Written by AbangNara | January 11th, 2010

red carpet ajl24

Keputusan AJL 24 dah pun diketahui. Macam biasa kalau ada event besar macam nie, mesti kena ada red carpet. Kami belum sempat upload gambar red carpet AJL 24. Cuma sempat letak satu jer. Iaitu gambar Liyana Jasmay kat atas tue.

Nanti balik kerja nanti kami akan uploadkan terus kat sini.

UPDATE: Kitorang dah letakkan gambar-gambar red carpet AJL24. Jom layan ~~ Kredit kepada Mstar.

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

92 responses to (GAMBAR)Red Carpet AJL 24

  1. pu3 viva....!! says:

    comel mcm aku….
    ahaks…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. violet says:

    huhhuhu…
    kemain lg seksi smlm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. aries_april says:

    alah…pic minah ni apsl kak nara?
    ltak la onrg lain.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • manis says:

      masuk ni dh 3 kali sye post comment tp apesal comment sye xkuar? saye nk request kak nara cr gmbar sorg artis pompuan ni mase kt red carpet ajl. sye tgk kt gua.com.my td. muka die mcm elyana @ betty benafe. pakai bj warna merah, seksi skt tang dada n ade ropol kt bahu. bj tu mcm xsesuai je dgn die. mcm xkena die pakai bj tu.tq..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      heheh dah tu buah hati ye menang besar AJL…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. manis says:

    kak nara, td sye tgk kt gua.com.my. ade sorg artis pompuan ni muka mcm elyana @ betty benafe. kak nara cr ye gmbar die. die pakai bj warna merah, seksi tang dada n ade ropol kt tgn. nk tgk btl2 bj die sbb mcm xsesuai die pakai bj tu..tq..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. manis says:

    kak nara, sye tgk website gua.com.my td. ade sorg artis pompuan ni muka mcm elyana @ betty benafe. die pakai bj warna meran, seksi tang dada n ade ropol kt bahu. kak nara cr ye gmbar die sbb nk tgk btl2 gmbar tu. bj tu mcm xsesuai dgn artis tu.nmpak xkena.tq..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. BumbleBee says:

    arghh…jerawatttttttt kt dahi dier!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. sakura says:

    slamat ptg kwn2=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. AnneDeSilva says:

    alamak…
    BF dh menang besar mestilaaa senyum besar…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. sofea says:

    tul 2 zaza..da buah ati dia menag besar…mesti senyum lebar ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. AnneDeSilva says:

    mesti balik pk nk mintak beg LV satu..hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. sofea says:

    tul la 2 .kat pasar malm pun de beg LV …lau kat pasar mlm .mintak sepuluh pun x abis duit dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. sofea says:

    kedekut pnye hantu.ade ke …beli beg tuk gf kat pasar malm….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Syahmi says:

    memang best

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. AnneDeSilva says:

    asl sunyi jek korg nie??
    mohla berhibur..huhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. pEnArI pOcO2 says:

    salam u ol…
    bukak bn tibe2 jd heran…
    GUA ader website gak ker…?
    ni yg fening aku fikirkan nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AnneDeSilva says:

      adala..
      ko tak penah tgok GUA.COM kew??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        x penah masuk gua lar anne…seram…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • moon says:

          mestilah ader…segala citer terbaru byk kt sana..aku suka baca berita terbaru psl hiburan kt gua..best sbb setiap hari ader citer terbaru diorg update…www.gua.com.my

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ladybird says:

    gambar dia sorang je….
    letaklah byk ckit..
    kak nara ari ni malas ke???
    smlm penat buat psembahan..
    hehehe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. puteriaquarius81 says:

    1 je pic?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. AnneDeSilva says:

    mana semua nie?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. yula says:

    HAI SUMA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. yula says:

    hai…suma

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. yula says:

    huhuhu..dah blik da tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Lensa.blog says:

    Red carpet HERE..!!
    some artis gonna be bumb..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. azharramli says:

    AJL tak segempak gambo hang berlari bro..hehehehe..jangan mareee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kipas lipas says:

    muke sbijik cm nenek aku…ade mate,idong,mulot,bibir..dll~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. […] tadi kami update gambar red carpet AJL 24, tetiba dah terjumpa gambar Betty Benafe dengan fesyen menggoda seksi tak hingat time red carpet […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. pening says:

    Napela artis2 prmpuan sumenye ‘seksa2’ belaka…ish3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. arnamee says:

    tema lain sikit jer, gini jugaklah fesyennyer;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. amy says:

    intan ladyana cantik rambut warna gelap,nampak natural.farah fauzana baju simple sangat.dafi ngan awal best,military jacket cantik.yang bawah intan tun sape?nora ek? suka handbag love dia.ekin aku menyampah trademark belt dia tu,cam kampung.handbag dia tu dah berapa puluh kali usung sana sini,haritu kat iff beg tu jugak. mekap dah la macam pondan ..

    artis ooiii,kalau pergi red karper janganla pakai merah head to toe,tenggelam dik nun,at least buat cam nora tu,tudung je merah

    juliana evans,baju dah okey cuma tang pinggan tu kenapa? dah macam cacat plak aku tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. girl_power says:

    mawi ni dh mcm joe flizzow sya tgk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. pening says:

    Dress merah tu Mas Idayu ke..aduss…nmpak jelas ‘bumper’ depan dia tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Liza says:

    Aku rasa betty banafe paling overdress malam tu…org lain biasa2 je…dia mcm jd mangsa fesyen jer…tak sesuai pegi stadium pakai gaun ala victorian cam tu…klu kat PWTC bleh tahan lg la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. pemerhati says:

    cube tgk kasut sepesen…cm bli kt 1kilg je kakaka..ksut tiz zakia,intan ladyana ngn juliana evans sepesen sepesen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • backup artis... says:

      mmg la spesen kot.
      mesti lah kat pasaran byk jual.
      tak kisah la kat mane pun.
      you pun mst ade brg yg same mcm org lain gak…
      takpayah la nk pertikai kan..
      hahahhaa.
      name pun artis.
      mst la ade kedai kasut yg sponsor kot. ehehhe.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. kak propa... says:

    tiz zaqyah.. tak tau lah die ni.. nak kata sombong ngn peminat ke tak. aku pun takpaham.
    aku ade time kat AJL ni. time start and last aku terserempak ngn tiz zaqyah neh.
    die ni mmg la lawa.
    tp depan mata aku sendiri. kesian lah kat peminat. berkejar nak amek pic ngn die…
    tapi menyedih kan.. die mcm nak lari je. taknak amek pic ngn peminat. tolong lah.
    anda artis baru.
    bg lah support skit.
    xde peminat. xde lah anda ok. hahahahha.

    tapi liyana jasmay /juliana evans mmg comel dan sempoi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • catwoman says:

      tiz bessst la manada sombongg…
      peramah pulak tu…time tu dia tgh nak cepat kot…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kak propa says:

        mane ade nak cepat. time die tgk xde buat pape.
        tak nampak mcm nak cpt pun. bajet hot je.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lil' Princess says:

      betull ..ala takat 1 drama top,wat per,,tak terbukti agii.woi,..kalau bwk mcm2 watak baru tau die hebat ke tak,,mcm nabilla huda, tabik kt die, leh bwk mcm2 watak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. puteriaquarius81 says:

    kak nora.. so sweet..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Zaza Muhammad says:

    ni dah kali keberapa aku tgk awal pakai baju tuh? byk collection kot pesen yg sama…
    ayu nye Nora bertudung…ikin plak tudung ok dah tp sluar tu ketat sgt aa dik, pastu pesen ‘gtu’ plak, x sesuai aaa ngan imej bertudung…
    hmmm awek si bunkface ni pun satu… dia tu cantik sesgt, tp baju tu kureng aaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • backup artis... says:

      haaa. tapi kan. awal kata. baju tu die baru je beli ptg sblm ajl tu. hehe.
      hm. die kate seluar and baju tu. rm100+200+++
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. x-not-x says:

    tak tau leee nk komen apa..semua seksi meksi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Heart says:

    rambut perang ngan pmpn tu sape weh??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. manjalara says:

    Nora paling sopan & ade style yang tak keterlaluan, betty tu dah tua sbb tu pakai mcm tu, tapi aku paling menyampah tgk eikin pakai tudung dgn pakaian fit, diorg ni tak tau ke hukum pakai tudung, mana boleh fit ikut badan mcm tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Lensa.blog says:

    Betty Banafe pling hot..!!
    lagi gambar..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. pinkypanthers says:

    cantik h/bag ekin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. zyzy says:

    felik sunguh nengok selebs2 malaysia nhe.xtawu mane silap ea,bjju2 dowang mesti xcukup kain.pokai sgat ker jd artis???yg lelaki bkan main b’lapis2 bju ea,yg pempuan kalo bleh dedah,dedah lagi.islam xislam tuh??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Geli Hati says:

    ADA GAMBO JIN KEPALA BOTAK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Naiezam says:

    pelik dgn si ikin tu dari dulu asyik pakai style jeans ketat dgn tali pinggang dia tu… sepatutnya tali pinggang tu pakai kat pinggang ini pakai kat bawah sgt sampai dah nak meleret ke ……. x abis2 dgn fesyen ketat tu… style kampung betul lah dia ni… cuba mcm nora barulah betul mcm org nak bertudung bukannya bertudung sebab nak dpt perhatian mawi … piiirah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Lil' Princess says:

    ntah apo2 la diaorg nih, tak up to date lsg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Cik Aya says:

    aduyai……..
    den xdpt pi lak…huhuuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Cik Aya says:

    aduyaiii…
    xdpt den nk kato pe da…
    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. merah_tomato says:

    no komen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. putricempaka says:

    apa nak jadi artis sekarang ni…no komen!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Darkside says:

    zzzzz…..ader lady in red,ade checkered color…dem…GG… bawak2 la btaubat…aku pon byk dosa,tp bila tgk gelagat artis ni,ak rasa lagi risau…tlg2 la bukak pintu ati sume2 arits ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. awanag sempoi says:

    pelik2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0