Written by AbangNara | August 11th, 2009

red carpet ffm22

Sungguh comel Scha Al-Yahya masa red carpet FFM22. Cute sangat-sangat. Seksi pun tak seksi sangat. Yang penting baju Scha pakai tue memang nampak sangat-sangat sesuai dengan dia. Nie yang buat kami makin sayang kat Scha nie.

Ramai jugak pelakon-pelakon yang turun ke Sabah untuk menjayakan Festival Filem Malaysia yang ke 22 nie. Bagus la gitu. Orang dalam satu industri kenalah support sesama sendiri. Kalau member sendiri tak support, sapa lagi nak support kan?

Lisa Surihani pun nampak comel masa gambar Red Carpet FFM 22. Cuma ada jugaklah seorang dua pelakon yang agak tak sesuai pemakaian dia. Seksi terlebih gitu. Takper-takper. Tahun depan cuba untuk cukupkan kain ye.

Lagi gambar sekitar Red Carpet FFM 22 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Gambar kredit kepada Dimensi Jiwang Torrent. Sorry ye bro. Tak terperasan gambar nie bro punya. Thanks a lot.

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

red carpet ffm22

283 responses to (GAMBAR)Red Carpet FFM22

  1. hantupensil says:

    hehehe…

    0
    0
  2. violet says:

    cutenya scha….
    ;p

    0
    0
  3. violet says:

    lisa pon chateq….
    xder pon nk seksis2 cm yg lelain tu….

    0
    0
  4. tOmEii says:

    huhu menyerlh belkany….kui3x

    0
    0
  5. DelimaSaraa says:

    semua seksi………….

    0
    0
    • shahs says:

      linda jasmine seksi x hengat…mcn nk tersembul je bende alah tu…nape la si que x didik bini dia pkai leklok…ingt2 la cket, bini awk tu dh la pegnant…

      0
      0
  6. mayrien says:

    erm..jac pakai kebaya..wow!

    0
    0
  7. tOmEii says:

    knp dynz pkai bj cmtu??????
    nmpk sume2ny….prut bunct…huhuh
    mne org laen ni xabis lg ke tgk bcl pkai bikini tue,,,,huhu

    0
    0
  8. delimajelita says:

    sape yg pakai baju peach tu..kesian nampak lemak terbonjol2..upss..sorry..

    scha sangat cantik dan comey

    0
    0
  9. tOmEii says:

    scha pling comel…
    sesuai gituloo tp mne abg fhrinny…huhu

    0
    0
  10. Rin says:

    dynaz dh mcm hntu mgerbang.. kui3

    0
    0
  11. kira-kira says:

    lawo tol scha…hehe

    0
    0
  12. EclipsE says:

    cantik nya intan ladyana…
    mcm aku….wakakakaka…
    tlg…ade org perasan….

    0
    0
  13. kurus says:

    ske dynas ni.. cam mesir
    ske scha..cute

    0
    0
  14. shiinnta says:

    manjaa jer ank tiri Q dgn dia ekk…

    0
    0
  15. ANneDeSilva says:

    ubat kurus?????????
    sape makan??

    0
    0
  16. damia zahra says:

    lantak p lah…(ikut2 jed)
    apa2 je lah…

    0
    0
  17. jed hijau says:

    dynas tak jaga pantang…..tersembul sana tersembul sini….

    0
    0
  18. ANneDeSilva says:

    semua hampee…
    lisa punya baju cute..
    scha pon cute…
    awal??
    ok la cute gak..

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    terkeluar sana sini….huhuhuuh
    padahal dlu slim riverr…

    0
    0
  20. Trans says:

    wah x ni artis pompuan sumer span2 lak….

    0
    0
  21. Trans says:

    apsal dynas debab smcm……

    0
    0
  22. ANneDeSilva says:

    dynas berketol2 la..
    tak cantik dh..
    nape tak jaga badan tu leklok..
    takot tgok…huhuh

    0
    0
  23. riena says:

    naper baju dynas tu mcm sendat semcm jer,,,,tp scha u mmg comel la,,,,,,,,cayang scha sgt2,,,,

    0
    0
  24. EclipsE says:

    i’m back…
    ntah brp x la la aku touch n go ari ney..huhuhu..

    0
    0
  25. tOmEii says:

    huhu dhla nk out…bye2 sumeny…..kui3x
    p/s: kira ko jgn komen byk sgt tau nti klh aq…huhu

    0
    0
  26. EclipsE says:

    cantik btl la baju intan tue…
    kaler dia menarik n nmpk sweet jer..

    0
    0
  27. kira-kira says:

    npe tenet aku slow down nie??
    smpai komen pn da trtuka..

    0
    0
  28. kira-kira says:

    out jap,,p solat asr lu…
    teman2 yg xder keuzurn moh ikut aku slolat asar…
    bye..salam

    0
    0
    • Trans says:

      aku ikut……..

      0
      0
    • EclipsE says:

      anak sapa la ney…
      ney la calon suami yg bek..
      sesape yg available bleh lah isi borang…
      aku pon nak….huhu..
      bleh lg ker??
      belasah jer lah…hahahah..

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        hahaha suka ko eclipse..
        amekla aku kasi jek kira2 ni..
        smoga jodoh berpanjangan..hahahha

        0
        0
    • hantupensil says:

      aku dah semyang dah…
      heheheh

      0
      0
      • EclipsE says:

        ko semayang kat zoo ape?
        o…ptt la jap..
        solat ats pokok rupenya…
        kena cpt2…nti jatuh plak…hahahah..

        0
        0
        • hantupensil says:

          semayang kat surau la…
          ish2…
          ko tu…
          baek pegi semayang tuh…

          0
          0
        • EclipsE says:

          dh 2 mgu aku ikt kira2 g semayg…
          mgu ney aku xleh…ade hal…hahahaha..

          0
          0
        • hantupensil says:

          ooo…yelah2 aku faham…
          huhuhuh

          0
          0
        • kira-kira says:

          weh korg,,,ngutuk aku ehk??
          smpai trbatok2 aku ngah smayg td…ehheheh
          sblom trlpe…
          salam…

          0
          0
        • [email protected] says:

          Kira2…x baik bising2 kat org hang sembahyang..benda yg baik biarlah hanya ko dan Allah je yang tahu…kalo bagi tau kat suma orang..takut plak niat tu dah melencong dan amalan tu sia2 jer..

          jgn marah k..

          Peace no war!!!

          0
          0
        • kira-kira says:

          xpe2..ko ade hak nk kasi tzkirah kt aku…aku hnye insan biase yg slalu wt kclapan…sob3

          0
          0
        • EclipsE says:

          baik la ustaz…aku jwb bg pihak kira2…huhuhu…

          0
          0
        • hantupensil says:

          ko semayang xkusyuk ke smpai tebatuk2…hahaha

          0
          0
        • kira-kira says:

          maapkn saya ustaz,,lenkali sy xwt lagi..

          0
          0
        • EclipsE says:

          skrg kan H1N1…mn la tau batuk2 tue ade yg xkena kot…
          lg 1…sbb cuaca la…
          xkan la klu dh nak terbatuk…ko nak tahan??
          klu ko yea…aku tau nyet batuk cm ne..hahahaha..

          0
          0
        • kira-kira says:

          heheh…

          0
          0
  29. ANneDeSilva says:

    ngantokk..

    0
    0
    • EclipsE says:

      zzzzzzzzzzzzz……………..

      0
      0
    • [email protected] says:

      kita pun ngantuk gak….smlm layan bowling kat summit sampai kul 1 pagi..itupun pas kena halau dgn staff…hahahaha….

      0
      0
  30. delimajelita says:

    agaknya semua pompuan megalami masalah yg sama kot..asal lepas pantang jer alignment badan semua lari..hohoho takut nya kalo badan jadi cam dynaz. lagi takut nk branak.huhuhu

    0
    0
  31. Trans says:

    baru aku prasan rupa2nya takhta nek jah tlh dirampas….
    siprampasnya minah yg aku x minat lak 2…….

    0
    0
  32. kira-kira says:

    eh npe pic aku lom brtuka ag?(da mcm pwer rnger la pulak,,brtuka..)heheh

    0
    0
  33. hantupensil says:

    aik…xde orang ke…
    huhuhuhu

    0
    0
  34. EclipsE says:

    asal BN ney page brtkr2??
    musykil aku ney…
    nak komen pon xleh td…e…grm!

    0
    0
  35. jed hijau says:

    bye…jumpa lagi esok…..

    0
    0
  36. pening says:

    Amboi mak, bnyknye bumper c Dynas, x sesuaiii….Linda Jasmin lak wat tayangan perdane lak dia, huhu….

    0
    0
  37. Trans says:

    aku cau dulu la yerk…..
    snang2 nnti alu lawat lg……..
    bye sumer………
    assalamualaikum…………….

    0
    0
  38. pening says:

    Mau x pening….da senoneng da ni, huhu…

    0
    0
  39. kira-kira says:

    teman2 aku out dlu…bn da trepik jem la…komen pn xkuar,,,lg2 ble potpet 2 ade,…ade ke dye kte aku rabun…

    bye..sume..
    asslamualaikum…

    0
    0
  40. nha says:

    contohi jaclyn victor! memartabatkan baju kebangsaan..

    yg melayu/Islam, pakai baju tak cukup kain.. tak heranlah kenapa h1n1 byk serang melayu. bala, tp still tak sedar2 diri.

    0
    0
  41. pingkypanthers says:

    laaaa baju sape yg dynas pakai tu..

    0
    0
  42. danny 2 asal cam samseng kmpung dusun lak aq tgk….hihihi….xde diana d ke….aq mnat kt die…..

    0
    0
  43. Zaza Muhammad says:

    itulah pelakon2 gred A mesia…. popular kerana bakat dan bkn posing2 lam majalah ala2 playboy m’sia atau suke pakai baju x cukup kain memanjang…. Tahniah sesapa yg menang tu…
    Scha is the best wpun x menang…aku suke dia.. x sabar nk tonton Papadom, sbb Scha pun blakon gak filem tu…..

    0
    0
  44. barca faN says:

    apa la best sgt si scha tu??? blakon pun biasa je. aku mluat klu tgk dia blakon suka tegang2 leher.smpi tkeluar urat leher.

    0
    0
  45. kuntilanak says:

    lawala natasha hudson…lm tak tgk lakonan die…

    0
    0
  46. yuyu says:

    pehal cam pelik jer muke dynas..
    teme kali nie tema rambut lepas ker?

    0
    0
  47. serai_patah says:

    bukan nk lucah la…
    tp sepanjang aku tgok kt tb…
    mata aku asyik pandang kt dynas pya “bonjolan ketumbuhan” kt bawah perot 2….
    ish….ish…..dia x pasan kew msa dia pkai baju 2?
    aku lak yg malu…..

    0
    0
    • mama says:

      semua artis kena bijak apa yang nak dipakai mungkin pereka fesyen nak tonjolkan aurat orang, lebih baik dinas rujuk dengan suami apa yang timbul

      0
      0
  48. aku dan engkau says:

    apsal dorang ader 2 benda ketul kat dada?

    0
    0
  49. ^^ says:

    anak tiri que haidar handsome ^^

    0
    0
  50. I appreciate you for posting such a wonderful website. Your weblog was not only informative but also very inventive too. We find very few bloggers who can create technical articles that creatively. I keep looking for information regarding something like this. We ourselves have gone through many websites to build up on information regarding this.I will keep coming back !!

    0
    0