Written by AbangNara | March 3rd, 2009

gambar janda rozita che wan

Dialog rekaan antara Rozita Che Wan dan lelaki dalam gambar:-

Lelaki Misteri:- Baper ribu u nak letak hantaran kalau I nak kawin ngan u?
Rozita Che Wan: I tak mintak mahal. Murah jer. Sesuai ngan status I sebagai janda terhangat seantero Malaysia.
Lelaki Misteri: Tak mahal tue berapa? 10K?20K?50K?
Rozita Che Wan:50K jer u berani letak? Paling koman I nak 100K. Tue tak termasuk barang hantaran tau :P
Lelaki Misteri: Ptuih, baik aku try ngorat Kak Jijah. Free-free jer leh pegang-pegang. Kalau Zafrul leh takkan aku tak leh kot.
Rozita Che Wan: I punya lagi mantap tau dari Azizah Mahzan. Sekali tengok pun dah tau. Abis majlis I bagi u try pegang. Tapi bayar 10K sekali pegang.

Persoalannya siapakah lelaki misteri di dalam gambar di atas? Adakah ini Dato’ yang dikatakan sudah mengahwini Rozita secara senyap-senyap? Jawapannya…. Kita tunggu selepas ini.

35 responses to (GAMBAR)Rozita Che Wan Dan Lelaki Misteri, Dato’ Manakah Ini?

  1. fasha sandha says:

    alah…xpa…nt i kebas dato tu…biarlah dia kahwin dgn rozita esok lusa cerai lah tu…i punya angkaralah…artis jalang malaysia…

    0
    0
    • ferfer says:

      BODO LA KAU….FASHA MNE PNAH ON KOMPUTER…KALAU ON PON DIE AKN LAYAN PMINAT DIE KAT FRIENDSTER N MY SPACE JE DIE TAKKAN BUKK TMPAT2 CAMNIH…EKEKEKEKE….BODOHLA KO…

      0
      0
    • pak maun says:

      wat main boleh le..isap2 pn sedap lagi ni..puting panjang

      0
      0
  2. wakakakaka…. ala .. dato tu cuma nak buat scandal je.. taknak kawin… sebab tu bila on kamera..dia pandang tepi sebab taknak bini tua dia nampak…

    tapi ko perasan tak… sekarang dato tu pandang ke kanan.. kalo pandang ke kiri…apa dia tengok…

    komfom rozita kene skodeng…

    paling kuat dato tu cakap kat rozita ( elak rozita perasan la ) …`eh… terkejut i… besarnya anting-anting u… lagi besar sampai lepas bahu takde ke???’

    0
    0
  3. zeen says:

    xper ler.kalu dia ade dato pun biarkan ler.eh,hensem gak dato tu kan.jgn jealous!kehkehkeh

    0
    0
  4. jinsaga says:

    dah artis juta2 x kan la dia nak kuar ngan laki lekeh2 plak n…rozita pandang poket,datuk pandang ****…..hak3

    0
    0
  5. jinchi says:

    rozita jaja tetek.

    0
    0
  6. kwn kinah says:

    haha,nti rozita kuar tv lam rancangan ally pasal gosip…
    kte dgr pe dye nk kate….

    0
    0
  7. ANDRY says:

    jantan sebelah dia tu mcm bapok jew..,.kepit2…ke nak kencing…waawawaawa

    0
    0
  8. big boobs KL says:

    Rozita still mantap interms if her breast. even though dia janda.. I salute how she take care of her breast.. Rozita, i admire it u knw

    0
    0
  9. pulut says:

    x la lawa mana pun dia nih…..make up tebal giler………..

    0
    0
  10. inspektor azman says:

    woi big boobs kl.ko ni mat rempit keje jadi peon baru blajar english ke.bangtang pervert bodoh.

    0
    0
  11. atas batu says:

    inspektor azman konon…kau pun bukan best sgt..xmalu ckp org bodoh..ajarlah beb..

    0
    0
  12. en says:

    inspektor azman jgn nak kutuk2 org jerk ko 2 teror ke english bengong!!!!ske ht die je nak kutuk org,,,mcm bgus….

    0
    0
  13. ni says:

    dia nih dok ngan sesape pn kene gossip…
    klu dok ngan monyet dlm zoo pn kene gossip gok

    0
    0
  14. flower says:

    bler la ko nk kawen erk???

    0
    0
  15. aznan says:

    ala datok2 nk kawin kejap jea ngan dia 2.lps henjut agak2 dh mcm roti cicah air jea karipap dia tu cerai ler bkn nk buat anak pown ppuan gnie

    0
    0
  16. […] keluar skandal Rozita Che Wan dengan Dato’ misteri, gosip Rozita Che Wan dah kawin dengan VVIP tue dan yang paling haru Rozita Che Wan kononnya bini […]

    0
    0
  17. adu says:

    kalu rozita kopek kecik comfirm xlaku…
    xgitu….

    0
    0
  18. margarita says:

    diab punya tak la besar sangat rasanya….
    rasanya macam push up bra

    0
    0
  19. ady al mudy says:

    rozita u betul2 cantik sbb ramai sgt kutuk hang.depa sume tu jeles.saya haraf bila pakai tu jgn seksi.sbb bila seksi sgt tu iblis brserta seten akan mmpgaruhi mata jantan jalang.saya saran jer x ikut nak buat mcmna.usia kita bknlah lagi muda.nasib baik ada pakar bedak.tp sy minat sgt dgn awak.lg sekali i want advise 4 u dont seksi buruk nampak aekhhhhhhhh…..

    0
    0
  20. geletek says:

    suka sangat tunjuk lurah..klu mantap tak apalah..harapkan bra utk back up supaya tegang…dah nampak lembik cik ta oii,malu kat anak tu..

    0
    0
  21. Budakbaik says:

    Apa faedah nya k0 kutuk org,wt dosa je

    0
    0
  22. lanToK LeW says:

    RCW ni walaupun janda tapi badan still mantap laa…kalah anak dara….badan adik dia c ayu tu agak chubby sket….tapi muka memasing memang x dapat dinafikan laa…memang cun…

    0
    0
  23. azrita che wan says:

    pehal la yg korunk dengki sgt dgn rozita tu.. ske ati dye la… payu dye besar ke kecik ke ape masalah korunk,,,ske ati dye la nk kawin sape2 pon,,, janji dye bahagia… i like u lantok lew… dua2 mmg cun,, dah satu keturunan kot cun…

    0
    0
  24. ella says:

    ohh janda y bernama rozita.. pipi y menawan mcm cucuk n taruk ubat je..

    0
    0
  25. sutera says:

    Ala,dh dato’ tu bujang terlajak.org kaya kt kedah nun..pas2 bnyk duit bnyk reta..bkn kaki pompuan..tobat la rozita nk lepaskan…xdak sapa nk rebut dgn dia..
    sori dato’ :)

    0
    0
  26. x kenal maka x cinta says:

    kak ita tak pakai korset plak ek….

    0
    0
  27. deden says:

    ala..dato tu gay ..aku penah main ngan die

    0
    0
  28. rcw says:

    mcm knal jerk laki tu kan… ?

    0
    0
  29. rcw says:

    org kedah tu…. kanai sgt2… dia mmg bukn kaki pompuan.. sbb dia ni ***…

    0
    0