | September 24th, 2009

scha al yahya

Sesungguhnya indah sungguh ciptaan Tuhan yang bernama manusia ini. Cukup sempurna tambah-tambah lagi bila di pagi hari Raya. Tersangatlah comel Scha Al Yahya di mata kami nie. Simple je. Tak perlu make up tebal-tebal dan tak perlu pakai baju berkelip-kelip. Tetap maintain cute gitu. Memang meruntun jiwa raga tengok Scha nie.

Gambar-gambar Scha Al Yahya di Hari Raya nie kami amik daripada Facebook Scha. Korang pun boleh add Scha kat Facebook kalau nak tau latest update pasal dia.  Yang terbaru katanya Awan Dania musim ke 2 akan keluar kat Astro Ria 28 September nie. Inilah contoh artis-artis yang bijak menggunakan teknologi Internet untuk lebih mendekati peminat-peminat dia. At least walaupun jauh di mata tapi dekat di Facebook. Hehehe.

Lagi gambar Scha Al Yahya di pagi Aidilfitri dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

88 responses to (GAMBAR)Scha Al Yahya Di Pagi Hari Raya

  1. cenni says:

    first…

  2. ANneDeSilva says:

    ahaii..
    sume sni..
    comel dia..

  3. ANneDeSilva says:

    dia sangat cute..
    tang idong tu..
    berbaloiii baloooiiii….

  4. ANneDeSilva says:

    gambar terngaga dia cute..heheheh

  5. Penari Poco2 says:

    aku nk out dulu…nanti smbg blik…tata…

  6. aries_april says:

    cute nya dia…
    mak aries x sbr nk tnggu 28 ni…
    awan dania nk start.

  7. violet says:

    PENATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

  8. aries_april says:

    ok lah korang…
    nk out jap…
    p nangis…
    skit gigi la…
    tiba2x ja…
    :-(

  9. violet says:

    lor.
    xda org ka???

  10. insuraya says:

    suke tgk muke dia…cute sgt kannn…

  11. BeeNice says:

    gmbr yg last reramai ngan family ke ape tuh…sumer pempuannyer rmbut mcm dh siap2 set kt salon tp lepas tu pi bawak tdo jer…. :P~ hoho…

  12. insuraya says:

    budak kecik tu pun cute…hehe..

  13. Nurul says:

    cumel giler scha..

  14. insuraya says:

    scha ni asal org mana ek?

  15. ANneDeSilva says:

    bosan tol arinii…

  16. iQa says:

    chumel l0oorhh…..
    tiut..!!

  17. lanToK LeW says:

    cute nye…emmm….scha nie cam de iras2 ngn linda onn….but memasing de kelebihan tersendiri….

  18. yula says:

    mmng comel

  19. Baby says:

    although i am not a fan, but i have to say that scha is soo gorgeous (more than cute).. n i think she is better enuff with fahrin rather than than skinny linda onn… this gurl is truly such a cutey …. =D

  20. Penari Poco2 says:

    asal aku jguk sini jerk mesti xder org…
    boring tul aaahhhh…
    aku tido jelar lg bgus…mimpi2 indah…
    slmt mlm sume…

  21. sue_anne says:

    nak add scha kat fesbuk..agak2 dia approve tak?

    • [email protected] says:

      ko try jelah….kalo dia add tu dah rezeki ko…

  22. pingkypanthers says:

    eeee…. suka kat scha…
    comeyyyyyyy……….

  23. landivai says:

    bg aku die ni la artis paling comel.. huhu……….

  24. [email protected] says:

    halo halo halo…everybody…..slamat hari raya!!!

  25. sugar glider says:

    mmg la cantik… tp jumpe kat luar, sombong sket la die ni..

  26. insuraya says:

    yeke sombong???….

  27. insuraya says:

    nampaknya vote utk lisa lg byk nih..
    lebih drp 50%..

  28. aqma says:

    scha……memang cute gile beb….! bestnye kalo dapat muka cute miut macam die kan….

  29. MEME says:

    Saya suka tengok Beautiful Nara, tapi trak suka ngan blog ni yg asyik puji si Scha 2. Saya tak da la benci tengok dia, tapi bila BN asyik puji dia je…rasa menyampah la plak. Bukannya cantik sgt. Saya pernah jumpa dia, sombong bukan main…Menyampah. Saya bukannya minat ngan dia ni… Siti Nurhaliza tak plak mcm 2. Tak ska la ngan perempuan ni. BN jangan la asyik puji & lambung nama dia 2 je… Buat orang rasa menyampah je…

    • sugar glider says:

      memang sombong kan?? saya sokong.. die mmg xla cantik sangat.. lubang idung die kembang…. hehe… Ooopss!!

  30. MEME says:

    saya lbh ska lisa dpd pompuan yg 1 lg 2… Sape kata dia cute? kalau cute sampai gile popularity mungkin kot… comel lg nenek aku kat kampong

  31. ben47o9 says:

    Tak tau la nape bila buka mail, BN ada tanda blok. Pertama kali buka BN bila nampak tanda blok terus je delet,ingatkan dah xleh baca dah blog ni..haha..pertama kali masuk ruangan ni la katakan..eheh kalau u all boring baca puji-pujian yang banyak kat scha tu,belek-belek la ruangan ni pulak ek!!

  32. MEME says:

    betol 2 sugar glider, lobang idung je kembang… dah la suara macam suara gorilla, idung pon sama

  33. pingkypanthers says:

    aik mana gi page si azwan…

  34. Zaza Muhammad says:

    so simple… mmg dia ni natural beauty. xyah tampal makeup tebal2…

  35. yang cintakan scha says:

    owh adik dia sharifah marissa …scha sangat2 comel eeeeeeeeee

  36. honour says:

    sacha kiut miut innesen
    lisa cun + bijak
    anyway elyana tetap di hati
    lakonan elyana lebih tiptop
    selamba,sempoi dan real

  37. nenekpunkz says:

    salam uolz..scha ni cute la..huhuu..but nenek tetap minat kat fasha sandha walaupun rmai org tak suka…lain org lain citra rasa nya ok!hehe

  38. nez says:

    suara scha kasar la..sayang…muka dah lawa.. tapi tu sume anugerah Allah..

  39. insuraya says:

    cute dgn sombong 2 perkara berbeza..xknla muka lawa kita nk kata xlawa..pujian pada yg berhak..

  40. hunnyB says:

    mmg sweet sgt scha…
    tp nape dlm facebook susah nak add scha…

  41. nha says:

    mmg cantek, tp takleh blah sebenarnya tgk dia sempat amik gmbr time drive tu. haha!

    gmbr last tu rasenye cam sume pakat rambut pjg lepas je. bini pm leh join kot……

  42. insuraya says:

    gmbar pompuan yg terjelir lidah tu sape ek?
    (gmbr 1)

  43. ceisa says:

    kenapa uolls suka ngan SCHA ni ek??
    kat web lain pun duk sebuk pasal minah ni. bes sgt ke? dia ni blakon ke nyanyi? huhu… ak x kenal pun minah ni..

    – hasiibharun.com

  44. insuraya says:

    dia pelakon la..AWAN DANIA pnh tgk x?
    sure xpnh kan??

  45. pic from scha alyahya facebook or fanpage???

  46. ieqa_1995 says:

    canteq sesangat!!!!n sper sorang lg gurl yg interprem tuwh yer??hehe sje nk tau..

  47. zZZzzzzz says:

    tomeinyeeeeeeeeeeeeee………………..

  48. za says:

    cantik semulajadi….

  49. sampol says:

    harap sacha ‘maintain’ cute and simple. jagalah hati fahrin ahmad tu. Dia baik orangnya. Harap berbaik baik semula kira nya ada perselisehan faham hingga ke jijang pelamin. Insyallah.

  50. @r3_yuN says:

    eee…comelnye scha nih,….

  51. uittss says:

    alaaa..yg jelir lidah 2 adik die.dl 1 uum ngn ak.sll gk jupe.tp x prnh snyum pn.nk kta sombong x r.bese jek.tp scha mmg tomeiiiii

  52. mimieyao says:

    scha sgt cantik dan cOmel..
    mmg ske gile kat die..
    sempoi abes..

  53. samia says:

    sy stuju mmg scha cntik.,but sy always ngok scha kat tv kew magezine kew.,muke scha ad mslah ckit.,,,,
    sorry,TERLEBIH SUDAH..pepe hal just go on!

  54. tatykay says:

    scha..muka u memang commercial..even vogue.bila i tengok fashion magazine just like elle…mmhhh memang standard u..i like it…u so cute..klau u jd model utk ck,gucci and whatever so sweet…ahaa

  55. adek-bradek scha ker 2 ???
    bdk kcik niyh cper ???

  56. hi beautiful nara, ada alamat emel scha tak? i nak add her in facebook nih. harap boleh dpt emel atau apa2 method lah nak add dia selain fanpages scha. scha boleh jadi pelakon perempuan tershor malaya tgk lah nanti !! i believ~

  57. qeseeh says:

    sorry la scha sye kte kat awk ni sye baru umo 11 thn seye asal sungai petani kedah taman

  58. mohamad syazwan bin mohd said ingin nak berkenalan dengan awak scha al yahya mohd syazwan teringin sangat nak berjumpa dengan awak scha al yahya jalan jalan ambil aigin dekat luar mohd syazwan memang suka dekat awak scha al yahya mohd syazwan yang baik dan jujur pada awak scha al yahya datang lah kerumah mohd syazwan di kampung baru alma 14000 bukit mertajam seberang perai tengah pulau pinang bm. kakak scha al yahya mohd syazwan duduk di rumah boring asyik tengok tv filem tak menarik kakak scha al yahya bawa lah mohd syazwan pergi bercuti cuti ke melancong mohd syazwan kalau boleh nak jumpa dengan kakak scha al yahya mohd syazwan rindu sangat dekat kakak scha al yahya tolong bagi peluang dekat mohd syazwan nak berjumpa kakak scha al yahya.

  59. baby bieber says:

    hyez nara..u r soo cute..me always support u

  60. baby lurve says:

    me love u

  61. baby lurve says:

    <3

  62. ganar dinero says:

    I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.