Written by AbangNara | November 20th, 2009

watie dan azza elite

Gile best cara sambutan artis-artis kat Malaysia nie. Siapa ada penari pole lagi. Bila la rasanya kami di BeautifulNara nie nak dapat invite pergi sambutan hari jadi macam nie. Selalu kami celebrate hari jadi kat rumah je. Beli satay makan reramai.

Oh ye, gambar parti hari jadi nie katanya adalah hari jadi Watie dan Azza Elite. Azza Elite yang pakai baju kaler pink. Saja kami bagitau sebab takut anda semua tak kenal. Lain macam sikit muka dia. Mungkin tengah bahagia atau mungkin terlebih makan tempe macam Khir Toyo.

Korang layankan ajerlah gambar-gambar parti hari jadi Watie dan Azza Elite dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Best jugak buat update secara langsung kat Facebook pasal Nur Kasih ngan anda semua. Terima kasih kepada Streamyx kerana membuatkan ini semua possible. Connection yang lancar ~~~

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

159 responses to (GAMBAR)Parti Hari Jadi Watie Dan Azza Elite, Kami Pun Nak Join!!!

  1. Hashim says:

    First? haha..dekat mana ni?

  2. eh-ah says:

    da tua la muke aza 2..eeww…

  3. Leo says:

    haha… mcm tue je sume…

  4. kak aNIe says:

    Nara…tak taulah nak komen aper…!! Ntah bila lah diorang nak berubah….

  5. noniey says:

    takut betul tengok cara diorang sambut beday …

  6. noniey says:

    masing2 artis semua nk tunjuk nasik lemak x lakuu..cian lak tengok si azza ni..muka dah cam badut..mekap nk tutup kedut..kalau..dah tut….

  7. muat turuNaik says:

    apsal muka azza gedebob semacam…pakwe baru lagi ker tu

  8. yash says:

    pewhh! ada tarian tiang lagi! kah3 rosak2…

  9. Kak Long says:

    Masyallah! Bilalah mereka-mereka ini akan bertaubat?

  10. lanToK LeW says:

    hmmm…..baru je lepas nengok kat oh bulan….huhuhuhu….pe la nk jadi ngn mak jansss….ni…..huhuhuhuhu…..kalo takat nari camtu bek aku layan video britney spears gimme more….lebih kurang gak tuh….huhuhuhu

  11. shsharina says:

    ape la diorg ni…gemar sambut bezday kt tmpt mcm ni.. buat la kenduri doa selamat ke… lg dpt pahala bg org mkn…ish ish ish

  12. jane says:

    mula2 hilang jap dari dunia artis pasal nak insaf…pastu berlakun balik ….konon2 masyarakat dah terima dia balik…perangai pon mula la balik….. tak minat dia(wati) punya lakonan…suara dia macam dubbing citer mexico…

  13. BukanNamaSebenar says:

    ape kejadahnye deme2 ni.. tak ingat mati ke oi..hidup nak tongkat langit ke ape ni.. eee.. nanti mati mesti bising dalam kubur ni sebab kene bedal 24jam… huhuhuhu…

  14. gibing gibing says:

    sakai nampak…

  15. brongko says:

    naik domam den nengok lurah si waty tuuu…

  16. Tukang Paip says:

    Pakai seksi baju ketat tapi perut buncit…hahahhaahah tak senonoh…

  17. serai_patah says:

    pink kew merah BN baju azza pkai??sexcy = artis…mcm x biasa…bukan sowg artis sexcy kt mesia nie….

  18. acHe says:

    Ish ish….

  19. tOmEii says:

    hahaha……
    apsl mke azza putih melepak……
    ni sah pkai tepung cap gomak…..hihihihih…..
    dh mcm badut srkas plak aq tgk….huhuhuhuh

  20. awekcun says:

    XMAU2….XELOK TAU..TUHAN MARH………….

  21. reena says:

    Kalau tak salah Watie nie pernah g umrah kan, dengan keluarga angkat dia, balik dari umrah dia ada cakap tak nak seksi lagi then siap tukar nama jadi HANNA sebab nama watie tu dia kata tak da maksud ker or tk baik maksud dia, kalau tak salah lah kan, masa tu dia baru jer kehilangan anak dia yang pertama… maaf kalau saya tersalah ler….

    • awekcun says:

      BTOL LA APE YG KO CKP TU TP DIA NIE JENIS HATI SETAN SSH SKET NK INSAF..
      CIAN NGAN ANK DIA ADAM MSTI CEDIH DLM KUBUR TGK PRANGAI MAK DIA YG ASYIK WAT MAKSIAT JE…

      • longsengah says:

        rupa perangai cmni pun bile nak berlaki pandai nk yg berIMAN! yg blh membimbing ke jln yg baik kononnnn…cari di nite club leh jumpa ke???

    • BumbleBee says:

      betul laa tu….kuar melodi x silap kata dh insap…smnjak anak dier arwah jatuh kondo… rupenyer x insap lg mak budak ni…eh ehhh…

      • longsengah says:

        mungkin insaf tu ade sikit dlm jiwa dia…tapi bila terpengaruh dgn JEBON2 & malaun di luar tu hancusssss…iman nipis cm kulit bawang…sape2 pun bleh tergoda!

  22. yubin says:

    dasyat tol la dorg2 nih..xperlu pole dancing 2 sume klu stakat smbut besday.
    cm org xde akal…

    • sunye says:

      ala yubin,,,bese lah tuh artis malaysia da maju,…
      da sama thap dgn artis negara laen cam korea kew,,eropah kew..maklumlah nk buktikan we can do it,,tp yg salahnye maju dr segi nih,,,,dr segi bakat..emmm,,HAMPEH,,,bley blah..i rse brminat dgn pole dancing…cmner nk kontex watie nk tnye kat mne dye dptkan pole dancer tuh,,,,mak berkenan taw~

  23. norj says:

    astaga…ni mengundang bala kat Mesia ni..

  24. gosipgurlfea says:

    apa pasai gambar semua tak lawa tatau…watie ek? mengandung ka tuh………….

  25. mama2kids says:

    astaghfirullah…..mcm bukan org islammm je diorang niiii…..kalau gini …malaysia pun boleh dpt gempa mcm di pdang….ya allah, bukakan la pintu taubat buat mereka….

  26. brongko says:

    buat tebakar darah jerrr…aku tengok lurah dendam si waty niii…..

  27. brongko says:

    tengok rupa azah tu…emmmmm…..cantik lagi camelia…

  28. brongko says:

    mahu pengsan mak aku kalau dapat menantu macam geni….

  29. awekcun says:

    DORG 2 DH RPE MCM JIBAUK BIN LAHABAU……
    HAHAHAHAAAAAAA…………!!!!!

  30. awekcun says:

    ske lak ko yer……ko dh kawin ker??

    • lanToK LeW says:

      ko tny aku ke ni???huhuhuhu…kalo ko tny aku….aku ni lom kahwin…..x de yg special g……ngape???ko rancang bulan 2 nnt nk kahwin kan??ke aku yg tersilap baca?

      • awekcun says:

        2 MMBR AKU LGI SORG,KTE ORG NIE KNGSI MAIL 2 YG JDI CM NI…..TPI BKN KNGSI LAKI YERRR……
        KMI NI STATUS SME TPI DIA KAWIN LU….YG AKU,TUNGGUUUUUU……………

  31. garam kaso says:

    kesian budak 2 ekor ni. belakon x seberape tapi… JANDA TERBUANG le katakan

  32. fiza says:

    that’s why i don’t read newspapaers…inilah realiti sebenar artis malaysia-di blog! mana ad artis m’sia x clubbing? come on la ppl, org kampung bolehla pecaye benda2 camtu

    • gosipgurlfea says:

      LOL explain for the tag-> “org kg bleh caya benda tu” wat ta bloggin man??? u org bandar ke lol-so org kampung suma pecayala 100 n plus % apa yang paper wrote wasnt?? so did u think ORG kampung dungu n such a moron hmm? shrug~

    • BumbleBee says:

      tak baik fiza merendah-rendahkan minda org kampung….

  33. nha says:

    kek chocolate tu nmpk sodap. yum!

  34. hothotheat says:

    eee…aza muke ta cun..lebih bdk..
    kui3..
    mcm gomak da..
    ha3

  35. pening says:

    Ya Allah, camni ke cara dorang celebrate birthday…bc doa selamatkan lg baik…ni siap ade penari
    ‘ tut’2 lg…ish3…x patut2…

  36. sarena_kl says:

    saper2 nk servis dr i..join kampung chat..n cari nick i..SARENA _KL..harga boley runding..hik3..

    • awekcun says:

      KO NIE ‘JUAL BRG’ KE…??

      • anNeDeSilVa says:

        servis??

        • awekcun says:

          KO NIE BITCH KOT…

        • sarena_kl says:

          this service not 4 u all ladies but 4 truly men..jez email me kalu saper2 behajat..([email protected])

  37. ieka_mot2 says:

    jahanam kn msia tol pmpuan2 keparat ni..kalo msia kene timpe bala,korang la antra penyebabnye..insaf la skit..umor makin tua,umah kate pegi,kubor kate mari dol!

  38. BumbleBee says:

    pempuan2 dlm gmbr sumer rupe cam ibu ayam jer…hek hek hek…

  39. anNeDeSilVa says:

    hurmm..
    dunia..

  40. anNeDeSilVa says:

    anne perasan kalau azza nie mang suka taw pakai bedak mcm tepong gomakk…

    • BumbleBee says:

      dier bajet kulit dier cerah….amik foundation kaler yg lebih putih…cm pakai topeng pun ade jdnyer…huh…ntah ape2.

      • anNeDeSilVa says:

        tula pasal..
        banyak kali anne tgok..
        yg jantan sebelah tu BF dia kew???
        asyk nk tunjuk taik lalat jekk..
        bakar baru taww…

        • BumbleBee says:

          bakar je anne… bajet hensem, cantek jer sumer..yakss…
          umur masing2 konpom 30an…tua2 bangka yg dh kendur dah…bwk2 laa tinggalkan aktivity x sehat ni….

          artis pompuan zaman skang ni makin tua makin menggediks tunjuk t$t_k. bajet masih tegang walaupun perut buncit…
          dh terkena syndrom menopause agaknyaa… yakss

        • lanToK LeW says:

          ala….t_t_k pon da londeh….tgk je c watie unyer tuh….huhuhu…

  41. lanToK LeW says:

    apela nk jadi ngn artis malaysia nie….macam2 perangai….macam2 kerenah….macam2 ada….hehehehe

  42. anNeDeSilVa says:

    anyone here??

  43. akuchey says:

    bestnyer dapat join depa…. kalau buat doa selamat lagi best dunia dan akhirat.

  44. wan2911 says:

    malu kat tngok org mcm ni..
    low class :p
    p/s : sape nak 100usd? ^_^

  45. cili says:

    dorang teman baik setan…..malaikat pun takut nk hampiri.

  46. yula says:

    geli aku tengok 2ekor ppuan ni cam hampeh
    bajet cun
    xsedar dah tua bangka nk smbut besday agi

  47. Rin says:

    ermmm masyaAllah… mcmne kita sume d akhirat nnt …?

  48. KM says:

    uih…panas ni.. ni la dunia artis sekarang ni..

  49. cicikgurl says:

    mak aih… siap ade tarian nage, eh tarian tiang lg….hahahahaha..

  50. bdakcmel says:

    morning gadismelayu.. mmalukan la perngai diorang,,,,nie kew contoh yg bek sbgai ARTIS….

  51. bdakcmel says:

    I THINK.. DORG XSEDAR YG DIORG STIASA DPERHATIKAN..memg la 2 hidup dorang,phala dose ngan TUHAN,tp berpada2 la tingkah laku krang ye whai ‘CIK2’……

    • GADISMELAYU says:

      BTOL3…
      KLAU BENCANA MENIMPA BKN KORG JE KNE..
      YG XBERDOSA SKALI KENE..
      AKU PLG KESIAN GAN BAYI NGAN KANAK2 YG XBERDOSA TU..
      MEREKA BR NK MENGENALI DUNIA..

  52. Rain_17 says:

    ni sume ahli neraka n tmptnya adalah di neraka

  53. sara says:

    wow kat mana club niee….emm boleh tahan jugak diorg nie…..ha kalau nak skodeng azza dia selalu kat bukit sentosa rawang…dgr khabar ada spa….luarh dendam diaorg pun boleh tahan gak

  54. awekcun says:

    BORINGNYA…
    LGSUNG XDE ORG NK ON9…

    • lanToK LeW says:

      aku ade ko x de…ko ade aku lak x de….wahhhhhhhh…..bowink tahap gaban da nie….gaban pon x seboring nie….huhuuhu…..x de page baru g ke abg nara???????

  55. blackberry00 says:

    per nk jd ngn dorg nih..???
    aku kekdg kesian ar ngn org2 yg cm nih…
    pintu taubat 2 senantiasa tbkk tp dorg nih, cm dh ilang panduan hidup

  56. Zaza Muhammad says:

    alangkah bagus klu sambut besday wak doa selamat atau kenduri arwah ke… eeiii artis2

  57. Dina Islamiah says:

    Kalau tak silap saya dorang ni ada anak kecik. Kat mana dorang letak anak time pesta malam macam ni. Setahu saya hati seorang ibu takkan tegamak nak luangkan masa ngan benda-benda macam ni.

  58. awekcun says:

    enth lerrr,aku xpahm arts2 skrg yg dh jdi mak org ni….??mne xny mak2 skrg pn dh xhern ank dorg nk g mne,btol x…?????????

  59. cili says:

    ada 2 ekor beruk mat yeh panjat tiang!

  60. Geli Hati says:

    WOW JANDA MELETOP

  61. aku says:

    astaga… buruknya muka masing2! eeee….. mekap tebal-tebal, pakai sexy mexy tapi still fugly.

  62. awekcun says:

    ENTH….TAU XPE…….

  63. yaya says:

    korang kutuk tp still berebut2 nk jadi org pertama baca gosip artis yg artis mesti lh seksi, … hahahaha!!!
    bace lh blog tun mahathir ke, malaysia kini ke …. ngok nyer reader, mengucap mengutuk tp masik nk tgk …..

  64. awekcun says:

    ni sume wt mse borng glerrr jer……

  65. afissy says:

    diaorg ni xingat mati ke…aku tgk sorng2 mcm pompuan sund***…yg bergmbr reramai pakai bj hitam tu sume budget lawa….lawa lg nenek aku kat kg

  66. tereputri says:

    uuuhhh… astafilrulalhazimmmmm…….

  67. cili says:

    janda pakai buang jerk dorang ni.erm…muka xde serinya. kat dunia xde seri. kat akhirat, hitam legam kot.

  68. eleT says:

    More Elit picture here..!

  69. gugu gaga says:

    wah…macam jalang gak derang nih…

  70. 88 says:

    azza cucuk botox ke??

  71. sekar says:

    dah sesat diaorang nih…..masyaallah

  72. mekar says:

    wuuu… nyonyot tek2 sedap tu… tek2 powell!!!!

  73. topo says:

    ye ke parti hari jadi watie dengan azza? apsal kat kek tu nama baby? hohohoho

  74. bender says:

    artis skrg pegi umrah mula-mula kata insaf..tp lame lame makin melarat jer…….ish..ish..ish

  75. -DarkHeart- says:

    muka dah tua…anak lak dah mninggal.ingat2 lah kite ni mkin tua bkn mkin mude..so,better la wat2 taubat and insaf pd Allah..awk pun dah xlaku……end of me ^_^

  76. pokdie says:

    memang hebat la diaorang ni..macan kat hollywood….pas ni gi umrah lagi…pastu cerita la dah insaff….habat2. karja pun palakon…memang lakonan.

  77. Naiezam says:

    rasa-2nya janda 2 org ni dah memang terdesak sgt nak cari jantan sebab tulah makin seksi… si aza tu patutlah laki dulu tingalkan dia sebab dia mmg tak lawa pun walaupun tempek bedak sekilo tetap tak cantik mcm bekas isteri laki dia dulu (si camelia)… kalau dah tak cantik tu tak yah lah asyik cari kontroversi atau glamour murahan ye… dan meluat tengok perangai 2 org ni… tak pernah berubah…ingatlah balasan tuhan ye

  78. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

  79. santai says:

    Nak tanya sikit…artis2 yang dalam gambar tu orang Islam ke???? Islam kot tapi tuhan dia turunkan kitab lain kut..

  80. […] kami ada keluarkan gambar Watie Elite menyambut hari jadinya tapi tak berapa lengkap gambarnya. Setakat ada 5,6 keping gambar jer. Orang kata setakat gambar […]

  81. ayoikema says:

    ader x kls yg leh anta dier org ni utk fham bhaw kiter sbg org islam x leh wat cm2,pkai cmtu…etc cm2 lg n lg..hehehe…

  82. sizuka says:

    aku kenal salah seorg awek dlm gambar tu, member sekolah aku, belajar pn bkn pandai, keje pn biasa2 tp sbb kawan dgn artis kelas 3 ni dia pn dh jd perasan bagus, mcm dia pn artis jugak…boring, ckp pn bergegar…kalau nk tunjuk sgt badan korang tu, x payah la pakai bj bila kuar rumah, tgk laki ko org kelantan tu marah ke x…kalau setakat nk tunjuk sikit2 tu x payah la…kalau tuhan turunkan bala bkn diorang yg buat maksiat ni je kene tp kita pun terpalit sama…

  83. sarawak girl says:

    alah… artis kan ingin gak time cmtu… mereka kan manusia biasa gak… cuma taraf je tak sama… tapi sebagai artis ni kenalah faham batasannya….

  84. doly says:

    watie dah melalui b’mcm2 benda dlm idup dia…. laki tinggal kan dia, ank meninggal, sepatutnya dia lebih matang n tinggal sume2 nie… bnda2 lps adalah pengajaran untuk dia n panduan di masa akn dtg… tp dugaan yg tuhan turun kan untuk dia lgsung x menginsafkan dia…..umur dah cam nie, dah ada anak, still cam nie, tuhan tutup pntu hati, sesat la seumur hidup.

  85. tekong says:

    masing2 punya boobb…semua nak terkeluar…adussss…sakit mataku…..tp mesti ter zoom gak kat situ….

  86. ME says:

    artis m’sia skrg ni nampaknya dah mcm artis hollywood.. ape bleh buat……

  87. john says:

    benggong punyer org…xajak!!..hahahaha

  88. rehan says:

    kat msia ader ke tempat mcm nie..kampung nyer aku..(kg gak yg kenaa..)…malaysia BOLEH!!

  89. […] (GAMBAR)Parti Hari Jadi Watie Dan Azza Elite, Kami Pun Nak Join!!! (153) […]

  90. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

  91. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

  92. porno izle says:

    Totally digg your website thanks a lot for the info

  93. atoi says:

    burit busuk

  94. zara says:

    berbakul dpt pahala meke..sb mulut puaka korang.atleast mereka tk sebusuk yng korang sangkakan.KALAU MEREKA SAMAN KORANG BEAUTIFUL NARA baru korang tau.ini bukan birthday mereka.ok.yes mereka silap sb pakai bj mcm tu.kesian azza.sb pasal orang lain ajak dia jadi mangsa.lg 1 camera kawan mereka ni camera murah ok.sb muka nampak putih.watie i tk mau komen sb tk kenal.