Written by AbangNara | January 10th, 2011

gambar ajl25

Lagi gambar red carpet AJL25 part III dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Redmummy.

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

200 responses to (GAMBAR) Red Carpet AJL25 Part III

  1. effie says:

    cantek!!

  2. flojerz says:

    comel je lisa dgn mia. mcm ibu dan anak..

  3. huder85 says:

    D.Ct yg paling cuh ngeh2…
    lisa gan mia so cute.. =D

  4. effie says:

    tak suka baju siti.. mia sara cm dh jadi adik angkat lisa, mana2 liza pegi ade je dia..she’s so cute…!

  5. Granite says:

    kenapalah baju2 artis ni makin pelik2. Dato’ CT mcm pakai sari pulak..

  6. lely says:

    marsha nmpak simple jer but nice…

  7. aku ler says:

    aku suke gaya irma hasmie. santik.
    anna rafali sopan je.
    btw, aku suke sgt si tam ni. dari kecik smpai ke besar x besar2 ye awak ni. tringat cite pak tam duda. ngeeee~~~~

  8. najmi says:

    sape design baju yuna? mcm alien jeee

  9. AKU says:

    cantik!!

  10. lAl says:

    tiba2 nampak baju tok ti macam SARI da…ahaha

  11. kurus says:

    cantik la baju siti tu…
    dia da berusaha fitness ni..nampak sgt..

    tapi kan..dah seminggu aku cari buku asb aku nih..

  12. MEOW says:

    lisa surirumah hoho

  13. atiqah says:

    style irma sgt cantek lah!

  14. kurus says:

    and.. korang tau tk BILA ULANGAN ajl ni???
    plis plis bg tahu..
    sbab smlam aku g otel ada org kawen..
    plissssss

  15. gilo says:

    comey lorrr c mia sara nieyh .. irma plak sjak pts chenta, makin meletop .. class gituu !!

  16. n says:

    gemoknye anahita..dh tahu gemok nk jugak tunjuk lengan.haha

  17. d says:

    siti ni makin lama macam makin ketat je.

  18. ipoh mali says:

    aku rasa tkde ulangan kot…slalu tiap2 tahun ade ke ulangan AJL? 1 lg, buku asb ko ade kat aku nih, aku simpan kan kurus wehhh

    • kurus says:

      ahhahaha…
      patot pon tk dek..aku cari2 nk update la kununn..kuikui

      tu lah.. ajl ni tahun2 tkder ulangan..anugerah aper2 lah..seme tk der ulangan.. :(

    • binggu says:

      ari ahad ari tue de ulangan kan? 16hb… i terdengar lgu ana raffali tue.. bkak la tv jp.. pas persembahn ana, psembahn kak pah….pastu x tgk dh..haha dorg ulang persembahn je kot.. tu pun cm x ikut turutan.. xtau la

  19. ARIES84 says:

    sy suka irma..cantik..simple..cantik…n lufya pon simple..nice…suka lah org yg x seksi..n simple2…je…ifa raziah mcm nak g dangdut je…..cantik ke dia tu..dia je slalu ckp dia cntik..pd aku..x…mmg x…

  20. d says:

    elly suriati omar dgn sape tu? bukan hubby die azri iskandar ke?

  21. yus says:

    siapakah mamat pakai seluar biru tu? X tau fashion ke?

  22. peace says:

    mia sara mmg comel…tapi ibu bapa nya tidak harus membiarkan anak yg semuda itu terlalu terdedah kepada kehidupan glamour….persekitaran pada malam sesuatu anugerah tidak sesuai untuknya…apa yang dilihat…dengar akan tertanam di memori pemikirannya… jadi kepada ibu bapanya …tolong jangan terlalu mendedahkan dia kepada kehidupan glamour….sayangilah masa depan nya…..

  23. quEenr!an@ says:

    >aku lupa la sape name mamat yg pakai suar biru tu..
    cm badut jer..wakakakaka..
    >aku suke bju intan ladyana chantekk
    >marsha to sample cm nk g opis jer..hehehe..
    >yuna tetap cun walaupun bertudung tp pandai bergaya..

  24. lolyat gang says:

    siti gemuk

    lisa surihani tumpang glamor miasara

  25. Hana says:

    Baju paling buruk… IFA RAZIAH.

  26. noknok says:

    farish aziz tuh .. terencat ke ape??
    irma hasmie .. gorgeous gilerr .. cantikk sangat .. .. superb

  27. cilipadi says:

    irma sweet n simple colour sesuai ngan kulit dia …xde over sana sini..mia tomey yyy sgt…

  28. lylyezora says:

    irma paling meletop bg aku…
    cantik n simple, ssuai bg dia yg telah sdia cute n ayu…mnambahkan kejelitaan…!!!

  29. elya says:

    baju dato’ siti tak cantik laa…nampak die gemukkk…uhu

  30. butter says:

    suker tgk irma…..sgt comei spt itu…..

  31. adaakukesah says:

    ct x sesuai pakai bg gitu. nmpk tersgt la gemokks. makin lama makin ketat & lengan pun pendek huh :(
    Irma sweet & paling cantik

  32. butter says:

    suar biru tu farish…yg blakon ape ke namer citer ank ponti tu kn….

  33. jane says:

    baju siti tu nasib baik la bukan kaler putih kalau tak dah macam kapan mayat…..macam bungkus kuih pon ada gak….sekali pon tak pernah tengok dia pakai baju nampak anggun dan kelas….

    • ehem says:

      wah2 mne ade bju die tk penah nmpk kelas…sdgkan bju die la slalunye yg mahal2…….tp bg aku kan lantak la artis tu nk pki cm ne..itu hak diorg selagi tk terjojol sne sini udah la….

      • jane says:

        mahal tak semesti nampak kelas kalau fashionnya tak menarik….murah kalau pandai digayakan tetap akan nampak kelas… asik nak suruh michael ong buat baju dia je…tu la padahnya….

  34. zettyhumaira says:

    irma nmpk cantik, sesuai dgn body yg slim 2.. ct plak dah mcm balut nangka. dah gemuk, x payah le pkai baju ketat2. pakai baju simple2 mcm ana raffali pu ok. kalu dah cantik, pakai baju ape pun mesti nmpk cantik asalkan x ketat. nampak benjol2 kat badan tuh….

  35. gyuri says:

    yg paling suka tgk sekali irma hasmie lah…simple n nice..xyah pkai dress pn xpe..sbb jd penonton je kot..yg pakai dress mcm nk p anugerah la plak..hehe..elly suriati tu dia dh bercerai dgn suami dia yg dulu tu ek..apa ntah nama..ingat iskandar je..hehe..siti plak dh mcm nangka kena balut..hehehe

  36. lollipop says:

    lisa surihampeh n miang sara poyo..huhu

  37. chickenchop says:

    heh,,aku suka style irma hasmie..

  38. diya says:

    LUFYA dan IRMA HASMIE..

    simple but sgt cantik…!! i LIKE!!!

  39. ME says:

    sapela designer baju siti nie,main hentam jek design,design cmnie sesuai tuk org yg bukan badan cm siti,org lagi gemok lg nk sorok dia lagi gemok lg ditonjolkn kegemokknnya…sian betul la…

  40. nana says:

    korang komen la. komen jangan tak komen.. selagi ada mulot.

  41. chantek banget sih..irma,

    sib baek tak kapel ngan mamat superimpose..huhu!

  42. RM says:

    Irma Hasmie sangat cantik. understated elegance. simple yet gorgeous. sangat manis, sopan and eye-catching. thumbs up for her!

  43. aduh!! kilat sabung menyabung..black out pulak..

    battery pon dah kong…ceh!

  44. lulu says:

    irma tu cantik mmng cantik, tp gaya mcm secretary pejabat la pulak. siap beg mcm briefcase. tak seswai la utk majlis red carpet.

  45. hanny says:

    bj siti da mcm ketupat aku tgk…!!!

  46. kakchubby says:

    kain yg berlebih kat baju si siti tu kalo dia lilit kat kepala dia lagi baik. dok canang je nak pakai tudung, ntah bilanye. mmg x boleh blah la pompuan tu!!
    hafiz hamidon dah mcm gaya maher zain je aku tengok. nampak cool jugak.
    iqram dinzly & black mmg meletop! otai rahmat mega pun sama. maintain hensem mcm zaman dolu2.
    si annahita tu perasan dia kurus ek? uweeeek!!
    ape hal si ifa raziah tu? salah majlis ek?

  47. nana says:

    siti pakai saree ke tuh?

  48. nana says:

    lisa surihani pkai baju ape tuh?
    hmmmmm

  49. ehem says:

    mengutk org tk hingat korang2 ni…huhuhuhuhuhuhuuh

  50. lollipop says:

    lisa pakai bju kurung tp pki ngan stokin je..

  51. basi says:

    kalau nak dibuat perbandingan,ok la siti camtu drpd yg pakai skirt je.at least takle sesak dada ni nak tgk.haha fact…..berisi sudah!

  52. zettyhumaira says:

    irma – cantek..
    ct – gemuk..
    yuna – ok je. cam pelik skit
    lufya – legging dah ketat, baju singkat, nmpk tuuuuttt….
    ifa – contoh artis low class!! menyampah!!!
    Marsha – style cantik, cuma baju 2 nmpk ketiak. kalu pkai baju ada lengan pendek, mesti lg cantik.
    yazer, Black, Kamal, macho habis.
    yg sua biru tu mcm badut @ mmg badut terlepas dr sarkas??? x stylo lgsg. artis buat cara artis. pkai bia lah ade selera org tengok. ini mcm badut, xde taste ke ape?? main bedal suka hati je…

  53. gerek says:

    npe asyk ckp ct gemOk je…biar la dia!

  54. ehem says:

    nmpk dlm gmbr je ct gemuk…tp realiti tk gemuk mne…slh ke org berbdn gemuk??tk pkir ke perasaan org gemuk yg lain

  55. marsyamia says:

    irma so cute…..

  56. ehem says:

    slh ke gemuk???

  57. Tiffany says:

    Terlalu banyak waldrobe malfunction. Cuma seorang dua saja yang dressing simple but elegant.

    Less is more my people.

    Malaysia patut ada Fashion Police jugak macam kat Hollywood. even kat Hollywood pun, kalo pakai terdedah melampau sgt diorang akan kutuk.

  58. ATTENTION says:

    serabut je tgk ct nohaliza tu, dh mcm pakai sari lilit 1badan…nmpk chubby…

  59. aku says:

    aku dah lama suka irma…dia artis bersih dari kontrovesi yg bukan2..slalu dia yg kena tgl ngan BF dia..
    go irma…

  60. Macik ciku says:

    Irma paling cantik…well beg irma tu klu x slh macik jenama hermes birkin…rm 60,000+…klu jenis kulit buaya lg mhl… So xyh la komen beg die x cantek…macik tingin sgt nak satu tp x mampu…sob sob

  61. Queen Cobra says:

    Amir Luqman maybe pandai buat stail utk artis2 tapi kalau utk diri sendiri emm..kasut tu tak sesuai sebab kaki dier size besar n nampak kasar jer bila guna heel.. Irma i like, memang padan..nice…. Sekian timer kasih..

  62. chidori says:

    oh lisa dan mia sangat cutee.. terbaekk..

  63. zaza says:

    yg dedah sana sini2 nk bg org cuci mata…

  64. lala says:

    yang paling cute….irma hasmie….like like like…cute giler santek sgt2….

  65. etieyayied says:

    irma paling perfect..
    siti nurhaliza..Out..

  66. sape sape la says:

    yg pompuan ramai cam nk pegi ofis nape eh??ape tema smlm ntah..bergaya ikut suke rase nye la kn..farah diya…wat were u thinking?

  67. woot..woot says:

    intan ladyana>>>pakaian paling mengarut dan ntah hapa2..

  68. lemongrass says:

    Style irma lebih kurang dengan scha. Sangat cantekkkk…

  69. siti glamor says:

    yup stuju sgt2….irma sgt2 cantek!!!

  70. ct... says:

    CANTIK SGT2 CT NURHALIZA

  71. fatiena says:

    pakaian farah diya cam bj tidoq je… pakaian ct pandang sekali imbas cam pakai sari…

  72. pOyo says:

    gambar kat bawah kamal adli tu macam hobbit!!
    lawak!

  73. pOyo says:

    si komposer azmeer tu mcm terencat je.

  74. bunga says:

    irma comel!

  75. intan says:

    Yang baju merah beg tangan itam tu sape ye???? boleh bagi tau sape..???

  76. Reena says:

    Thumbs up for Irma..simple yet elegant..ct sangatlah serabut..ditambah dgn ketembamannya..out! Ifa raziah baju nampak murah. Lisa & Mia dedua tetap cute.

  77. zullwell says:

    thinks positive…

    erm… memang Irma tu okay tapi aku plak pilih Lisa sebagai calon isteri ke-4 untuk AJL25 ni…

  78. jimmy says:

    Scroll-scroll laju,, lisa gak yg ditenung lama2 :)

  79. dian says:

    smart lufya..jacket die ada style..love her shoes too..

  80. tyrachan says:

    mia comey sgt..geram tgk dy..huhuhu~

  81. mimie says:

    elly suriati ngn pelakon cina tu ke skrg??

  82. sya says:

    siti uh reti cara pakai tudung ke tak ?she just persendakan agama je ,kalau dah tak nak pakai ,cabut je ahh ,taya nak tambahkan dosa persendakan islam .nnt org laen plax ikut dia ,haihh ,rosakkan imej perempuan islam bertudung –‘

  83. saya says:

    Intan ladyana mcm anorexia..patut g sedut lemak siti ..hahaha

  84. brAder says:

    ct mcm pakai sari la pulak gmbr last tu…

  85. kk says:

    cantiknya irmaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

  86. baby says:

    kesimpulannya IRMA HASMIE IBRAHIM paling cantik di red carpet AJL 25..tahniah IRMA.

  87. dina says:

    suke tgok dressing irma hasmie.nmpk elegan, mcm wanita bkerjaya gitu.susuk bdn nya yg tggi lamapi, nmpk sesuai sgt ngan dressing tu.yg lain?not bad la…

  88. cometome says:

    irma cantik! mulberry kah di tgnnye tu..?? intan ladyana dh jd aneroxic ke ape..??

  89. silentgirl says:

    1) siti-gemok…buruk gle!
    2) azmeer-dr dlu..spek msti xtgl..
    3) yuna-baju sgt stunnnig..but orange mcm xbape suai ngan skin tone yuna yg agak gelap..btw baju npk exclusive.
    4) yazer af- ensem la plak die ni skang.
    5) sape name minah af ni..xngat la..buruk gle pkai legging..low skinny more better kot..kang npk plak ape2 yg xpatot.
    6) irma-wahhhh..somel gle.simple tp cntik.
    7) saerah-aku ngat org asli mane td…booooo!!
    8) ifa raziah-mak aihhh..bedak ke tepung?
    9) marsha- style cm ala2 irma sket…nice!
    10) mustafa kamal-wife die cun la..
    11) fazli zainal-npk lebih keras sket skang ni..xde bayangan hazami da.
    12 & 13) betty- weirdo…aku benci tgk designer ni..
    14) annahita- gemok la…
    15) black- man and skinny? nahhh..not nice for me.
    16) ezlynn- comel la baju die.
    17) xknal- muke npk cm botox..
    18) mega-biase2 je.
    19) mane baju kurung? tu bkn baju kurung…daaaa..
    20 & 21) lisa- cute la 2 org ni..tp nape lisa cam nk angkut mia ni kesane cnie eh skang ni?
    22) fizo- ensem..
    23) kamal adli- x ensem cm fizo..but love fahrin more.
    24) oiii..nerd gle..
    25) tam eh name die? muke cm tahan kentut..
    26) xknal
    27) bape kali daa gbr die..
    28) iqram- pelik gle rmbut die…x smart
    29) ajai- comel la wife die
    30) erry- cool
    31) xtau name die..
    32) elly suriati- simple..wah preggy lg.
    33) fardhiya- simple but nice.
    34) intan ladyana- woooo…her legs! too skinny..
    35) dan gemok
    36) dan gemok lg…

  90. nokia says:

    i hate ajai.. berlagak…

  91. akubenci says:

    dari atas sampai ke bawah,xde sprang pon perempuan yang tutup aurat

  92. ariisa says:

    Lisa surihani ngan mia sara tersgt cuuuuute!!!!!! Lisa nie 24 ke? Mcm baru 20..baju pun lawa..x sexy. Jgn pakai mcm plastik smpah mcm ifa raziah..dh lh wrna plastik smpah, pendek lak tu..dato ct pun dh x ada idea smpai lilit langsir umah die kat badan..lolzzz kgn mareee

  93. Mysara says:

    ish3 farish..nerd sungguh..

  94. neya says:

    asal kaki intan ladyana krus sgt cm aneroxia je..

  95. adamhowardharrison says:

    gmbr ct yg kedue tu dah mcm pemaisuri dah lanjut umo…huh…tp walau pape pun ct ttp best mlm tu..

  96. what the? says:

    warna baju siti menarik, cuma penggayaan siti tak menarik, termasuklah cara warna baju itu difesyenkan, macam gaya yunani versi sopan.

  97. myakirana83 says:

    yg dtg dgn betty benafe tu saper???//

  98. aku says:

    intan ladyana dgn irma hasmie comel ok! nic outfit..;)

  99. tengok ajer says:

    aku sokong what the?…cantik jer wei wrn bj c ct tu..tp yg peliknya kpd mereka-mereka yg aku rs cukup2xla hentam die tu. ckp lagu maner pon die tetap xkan tutup btol2x tudung tu…kite yg kat sini cbok carut-ngarut tentang isu tudung die tu..tp die yg da mmng taw org xsuke buat derkkk jer.jd sm2x la kt berdoa biar die terbuka ckit utk pakai tudung tu btol2x…dan aku rase kalo die pakai tudung sekalipon kite-kite nie tetap akan kutuk jugak…gemok-gedempol la, bj sendat la….n watever!..dan aku rs org yg xsuke ct nie pon syg kat die jugak…eleh xnak ngaku…hahaha.cm aku nk tny korangla isu tudung ct ngan isu artis yg semakin ari aku rs ‘sosialnya’ semakin melampau…mn lebih penting??? drpd kite duduk ckp ‘induk’ artis malaysia..kenape kt xsentuh ‘anak-anak’ artis yg bergaya bagai mengalahkn angeline jolie?
    -btol la kate wardina…artis nie xbole dijadikan IDOLA-

  100. ngongek says:

    RINDUNYER KAT YAZERR…… BILA NAK KUAT LAGU BARU????????????

  101. marshmallow says:

    saya suka kasut Lisa!!!

  102. cikpuan says:

    intan ladyana awat macam kuruih ja tgk kaki tu ha aloooo kecik gila

  103. cutemute says:

    irma cantik sgt :)

  104. cutemute says:

    kaki intaan cm menakutkan je tgk betul ke tu kaki dia?kurus semacam jee pastu ada tanda hitam..nape ek?

  105. cutemute says:

    kaki intan ladyana cm menakutkan je tgk betul ke tu kaki dia?kurus semacam jee pastu ada tanda hitam..nape ek?

    • ariisa says:

      Anorexic kot..or bulimic hehe joking jer..but mmg nmpk kurus sgt..btw org rmai kate irma best dressed..mmg bole thn outfit dier & it’s simple too but bju cam tue x sesuai utk majlis mlm..

  106. mungkin tahu says:

    elly suriati dgn sp tuh eh abg nara??? 2 ke hsbnd die…i rase org lain kot…

  107. ariisa says:

    pndapat aku..
    tok ti : cantik as always tpi dress dh mcm langsir rumah..hahaha
    azmeer : style yg sentiasa sama..mestii ada glasses
    yuna : style yg lain dri yg lain tpi warna ala2 orange tue x sesuai dgn die..good effort tho
    yazer : style msih rock tpi misai dh x der..hahaha
    lufya : good try but lbih baik if die ikat rambut dier, nmpk sleek & lbih stylish..mcm kureng belt gak..but shoes dier mmg pretty.
    irma : cute & simple but pkaian cm nie x sesuai sgt utk majlis malam..n bag tue bsar sgt mcm nk g shoppinh jer..
    x tahu sape : laki sblh die tu boleh lh..but die yg pkai knee boots tue buat haper? Bju x sesuai, rantai choker x sesuai..ntah paper woman nie
    ifa raziah : mcm salah jahit gaun jer..dh mcm warna plastik smpah..kalau pkai skirt plain jer kn lbih cantik..what was she thinking?? heels pun x sesuai
    marsha : asal aku nengok mostly pkai brown & white (mcm irma & lufya) papepun contrast colour mmg simple..marsha nie klau bleh pilih skirt color lain..mcm nk pegi office jer camtu..
    mustapha kamal & isteri? : mustapha spatutnya pkai jacket..yg lain bolehla..isteri die nmpak neat..tpi shoes tue klau boleh pkai pumps..
    fazli zainal : nmpk a little gay..tbh. Bju corak floral tu kalau plain navy blue jer kn cantik.
    zahida rafik : nie sorg lgi yg pkai brown..tlampau ketat n & sesuai ikat rmbut cam tu..at least kena ada corset belt..kasut & clutch dh okay
    annahita : die mmg cmpuran india so mmg boleh pkai ala2 sari gitu..beg tu tooo small..lbih baik kalau dier pkai clutch yg lbih besar & rectangular..lainmcm jer aku nengok beg tue
    black : dri rmbut smpai ke jacket je nmpak stylo..sluar & boots tu nmpk smacam skit
    ezlynn : gaun mmg cute tpi mcm ntah la..ni gaun utk rmaja jer..n rmbut tu x feminie sgt
    plakon dottie : cantik! lilac dress tu mmg cute but design dh mcm sari..shoes – perfection!
    x tau sape : lgi brown & putih! but cool lh..kasut tu kena tukar dark brown ker..dh x nmpk sgt sbb sluar putih & kasut pun putih..
    saida : knapa kat atas tu baggy sgt? n belt tu trlebih tinggi skit..kasut mmg x lawa lngsung
    lisa surihani : mmg bgus dgn details..i x ske sgt ngan clutch die..kalau bleh wrna ungu. mia sara mmg vry2 cute..tpi bju die x sesuai sgt utk majlis mlm..x pela kn tu bdak2..
    fizo : simple & it works! tie dier mmg lain dri yg lain & sesuai ngan colour bju die..simple jer.
    kamal : bolehlh..dh slalu nengok cm nie..
    farish : what were u thinking farish??? dh lh baju tuck in..ni mmg plan nk jdi nerd ker? muka handsome tpi syg..from bju smapi ke kasut..mmg mcm nerd..adoii
    tam? : x sure sgt sma nama die..ni lgi stu..kalau pkai seluar/jenas, jgn sesekali pkai kasut with the same tone..tie tu unnecessary..
    irwan? : x sure nama die gak..tpi dri kmpulan nasyid dulu kn? hmm..kalau boleh lelaki skrg avoid hat cm nie..beret lgi sesuai..i like d denim shirt..kalau x der topi tu mmg cute.
    iqram : erkkk rmbut kena potong..cukur misai gak..tpi outfit mmg creative..i like d choice of gradient colours ( mksud i jacket die dri wrna lembut ke wrna terang..sma gak ngan shoes dier)
    ajai : all black dgn wife die..lbngsung x der sparkle..nk gi funeral omputih ker? at least pkai bju putih ker..
    ari putra : lgi2 bike jcket..
    nazim : bju pale blue tu mcm khas utk pompuan..belt ngan seluar dh okay..
    ellie suriaty ngan sape? : prints kat gaun tu lawa..kasut x nmpak..well she needs to vamp up her hair jer..anak die mmg cute! nice. yg laki tu siapa? mmg tu bkn suami dier..but pkaian pun okay..
    faradhiya : ni apa nie..kalau sluar pants pnjng mmg lawa..ala2 jumpsuit nie mmg x lawa. shoes pun kureng
    intan : kaki tu mcm kaki anorexic jer..bju mmg canik..silver & white..but hippie band tu kalau 2kar ngan hair clip lgi cute..

  108. saya says:

    buruknya fesyen ct!!! uwekkkkk!!!!!

  109. easy says:

    dato’ siti perlu tambah produk slimming kat simply siti.

  110. ... says:

    siti bukan gemuk…dia berisi….biasanya org berisi ni banyak air….mesti selalu ken ahenjut dgn datok k sampai basah lenjun katil sbb banyak sangat keluar air

  111. KIKI says:

    pergh!!!kaki intan…dah mcm buluh dah aku tgk kan!!!
    eee…mengerunkan….