Written by AbangNara | March 5th, 2009

size bra A

Apabila menerima email ini, kami terkejut jugak. Sebabnya bukan apa, selama hidup di dunia ini, kami hanya tau ada 4 saiz untuk cup bra atau coli. Cup A, Cup B, Cup C dan Cup D. Terkesima sekejap kami sebab kali ini ada sampai saiz bra sampai N!!!

Sukar jugak kalau anda seorang lelaki dan diberi pilihan untuk memilih saiz buah dada pilihan anda. Ada yang paling kecil, A dan yang paling besar, N. Gambar di atas adalah untuk bra cup saiz A.

Tak percaya ada bra saiz N? Baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat gambar-gambar model breast beraksi mempamerkan saiz bra masing-masing.

P.S: Rasa rasa kak Azizah Mahzan punya cup bra saiz apa?

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

size bra A

Baca Yang Ini Pulak:-

55 responses to Yang Mana Satu Saiz Pilihan Anda, Dari A Ke N!!!

  1. jinchi says:

    makaih….nk muntah aku tgk…
    beso sgt pn xlawa.
    b & c is d best..

    a-too small
    b&c-firm
    >c-saggy.

    duhhh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  2. big boobs KL says:

    wow!!!!!! i knw big breast are.. but never expected size N also got… Dammmmn….. nice big boob

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. tengkufareez says:

    aku setuju sederhana dalam sume benda

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. mitalik says:

    alahai nampak sgt x logik gamba yg last n second last tu.makhluk asing ke ape.tampal je tuu.mcm2 boleh buat teknologi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. shamar says:

    imposible la yg last tu..mane larat nak angkat da

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. dol says:

    ni tembikai ke sport rim niii??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. fasha sendat says:

    menipu jer gmbar last n second last tu…klu betul pun aku rasa org tu tak larat nak jln pkai kaki, dia jln pkai breast dia kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nur says:

    hahaha..
    betol 2..
    biar sederhana..
    dah macam buah tembikai or buah kelapa lak aq tgk
    mahu xlemas laki dpt bini tetek mcm 2
    jawapnye kene wat cpu je r nti
    hahahaha
    mcm buah epal sudah r..
    sedap2x mate memandang..
    hu3x ;)
    betol tak kawan2x???

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  9. hermosa5790 says:

    N? that should be G for gargantuan!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. pijie360 says:

    Mak ai ~~ BOSA KELAPO SAWIT XDO kO??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. bad_yon says:

    hahahahahhhahahhahahhaha,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. puaka says:

    ewww….mak lg mantop!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. malot says:

    kalau bagi susu kat anak ni..gemuk budak tu..kenyang jer..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  14. kembaq says:

    tu tetek ka bom gaza?
    klu nak bom kena guna nuklear ni br pecah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. i say, allow says:

    makaih…….mcm bulan penuh je saya tengok… tpi yg 2nd last & last tu…real ke………lelaki pun hilang mood nengok nya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  16. ni says:

    kite yg tgk…kite plk yg malu….
    depa yg “bukak bukak” ni x malu la plk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. flower says:

    lawak gler..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. 1234 says:

    macam setan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. MI2E says:

    he..he.. bagus jga buat bola…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks.. says:

      bola sepak larrr.. boleh tendang smpai rmah aku…kat selatan ni. ***dah lebih besar dari muka ek, tngok je dah loya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • putriOne says:

        TB,cmane nk upload pic kt taruk kat komen ni ek??? bagi cara sket…?!!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. keras kejung says:

    bola pe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. pening says:

    Fuhh! dasyatnye saiz N tu…kalau kne hempap..mau mampos kut…takuuuttt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      yang last tu kalu masuk lumba lari mesti menang..sebab dada sampai dulu…

      eeee, geli aku besar cam buah kelapa masam…eyekkkkk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. putriOne says:

    HAhahahahahahahahha
    (terguling2 ketawa tgok pic last tu…))
    tgok pn hilang mood…menatang aper la besor bebenor…
    LAWAK KING!!betol laaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  23. shin chan says:

    yang last ngn second last tu tipu…besar sgt…nak muntah tengok….laki suke yg sedang2 besar mcm pic 7-9

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. faty says:

    eh hantap jua…yg besear giler nak mampos 2 msti kena tmph bju dlm saiz makhluk asing.kakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aB87 says:

    baru je lps sahur, terklik plak blog ni…ketawa x henti bace komen u all… klu bsr2 ni cpt bbau…tp ape pon syukurla smuanya ada sb np kite dciptakn mcm kite skg ni…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. nenek kebayan says:

    nek rasa… minah saiz M dan N tu … leh apply kojo kat agensi hantu….

    jadik hantu kopek… melemaskan budak dengan kopek…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. zamandahberubah says:

    haha..nak sambung cket.yang last tue memang betul tapi dia dah meninggal. kesian dia, dia nak balas dendam kat mak dia sebab mak dia selalu kutuk dia dari kecik. dia buat implan n buat perkhidmatan *** sampai 1 ketika dia xthn n kena pnyakit. saiz brest dia sebesar buah kelapa…fuiyyo…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Abg Tropedo says:

    fuiyooooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. arlam says:

    lawa gler yg last tp aku xnk….seksa klaw aku ad yg cm 2..saiz standart sdh r..cm bdk yg pkai tdg wrna purple 2.kwa3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. brandy says:

    i want da red one!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ree says:

    lelki lak lbeh2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. nusni says:

    hahaha..aku gelak nengok komen u all..lucu nye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. KiLLeR83 says:

    Perghhhh besar giler…. Teruk betul… DIaorg ingat besar sgt tu lawa kot… ermmmm buruk2……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Legalsounds says:

    I wanted to thank you for this great I definitely loved every little bit of it. I have you bookmarked your web site to check out the latest stuff you post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Amado Kann says:

    As a newcomer to the internet, I’m often browsing on-line for articles that will support me. This has been one that is. Thank you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. sweet88 says:

    yang besar sangat tu dah silicone nye…bkn original….standard size smpai d je kot….itu pon da size makcik2…ish..ish…ish

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. a.n.jell says:

    gambar tipu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. suka suki says:

    besarnyerrrrrrrrrrr msti bany susu t0e,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Kiera says:

    kite punya saiz I kot ;) sama jer mngelebehnya . pakwe kite cakap laa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. ina28 says:

    wahahahhahahhha………………… paya nak cari sebesar tu kat pasaran….. kala2 besar popuan mgadung……..
    tapi bes tuga sbbbbb tak paya bazir duit beli bantal peluk and susu krimmmm sssssssssbbbb stok da ada kat uma wahhhaaahhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Read on Phil Cannella

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. mulan nadhirah says:

    ish3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. VOIP NJ j says:

    small business voip pbx
    new jersey senators

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. serikal says:

    yang aweks pkai singlet biru tu cun..besar tu baru best..besar sgt melampau…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0