Written by AbangNara | October 26th, 2010

gambar red carpet ffm23

Akhirnya kami berjaya mengambil gambar di Red Carpet malam Festival Filem Malaysia 23 (FFM23) daripada Budiey dan Mstar untuk tatapan anda semua. Pemenang pakaian terbaik pada malam tersebut ialah milik Vanida Imran dan Shah Jaszle. Tapi kami tengok Mia Sara jugak  yang paling comel malam tersebut. Kalah Lisa Surihani. Hehehe.

Lagi 26 keping gambar di red carpet FFM23 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

gambar red carpet ffm23

218 responses to (GAMBAR)Red Carpet Festival Filem Malaysia 23 (FFM23)

  1. bunga kiambang says:

    1st…yeay… Mia cute..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      perrghhh…kalo poco pakai bj rebecca tu mesti cun gilerzzz…hehehhh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • JersiNo20 says:

        bju si poziah gos tu da cm nk tetanggal lak aku tengok.bgus lg mi sara pnyer dress…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rosh says:

        lawa lah erra….bj LJ pun lawa gak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shalee says:

        mia : comel ( bila da besar jgn sexy2 ye dik lul)
        lisa : WOW
        diana amir : huduh
        anak gaus : x pakai baju lg cantek lul
        que n linda : mcm mama n papa tp baju linda wow
        sam : ensem gile ( i luv u sam..lulz)
        daphne : gojes
        bront palare : bangla ke?
        dd : serabut je
        nanu : kuku2 mlm
        azwan : no komeng
        dynaz : wow!
        erra : lupa pakai rambut palsu ke? lul
        intan : wow!
        lj : sweet ^^
        rabeca : HOT
        vanidah : huduh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lily says:

      baju erra law0 laa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ubi says:

        palare tu melayu le.nama bront palare tu cuma gelaran oleh kwn2 sejak dier skolah lagi.kaloxsilap nama dier nasrul suhaimin…apepon aku totap minat dier

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ubi says:

          mak ai cantek dan sopan bebeno bini lan pet pet….kalo xsilap aku dia tu kakak RCW kn

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jokong mas says:

          adik RCW

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Rindu says:

          yang paling cantik dan gojes adalah isteri lan pet pet.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • shalee says:

          @ BOROI @ D.CONAN @ SARRA

          lek aa aku komen baju dorg bukan muka dorg.. ngo aa korg ni.. bt apa aku nk g lopak ke g jamban ke aku mmg sedar aku comel.. korg btiga pon comel gak w/pun aku xpena tgk muka korg sbb aku tau ciptaan Allah mmg comel2 belaka :P

          @ UBI

          oyeke? baru gue tau haha.. eh ko ni ubi yg minat kat obe 2 ke? ke pelanduk 2 serupa? haha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rindu says:

      apasal aku rasa mia ni bila dh besar biasa biasa je… Rasanya taklah secantik mana… muka dia ada sikit sikit muka ex si zizan tu. sapa ntah namanya.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • halim says:

        zizan dengan diana amir yang huduh tu heh sekarang…????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mys abby says:

          intan ladyana yg paling simple tp cantek dan menawan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jane says:

          stuju ngan shalee….pakai tutup2 tak semestinya kita mesti kata baju tu cantik walaupun tak cantik… dia komen pasal baju bukan pasal org….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Gegeh says:

    gorgeous

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. SERI says:

    KASI LA GAMBAR VANIDA SINGLE.. NK TGK BAJU DIA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. nazrin says:

    1st
    haha.. memang bergaya sakan dorang nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Lovelyvic says:

    Nak tgk baju penuh vaneeda

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ct says:

    haih artis malaysia….dah mcm hollywood pakaian nya…kalo xsilap sume beragama islam kn ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. nid says:

    shah jaszlee look like chuck bass

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. dara pingitan says:

    diana amirrrr…!!!!!
    cam pelik jer ngn wjah bru die niii????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. wan214 says:

    Pakaian laki lebih sopan.. padahal aurat laki lbh skit drp perempuan.. huhh.. dunia dh terbalik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tol tu…
      malang bg artis lelaki, bila tayang dada (sape lai kes FT tu aa) bkn nk backing dia, xminat pun dia..just rase tak adil bila artis lelaki tayang dada atau bukak baju dikatakan tak sopan wpun tidak mendedahkan aurat tapi smpi kena gam bla2 sebaliknya artis wanita tayang dada hampir nk ‘tersembul’, kain tak cukup, benang tak cukup smpi tayang blakang atau pangkal peha etc xde plak kena tindakan apa2… camne tuh..?
      sekadar contoh… harap pihak2 berkenaan kokye nk wak enforcement kenalah konsisten….
      ops, lari plak dr tajuk.. heheh mmg comei si Mya tuh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • azboroi says:

        mia pun perempuan…asal tak suh dia pakai jjuubah ….aurat gak……ke kanak2 ppuan takpe? hahahha pk dulu ye

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fawa says:

          azboroi,ke ko ni paham tentang aurat?agreed with zaza muhammad,bila FT tayang dada kecoh kena gam bagai,but tgk je la artis pompuan kat mesia ni,si FG punya dress dah mcm kulit pisang,si RNI n SS plak dok tayang paha sapa lagi putih..sok kat akhirat tayang la body sapa paling tahan kena bakar..pasal mia tu dia belum baligh lagi,mak bapak dia yg tanggung dosa dia..yang dah akil baligh sume tu ingat le,dosa pahala…semua kita sume dapat meninggal kan dunia ni dalam iman..insyaAllah.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          azboroi..per yg ko suro pikir?
          mia kan budak lg..dia lum bedosa kalo bukak aurat..
          ko ni agama apa hah? komen ko bodo2 seyh…
          hahahah..ko yg patut pk dulu yer..
          mantapkan ilmu br leh sound org..paham??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • merpati putih says:

      ya betul..kenapa yang lelaki boleh pakai sopan dari yang perempuan ek.Tayang peha,tayang dada.mungkin itu tarikan diaorang kot.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. awexcun says:

    suke baju erra n liyana jasmay…
    cantik sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. adik erra says:

    ish… rasenye bju erra yg pling cntik… kn kwn2? hurmmm she’s deserve it… bju vanida dull je tgk wrna die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. watie says:

    rase bj erra lg sesuai menang kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. gg lawa says:

    cube tgk yg pakai bju kuning tu, (xknl sape)y gambo sorg nmpk ok je, tgk gambo dk sblh liyana jasmay, nmpak tuuuuuut die…
    korg prasan x……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. papan says:

    suka tgk pakaian dynaz n erra…sopan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. puteriaquarius81 says:

    CANTIKNYA ERRA… COMELNYA MIA… ALAHAIIIII

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. budi says:

    rebeccca nur selalu nk tayang paha dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. nia says:

    sonoknye tayang body..senyum smpi ke pipi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. =) says:

    cantik baju erra.nice purple.=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ~Reena~ says:

    Baju Erra dan Vanidah paling cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Queen Cobra says:

    Pic 1. Cute & very2 lovely 2. Nice, 3. Baju still ok but hair FAIL, 4. FG, Really looks gojes & RN, biasa jer, 6. Lisa -Nice 7. Dapne -gojes & BP -The winner for man outfits, 8.DD-Just ok, 9.Nanu -Biasa, 10. Azwan-Biasa, 11.Dynaz-Nice, 12.EF-Nice 13.RR -Biasa, wife gojes (Menang utk pasangan muka paling serasi kot. They really look alike :) 14. Artis tak kenal but baju – Nice 15.Lan Pet2- Biasa, wife- gijes, 16. Intan – Ok, 17. Baju biasa jer. 18.LJ – gojes 19. Fizz -smart, 2nd winner for man outfits 20.Kak Polis-Biasa jer 21. Just nice 22. Bolehlah 23. Jejaka- Ok2 jer 24. Biasa jer 25. Nice 26. VI- Nice dress then jejaka2 biasa jer 27. Nice, bolehlah.. Pemenang no.3 ler kot utk man outfit ni..

    Ni pendapat aku jer tentang baju2 dia org..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. puteri semut says:

    erra fazira superb!hot mama..=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. cpr says:

    ehhhh. sapa sebelah bront palare tue

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    stngh tu seksa sngt…x malu ke ong lain tngk…

    BT…erra n linda cute bngat…xda l seksa sngt…
    lisa pn ca, tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    korang prsan x?
    pling vogue…AA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. sakura says:

    pix atas zul huzaimi tue sape? awat kain tak belah smpi atas trus?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      rebecca nur islam….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • saya says:

        nama tak seindah cahaya yang allah swt berikan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hagu says:

        nama islam x mecerminkan diri dia..nama rebecca baru mencerminkan diri dia..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • azboroi says:

          rasa2 ckp belakang mcm ni pun dh kiira ngumpat…..sayang…zaman IT ni org lupa konsep ngumpat kan kan ….kamu pk la

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fawa says:

          paham konsep mengumpat?rasanya awak ni kena belajar banyak lagi..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          tul tu fawa..azboroi ni kene byk blaja lg..
          sayang..zaman IT ni org lupe konsep halal haram dosa pahala..
          asyik suro org pikir..lu amacam..bile lu yg nk pikir sblm bg komen?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mimi says:

    Alahai kenapa la artis perempuan Malaysia ni tak reti nak pakai baju yang sopan mesti nak dedah atas atau bawah kena belah panjang sapai ke pangkal peha . Mungkin pada diaorang ni lagi banyak di dedah lagi cantik . Mana la maruah diaorangkan kesian sangat tengok diaorang ni beragama islam hanya dalam surat beranak je tapi di hati masing-masing entah la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SWEET says:

      Inilah masanya artis nak tunjuk
      potongan badan
      kalah artis hollywood bullywood
      artis mesiawood

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. miss_pinky says:

    sape girl yg pakai dress wane kuning yg bwh intan ladyana tu er??
    xcam ar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. lAl says:

    Mantap baju2 yang terbelah tu…wahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. AbangNara says:

    nanti abang nara carik gambar vanida sorang-sorang. tunggu ~~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. antoo says:

    dah la dunia dah terbalik..dipuja dan dipuji lak tu artis2 ni…belakang support nak tolong palestin…depan puja artis…pening2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      haihs…ta kn 48 jam na suport palestin je..
      entertaiment..entertaiment gak..weyh..alahai..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • azboroi says:

        sokong…anto…apa yg anda buat untuk palastine? tiap hari awat derma semua harta tuk mereka? atau berapa kali awak berdoa dlm sehari utk mereka? jgn d hipokrit kat sini la

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • comot says:

          beristifaghr la azboroi..komen2 anda semua seakan tidak bersetuju dengan kebaikan yg orang lain cuba nak katakan..semua anda tangkis dengan alasan…yang salah tetap salah..kite sesama manusia perlu ingat mengingati..hiburan memang hiburan..tapi ada batas2 sokongn..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dR hOUSe says:

          kalau xsuke dgn komen2 kt sini,baek xyh lyn bn nie… gi buke blog2 prbncgn agama,dpt la ilmu.. nie dh blog gossip,msti ade komen2 yg pros n cons kt cni…puji n kutuk sume tuuu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fawa says:

          buat dr house,xkan masa perbincangan agama je baru nk cakap pasal menda ni?kat sana je nk cr ilmu?mcm org2 skang ni..sok dah tua baru sibuk nk ngaji,g kuliah agama..kalau sempat tua,kalau x sempat?sendiri mau ingat la yer..agama x membataskan di mana dan bila tuk berkata2..memang la ni blog gossip..ni juga pndangan kami tentang artis2 mesia ni..alahai..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dR hOUSe says:

          u dont get it fawa.. i tried to explain to azboroi dlm bn ni yg komen2 msti akan ada pros n cons…

          surely ade unsur2 ngumpat bila kita komen something yg kita xsuke ttg artis tu,so jgnla ckp org2 cni dok hipokrit n sbut ttg isu tolong palestin plak.. akhlak artis2 kita pun xtertolong,inikn nk nolong palestin.

          of coz i setuju ttg ingat-mngingati sume2 tu dlm bn ni, n u boley tegur ape je yg u rase not right about malaysian artists on how they dress today,so bila kta ckp ttg tu,xyah le nk kaitkan bab ngumpat or hipokrit..

          i tujukn komen tu utk azboroi je,bkn utk sume.. ye la,kalau xnk dgr ngumpat2 or gossip2 nie sume,baek lyn blog2 ttg prbncgn agama je,dats what i said n dats why i said u dont get my words…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fawa says:

          owh..i misunderstood n misinterpret wat u r trying to say..hihi sorry a bunch!!!bukan pe,si azboroi tu cam bagus je nk backing artis2 seksi meksi tu n condemned org2 yang xsetuju ngan dia..xpaham tol!sorry again ^_^

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dR hOUSe says:

          no big deal..:)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yume says:

          apa lah masalah antoo ngan azboroi ni kan…

          kepada azboroi.. oleh kerana ko tanya soklan tu.. aku tanya ko balik? berapa banyak harta dan doa ko sedekah untuk mereka?

          janganlah masuk bn ni kalau ko masuk semata nak tunjuk bagus. tunjuk bagus dan cuba menegur lain ok! ke ko masuk bn ni sebab ko takut ketinggalan ngn berita-berita hiburan?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • shalee says:

          ha 2la pasal aku komen2 dia terus je nk kutuk2 aku mcm je c AZBOROI 2 baik sgt huh poyo je lebey :P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Nona No Guy says:

    i think mia shud get the best dress. she really looks like a princess. so cute.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. SWEET says:

    Mia Sara tu kecik2 dah terjun dunia artis
    Nanti besar dia pulak pakai seksi camgitu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      dont to be band thinker..
      lau dr kecik kte suport die..sure die jgk akn respect peminat die..

      jgn blame lau ta tau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hothotheat says:

        eh sala taip..bad thinker..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • saya says:

        okey…tunggu je resault die yeh…besa nanti die macam mane…dah2 jangan gadoh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hothotheat says:

          mane de gado incik SAYA..eheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yume says:

          doakan lah untuk dia supaya menjadi orng yang berpegang kepada ajaran Islam. ini tidak awal-awal dah letakkan dia macam tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pizza says:

          Agreed with Yume. Aku menci btul ngan program tomtombak. Kecik2 lagi dah diajar goyang dangdut, pakai mcm harem. Besar je sket, mula la nak kurang ajar dgn mak bapak. So, salah siapa?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ada says:

          yer, aku pun xpenah biar anak aku tgk tomtombak, diorang pun xtau kewujudan rancangan tomtombak. bagi aku rancangan tu merbahaya utk akidah anak aku… walopun anakku lelaki tp risau. nauzubillah. lagi bagus tgk wordworld, xyah ajar ABC, pandai dgn tgk wordworld jer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. [email protected] says:

    azwan ali nampak pakai mcm pelik jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. apitz says:

    yang lelaki bawak hand bag tu sapa. alahai truknya aku tgk. nak kata hand bag bini tapi bini x da pun.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. abe rock says:

    no comment …. !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. emilda says:

    suke baju erra and daphine iking tuu….hehehee….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. balun says:

    emm .. filem x laku .. berlakun pun x seberapa .. wat malu jer .. menang pada gaya aja ler ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SWEET says:

      Betul3 menang pasal glamer
      Bakat x seberapa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fawa says:

        yg sadisnye dat nite,pakaian yang non-muslim like kavita sidhu,daphne iking,janet khoo n ramai la lagi more sopan compared to those malays yang ada ‘binti’ tu..what a shame!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. damia says:

    mia sara paling vogue!!!…rebecca nur islam…nama je…tp…hanc. prot pun dh buncit mcm mak org…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Miss pocO says:

    style dah setaraf ngan artis2 barat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ke says:

    wow diana danielle, cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. non says:

    apsal erra fazira tu cun melecun sangat..dia tu x penah salah pilih baju kan, dia memang high taste!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. puteri says:

    erra plg cntik, mia plg cute & sopan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. tongek says:

    mak datuk ..!! sapa yg peha selambak tuh ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. sr.subzero says:

    getek aku tgk c azwan ali 2.. ckp dah insaf tp pakaian stay ……..
    ckp x serba bikin. pandai mengomen org.. ade aku kesah !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ann says:

    MIA SARA PLG NGANCAM!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. putri eyda says:

    mmg baju erra plg cantik, patut mng tp dah bkn rezeki dia, vanida still nampak muda n semakin cantik, pandai btl jaga badan walau anak dah ramai, bertuah shidee, fauziah elai, rebecca x sesuai la pakai camtu, wpun dah jd artis tp kena la ingt asal usul, kt org islam org timur, kesiannya tgk diaorg ni yg nak ikut hlywood x ingt diri, adusss!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • azboroi says:

      ala…ckp belakang ni kira ngumpat tau….mcm makan daging saudara sendiri……lg satu fauziah gaous…fizah baru elai hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zasss says:

        weh mangkuk boroi..ko dok bantai org yg menegur artis2 seksi ni per ko dpt?
        ko menyokong diorang berpakaian seksi sedap lar daging yg ko mkn?
        ni bkn ngumpat doh..ko ada mase dan kesempatan nk jumpe diorang n ckp mender ni? ko ingat diorang ni dok dpn rumah kitorang yg kite boleh trus tegur?
        sini lar tmpt utk menegur diorang..hrp2 diorang bace dan peka dgn sensitiviti peminat.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. zuriey says:

    seksinya si rebecca..belah sampai atas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. karalalalala says:

    rabecca over..over..over..over..over anddddd overrrrrrr!!!bergaya je lebih..tapi x tercalon pn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. laling says:

    yg baju biru tu bkn rabecca laaa…tp salina gerak khas….pepon sokong erra…cun sgt…diana n liyana pon jojes…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. laling says:

    eh slp lak..salina n rabecca same jer..terlps pndng laa…bj erra cntk tang warne..n si pemakai ttp cun..bj vanida cntk tang design nye…pepon suke tgh drama vanida smlm jd salbiah…off topic sat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. hothotheat says:

    lisa awesome..loike her dress..kool gler

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. cilipadi says:

    mia yg kecik tu pun bole sopan santun pakaian dia ni kan dah tua2 diorg ni tak ingat mati ke…udah2 ler kejar syurga dunia ni… si azwan ni insaf tang mana???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. nana tanjung says:

    mane paling sopan???
    Rebecca ke Si Cilik Mia Sara???
    huk3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • so what says:

      mesti lar rebecca..
      kan name dia nur islam..takkan dia x malu nak pakai seksi2 kot..aduyai..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. popoyoli says:

    mmg cun gile erra fazira..dh la besday dia same ngan laki aku…hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. shen says:

    Erra Fazira! HOT HOT SuPER MoM!!!
    ->baju nampak cantik tertarik memang kebommm!!
    sopan nye erra stil maintain cantik~~suka nye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. manusya says:

    emmm…besa sj pn baju varnida 2…
    cantik lg bj liyana jasmey…intan…n ramai lg…emmm
    n bt bj tcantik lelaki 2 pn cntik…i liked….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. (66) says:

    yg cun, yg cntik, yg cute, yg mng,yg klah ue… ble lagi lah nk btudung kn? msty btmbh mntap ble brubah sdrastik e2… haha! :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Reena says:

    Lawa gak baju erra.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. putri eyda says:

    btl la org kata kacantikan ni sebenarnya dari dlm, jiwa mau bersih, hati mau baik, kalau cantik luaran je tp perangai ntah apa2 org pandang pn x nampak cantik, melaram cantik x salah tp biar la sopan, baru la sedap mata memandang, contohi la erra, baju x seksi pun tapi still cantik n vogue sgt2…luv u!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. ryn says:

    sape yg pompuan sblh aziz m osman tu? da mcm rahib da aku tgk..nasib x masuk church!! nak b’tudung tp x reti! buat gelak org kristian jek!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. N says:

    red carpet yang tak red pun..
    black carpet hado..
    tp baju2 dorg mmg the bomb!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. dR hOUSe says:

    sume dh nak niru hollywood skrg nih,style red carpet sume tuh,then posing sblm msuk hall,pakai seksi2 tnjuk paha n dada n blkg bdn sume, n mcm2 lg yg sah2 tiru hollywood. agama diorg xnk tiru ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fawa says:

      tapi dat nite,diorang punya pengacara tuk red carpet cacamarba tul..si FE siap bleh wat confession”mau x vogue,mekap je dah 3 jam!” indirectly..ko x semayang maghrib ke..sangka baik la,Allah bg dia cuti kot hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • dR hOUSe says:

        dlm jadual artis2 malaysia yg seksi sume2 nih,ade ke jadual solat?hhi… sori if i made bad assumption on this one,tp i’m kinda sure about it n diorg hav to answer nnti dpn Allah, n if i’m wrong,i’ll hav to answer for what i’ve said too.^__^

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. cikcikkebum says:

    kak erra the best!! nanu nk tunjuk belakang pe hal..aurat la cik kak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dR hOUSe says:

      sume artis wanita kt atas xtutup aurat daa….cuma xtutup thp biase2 or tahap melampau,tu jee..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      nanu tunjuk blakang sbb kalo tunjuk depan…fail~

      p/s: sempat aku tngok kejap time dier naik pentas amik untuk anugerah ape ntah(on behalf of someone)…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yume says:

        dia nak tiru artis barat time red carpet.. kan selalu artis2 barat ni tunjuk belakang bila ada jurugambar amek gambra dorang

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. anyss says:

    bj erra cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. iamwhoiam says:

    bju erra cantik… mia cute….tp knp bbrpa org artis tu mst tayang peha, tayang belakang….? nak syer dgn public ker…. kalau cantik, xpe la pulak, nie tak… peha besar pun nak show… x malu tol…. x ckup kain ke butik tmpat dia org nie beli baju…. kesian……ntah pape la artis skrang….huhuhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. BumbleBee says:

    wife mazlan pet2 yg bertudung tu…adik beradik RCW kan? she’s no.3 in between antara RCW & Ayu Raudhah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. siapakah aku? says:

    er…sape mamat yg pakai kasut sekolah north satr tu? adoooiii..

    nanu – tayang baju low cut belakang ape brang makcik…ada bran bagi low cut depan la..!!!

    azwan ali – handbag mahal ke, uptown ke petaling street ke, ada aku kesah..?!!

    pelakon gerak khas baju biru kain terbelah tue – kak, lutut x bape nak lawa la..polish ar dulu baru tayang lain kali k..

    erra fazira – paling vogue
    zulhuzaimy – stylo and gentleman..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gerak kas kas says:

      wakakakak..setuju la ngan u..yg tayang lutut tu selulit bersepah..masa gi fitting tu tak perasan ke lutut hitam..mujur kaki tu tak berbulu ke bintat ke..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mamamia says:

        Ni semua pakaian Orang Barat da….semua artis perempuan tak menepati ciri-ciri yang Allah suruh. Isteri Lan Pet pet pakai tudung tutup aurat tapi tak menutup sampai ke dada. apo nak di kato…semuanya dah makin lalai…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. myzip says:

    AZWAN ALI macam gampang!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. eyna says:

    suka tgk Mia Sara comel, cute, sweet……Yg lain out! Erra kira ok lah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. mama uti says:

    I love mai & erra cantik baju erra suka tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. xde nama says:

    bang nara tlg cr gambar raja farah pakai ms mengacara red carpet mlm tu, nampak badan dia dh berisi sgt n prot cam buncit je…. dia dh preknan ker????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fawa says:

      haah..nape nampak dia macam makin berisi skang ek?dlm mertua vs menantu pun bleh nmpk dia berisi gila..dia dah kawen eh?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. lynn says:

    mia comeyyy….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. KotakKatik says:

    Shah Jaszle – memang smart. tapi cahaya lampu tuh plus camera flash menampakkan anda putih giler mcm mekap la plak . tapi memang smart. hehehehehehe

    Zulhuzaimy & Fizz Fairuz – anda memang hot & smart.

    Shaheizy Sam – kenape mesti warna kelabu, boring kowt warna same jer x kelabu biru .. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. hak hak says:

    ape kejadahnye azwan ali dgn handbag tu. ckp besar+poyo dgn “selamat jalan dunia pondan” dia tu. tp aku rasa dulu dia takdelah macam pondan. sekarang ni plak dok menjadi2. elok sula je org camni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. wanita melayu says:

    artis2 ni belum dapat hukuman Tuhan..tu yg x sedar lagi..huh3….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. wanita islam says:

    wahai azboroi..x tau hukum ka…kena ingat klu kubur kau sblh artis2 tu ditanya soalan mungkar nangkir nanti..kau blh jwp ka huh3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. kurus says:

    aku tengok yg lelaki la pulak yang best weii..deii tambi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurus says:

      yg cantik from head to toe bg prempuan:
      1. fauziah gous
      2. jue aziz
      3. linda jasmin (shd she sangol tinggi, she wd be 1st)
      and intan ladyana
      ikhlas…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hothotheat says:

        lisa surihani ta cnatek ke..die superb awesome pe..ngeeeh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurus says:

          hot.,.aku percaya..bila kta mempunyai tubuh badan yang cantik..sprt kata model of the year panel of juries.. you ve got to have that bone structure..
          so..lihat lah brtapa cantiknya bone structure tuan punya diri iaitu fauziah gous, linda jasmin n dynaz…
          jue aziz n intan ladyana..pun cantik bone structure..biarpun agak kecik n tidak begitu montok..agagaga…

          yg lain dari tu = no comment..ngeh ngeh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kurus says:

        jap… jue aziz ker dynaz tu.. ? kalo dynaz..memang sgt cantik

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. hak hak says:

    aduh! siape lah stylist diana amir. kesian aku tgk dia. tak kene gaya langsung!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. EMA says:

    MIA SARA CUN SANGAT.DAH LA COMEL…GERAM SAYA TENGOK.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. sevenaza says:

    comel sgt mia..chayok2 mia..dh besar nanti leh jadi heroin plak heh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. halim says:

    buruk gila si babun diana amir nih!rambut pendek nampak muka sebenar dia yang bughuk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Leo says:

    The best picture is… Mia & Fizz Fairuz.. heee..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. clay says:

    Sape yang pakai dress biru tu? Nak muntah aku nengok nya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. semua mmg melaram habis…perghhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. hoh…semuanya bergaya abis..
    mantop2 semuanya..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. cinonit says:

    aper r korunk niey xder otak ker???org yg ttp aurat tue ko maki hbs2,tp yg terdedap mcm xckp benang ko lambung2 kecantikan dier…tah paper r korunk niey…..cermin dr dulu sblm nk maki @ komen gmbr org k…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. wati says:

    amboi artis2…sexy sgt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. moshimoshi says:

    erra cantek bangaattttt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. emalin says:

    OMG!!!! shahz jaslee…………….im so in love with u….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. holongam says:

    diana amir tu cun kew?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. ular says:

    era pling chntek…tp pling suka isteri lan pet3, wlupon tdung dia xttp dada, tp sekurg3 nyer die brubh mjdi lbih baik…ylaaa dulu kn die xb’tdung..Alhamdullilah..yg mne seksi3 dedhkan aurat tu kita sme3 laa doakan mereka supya Allah beri ksdran kpd mereka…InsyaAllah…mnusia xpnh lari dr kesilapan…(“,)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. jamy says:

    dress vanida imran memang cantik..
    shahz jazle super gorgeous!
    tapi fauziah gous kata tak nak berkemban dalam filem, tengok baju tu dah macam berkemban dah.hilang dah respect…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0