Written by AbangNara | September 10th, 2009

gambar panas alif aziz

Susah jugak jadi artis nie rupanya. Dah ramai sangat peminat sampai boleh tak ingat siapa yang kita cium. Itulah komen Aliff Aziz pasal gambar panas bercium dia. Adakah Aliff Aziz mempunyai short term memory problem? Atau memang hobi dia mencium mana-mana perempuan yang dia kenal? Takpun maybe sebab dah ramai sangat pompuan jadi mangsa ciuman dia sampai dah tak ingat yang mana satu pompuan dalam gambar tue?

Ini yang bertambah semangat kami nak menjadi seorang artis nie. Anda tak perlu kenal awek atau pakwe mana anda nak cium. Main bantai cium jer. Layannnnn jer. Biasalah kalau dah jadi artis. Femes sangat sampai peminat-peminat dan awek-awek beratur nak bercium dan berpeluk ngan kita. Buat macam Touch N go jer. Hehehe.

Apa-apa pun tahniah buat Aliff Aziz sebab berani mengaku sememangnya lelaki dalam gambar panas bercium Aliff Aziz yang kami keluarkan semalam adalah dia. Tahniah jugak sebab berani meminta maaf dan mengakui kesilapannya. Lain kali berhati-hati ye. Awak tue baru umur 18 tahun. Panjang lagi karier sebagai seorang artis. Jangan disebabkan gambar nie hancur pulak karier tue.

P.S: Keputusan rasmi pemenang pertandingan pengkomen terbanyak akan kami keluarkan minggu depan. Tunggu ~~~~

Baca Yang Ini Pulak:-

561 responses to Aliff Aziz: Tak Pasti Siapa Perempuan Yang Dicium

  1. Delimasaraa says:

    bodo..dh cium tak tau saper di cium……………..mesti dh kemaruk sgt r tuuu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
    • chikayu says:

      menar nak tau klu dah kepala mabok….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
      • Delimasaraa says:

        mabok????? ish ish ish….

        saraa doakan semoga dosa2nya diampunkan….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • elmo says:

      hahahaha, i mmg xtau sape i cium?
      lagi la cam hrm. hahahhaha
      dah serook x tau lak

      visit site aku tentang love,
      http://www.arifjer.blogspot.com

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • akeef says:

      air dah naik kepala…over floww…jantannn jantannn….x ingat kau ekh???best lah kau…bukan utk aku..utk setann..aku tau no one is perfect..tapi klau dah jd artis..jg penampilan korang..org ramai tgk ape yg korang buat…klau nak bandingkan ,artis ni lagi besar dosanya dgn org biasa klau dia buat ncn kat atas…klau jd mcm arah ust asri..lg bnyk plak pahala…begitulahh

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • LINDA says:

      tgh mabuk kot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. scorpioncat says:

    hampeh…..bengong gamaknyer..peluk kemain.. takkan tak kenal sapa gamaknyer awek tu..hampeh la lu….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. aifazahs says:

    bleh plak x tau sape die cium eik?? ish2….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. new moon says:

    laju nye kome ni….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. aries_april says:

    Ya ALLAH…
    TK KAN XTAU KOT..
    @ DIA MBUK TIME 2?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. new moon says:

    hish muke je baik tp burok prangai…dh la pnah kuar ngan due org pompuan yg len2, pastu cium plak pompuan len n blh plak kate xpasti sape pompuan tu…ni lawak antarabangsa ke ape…mmg bgus die mngku n mtk maaf, tp knyataan mcm tu wat die tu nmpak mcm xde akal jerk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      tak dek akal……….kaki pompuan….

      ngok…………….

      spesis lelaki mcm ni lah yg menyebabkan aku makin takut nak bersuami…..uh uh uh…ngok

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  7. damia zahra says:

    buat2 x knl ar plak…
    x leh pki punyer org…
    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      buka stkat tak leh pakai, tak dek guna jd lelaki…….

      mcm air liur sia tu manis sgt…mcm lah dia tu sentiasa dikelilingi pompuan……..uh uh uh………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        hikhik..ko jeles ek sara….
        ko ske mamat ni erk?..
        mrh kan men lg ko ek?…
        hokhokhok..
        malu ar tu nak ngaku?..
        hikhik

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          tak kuasa nak kena cium….ms kecik2 dulu mama ngan papa dh cium aku sampai lekuk pipi kiri ngan kanan ni………….hok hok hok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ria says:

          Aduhhh.Skg da jaman apa? Cium aja udah heran. Kan tiap2 hari, org bercium.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • emey says:

        cni suma geng pompuan ker yg kutuk alif,laki tkut nk msuk kot

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      baiq pi lah si aliff nih.. buang karen jer..
      aku ni tumpang lalu jerr…

      sara…aper crite..
      ada nampak trans x..selalu memlm dia on9…
      xde pun..
      dia pun dah tenggelam timbul gak ke..
      poco pun same ker…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Delimasaraa says:

        dia baru kena cium ngan saraa…kah kah kah…….

        tu r psal, mana dia ni..sibuk menguli tepung kot….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. chikayu says:

    gila la ar die nie.. ble pal macam tue… main redah jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Jojio says:

    Banyak sangattt mana nak ingat…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. Delimasaraa says:

    semoga bulan depan ada lg mangsa yg kena cium dn sebagainya oleh penyanyi kacak aliff aziz yerk…….br umur 18, kalu dh 40 esok, leh wat koleksi album “GADIS CIUMAN KU”

    tahniah

    syabas

    nantikan anugerah penyanyi plg hebat mencium

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • emey says:

      bleh jd wartawan neh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hamba Allah says:

      kacak ke? gigi jongang la!
      muka je cam nerd…tp perangai nauzubillah!
      malang betol jadik minah mawas jadi2an tu…belom menikah dah comolot! siap gmbr tersebar lak tu! huhu…mana nak letak muka wei? wat conteng arang kat muka mak bapak je la budak2 ni!!!
      bawak2la bertaubat….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. violet says:

    emmm
    bodoh ke pe XPASTI…
    wak lu xpasti..
    yg ko comolot sakan sgt xkan la xknl..
    lbh bek ko cium nyonya jual sayur kt tepi pasar….

    kesian la gal yg dicium..
    msti gal tu malu kan…
    tup2 alif x knl..opss..xpasti…
    oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      LELONG LELONG…

      sapa nak kena cium..adik aliff tengah mencari….LELONG LELONG….

      ciri2 :-

      1. berbulu lebat

      2. tak dek rupa

      3. muka tutup jgn kasi nampak

      4. just suka2….bukan ada hubungan spesial (nenek org lagi okey)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        comolot suke2…
        p cari GRO r…
        huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Hamba Allah says:

        Haha…tak hingin aku nak comolot dgn budak jongang ni! harap muka je nerd…tp ada mslh short term memory! rugi beb kalau bg bibir aku yg mulus ni kena cium dgn budak jongang ni! dah bg cium…wat2 tak kenal lak! tak pasti konon!! pirahhhh…
        heyakkkkk…mmg nak kena penendang la si jongang ni kalau aku jd minah mawas jadi2an tu! huhuhu…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • chikayu says:

      bukan gal la violet… kan mawas…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. LaLuNa says:

    mmg la tak pasti sbb aku pon tak pasti die kiss ngan pempuan tulen ke pempuan jadian..sbb tu die senirik pon tak pasti..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. virgo says:

    cian pompuan tue…abis manis sepah di buang…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. chikayu says:

    haraf nama je alif… tukar nama la bagus … john ke… Tom … tak pun Bong Ngok…
    buat malu org muslim jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Delimasaraa says:

    kepada aliff aziz,

    saraa mitok maal lar, saraa buke nok ngutuk mung, tp saraa geghe ngan mung….

    mung ingat tino ni maine mung ko???mung ingt ckit, tok baik mung wat tino lagu tu….doso…mung tau dok….

    mung jange dok suko2 letok tino ni muroh mace tuu…

    mung wi lah jawape laing..jange dok suko2 dok oyak gitu gak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • LaLuNa says:

      sekurang-kurangnya jawab la salah seorang kawan saya atau kawan kepada kawan saya..tak la terasa sgt dr jawapan tak pasti tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    malayu mudah lupa…
    nk tndngi kaum lain…
    hngga dsa phla trabai.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    boring……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hantupensil says:

    SAPE2 TOLONG LEMPANG AKU JAP…..!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Jojio says:

    Kan kita da tau ARAK itu ibu kepada segala kejahatan….kerana ia menghilang kan akal, manusia without akal jadi pe ???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    bru prsn…
    napa bnyk ker soalan kira2x tu kat jo?
    klau ada….
    aries nk la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    kja bnyk…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Jojio says:

    Sepasang orang tua datang ke restoran Mc Donald dengan saling
    berpegangan tangan. Mereka duduk disebuah bangku panjang berdua, disamping
    seorang anak muda.

    Si datuk segera berdiri dan memesan makanan, sebuah hamburger, satu
    paket kentang goreng dan segelas minuman.

    Setelah mendapat makanan datuk duduk di sebelah nenek, membahagi
    hamburger menjadi 2 bahagian, menghitung kentang goreng dengan cermat dan
    membagi adil dengan si nenek, kemudian mengambil dua ‘straw’ minuman,
    menaruh gelas minuman drink 2 tepat ditengah meja.

    Si anak muda memperhatikan tingkah sepasang datuk-nenek itu dengan
    penuh minat.

    Si datuk kemudian mulai memakan bahagiannya, sementara si nenek
    hanya memperhatikan. Si anak muda merasa kasihan, akhirnya merapati
    pasangan tersebut dan berkata: “Tok, boleh saya belikan makanan yang lain?”

    Si datuk menjawab : “tak payah terima kasih.kami memang selalu
    berkongsi makanan yang sama”

    Sampai si datuk selesai makan, mengelap mulut dengan tissue, si
    nenek masih saja menunggu tanpa menyentuh makanan bahagiannya.

    Si anak muda mendekat lagi, kali ini berkata : “Nek, boleh saya
    belikan makanan yang lain, mungkin nenek tidak suka yang ini ?”

    Si Nenek menjawab; ” Tidak terimakasih..”

    Terus si Anak muda bertanya lagi, “Kalau begitu kenapa makanan nenek
    tidak dimakan, kan nenek dan datuk suka berkongsi?”

    Kata si Nenek ” Saya sedang menunggu gigi.. … … .giliran saya
    selepas datuk… ..!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. hantupensil says:

    helloooo…..
    murning….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    jo….
    ksi jo nya lah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum…
    aku bz memnjg…xleh komen sgt…
    byk akt keagamaan sempena bln Ramadhan nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. emey says:

    cm xda topik jer korg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    korang p mn ni?
    tnggl aries srng2x….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Jojio says:

    Amira dah dapat ker???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. new moon says:

    huaaaaaarrrrggggghhhhh…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Jojio says:

    One of the main reasons why in recent years the Singapore Government has always ensured that their Miss Universe representative were of tertiary level education or higher was because of the following incident which occurred not too many years ago.
    Universe Pageant and the 3 finalists, Miss USA, Miss Malaysia and Miss Singapore are being asked 3 simple questions:

    It is the final round of the Miss
    MC: The first question is name me an electrical appliance starting with “L”
    Miss USA: Lamp
    Miss Malaysia: Light bulb
    Miss Singapore: LADIO
    Judge: No, no, Radio does not start with the letter “L”

    MC: I am going to give you 3 more chances; Now, name me an animal starting with the letter “L”
    Miss USA: Lion
    Miss Malaysia: Leopard
    Miss Singapore: LABBIT
    Judge: No, no, no!

    MC: Your next chance. The name of a famous car that starts with “L”
    Miss USA: Lexus
    Miss Malaysia: Lamborghini
    Miss Singapore: Lolls- Loyce
    Judge: Oh my God!

    MC: I am going to give you one last chance! Name me a fruit starting with the letter “L”
    Miss USA: Lemon
    Miss Malaysia: Lychee
    Miss Singapore, with full of confidence, smiles and says: LIEWLIAN!! (durian)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. emey says:

    violet x in ker rni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aries_april says:

    jo…
    mn?
    xda pn…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Penari Poco2 says:

    dah dkt nk raya nie…
    cam letih jerk nk layan BN…
    concentrate lar kite sume ngan 10 mlm terakhir k…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Penari Poco2 says:

    errrmmm…
    marilah adikku…
    marilah bersamaku…
    ku tukar bju mu yang baru…

    …boring dah aku nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. ANneDeSilva says:

    aries hang tukar pic kew?
    morning semua..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. aries_april says:

    jo…
    mn ada…
    aries dh trn naik ni…
    krng jri aries kurus mcm tu ja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Penari Poco2 says:

    aaaaaaaarrrrrrrrrggggggggggggghhhhh…
    boring…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. kira-kira says:

    assalamualaikum………………
    morning guys………..
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aries_april says:

    jo mmg nk kna ngan aries….

    mn tlis pa tu…
    ksi siku ngan ltut cam citer ong bak tu ada la…

    jo jngn bt lwak…
    aries asyk trn naik ja ni…
    pnt dh main kjr2x srng ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Penari Poco2 says:

    aku nk out dulu…
    i hve no idea to say something inside here…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aries_april says:

    jo…
    ko nk aries seru nma ko ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. tOmEii says:

    sengal……
    ciput babi tull…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. kira-kira says:

    npe korg cm bored jew??/
    y?heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. violet says:

    salam…
    slmt muning….
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Jojio says:

    Mira ni kali ke 3..
    ishak.zulkifli@al-lighting.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Jojio says:

    Atau mugkin e-mail kena hide kot…
    H/P 012-5133951

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. mizzlynn says:

    Eiii…amende ahh mamat nih..mabok ahh tuh smpi ciom mulot dengan sape pun tak ingat..bengong btl..bodo!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. violet says:

    EMEY
    ko p mana
    td dok seru2 nama aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Jojio says:

    FW: PENGUMUMAN BARU OLEH PM (Elaun Sara Hidup)

    PEKELILING 11 – Kerajaan bersetuju memberikan Elaun Sara Hidup (COLA) tanpa
    mengira pangkat dan tempat bertugas semua pekerja awam dan swasta sebanyak
    RM500.00 sebulan berkuatkuasa Ogos 2009 bagi menampung kenaikan harga minyak
    dan barang-barang.

    Elaun COLA ini boleh dituntut di semua Pejabat Pos dan BSN di seluruh negara mulai
    jam 1 pm hingga 4 pm pada setiap hari kecuali hari Jumaat, Sabtu dan Ahad serta
    hari-hari kelepasan am.

    Kakitangan awam & swasta perlu menunjukkan kad pengenalan diri Jabatan untuk
    mendapatkan borang permohonan dan wang akan dibayar selepas penyerahan borang
    yang lengkap beserta dengan syarat2 berikut :-

    1. Surat Perlantikan Kerja – Original
    2. Surat Pengesahan Kerja- Original
    3. Surat Akuan Majikan – (Tempat terakhir masih bertugas)

    dan…
    80 penutup botol Coca-Cola……… Baru sesuai dengan namanya Elaun Cola!

    Hahahahahahaha! !!! Dah! Pergi sambung kerja…. kalau pasal duit semua mata besar
    belaka ekk……

    Whuawhuawhuawhuaaaa??..
    aku takmo terkono sorang2?.. so aku share ler dgn korang…. huhu

    just for fun… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      hahaha….
      KERAjaan….
      bagi duit raya pun 500 hengget jek…
      tu pun 2 kali bayor…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      gomen…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sasha fierce says:

        wahh…
        kalu bg 500
        lg btambah lg wang aku
        hak..hak…
        emm..awal lg aku leh
        pkai vios

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • suri says:

      ekekeke…ak pn xtkne ari tu mber ak email..
      ceh..ak dh siap brangan dh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hamba Allah says:

      Ceh…aku beriya la membacanya sampai abis! tp mcm tak masuk akal la pulak yag kerajaan nak bayar cola utk kakitgn swasta! tak logik beb!
      anyway…terhibur gakla dgn jokes ni….hilang jap marah kat budak jongang sengal tu!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. aries_april says:

    ko ni jo…
    asal yg ko ksi no fhone?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. suri says:

    ish2..ape jnis org daaa…
    ak rase mse die ciom tu die knal tp ble dh kua
    gmba tgk2 cam ala2 mawas skit, tu sbb nye
    die wat2 xigt sape die ciom..
    mawas or org???
    huhuuu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      mungkin beruk..
      monyet…
      ungka..
      kera…
      gorilla…

      sbb tu dia lupe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hamba Allah says:

      malu la tu gamaknya si jongang tu! dia kan artis…bila Nara dah exposedkan gambor dia ala2 Terjah dlm Melodi tu…tetiba lak penyakit lupa dia dtg! cover malu la tu! bodoh betul si sangap ni!
      mulai semalam aku dah delete dah lagu dia dlm hp aku…malas nak dengar lagu budak jongang yg hilang ingatan comolot dgn mawas jadi2an! hakahakhak….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. ANneDeSilva says:

    guys nak tanya..
    berapa nilai matawang utk vietnam ehh??
    ada sape2 leh tolong x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. aries_april says:

    jo…
    dh try cr ka ats?
    ada x?
    naik juling bji mta aries mncari…
    xda…
    mmg tul xda.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. aries_april says:

    klau anne p sna sbgai plncong…
    dia orng accept dolar….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. kira-kira says:

    musannyer………………
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aries_april says:

    u all…
    dah rmai…
    jom bka tpic bru…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. tOmEii says:

    comolot……

    aiyakk………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. violet says:

    emey..
    ko cr aku nk per???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aries_april says:

    ok…
    hope korang leh trma pa yg aries suggest…

    cam ni…
    kita main tka nm kita….

    cam ni…
    andai nm antu… razman la…
    maksud razman tu hati mulia…

    kita just kata mksd nm kita ati mulia…
    kita orng yg lain…
    cari maksud nm antu…
    ok x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. nurul says:

    Ish3…hilng ingtn da la mmt ni…hampehhh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Jojio says:

    Ketika saya baru masuk ke dalam lif, sorang wanita masuk dan menekan butang ‘2’ dan kemudian butang ‘4’, manakala saya pula menekan butang ’18’ untuk ke tingkat 18.

    Lif pun naik la dan berhenti di tingkat ‘2’, tapi wanita tu tak keluar. Kemudian lif berhenti pulak di tingkat ‘4’, tapi wanita tu pun tak keluar juga dan lif terus naik.

    Maka bertanyalah saya pada wanita tu;

    “Akak (sebab nampak cam tua daripada saya) dah terlepas tingkat yang akak nak naik..”

    “Ooo.. saya nak ke tingkat 24″, jawabnya selamba..

    “Tapi tadi akak tekan butang 2 dan 4.” Kata saya lagi tak puas hati.

    “Lorrrr!!! Inilah akibatnya kalau terlalu lama bekerja dengan kalkulator!” Kata kakak tu sambil menggaru kepala…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. aries_april says:

    nk mkn pa ar lunch krng…
    pning pala nk fkir…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. uuhhhhhh…. aries blah kanan..tomeiii blah kiri… weiii..korang KISS AKU KAN… aku lupa la korang cium ke tak…..

    << ADE KE BODOH KALO TAK INGAT…. ALIFF NI PUN BUAT KENYATAAN BODOH…..LAGI LA BODOH KALO BUAT BODO JE…………wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. ANneDeSilva says:

    mata wang Vietnam mang kecik kew??
    kalau seratus ribu duit dorg bape hengget duit malaysia?/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. hantupensil says:

    aku nak bukak topix….
    cinta jarak jauh….

    apa pendapat korang..
    bagi aku, xleh..
    3 kali da xjadi..
    dari perak..kelantan…smpai ke mlaka…
    semua xjadi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. lan says:

    emmm bodo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. violet says:

    ehemmm
    test2
    der org nk lyn aku x….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. aries_april says:

    Cinta, tak boleh main-main. Cinta perlu komitmen. Bukan main campak buang semacam. Perlu dirancang dan dilaksana sebaik mungkin.

    Tak bolehlah nak bergaduh, paksa-paksa dan mengabaikan tanggungjawab pada pasangan. Untuk yang dah berkahwin, nafkah wajib dipenuhi. Amanah sebagai suami isteri kena ditunaikan sebaiknya. Komited sebagai suami yang mithali, ummi yang solehah, agar dapat melahirkan anak-anak yang afiq, yang arif, yang anis, yang santun. Menjadikan rumahtangga dipenuhi mahabbah, mawaddah dan sakinah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. aries_april says:

    Cinte2 terlalu besar maknaye….cinte perlukan pengorbanan…pengorbanan untuk insan yg amat dikasihi.. cinte tak semestinya berakhir dengan seribu kemanisan…kadangkala kita terpaksa merelakan pemergian insan yg amat kita cintai…cinta bukan meminta sebaliknya cinta adalah memberi…cinte akan hadir tanpa kita pinta dan perginya cinta tanpa kita sendiri relakan…namun itulah lumrah cinte…sedih,gembira…bahagia…benci…cemburu…adalh rencah dalam sesebuah percintaan itu….jika anda tidak bersedia untuk dilukai mahupun dikecewakan tak perlulah bercinta…bercintalah setelah anda sendiri faham erti cinta sebenar……saya doakan semoga anda semua temui cinta sejati….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Atoiiiii........ says:

    baru bujang,main cium2.haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. aries_april says:

    Kita tidak bisa mengertikan cinta
    tapi cinta bisa mengertikan kita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. suri says:

    xmoh lah..mmg lah dpt rase erti rindu sbena..
    tp kite kalo rindu nk jmpe..
    kalo jauh cam no nk jumpo…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Atoiiiii........ says:

    bagi ceramah ar plak aries ni,kecoh tollll

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. ANneDeSilva says:

    RM19.60 jek laluna??
    sikitnya..
    vietnam dgn bangkok mana lg tinggi mata wang dia?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. aries_april says:

    ank jin..
    aries bru bca…

    aku jua mncntai mu…
    tp apa kn daya…
    bkn darjat yg mmshkan kita….
    cuma allah laknat orng brsekutu ngan jin…
    maafkan aku…
    aku just nk ko thu…
    smpai bla…
    ko ttp mnjdi pujaan ati ku…
    hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. ANneDeSilva says:

    hidop akan jadi tension kalau tak ketawa..
    tp kalu terlebih ketawa bole masuk wad gila….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. kira-kira says:

    sbot sal cinta ni…mne cinta ehk??
    aku xnmpk pn rini??bz ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Jojio says:

    Zutto Aishitte ru

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. violet says:

    ADA APA DENGAN CINTA???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. ANneDeSilva says:

    ooo maknanya bath lg tinggila dr dong??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. aries_april says:

    i love cnta…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. kira-kira says:

    spe layan bola smlm .hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Jojio says:

    zutto aishitte ru = keabadian cinta ler (Anuar Zain)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. AHHHH… BORINGNYA…SAPA BESOK NAK IKUT AKU BERBUKA POSA KAT DAGANG AVENUE..TAMAN DAGANG… NAK MAKAN SOTONG BAKAR… NASI.. SAYUR KANGKONG…. LAICIKANG… FUNFRIES… RM 8.90… PEEHHHHHH….. JOM LA BERAMAI-RAMAI GENG BN..KITA SOKSEK KAT SANA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. new moon says:

    g page sblah…ade gmbr cium len plak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. aries_april says:

    ok lah korang…
    aries out dl…
    nk p cari mkn…
    td b/fast skit sngt…
    dah lapo ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. emey says:

    ade saper g kay cni?????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. ghadisk says:

    dh ramai sgt yg dia cium tu…mane nk igt…huhuhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. memng ar dia ngaku 2 pic die……..
    dh sah2 muke die…xde makna nye nk sprimpos…..
    dasar jht punye laki…….
    kecik lagi dh prangai cam nih…….
    sampai leh lupe die cium sape………
    asal pompuan mintak cium seme pon leh cium……..
    agak2 nye klo bagi org pompuan gila pon ble gak dcium…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. cicikgurl says:

    Die tak hengat sbb banyak bulu da masok idong kot…sistem penapasan die da tersumbat pastu blok otak die skali..tu yg jd short term memory..huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Zaza Muhammad says:

    Short term memory ke drunk….?
    Anyway respek sbb mengaku silap sendri… Aliff muda lai perjalanan as artis masih jauh…. ade bakat laks tu…
    “ini satu kisah bukan cerita dongeng dulu kala… ini kisah nyata tentang pertemuan aku dan si dia….” camne ko ble lupe LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. pening says:

    Haha…statement x masuk akal lak c Aliff ni…sok kalau da kawin..x ingat lakbini mne yg cium dia lak, ahak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Selamat berbuka puasa.. : )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. lanToK LeW says:

    wah..bagus laa kalo ko mengaku n minta maaf…tp kan…pelik gak laa…nape ko x ingat?adakah ko telah hilang ingatan???hehehehehe….udah2 laa…x payah laa nk tipu….ala…artis mana de yg baik??kalo de pon boleh di kira ngn jari kaki je…huhuhuhu pe laa ko nie…kecik2 da pandai nk buat 2 buat nie…x pk ke kesannya pada ko tu nanti???ko de guna otak kat kpala x bila ko buat tu or ko guna kpala lutut je nk pk???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. gadis yg dicium..xD says:

    oi aliff aziz…ko kna kwin gak ng aku..ko dh comolot aku siap hisap lidah lg mane mau lari hah?…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. gossip girl says:

    halooo…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. normala bt sharif says:

    asskum..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. kodek says:

    remaja yg tersalah langkah dan rasanya 80% remaja zaman ini mcm aliff juga tapi GOOD alif sebab ngaku buat salah….belajar dr kesilapan.jangan buat lagi.Aku tak minat pun kat ko atau lagu2 tapi pepar metro muka depan yg jadikan aku nk tengok gambar & komen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. wandy says:

    eeee….dah la gg terkeluor… geli…eeeeeeeeeeeee… g la repair gg 2 dulu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. antu pocong says:

    yahuu.ada lak orang bangang mcm ni dkt dunia.bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. bodoh btol mamat ni..dah muka hudoh,perangai cm biawak..haramjadah btol..x tau agama..buat malu makbapak.ntah2 makbapak cmtu kot..beruk pon hg mint?unta btol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. syasya says:

    Kau tak tau sapa yang kau cium? Biar betul! . Abis.. kalau orang kasi kau cium beruk, kau tau tak tu beruk. Mane lah tau, kau tak tau sebab dah naik syiokkk… Umur baru 18 thn dah pandai macam ni. Kalau umur dah banyak ntah apa yang dia buat agaknya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. unknown says:

    BANGANG!!!!!!NTAH2 DA RMAI SNGT POMPUAN YG KO CIUM PTUT LA DA LPE!!!!!!!!!
    CM SIAL!!!ORNG SINGAPURA MMANG CM 2!!!!!!!!!!!
    AKU DA AGAK DA!!!COZ SBLOM NIE POWN BLE TNGKAP GMBAR MEN PGANG JERK!!!!!!!!COWARD!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. lyn3 4nd p4is says:

    aku sebnarnye minat glur2 dgn aliff nie…tapi aku keliru betul ke aliff nie mcm yg korang kate…tapi kesian gak dekt pempuan2 yg jd mangse aliff nie…nasib bek ar pakwe aku si pais x mcm aliff nie..untuk aliff aku kesian gak dekat kow,tapi x per sebagai peminat aku tetap bg sokongan dekat kow..kow bertobat larh,kesian kow peminat dah ramai tak minat kow,huhuhuhu berbanyak larh bertobat dan b erdoa dengan allah…huhuhu bek larh pulak aku hari ni…aku nurul shazlyne..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. iesya says:

    perkara yang lepas biarlah mnjadi iktibar dan janganlah ulangi lagi.janganlah ksal akan smua itu krane itu adelah kekurangan kte sbagai mnusia sering melakukan ksilapan.harap aliff dapat mengharungi smua itu dgan krelaan hati

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. ppOp says:

    ALA MMNG KEMARUK PON ,KN ALIFF TUE BARU NAEK .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. Mr. Mushkilah kabeerah says:

    Ouh melayu, patutla ingat Islam tadi, kalau Islam pun kat IC jer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. lala says:

    DAH STIM LA 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. budak2 says:

    ala……dh stim lh 2..btul kata lala 2…remaja zaman sekarang nie..dh x fikir dosa pahala..apa2 pn tahniah lh buat perempuan yg kena cium dgn alif 2..betuah alif..tp perempuan 2 dpt lelaki yg x bertanggunjawab..h3h3..tp kira ok ler alif mengaku…hope2 korang 2 sedar yer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. syok nyee... says:

    yess…gogo aliff…go 2 hell…but i loike it…wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. jannz says:

    yes…sokong2…go to hell la aliff aziz…suare x la sedap mane…bajet jer lebih…nak publisiti murahan la tu…hahaha..=D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. Ivy norlyn says:

    muka sj kacak tp perangai macam MONKEYBONES………………..mENyesal sy minat dia……. benci sy tengok dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. ANWC says:

    Eh eh, tak ingat? maknanya dah ramai la kau cium ye?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. kecik says:

    biasa la 2 lumrah alam……….blm sampai masa lg nak sedar………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. NATAL 12 says:

    haaa btui ka dah x taw spe yg d cium 2????????? xpela jadikan ini s’bgai pengajaran wat dirimu aliff aq tau ko tngh nyesal………soooo…………… jangan pedulikan ape yg dorang kta yerrrr…….kuatkan s’mgat mu aliff ini stu cabaran wat kaw yerrr……bnyakkan berdoa,b’istghifar n bersembahyang………i2 jerrr ok dada…..assalamualaikum….s’lam chatting yerr wat korang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. alif aziz comel says:

    meh ;la cium i!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. boxer hugo bosss says:

    yeke xknl spe yg dcium..korg je yg tau sape tue..mamat nie 4 sure knl..even pun knl skdar dlm club..stndad life mmg cmtue…culture sngpore mmg kapir ckit..ala mane2 pun ade je..antre nmpk xnmpk je…budak tgh nk naek..btg tue gatal nk romen je ar..now die malu la tue…dose die g tnggung ye dak???hehehee…so stay tune…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. kamal adli says:

    mmm…….boleh caye ke??ape aliff ckp tu..mmm…..kot suke ko le aliff….nk maen jolok2 ke..ape ke……but ingat study dulu……pikir tu….klau dh buntu sgt….maksiat lah jalan yg ko pilih tu ye aliff!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ipin says:

      ey…skunk baru menyesal….lepas puas boat projek baru ingat tuhan…..ha……….!!!!ni ha…abg ipin yakin ko tk kn sedar kesilapan ko sebelom ko bukti kn kt peminat ko,,,,,paham!!!!goo0d luck,,,,

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. ernie says:

    har!!!! tk kenal sape yg die ciom tu…..ey….klau nk klantong org..pade2 le skit bro!!dh beromen tk ngaku plak…tu….mmmmm……..Ikot ske ko le aliff……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ernie says:

      meh!!!le ciom i ni……you can kiss me..every were u want…….peluang keemasan jgn di tolak…….nnti kte bleh le tangkp gambar ALA…ala,,,,,GTal skit……mesti best……..!!!!!!!!meh le……..my name is ernie suliana bt ariffin.im is16 years old…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • dynas says:

        ernie nk ciom awak aliff……….sye pon nak le ….tpi bagi gempa yek…..my name is nur dynas amira….i im 70 years old..im stay at kuala lumpur malaysia…..malam ni i tunggu u kt umah k….bye SaYAng

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. kaseh says:

    my name is kaseh….im is alifff aziz girlfriends….i hope korang maaf kn aliff seandainye……….!!!!sbenar nye saye pon kesal kpda perbuatan teman lelaki sye ini….tpi ape boleh buat selain memaaf kan die……sebagai maknusia kita x berhak mnghukum nye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kisara says:

      ok…….i sokong ckp kaseh 100%……kalau lah betol awak GF aliff aziz………………untong aliff sebab die dpt girl mcm KASEH ni…..k…..bye,,,,,,slamat ber catting bye!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. andy archer says:

    kaseh…..
    jangan mengaku jadi gf si aliff tu….
    ntah-nta….mengaku benda yang tak betul….
    beth kau ni pun mak nyah jg….
    erni….
    sama jg…mengaku benda yang tak betul
    bertaubat lah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. qaisara says:

    tapi gambar dia yg mula2 tu macam dia mabuk jer sbb tu dia tak sedar apa yg dia buat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. noir jewelry says:

    boleh pulak tak kenal saper pompuan tu..?mabok ler tue….!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. rendang masak pekasam says:

    kdg2 anjing betina pom dye ciom kot..hohoohoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. miera says:

    uat abg alif..jgn mnggtl ag k..sy ttp pminat stie abg aliff 4 ever..mmmuuuaaahhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. Jay Ar says:

    tu tandanya benda ni dah biasa pd dia sama cam kita bsalam bila jumpa kwan. inilah tndanya zaman dah maju, dunia dah berubah…

    tapi ingat…. hukum agama tak pernah berubah. so kalau nak selamat dunia dan akhirat jalanilah hidup dengan berpandukan hukum agama. jangan sampai kita ikut hanyut seperti dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. baby aini says:

    we…misti sonk ble kne cium kn???????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. hahaha says:

    statement yang bodoh!!
    pura2 x tau…bangang nye artis….artis ke?…monyet ade la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. dd says:

    gilerrrrrrrrrrrr……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. SyamZone™ says:

    Apa punya pening budak ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. adehsakitperutku says:

    sooosial nyer dia.. melayu s’pore ke, melayu m’sia ke, semuanya da hancuss.. Islam ada bangsa melayu, tp orang melayu tak bererti ISLAM.. islam bukan terletak pd bangsa..
    ini le umat akhir zaman, agama ditolak ke tepi..
    islam itu bermula dengan asing, dan akan kembali menjadi asing..
    umat akhir zaman, jumlah nya begitu banyak tapi bagai buih yang terapung2 di lautan..hanyut..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  132. porno izle says:

    This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing websites that understand the value of providing a quality resource for free. Thanks for this great resource!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. syaza says:

    terlebih minum la kot …
    bb 2 main belasah jek spe dpn mta..
    nsb baik x bapok , law x cmfrm pas 2 gosok gigi guna berus jmban ..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. hyde says:

    murahanyerrr…… mamat nih….. rugi lar bakal bini dier…. da kene tebuk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. zaney says:

    emmm,,,,jwapan org kntoii cmtu laa..ntah pape…mrah tol mamat nie…asl la die jd artis…g jd khidmat pelanggan kn snang…dh die suka sgt kn..job yg ada aksi cium2 nie…adoyai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. zzzzz says:

    xmatang lagi….asyik ingat nafsu je…wat malu org mlayu je….ko ni patut kene rejam sampai mati

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. zzzzz says:

    kesian mak bapak ko kan….ntah2 mak bapak pun sama gak prgai….lantak ko lah….lpas cium main….poyolah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. unknown species says:

    org tgh mabuk,mane nk igt dgn sape dia cium

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. beret 84 says:

    ELEH..YG LAIN TU BUKAN MAIN JE MENGUTUK.HAHAHA……NASIB KO LA ALIF…KECIAN……NAMA JE BEKAS BUDAK PLKN..PENAH PEGI PLKN.TAPI HARAM…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. Allah,apa la nak jadi.tu la akibatnya bila x sedar ujudnya dosa dan halal haram.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. nabilah says:

    Ingatlah Wahai umat Islam!!
    tidakkah anda terfikir…
    mengapa sekarang lebih mudah utk umat islam berbuat dosa???
    cium ke minum arak ke buat seks bebas ke mengandung anak luar nikah ke…. semakin ramai umat islam terutamanya org MELAYU yg buat… sumenye mcm tdk ad ap2 hlgn tuk berbuat dosa2 tersebut…
    pernahkah anda fikir kenapa?????
    jwpnnya… satu je….
    ISTIDRAJ!! Allah telah melaknat kaum2 tersebut dgn membiarkan shj mereka berada dlm kesesatan yg nyata malah memberi kemudahan dan kelebihan utk mereka agar mereka menjadi lebih sesat drpd yg sudah sedia ada…
    sanggupkah anda menjadi golongan yg dilaknat Allah??
    golongan yg tdk akn pernah mendpt hidayah drpd Allah???
    Dan menjadilah mereka umpama binatang ternakan…
    IGT!!! sudah beribu2 amaran yg Allah berikan dlm Al-Quran… cume kita yg tak ambil iktibar….
    igt pesan Rasulullah,
    “telah aku tinggalkan kpd kamu 2 perkara dan kamu tidak akan sesat buat selama2nya selagimana kamu berpegang pdnya ; Al-Quran dan As-Sunnah”
    jgnlah kamu menjadi org yg sombong di atas muka bumi Allah… sekiranya kamu ingin tetap dgn sikapmu dan tidak berbuat ap yg disuruh oleh Allah serta berbuat apa yg dilarangNya, maka jgnlah kamu berada di muka bumi Allah ini…
    pergilah cari bumi yg lain dan bkn bumi hak milik Allah kerana sesungguhnya kamu tdk layak utk berada di atasNya….
    Fikir2kanlah…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  142. nauty girl says:

    mengaku je lah bukti pun dah ada

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0