Written by AbangNara | March 5th, 2009

gambar seksi siti maeva

[note]Siti Maeva adalah di sebelah kiri gambar/di sebelah kanan lelaki di dalam gambar[/note]

Seorang lagi artis wanita baru yang masih belum popular, gambar-gambar seksi, panas dan sosial Siti Maeva, pengacara atau host rancangan Zon Aktif telah pun berkeliaran di Internet.

Walaupun masih belum femes, dengan tersebarnya gambar-gambar agak terlampau Siti Maeva ini, confirm lepas nie namanya akan mencanak-canak naik.

Dan kalau tak silap kami, lelaki di dalam gambar di atas ialah anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar-gambar panas Siti Maeva.

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

gambar seksi siti maeva

72 responses to (GAMBAR PANAS)Siti Maeva Pengacara Rancang Zon Aktif

  1. jinchi says:

    anak nazri aziz laa…bapak dea yg bising2 lam parlimen tu..yg rambut pendek2 tu…byk lg gmbr anak nazri nie..siap pegang tin beer lg…

    abis laa web nie…sat g musti kne padam ngan umnocybertrooper..whakakaka…

    tp xpe, klu xder web gosip kita bina web gosip.

    ini bolehland.

    0
    0
  2. jinchi says:

    hoh…anak sini pon ade…

    0
    0
  3. lunia says:

    spe dia ni…tak kenal pun…

    0
    0
    • cantikkk says:

      bagus la korang x kenal…pmpn mcm ni kita x patut kenal la wey…x rugi pun kalau kita x kenal dengan die ni…wat abis karen jek letak pic die dalam laman web ni…lagi satu,anak tiri CT 2..>>>>bajet nsem!!!!! blah la ko beb

      0
      0
  4. ANDRY says:

    emmmm..bagus2..aq suka org islam yg mcm ni…konon kate kapir jadi kayu api nanti kalo mati..yg islam ni jadi ape?

    0
    0
    • Anonymous says:

      org kapir mmg la jd kayu api smpai ble2 tp org islam akan msuk syurga pas sume dose2 die terhapus.x mcm kapir.

      0
      0
  5. big boobs KL says:

    besar giler boobs dia.. yum yum…. like it.. kalau dapat ni, sodap nya ratah

    0
    0
  6. baohuluna says:

    lesbian or what??

    0
    0
  7. Sakura says:

    lelaki tu kan ke anak tiri Datuk Ct ? Anak datuk K..dengan anak datuk nazri yang x pakai baju tu…ai…macam2 la..Yang x popular ni betul2 popular dengan kisah panas je daripada bakat

    0
    0
  8. mitalik says:

    kenape sume diamm xde update pon pasal org besarrr joho cerai bini dia talak 3..haa orang joho mesti sume tau ni.press pulak senyapp je?klau artiss cepatt je

    0
    0
  9. mitalik says:

    yg dlm gamba no 4 dgn anak si nazri aziz tu haa anak ke cucu sultan joho yg fasah sondrah dok gila2 kan tu.dgr citee mak bapak die dh becerai talak 3 baru lg ni..hahah musnah harapan sondrah nk jadi menantu org kerabat

    0
    0
  10. WAKAKAKAKA…. ANAK SIAPA LA NI… sebok benor nak pakai bikini… ciom molot la plak… adooiii… kita yang lelaki ni nak buat ape.. takkan nak biarkan kaum adam kat malaysia ni kejang / krem sendiri je.. ape lagi.. carikla lagi pic yang sesuaiiii untuk di komen.

    0
    0
  11. WAKAKAKAKA…. ANAK SIAPA LA NI… sebok benor nak pakai bikini… ciom molot la plak… adooiii… kita yang lelaki ni nak buat ape.. takkan nak biarkan kaum adam kat malaysia ni kejang / krem sendiri je.. ape lagi.. carikla lagi pic yang sesuaiiii untuk di komen.

    0
    0
  12. miko says:

    erk..apekah..wahahaha!! dorg semua ni mmg badut badut dunia la..hahahaha act like clown…

    0
    0
  13. riana says:

    anak org kaya,ade pengaruh,ade name…mcm ni lah….hidup mesti enjoy….itu prinsip dorg….

    0
    0
  14. kurt cobain says:

    eva nih mmg bimbo…bohsia kelas atasan…
    muka jer cantik…tapi pantat tak sedap mana pon…
    sib baik gambar aku tade dlm nih..
    huhuhu

    0
    0
  15. AS says:

    ala
    korang kutuk2 pn bknnye dia tu amik pot pn
    aku stuju dgn riana

    1
    0
  16. sah says:

    ape x nya da jdi kenyatannn……. skng ni zaman moden mcm mcm yy jdi..

    0
    0
  17. ni says:

    ish ish ish…….

    1
    0
  18. flower says:

    seksi ler..
    x ingt akhirat ker???

    0
    0
  19. […] ya, jika anda terlepas artikel sebelum ini tentang Siti Maeva, pengacara rancangan Zon Aktif dengan seorang anak orang kenamaan, jangan lupa […]

    0
    0
  20. adreanna says:

    mak aiii…seksanyer..sper yg bercerai 2??

    0
    0
  21. jull says:

    tanggung la sendiri

    0
    0
  22. TaBLo says:

    BETINA SETAN.

    0
    0
  23. shinchan says:

    huuhuuhhuu…proaktif betoi diorg ni.x kira jntan betina.semu sapu, jnji sodap..hahaha

    0
    0
  24. kimi says:

    siok plg tue..besar lg..mantapsss!!!

    0
    0
  25. roadrunnermempaga says:

    aik,apa nak jadi sekarang.islam semakin kurang dalam diri

    0
    0
  26. Peter Utara says:

    HANYA YANG AKTIIIIIF… DI ZON AKTIF….!!!! Macam Porrrkaaaayyyyy…

    0
    0
  27. Peter Utara says:

    Buat rosak program je…

    0
    0
  28. gula_melaka says:

    SITI MAEVA = SKANKY SLUT

    0
    0
  29. gula_melaka says:

    SITI MAEVA = SLUTTY SKANK

    0
    0
  30. boxer hugo bosss says:

    malu je ko name islam..tp selam rupenyer…
    org da ati kapir mmg ler cmtue…kite nie nk ckp lebih watpe..nti mati jd kayu api gak…cheh!aku bkn men cam ustazah baiyahh plak…hahahaa…
    dunie nie kejap je so pepndai le sujud kat sejadah..nti xsmpat lak…:D

    0
    0
  31. […] Maeva – host rancangan Zon Aktif ini bukan sahaja berseksi dengan rakan artis tetapi juga dengan anak orang kenamaan. Sekurang-kurangnya tak sia-sia kerana anak orang kenamaan juga terpikat dengan keseksian Siti […]

    0
    0
  32. miss suka+suki says:

    uiks..
    na tersembul buah dade dea tue…
    ape la nk jd..
    xtakut ke balasan akhirat y pasti ade tu’?
    hurrrmmm..

    0
    0
  33. adelia maisara says:

    nnt klu dh putus dgn boyfrend dia, ada ke jantan lain nk pompuan yg dh hancus mcm c maeva ni,? gmbr dh bersepah kt dlm imternet, kesian family drg terpaksa tanggung malu….

    0
    0
  34. baby_cynta says:

    mesti mak bapak drg gembira n bangga cuz dpt anak yg mengharumkan nama keluarga…

    0
    0
  35. delimajelita says:

    erm…erm…mintak simpang lah anak ma n abah aku, anak aku dan keturunan ku dari malapetaka akhir zaman ni…eeiii aku tak nak komen banyak ..yg boleh aku buat istifar byk2 mintak jauh lah….

    0
    0
  36. jelita_ayu says:

    aku x taulah apa nk jd dgn remaja skrg ni, mak bapak drg mcm x kesah aje apa anak2 drg buat… sanggup tanggung malu. ni aku pasti mreka2 x solat… klu solat pun x guna klu still hari2 buat dosa.

    0
    0
    • gee says:

      amboi……’
      pandai2 jer ko ni wat dosa ckp mcm tu..
      biarlah dia nk solat atau x yg pentng tu dia dgn Yg Atas..
      xbaik judge org smpi mcm tu,…kite pun xsempurna mn.
      just see n wait jer

      0
      0
      • mart says:

        Y slt cukup waktu pn ramai jek y bt d0se ari2..jgn judge 0rg smate2 penampilan die..Ntah2 die lebih mulia dr kite..Mn taw nt die berubah jd lebih baek..Malahan lebih baek dr kite..Hati e2 milik Allah..Hanya Allah swt y b0le b0lak balik kan hati manusia..

        0
        0
  37. bro john says:

    memang mantap giler…kalau dapat ni memang puashati beb..

    0
    0
  38. kaskas says:

    gile punya manusia pn ade daa…takat nk tayang sparuh tu ape barang..tayang la sume..kasi masuk neraka cepat skek

    0
    0
  39. pening says:

    Manusia dua alam rupenye minah ni…dgn laki blh, dgn pmpuan pun blh…ish3…apela nk jd…

    0
    0
  40. namo says:

    tak payah jadi org islam lah .kalu nak dedah sini sana.apa guna nama islam?

    0
    0
  41. sahak says:

    sesape da dpt gambo adik camelia. i ada dapat

    0
    0
  42. ape? says:

    wow..komen2 yang penuh hipokrit!

    0
    0
  43. nefa says:

    gambar bape tahun dulu la plak dh ni.. zaman myspace masih menjadi ikutan anak2 muda. dah basi lah gambar2 ni..

    0
    0
  44. gugu gaga says:

    xpired dah nih

    0
    0
  45. NoBug says:

    MAKSIAT!!!!!

    0
    0
  46. jann says:

    sekali sekala buat maksiat oklatu….teruskan kemaksiatan tu

    0
    0
  47. mama muda says:

    ntah ape nak jadi,ada darjat perangai pulak bejat.
    mcm la mak ayah dah mati punya perangai.
    dah beremakdan ayah setan.gamaknye!!!!!!!!!
    benci mak…….

    0
    0
  48. Nzyan says:

    Tula perangai orang yang 2 alam… Muka cantik pun x gune.. perangai mcm setan.. Mabuk dengan maksiat…

    0
    0
  49. Wowee Junior Juice says:

    Pic1: Eva, Anak Dato K, Lisa(Eva sis)
    Pic3: Tengku Bib (Kerabat Selangor), Ned Nazri (Nazri Aziz Son)
    Pic6: Eva, Farez Fauzy (Anak Mofaz) 3 from left.
    Pic7:Ned & Eva (Dulu couple) Skrg Ned ade gf baru.
    Pic8:Green shirt (Cucu Sultan Pahang)

    Kesimpulan: Mereka semua byk harta.

    0
    0
  50. nico05 says:

    reality hidup urban manusia Islam….

    0
    0
  51. Reena says:

    Apa lah yg nak dibanggakan hidup penuh maksiat ni.. muka cantik kat dunia jer..akhirat…………

    0
    0
  52. ladyorange says:

    hui..DASYATnyer…huhuhuhu

    0
    0
  53. ball says:

    skang ni…org islam same sprt org ……….. da x dpt d bezakan mane islam dn mane tidak..mmg hjg2 dunia skang nih… astagfirullahalazim.

    0
    0
  54. hadzli says:

    what a nice and pretty face but pitiful when choosing a man what a waste…enjoy your life siti….

    0
    0
  55. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  56. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  57. Legalsounds says:

    Wow!, this was a top quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done

    0
    0
  58. porno izle says:

    This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing websites that understand the value of providing a quality resource for free. Thanks for this great resource!

    0
    0
  59. krazix says:

    x kenal

    0
    0
  60. The roar of the elated crowd gathered in Egyptian capital ‘s Tahrir Square said it all.

    0
    0