Written by AbangNara | March 5th, 2009

gambar seksi siti maeva

[note]Siti Maeva adalah di sebelah kiri gambar/di sebelah kanan lelaki di dalam gambar[/note]

Seorang lagi artis wanita baru yang masih belum popular, gambar-gambar seksi, panas dan sosial Siti Maeva, pengacara atau host rancangan Zon Aktif telah pun berkeliaran di Internet.

Walaupun masih belum femes, dengan tersebarnya gambar-gambar agak terlampau Siti Maeva ini, confirm lepas nie namanya akan mencanak-canak naik.

Dan kalau tak silap kami, lelaki di dalam gambar di atas ialah anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar-gambar panas Siti Maeva.

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

Baca Yang Ini Pulak:-

72 responses to (GAMBAR PANAS)Siti Maeva Pengacara Rancang Zon Aktif

  1. jinchi says:

    anak nazri aziz laa…bapak dea yg bising2 lam parlimen tu..yg rambut pendek2 tu…byk lg gmbr anak nazri nie..siap pegang tin beer lg…

    abis laa web nie…sat g musti kne padam ngan umnocybertrooper..whakakaka…

    tp xpe, klu xder web gosip kita bina web gosip.

    ini bolehland.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • shin chan says:

      hahaa….bolehland?umnocubertrooper? lawok la…tp minah ni mmg hancus la..muke lawa tp perangai…habisss…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • HOT ZOOM says:

      ish………………klik kat mana pun dalam BN ni kuor gambo nak bogel jew.
      macam blog playboy plak rase

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. jinchi says:

    hoh…anak sini pon ade…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. lunia says:

    spe dia ni…tak kenal pun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cantikkk says:

      bagus la korang x kenal…pmpn mcm ni kita x patut kenal la wey…x rugi pun kalau kita x kenal dengan die ni…wat abis karen jek letak pic die dalam laman web ni…lagi satu,anak tiri CT 2..>>>>bajet nsem!!!!! blah la ko beb

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. ANDRY says:

    emmmm..bagus2..aq suka org islam yg mcm ni…konon kate kapir jadi kayu api nanti kalo mati..yg islam ni jadi ape?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      org kapir mmg la jd kayu api smpai ble2 tp org islam akan msuk syurga pas sume dose2 die terhapus.x mcm kapir.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  5. big boobs KL says:

    besar giler boobs dia.. yum yum…. like it.. kalau dapat ni, sodap nya ratah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. baohuluna says:

    lesbian or what??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Sakura says:

    lelaki tu kan ke anak tiri Datuk Ct ? Anak datuk K..dengan anak datuk nazri yang x pakai baju tu…ai…macam2 la..Yang x popular ni betul2 popular dengan kisah panas je daripada bakat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mitalik says:

    kenape sume diamm xde update pon pasal org besarrr joho cerai bini dia talak 3..haa orang joho mesti sume tau ni.press pulak senyapp je?klau artiss cepatt je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. mitalik says:

    yg dlm gamba no 4 dgn anak si nazri aziz tu haa anak ke cucu sultan joho yg fasah sondrah dok gila2 kan tu.dgr citee mak bapak die dh becerai talak 3 baru lg ni..hahah musnah harapan sondrah nk jadi menantu org kerabat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. WAKAKAKAKA…. ANAK SIAPA LA NI… sebok benor nak pakai bikini… ciom molot la plak… adooiii… kita yang lelaki ni nak buat ape.. takkan nak biarkan kaum adam kat malaysia ni kejang / krem sendiri je.. ape lagi.. carikla lagi pic yang sesuaiiii untuk di komen.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. WAKAKAKAKA…. ANAK SIAPA LA NI… sebok benor nak pakai bikini… ciom molot la plak… adooiii… kita yang lelaki ni nak buat ape.. takkan nak biarkan kaum adam kat malaysia ni kejang / krem sendiri je.. ape lagi.. carikla lagi pic yang sesuaiiii untuk di komen.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. miko says:

    erk..apekah..wahahaha!! dorg semua ni mmg badut badut dunia la..hahahaha act like clown…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. riana says:

    anak org kaya,ade pengaruh,ade name…mcm ni lah….hidup mesti enjoy….itu prinsip dorg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cantikkk says:

      kat atas dunia bleh la diorg bangga2..kat atas nanti,blom tntu lg…wait n see je la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. kurt cobain says:

    eva nih mmg bimbo…bohsia kelas atasan…
    muka jer cantik…tapi pantat tak sedap mana pon…
    sib baik gambar aku tade dlm nih..
    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. AS says:

    ala
    korang kutuk2 pn bknnye dia tu amik pot pn
    aku stuju dgn riana

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. sah says:

    ape x nya da jdi kenyatannn……. skng ni zaman moden mcm mcm yy jdi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. [...] gambar aksi hangat Siti Maeva [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ni says:

    ish ish ish…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. flower says:

    seksi ler..
    x ingt akhirat ker???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. [...] ya, jika anda terlepas artikel sebelum ini tentang Siti Maeva, pengacara rancangan Zon Aktif dengan seorang anak orang kenamaan, jangan lupa [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. adreanna says:

    mak aiii…seksanyer..sper yg bercerai 2??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. jull says:

    tanggung la sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. TaBLo says:

    BETINA SETAN.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. shinchan says:

    huuhuuhhuu…proaktif betoi diorg ni.x kira jntan betina.semu sapu, jnji sodap..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. kimi says:

    siok plg tue..besar lg..mantapsss!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. roadrunnermempaga says:

    aik,apa nak jadi sekarang.islam semakin kurang dalam diri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Peter Utara says:

    HANYA YANG AKTIIIIIF… DI ZON AKTIF….!!!! Macam Porrrkaaaayyyyy…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Peter Utara says:

    Buat rosak program je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. gula_melaka says:

    SITI MAEVA = SKANKY SLUT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. gula_melaka says:

    SITI MAEVA = SLUTTY SKANK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. boxer hugo bosss says:

    malu je ko name islam..tp selam rupenyer…
    org da ati kapir mmg ler cmtue…kite nie nk ckp lebih watpe..nti mati jd kayu api gak…cheh!aku bkn men cam ustazah baiyahh plak…hahahaa…
    dunie nie kejap je so pepndai le sujud kat sejadah..nti xsmpat lak…:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      ni orang ke ape benda ni tukar agama ja la mcm plakon lucaah lesbian pun ada ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. [...] Maeva – host rancangan Zon Aktif ini bukan sahaja berseksi dengan rakan artis tetapi juga dengan anak orang kenamaan. Sekurang-kurangnya tak sia-sia kerana anak orang kenamaan juga terpikat dengan keseksian Siti [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. miss suka+suki says:

    uiks..
    na tersembul buah dade dea tue…
    ape la nk jd..
    xtakut ke balasan akhirat y pasti ade tu’?
    hurrrmmm..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. adelia maisara says:

    nnt klu dh putus dgn boyfrend dia, ada ke jantan lain nk pompuan yg dh hancus mcm c maeva ni,? gmbr dh bersepah kt dlm imternet, kesian family drg terpaksa tanggung malu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. baby_cynta says:

    mesti mak bapak drg gembira n bangga cuz dpt anak yg mengharumkan nama keluarga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. delimajelita says:

    erm…erm…mintak simpang lah anak ma n abah aku, anak aku dan keturunan ku dari malapetaka akhir zaman ni…eeiii aku tak nak komen banyak ..yg boleh aku buat istifar byk2 mintak jauh lah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. jelita_ayu says:

    aku x taulah apa nk jd dgn remaja skrg ni, mak bapak drg mcm x kesah aje apa anak2 drg buat… sanggup tanggung malu. ni aku pasti mreka2 x solat… klu solat pun x guna klu still hari2 buat dosa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gee says:

      amboi……’
      pandai2 jer ko ni wat dosa ckp mcm tu..
      biarlah dia nk solat atau x yg pentng tu dia dgn Yg Atas..
      xbaik judge org smpi mcm tu,…kite pun xsempurna mn.
      just see n wait jer

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • mart says:

        Y slt cukup waktu pn ramai jek y bt d0se ari2..jgn judge 0rg smate2 penampilan die..Ntah2 die lebih mulia dr kite..Mn taw nt die berubah jd lebih baek..Malahan lebih baek dr kite..Hati e2 milik Allah..Hanya Allah swt y b0le b0lak balik kan hati manusia..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. bro john says:

    memang mantap giler…kalau dapat ni memang puashati beb..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. kaskas says:

    gile punya manusia pn ade daa…takat nk tayang sparuh tu ape barang..tayang la sume..kasi masuk neraka cepat skek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. pening says:

    Manusia dua alam rupenye minah ni…dgn laki blh, dgn pmpuan pun blh…ish3…apela nk jd…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. namo says:

    tak payah jadi org islam lah .kalu nak dedah sini sana.apa guna nama islam?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. sahak says:

    sesape da dpt gambo adik camelia. i ada dapat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. ape? says:

    wow..komen2 yang penuh hipokrit!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. nefa says:

    gambar bape tahun dulu la plak dh ni.. zaman myspace masih menjadi ikutan anak2 muda. dah basi lah gambar2 ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. gugu gaga says:

    xpired dah nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. NoBug says:

    MAKSIAT!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. jann says:

    sekali sekala buat maksiat oklatu….teruskan kemaksiatan tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. mama muda says:

    ntah ape nak jadi,ada darjat perangai pulak bejat.
    mcm la mak ayah dah mati punya perangai.
    dah beremakdan ayah setan.gamaknye!!!!!!!!!
    benci mak…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Nzyan says:

    Tula perangai orang yang 2 alam… Muka cantik pun x gune.. perangai mcm setan.. Mabuk dengan maksiat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Wowee Junior Juice says:

    Pic1: Eva, Anak Dato K, Lisa(Eva sis)
    Pic3: Tengku Bib (Kerabat Selangor), Ned Nazri (Nazri Aziz Son)
    Pic6: Eva, Farez Fauzy (Anak Mofaz) 3 from left.
    Pic7:Ned & Eva (Dulu couple) Skrg Ned ade gf baru.
    Pic8:Green shirt (Cucu Sultan Pahang)

    Kesimpulan: Mereka semua byk harta.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. nico05 says:

    reality hidup urban manusia Islam….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Reena says:

    Apa lah yg nak dibanggakan hidup penuh maksiat ni.. muka cantik kat dunia jer..akhirat…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. ladyorange says:

    hui..DASYATnyer…huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. ball says:

    skang ni…org islam same sprt org ……….. da x dpt d bezakan mane islam dn mane tidak..mmg hjg2 dunia skang nih… astagfirullahalazim.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. hadzli says:

    what a nice and pretty face but pitiful when choosing a man what a waste…enjoy your life siti….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Legalsounds says:

    Wow!, this was a top quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. porno izle says:

    This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing websites that understand the value of providing a quality resource for free. Thanks for this great resource!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. krazix says:

    x kenal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. The roar of the elated crowd gathered in Egyptian capital ‘s Tahrir Square said it all.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0