Written by AbangNara | November 2nd, 2009

Memang tiap-tiap tahun Party EH! ni, artis yg dtg akan pakai agak sexy. Tapi tahun ini temanya adalah ‘Chic’. Kami ni kurang paham maksud Chic  so mari kita check apa maksud ‘Chic’ pada pandangan artis….

gambar dari murai.com.my

103 responses to (Gambar) Party EH!

  1. sundalbolong says:

    SO SEXY!

    0
    0
  2. iman says:

    cube tgk tgn diana kt mane….eeeee x senonoh

    0
    0
  3. blackberry says:

    gambar last 2… jatuhnyerr fasha punyee boopppssss!!!!

    0
    0
  4. blackberry says:

    tak kenal lah… aku cuma tau si pasha n diana je…

    0
    0
  5. babyblosh says:

    hee.. ntah paper r dyeowg nih….

    0
    0
  6. ANneDeSilva says:

    haahla asl dada fasha kebawah ekk?

    0
    0
  7. DiNdAkAnDa.. says:

    pic sapa yg lain2 tu..tak knl langsung…yg knl cuma fasha ngan diana ..mmmmmmmmm

    0
    0
  8. ::..kaktus..::: says:

    adess…sumenyer menayang lengan…

    0
    0
  9. pening says:

    Dorang ni kalau pakai bju x cukup sifat, mmg x sah agaknye…ish3…

    0
    0
  10. Rin says:

    mksud ‘CHIC’ tu ialah pakai baju kecik2…
    sekian…

    * wah fasha, electric blue gtu..

    0
    0
  11. Flo says:

    Siapa kata gadis malaysia tak menawan…..lalalalalal

    0
    0
  12. farenova says:

    cantiknye diana danielle, sempat aje kamera amik time2 ni. …huhuhu

    0
    0
  13. aRieS ApRiL says:

    cci mata btul la…
    hehehehehehehe

    0
    0
  14. huh! says:

    bodoh tul artis skang nih….nak jugak pkai sexy dan ketat,….apa lar, dorang ni tak guna otak ke.. nak mnyeksi mcm la badan tu lwa sangat…, tak taubat langsung, tak ingat lngsung tuhan….fkir korang tu omputeh…

    0
    0
  15. aRieS ApRiL says:

    prt tngh knyg…
    ngantuk la pla….

    0
    0
  16. hantupensil says:

    erm..xseksi pun..
    huhuhuh

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      tp ko mst syok gak time tngk tu…
      tul x?
      :-)

      0
      0
      • blackberry says:

        a ah… klau nk kate seksi, xyah pakai papa pon… pkai baju luar transparent .. bagi nampak papa yg sepatutnya takleh nampak… 2 baru dikatakan seksi….
        x yah pakai bra or panty… :p

        0
        0
    • EclipsE says:

      but seksa jer…

      0
      0
      • aRieS ApRiL says:

        artis skrng…
        klau x seksi…
        nnt kata x up 2 date lak..
        klau seksi dosa lg tmbh….

        korang sbgai artis fkr la pa yg ptt…

        0
        0
      • huh! says:

        taubat la…chicks konon…anak ayam…jgan jdi ibu ayam dah la….

        0
        0
        • ANneDeSilva says:

          sengal dorg sume niee..

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          cam na dia orng nk taubat…
          smbr rzki…
          skrng ni…
          dia orng snggp mnhalalkan apa yg haram…
          krna smua tu kata mrka…pnca rzki dia orng…
          periuk nasi….

          0
          0
        • blackberry says:

          2 semua alasan dorg, aries!!!
          nak carik rezeki, byk lagi punca rzki yg halal untuk dibuat
          bkn setakat jadi artis yg seksi
          bkn x leh jd artis ni, tp pakaian tu kena bersopan lah sikit
          nak lagi yg ompuan….

          0
          0
  17. ANneDeSilva says:

    Anne ngantok skunk..hurmm…

    0
    0
  18. ANneDeSilva says:

    apesal tangan diana mcm tu????

    0
    0
  19. teacherfara says:

    haha…x bleh blah la gmbr 1st 2..:D
    mostly x knai pon la depa nih..mai mana x tau..

    0
    0
  20. aRieS ApRiL says:

    pns ari ni kat png…
    sykr pd tuhan…
    dh bnyk ari hjn…..

    0
    0
  21. huh! says:

    dripda aku tgk gmbar buruk ni, baik aku tgk katun lagi best… @#$%%%^!(***#&# btul la artis skrang ni….nak kena tsunami ke dorang ni?….macam indon tu…aku lngsung tak minat artis malaysia….sbb mereka tu bodoh

    0
    0
    • BumbleBee says:

      musibah x mengenal artis…skali dier dtg…abis kter sumer pun leh terlibat sama kalo x bernasib baik…(cm kt Padang, kanak2 tgh mengaji pun out tertimbus jugak)….

      cume amalan akhirat laa yang akan menentukan kter dicampakkan ke mana….wallahualam.

      bayangkan tetibe klcc tumbang sbb gegaran gmpa bumi kt memana….~ nauzubillahiminzalik~

      0
      0
  22. yula says:

    kale kuku pacat same kale tulisan blakang die
    huhuhuhu…..

    0
    0
  23. komputer_lembab says:

    sib baik la ketiak si YATT tu putih,kalau ketiak aku angkat tinggi2 macam tu…………kompom komputer korang hang…hu3

    0
    0
  24. iz says:

    hahah
    aku gelakkan aje.

    0
    0
  25. baem says:

    semalam pin aku buat parti gak,tapi parti untuk budak bersunat,semua wajib pakai kain sarung je..tak leh pakai baju..nampak seksi ckit..

    0
    0
  26. nasib tema chic kslo tema naked? hurmsssssssss lagi banyak yang jd jurugambar

    0
    0
  27. cinta_coklat says:

    aku rse diana tu ngh horny la..
    die ngh usap2 le 2..
    hahaha..

    0
    0
  28. ozman says:

    woo…smart ah tgn diana ha3…tu bapok mane sebelah dd tu (pura2 xknal)

    0
    0
  29. eden says:

    cantikkk 2..

    0
    0
  30. gosipgurlfea says:

    camelia memang super hot woman in asian lah!!! ^_^

    0
    0
  31. opieck says:

    Click my name…!!!!!

    0
    0
  32. zhang zi yi says:

    Diana 2 seksi kat bawah kalau x silap mcm pakai seluar pendek tp ada cover net. 2 yang nak cover dengan baju tapi tangan salah letak pulak. Fasha 2 bra dia kot jatuh dari tempat asal 2 nampak kat pinggang, agaknya tak dapat nak betulkan sebab baju ketat sangat. x kan tak perasan mcm ada 2 pasang boobs.

    0
    0
  33. sara says:

    opps diana ap dah jadi…..terpegang ke tak sengaja kan dah kantoi…..yelah fasha punya #### macam jatuh jeeee lupa pakai push up kot

    0
    0
  34. bem0044 says:

    blh tahan… takut yang tgok tk tahan..

    0
    0
  35. ita says:

    hahahaha……….selak lah bnyak2…..

    0
    0
  36. Lisa says:

    Lor Diana, whatcha doin girl? Adjust panties? Ke gatal? Letak bedak johnson kuasa 2 k.

    I like Camelia’s top. Tambah baju lengan panjang kat dalam, tambah tudung. Seluar bagi longgar sikit. Dah hilang dosa sebab tutup aurat tapi still masih bergaya.

    0
    0
  37. julie says:

    chic or bitch!! ops

    0
    0
  38. khairul2 says:

    Aduh, aurat sana aurat sini.

    Artis oh artis.

    Khairul,
    A fan of
    Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0
    0
  39. Shima says:

    cun la diana danielle tu..

    0
    0
  40. diana mak saye dah berkenan dgn awak ni…bile kite nk kawin ni?
    hahahahahaha

    0
    0
  41. Hi Web site owner. I really just like your article and also your site all in all! That article is extremely plainly written and effortlessly understandable. Your current WordPress style is wonderful as well! Would be awesome to discover where I can get this. If possible hold up the good job. We all need a lot more such web masters just like you on the internet and much fewer spammers. Great friend!

    0
    0