Written by AbangNara | July 27th, 2012

Memang cute! Sebentar tadi Zed Zaidi telah pun berkongsi gambar anak lelakinya, Ryan Ziqry yang telah dilahirkan kira-kira jam 9.30 pagi tadi. Sekali imbas, nampak macam iras wajah isteri Zed Zaidi. Kata orang, kalau anak lelaki ikut muka maknya, besar nanti confirm handsome.

gambar anak zed zaidi

Cute kan? Abang Nara nak ucapkan tahniah sekali lagi kepada Zed Zaidi dan wife kerana telah pun bergelar ayah dan ibu. Semoga anda berdua menempuh hari yang mendatang dengan penuh tenang. Bukan senang nak jaga anak nie. Kena banyak bersabar dan bersedia untuk bangun malam. Tak gitu?

gambar anak zed zaidi

P.S: Adakah Olimpik di London ini bakal menamatkan kemarau emas untuk Malaysia? Lee Chong Wei, Pandalela, Azizul dan kesemua kontijen negara kita perlukan sokongan anda untuk melakar sejarah. Tunjukkan sokongan anda di laman web ini. Mari tunjukkan semangat Malaysia Boleh!!!.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to (GAMBAR)Ryan Ziqry, Anak Zed Zaidi Dan Natalia

  1. leena says:

    atototo tomeinye ^__^

    0

    0
  2. supanOva says:

    superlikesss!congratttzzz amin!

    0

    0
  3. No One says:

    comel sgt…rambut lebat…
    tahniah bro

    0

    0
  4. donut_cute says:

    tahniah zed zaidi, comelnya baby. alhamdulilah. nak cubit-cubit pipi.

    0

    0
  5. ade aku kesah ke ko mcm org gila meroyan says:

    iyeke? anak aku ikot muka laki aku, hensem je..siap ade lesung pipit

    0

    0
    • Anonymous says:

      Selalunya kalau org puji ank sendiri,maknanya sbb xde org yg puji ank dia tu yg dia puji sendr tu…

      0

      0
  6. saya ok jer! says:

    ALALALA. comel nyeee. tahniah. corak dia dengan corakan yang sempurna. semoga menjadi keluarga yang bahagia selalu :)

    0

    0
  7. abu says:

    comels …

    0

    0
  8. Mia says:

    Comel sgt..bapak emsem mak cantik..

    0

    0
  9. ida says:

    xdpt nk gambarkan betapa indahnye perasaan saat pertama kali tatap wajah si comel…dulu duk dlm perut tendang2…skrg da kuar…syg c tomei2…

    0

    0
  10. aku lagi shomelll says:

    puiiiiiiiiiiiii..tak comel ponn…!!

    0

    0
  11. komeng says:

    alhamdulillah comel dan hensem mcm Mat Haron. Tahniah

    0

    0
  12. Prince Noob says:

    ok tahniah lah ye zed zaidi

    0

    0
  13. aai says:

    tahniah..

    0

    0
    • Anonymous says:

      aaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. comelnya awok.. jom bebuka sama kt restoran vietnam!

      0

      0
  14. cik nad cantik says:

    sangat2 comel.montel dan semangat! wajah yg suci bersih.. didiklaa agar menjadi anak yang soleh :P

    0

    0
  15. azmir says:

    comel la..congrats

    0

    0
  16. ape ajelah says:

    eh macam aaron aziz muke anak ko..jah!

    0

    0
  17. […] Memang cute! Sebentar tadi Zed Zaidi telah pun berkongsi gambar anak lelakinya, Ryan Ziqry yang telah dilahirkan kira-kira jam 9.30 pagi tadi. Sekali imbas, nampak macam iras wajah isteri Zed Zaidi. Kata orang, kalau anak lelaki ikut muka maknya, besar … Continue reading → […]

    0

    0
  18. anak soleh says:

    tahniah. baik namanya simple. semuga jadi anak soleh dan ibu ayah berjaya tunaikan tanggungjawab mendidik.

    0

    0
  19. neelopak hujan batu says:

    tomei3x,,

    0

    0
  20. chentalove says:

    comel…smoga bby ini shat2 sllu…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Nampak iklan kat bawah tu. Yg lumba basikal tu mmg pakaian seksa cam gitu ke? Tersembul aje…

    0

    0
  22. wanayu says:

    tahniah zed zaidi..

    0

    0
  23. dynash says:

    Sgt tomey!!! Bg sesape yg kutuk bayi yg suci ni, tuhan bls lik kt ank kowg..xda akal lg jahil hina bayi yg suci dr dose.. Kesian..

    0

    0