Written by AbangNara | January 11th, 2010

red carpet ajl24

Keputusan AJL 24 dah pun diketahui. Macam biasa kalau ada event besar macam nie, mesti kena ada red carpet. Kami belum sempat upload gambar red carpet AJL 24. Cuma sempat letak satu jer. Iaitu gambar Liyana Jasmay kat atas tue.

Nanti balik kerja nanti kami akan uploadkan terus kat sini.

UPDATE: Kitorang dah letakkan gambar-gambar red carpet AJL24. Jom layan ~~ Kredit kepada Mstar.

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

red carpet ajl24

92 responses to (GAMBAR)Red Carpet AJL 24

  1. pu3 viva....!! says:

    comel mcm aku….
    ahaks…!!!

    0
    0
  2. violet says:

    huhhuhu…
    kemain lg seksi smlm

    0
    0
  3. aries_april says:

    alah…pic minah ni apsl kak nara?
    ltak la onrg lain.

    0
    0
    • manis says:

      masuk ni dh 3 kali sye post comment tp apesal comment sye xkuar? saye nk request kak nara cr gmbar sorg artis pompuan ni mase kt red carpet ajl. sye tgk kt gua.com.my td. muka die mcm elyana @ betty benafe. pakai bj warna merah, seksi skt tang dada n ade ropol kt bahu. bj tu mcm xsesuai je dgn die. mcm xkena die pakai bj tu.tq..

      0
      0
    • Zaza Muhammad says:

      heheh dah tu buah hati ye menang besar AJL…

      0
      0
  4. manis says:

    kak nara, td sye tgk kt gua.com.my. ade sorg artis pompuan ni muka mcm elyana @ betty benafe. kak nara cr ye gmbar die. die pakai bj warna merah, seksi tang dada n ade ropol kt tgn. nk tgk btl2 bj die sbb mcm xsesuai die pakai bj tu..tq..

    0
    0
  5. manis says:

    kak nara, sye tgk website gua.com.my td. ade sorg artis pompuan ni muka mcm elyana @ betty benafe. die pakai bj warna meran, seksi tang dada n ade ropol kt bahu. kak nara cr ye gmbar die sbb nk tgk btl2 gmbar tu. bj tu mcm xsesuai dgn artis tu.nmpak xkena.tq..

    0
    0
  6. BumbleBee says:

    arghh…jerawatttttttt kt dahi dier!!

    0
    0
  7. sakura says:

    slamat ptg kwn2=)

    0
    0
  8. AnneDeSilva says:

    alamak…
    BF dh menang besar mestilaaa senyum besar…..

    0
    0
  9. sofea says:

    tul 2 zaza..da buah ati dia menag besar…mesti senyum lebar ….

    0
    0
  10. AnneDeSilva says:

    mesti balik pk nk mintak beg LV satu..hahahaha

    0
    0
  11. sofea says:

    tul la 2 .kat pasar malm pun de beg LV …lau kat pasar mlm .mintak sepuluh pun x abis duit dia….

    0
    0
  12. sofea says:

    kedekut pnye hantu.ade ke …beli beg tuk gf kat pasar malm….

    0
    0
  13. Syahmi says:

    memang best

    0
    0
  14. AnneDeSilva says:

    asl sunyi jek korg nie??
    mohla berhibur..huhuhuh

    0
    0
  15. pEnArI pOcO2 says:

    salam u ol…
    bukak bn tibe2 jd heran…
    GUA ader website gak ker…?
    ni yg fening aku fikirkan nih…

    0
    0
  16. ladybird says:

    gambar dia sorang je….
    letaklah byk ckit..
    kak nara ari ni malas ke???
    smlm penat buat psembahan..
    hehehe….

    0
    0
  17. puteriaquarius81 says:

    1 je pic?

    0
    0
  18. AnneDeSilva says:

    mana semua nie?

    0
    0
  19. yula says:

    HAI SUMA…

    0
    0
  20. yula says:

    hai…suma

    0
    0
  21. yula says:

    huhuhu..dah blik da tu

    0
    0
  22. Lensa.blog says:

    Red carpet HERE..!!
    some artis gonna be bumb..!!

    0
    0
  23. azharramli says:

    AJL tak segempak gambo hang berlari bro..hehehehe..jangan mareee

    0
    0
  24. kipas lipas says:

    muke sbijik cm nenek aku…ade mate,idong,mulot,bibir..dll~

    0
    0
  25. […] tadi kami update gambar red carpet AJL 24, tetiba dah terjumpa gambar Betty Benafe dengan fesyen menggoda seksi tak hingat time red carpet […]

    0
    0
  26. pening says:

    Napela artis2 prmpuan sumenye ‘seksa2’ belaka…ish3..

    0
    0
  27. arnamee says:

    tema lain sikit jer, gini jugaklah fesyennyer;p

    0
    0
  28. amy says:

    intan ladyana cantik rambut warna gelap,nampak natural.farah fauzana baju simple sangat.dafi ngan awal best,military jacket cantik.yang bawah intan tun sape?nora ek? suka handbag love dia.ekin aku menyampah trademark belt dia tu,cam kampung.handbag dia tu dah berapa puluh kali usung sana sini,haritu kat iff beg tu jugak. mekap dah la macam pondan ..

    artis ooiii,kalau pergi red karper janganla pakai merah head to toe,tenggelam dik nun,at least buat cam nora tu,tudung je merah

    juliana evans,baju dah okey cuma tang pinggan tu kenapa? dah macam cacat plak aku tgk

    0
    0
  29. girl_power says:

    mawi ni dh mcm joe flizzow sya tgk.

    0
    0
  30. pening says:

    Dress merah tu Mas Idayu ke..aduss…nmpak jelas ‘bumper’ depan dia tu..

    0
    0
  31. Liza says:

    Aku rasa betty banafe paling overdress malam tu…org lain biasa2 je…dia mcm jd mangsa fesyen jer…tak sesuai pegi stadium pakai gaun ala victorian cam tu…klu kat PWTC bleh tahan lg la…

    0
    0
  32. pemerhati says:

    cube tgk kasut sepesen…cm bli kt 1kilg je kakaka..ksut tiz zakia,intan ladyana ngn juliana evans sepesen sepesen

    0
    0
    • backup artis... says:

      mmg la spesen kot.
      mesti lah kat pasaran byk jual.
      tak kisah la kat mane pun.
      you pun mst ade brg yg same mcm org lain gak…
      takpayah la nk pertikai kan..
      hahahhaa.
      name pun artis.
      mst la ade kedai kasut yg sponsor kot. ehehhe.

      0
      0
  33. kak propa... says:

    tiz zaqyah.. tak tau lah die ni.. nak kata sombong ngn peminat ke tak. aku pun takpaham.
    aku ade time kat AJL ni. time start and last aku terserempak ngn tiz zaqyah neh.
    die ni mmg la lawa.
    tp depan mata aku sendiri. kesian lah kat peminat. berkejar nak amek pic ngn die…
    tapi menyedih kan.. die mcm nak lari je. taknak amek pic ngn peminat. tolong lah.
    anda artis baru.
    bg lah support skit.
    xde peminat. xde lah anda ok. hahahahha.

    tapi liyana jasmay /juliana evans mmg comel dan sempoi..

    0
    0
    • catwoman says:

      tiz bessst la manada sombongg…
      peramah pulak tu…time tu dia tgh nak cepat kot…

      0
      0
    • Lil' Princess says:

      betull ..ala takat 1 drama top,wat per,,tak terbukti agii.woi,..kalau bwk mcm2 watak baru tau die hebat ke tak,,mcm nabilla huda, tabik kt die, leh bwk mcm2 watak

      0
      0
  34. puteriaquarius81 says:

    kak nora.. so sweet..

    0
    0
  35. Zaza Muhammad says:

    ni dah kali keberapa aku tgk awal pakai baju tuh? byk collection kot pesen yg sama…
    ayu nye Nora bertudung…ikin plak tudung ok dah tp sluar tu ketat sgt aa dik, pastu pesen ‘gtu’ plak, x sesuai aaa ngan imej bertudung…
    hmmm awek si bunkface ni pun satu… dia tu cantik sesgt, tp baju tu kureng aaaa

    0
    0
    • backup artis... says:

      haaa. tapi kan. awal kata. baju tu die baru je beli ptg sblm ajl tu. hehe.
      hm. die kate seluar and baju tu. rm100+200+++
      hehehe

      0
      0
  36. x-not-x says:

    tak tau leee nk komen apa..semua seksi meksi..

    0
    0
  37. Heart says:

    rambut perang ngan pmpn tu sape weh??

    0
    0
  38. manjalara says:

    Nora paling sopan & ade style yang tak keterlaluan, betty tu dah tua sbb tu pakai mcm tu, tapi aku paling menyampah tgk eikin pakai tudung dgn pakaian fit, diorg ni tak tau ke hukum pakai tudung, mana boleh fit ikut badan mcm tu

    0
    0
  39. Lensa.blog says:

    Betty Banafe pling hot..!!
    lagi gambar..!!

    0
    0
  40. pinkypanthers says:

    cantik h/bag ekin…

    0
    0
  41. zyzy says:

    felik sunguh nengok selebs2 malaysia nhe.xtawu mane silap ea,bjju2 dowang mesti xcukup kain.pokai sgat ker jd artis???yg lelaki bkan main b’lapis2 bju ea,yg pempuan kalo bleh dedah,dedah lagi.islam xislam tuh??

    0
    0
  42. Geli Hati says:

    ADA GAMBO JIN KEPALA BOTAK

    0
    0
  43. Naiezam says:

    pelik dgn si ikin tu dari dulu asyik pakai style jeans ketat dgn tali pinggang dia tu… sepatutnya tali pinggang tu pakai kat pinggang ini pakai kat bawah sgt sampai dah nak meleret ke ……. x abis2 dgn fesyen ketat tu… style kampung betul lah dia ni… cuba mcm nora barulah betul mcm org nak bertudung bukannya bertudung sebab nak dpt perhatian mawi … piiirah

    0
    0
  44. Lil' Princess says:

    ntah apo2 la diaorg nih, tak up to date lsg…

    0
    0
  45. Cik Aya says:

    aduyai……..
    den xdpt pi lak…huhuuh…

    0
    0
  46. Cik Aya says:

    aduyaiii…
    xdpt den nk kato pe da…
    huhuhu

    0
    0
  47. merah_tomato says:

    no komen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  48. putricempaka says:

    apa nak jadi artis sekarang ni…no komen!!!!!!!!!!!

    0
    0
  49. Darkside says:

    zzzzz…..ader lady in red,ade checkered color…dem…GG… bawak2 la btaubat…aku pon byk dosa,tp bila tgk gelagat artis ni,ak rasa lagi risau…tlg2 la bukak pintu ati sume2 arits ni…

    0
    0
  50. awanag sempoi says:

    pelik2

    0
    0
  51. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  52. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    0
    0