Written by AbangNara | September 10th, 2009

gambar panas alif aziz

Susah jugak jadi artis nie rupanya. Dah ramai sangat peminat sampai boleh tak ingat siapa yang kita cium. Itulah komen Aliff Aziz pasal gambar panas bercium dia. Adakah Aliff Aziz mempunyai short term memory problem? Atau memang hobi dia mencium mana-mana perempuan yang dia kenal? Takpun maybe sebab dah ramai sangat pompuan jadi mangsa ciuman dia sampai dah tak ingat yang mana satu pompuan dalam gambar tue?

Ini yang bertambah semangat kami nak menjadi seorang artis nie. Anda tak perlu kenal awek atau pakwe mana anda nak cium. Main bantai cium jer. Layannnnn jer. Biasalah kalau dah jadi artis. Femes sangat sampai peminat-peminat dan awek-awek beratur nak bercium dan berpeluk ngan kita. Buat macam Touch N go jer. Hehehe.

Apa-apa pun tahniah buat Aliff Aziz sebab berani mengaku sememangnya lelaki dalam gambar panas bercium Aliff Aziz yang kami keluarkan semalam adalah dia. Tahniah jugak sebab berani meminta maaf dan mengakui kesilapannya. Lain kali berhati-hati ye. Awak tue baru umur 18 tahun. Panjang lagi karier sebagai seorang artis. Jangan disebabkan gambar nie hancur pulak karier tue.

P.S: Keputusan rasmi pemenang pertandingan pengkomen terbanyak akan kami keluarkan minggu depan. Tunggu ~~~~

561 responses to Aliff Aziz: Tak Pasti Siapa Perempuan Yang Dicium

  1. Delimasaraa says:

    bodo..dh cium tak tau saper di cium……………..mesti dh kemaruk sgt r tuuu

    0
    0
  2. scorpioncat says:

    hampeh…..bengong gamaknyer..peluk kemain.. takkan tak kenal sapa gamaknyer awek tu..hampeh la lu….

    0
    0
  3. aifazahs says:

    bleh plak x tau sape die cium eik?? ish2….

    0
    0
  4. new moon says:

    laju nye kome ni….

    0
    0
  5. aries_april says:

    Ya ALLAH…
    TK KAN XTAU KOT..
    @ DIA MBUK TIME 2?

    0
    0
  6. new moon says:

    hish muke je baik tp burok prangai…dh la pnah kuar ngan due org pompuan yg len2, pastu cium plak pompuan len n blh plak kate xpasti sape pompuan tu…ni lawak antarabangsa ke ape…mmg bgus die mngku n mtk maaf, tp knyataan mcm tu wat die tu nmpak mcm xde akal jerk!

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      tak dek akal……….kaki pompuan….

      ngok…………….

      spesis lelaki mcm ni lah yg menyebabkan aku makin takut nak bersuami…..uh uh uh…ngok

      0
      0
  7. damia zahra says:

    buat2 x knl ar plak…
    x leh pki punyer org…
    huhuhu

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      buka stkat tak leh pakai, tak dek guna jd lelaki…….

      mcm air liur sia tu manis sgt…mcm lah dia tu sentiasa dikelilingi pompuan……..uh uh uh………..

      0
      0
    • tyrabanks says:

      baiq pi lah si aliff nih.. buang karen jer..
      aku ni tumpang lalu jerr…

      sara…aper crite..
      ada nampak trans x..selalu memlm dia on9…
      xde pun..
      dia pun dah tenggelam timbul gak ke..
      poco pun same ker…

      0
      0
      • Delimasaraa says:

        dia baru kena cium ngan saraa…kah kah kah…….

        tu r psal, mana dia ni..sibuk menguli tepung kot….

        0
        0
  8. chikayu says:

    gila la ar die nie.. ble pal macam tue… main redah jer…

    0
    0
  9. Jojio says:

    Banyak sangattt mana nak ingat…..

    0
    0
  10. Delimasaraa says:

    semoga bulan depan ada lg mangsa yg kena cium dn sebagainya oleh penyanyi kacak aliff aziz yerk…….br umur 18, kalu dh 40 esok, leh wat koleksi album “GADIS CIUMAN KU”

    tahniah

    syabas

    nantikan anugerah penyanyi plg hebat mencium

    0
    0
    • emey says:

      bleh jd wartawan neh

      0
      0
    • Hamba Allah says:

      kacak ke? gigi jongang la!
      muka je cam nerd…tp perangai nauzubillah!
      malang betol jadik minah mawas jadi2an tu…belom menikah dah comolot! siap gmbr tersebar lak tu! huhu…mana nak letak muka wei? wat conteng arang kat muka mak bapak je la budak2 ni!!!
      bawak2la bertaubat….

      0
      0
  11. violet says:

    emmm
    bodoh ke pe XPASTI…
    wak lu xpasti..
    yg ko comolot sakan sgt xkan la xknl..
    lbh bek ko cium nyonya jual sayur kt tepi pasar….

    kesian la gal yg dicium..
    msti gal tu malu kan…
    tup2 alif x knl..opss..xpasti…
    oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      LELONG LELONG…

      sapa nak kena cium..adik aliff tengah mencari….LELONG LELONG….

      ciri2 :-

      1. berbulu lebat

      2. tak dek rupa

      3. muka tutup jgn kasi nampak

      4. just suka2….bukan ada hubungan spesial (nenek org lagi okey)

      0
      0
      • violet says:

        comolot suke2…
        p cari GRO r…
        huhu

        0
        0
      • Hamba Allah says:

        Haha…tak hingin aku nak comolot dgn budak jongang ni! harap muka je nerd…tp ada mslh short term memory! rugi beb kalau bg bibir aku yg mulus ni kena cium dgn budak jongang ni! dah bg cium…wat2 tak kenal lak! tak pasti konon!! pirahhhh…
        heyakkkkk…mmg nak kena penendang la si jongang ni kalau aku jd minah mawas jadi2an tu! huhuhu…

        0
        0
    • chikayu says:

      bukan gal la violet… kan mawas…

      0
      0
  12. LaLuNa says:

    mmg la tak pasti sbb aku pon tak pasti die kiss ngan pempuan tulen ke pempuan jadian..sbb tu die senirik pon tak pasti..huhuhu

    0
    0
  13. virgo says:

    cian pompuan tue…abis manis sepah di buang…………

    0
    0
  14. chikayu says:

    haraf nama je alif… tukar nama la bagus … john ke… Tom … tak pun Bong Ngok…
    buat malu org muslim jer…

    0
    0
  15. Delimasaraa says:

    kepada aliff aziz,

    saraa mitok maal lar, saraa buke nok ngutuk mung, tp saraa geghe ngan mung….

    mung ingat tino ni maine mung ko???mung ingt ckit, tok baik mung wat tino lagu tu….doso…mung tau dok….

    mung jange dok suko2 letok tino ni muroh mace tuu…

    mung wi lah jawape laing..jange dok suko2 dok oyak gitu gak….

    0
    0
  16. aries_april says:

    malayu mudah lupa…
    nk tndngi kaum lain…
    hngga dsa phla trabai.

    0
    0
  17. aries_april says:

    boring……………

    0
    0
  18. hantupensil says:

    SAPE2 TOLONG LEMPANG AKU JAP…..!!!!

    0
    0
  19. Jojio says:

    Kan kita da tau ARAK itu ibu kepada segala kejahatan….kerana ia menghilang kan akal, manusia without akal jadi pe ???

    0
    0
  20. aries_april says:

    bru prsn…
    napa bnyk ker soalan kira2x tu kat jo?
    klau ada….
    aries nk la…

    0
    0
  21. aries_april says:

    kja bnyk…………

    0
    0
  22. Jojio says:

    Sepasang orang tua datang ke restoran Mc Donald dengan saling
    berpegangan tangan. Mereka duduk disebuah bangku panjang berdua, disamping
    seorang anak muda.

    Si datuk segera berdiri dan memesan makanan, sebuah hamburger, satu
    paket kentang goreng dan segelas minuman.

    Setelah mendapat makanan datuk duduk di sebelah nenek, membahagi
    hamburger menjadi 2 bahagian, menghitung kentang goreng dengan cermat dan
    membagi adil dengan si nenek, kemudian mengambil dua ‘straw’ minuman,
    menaruh gelas minuman drink 2 tepat ditengah meja.

    Si anak muda memperhatikan tingkah sepasang datuk-nenek itu dengan
    penuh minat.

    Si datuk kemudian mulai memakan bahagiannya, sementara si nenek
    hanya memperhatikan. Si anak muda merasa kasihan, akhirnya merapati
    pasangan tersebut dan berkata: “Tok, boleh saya belikan makanan yang lain?”

    Si datuk menjawab : “tak payah terima kasih.kami memang selalu
    berkongsi makanan yang sama”

    Sampai si datuk selesai makan, mengelap mulut dengan tissue, si
    nenek masih saja menunggu tanpa menyentuh makanan bahagiannya.

    Si anak muda mendekat lagi, kali ini berkata : “Nek, boleh saya
    belikan makanan yang lain, mungkin nenek tidak suka yang ini ?”

    Si Nenek menjawab; ” Tidak terimakasih..”

    Terus si Anak muda bertanya lagi, “Kalau begitu kenapa makanan nenek
    tidak dimakan, kan nenek dan datuk suka berkongsi?”

    Kata si Nenek ” Saya sedang menunggu gigi.. … … .giliran saya
    selepas datuk… ..!

    0
    0
  23. hantupensil says:

    helloooo…..
    murning….

    0
    0
  24. aries_april says:

    jo….
    ksi jo nya lah….

    0
    0
  25. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum…
    aku bz memnjg…xleh komen sgt…
    byk akt keagamaan sempena bln Ramadhan nie…

    0
    0
  26. emey says:

    cm xda topik jer korg

    0
    0
  27. aries_april says:

    korang p mn ni?
    tnggl aries srng2x….

    0
    0
  28. Jojio says:

    Amira dah dapat ker???

    0
    0
  29. new moon says:

    huaaaaaarrrrggggghhhhh…………

    0
    0
  30. Jojio says:

    One of the main reasons why in recent years the Singapore Government has always ensured that their Miss Universe representative were of tertiary level education or higher was because of the following incident which occurred not too many years ago.
    Universe Pageant and the 3 finalists, Miss USA, Miss Malaysia and Miss Singapore are being asked 3 simple questions:

    It is the final round of the Miss
    MC: The first question is name me an electrical appliance starting with “L”
    Miss USA: Lamp
    Miss Malaysia: Light bulb
    Miss Singapore: LADIO
    Judge: No, no, Radio does not start with the letter “L”

    MC: I am going to give you 3 more chances; Now, name me an animal starting with the letter “L”
    Miss USA: Lion
    Miss Malaysia: Leopard
    Miss Singapore: LABBIT
    Judge: No, no, no!

    MC: Your next chance. The name of a famous car that starts with “L”
    Miss USA: Lexus
    Miss Malaysia: Lamborghini
    Miss Singapore: Lolls- Loyce
    Judge: Oh my God!

    MC: I am going to give you one last chance! Name me a fruit starting with the letter “L”
    Miss USA: Lemon
    Miss Malaysia: Lychee
    Miss Singapore, with full of confidence, smiles and says: LIEWLIAN!! (durian)

    0
    0
  31. emey says:

    violet x in ker rni

    0
    0
  32. aries_april says:

    jo…
    mn?
    xda pn…..

    0
    0
  33. Penari Poco2 says:

    dah dkt nk raya nie…
    cam letih jerk nk layan BN…
    concentrate lar kite sume ngan 10 mlm terakhir k…

    0
    0
  34. Penari Poco2 says:

    errrmmm…
    marilah adikku…
    marilah bersamaku…
    ku tukar bju mu yang baru…

    …boring dah aku nih…

    0
    0
  35. ANneDeSilva says:

    aries hang tukar pic kew?
    morning semua..

    0
    0
  36. aries_april says:

    jo…
    mn ada…
    aries dh trn naik ni…
    krng jri aries kurus mcm tu ja…

    0
    0
  37. Penari Poco2 says:

    aaaaaaaarrrrrrrrrggggggggggggghhhhh…
    boring…

    0
    0
  38. kira-kira says:

    assalamualaikum………………
    morning guys………..
    :-)

    0
    0
  39. aries_april says:

    jo mmg nk kna ngan aries….

    mn tlis pa tu…
    ksi siku ngan ltut cam citer ong bak tu ada la…

    jo jngn bt lwak…
    aries asyk trn naik ja ni…
    pnt dh main kjr2x srng ni….

    0
    0
  40. Penari Poco2 says:

    aku nk out dulu…
    i hve no idea to say something inside here…

    0
    0
  41. aries_april says:

    jo…
    ko nk aries seru nma ko ker?

    0
    0
  42. tOmEii says:

    sengal……
    ciput babi tull…….

    0
    0
  43. kira-kira says:

    npe korg cm bored jew??/
    y?heheh

    0
    0
  44. violet says:

    salam…
    slmt muning….
    :)

    0
    0
  45. Jojio says:

    Atau mugkin e-mail kena hide kot…
    H/P 012-5133951

    0
    0
  46. mizzlynn says:

    Eiii…amende ahh mamat nih..mabok ahh tuh smpi ciom mulot dengan sape pun tak ingat..bengong btl..bodo!!

    0
    0
  47. violet says:

    EMEY
    ko p mana
    td dok seru2 nama aku

    0
    0
  48. Jojio says:

    FW: PENGUMUMAN BARU OLEH PM (Elaun Sara Hidup)

    PEKELILING 11 – Kerajaan bersetuju memberikan Elaun Sara Hidup (COLA) tanpa
    mengira pangkat dan tempat bertugas semua pekerja awam dan swasta sebanyak
    RM500.00 sebulan berkuatkuasa Ogos 2009 bagi menampung kenaikan harga minyak
    dan barang-barang.

    Elaun COLA ini boleh dituntut di semua Pejabat Pos dan BSN di seluruh negara mulai
    jam 1 pm hingga 4 pm pada setiap hari kecuali hari Jumaat, Sabtu dan Ahad serta
    hari-hari kelepasan am.

    Kakitangan awam & swasta perlu menunjukkan kad pengenalan diri Jabatan untuk
    mendapatkan borang permohonan dan wang akan dibayar selepas penyerahan borang
    yang lengkap beserta dengan syarat2 berikut :-

    1. Surat Perlantikan Kerja – Original
    2. Surat Pengesahan Kerja- Original
    3. Surat Akuan Majikan – (Tempat terakhir masih bertugas)

    dan…
    80 penutup botol Coca-Cola……… Baru sesuai dengan namanya Elaun Cola!

    Hahahahahahaha! !!! Dah! Pergi sambung kerja…. kalau pasal duit semua mata besar
    belaka ekk……

    Whuawhuawhuawhuaaaa??..
    aku takmo terkono sorang2?.. so aku share ler dgn korang…. huhu

    just for fun… :)

    0
    0
  49. aries_april says:

    ko ni jo…
    asal yg ko ksi no fhone?

    0
    0
  50. suri says:

    ish2..ape jnis org daaa…
    ak rase mse die ciom tu die knal tp ble dh kua
    gmba tgk2 cam ala2 mawas skit, tu sbb nye
    die wat2 xigt sape die ciom..
    mawas or org???
    huhuuu..

    0
    0
    • hantupensil says:

      mungkin beruk..
      monyet…
      ungka..
      kera…
      gorilla…

      sbb tu dia lupe..

      0
      0
    • Hamba Allah says:

      malu la tu gamaknya si jongang tu! dia kan artis…bila Nara dah exposedkan gambor dia ala2 Terjah dlm Melodi tu…tetiba lak penyakit lupa dia dtg! cover malu la tu! bodoh betul si sangap ni!
      mulai semalam aku dah delete dah lagu dia dlm hp aku…malas nak dengar lagu budak jongang yg hilang ingatan comolot dgn mawas jadi2an! hakahakhak….

      0
      0
  51. ANneDeSilva says:

    guys nak tanya..
    berapa nilai matawang utk vietnam ehh??
    ada sape2 leh tolong x?

    0
    0
  52. aries_april says:

    jo…
    dh try cr ka ats?
    ada x?
    naik juling bji mta aries mncari…
    xda…
    mmg tul xda.

    0
    0
  53. aries_april says:

    klau anne p sna sbgai plncong…
    dia orng accept dolar….

    0
    0
  54. kira-kira says:

    musannyer………………
    :-)

    0
    0
  55. aries_april says:

    u all…
    dah rmai…
    jom bka tpic bru…

    0
    0
  56. tOmEii says:

    comolot……

    aiyakk………

    0
    0
  57. violet says:

    emey..
    ko cr aku nk per???

    0
    0
  58. aries_april says:

    ok…
    hope korang leh trma pa yg aries suggest…

    cam ni…
    kita main tka nm kita….

    cam ni…
    andai nm antu… razman la…
    maksud razman tu hati mulia…

    kita just kata mksd nm kita ati mulia…
    kita orng yg lain…
    cari maksud nm antu…
    ok x?

    0
    0
  59. nurul says:

    Ish3…hilng ingtn da la mmt ni…hampehhh….

    0
    0
  60. Jojio says:

    Ketika saya baru masuk ke dalam lif, sorang wanita masuk dan menekan butang ‘2’ dan kemudian butang ‘4’, manakala saya pula menekan butang ’18’ untuk ke tingkat 18.

    Lif pun naik la dan berhenti di tingkat ‘2’, tapi wanita tu tak keluar. Kemudian lif berhenti pulak di tingkat ‘4’, tapi wanita tu pun tak keluar juga dan lif terus naik.

    Maka bertanyalah saya pada wanita tu;

    “Akak (sebab nampak cam tua daripada saya) dah terlepas tingkat yang akak nak naik..”

    “Ooo.. saya nak ke tingkat 24”, jawabnya selamba..

    “Tapi tadi akak tekan butang 2 dan 4.” Kata saya lagi tak puas hati.

    “Lorrrr!!! Inilah akibatnya kalau terlalu lama bekerja dengan kalkulator!” Kata kakak tu sambil menggaru kepala…

    0
    0
  61. aries_april says:

    nk mkn pa ar lunch krng…
    pning pala nk fkir…

    0
    0
  62. uuhhhhhh…. aries blah kanan..tomeiii blah kiri… weiii..korang KISS AKU KAN… aku lupa la korang cium ke tak…..

    << ADE KE BODOH KALO TAK INGAT…. ALIFF NI PUN BUAT KENYATAAN BODOH…..LAGI LA BODOH KALO BUAT BODO JE…………wakakakaka

    0
    0
  63. ANneDeSilva says:

    mata wang Vietnam mang kecik kew??
    kalau seratus ribu duit dorg bape hengget duit malaysia?/

    0
    0
  64. hantupensil says:

    aku nak bukak topix….
    cinta jarak jauh….

    apa pendapat korang..
    bagi aku, xleh..
    3 kali da xjadi..
    dari perak..kelantan…smpai ke mlaka…
    semua xjadi….

    0
    0
  65. lan says:

    emmm bodo

    0
    0
  66. violet says:

    ehemmm
    test2
    der org nk lyn aku x….

    0
    0
  67. aries_april says:

    Cinta, tak boleh main-main. Cinta perlu komitmen. Bukan main campak buang semacam. Perlu dirancang dan dilaksana sebaik mungkin.

    Tak bolehlah nak bergaduh, paksa-paksa dan mengabaikan tanggungjawab pada pasangan. Untuk yang dah berkahwin, nafkah wajib dipenuhi. Amanah sebagai suami isteri kena ditunaikan sebaiknya. Komited sebagai suami yang mithali, ummi yang solehah, agar dapat melahirkan anak-anak yang afiq, yang arif, yang anis, yang santun. Menjadikan rumahtangga dipenuhi mahabbah, mawaddah dan sakinah

    0
    0
  68. aries_april says:

    Cinte2 terlalu besar maknaye….cinte perlukan pengorbanan…pengorbanan untuk insan yg amat dikasihi.. cinte tak semestinya berakhir dengan seribu kemanisan…kadangkala kita terpaksa merelakan pemergian insan yg amat kita cintai…cinta bukan meminta sebaliknya cinta adalah memberi…cinte akan hadir tanpa kita pinta dan perginya cinta tanpa kita sendiri relakan…namun itulah lumrah cinte…sedih,gembira…bahagia…benci…cemburu…adalh rencah dalam sesebuah percintaan itu….jika anda tidak bersedia untuk dilukai mahupun dikecewakan tak perlulah bercinta…bercintalah setelah anda sendiri faham erti cinta sebenar……saya doakan semoga anda semua temui cinta sejati….

    0
    0
  69. Atoiiiii........ says:

    baru bujang,main cium2.haha

    0
    0
  70. aries_april says:

    Kita tidak bisa mengertikan cinta
    tapi cinta bisa mengertikan kita

    0
    0
  71. suri says:

    xmoh lah..mmg lah dpt rase erti rindu sbena..
    tp kite kalo rindu nk jmpe..
    kalo jauh cam no nk jumpo…

    0
    0
  72. Atoiiiii........ says:

    bagi ceramah ar plak aries ni,kecoh tollll

    0
    0
  73. ANneDeSilva says:

    RM19.60 jek laluna??
    sikitnya..
    vietnam dgn bangkok mana lg tinggi mata wang dia?

    0
    0
  74. aries_april says:

    ank jin..
    aries bru bca…

    aku jua mncntai mu…
    tp apa kn daya…
    bkn darjat yg mmshkan kita….
    cuma allah laknat orng brsekutu ngan jin…
    maafkan aku…
    aku just nk ko thu…
    smpai bla…
    ko ttp mnjdi pujaan ati ku…
    hahahahaha

    0
    0
  75. ANneDeSilva says:

    hidop akan jadi tension kalau tak ketawa..
    tp kalu terlebih ketawa bole masuk wad gila….

    0
    0
  76. kira-kira says:

    sbot sal cinta ni…mne cinta ehk??
    aku xnmpk pn rini??bz ke?

    0
    0
  77. Jojio says:

    Zutto Aishitte ru

    0
    0
  78. violet says:

    ADA APA DENGAN CINTA???

    0
    0
  79. ANneDeSilva says:

    ooo maknanya bath lg tinggila dr dong??

    0
    0
  80. aries_april says:

    i love cnta…

    0
    0
  81. kira-kira says:

    spe layan bola smlm .hehehe

    0
    0
  82. Jojio says:

    zutto aishitte ru = keabadian cinta ler (Anuar Zain)

    0
    0
  83. AHHHH… BORINGNYA…SAPA BESOK NAK IKUT AKU BERBUKA POSA KAT DAGANG AVENUE..TAMAN DAGANG… NAK MAKAN SOTONG BAKAR… NASI.. SAYUR KANGKONG…. LAICIKANG… FUNFRIES… RM 8.90… PEEHHHHHH….. JOM LA BERAMAI-RAMAI GENG BN..KITA SOKSEK KAT SANA…

    0
    0
  84. new moon says:

    g page sblah…ade gmbr cium len plak..

    0
    0
  85. aries_april says:

    ok lah korang…
    aries out dl…
    nk p cari mkn…
    td b/fast skit sngt…
    dah lapo ni.

    0
    0
  86. emey says:

    ade saper g kay cni?????????

    0
    0
  87. ghadisk says:

    dh ramai sgt yg dia cium tu…mane nk igt…huhuhuhu…

    0
    0
  88. memng ar dia ngaku 2 pic die……..
    dh sah2 muke die…xde makna nye nk sprimpos…..
    dasar jht punye laki…….
    kecik lagi dh prangai cam nih…….
    sampai leh lupe die cium sape………
    asal pompuan mintak cium seme pon leh cium……..
    agak2 nye klo bagi org pompuan gila pon ble gak dcium…….

    0
    0
  89. cicikgurl says:

    Die tak hengat sbb banyak bulu da masok idong kot…sistem penapasan die da tersumbat pastu blok otak die skali..tu yg jd short term memory..huhuhu..

    0
    0
  90. Zaza Muhammad says:

    Short term memory ke drunk….?
    Anyway respek sbb mengaku silap sendri… Aliff muda lai perjalanan as artis masih jauh…. ade bakat laks tu…
    “ini satu kisah bukan cerita dongeng dulu kala… ini kisah nyata tentang pertemuan aku dan si dia….” camne ko ble lupe LOL

    0
    0
  91. pening says:

    Haha…statement x masuk akal lak c Aliff ni…sok kalau da kawin..x ingat lakbini mne yg cium dia lak, ahak…

    0
    0
  92. Selamat berbuka puasa.. : )

    0
    0
  93. lanToK LeW says:

    wah..bagus laa kalo ko mengaku n minta maaf…tp kan…pelik gak laa…nape ko x ingat?adakah ko telah hilang ingatan???hehehehehe….udah2 laa…x payah laa nk tipu….ala…artis mana de yg baik??kalo de pon boleh di kira ngn jari kaki je…huhuhuhu pe laa ko nie…kecik2 da pandai nk buat 2 buat nie…x pk ke kesannya pada ko tu nanti???ko de guna otak kat kpala x bila ko buat tu or ko guna kpala lutut je nk pk???

    0
    0
  94. gadis yg dicium..xD says:

    oi aliff aziz…ko kna kwin gak ng aku..ko dh comolot aku siap hisap lidah lg mane mau lari hah?…

    0
    0
  95. gossip girl says:

    halooo…

    0
    0
  96. normala bt sharif says:

    asskum..

    0
    0
  97. kodek says:

    remaja yg tersalah langkah dan rasanya 80% remaja zaman ini mcm aliff juga tapi GOOD alif sebab ngaku buat salah….belajar dr kesilapan.jangan buat lagi.Aku tak minat pun kat ko atau lagu2 tapi pepar metro muka depan yg jadikan aku nk tengok gambar & komen

    0
    0
  98. wandy says:

    eeee….dah la gg terkeluor… geli…eeeeeeeeeeeee… g la repair gg 2 dulu

    0
    0
  99. antu pocong says:

    yahuu.ada lak orang bangang mcm ni dkt dunia.bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  100. bodoh btol mamat ni..dah muka hudoh,perangai cm biawak..haramjadah btol..x tau agama..buat malu makbapak.ntah2 makbapak cmtu kot..beruk pon hg mint?unta btol

    0
    0
  101. syasya says:

    Kau tak tau sapa yang kau cium? Biar betul! . Abis.. kalau orang kasi kau cium beruk, kau tau tak tu beruk. Mane lah tau, kau tak tau sebab dah naik syiokkk… Umur baru 18 thn dah pandai macam ni. Kalau umur dah banyak ntah apa yang dia buat agaknya…

    0
    0
  102. unknown says:

    BANGANG!!!!!!NTAH2 DA RMAI SNGT POMPUAN YG KO CIUM PTUT LA DA LPE!!!!!!!!!
    CM SIAL!!!ORNG SINGAPURA MMANG CM 2!!!!!!!!!!!
    AKU DA AGAK DA!!!COZ SBLOM NIE POWN BLE TNGKAP GMBAR MEN PGANG JERK!!!!!!!!COWARD!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  103. lyn3 4nd p4is says:

    aku sebnarnye minat glur2 dgn aliff nie…tapi aku keliru betul ke aliff nie mcm yg korang kate…tapi kesian gak dekt pempuan2 yg jd mangse aliff nie…nasib bek ar pakwe aku si pais x mcm aliff nie..untuk aliff aku kesian gak dekat kow,tapi x per sebagai peminat aku tetap bg sokongan dekat kow..kow bertobat larh,kesian kow peminat dah ramai tak minat kow,huhuhuhu berbanyak larh bertobat dan b erdoa dengan allah…huhuhu bek larh pulak aku hari ni…aku nurul shazlyne..

    0
    0
  104. iesya says:

    perkara yang lepas biarlah mnjadi iktibar dan janganlah ulangi lagi.janganlah ksal akan smua itu krane itu adelah kekurangan kte sbagai mnusia sering melakukan ksilapan.harap aliff dapat mengharungi smua itu dgan krelaan hati

    0
    0
  105. ppOp says:

    ALA MMNG KEMARUK PON ,KN ALIFF TUE BARU NAEK .

    0
    0
  106. Mr. Mushkilah kabeerah says:

    Ouh melayu, patutla ingat Islam tadi, kalau Islam pun kat IC jer.

    0
    0
  107. lala says:

    DAH STIM LA 2

    0
    0
  108. budak2 says:

    ala……dh stim lh 2..btul kata lala 2…remaja zaman sekarang nie..dh x fikir dosa pahala..apa2 pn tahniah lh buat perempuan yg kena cium dgn alif 2..betuah alif..tp perempuan 2 dpt lelaki yg x bertanggunjawab..h3h3..tp kira ok ler alif mengaku…hope2 korang 2 sedar yer..

    0
    0
  109. syok nyee... says:

    yess…gogo aliff…go 2 hell…but i loike it…wakakakaka

    0
    0
  110. jannz says:

    yes…sokong2…go to hell la aliff aziz…suare x la sedap mane…bajet jer lebih…nak publisiti murahan la tu…hahaha..=D

    0
    0
  111. Ivy norlyn says:

    muka sj kacak tp perangai macam MONKEYBONES………………..mENyesal sy minat dia……. benci sy tengok dia

    0
    0
  112. ANWC says:

    Eh eh, tak ingat? maknanya dah ramai la kau cium ye?

    0
    0
  113. kecik says:

    biasa la 2 lumrah alam……….blm sampai masa lg nak sedar………

    0
    0
  114. NATAL 12 says:

    haaa btui ka dah x taw spe yg d cium 2????????? xpela jadikan ini s’bgai pengajaran wat dirimu aliff aq tau ko tngh nyesal………soooo…………… jangan pedulikan ape yg dorang kta yerrrr…….kuatkan s’mgat mu aliff ini stu cabaran wat kaw yerrr……bnyakkan berdoa,b’istghifar n bersembahyang………i2 jerrr ok dada…..assalamualaikum….s’lam chatting yerr wat korang…

    0
    0
  115. alif aziz comel says:

    meh ;la cium i!!!!!

    0
    0
  116. boxer hugo bosss says:

    yeke xknl spe yg dcium..korg je yg tau sape tue..mamat nie 4 sure knl..even pun knl skdar dlm club..stndad life mmg cmtue…culture sngpore mmg kapir ckit..ala mane2 pun ade je..antre nmpk xnmpk je…budak tgh nk naek..btg tue gatal nk romen je ar..now die malu la tue…dose die g tnggung ye dak???hehehee…so stay tune…

    0
    0
  117. kamal adli says:

    mmm…….boleh caye ke??ape aliff ckp tu..mmm…..kot suke ko le aliff….nk maen jolok2 ke..ape ke……but ingat study dulu……pikir tu….klau dh buntu sgt….maksiat lah jalan yg ko pilih tu ye aliff!!!

    0
    0
    • ipin says:

      ey…skunk baru menyesal….lepas puas boat projek baru ingat tuhan…..ha……….!!!!ni ha…abg ipin yakin ko tk kn sedar kesilapan ko sebelom ko bukti kn kt peminat ko,,,,,paham!!!!goo0d luck,,,,

      0
      0
  118. ernie says:

    har!!!! tk kenal sape yg die ciom tu…..ey….klau nk klantong org..pade2 le skit bro!!dh beromen tk ngaku plak…tu….mmmmm……..Ikot ske ko le aliff……

    0
    0
    • ernie says:

      meh!!!le ciom i ni……you can kiss me..every were u want…….peluang keemasan jgn di tolak…….nnti kte bleh le tangkp gambar ALA…ala,,,,,GTal skit……mesti best……..!!!!!!!!meh le……..my name is ernie suliana bt ariffin.im is16 years old…

      0
      0
      • dynas says:

        ernie nk ciom awak aliff……….sye pon nak le ….tpi bagi gempa yek…..my name is nur dynas amira….i im 70 years old..im stay at kuala lumpur malaysia…..malam ni i tunggu u kt umah k….bye SaYAng

        0
        0
  119. kaseh says:

    my name is kaseh….im is alifff aziz girlfriends….i hope korang maaf kn aliff seandainye……….!!!!sbenar nye saye pon kesal kpda perbuatan teman lelaki sye ini….tpi ape boleh buat selain memaaf kan die……sebagai maknusia kita x berhak mnghukum nye….

    0
    0
    • kisara says:

      ok…….i sokong ckp kaseh 100%……kalau lah betol awak GF aliff aziz………………untong aliff sebab die dpt girl mcm KASEH ni…..k…..bye,,,,,,slamat ber catting bye!!!

      0
      0
  120. andy archer says:

    kaseh…..
    jangan mengaku jadi gf si aliff tu….
    ntah-nta….mengaku benda yang tak betul….
    beth kau ni pun mak nyah jg….
    erni….
    sama jg…mengaku benda yang tak betul
    bertaubat lah….

    0
    0
  121. qaisara says:

    tapi gambar dia yg mula2 tu macam dia mabuk jer sbb tu dia tak sedar apa yg dia buat

    0
    0
  122. noir jewelry says:

    boleh pulak tak kenal saper pompuan tu..?mabok ler tue….!!

    0
    0
  123. rendang masak pekasam says:

    kdg2 anjing betina pom dye ciom kot..hohoohoho

    0
    0
  124. miera says:

    uat abg alif..jgn mnggtl ag k..sy ttp pminat stie abg aliff 4 ever..mmmuuuaaahhh…

    0
    0
  125. Jay Ar says:

    tu tandanya benda ni dah biasa pd dia sama cam kita bsalam bila jumpa kwan. inilah tndanya zaman dah maju, dunia dah berubah…

    tapi ingat…. hukum agama tak pernah berubah. so kalau nak selamat dunia dan akhirat jalanilah hidup dengan berpandukan hukum agama. jangan sampai kita ikut hanyut seperti dia…

    0
    0
  126. baby aini says:

    we…misti sonk ble kne cium kn???????????????????

    0
    0
  127. hahaha says:

    statement yang bodoh!!
    pura2 x tau…bangang nye artis….artis ke?…monyet ade la

    0
    0
  128. dd says:

    gilerrrrrrrrrrrr……………

    0
    0
  129. SyamZone™ says:

    Apa punya pening budak ni….

    0
    0
  130. adehsakitperutku says:

    sooosial nyer dia.. melayu s’pore ke, melayu m’sia ke, semuanya da hancuss.. Islam ada bangsa melayu, tp orang melayu tak bererti ISLAM.. islam bukan terletak pd bangsa..
    ini le umat akhir zaman, agama ditolak ke tepi..
    islam itu bermula dengan asing, dan akan kembali menjadi asing..
    umat akhir zaman, jumlah nya begitu banyak tapi bagai buih yang terapung2 di lautan..hanyut..

    0
    0
  131. porno izle says:

    This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing websites that understand the value of providing a quality resource for free. Thanks for this great resource!

    0
    0
  132. syaza says:

    terlebih minum la kot …
    bb 2 main belasah jek spe dpn mta..
    nsb baik x bapok , law x cmfrm pas 2 gosok gigi guna berus jmban ..hahaha

    0
    0
  133. hyde says:

    murahanyerrr…… mamat nih….. rugi lar bakal bini dier…. da kene tebuk….

    0
    0
  134. zaney says:

    emmm,,,,jwapan org kntoii cmtu laa..ntah pape…mrah tol mamat nie…asl la die jd artis…g jd khidmat pelanggan kn snang…dh die suka sgt kn..job yg ada aksi cium2 nie…adoyai…

    0
    0
  135. zzzzz says:

    xmatang lagi….asyik ingat nafsu je…wat malu org mlayu je….ko ni patut kene rejam sampai mati

    0
    0
  136. zzzzz says:

    kesian mak bapak ko kan….ntah2 mak bapak pun sama gak prgai….lantak ko lah….lpas cium main….poyolah….

    0
    0
  137. unknown species says:

    org tgh mabuk,mane nk igt dgn sape dia cium

    0
    0
  138. beret 84 says:

    ELEH..YG LAIN TU BUKAN MAIN JE MENGUTUK.HAHAHA……NASIB KO LA ALIF…KECIAN……NAMA JE BEKAS BUDAK PLKN..PENAH PEGI PLKN.TAPI HARAM…

    0
    0
  139. Allah,apa la nak jadi.tu la akibatnya bila x sedar ujudnya dosa dan halal haram.

    0
    0
  140. nabilah says:

    Ingatlah Wahai umat Islam!!
    tidakkah anda terfikir…
    mengapa sekarang lebih mudah utk umat islam berbuat dosa???
    cium ke minum arak ke buat seks bebas ke mengandung anak luar nikah ke…. semakin ramai umat islam terutamanya org MELAYU yg buat… sumenye mcm tdk ad ap2 hlgn tuk berbuat dosa2 tersebut…
    pernahkah anda fikir kenapa?????
    jwpnnya… satu je….
    ISTIDRAJ!! Allah telah melaknat kaum2 tersebut dgn membiarkan shj mereka berada dlm kesesatan yg nyata malah memberi kemudahan dan kelebihan utk mereka agar mereka menjadi lebih sesat drpd yg sudah sedia ada…
    sanggupkah anda menjadi golongan yg dilaknat Allah??
    golongan yg tdk akn pernah mendpt hidayah drpd Allah???
    Dan menjadilah mereka umpama binatang ternakan…
    IGT!!! sudah beribu2 amaran yg Allah berikan dlm Al-Quran… cume kita yg tak ambil iktibar….
    igt pesan Rasulullah,
    “telah aku tinggalkan kpd kamu 2 perkara dan kamu tidak akan sesat buat selama2nya selagimana kamu berpegang pdnya ; Al-Quran dan As-Sunnah”
    jgnlah kamu menjadi org yg sombong di atas muka bumi Allah… sekiranya kamu ingin tetap dgn sikapmu dan tidak berbuat ap yg disuruh oleh Allah serta berbuat apa yg dilarangNya, maka jgnlah kamu berada di muka bumi Allah ini…
    pergilah cari bumi yg lain dan bkn bumi hak milik Allah kerana sesungguhnya kamu tdk layak utk berada di atasNya….
    Fikir2kanlah…

    0
    0
  141. nauty girl says:

    mengaku je lah bukti pun dah ada

    0
    0